παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardonna @ 15.06.2007 13:27
    DMITRIS, αριστερά στη σελίδα, κάτω από το ΜΕΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ κλικάρεις πάνω στο: Ο ΧΑΡΤΗΣ ΜΟΥ και συμπληρώνεις τα στοιχεία που σου ζητάει -πατάς Εμφάνιση και ιδού!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardonna @ 15.06.2007 12:57
    DMITRIS, υποθέτοντας οτι έχεις γεννηθεί στην Αθήνα και ώρα μεσημεριανή είσαι στο τσακ Λιοντάρι. Φτιάξε αν θέλεις εδώ τον χάρτη σου και θα δεις τον Ήλιο σου στις 29, 40 μοίρες του Λέοντα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Stardhomme @ 15.06.2007 09:09
    fraoulitsa, βρίσκεσαι σε μία περίοδο στην οποία προσπαθείς να εκφράσεις τα δημιουργικά σου ταλέντα σε καθημερινή εργασία. Επιθυμείς η καθημερινή σου ρουτίνα να περιλαμβάνει τα hobby σου και θα ήθελες μία ξαφνική αλλαγή να φέρει αυτή την αλλαγή στη ζωή σου. Πιθανότατα από τα μέσα Μαίου και μέχρι σήμερα η ανάγκη αυτή να έγινε περισσότερο έντονη και να άρχισες να ψάχνεις τέτοιες διεξόδους, να έκανες κάποιες επαφές, να είχες κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις. Με τον ανάδρομο ερμή όμως από σήμερα και για περίπου ένα μήνα, δεν ευνοούνται νέα συμβόλαια και νέα ξεκινήματα. Ειδικά στην περίπτωση σου είναι πιθανό να δεις καθυστερήσεις σε θέματα συνεργασιών με άτομα εξωτερικού ή απαντήσεις που περιμένεις σχετικές με επιμόρφωσή σου. Με το γύρισμα του Δία ορθόδρομου στον 3ο οίκο σου και τη διέλευση του Ερμή σε ορθή πορεία στο 10ο οίκο σου, από Αύγουστο, είναι μία πιθανότερη περίοδος να δεις κάποια νέα ενθαρρυντικά στον επαγγελματικό τομέα τα οποία θα σου ανοίγουν νέους ορίζοντες. Με τον ανάδρομο ερμή, η επιστροφή παλιών ατόμων στη ζωή σου είναι κάτι το πολύ πιθανό. Επίσης, είναι μία περίοδος που άτομα από τισ καθημερινές συναναστροφές σου να έχουν και τον εν δυνάμει ρόλο πιθανών συντρόφων. Με τον Άρη στον 7ο οίκο σου, υπάρχει κινητικότητα στον τομέα των σχέσεων. Το θέμα είναι σε μία πιθανή ισορροπία εξωστρέφειας των ευαισθησιών σου με στόχο τη συναισθηματική ασφάλεια από τη μία πλευρά και εκλογίκευσης της σχέσης από την άλλη πλευρά, ποιος τομέας υπερτερεί.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardhomme @ 14.06.2007 15:48
    Με το πέρασμα του Δία σε ορθόδρομη πορεία στον 7ο οίκο σου, από Σεπτέμβριο, και με το πέρασμα της Αφροδίτης στον 5ο οίκο σου, περίπου την ίδια εποχή (από τέλος Σεπτεμβρίου περίπου) και μέχρι αρχές χειμώνα, η δημιουργικότητα, η αισιοδοξία και η διάθεση για μία σχέση και μία ανέφελη ζωή επανέρχεται. Τα δημιουργικά ταλέντα ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια και η dolce vitta μπορεί να ξαναγίνει πραγματικότητα από απλή ανάμνηση του cinema. Λίγη προσοχή στο πέρασμα του Δία πάνω από τον Πoσειδώνα σου γύρω στο τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου που κάποιες πιθανές σχέσεις ή συνεργασίες φαίνονται πολύ δελεαστικές αλλά ίσως και να μην πρέπει να σου φουσκώνουν τα μυαλά υπερβολικά.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardhomme @ 14.06.2007 15:24
