παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardonna @ 12.06.2007 13:25
    virginpsycho εφόσον σε ενδιαφέρει πολύ σοβαρά το άτομο (τότε και μόνο τότε) δεν κάνεις και τον κόπο να γράψεις τα ακριβή στοιχεία γέννησης του να δούμε τι ακριβώς γίνεται με σένα και τον συγκεκριμένο άνθρωπο; Να σου μάθω την "αλφαβήτα" τώρα δα δε νομίζω οτι γίνεται ούτε όμως έχεις κι εσύ τη διάθεση να την πιάσεις χωρίς φόβο και πάθος... 7ος οίκος στον χάρτη πάντως είναι ο πιο δεξιά από όλους, ακριβώς απέναντι από τον ωροσκόπο. Στο κέντρο του χάρτη σου υπάρχει ένας γκρίζος κύκλος με αριθμούς από το 1 έως το 12 -αυτοί είναι οι οίκοι. Επίσης, στη μέση της σελίδας αριστερά θα δεις στο κομμάτι "ΟΙΚΟΙ" από ποιες μοίρες ξεκινάει ο κάθε οίκος -αν κοιτάξεις με ψυχραιμία την σελίδα αυτή θα ανακαλύψεις πάρα πολλά πράγματα, ακατανόητα στην αρχή ίσως αλλά πάρα πολύ χρήσιμα για το διάβασμα που πρέπει να κάνεις στη συνέχεια.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardonna @ 12.06.2007 12:53
    virginpsycho έχεις ωροσκόπο Λέοντα κι αυτό κάνει τους Υδροχόους «συντρόφους» σου στο γάμο ή σε συνεταιρισμούς, πολύ στενούς φίλους και συμβούλους -είναι για σένα οι «σημαντικοί Άλλοι» ή το "αντίπαλον δέος" αν το θες. Δεν αναφέρεις τα στοιχεία του συγκεκριμένου Υδροχόου, μπορείς ωστόσο να δεις μόνη σου αν ο Ήλιος σου πέφτει μέσα στον δικό του 7ο οίκο επίσης ή και ο Άρης με την Αφροδίτη σου. Λογικά οι πλανήτες σου στον Λέοντα και τον Τοξότη κάνουν εύκολες όψεις με τον Ήλιο του και πιθανώς και με τους άλλους προσωπικούς του πλανήτες, κάτι που θεωρείται ευνοϊκή συνθήκη όταν εξετάζουμε συναστρίες. Αυτό που αναφέρεις περί καρμικής σχέσης των δύο κατά τα άλλα «ξένων» μεταξύ τους ζωδίων στηρίζεται στην θεωρία του 6ου και 8ου ηλιακού οίκου (με την σειρά των ζωδίων είναι σα να λέμε Παρθένος και Σκορπιός –και τα δύο αυτά ζώδια θεωρούνται καρμικά επιφορτισμένα). Τέλος να προσθέσω οτι η «καρμική» βάση του έρωτα είναι κάτι το οποίο πάρα πολύ συχνά ξεστομίζεται από χείλη ερωτευμένων –είναι πολύ κοινή αυτή η επιθυμία κατά πως φαίνεται.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardonna @ 11.06.2007 21:54
    krissy, ο Ποσειδώνας στον 7ο οίκο σου από τον Δεκέμβρη του 2001 ως και τον Γενάρη 2012 κάνει το θέμα γάμος ένα ακόμα όνειρο δεμένο στο μουράγιο που εκεί που απλώνεις το χέρι να το πιάσεις εκεί ακριβώς εξατμίζεται και σε ρίχνει σε θάλασσες απογοήτευσης. Η πραγματικότητα συχνά διαστρεβλώνεται και οι σχέσεις κλονίζονται, οι επιλογές συντρόφων δεν γίνονται με νηφαλιότητα οπότε δεν είναι ότι καλύτερο για σένα - ότι αρχίζει ωραίο καταλήγει σε προδοσία ή απαιτεί ένα είδος "θυσίας" ενός εκ των δύο τα οποία πονάνε βέβαια. Υπάρχει πολύ εξιδανίκευση και ρομαντισμός στην αρχή και ένα βάθρο ψηλό που τρίζει και κάποια στιγμή γίνεται κομμάτια. Κρόνος και Αφροδίτη μέσα στον 12ο οίκο σου σε σύνοδο μας λένε για πονεμένες ιστορίες που για κάποιο λόγο δεν μπόρεσαν να βιωθούν ανεμπόδιστα στο φως της ημέρας και να σου δώσουν περισσότερη χαρά παρά πόνο. Η "νομιμοποίηση" της αγάπης συναντά