παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardome* @ 03.02.2007 00:56
    taramoust, η πανσέληνος κάνει επαφή με την Σελήνη σου στον Λέοντα. Ερωτικά θέματα ή σχετικά με ένα παιδί, ζητάνε ολοκλήρωση και μέσα στο προσεχές δεκαπενθήμερο θα έχεις εξελίξεις γύρω από αυτά.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardome* @ 03.02.2007 00:52
    Ποιος γιορτάζει απόψε; Να φερουμε δωράκι...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardome* @ 03.02.2007 00:51
    Το κρασι ή την τούρτα; Καλησπερα σας!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardome* @ 03.02.2007 00:44
    Διόρθωσε τα στοιχεια σου λοιπόν... άλλο εσύ άλλο ο Ζυγός
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardome* @ 03.02.2007 00:38
    Μπορεί και να εχει δωράκι αλλά πρώτα πρέπει να αποφασίσεις αν εισαι Τοξότης ή Ζυγός γεννημένη στις 4/10... Και το κρασάκι με ρέγουλα! όπως και την τούρτα
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stardome* @ 03.02.2007 00:15
    Χρόνια σου πολλά λοιπόν και ναι, ευχαριστουμε, σοκολατάκι θα παρουμε Εξελιξεις στην καριέρα σου μεσα στους επομενους 10 μηνες, μια καλυτερη θεση στη δουλειά ή στην κοινωνία γενικότερα, προαγωγή και επιτυχία, ακόμα και ένας γάμος που θα συμπληρώσει την καλή προς τα έξω εικονα σου, ειναι πολύ πιθανα να συμβούν σε ενα τομέα μάλιστα που ούτως ή άλλως αλλάζει αργά και καθοριστικά κι εσυ απκτάς όλο και μεγαλύτερη επιρροή και εξουσία. Η κουραση που πιθανόν νιώθεις στη δουλειά σου από το φθινοπωρο θα ειναι παρελθόν και η καθημερινοτητα σου θα γινει πολυ πιο εύκολη. Η ριζοσπαστική σου διάθεση της τελευταιας τριετίας δεν θα σε εγκαταλήψει έτσι εύκολα - πάντα κάτι συναρπαστικό θα ερχεται απο εκει που δεν το περιμενεις και θα γινεται η αφορμη να αλλάξεις εσυ η ίδια, το υδροχοϊκό σου πνευμα δεν θα μεινει ανικανοποίητο. Οι εκλείψεις της χρονιάς επηρρεάζουν τις στενές σχέσεις σου, συντροφικές ή και επαγγελματικές και σε αυτά τα διαστήματα θα πρέπει να κρατηθεις ψύχραιμη γιατι τα πραγματα ευκολα μπορουν να γινουν ευφλεκτα και συναισθηματικα να σε παρει απο κατω -από το φθινόπωρο ούτως ή άλλως θα πρέπει να επανεξετάσεις τις σχέσεις σου αυτές και να κρατήσεις μονο όσες εχουν γερά θεμέλια. Και του χρόνου να είσαι καλά!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardome* @ 02.02.2007 23:31
    Τι ακριβως θα ήθελες; Μπορεις να το κάνεις πιο συγκεκριμένο; Ωροσκόπος στην 5 μοιρα του Τοξότη και κυβερνήτη Δία αναδρομο στην 11 του Αιγοκερω, Σελήνη στην 3 του Λέοντα, Αφροδιτη στην 9 Διδυμων και Άρη αναδρομο στην 13 του Σκορπιου... Συνολικα έχεις 6 αναδρομους πλανητες Τι άλλο χρειάζεσαι για αρχη;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardome* @ 02.02.2007 15:04
    Ωροσκόπος Σκορπιός -όλα εντάξει λοιπόν;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardome* @ 02.02.2007 13:19
    fk82, με τους Κριούς φλερτάρεις, διασκεδάζεις, περνάς καλά. Τους ερωτεύεσαι και νιώθεις πιο δημιουργική και σε επαφή με το παιδί μέσα σου. Ερωτικά λοιπόν ταιριάζεις πολύ με του Κριούς, πάντα βέβαια όμως πρέπει να λαμβάνεται υπόψη το συγκεκριμένο άτομο και ο χάρτης του, που βρίσκονται οι πλανήτες του και τι όψεις κάνουν με τους δικούς σου. Το τελευταίο δεκαήμερο του Κριού ίσως σε αναστατώνει ψυχολογικά και υπάρχουν κάποια εμπόδια στην αρχή της όποιας σχεσης ωστόσο πάντα υπάρχει έλξη μεταξύ σας.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardome* @ 02.02.2007 12:36
    Καλημέρα MAGDAL! Γενικά μιλώντας, τα ίδια ζώδια αναγνωρίζονται μεμιάς, έλκονται, νιώθουν υπερβολική οικειότητα, ρέει καλά η επικοινωνία και οι συναισθηματικές τους ποιότητες είναι ικανοποιητικές -αφού μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερού! Αυτό στην αρχή μιας σχέσης είναι πολύ ευχάριστο και εύκολο, στη συνέχεια όμως ο καθένας αντιλαμβάνεται οτι χρειάζεται κι άλλα πράγματα για να συμπληρωθεί και να λειτουργήσει καλύτερα μέσα στη σχέση του. Στην περίπτωση σου ωστόσο, με Ήλιο αλλά και ωρόσκοπο στους Ιχθείς, σίγουρα έλκεσαι άμεσα από τους άλλους Ιχθύες, σου αρέσουν εμφανισιακά, σε κάνουν να χαίρεσαι και να εκφράζεσαι καλύτερα, όπως λέμε σε φτιάχνουν! Οπότε, προχώρα άφοβα -μια χαρά θα τα βρείτεκαι ίσως όχι μόνον ερωτικά.

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...