παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
    Stardome* @ 27.03.2007 11:11
    Πώς είσαστε εσείς σήμερα αγαπητέ Λέοντα, τώρα που πέρασε η Σελήνη στο ζώδιο μας;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
    Stardome* @ 27.03.2007 11:06
    Πολύ καλή μέρα σας κυρίες και κύριοι.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
    Stardome* @ 26.03.2007 17:04
    chris, o δικος σου ωροσκόπος είναι Δίδυμοι και του καλού σου αν μεν είναι γεννημένος πριν τις 09:20 είναι Καρκίνος ειδάλλως Λέοντας.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
    Stardome* @ 26.03.2007 16:54
    chris, Καλά Στέφανα! Ο κύβος ερίφθει.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Stardome* @ 26.03.2007 11:42
    flytzana, η εύνοια της Αφροδίτης στα επαγγελματικά σου θα γίνει πολύ αισθητή από 11 έως 29/4 ωστόσο αυτές τις ημέρες πρέπει να ανοίξεις τα μάτια σου (και τα δεκατέσσερα) και να διακρίνεις τις ευκαιρίες που σου χτυπάνε την πόρτα -ο Δίας ακουμπάει με το μαγικό ραβδάκι του τον ωροσκόπο σου πριν αλλάξει γνώμη και μπει σε ανάδρομη πορεία στις 6/4. Όσον αφορά τον Άρη και Ποσειδώνα στον 2ο οίκο σου και πολύ κοντά στη Σελήνη σου και την ταυτόχρονη αντίθεση του Κρόνου από τον 8ο οίκο σου και την ανασφάλεια που προκαλεί στα οικονομικά θέματα σου, ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ οι επιδράσεις είναι παρόμοιες με αυτές που γράφτηκαν για τον BILL. Μόνο που η δική σου "χρυσή εποχή" αρχίζει λίγο νωρίτερα, από τις αρχές του Νοέμβρη που ο Δίας περνάει για τα καλά στον 1ο σου οίκο και σου χαρίζει προσωπική λάμψη, επιτυχία και χαρά μεγάλη (και παραπανίσια κιλά, για αυτό των φρονίμων τα παιδιά...)
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Stardome* @ 26.03.2007 10:56
    BILL, η Αφροδίτη περνάει στις 20/4 στον 6ο σου οίκο και «χαϊδεύει» τα θέματα της δουλειάς σου κάνοντας σε πολύ συνεργάσιμο -αν και υπάρχει πιθανότητα να είσαι κάπως ράθυμος ή να θελήσεις να φλερτάρεις μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον, για τρεις εβδομάδες θα είσαι το έτσι κι αλλιώς «αγαπημένο παιδί» του γραφείου που βλέπει την καριέρα του να ανθίζει. Άρης και Ποσειδώνας προσεγγίζουν την Σελήνη σου στον 2ο οίκο κι αυτό ως προς τα επαγγελματικά σου σημαίνει ότι θέλεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να αυξήσεις τα έσοδα σου ωστόσο ο συναισθηματισμός σου δεν σε αφήνει να δεις καθαρά ούτε να επικοινωνήσεις ξεκάθαρα τις ιδέες σου οπότε καλύτερα να διπλοτσεκάρεις τις πραγματικές και βαθύτερες ανάγκες σου και να αποδέχεσαι τα πράγματα παρά να δρας αυτή τη στιγμή. Τώρα έχεις έμπνευση αλλά δεν έχεις μεγάλη αντοχή –θέλεις δόξα, πρόσεξε όμως μην παρασυρθείς από υποσχέσεις εφήμερου κέρδους και απόφυγε να μπλέξεις. Άκου το μέσα σου και βάλε ρεαλιστικούς στόχους. Ο Κρόνος σε βάζει σε σκέψεις για τα οικονομικά σου και σου υποδεικνύει να θέσεις όρια και να δείξεις υπομονή και εργατικότητα ακόμα κι αν μεγαλύτερες γυναίκες από σένα βαραίνουν το κλίμα στη δουλειά, σε καταπιέζουν, σε θολώνουν. Το προηγούμενο διάστημα είχες νιώσει ότι η δουλειά σου δεν ανταμειβόταν έτσι όπως έπρεπε και ότι κουράστηκες πολύ κι όντως έτσι είναι –ο στόχος σου τώρα πρέπει να είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση και μια δέσμευση διαρκείας. Η μεγάλη εύνοια, οι πολλές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της ζωής σου και η ανάπτυξη ξεκινάει για σένα στο τέλος αυτού του χρόνου οπότε φρόντισε αυτό το διάστημα να τακτοποιήσεις το μέσα σου ώστε να βγεις μπροστά τότε και να πάρεις «όλα τα λεφτά».
