παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stardhomme @ 19.06.2008 15:16
    Η Σεληνιακή έκλειψη της 16/8 γίνεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα οπότε αυτό που λες, δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω τι θέλω, είναι φυσιολογικό. Θέλεις γάμο και έναι παιδί, ή μήπως ελευθερία έκφρασης και ανεξαρτησία; Τον Οκτώβριο ο Κρόνος θα περάσει από την Αφροδίτη σου και η σχέση σου θα μπει σε crash test. Δεσμέυομαι ή χωρίζω είναι το θέμα, και βασικό ρόλο σε αυτό θα παίξει το μυαλό σου πλέον.... Η λογική (ίσως και κάποιο άτομο από το κοντινό σου περιβάλλον μεγαλύτερης ηλικίας) θα σε βοηθήσουν να δεις την κατάσταση αποστασιοποιημένα. Όσο για την καλλιτεχνική σου φύση, με Αφροδίτη στους Ιχθείς, αν καταφέρεις να απεμπλακείς από τη συνεχή αμφισβήτηση αν έχεις τη σχέση που σε καλύπτει, θα μπορέσεις να εκφράσεις την ευαισθησία σου μέσω της τέχνης αφού έχεις Ζυγό στο 12ο οίκο. Θα μπορούσες να εκπαιδεύσεις, να εργαστείς σε κάποιο κλειστό χώρο, αλλά πάντα θα έχεις την αμφιβολία αν η δουλειά που κάνεις θα σου αποφέρει χρήματα (όπως και αν η σχέση που έχεις είναι η ιδανική).
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stardhomme @ 19.06.2008 14:43
    rodopaki, η Ηλιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στον 9ο οίκο σου, σε αντιθεση με τον Ήλιο σου, και με αφορμή ένα γεγονός 3ου/9ου οίκου (κάποιο ταξίδι ή κάποια αποτελέσματα από εκπαιδευτικό τομέα), θα λάβεις κάποια απόφαση που θα αφορά τη δημόσια εικόνα σου, τα επαγγελματικά σου, κάποια σχέση σου (αφού έχεις Λιοντάρι στο 10ο οίκο). Η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στην ακμή του 4ου οίκου σου και είναι μάλλον η ώρα να αλλάξει κάτι στο περιβάλλον της ιδιωτικότητάς σου και να αισθανθείς περισσότερο ελέυθερη (9ος οίκος). Μήπως από το 2009 αναμένεις κάποιο επαγγελματικό ξεκίνημα που συνδυάζει αποτελέσματα εξετάσεων και ταξίδια; Μήπως θα μετακομίσεις ή θα φύγεις κάπου στο εξωτερικό; Τέλος, μήπως έχει να κάνει και με κάποια γέννηση (ενός παιδιού ή μίας ιδέας που καλύπτει τις ανάγκες σου να αισθανθείς δημιουργική; ).
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stardhomme @ 18.06.2008 13:11
    egypt, να στο θέσω αλλιώς. Αντιλαμβάνεσαι κάποια χαρακτηριστικά του εαυτού σου τα οποία δε σου αρέσουν. Το θέμα είναι τι κάνεις. Αν αυτό που δε σου αρέσει είναι η μύτη σου, θα πας σε ένα πλαστικό χειρουργό και θα σε κάνει κούκλα. Αν αυτό που δε σου αρέσει είναι ο τρόπος που πλησιάζεις τους ανθρώπους, δυστυχώς δεν υπάρχει γιατρός που να γυρίσει κάποιο κουμπί στο μυαλό/καρδιά/ψυχή σου και να σε μετατρέψει από πονόψυχη σε κυνική, από άτομο με κοινωνική συνείδηση σε ατομιστή. Ίσως βέβαια η απάντηση να είναι ο χρόνος και οι εμπειρίες. Με τον Κρόνο απέναντι από την Αφροδίτη σου μέσα στο 2008 και 2009, θα σκληρύνεις και θα δεις τις σχέσεις κάπως διαφορετικά. Με τον Κρόνο στο Ζυγό από το 2010, θα κατανοήσεις το ρόλο των σχέσεων στη ζωή σου και πότε θα πρέπει να συμβιβάζεσαι με αυτό που έχεις. Δε θα γίνεις όμως ποτέ ένα άτομο που δε θα ενδιαφερθεί για τον πλησίον του