παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stargazer @ 18.01.2009 23:52
    spynekt, να τα ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα. Δεν αναφέρετε πόλη γέννησης στο προφίλ σας, αλλά θεωρώντας πως τα στοιχεία σας είναι σωστά, η Αφροδίτη σας είναι γωνιακή, βρίσκεται δηλαδή σε σύνοδο με την ακμή του 7ου οίκου. Κι επειδή ο χάρτης που είναι στο προφίλ σας έχει σχεδόν ίσους οίκους είναι λογικό η Αφροδίτη αυτή να κάνει αντίθεση και τετράγωνα με τις υπόλοιπες γωνίες. Οπότε μην τα αντιμετωπίζετε σαν κανονικά τετράγωνα, αντίθετα καθώς η Αφροδίτη σας είναι γωνιακή, αυτό την καθιστά και πιο ισχυρή.
    Να πω όμως και το εξής. Ο χάρτης σας είναι σχεδόν εντυπωσιακός, χωρίς να παραβλέπω τις δυσκολίες που βεβαίως υπάρχουν σε όλους τους χάρτες. Έχετε Αφροδίτη στον Ζυγό, στο ζώδιό της και στον 7ο οίκο, τον φυσικό της οίκο. Έχετε Ερμή στην Παρθένο, στο ζώδιο που κυβερνάει. Ήλιο στον Λέοντα, στο ζώδιο που κυβερνά, στον 5ο οίκο, στο φυσικό του σπίτι. Κρόνος στο ζώδιό του τον Αιγόκερω, στον 10ο οίκο, επίσης στο φυσικό του σπίτι, Δίας στον Καρκίνο, στο ζώδιο της έξαρσής του και γωνιακό και τέλος Πλούτωνα στον Σκορπιό, στο ζώδιο που κυβερνά και στο φυσικό του σπίτι, το 8ο. Ακόμη κι αν η οικοθεσία δεν είναι σωστή, οι τόσο καλές ζωδιακές θέσεις πολλών πλανητών σας, δείχνουν ένα χάρτη με πάρα πολλές δυνατότητες. Ελπίζω να τις εκμεταλλευτείτε.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stargazer @ 18.01.2009 20:39
    Εφόσον μετακινήθηκε ο ωροσκόπος, άλλαξαν και οι ακμές των υπόλοιπων οίκων, γι'αυτό βλέπετε διαφορές. Παρόλα αυτά, ο σωστός ωροσκόπος σας είναι στις 29 και 39΄ του Καρκίνου, αν είναι ακριβής η ώρα γέννησης. Όσο για το διαφορετικό μέγεθος των οίκων, ναι, είναι ο κανόνας στα συστήματα άνισων σπιτιών.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stargazer @ 18.01.2009 20:22
    Αν γεννηθήκατε Αθήνα, ο ωροσκόπος σας είναι στις 22 και 28΄ του Υδροχόου.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardhomme @ 17.01.2009 16:58
    KOSMIMA, δε γνωρίζω αν έρχεται το τέλος, αλλά ήρθε η τελευταία φορά που ο Ουρανός περνά από τη Σελήνη σου και λέει κάνε την επανάσταση στο σπίτι σου. Η προηγούμενη μεγάλη κρίση (Απρίλιος του 2008; ) με τον Ουρανό και πάλι πάνω από τη Σελήνη σου αλλά και τον Κρόνο να βρίσκεται σε σημείο που σε πάγωνε από τη σχέση σου και ταυτόχρονα σε έβαζε σε διαδικασία ανασκόπησης της ερωτικής σου ζωής (είναι ο γάμος διασκέδαση ή μήπως η ταφόπλακα της ατομικής σου βούλησης; ) δε γνωρίζω τι αποτέλεσμα έφερε. Ίσως να έφερε αυτό που ονομάζεις ¨διάφορες διεξόδους'' αφού ο Δίας ευνοούσε περιπέτειες και ανεμελιά εκτός του γάμου. Το θέμα είναι πλέον τι θα γίνει το Φεβρουάριο με τα τρία παρακάτω φαινόμενα: α) Πλούτωνας ακμή 9ου οίκου σου και ο γάμος σου σε κρίση. Θα ανοίξεις πανιά για αλλού ή θα σωθεί στην παράταση ο γάμος σου με μία