παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Stardome* @ 09.04.2007 21:11
    aggelaki, η δημοσιογραφία είναι πολύ καλή επιλογή και μέχρι τον Γενάρη 2008 αν χτυπήσεις τις κατάλληλες πόρτες το πιθανότερο είναι ότι θα τις βρεις ξεκλείδωτες. Όσον αφορά τις ερωτικές επιλογές σου αυτά που υποψιάζεσαι ότι κάνεις εμβάθυνε τα περισσότερο γιατί όντως τα χεις μπερδεμένα κι από τη μια ο ωροσκόπος σου θέλει σχέσεις, ο Ουρανός σου φέρνει ξαφνικά παράξενες καταστάσεις που δεν σου προσφέρουν καμία σταθερότητα την οποία όμως εσύ ζητάς (θέλεις και την περιπέτεια, το ιδιαίτερο και το ξεχωριστό αλλά δεν αφήνεσαι σε όλα αυτά) την αγάπη σου δεν την εκφράζεις εύκολα στους άλλους (ίσως ακόμα δεν έχεις ξεπεράσει οριστικά τις πρώτες σου απογοητεύσεις) ούτε τη θηλυκότητα σου, κάτι κάνεις και μπλοκάρεις τους εραστές σου ή έλκεσαι από ήδη "προβληματικά" άτομα ή μπλέκεσαι με ανθρώπους που δεν μπορούν να φανερώσουν την σχέση τους μαζί σου -κάτι δεν τσουλάει... Ο Ποσειδώνας στον 5ο σου οίκο τώρα σε κάνει να ρέπεις σε πλατωνικές καταστάσεις (κάτι που υπάρχει και στο γενέθλιο θέμα σου, η εξιδανίκευση των συντρόφων και ο υπέρμετρος ρομαντισμός που οδηγεί σε απογοητεύσεις) και σε σύνοδο με το Ν. Δεσμό της Σελήνης σου ίσως σου φέρνει άτομα που σε συγκινούν βαθιά αλλά για κάποιο λόγο η σχέση σας δεν μπορεί να βρει τον δρόμο που αρχικά τουλάχιστον εσύ θα ήθελες. Τον Ιούλη μπορεί να προκύψει κάτι έντονο ερωτικό και τον Οκτώβρη κάτι καλό μέσα από φιλικό περιβάλλον οπότε έχε τα μάτια σου ανοιχτά.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardome* @ 05.04.2007 15:24
    Καλή Ανάσταση σε όσους φεύγετε, πολύ καλά να περάσετε και με το καλό να επιστρέψετε γεμάτοι ενέργεια (αλλά όχι και πολύ χοληστερίνη ε; )))) )
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardome* @ 05.04.2007 15:16
    Idiva, δεν είναι και η πιο άνετη εποχή για σένα -το λέω "κομψά". Την καριέρα σου την παλεύεις και έχεις ακόμα αγώνα για να φτάσεις εκεί που επιθυμείς. Δεν ξέρω σε ποιον τομέα απασχολείσαι νομίζω όμως ότι γενικά προσφέρεις υπηρεσίες κι ένας συνεταιρισμός θα σε έφερνε πιο κοντά στους επαγγελματικούς στόχους σου (ίσως μάλιστα γνωρίσεις τον σύζυγο σου σε επαγγελματικό περιβάλλον και συνεργαστείς μαζί του κάποια στιγμή) ή μάλλον, ένας γάμος θα ήταν αυτό που πραγματικά θέλεις -η δουλειά για σένα είναι "αναγκαίο κακό", δεν είναι αυτό που πραγματικά σε ολοκληρώνει και σε κάνει να αισθάνεσαι επιτυχής και ευτυχής. Από 19/4 με το που ο Κρόνος ξαναγίνεται ορθόδρομος θα νιώσεις την πρώτη ανακούφιση στα θέματα της καριέρας σου. Με το τέλος του καλοκαιριού θα τελειώσουν τα πολύ δύσκολα και θα πάρεις ανάσα και στα οικονομικά και στα αισθηματικά και γενικά. Οι εκλείψεις δείχνουν ότι "κινούνται" εργασιακά θέματα και κάποιο κύκλοι κλείνουν για να ανοίξουν κάποιο άλλοι. Ιδιαίτερη εύνοια θα υπάρξει μετά από ένα χρόνο περίπου -τις περιόδους που ο Ερμής ή ο Κρόνος κινούνται ανάδρομα να έχεις πάντα το νου σου γιατί εκτός όλων των άλλων αυτοί οι δύο σε "χτυπάνε" και σε θέματα δουλειάς.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardome* @ 05.04.2007 14:54
    Μάλλον εκπέμπουμε σε άλλο μήκος κύματος αυτή τη στιγμή sgouromaloussa οπότε διευκρινίζω κι αυτό και τέρμα για σήμερα. Ο Γιώργος είναι Λέοντας. Τo Stardome είναι Καρκίνος. Και ο Κρόνος πού κολλάει θα μου πεις. Στο ότι ο Κρόνος όταν φτιαχνόταν το Stardome βρισκόταν στον Λέοντα (δηλαδή πάνω στον Ήλιο του δημιουργού του) και μετά από σκληρή δουλειά έδωσε κάτι αξιόλογο το οποίο αναγνωρίζεται από τον κόσμο και ήρθε για να μείνει.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardome* @ 05.04.2007 14:48
    Σας ακούω Idiva. Μία συγκεκριμένη ερώτηση.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardome* @ 05.04.2007 14:43
    sgouromaloussa, για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους θέση, το Stardome είναι έμπνευση και δημιούργημα του Γιώργου Πανόπουλου κι όπως λέει ο ίδιος είναι "παιδί του Κρόνου" (αν και επισήμως είναι Καρκίνος στο ζώδιο με ωροσκόπο Τοξότη ). Και όχι, δεν είμαι παντρεμένη και δεν έχω παιδάκια.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardome* @ 05.04.2007 14:38
    Ναι, αυτό έχει να κάνει με την είσοδο του Ουρανού στον 7ο οίκο. Έχεις κάτι υπόψη σου; Καμιά σέξι μιγάδα, καμιά γκέισα ή μήπως κανένα ανήλικο; )))))))
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardome* @ 05.04.2007 14:35
    Με τον Άρη να μπαίνει στο ζώδιο σας μπορείτε να επιλέξετε: Love ή War (υποσημέιωση: "Love" is the name ε!!!)
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardome* @ 05.04.2007 14:28
    Δεν τα έχουμε, δεν είμαστε παντρεμένοι (μεταξύ μας ) δεν εργαζόμαστε στον ίδιο χώρο, έχουμε γνωριστεί, συνατιώμαστε... τι άλλο;;;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardome* @ 05.04.2007 14:22
    Ισχύει κάτι άλλο sgouromallousa.

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...