παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 26.02.2007 18:00
    Ρίξτε κλήρο BILL και KaMiKaZe μεταξυ σας και κάντε μια ερώτηση στα γρήγορα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 26.02.2007 17:55
    Όσον αφορά το τετράγωνο: συναισθηματικά ξεσπάσματα και υπέρμετρος συναισθηματισμός, δυσκολίες με τις γυναίκες γενικότερα, ανόητη συμπεριφορά και τεμπελιά. βαριέταοι κανείς;; ))))
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 26.02.2007 17:45
    Μάλιστα taramoust και αυτή τη στιγμή είναι τετράγωνο ακριβείας.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 26.02.2007 17:43
    Σφάζετε και με το βλέμμα εσείς , δεν εέχετε ανάγκη εργαλεία κοπής.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 26.02.2007 17:40
    Σκορπιός και κορμιά, τι άλλο θα έλεγε; Καλησπέρα BILL.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 26.02.2007 17:37
    Καλησπέρα κι από μένα. Ποιός απολογείται και τι έκανε ο φταίχτης;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 24.02.2007 11:26
    nanaka ο εν λόγω Δίδυμος μάλλον είναι ήδη σε φάση που βάζει τα θεμέλια της καριέρας του, ψάχνει ίσως για επαγγελματική στέγη ή για κάτι ακόμα που θα του προσφέρει ασφάλεια -αυτές τις μέρες σίγουρα τα επαγγελματικά του θέματα έχουν μπλοκαριστεί λόγω του ανάδρομου Ερμή αλλά η εύνοια του Δία απέναντι του θα ξανά φανεί σύντομα. Κανείς δεν καίγεται από τον Σεπτέμβριο -όπως βλέπετε, όλοι μας επιζήσαμε! Με δυσκολίες μικρές και μεγάλες πήραμε τα μαθήματα του Κρόνου που έπρεπε να πάρουμε και ωριμάσαμε -η συντέλεια του κόσμου δεν ήρθε ακόμα έστω κι αν η δική μας ματιά πάνω στα πράγματα αυτού του κόσμου άλλαξε και άλλαξε οριστικά. Όταν ο Κρόνος περάσει στον ωροσκόπο, το 2008, τα πράγματα όσο κι αν σου ακούγεται παράξενο θα βελτιωθούν κατά πολύ και τότε είναι καιρός να ξεκαθαρίσει κανείς τους στόχους του και να κρατήσει μόνο ότι αξίζει, να βάλει κάτω το κεφάλι και να δουλέψει με υπομονή και επιμονή -το αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα είναι βέβαιο ότι θα τον ικανοποιήσει. Η καταπίεση σε ψυχολογικό επίπεδο και η στενοχώρια τώρα είναι πιο έντονη με τον Κρόνο να βαραίνει τον 12ο οίκο κι αυτή είναι η μεγαλύτερη τροχοπέδη η οποία θα πάψει να υπάρχει από το τέλος αυτού του χρόνου. Όταν ο Κρόνος κάνει τετράγωνα με τους πλανήτες στους Διδύμους θα εμφανιστούν δυσκολίες και επαγγελματικές και οικονομικές ενδεχομένως, συναισθηματικές και επικοινωνιακού τύπου ή όσον αφορά ταξίδια ή εκπαίδευση, η ζωτικότητα μπορεί να είναι πεσμένη και τα κέφια στο ναδίρ αλλά αυτά θα είναι για λίγο, τόσο όσο θα χρειαστεί το ίδιο το άτομο για να αποφασίσει να δώσει τη λύση, να πάρει την ευθύνη του εαυτού του στα χέρια του και να εργαστεί σκληρά για τα μακροπρόθεσμα οφέλη που περιμένει. Ανάλογα με το πώς θα διαχειριστεί κανείς την κρίση θα αμειφθεί οπότε τώρα είναι η ώρα για να σηκώσει κανείς τα μανίκια κι όχι να τραβηχτεί στην άκρη και να πενθεί το θύμα πριν καν δει το φονικό.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardome* @ 22.02.2007 14:38
    glamour αυτή την εποχή είσαι στο μάτι του κυκλώνα με τον Κρόνο να σε καταπιέζει και να ρίχνει την ψυχολογία σου. Ερμής και Ήλιος βάλλονται και η ζωτικότητα σου είναι πεσμένη όπως και η επικοινωνία σου με το περιβάλλον. Ο Ερμής στον χάρτη σου δείχνει την καριέρα σου και τις οικονομικές δοσοληψίες με άλλους, τα χρήματα του συντρόφου ή του συνεταιρου σου, θέματα φορολογικά, κληρονομικά κλπ, κι όπως καταλαβαίνεις τώρα με την ανάδρομη φορά του όλα αυτά τα θέματα καθυστερούν, μπερδεύονται περισσότερο, δυσκολεύονται. Από την επόμενη εβδομάδα τα αισθηματικά όχι απλώς θα στρώσουν αλλά θα ανθίσουν και είναι καιρός να ξεσκάσεις και να ξαναερωτευτείς. Οπότε τα οικονομικά λίγο ακόμα και στρώνουν, τα αισθηματικά βελτιώνονται λίαν συντόμως, ο Κρόνος μας έμεινε, αυτός που σε κάνει να βλέπεις με απαισιοδοξία όλα όσα συμβαίνουν και να μην μπορείς να ευχαριστηθείς ότι καλό κι αυτό ακριβώς πρέπει να παλέψεις τώρα γιατί άλλο ένα εξάμηνο θα τον υποστείς πάνω από το κεφάλι σου θέλεις δεν θέλεις.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Stardome* @ 22.02.2007 13:55
    PinkAngel, κι εσύ να χαμογελάς έτσι; Από εμάς περαστικά σου και σκέψου οτι ο Ερμής κάνει μια χαρά τη δουλειά του μιας και βρήκε ένα τρόπο για να μην σε αφήσει να ξεκινήσεις την καινούρια δουλειά αυτή την ακατάλληλη στιγμή -όλα καλώς γεννωμενα λοιπόν.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardome* @ 22.02.2007 13:45
    miguel, η εξιδανίκευση που κάνουν οι Ιχθείς είναι γνωστή τοις πάσοι και στους ίδιους βεβαίως. Εσύ ιδιάιτερα με Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σου έχεις την τάση να επιλέγεις λάθος συντρόφους, να αυταπατάσαι και να τα κάνεις θάλασσα. Το διάστημα που περιγράφεις ο 5ος οικος σου ηταν ενεργοποιημένος δηλαδή οι έρωτες και οι διασκεδάσεις, η δημιουργικότητα και η χαρά. Αυτός ό οίκος σου έχεις κυβερνήτη τον Ουρανό κι αυτό σημαίνει πως τα φλερτ σου είναι πάντα απρόσμενα, έρχονται από το πουθενά και σε συναρπάζουν αλλά έχουν κι ένα μικρό μείον: με τον ίδιο τρόπο μπορούν να τελειώσουν όλα -ξαφνικά. Ο ανάδρομος Ερμής θα σκαλίσει μέσα στις επόμενες βδομάδες αυτό που σε απασαχολεί, ίσως θέματα του παρελθόντος κάνουν πάλι την εμφάνιση τους κι εσύ θα βρεθείς πάλι αγχωμένη-τρελαμένη. Σε λίγες μέρες η Αφροδίτη θα έρθει για να μαλακώσει τις στενές σχέσεις σου και μπορείς να πλησιάσεις τους ανθρώπους με γλυκύτητα, να κερδίσεις αυτά που θέλεις, να νιώσεις αγαπητή και αγαπημένη.

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...