παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardome* @ 17.02.2007 10:59
    usophia, όσον αφορά τον ωροσκόπο και την ηλικία των 30 δώσε προσοχή στην απάντηση που σου έδωσε ο giath κι επίσης διάβασε και μια παλιότερη απάντηση του gpano σχετικά με αυτό το θέμα: ο ωροσκόπος μας είναι τα γυαλιά που φοράμε και μέσα από αυτά βλέπουμε το κόσμο. Ο ωροσκόπος μας είναι τα μέσα και οι τρόποι που χρησιμοποιούμε για να καταφέρουμε οτιδήποτε στη ζωή μας. Ο ωροσκόπος μας δείχνει πώς ξεκινάμε κάτι στη ζωή μας και τα όπλα που μεταχειριζόμαστε για να το φέρουμε εις πέρας. Ο ωροσκόπος είναι η μάσκα που μας προφυλάσσει ώστε να μη δούνε οι άλλοι κατευθείαν αυτό που πραγματικά είμαστε- τον Ήλιο μας δηλαδή. Επειδή ο ωροσκόπος συμβολίζει και την εξωτερική μας εμφάνιση είναι πολύ συνηθισμένο όταν μας λένε "είσαι τάδε ζώδιο" να πέφτουν μέσα στον ωροσκόπο. Με λίγα λόγια ο ωροσκόπος μας είναι αυτό που βλέπουν οι άλλοι οταν μας γνωρίζουν για πρώτη φορά , ή οταν οι σχέσεις μας είναι κοινωνικές ενώ τον Ήλιο μας τον αναγνωρίζουν οι κοντινοί μας άνθρωποι και αυτοί που συναναστρεφόμαστε με μόνιμη βάση. Τι έχει σημασία ο Ήλιος μας ή ο ωροσκόπος μας; Και τα δύο ασφαλώς αλλά προορισμός μας στη διάρκεια της ζωής μας είναι να γίνουμε όσο περισσότερο γίνεται ο Ηλιος μας. Στη περίπτωσή σου λοιπόν, φαίνεσαι Αιγόκερως και συμπεριφέρεσαι σαν τέτοιος αλλά αυτό που έχει αξία είναι κάποια στιγμή να γίνεις ολοκληρωμένη Λέαινα- μόνο όταν εξελίσσουμε τον Ήλιο μας και τον εκφράζουμε αρχίζουμε να νιώθουμε περισσότερο ο εαυτός μας και περισσότερο ισορροπημένοι. Και όσον αφορά την τελευταία μοίρα των ζωδίων -όπως ακριβώς και την πρώτη- έχουμε παρατηρήσει ότι δίνει πολύ αντιπροσωπευτικούς τύπους του ζωδίου τους. Όχι, τα ζώδια δεν αλληλοεπικαλύπτονται, όλα έχουν τριάντα ισάξιες μοίρες. Περισσότερο θα έπρεπε να σε απασχολεί το αίτημα και η συμπεριφορά του Ζυγού αφού ο Ήλιος σου βρίσκεται στον 7ο οίκο σου και σε κάνει να θέλεις ότι θα ήθελε κι ένας Ζυγός παρά το ζώδιο που ανέτειλε την επόμενη μέρα της γέννησης σου.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardome* @ 17.02.2007 10:41
    spring2005, τα "κουλά" και οι εσωτερικές αλλαγές που σου συνέβησαν οφείλονται στον Ουρανό που πέρναγε απέναντι από τον Ήλιο σου πρώτα, τον Ερμή και την Αφροδίτη σου και το καλοκαιρινό φρενάρισμα καταφανώς πρέπει να αποδοθεί στον Κρόνο που πέρναγε πάνω από τον γενέθλιο Δία σου ο οποίος βρίσκεται ανάδρομος και θα ξαναπεράσει από το ίδιο σημείο κάνοντας σε να εμπεδώσεις το μάθημα του. Με 6 πλανήτες μαζεμένους στον 8ο οίκο σου οι οποίοι θα ενεργοποιηθούν από τον Κρόνο μέσα στην τρέχουσα τριετία βεβαίως και θα αλλάξεις δομικά και οριστικά. Η ζωή σου θα έχει πολύ ενδιαφέρον και μια πρώτη γεύση την έχεις ήδη πάρει. Παρακολούθησε τον Ουρανό απέναντι σου και τον Κρόνο στην Παρθένο και κοίτα βαθιά στην ψυχή σου γιατί μπορείς να το κάνεις, έχεις την δύναμη, έχεις και "καθήκον" προς τον εαυτό σου να αναμορφωθείς, να ξαναγεννηθείς. Μπορεί κατά περιόδους να νιώσεις την κούραση που φέρνει ο Κρόνος, μην τον φοβάσαι όμως γιατί είναι δίκαιος και την υπομονετική δουλειά την ανταμοίβει πάντα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stardome* @ 17.02.2007 10:26
