παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Stardonna @ 01.10.2008 20:22
    archive ο Πλούτωνας θα κάνει σύνοδο με τον Δία σου τον Φλεβάρη και τον Μάη και τον Δεκέμβρη 2011 καθώς και τον Σετέμβρη 2012 ενώ με την Σελήνη και τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης θα κάνει σύνοδο μέσα στο 2017. Νομίζω ότι έχουμε ακόμα πολύ καιρό μπροστά μας ε;
    Γενικά στον χάρτη σου οι διελεύσεις του Πλούτωνα πάντα θα έχουν κάτι από Ζυγό και με κάποιο τρόπο τα θέματα των οίκων από τους οποίους διελαύνει θα μπερδεύονται με θέματα του 9ου οίκου σου και βέβαια του Ήλιου σου.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stargazer @ 01.10.2008 17:38
    Ο Δίας στον 12ο μπορεί να μην έχει τίποτα, αλλά αν έχεις μάθει μια ζωή να ζεις με Δία στον 1ο, θα σου κακοφανεί η αλλαγή.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stargazer @ 01.10.2008 15:57
    Inspi, αν τα στοιχεία που έχεις στο προφίλ σου είναι σωστά, τότε ο Κρόνος σου είναι στις 29ο και 47΄του Ταύρου.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stargazer @ 01.10.2008 15:41
    allen, να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα. Δεν ψάχνουμε τις γραμμές του Μεσουρανήματος στην αστροχαρτογεωγραφία. Το Μεσουράνημά μας είναι ένα, αυτό που ήδη έχουμε. Αυτό που κοιτάμε είναι σε ποια μέρη του κόσμου οι γενέθλιοί μας πλανήτες γίνονται γωνιακοί, δηλ. σε σύνοδο με τον ωροσκόπο, Μεσουράνημα κλπ. Οι θιασώτες της συγκεκριμένης μεθόδου ισχυρίζονται ότι αυτόματα οι πλανήτες μας αυτοί καθίστανται πιο ισχυροί. Έχε όμως το νου σου ότι με τη συγκεκριμένη πρακτική το παίζουμε και λίγο Θεοί. Δεν έχω καμιά αντίρρηση σ'αυτό, απλά πρέπει να ξέρουμε τι κάνουμε. Γιατί μετακινώντας έναν πλανήτη, μετακινούμε και όλον τον χάρτη. Μπορεί δηλ. το να βάλουμε την Αφροδίτη στον ωροσκόπο να μας φαίνεται ιδανικό, αλλά συγχρόνως αλλάζουμε θέση και στους υπόλοιπους κι εκεί π.χ. που είχαμε έναν ωραιότατο Δία στον 1ο οίκο, ξαφνικά να βρεθεί στον 12ο, και να μη μας αρέσει καθόλου.
    Στο ερώτημά σου τώρα: Μπορείς να πας στη διεύθυνση www.astro.com, στην κατηγορία special charts και να φτιάξεις τον χάρτη σου δωρεάν. Αφού δηλαδή πρώτα φτιάξεις τον γενέθλιό σου χάρτη, στη συνέχεια στα special charts επιλέγεις το Astromap World .
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardhomme @ 30.09.2008 15:37
    POWER, ο Κρόνος είναι η μία αιτία αφού περνώντας από τον 4ο οίκο σου βρίσκει στο διάβα του Πλούτωνα (που κυβερνά τον 6ο οίκο της υγείας), Ουρανό (που δείχνει και κάποια ξαφνικά και ανεξήγητα γεγονότα, αν είναι στην υγεία μπορεί να είναι και ψυχοσωματικά που έρχονται και θα φύγουν) και να μην ξεχνάμε πως ο Κρόνος κυβερνά τον 8ο οίκο σου με τη Σελήνη εκεί μέσα που πάντα σημαίνει και υγεία. Να σου θυμίσω και κάτι άλλο: Ο Κρόνος κλείνει τα θέματα που ξεκίνησαν με την έκλειψη Ηλίου του Σεπτεμβρίου του 2006 αυτή την εποχή (ένα θέμα εργασίας, ένα θέμα υγείας, ένα θέμα που απαιτεί τη θανάτωση ώστε να αισθανθείς και πάλι ελεύθερη. Με ποιο τρόπο εμπλέκονται κοντινοί συγγενείς στα παραπάνω θέματα; Εϊναι η ώρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο). Επιπλέον, ο Ουρανός στο Χείρωνα στον τομέα της δημόσιας εικόνας σε κάνει να έχεις τραύματα (ορατα ή μή) τα οποία έχουν άσχημη επίδραση στην εικόνα σου. Με τον Ουρανό τα γεγονότα είναι ξαφνικά και πολλές φορές χωρίς εξήγηση.....