επειδή έχει μία σχέση ή επειδή δε θέλει να σπείρει ζιζάνια διχόνοιας και ζήλιας στο σύντροφό του. Έχεις μία όψη ευλογία, η οποία θα μπορούσε να σε μετατρέψει σε καλλιτεχνικό άτομο, σε ευεργέτη αναξιοπαθούντων, σε άτομο που προσφέρει στην ανθρωπότητα (γίνε δασκάλα σε άτομα με προβλήματα έκφρασης, ανέλαβε να εκπροσωπήσεις την τράπεζα των φτωχών, ανέλαβε να δείξεις τα θετικά σημεία μίας θρησκείας), δηλαδή κάποιο άτομο που θα μπορούσε να αισθανθεί ψυχική πληρότητα με διάφορες πράξεις που κάνει στην καθημερινότητά του. Από την άλλη όμως με Ζυγό στον 7ο οίκο, πιστεύεις πως ψυχική πληρότητα θα αισθανθείς μόνο μέσα από τη σχέση σου. Με τον Πλούτωνα όμως παρόντα να γνωρίζεις πως όταν μία σχέση δεν έχει το βάθος που επιθυμείς, θα αναγκάζεσαι να προχωρήσεις στην επόμενη με την καρδιά σου να ματώνει. Δυστυχώς (ή ευτυχώς) θα πρέπει να περάσεις από διάφορες σχέσεις για να κατανοήσεις τι σημαίνει κοινή ζωή, για να κατανοήσεις το δώσιμο σε μία σχέση. Μήπως τα παραπάνω που σου ανέφερα είναι το σχολείο σου για να φτάσεις στη σχέση που ονειρεύεσαι;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stardhomme @ 17.06.2008 22:57
    egypt, να σου πω πως ο ρομαντισμός σου είναι φανερός από την όψη της Αφροδίτης (στους Ιχθείς στο 12ο οίκο σου) σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Αυτό δείχνει πως αγαπάς όλο τον κόσμο, θα μπορούσες να γίνεις θυσία για φίλους σου και πιστεύεις πως όταν βοηθάς τους ανθρώπους είναι σαν να έχεις βρει το νόημα της ζωής. Η όψη αυτή σε ένα χάρτη να γνωρίζεις πως έχεις ένα μειονέκτημα. Το άτομο δεν μπορεί να δεσμευτεί σε μία σχέση, αφου πιστεύει πως η επόμενη θα είναι καλύτερη, αφού θεωρεί πως υπάρχει η ιδανική σχέση και κάποια φορά θα έρθει. Αυτη την εποχή ο Ποσειδώνας ειναι σε όψη συνόδου με τη Σελήνη σου και ίσως να ονειρεύεσαι την ιδανική σχέση. Μήπως υπάρχει κάποιο άτομο από το εξωτερικό, κάποιο άτομο που ασχολείται με αθλητισμό ή με τέχνες που σε κάνει να ονειρεύεσαι μία κοινή ζωή μαζί του; Ή μήπως πάλι όλο το σκηνικό είναι το ιδεατό, αυτό που θα επιθυμούσες; Να σου πω πως η εκλειψη Σελήνης της 16/8 σε σύνοδο με τη Σελήνη σου είναι το καμπανάκι που σου λέει πως κάτι αλλάζει στη συναισθηματική σου ζωή. Ίσως βέβαια να τελειώνει κάποια σχέση ή να ξεκινά κάποια γνωριμία με κάποιο άτομο που σε κάνει να ονειρεύεσαι. Αν πάλι πρόκειται να ξεκινήσεις κάποια εκπαιδευτική διαδικασία, να φύγεις στο εξωτερικό ή να αλλάξεις δουλειά ή σπίτι, πρόκειται για την εποχή που το παίρνεις απόφαση και το ανακοινώνεις και στους φίλους σου. Πάντως η έκλειψη Σελήνης θα είναι σημαντική στη ζωή σου και να γνωρίζεις πως τα αποτελέσματα θα τα δεις προς το Φεβρουάριο του 2009, μία χρονιά που δεν είναι σε καμία περίπτωση κακή για εσένα με το Δία στον Υδροχόο.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stardhomme @ 11.06.2008 14:01