    irkon, αν σου πω ότι διανύεις την πιο ανέμελη εποχή της ζωής σου θα είμαι ψεύτης. Ο Κρόνος, αυτός ο γνωστός των τελευταίων δύο ετών, αρχίζει να δοκιμάζει συνεργασίες και συμβόλαια επαγγελματικά, να μαυρίζει την καθημερινή ρουτίνα και να σου δίνει και το τελικό χτύπημα με το δίλημμα οικογένεια, σπίτι, ιδιωτικότητα ή επαγγελματική άνοδος? Αυτό διαρκεί όλο το καλοκαίρι και συνεχίζει να σε προβληματίζει και τον επόμενο χρόνο. Βλέπεις οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι κρίσιμες και αφορούν τη μελλοντική σου πορεία, καθορίζουν σε ένα ποσοστό το μέλλον σου. Σε αυτή τη φάση της ζωής σου οι σειρήνες από τους φίλους είναι εκεί να σε κάνουν να ξεχνάς τα προβλήματα. Πολλές φορές όμως αυτές οι συμβουλές είναι χειρότερες αφού είναι ανεδαφικές. Η κατάσταση του επόμενου έτους, σου λέει διέλυσε το εγώ σου, δράσε ανιδιοτελώς για την κοινωνία, γίνε η μητέρα τερέζα σε όσους πάσχουν. Αυτό ξέρεις να το κάνεις, αυτό που πρέπει όμως να κάνεις είναι να πεις πως έχεις και εσύ ανάγκες, πως έχεις δυνατότητες να κάνεις κάτι λαμπερό, πως έχεις δύναμη να αναλάβεις ένα project και να το ολοκληρώσεις. Οι αξίες της ζωής δεν είναι μόνο ευαισθησίες και συναισθήματα, αλλά και υλικά αγαθά. Κάποιο άτομο ίσως μέσα από το σπίτι σου έρχεται να στο υπενθυμίσει και να σου δείξει την υπομονή και επιμονή που χρειάζεται για να πετύχεις τους στόχους σου. Περισσότερα βραχυπρόθεσμα, νομίζω από το τέλος του καλοκαιριού και μετά (και μέσα στι φθινόπωρο) θα αισθανθείς έτοιμη να ξαναμπείς στον επαγγελματικό στίβο με νέες ιδέες, θα αισθανθείς να αναγεννάται η δημιουργικότητά σου και έτοιμη να δράσεις για αυτά που θέλεις.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardhomme @ 13.06.2007 15:27
    PML, με τον Κρόνο να διελαύνει εδώ και περίπου δύο χρόνια τον 7ο οίκο σου, σίγουρα υπήρχαν προβλήματα στη σχέση σου. Το έντονο λιοντάρι που κρύβεις (με ήλιο, ερμή και αφροδίτη, δεν μπορεί παρά να είναι ένα λιοντάρι εξωστρεφές) δεν μπόρεσε να φανεί. Ο Κρόνος, χρόνος με άλλα λόγια, σου έλεγε να δράσεις αφού σκεφτείς, αφού είσαι σίγουρη και γενικότερα να είσαι προσεκτική στις κινήσεις σου. Να ξέρεις ότι μία σχέση που δεν αντέχει στο βάρος του κρόνου, είναι πιθανό να μην έπρεπε να αντέξει. Γενικότερα αυτά τα χρόνια που πέρασαν οι φοβίες και τα άγχη σου ήταν παρόντα και εμπόδιζαν να δώσεις τον εαυτό σου σε αυτή τη σχέση που λες. Τι γίνεται από εδώ και πέρα ρωτάς. Με το πέρασμα του κρόνου στην παρθένο (από σεπτέμβριο), σίγουρα ηρεμείς και χαλαρώνεις. Με το γύρισμα του Δία ορθόδρομου στο 10ο οίκο σου (από αύγουστο) αρχίζεις να βλέπεις λεωφόρους δράσης στον επαγγελματικό τομέα, να ανοίγονται ευκαιρίες για βελτίωση της επαγγελματικής εικόνας σου. Θα σου συνιστούσα όμως να σκεφτείς πολυ σοβαρά πριν αναλάβεις νέες δραστηριότητες, πριν ανοιχτείς σε νέες φιλικες ομάδες, πριν συμμετάσχεις σε νέα project τα οποία ανοίγουν τους ορίζοντές σου (προσοχή στα όνειρα που φαίνονται πολύ ουμανιστικά αλλά ίσως να μην έχουν βάση) . Είσαι σε θέση να αντέξεις την καθημερινή ρουτίνα που φέρουν μαζί τους. Έχεις το χρόνο και το ψυχικό σθένος? Ο Κρόνος καιροφυλακτεί και από την παρθένο θα γκρεμίζει όποια αβάσιμη προσπάθεια αναλαμβάνεις με άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητά σου αλλά ακόμα και την ευεξία σου. Βεβαίως είναι εκεί να επιβραβεύσει και την υπομονή και επιμονή σου για την επίτευξη των στόχων σου. Τέλος, η αφροδίτη στο λέοντα αυτό το μήνα, τονίζει την εμφάνισή σου, ώρα λοιπόν να βγεις στην κοινωνία και να φωνάξεις ότι είσαι και πάλι παρούσα!!!! Παρά τον ανάδρομο ερμή που ίσως να φέρει καθυστερήσεις και παρανοήσεις στην καθημερινότητά σου και τον Άρη που ίσως να αύξησε τα έξοδά σου τον τελευταίο καιρό, η Αφροδίτη είναι η νότα δροσιάς που ανέμενες.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardhomme @ 13.06.2007 08:56