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardhomme @ 29.09.2008 21:17
    krios85, ο ωροσκόπος Ζυγός πρεσβεύει την ισορροπία ανάμεσα στην αρσενική και θηλυκή πλευρά της ζωής, των βαθιών ενστίκτων και των λογικών τάσεων, του μυαλού και της καρδιάς, της διαίσθησης και του ορθολογισμού και τέλος μεταξύ αυτού που θέλει ο εαυτός και αυτό που επιθυμούν οι άλλοι.
    Η απόφαση της δράσης βασίζεται σε αντικειμενικότητα και δίκαιο σύστημα αξιών. Η απόφαση είναι ευκολότερη αν υπάρχει ένα σύστημα αξιών το οποίο να μπορεί να ακολουθηθεί και να έχει δημιουργηθεί από κάποιον άλλο, δηλαδή να είναι κάποιος άλλος υπόλογος για την απόφαση που θα παρθεί. Όμως, μπορεί να γίνεις επικριτική στην περίπτωση που κάποια δράση ενός άλλου ατόμου δε φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
    Η τέλεια σχέση και καθετί που παρέχει αρμονία και ευχαρίστηση είναι στόχος ζωής. Με Κριό στον 7ο οίκο, είναι πιθανό να αναζητάς ένα σύντροφο δυναμικό και φλογερό που θα σε βοηθήσει να κάνεις συμβιβασμούς και να λάβεις μία απόφαση. Όμως σε μία σχέση δε δρας παρορμητικά, αφού με τον Άρη στον Ταύρο αναζητάς αποδείξεις αγάπης και αφοσίωσης από το άλλο άτομο. Επιπλέον, αν ο Κριός είναι άδικος, τότε ο ωροσκόπος Ζυγός ζητά επιτακτικά δικαιοσύνη και ισορροπία και μάλιστα με Αφροδίτη στον Κριό επιθυμείς τελικά να έχεις το πάνω χέρι και την τελευταία κουβέντα.
    Το πρόβλημα αυτού του ωροσκόπου είναι η αναποφασιστικότητα και η διάθεση σου να καθήσεις πάνω στο φράκτη και όχι να υιοθετήσεις τη μία ή την άλλη πλευρά του, να λάβεις τη μία ή την άλλη απόφαση.
    Τπ ζητούμενο λοιπόν είναι να μάθεις να λαμβάνεις αποφάσεις και να δέχεσαι τις συνέπειες αυτών.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardhomme @ 26.09.2008 14:42
    Τα δικά μου είναι περασμένα και μάλλον αφομοιωμένα... Να είσαι καλά!!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardhomme @ 26.09.2008 14:17
    Caviar, αρχίζεις να νιώθεις τα ντεσιμπέλ; Ο Κρόνος έρχεται να σου μάθει τι σημαίνει πειθαρχία και νόμος σε μία σχέση, τι σημαίνει υπακοή σε κανόνες σε μία εργασία. Η σχέση δεν είναι απλός έρωτας, δεν είναι η επιβεβαίωση της προσωπικότητάς σου, αλλά στη σχέση υπάρχει και το άλλο μέλος και οι ανάγκες του. Η δουλειά δεν είναι απαραίτητα το χόμπυ μας, αλλά κάποιες φορές δε συμβαδίζει με τα όνειρά μας ειδικά όταν είναι ανέφικτα. Θα σε πάω λίγο πίσω, στο Σεπτέμβριο του 2007, στην έκλειψη Ηλίου κοντά στον ωροσκόπο σου και απέναντι από τον Ερμή σου. Υπήρξε κάποιο γεγονός σχετικά με μία ερωτική ή εργασιακή σου σχέση (κάποιο νέο, κάποια υπογραφή σε κάποιο συμβόλαιο, μία σχέση που εδειχνε πολύ καλή, ένα θέμα που σχετίζονται του κοντινού οικογενειακού περιβάλλοντος όπως αδέρφια); Το θέμα που ξεκίνησε ή έκλεισε τότε (μήπως πάλι ήταν μία άσχημη κατάσταση που επηρέασε την υγεία ή την ψυχολογία σου; ) ίσως να επανήλθε στο προσκήνιο στις αρχές Αυγούστου 2008 και πριν από 15 μέρες και πάλι. Αυτό το θέμα κλείνει οριστικά μέχρι τέλος Οκτωβρίου και από εκεί και πέρα αρχίζει η νέα φάση της ζωής σου. Κλείσε αυτή η ερωτική σχέση και δώσε βάση στα φλερτ και τους έρωτες που σε περιτριγυρίζουν με το Δία να παίζει μπάλα στον 5ο οίκο σου. Σοβάρεψε μία σχέση και σκέψου ακόμα και τα παιδιά ως την υπέρτατη δημιουργική έκφραση του εαυτού σου. Είναι η ώρα να τερματίσεις μία εργασία