δυσκολίες, το κρυφό ή το παράνομο σε περιμένει στη γωνία. Ο κυβερνήτης του 7ου σου οίκου είναι ο Ουρανός ο οποίος κάνει ένα τρίγωνο με τον Ερμή κι ενώ αυτός καθαυτός δείχνει τα ασυνήθιστα γεγονότα που συνδέονται με τους συντρόφους (οι οποίοι είναι ασυμβίβαστοι και δεν ανέχονται για πολύ τις λεγόμενες παραδοσιακές σχέσεις) τίποτα δεν αποκλείει το να συγκατοικήσεις με τον σύντροφο σου και κάποια στιγμή να τον παντρευτείς -το θέμα είναι να βρεις την φόρμουλα μεταξύ δέσμευσης και ελευθερίας, να γεφυρώσεις την θεωρία με την καθημερινή πράξη κα να αφήσεις στον άλλο τον χώρο που θέλει και τον προσωπικό του χρόνο. Κι εσύ και οι σύντροφοι σου χρειάζεστε "αέρα" για να λειτουργήσει η στενή σχέση η οποία ενδεχομένως να είναι έξω από τα στενά πλαίσια που ευλογεί η κοινωνία κι αυτό έχει ένα τίμημα βέβαια. Επομένως, το αν θα παντρευτείς εξαρτάται από το πόσο πολύ το θέλεις και τι είδους ανθρώπους επιλέγεις να εμπλέξεις στο σενάρια σου. Από τον Φλεβάρη 2009 θα έχεις πολλές ευκαιρίες πάντως που θα μπορούσες να αξιοποιήσεις…
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardhomme @ 11.06.2007 15:08
    aristi, μήπως εννοείς πως ήρθε να βγεις μπροστά και να εκφράσεις τα δημιουργικά σου ταλέντα? Μήπως μαζεύτηκε επιτέλους μία ομάδα ατόμων με πρωτοποριακές και καινοτόμες ιδέες και πρέπει να μπουν επί χάρτου? Στα μέσα Μαίου αισθάνθηκες ότι κάτι καινούργιο και ταυτόχρονα πρωτοποριακό θα πρέπει να γίνει. Ίσως να χρειαστεί να αλλάξεις και τόπο κατοικίας για να επιτύχεις αυτό που έβαλες στόχο. Το θέμα είναι ότι ίσως να πρέπει να κινητοποιήσεις αυτή την κατάσταση, να ηγηθείς ή να πουσάρεις τη διαδικασία ώστε να ξεκινήσει. Είναι φυσικό να δειλιάζεις να βάλεις μπροστά αυτά τα σχέδια, αφού δε συμβαδίζουν καθόλου με τον τρόπο που έμαθες να σκέφτεσαι και να επικοινωνείς, είναι κάτι πρωτοποριακό που σε φοβίζει. Αυτή η προσπάθεια θα πρέπει να ξέρεις ότι απαιτεί πολύ δουλειά από την πλευρά, υπάρχει πολύ χαμαλίκι το οποίο θα πρέπει να είσαι έτοιμη να αντιμετώπισεις. ΄Ομως μόνο έτσι θα μπορέσεις επιτέλους να αποκτήσεις αγαθά από την προσπάθειά σου, ίσως ένα ακίνητο. Μάζεψε γύρω σου την ομάδα με καινοτόμες ιδέες, δώσε το παράδειγμα στους άλλους, δείξε πυγμή, σταθερότητα και σιγουριά και με το πέρασμα του Κρόνου σε θέση συνόδου με το γενέθλιο Δία σου, από το τέλος καλοκαιριού και μετά, είναι πιθανό να έρθουν και τα καλά αποτελέσματα. Σε εκείνη τη φάση, θα έχεις τα χαλινάρια να σταματήσεις τον υπέρμετρο καλπασμό του μυαλού σου (ναι, μπορείς να σκεφτείς και με αυτό τον τρόπο), αλλά και την αισιοδοξία να κάνεις τα κατάλληλα ανοίγματα στις περιπτώσεις που αισθάνεσαι περιορισμό και φόβο.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
    Stardome* @ 11.06.2007 12:18
    Στα ψαράκια είναι, απλά θα θέλαμε να σημειώσουμε εδώ την σημασία της σωστής επιλογής της θερινής ώρας, δηλ. ότι υπήρχε θερινή ώρα την μέρα που γενηθήκαμε, όπως στην δικιά σου περίπτωση Domenica. Αν επιλέξεις το κουτάκι που λέει θερινή ώρα (ώρα πολέμου) - και το τσεκάρεις, θα δείς ότι έχεις ωροσκόπο στα ψαράκια στις 26 μοίρες... και όχι στον Κριό !!! Και αυτό ισχύει για σχεδόν όλα τα ερωτήματα σχετικά με τον ωρορσκόπο στο Stardome*. Για αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ στην θερινή ώρα!!!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Stardhomme @ 11.06.2007 12:01