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardome* @ 23.03.2007 13:15
    JUHUA, ο «Φοίνικας» που έγραψες είναι ο Πλούτωνας στον ωροσκόπο σου και είναι μοτίβο ζωής. Ο Δίας βρίσκεται τώρα στην ίδια μοίρα με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης σου και σου φέρνει ευκαιρίες ανάπτυξης και ακριβώς απέναντι από τον Ήλιο σου στον 9ο οίκο, τον οίκο που δείχνει τα μεγάλα ταξίδια και το εξωτερικό –πρόσεξε τις επιλογές σου γιατί τέτοιες ευκαιρίες δεν χτυπάνε την πόρτα σου κάθε μέρα, μην υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου και μην αφήνεις ξέφρενη την αισιοδοξία ή το «δεν βαριέσαι» να επηρεάσουν την τελική απόφαση σου. Πάντως ένα σπιτικό στο εξωτερικό και η διαμονή σου κάπου μακριά φαίνεται ότι είναι καρμική υπόθεση για σένα. Ότι σου είχα γράψει για την σύνοδο του Ποσειδώνα με την Σελήνη σου (η οποία αυτές τις μέρες είναι πάρα πολύ ενεργοποιημένη από τον Άρη που σου δημιουργεί ακόμα περισσότερο άγχος κάτι το οποίο δυσχεραίνει και την πορεία των συζητήσεων που έχεις να κάνεις και οι λεπτομέρειες να είναι τελικά αυτές που σε εξουθενώνουν) και την ταυτόχρονη αντίθεση του Κρόνου συνεχίζει να ισχύει και για τους επόμενους μήνες δυσκολεύοντας και τρέχοντα ζητήματα στέγης και την διάθεση σου μιας και σε όλα αυτά τα θέματα εμπλέκεται και ο σύντροφος σου που έχει τα δικά του αιτήματα τα οποία μερικές φορές σε κάνουν να «χάνεσαι» συναισθηματικά και να ακροβατείς μεταξύ υπέρμετρου ρομαντισμού και ψυχρού ορθολογισμού, ευσυγκινησίας και αποστασιοποίησης. Από την άλλη πλευρά Ουρανός και Βόρειος Δεσμός της Σελήνης συναντιούνται με τον γενέθλιο Δία σου στον 6ο σου οίκο –ένα σπίτι στο εξωτερικό και δουλειά «σκάνε» ξαφνικά και σου ζητάνε να ασχοληθείς καθημερινά μαζί τους, δεν αποκλείεται επίσης μια αιφνίδια εγκυμοσύνη που θα σε υποχρεώσει να ασχοληθείς πιο εντατικά με την υγεία σου (όλα αυτά δεν έχουν χροιά «επικινδυνότητας») εκτός κι αν κάνεις συζητήσεις για δουλειά που έχει σχέση με την φροντίδα παιδιών οπότε το «παιδί» που απορροφά την προσοχή σου δεν είναι το φυσικό σου παιδί αλλά συνδέεται με την καθημερινότητα σου λόγω δουλειάς. Μέχρι τον Οκτώβρη οι μετακινήσεις και τα ταξίδια ευνοούνται πολύ, όπως και όλες οι δουλειές που έχουν σχέση με επικοινωνία με την ευρύτερη έννοια, ακόμα και διδασκαλία.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardome* @ 23.03.2007 10:59
    sgouromallousa, όλα αυτά περιγράφεις δεν αναιρούν τον Ήλιο σου στους Διδύμους αλλά οδηγούν κατευθείαν στην Σελήνη σου στους Ιχθείς και τον 12ο σου οίκο και τις όψεις τετραγώνου που κάνει με Ήλιο, Ερμή, Αφροδίτη και Ποσειδώνα. Για τα αισθηματικά σου περίμενε λίγο ακόμα, να φύγει Κρόνος από τον Λέοντα (τέλος Αυγούστου κούνα του το μαντίλι) και τον 5ο σου οίκο και άνοιξε σαμπάνιες για την ερωτική άνοιξη που θα αρχίσει για σένα μέσα στο ημερολογιακό φθινόπωρο. Μέσα στο 2008 μπορεί να υπάρξει η επισημοποίηση μιας καλής σχέσης κι αυτό που πρέπει πρώτιστα να κοιτάξεις είναι ο υπέρμετρος ρομαντισμός και οι εξιδανικεύσεις που κάνεις οι οποίες σε οδηγούν σε λανθασμένες επιλογές και απογοητεύσεις.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 23.03.2007 10:47