    lefteriskritikos, είσαι άλλη μία χαρακτηριστική περίπτωση ενός ατόμου που βιώνει την Ηλιακή έκλειψη της 7/2. Ο Άρης βρίσκεται στο γενέθλιο Άρη σου και σε κουνάει συθέμελα και σου λέει: ΠΡΟΧΩΡΑ!! Εδώ ακριβώς αρχίζουν τα προβλήματα: α) Προς τα που να προχωρήσεις; Αφού ο Κριός είναι αναχαιτισμένος στο χάρτη σου (δεν υπάρχει ακμή οίκου στον Κριό), με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι σαν το ηφαίστειο που βράζει και δε βρίσκει διέξοδο η λάβα. β) Ο Άρης είναι σε αντίθεση με τον Ήλιο και τον Κρόνο σου (είσαι Κρόνιο άτομο με τόσο ακριβή σύνοδο Ήλιου/Κρόνου) με αποτέλεσμα να είσαι σε μία διασταύρωση, το φανάρι να είναι κόκκινο, ο τροχονόμος να δίνει το πράσινο σήμα να προχωρήσεις, αλλά εσύ να δειλιάζεις. Αν πρέπει να δράσεις απότομα, εγωιστικά, ορμητικά είναι σαν να καταρρέει όλη η κοσμοθεωρία σου περί χρόνου και πειθαρχίας, δομής και συντηρητικών βημάτων, να καταστρέφεται το σύστημα αξιών που έχεις χτίσει τόσα χρόνια. Επιπλέον, αν προβείς σε Αριανές πράξεις, φοβάσαι πως θα χαλάσει και η εικόνα του σοβαρού ατόμου που κερδίζει το θαυμασμό του κόσμου βασιζόμενο στην αυτοσυγκράτηση και σοφία του μυαλού του, που η λαμπερή δημόσια εικόνα του είναι είναι το εφόδιο που κάνει τη ζωή να φαντάζει χαρά και διασκέδαση. γ) Έχοντας ανάδρομο Άρη στο χάρτη σου, η υπερβολική ενέργεια και ο ενθουσιασμός είναι στοιχεία που σε τρομάζουν, αφού είναι ευκολότερο να εσωτερικευθούν παρά να εξωτερικευθούν.
    Τώρα βέβαια θα μου πεις τι κάνεις. Θα σου δώσω δύο στοιχεία τα οποία ίσως βοηθούν την κρίση σου. Ο Δίας είναι σε σύνοδο με τον Ερμή σου για δεύτερη φορά, οπότε οτιδήποτε σου υπόσχονται γύρω από τα οικονομικά μίας νέας δουλειάς, τις αρχηγικές αρμοδιότητες που θα έχεις και μία σχέση που φαντάζει μυθική, θέλει πολύ μεγάλη προσοχή. Είναι η εποχή που το φλερτ μετατρέπεται σε παραμυθένιο γάμο και το να γίνεις προϊστάμενος σε μία ομάδα ατόμων μπορεί να φαντάζει πως σου κληροδότησαν τη Microsoft. Αυτό που εννοώ είναι πως ηθελημένα ή μη, είναι δυνατό να σου παραφουσκώνουν το μυαλό. Το δεύτερο στοιχείο είναι ο Ποσειδώνας στην ακμή του 11ου οίκου σου, που σε κάνει να πιστεύεις πως με το ενταχθείς σε μία νέα ομάδα, ταυτόχρονα θα συμμετάσχεις στην προσπάθεια επαναπατρισμού των μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα. Δε λέω πως αυτό που σου έταξαν, συμφώνησες να κάνεις δεν είναι σημαντικό, ίσως και μαγικό, άκρως δημιουργικό αλλά προσπάθησε να βάλεις τον Κρόνο να δουλέψει και να σε προσγειώνει τις στιγμές που πετάς στα ουράνια. Το θετικό στοιχείο είναι πως ο Κρόνος πιάνει τον Ουρανό σου και σου λέει πως γκάζι και φρένο να χρησιμοποιούνται σε σωστή δοσολογία, πως θέλεις συγκεκριμένες αρμοδιότητες και όχι ένα όραμα για να δουλέψεις. Έχοντας τα πόδια σου στη γη, είναι δυνατό να πετύχεις κάτι πολύ καλό αυτή την εποχή. Αυτά σε γενικές γραμμές.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stardhomme @ 09.06.2008 21:38
    ojos, βλέπω μία εποχή με έντονη κινητικότητα στα επαγγελματικά σου (ακόμη και η έκλειψη Σελήνης στις 16/8 είναι μάλλον κάτι που σχετίζεται με τα οικονομικά σου). Αν τώρα σχετίζεται με κάποιο άτομο που σε κάνει να ονειρεύεσαι μία κοινή ζωή (έχει σχέση με εξωτερικό με εκπαίδευση ή τομέα εκδόσεων; ) να προσέχεις έντονα τον Ποσειδώνα με τον οποίο κάνει σύνοδο η έκλειψη, γιατί αν τα όνειρα που κάνεις είναι ανέφικτα, να προσέχεις την πτώση προς το Φεβρουάριο (ακόμη και την υγεία σου να προσέχεις, κυρίως ως προς την ψυχολογία). Αν τα όνειρα έχουν βάση, τότε από το Φεβρουάριο, τα όνειρα γίνονται το παραμύθι που ονειρεύεσαι...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stardhomme @ 09.06.2008 21:12