    ciou, το τελευταίο 10μηνο αυτό που σου συμβαίνει είναι η διέλευση του κρόνου από τον 11ο οίκο και του ποσειδώνα από τον 5ο οίκο σου. Από τη μία πλευρά, ο κρόνος ως κυβερνήτης του 5ου οίκου σου, λέει πως η δημιουργικότητα, η ανεμελιά, η χαρά της ζωής είναι κάτι παιδιάστικο και δεν αξίζει να το κυνηγάς. Η ζωή θέλει υπευθυνότητα, να λειτουργούμε μέσα σε κοινωνικές νόρμες και να εργαζόμαστε με προσήλωση στο στόχο. Όπως καταλαβαίνεις ένα λιοντάρι ασφυκτιά μέσα σε μία τέτοια κατάσταση. Από την άλλη όμως πλευρά, ο Ποσειδώνας έρχεται και λέει ερωτεύσου, φλέρταρε, ζήσε τις χαρές της ζωής, πράξε δηλαδή με εντελώς διαφορετικό τρόπο από αυτό που προστάζει ο Κρόνος. Καταλαβαίνεις ότι ο Ποσειδώνας σου υπενθυμίζει τις ιδιότητες του συντρόφου που επιθυμείς, σου εξάπτει τη φαντασία και σε κάνει να ονειρεύεσαι το σύντροφο που θα έρθει και θα σε βγάλει από τα καλούπια της ζωής. Όπως είπε και ο gpano αυτή η αντίθεση Κρόνου-Ποσειδώνα χαλαρώνει από τις αρχές Ιουλίου, οπότε τα πράγματα πιθανότατα να φτιάξουν. Ένα δεύτερο στοιχείο για σχολιασμό σχετίζεται με την Αφροδίτη σου. Η Αφροδίτη στην παρθένο είναι επιλεκτική αλλά και κριτική πολλές φορές. Αναζητά την τελειότητα και δίνει σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια. Με το διελαύνοντα νότιο δεσμό πάνω από την αφροδίτη σου αυτή την εποχή, είναι πολύ εύκολο να δράσεις με αυτό τον τρόπο. Σου είναι μία γνωστή διαδικασία και εύκολη να ακολουθήσεις. Το ζήτημα είναι να ακολουθήσεις το μάθημα του βόρειου δεσμού σου, που σου λέει να είσαι ανοικτή στην επικοινωνία και στην κοινωνική συναναστροφή. Ίσως κάποιο άτομο με ανοικτούς οριζόντες σου δώσει μία τέτοια διάσταση σε μερικούς μήνες από τώρα, με τη διέλευση του βόρειου δεσμού σε ευνοϊκή όψη με το γενέθλιο βόρειο δεσμό σου.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardhomme @ 12.06.2007 20:30
    mme, να συμπληρώσω για το θέμα του ανάδρομου ερμή, ότι μέχρι 10/7 δεν είναι κατάλληλες ημερομηνίες για σύναψη συμβολαίων, αφού σε τέτοια περίπτωση είναι πιθανό να εμφανιστούν προβλήματα αργότερα σε θέματα διεκπεραίωσης επαγγελματικών ζητημάτων. Επιπλέον, με την Αφροδίτη στον 8ο οίκο του μαγνητίζει νέες συνεργασίες αφού είναι σε θέση να εκφράσει αξίες άλλων ανθρώπων και αυτό να επιφέρει αργότερα μία καλή επαγγελματική εξέλιξη. Πάντως γενικότερα είναι ένα άτομο το οποίο ενδιαφέρεται για ανώτερη εκπαιδευση και ενασχόληση με θεμάτα που σχετίζονται με το νόημα της ζωής, να ανοίξει λεωφόρους σκέψης σε άλλα άτομα. Οι καινοτόμες ιδέες του και οι νεωτερισμοί που σκέφτεται θα εκφραστούν καλύτερα όταν πάψει να τον απασχολεί η καθημερινή εργασία για απόκτηση υλικών αγαθών, πόσο δύσκολο είναι αυτό όλοι γνωρίζουμε, και δεχθεί ότι τα φιλοσοφικά ζητήματα του ταιριάζουν περισσότερο.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardonna @ 12.06.2007 19:40