ουρανοκάτεβατη θεία βούληση; β) Ουρανός και πάλι στη Σελήνη σου και η διάθεση για ανεξαρτησία μεγαλύτερη από ποτέ. Όμως πρόσεχε λίγο τις παρενέργειες στην καθημερινότητα, τα νεύρα στη δουλειά λόγω συναισθηματικών ανωμαλιών, τις απαιτήσεις την καθημερινής ζωής που πλέον γίνονται βάσανο. Σε τέτοιες καταστάσεις βγάζε το σκύλο βόλτα κατά τις 3 το πρωί για να αισθάνεσαι και εσύ περισσότερο χαλαρός αντί να ξεκινήσεις καταχρήσεις στο φαγητό ή το ποτό... γ) Σεληνιακή έκλειψη στην ακμή του 5ου σου οίκου και το θέμα είναι να σε βρίσκεσαι στο ίδιο σπίτι με το άτομο που σου φωνάζει ΣΕ ΑΓΑΠΩ. Αντιλαμβάνεσαι πως αν η περιπέτεια είναι αυτή που κερδίζει, τότε το σπίτι είναι υπό κίνδυνο και θέλει προσοχή το θέμα παιδί. Έχεις παιδί και θα υπάρχουν θέματα με αυτό ή μήπως θα προκύψει μία εγκυμοσύνη που θα φέρει τα πάνω κάτω; Πάντως 5 Μαρτίου με 15 Απριλίου με την ανάδρομη Αφροδίτη η ψυχή σου τρομάζει και μόνο στον ήχο του τηλεφώνου που χτυπά, στο φιλικό χτύπημα στην πλάτη όταν έισαι έξω με τη σύντροφο, αφού οι κρυφές σχέσεις και το παρελθόν γίνονται εφιάλτης.... Ουρανός είναι η αιτία, οπότε ό,τι βρέξει ας κατεβάσει..... Αρκεί να βλέπεις πλέον το μέλλον περισσότερο αισιόδοξα και να έχεις μία νέα καρδιά που πάλετται έντονα κατά τη διάρκεια της αναγέννησης της.....
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardhomme @ 15.01.2009 11:24
    SCBE ξεκινάμε: Καταρχάς η έκλειψη Ηλίου της 7/2/08 (σχέση ή δουλειά) ενεργοποιείται στις αρχές του Φεβρουαρίου που θα ζητηθούν σαφείς αποδείξεις δράσης. Την ίδια εποχή η έκλειψη Σελήνης στον ωροσκόπο σας, τονίζει μία κατάσταση που δημιουργεί στενοχώρια αφού πρέπει να παρθεί μία απόφαση για μετακίνηση από το άμεσο περιβάλλον σας. Καταρχάς όμως θα πρέπει να γίνει συνειδητή απόφαση γιατί αν δε χωνέψετε αυτό που πρόκειται να γίνει δε θα μπορέσετε ποτέ να κάνετε το νέο ξεκίνημα. Ο Δίας είναι σύμμαχος εκέινη την εποχή και φουσκώνει την αισιοδοξία πως η νέα εργασία είναι κοντά σε αυτό που σας ικανοποιεί, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να ρίξετε τους τόνους του εγωισμού σας, της διάθεσής σας να αναλαμβάνετε πρωτοβουλία με στόχο την επίδειξη και τέλος να μην προσπαθείτε να έχετε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Το μάθημα είναι να λάμψετε μέσω της δημιουργικότητας σας και όχι μέσω της παράστασης που παίζετε ως θιασάρχης στη σκηνή. Σε ποια δουλειά θα επιτύχετε σε κάτι τέτοιο μόνο εσείς γνωρίζετε. Όσον αφορά τη σχέση, με ανάδρομο Ερμή είναι πολύ συχνό φαινόμενο οι επιστροφές του παρελθόντος, οι οποίες έρχονται συνήθως για να κλείσουν λογαριασμοί που είχαν μείνει ανοικτοί. Όσον αφορά τον Πλούτωνα, έρχεται σε θέση αντίθεσης (ειδικά το Μάρτιο) με το γενέθλιο Δία σας και η μετακίνηση θα είναι πλέον επιβεβλημένη με στόχο να μεγαλώσετε το ζωτικό σας χώρο (αυτό σημαίνει πως θυσιάζετε και την υπάρχουσα βάση σας). Σε μία σχέση, αυτό