    ojos, βλέποντας και πάλι το χάρτη σας, ναι είναι η εποχή που η έκλειψη του Φεβρουαρίου πάνω στον Ήλιο σας ενεργοποιείται με το πέρασμα του Άρη απέναντι από τον Ήλιο σας και η επαγγελματική σας ζωή αλλάζει με καλύτερους οικονομικούς όρους. Ασφαλώς και φοβάστε το γεγονός πως θα πρέπει να είστε Κριός στη δημόσια εικόνα σας, να παίρνετε αποφάσεις και να κινείτε εσείς την άμαξα όποτε χρειαστεί. Είστε υπέρ του χρόνου και της πειθαρχίας σε οτιδήποτε ξεκινάτε, δε θέλετε παρορμητικές κινήσεις και άμεση δράση (ο Χείρωνας σας γεμίζει με αμφιβολία σχετικά με τις ηγετικές σας ικανότητες).
    Ρωτάτε επιπλέον γιατί δεν μπορείτε τις ξαφνικές ανατροπές όταν έχετε έντονο υδροχόο στο χάρτη σας (Ήλιο και ακμή 2 οίκων σε αυτό το ζώδιο). Η απάντηση είναι οι άσχημες όψεις του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Κρόνο σας, τα σταθερά σημάδια στη ζωή σας που δε θέλετε να υφίστανται σεισμικές δονήσεις από το πουθενά. Δε φεύγετε εύκολα από τις ρίζες σας (σπίτι, δουλειά, σχέση παρά μόνο αν το 100% του μυαλού και του σώματός σας σας είναι πεπεισμένο πως πρέπει να δράσει με αυτό τον τρόπο).
    Τέλος, όσον αφορά την έλξη σας προς ο ζώδιο του Ζυγού, με Σελήνη και ακμή 4ου στο συκεκριμένο ζώδιο, η σχέση και η ισορροπία ανάμεσα σε οικογενειακή ζωή και επαγγελματική καταξίωση είναι το ζητούμενο της υπόθεσης. Αν το ένα από τα δύο υπολείπεται του άλλου, τότε είστε σε θέση να κάνετε την απαραίτητη αλλαγή ηλεκτροσόκ, με στόχο να επαναφευρεθεί η αρμονία στη ζωή σας. Με Σελήνη στο Ζυγό, και έντονα επηραζόμενη από τον Πλούτωνα, η σχέση σας πρέπει να είναι εγκεφαλική, να σας καλύπτει πνευματικά...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Stardhomme @ 09.06.2008 20:35
    melk, δε θα κλείσει με Κρόνο, επειδή ο Κρόνος θα είναι στο συγκεκριμένο σημείιο σε περίπου 11 χρόνια από τώρα, διαστημα πολύ μεγαλύτερο από τα 7 χρόνια που δίνουμε ως maximum. Όσο είναι ο Κρόνος στην Παρθένο θα κλείνουν εκλείψεις που συνέβησαν το 2007 με τις εκλείψεις στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Stardhomme @ 09.06.2008 20:23
    Για να μη δημιουργούνται απορίες, να αναφέρουμε πως μία έκλειψη ενεργοποιείται με τη διέλευση Ήλιου, Άρη και Κρόνου από το σημείο της έκλειψης ή από το απέναντι σημείο (δηλαδή από τη 17η μοίρα του Υδροχόου ή του Λέοντα στη συγκεκριμένη περίπτωση, με απόκλιση 2-3 μοιρών). Όταν περάσει ο Κρόνος, τότε η ενεργοποίηση έκλεισε (π.χ. στη Σεληνιακή έκλειψη του τέλους Φεβρουαρίου στη 1η μοίρα της Παρθένου, ο Κρόνος πέρασε απο τι συγκεκριμένο σημείο αρχές Μαίου, οπότε η ενέργεια της έκλειψης έκλεισε), διαφορετικά μπορεί να κρατήσει η ενέργεια της έκλειψης να διατηρηθεί μέχρι και 6-7 χρόνια (για τις Ηλιακές εκλείψεις εννοώ, για τις Σεληνιακές είναι μικρότερος ο χρόνος).