    Sisini χρόνια πολλά μεγάλη να γίνεις μεγάλη με άσπρα μαλλιά! Τις αλλαγές που έχουν αρχίσει να γίνονται στην καριέρα σου τις έχεις αντιληφθεί ήδη οπότε ας μιλήσουμε για πιο «ζουμερά» πράγματα δηλαδή για τα αισθηματικά. Η επόμενη εβδομάδα έχει καλές προδιαγραφές με την Αφροδίτη να προσεγγίζει την Σελήνη σου και να κάνει αντίθεση με τον γενέθλιο Ουρανό σου ο οποίος βρίσκεται στον 5ο σου οίκο ενώ το Πάσχα θα αγγίζει τον Δία σου και θα σου φέρει πολύ χαρά, δώρα και λεφτά - πρόσεχε μόνο τα κιλά που επίσης μπορεί να σου προσθέσει μαζί με όλα τα υπόλοιπα καλά. Μια πολύ καλή περίοδος για ουσιαστικές σχέσεις ακόμα και για γάμο αρχίζει για σένα στα τέλη του επόμενου Φλεβάρη με τον Δία να περνάει στον 7ο σου οίκο. Τον φετινό Αύγουστο ο Δίας θα τριγωνίζει για άλλη μια φορά τον Κρόνο σου και μπορεί να σου φέρει έναν σύντροφο έτσι όπως τον επιθυμείς – ο Κρόνος στο χάρτη σου σηματοδοτεί το είδος του συντρόφου που χρειάζεσαι και γενικά κρόνιοι τύποι σου προσφέρουν σιγουριά και σε κάνουν να δεσμευτείς πιο σοβαρά. Στην ζωή σου μπορεί να νιώσεις ότι έλκεσαι από άντρες που έχουν κάποια σχέση με το εξωτερικό ή με ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, άντρες που είναι επικοινωνιακοί, ταξιδεύουν πολύ, διαβάζουν ή γράφουν, φιλοσοφούν την ζωή ίσως όμως κάτι να σας κρατάει σε απόσταση κάτι που μπορεί να λειτουργήσει για σένα ως έναυσμα για να διευρύνεις τους ορίζοντες σου. Το φθινόπωρο ο Κρόνος απέναντι από τον γενέθλιο Άρη σου μπορεί να φρενάρει για λίγο την ερωτική σου ζωή (για να είμαι πιο σαφής, εννοώ ένα σεξουαλικό μπλοκάρισμα που μπορεί να σημαίνει από το ότι δεν θα έχεις πολύ όρεξη έως ότι ο σύντροφος σου μπορεί να βρίσκεται μακριά για δουλειές οπότε πρακτικά δεν θα συμβαίνει ή οτιδήποτε άλλο που υποβιβάζει το σεξ στην καθημερινή ζωή σου) μπορεί όμως να συναντήσεις έναν εραστή που να έχετε διαφορά ηλικίας, πιθανόν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, ο οποίος να είναι πολύ κοντά στα πρότυπα που έχεις για τον σύντροφο της ζωής σου. Άρα, η περίοδος Αυγούστου -Σεπτεμβρίου φαίνεται να είναι σημαντική και να προετοιμάζει το έδαφος για τις μεγάλες αποφάσεις του αμέσως επόμενου χρόνου.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Stardome* @ 23.03.2007 10:31
    chillout, κάθε σχέση που συνάπτουμε μας βοηθάει να δούμε κομμάτια του εαυτού μας που ενδεχομένως αγνοούσαμε ως εκείνη τη στιγμή και να επεξεργαστούμε κάποιες πλευρές μας. Με αυτή την έννοια κάθε σχέση θα μπορούσε να θεωρηθεί «καρμική» γιατί κάτι μας μαθαίνει και μας βοηθάει στην εξέλιξη μας, να επαναλάβουμε ωστόσο εδώ για μια ακόμα φορά ότι καρμική σχέση δεν ισούται με ανέφελη σχέση ούτε παντοτινή. Είναι ίδιον του έρωτα μεταξύ των άλλων θαυμάσιων που μας προκαλεί καθώς ξεκινάει (λέγεται και «τυφλοβδομάδα» ας μην το ξεχνάμε!) να ψάχνει λέξεις από την μεταφυσική για να εκφραστεί κι αυτό το «είσαι το κάρμα μου» έχει γίνει ψωμοτύρι πια! Δεν είσαι η μόνη λοιπόν που αναρωτιέσαι, είναι κοινότατο «σύμπτωμα» και μάλιστα είναι εκδήλωση μιας κατάστασης από την οποία δεν θέλουμε τη γιατρειά μας Οι προσωπικοί πλανήτες του συντρόφου σου μπαίνουν σχεδόν όλοι μέσα στον 7ο οίκο σου ενώ οι δικοί σου ενεργοποιούν τον 5ο και 8ο του οίκο (δηλαδή τους δύο πιο «ερωτογόνους» οίκους ενός χάρτη, σα να λέμε σημείο G ) η Σελήνη σου κάνει αντίθεση με τον Ήλιο του και ο Κρόνος του με την Αφροδίτη σου, οι Βόρειοι Δεσμοί της Σελήνης επίσης δημιουργούν όψεις τετραγώνων, ο μεν δικός σου με τον Κρόνο του ο δε δικός του με τον Ήλιο σου –όλα αυτά δείχνουν τον έντονο συσχετισμό σας. Αν σου αρέσει να βαφτίσεις αυτή τη σχέση καρμική μπορείς να το κάνεις όπως και μπορείς να την απολαύσεις ακόμα κι αν δεν έχει «ταμπελάκια» που αναβοσβήνουν στο κεφάλι της…

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...