στην οποία δεν αισθάνεσαι χαρούμενος ή το αντίστροφο, να μπεις στην καθημερινή βιοπάλη αφήνοντας τα επαγγελματικά όνειρα που μάλλον είναι ανέφικτα. Να σε προειδοποιήσω πως με τον Ποσειδώνα στον 6ο οίκο σου, οποιοδήποτε θέμα υγείας παρουσιάζεται χρειάζεται διπλό τσεκάρισμα και να μην αφήνεσαι στην πλάνη πως όλα είναι καλά. Από την άλλη πλευρά, μπορεί μία αλλεργία ή κάποιο πρόβλημα να παρουσιαστεί ξαφνικά και να φύγει μετά από καιρό με τον ίδιο τρόπο. Επίσης, πρόσεχε καλά συνεργάτες και συναδέλφους, κατά πόσο δημιουργούν το περιβάλλον ασφαλείας που επιθυμείς στον εργασιακό σου χώρο, έγινε το γραφείο το νέο σου σπίτι; Ο Ουρανός είναι ακόμα στην περιοχή απέναντι από τον ωροσκόπο σου και οι ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες είναι αναπόφευκτες, αλλά μάλλον είναι η ώρα να μπει ο Κρόνος στη ζωή σου... Ψυχραιμία και προπάντων λογική σε κάθε κίνηση...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardonna @ 23.09.2008 23:50
    Rattlesnakes κοίτα τον Κρόνο βεβαίως αλλά κοίτα και λίγο καλύτερα τη σύνοδο που κάνει τώρα ο Πλούτωνας με τον Ποσειδώνα σου και το τετράγωνο που θα ξανακάνει σε λίγο με τον Άρη σου. Υπάρχει και μια εξασθενισμένη αντίθεση Ποσειδώνα - Σελήνης ενώ ο Ουρανός -που όπως τα έγραψες αυτόν περίμενα να δω πρώτο τραπέζι πίστα- σου κάνει ενα quincux με τη Σελήνη και άλλη μια όψη ενάμισυ τετραγώνου με τον Κρόνο. Αν μη τι άλλο δεν προλαβαίνεις να πλήξεις!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stardonna @ 23.09.2008 12:27
    1)Μία αστρολογική απάντηση μου παίρνει από 40 έως και 70 λεπτά. Για να γράψω μια πρόταση μου παίρνει γύρω στα 40 δευτερόλεπτα.
    2)Το συντακτικό σας (ή μάλλον, γενικά ο τρόπος που επικοινωνείτε) δεν μου είναι απολύτως κατανοητό -μήπως μου ζητάτε να έρθω αύριο το πρωί με τον κηδεμόνα μου για να μην τα κρατάτε κι εσείς μέσα σας και μου πάθετε τίποτα;
    3)Τα ερωτήματα σας είναι πάντα γενικά και έχουν να κάνουν με το πόσο άσχημα περάσατε και τι θα γίνει. Μας λέτε ότι δυσφορείτε και με τον -ιδιότυπο τρόπο σας- ζητάτε ελπίδα. Δηλαδή υπαγορεύετε εμμέσως τι (και πώς) θέλετε να ακούσετε. Εντωμεταξύ, ευχαριστώ δεν θυμάμαι να είπατε ποτέ?
    4)Με αυτό τον τρόπο σας, αλήθεια, τι προσδοκάτε να πάρετε;
    5)Κοιτάζοντας τον χάρτη σας βλέπω «δύσκολες» διελεύσεις - δεν μου αρέσει (παρά την όποια διαφορετική γνώμη σας) να γίνομαι δυσάρεστη. Αφενός «χαλιέμαι» εγώ, αφετέρου λαμβάνω το σήμα σας που μοιάζει αρκετά με τον στίχο: «αφού δεν είχε νέα ευχάριστα να πει». Έχετε λοιπόν τη διάθεση να ακούσετε;
    6)Αν το θέλετε πραγματικά, ψάξτε τι σημαίνουν οι παρακάτω διελεύσεις (για να μην λέτε ύστερα πάλι «κακιά»?)
    Ή απευθυνθείτε σε μέλη που ξέρουν πέντε πράγματα, αν έχουν την ευγενή καλοσύνη να κάνουν ένα σχόλιο σχετικά με αυτά: α) ο διελαύνον Πλούτωνας σε σύνοδο με τον γενέθλιο Άρη στον 7ο οίκο β) Κρόνος στην ακμή του 4ου οίκου και σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Κρόνο γ) ηλιακή έκλειψη στην ακμή του 3ου οίκου και σε αντίθεση με την γενέθλια Αφροδίτη δ) Ποσειδώνας σε σύνοδο πάλι με τον γενέθλιο Ήλιο στον 9ο οίκο και ε) Δίας σε σύνοδο (για μια ακόμα φορά) με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον 8ο οίκο. Αυτό το τελευταίο είναι πάρα πολύ καλό! Να το προσέξετε.

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...