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardhomme @ 09.06.2008 18:47
    efoson, το timing του ερωτήματος σας είναι συγκλονιστικό. Να πιάσω την ιστορία από την αρχή και θα καταλάβετε τι εννοώ. Στις 7/2 η έκλειψη Ηλίου στην ακμή του 7ου οίκου σας σε συνδυασμό με το τρίγωνο του Δία με τον Άρη σας, λέει πως η επαγγελματική σας ζωή χρειάζεται αλλαγή, πως θέλετε να ξαναβρείτε τη δημιουργικότητα σας (Δίας στον 5ο οίκο) μέσω μίας εργασίας με περισσότερες ελευθερίες και δυνατότητα αναζήτησης της αλήθειας της ζωής (Άρης στον 9ο οίκο). Η έκλειψη αυτή ενεργοποιείται αύριο με το πέρασμα του Άρη από το απέναντι σημείο της έκλειψης, από τις 17 μοίρες του Λέοντα, και πανω από τον ωροσκόπο σας. Ήρθε λοιπόν η μέρα να μας ανακοινώσετε αυτά που σκεφτήκατε, χωρίς να είστε ιδιαίτερα αγχωμένη για το μέλλον, αφού ο Δίας έστω και ανάδρομος από την ακμή του 6ου οίκου σας προσφέρει αισιοδοξία πως μία καλύτερη εργασία θα βρεθεί. Και αφού ολοκληρώσαμε το παραμύθι, ας δούμε και την πιθανή του εξέλιξη. Το δεύτερο 15μερο του Ιουνίου ο Β. Δεσμός (με ιδιότητες Αφροδίτης και Δϊα) στον ωροσκόπο σας είναι η συνείδηση του μυαλού σας (Ζυγός στον 3ο οίκο) και της έκφρασης της δημιουργικότητας σας (Τοξότης στον 5ο οίκο) που λέει πως το μέλλον είναι εδώ και θα είναι πολύ καλύτερο από το παρόν. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως μπορεί να υπάρχει κάποια ευκαιρία την οποία θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα ανοικτόμυαλη για να αντιληφθείτε. Μετά από αυτό, από τις 10 Αυγούστου και μετά, τα επαγγελματικά θέματα είναι στο προσκήνιο. Ακόμα και στις 10 Αυγούστου, που είναι πιθανό με τη σύνοδο Άρη/Ήλιου να βρίσκεστε σε ένα ταξίδι, είναι πιθανό να έχετε την ευκαρία να κάνετε επαγγελματικές επαφές (είναι και ο Κρόνος σε καλή όψη με τον Άρη σας), να γνωρίζετε κάποιο άτομο με πιθανότητες ερωτικού συντρόφου (Ουρανός στον 8ο οίκο σας, αλλά και πάλι θα έχει επίδραση αυτό το άτομο στα επαγγελματικά σας) ή να αποφασίζετε να ασχοληθείτε με ένα εκπαιδευτικό θέμα. Από το Σεπτέμβριο που ο Δίας είναι και πάλι σε ορθή πορεία, αλλά κυρίως από το Νοεμβρίο νομίζω πως η εργασία σας αποκτά κύρος, αρκετή δυσκολία από την άποψη τρεξίματος αλλα και ευθυνών, αλλά ταυτόχρονα ανταμοίβεστε για τον κόπο σας. Αυτά μέχρι το τέλος του έτους. Σας εύχομαι τα καλύτερα!!

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...