    mme, ελπίζω το θέμα του νεαρού Κριού να μπορέσει να διευθετηθεί στο "παράθυρο" που αφήνουν οι ανάδρομοι Ερμής και Αφροδίτη δηλαδή από 10 έως 27/7 -και οι δύο αυτοί πλανήτες επηρεάζουν πάρα πολύ τα επαγγελματικά θέματα του. Η γενέθλια Αφροδίτη του στον Ταύρο κάνει ακριβές quincunx με τον Ποσειδώνα πάνω στον Ωροσκόπο του και τον Πλούτωνα κι αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι γενικά στη ζωή του έχει την τάση να θυσιάζει τα σεβαστά χρήματα που απαιτεί για να περνάει καλά προκειμένου να εξυπηρετηθεί το όραμα που τον εκφράσει και μάλλον προτιμάει την εξουσία στη δουλειά παρά την προσωπική του ευχαρίστηση ή ίσως και την έκφραση μέσα από την δημιουργικότητα που έχει αλλά δεν θέλει να την βγάλει μπροστά. Αυτό που τον ενεργοποιεί αυτή την εποχή είναι ο Άρης που περνάει πάνω από τον Ήλιο του (και τον σπρώχνει να πάρει πρωτοβουλίες και να ξεκινήσει δυναμικά αυτά που θα του δώσουν οικονομική ασφάλεια) διανύοντας τις τελευταίες μοίρες του Κριού από όπου θα σχηματίσει αντίθεση πρώτα με τον Πλούτωνα και μετά με τον Κρόνο (κι όλα αυτά επηρεάζουν του άξονα 4ου / 10ου οίκων) καθώς και η μεθαυριανή Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται μέσα στον 6ο του οίκο (και μάλιστα σε σύνοδο με τον Β. Δεσμό του) -με πιο απλά λόγια: για 1 μήνα τα εργασιακά θέματα του θα βρίσκονται στο προσκήνιο -θα τον απασχολήσουν ιδιαίτερα οι σχέσεις με συναδέλφους, η παροχή παντός είδους υπηρεσιών, οι καθημερινές υποχρεώσεις, κλπ. Θα ασχοληθεί με οικονομικά - ασφαλιστικά ή συναφή επαγγέλματα; Αν ναι, τότε θα έχει την εύνοια της Αφροδίτης στο ξεκίνημα του. Έχει το ταλέντο να βγάζει χρήματα και τελικά να παίρνει τη ζωή στα χέρια του. Θα χρειαστεί να περάσει από κάποιο είδος εξετάσεων ή συνέντευξη; Ίσως τώρα γίνονται τα διαδικαστικά, συζητάει για τις συνεργασίες και ενδεχομένως τα συμφωνητικά που θα υπογραφούν και η δουλειά να ξεκινήσει προς το τέλος του χρόνου. Υπάρχει κινητικότητα, προτάσεις, προετοιμασία, ίσως κι ένα μεταβατικό στάδιο (σαν δόκιμος; σαν πρακτική άσκηση; σαν μια εντελώς προσωρινή δουλειά πολύ συνειδητά μέχρι την επίσημη ανάληψη καθηκόντων; ) αλλά το καθοριστικό γεγονός δε νομίζω ότι θα συμβεί πολύ άμεσα. Δεν ξέρω ακριβώς τον τομέα που τον "καίει" όπως και να έχει πάντως εύχομαι όλα να πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα για τον αδερφό σου.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardonna @ 12.06.2007 13:47
    gemini84 όσο γενικά ρωτάς τόσο φλου θα είναι και η απάντηση που λαμβάνεις. Βλέποντας τον δικό σου χάρτη δεν τρελαίνομαι κιόλας με μια τέτοια εκδοχή εκτός κι αν η θεμελιώδης επιθυμία σου είναι να ανοίξεις σπίτι με τον Υδροχόο, να τον αντιμετωπίσεις σαν το γονιό που κάποτε σου πρόσφερε ασφάλεια και θες να αποτραβηχτείς μαζί του στο μυστικό σου καταφύγιο. Ως ζώδια του Αέρα και οι δύο μπορείτε εύκολα να συναντηθείτε και να συνεννοηθείτε από την αρχή, χρειάζονται ωστόσο και άλλα πολλά για να τσουλήσει μια σχέση και να αντέξει στο χρόνο. Οι πλανήτες σου στον Αιγόκερω (εφόσον πέφτουν στον 12ο του οίκο) δε νομίζω ότι του επιτρέπουν να αισθανθεί άνετα και να φέρει αυτή τη σχέση στο προσκήνιο. Παρόλο που εσύ τον «διαβάζεις» μεμιάς ταυτόχρονα φέρνεις το τραύμα του στην επιφάνεια. Οι πλανήτες σου στον Σκορπιό «χτυπάνε» άγρια τον Ήλιο του κι ότι άλλο τυχόν έχει στον Υδροχόο, ταυτόχρονα αυτός χτυπιέται ανελέητα αυτή την εποχή και από το δίδυμο Ποσειδώνα - Κρόνου. Δεν ξέρω, κάπως σκούρα μου φαίνονται τα πράγματα…

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...