το γεγονός έρχεται να πει πως τα ζητήματα απογόνων θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Φεύγετε από τη σχέση επειδή τίθεται τέτοιο σοβαρό θέμα ή μήπως ένα παιδί θα σας πείσει να μείνετε σε αυτή αφού μόνο έτσι βλέπετε να σοβαρεύει; Κρόνος time: μέσα στο Φεβρουάριο προσοχή στην υγεία σας αλλά και στην ψυχολογική κατάρρευση που πιθανό να σας προκαλέσει η αναποφασιστικότητα σχετικά με τη δουλειά. Είστε σε θέση να μείνετε δέσμια σε μία δουλειά που δεν ικανοποιείστε από φόβο ανασφάλειας μέχρι να τινάξετε τα πάντα στον αέρα και να γίνετε ο Επαναστάτης (ελπίζω με Αιτία). Τελικές επισημάνσεις: Μέχρι τέλος Ιανουάριου θα περιφέρεστε σαν τον τρελό του χωριού. Θα χαμογελάτε σε οτισήποτε έρχεται κοντά σας, θα σκέφτεστε πολύ (πάρτε και ένα κομμάτι χαρτί δίπλα σας να σημειώνετε τα υπέρ και κατά της κάθε απόφασης που προσπαθείτε να λάβετε) και μετά τις 31/1 που γυρίζει ο Ερμής σε ορθή πορεία ανακοινώστε τις αποφάσεις σας. Με ανάδρομο Ερμή έχουμε πει είναι καλό να μη λαμβάνονται αποφάσεις. 5 Μαρτίου με 15 Απριλίου επαγγελματικές προτάσεις που σχετίζονται με μετακίνησεις επανέρχονται στο προσκήνιο και μπερδεύουν ακόμη περισσότερο την πρωτοβουλία σας. Είναι η εποχή που ο Κρόνος τετραγωνίζει τελευταία φορά τον Ήλιο σας και νομίζω πως από μέσα Απριλίου θα είστε σε θέση να αποφασίσετε ή να κατανοήσετε αν λάβατε τη σωστή απόφαση. Αυτά για την ώρα...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardonna @ 13.01.2009 22:34
    Άρα Gemini λέτε οτι το πρόβλημα είναι η ποιότητα της στύσης;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardonna @ 13.01.2009 22:29
    Σε ποια ηλικία ξεμπερδεύουμε με το σεξ;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardonna @ 13.01.2009 22:25
    Καλησπέρα σας
    Και Καλή Χρονιά!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Stargazer @ 12.01.2009 16:14
    ioula, μάλλον δεν διαβάσατε την τελευταία πρόταση του άρθρου που λέει πως ο πανικός είναι πάντα ο χειρότερος σύμβουλος. Καταρχάς, αν είναι σωστά τα στοιχεία στο χάρτη σας (κακώς τσεκάρατε τη θερινή ώρα), ο Πλούτωνάς σας βρίσκεται στο τέλος του 11ου, αλλά ουσιαστικά σε σύνοδο με την ακμή του 12ου οίκου σας. Επειδή έχετε γεννηθεί με Νέα Σελήνη στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω, ο Πλούτωνας προς το παρόν δεν σας αφορά άμεσα και για τουλάχιστον μια δεκαετία ακόμα. Ο "δραματικός" τόνος του άρθρου οφείλεται στο ότι την επόμενη δεκαετία θα έχουμε το τετράγωνο Πλούτωνα-Ουρανού, που θα σημάνει σημαντικές εξελίξεις για την ανθρωπότητα γενικότερα, όχ μόνο για σας. Απλά, όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κυρίως στις μοίρες που αυτό το τετράγωνο θα είναι πιο έντονο, θα δεχτούν συνδυαστική πίεση και από τους δύο αυτούς ισχυρούς πλανήτες. Αυτή όμως δεν είναι η δική σας περίπτωση, καθώς πρώτα θα σας επηρεάσει ο Ουρανός και μετά ο Πλούτωνας.