    msandragr, θα προσπαθήσω να σου δείξω τις δύο πτυχές του εαυτού σου. Είσαι ένα άτομο με κοφτερό μυαλό και έντονη επικοινωνιακή δυνατότητα. Αυτά τα στοιχεία τα χρησιμοποιείς κυρίως για τη δουλειά σου, για την αντιμετώπιση της καθημερινής ρουτίνας με στόχο την κοινωνική εξέλιξη. Είσαι σε θέση να γνωρίζεις ποιες σχέσεις και συνεργασίες θα πρέπει να κάνεις και ποιες να απορρίπτεις, πότε να ανοίγεσαι σε ανθρώπους και πότε να μαζεύεσαι στο καβούκι σου, με στόχο να κυλά εύκολα η καθημερινότητα και να έχεις οικονομικα ανταλλάγματα από την εργασία σου. Οι επαγγελματικές αυτές σχέσεις έχουν τη δυνατότητα να σου αποφέρουν υλικά οφέλη με αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου να αποκτήσεις το κοινωνικό προφίλ που επιθυμείς. Ή μήπως όχι? Το επιθυμείς ή στο έχουν επιβάλλει? Αυτό είναι το βασικό ζήτημα του χαρτη σου. Μάλλον επιζητάς ένα ζεστό σπιτικό όπου το συναίσθημα ρέει και τα παιδία σου αισθάνονται ασφάλεια και στοργή. Αισθάνεσαι ότι μπορείς να λειτουργήσεις μητρικά, να φροντίσεις τους ανθρώπους που αγαπάς και να μαζεύεστε γύρω από το μεσημεριανό τραπέζι το οποίο θα είναι πλούσιο και θα μείνουν όλοι ευχαριστημενοι στο τέλος. Και που έιναι η επαγγελματική καριέρα? Πως θα περάσεις από τις σχέσεις επαγγελματικού στόχου στη ζεστή σχέση με το σύντροφο? Είναι βέβαιο ότι ο επαγγελματικός τομέας είναι κάτι που κουμαντάρεις ευκολότερα από τον συντροφικό τομέα. Θα πρέπει να πιστέψεις στη δύναμη σου να γοητεύεις ανθρώπους όχι με στόχο συνεργασίες αλλά σχέσεις διαπροσωπικές. Από την άλλη πλευρά γιατί δίνεις τόση μεγάλη σημασία στην καθημερινότητα? Μήπως επειδή μέσω των σχέσεων που κάνεις θα μπορέσεις να βρεις την ευκαιρία να βρεις το νόημα της ζωής? Και ποιο είναι αυτό? Μήπως να ταξιδέψεις και να γνωρίσεις άλλους πολιτισμούς, να εκφράσεις ανθρώπους που έχουν δυσκολίες στη ζώή τους μέσω τεχνών, παροχής ιατρικής φροντίδας και αναλαμβάνοντας ένα ρόλο σταυροφόρου υπέρ των αδυνάτων? Το θολό τοπίο που σου παρουσιάζω έγινε εντονότερο από τις εκλείψεις του 2006-2007 στον τομέα 6ος/12ος οίκος. Η καθημερινότητα, αν δε συνδυαστεί με την ανιδιοτελή προσφορά και υποβοήθηση άλλων ατόμων να βρουν το νόημα της ζωής τους, δε σου λέει κάτι πλέον. Το κυνήγι του χρήματος, το οποίο άλλωστε ξέρεις ότι δεν είναι το φόρτε σου, η βασική επιδίωξη, δεν έχει νόημα αν δεν υπάρχει μία ζεστή οικογένεια από πίσω. Η δημιουργικότητα και έκφραση του εαυτού σου μέσα στην κοινωνία δεν έιναι πλεόν χωρίς όρια, έχει περιορισμούς και κοινωνικές νόρμες, οι φίλοι μπορεί να είναι ενίοτε κάλπικοι και να αυξάνουν τη θολούρα του μυαλού σου και τέλος μήπως ήρθε η ώρα να εκφράσεις ανάγκες αυτής της κοινωνίας? Ερωτήματα βασανιστικά αλλά ταυτόχρονα λυτρωτικά όταν αρχίζουν να μας δείχνουν το νόημα της ζωής μας. Ελπίζω να βοήθησα λίγο.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardhomme @ 10.06.2007 20:35
    mrselen, ο γενέθλιος βόρειος δεσμός στον 6ο οίκο σου σου υπενθυμίζει ότι ο σκοπός της ζωής σου είναι η πειθαρχία στην καθημερινή εργασία, να μπεις στη παραγωγική διαδικασία και να αφήσεις λίγο στην άκρη την τάση σου να αποδράς από την καθημερινότητα με τη φαντασία που διαθέτεις. Χρησιμοποίησε τη σοφία και τη συμπόνια που διαθέτεις σε πρακτικά και όχι ουτοπικά, όπως μπορεί μερικές φορές να κάνεις, θεματα της καθημερινότητας. Η διέλευση του βόρειου δεσμού από τον 12ο οίκο σου και σε θέση αντίθεσης με τον γενέθλιο Κρόνο (κάτι που έγινε στο τέλος Μαίου) και εν συνεχεία τον γενέθλιο βόρειο δέσμο (στο τέλος Ιουνίου) έφερε στην επιφάνεια αυτόν τον προορισμό σου και αισθάνθηκες άβολα. Όσον αφορά τον Κρόνο, διελαύνοντας τον 5ο οίκο σου, σου υπενθυμίζει πως η ζωή δεν έιναι πάντα ανέμελη, έχει εμπόδια, θέλει περιορισμούς και αποφάσεις που λαμβάνονται μετά απο αρκετή σκέψη ώστε να επιφέρουν θετικά αποτελέσματα στην προσπάθεια σου για καλό κοινωνικό status μέσα από την επαγγελματική σου διαδρομή. Απέναντι, στον 11ο οίκο, η διέλευση του Ποσειδώνα και του Χείρωνα, σου λέει να παίξεις το ρόλο της Μητέρας Τερέζας σε φίλους και να γιατρέψεις τις πληγές σου. Με τον Κρόνο όμως σε θέση αντίθεσης, η διαδικασία αυτή δεν είναι πλέον διασκέδαση, είναι πολλές φορές κουραστική. Είναι μία περίοδος που θα μπορούσες να σκεφτείς καλύτερα τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardhomme @ 08.06.2007 14:00
    Jambi, τα επαγγελματικά σου ευνοούνται από το φθινόπωρο και πέρα. Ευκαιρίες για αλλαγές και να ξεφύγεις από την καθημερινή ρουτίνα θα υπάρξουν. Το θέμα είναι αν οι αλλαγές είναι υλοποιήσιμες και έχουν στέρεες βάσεις (ο Ποσειδώνας είναι δίπλα και δημιουργεί μία ομίχλη βλέπεις....). Με το πέρασμα του Δία στον 7ο οίκο σου (από το 2008 και μετά) και διελαύνοντας πάνω από την Αφροδίτη σου, και μάλιστα σε καλή όψη με τον Κρόνο από την Παρθένο, μία ερωτική σχέση, ένα νέο συμβόλαιο έχουν πολλές πιθανότητες διάρκειας.....
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardhomme @ 08.06.2007 13:50
    Jambi, η επιστροφή Κρόνου καθυστερεί, θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2009. Την επόμενη χρονιά (από το τελος του 2007 και μέσα στο 2008) ο Κρόνος περνά πάνω από τον Άρη και το Δία σου. Θα αντιμετωπίσεις θέματα επαγγελματικής ρουτίνας και της κοινωνικής εικόνας σου. Ίσως αισθανθείς να σου περιορίζεται η φαντασία, να μπαίνουν όρια στην καθημερινή ρουτίνα, να κόβονται κάποια ταξίδια αναψυχής και τη θέση τους να παίρνουν ταξίδια επαγγελματικά. Ίσως μέχρι τότε έχει υπάρξει μία αλλαγή επαγγελματική, ένα νεό συμβόλαιο, μία νέα δουλειά? Αυτό είναι πιθανό να φέρει αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας σου. Η παρορμητικότητα και η φαντασία που χαρακτηρίζουν ενίοτε την επαγγελματική σου εικόνα μπαίνουν σε νόρμες. Ίσως όλα αυτά ενταθούν και από μία ερωτική σχέση που κάνεις και σε κάνει περισσότερο γήινη και λιγότερη πύρινη......