    Αλλά να σας ρωτήσω το εξής: Γιατί να μην πλήξει τις φιλίες και τους στόχους σας; Γιατί να μην επηρεάσει την οικογενειακή σας γαλήνη; Είναι όλα στη ζωή σας όπως πρέπει να είναι και δεν επιδέχονται καμία βελτίωση; Ο Πλούτωνας δεν εξαφανίζει γενικώς καταστάσεις γιατί έχει την κακία στο αίμα του, αλλά όπως θα διαβάσατε και στο άρθρο, εξαφανίζει τις τοξικές καταστάσεις. Και - κυρίως - γιατί να μην σας φέρει έναν παράφορο και ανεξέλεγκτο έρωτα; Το γνωρίζετε πως άλλοι θα παρακαλούσαν να βρεθούν σε αυτή τη θέση;
    Καταλαβαίνω ότι είστε Αιγόκερως και μάλιστα "πολύ" Αιγόκερως, όμως έχετε ωροσκόπο Σκορπιό και οι πλανήτες σας στον Αιγόκερω κάνουν-εξασθενημένο έστω- τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Άρα ο Πλούτωνας είναι μέσα στο DNA σας και καλά θα κάνετε να συμβιβαστείτε με την ύπαρξή του. Όχι με την έννοια της αυτολύπησης κι ότι σας χτύπησε βάναυσα η μοίρα, αλλά με τη γνώση πως λόγω προσωπικού σας ωροσκοπίου, οι πλουτώνιες εμπειρίες είναι οι πιο ωφέλιμες για σας και ότι αυτές θα σας κάνουν καλύτερο άνθρωπο.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stargazer @ 09.01.2009 18:08
    iliaktida75, δεν μου αρέσει ιδιαίτερα ο όρος "χτυπημένο" ωροσκόπιο γιατί είναι σαν να μας καταράστηκε κάποιος και οδηγεί σε μια αποκλειστικά παθητική στάση απέναντι στη ζωή. Βεβαίως, ας μη γελιόμαστε, υπάρχουν ωροσκόπια πιο "δύσκολα" από τα άλλα, αλλά είναι προτιμότερο να τα αντιμετωπίζουμε νομίζω ως ωροσκόπια με μεγαλύτερες προκλήσεις.
    Εσείς δεν φαίνεται να έχετε ένα εξαιρετικά δύσκολο ωροσκόπιο, αντίθετα εμπίπτει στα πλαίσια του φυσιολογικού. Με πρώτη ματιά, φαίνεται ένα ωροσκόπιο που σας καλεί να παίξετε έναν πιο ενεργό κοινωνικά ρόλο, να βγείτε γενικώς προς "τα έξω", οπότε οι τομείς οικογένεια και σχέσεις σας δημιούργησαν και σας δημιουργούν προβλήματα, ακριβώς ίσως για να σας σπρώξουν προς τα κει.

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...