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Stardhomme @ 08.06.2007 12:32
    NEFELI, να προσπαθήσω να σου αναφέρω μερικά στοιχεία που ίσως σε βοηθούν σε αυτή την κατάσταση που βιώνεις. Εϊναι η περίοδος που ο Κρόνος διελαύνει από τον 12ο οίκο σου, έναν οίκο αρκετά φορτωμένο όπως φάινεται από το γενέθλιο χάρτη σου. Είναι μία περίοδος που συνειδητοποιείς αλλαγές σε εσένα και πρέπει να αφομοιώσεις τα μαθήματα που λαμβάνεις. Έχεις ένα μυαλό ξυράφι, μία επικοινωνία που βγάζει σπίθες και ελκύει κόσμο. Αυτά τα άτομα όμως δεν είναι απαραίτητο να σου φέρνουν πάντα μία ανταμοιβή, μην ψάχνεις το αντάλλαγμα. Δεν χρειάζεται να παίζεις παιχνίδια εξουσίας μαζί τους, δείξε ανιδιοτέλεια. Δείξε τους πως να είναι δημιουργικοί και ξεχωριστοί στην κοινωνία. Με αυτό τον τρόπο είναι πιθανό να πάψουν να αισθάνονται απειλή, να σταματήσουν να θεωρούν ότι κυνηγάς το γρήγορο και εύκολο κέρδος (είτε χρημάτων είτε αξιών ζωής) και θα μείνουν κοντά σου. Οι σχέσεις μπορούν να είναι ανέμελες και να μας βοηθούν να εκφράσουμε την ξεχωριστή μας προσωπικότητα και τα δημιουργικά μας ταλέντα. Μη φοβάσαι να ασχοληθείς με τα δημιουργικά σου ταλέντα και τα πράγματα που σε κάνουν να δεις τη ζωή ανέμελη, χαρούμενη και αισιόδοξη. Ένα δεύτερο στοιχείο που θα μπορούσα να αναφέρω είναι η αδυναμία διοχέτευσης της ενεργητικότητάς σου. Σύμφωνοι, ίσως είχες μία μητέρα λίγο πιο αυστηρή και αυταρχική από ότι ίσως ήθελες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να μπαίνεις σε μία σχέση επειδή φοβάσαι να ανοίξεις τα χαρτιά σου. Σίγουρα θέλεις να εκφράζεις τη μητέρα ανάμεσα στους φίλους σου, το άτομο που θα ακούσει τις ανάγκες και τα άγχη τους, αλλά έχεις και εσύ αξίες και πράγματα να μοιραστείς με το σύντροφο. Ίσως να μην έχεις πολύ καλή εικόνα από την οικογένειά σου, μία εικόνα θολή, ασαφή όπου ίσως δεν είχες την προσοχή που ήθελες, αλλά δε σημαίνει ότι πρέπει να φοβάσαι να κάνεις και εσύ οικογένεια.. Ο ερωτικός σύντροφος που επιθυμείς έχει σάρκα και οστά είναι ευαίσθητος και συναισθηματικός, γήινος και καθημερινός. Φτιάξε ένα πλάνο δράσης πριν ξεκινάς να κάνεις κάτι, οργάνωσε τη δράση σου, συγκέντρωσε την ορμητικότητά και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις την ασάφεια που έχεις κάποιες στιγμές. Θα μπορούσα να σου πω ότι ο Κρόνος έρχεται να σου αλλάξει τον τρόπο που σχετίζεσαι και επιχειρείς, να σου πει ότι οι διαπροσωπικές σχέσεις δεν έχουν απαραίτητα ατομικά οφέλη αλλά μπορουν να σε βοηθήσουν να δεις ότι υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από εμάς το οποίο για να βρούμε θα πρέπει να θυσιάσουμε την ατομικότητά μας. Μην ζηλέψεις τις αξίες των άλλων και προσπαθήσεις να τις αποκτήσεις με υπόγειο τρόπο, αλλά δράσε ανιδιοτελώς με στόχο να προσφέρεις και να μοιραστείς αξίες ζωής με τα άτομα γύρω σου.Έχεις το ταλέντο και την άνεση να καταλαβαίνεις τα αισθήματα των άλλων, πότε πονάνε, πότε χαίρονται, πότε ονειρεύονται. Εξέφρασε αυτή την ικανότητά σου, δείξε στον κόσμο πως μπορούν να διαχειριστούν τα αισθήματά τους και μέσω αυτής της πράξης θα βγεις λυτρωμένη αφού θα έχεις εκφράσει τις ασυνείδητες ανάγκες του κόσμου γύρω μας.

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...