    natasa25, οι ερωτήσεις σου είναι πολλές και διαφορετικές και θα πρέπει να τις ιεραρχήσουμε όπως ακριβώς πρέπει να κάνεις κι εσύ όσον αφορά τους στόχους και τα όνειρα σου τώρα με τον Κρόνο στον Λέοντα και τον οίκο της καριέρας σου απέναντι από τον Ποσειδώνα που αγγίζει τον γενέθλιο Ερμή και Άρη σου. Βρίσκεσαι σε μια περίοδο έμπνευσης όπου η ενασχόληση σου με τις Τέχνες ευνοείται και μπορείς να δώσεις διέξοδο στα όνειρα σου αρκεί να μην χάσεις εντελώς την επαφή σου με την πραγματικότητα κι αυτή η επιρροή θα υπάρχει καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου Είναι επίσης ώρα να δείξεις τη δύναμη της θέλησής σου και να κυνηγήσεις τους στόχους σου με αποφασιστικότητα. Ίσως συναντήσεις αντίσταση, ειδικά από ανθρώπους που βρίσκονται σε θέση ισχύος. Το θέμα είναι ότι σου φαίνεται δύσκολο να αποφασίσεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, αλλά και να ήξερες πάλι δεν θα γνώριζες πως να το κάνεις. Προσπάθησε να ασχοληθείς μόνο με αυτά τα πράγματα που πραγματικά σε ενδιαφέρουν και με ένα πράγμα κάθε φορά. Στις όποιες συναλλαγές σου με τους άλλους χρειάζεται να δείξεις προσοχή και ειδικά αν πρέπει να υπογράψεις συμβόλαια. Υπάρχει μια σύγχυση και δεν μπορείς να εμπιστευτείς απόλυτα τους ανθρώπους που συναντάς την εποχή αυτή, ειδικά αντρικά πρόσωπα -είσαι ευάλωτη στο να σε ξεγελάσουν και να οδηγηθείς σε λάθος δρόμο. Η περίοδος είναι κατάλληλη για δημιουργικότητα κι ακόμα κι αν υπάρξουν εκνευρισμοί και καθυστερήσεις θα πρέπει να επιμένεις αφού πρώτα αναστηλώσεις την πεσμένη αυτοπεποίθηση σου. Ως προς τα οικονομικά σου γενικά, δεν είναι μόνο -ή δεν είναι κυρίως- ο 8ος οίκος αυτός που μας απασχολεί ούτε μας "κακοφαίνεται" ένας άδειος οίκος (στην περίπτωση σου ο 8ος οίκος κυβερνάται από την Αφροδίτη και τον Ταύρο, κατεξοχήν δείκτες οικονομικούς). Τα έσοδα από την εργασία μας φαίνονται περισσότερο στον 2ο οίκο -εκτός κι αν αυτό που σε απασχολεί είναι κληρονομιές, διατροφές, ασφάλειες, δάνεια ή τα χρήματα του συζύγου κι όχι τόσο τα δικά σου. Με τον Δία να περνάει από τον 2ο οίκο σου σίγουρα θα πάρεις μια βαθιά ανάσα, μπορεί και περισσότερες οπότε εκμεταλλεύσου την φετινή εύνοια για να φουσκώσεις και το πορτοφόλι σου.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardome* @ 13.02.2007 19:42
    mme, ο Δίας πλησιάζει στο Μεσουράνημα σου και κάθε μεγάλο βήμα στην καριέρα ευνοείται πολύ -όπως κι ένας γάμος αν κάτι τέτοιο σε ενδιαφέρει. Στον γενέθλιο χάρτη σου είναι κυβερνήτης της καριέρας σου και πολύ καλά τοποθετημένος σε ένα σημείο που ταιριάζει τέλεια με το όνομα σου! Ότι άνοιγμα και να κανείς πάντως καλό θα σου είναι. Όσον αφορά τις σχέσεις σου, αυτές τις ημέρες με Ερμή ανάδρομο μην περιμένεις και πολλά πράγματα -κράτα και μικρό καλάθι μάλλον, το ίδιο και μέχρι να περάσει η επιρροή των εκλείψεων που σε επηρεάζουν σε αυτό ακριβώς τον τομέα. Λίγη υπομονή, όπου να ναι οι γρήγοροι πλανήτες περνάνε στον Ωροσκόπο σου και θα πάρεις τα πάνω σου, θα λάμψεις.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Stardome* @ 13.02.2007 19:22
    boocla, μιας και έχεις τον Ήλιο στον 9ο οικο σου δεν αρχιζεις να σκεφτεσαι και λίγο σαν Τοξότης και να συστηνεσαι ως τετοια; Το Καρκίνος μαλλον δεν το αποφευγεις και ουτε θα έπρεπε αλλωστε... Κατα τα άλλα, ευχήσου να σου απαντησουν οι φιλοι του site μπας και μαθουμε κι εμεις τιποτα παραπανω.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardome* @ 11.02.2007 09:53
    almad, χωρίς ακριβή στοιχεία τις Τοξοτίνας γενικά θα βοήσουμε: almad προχώρα σε θέλει όλη η χώρα! (αν βέβαια ακόμα σε ενδιαφέρει κι έχεις όρεξη για δεσμεύσεις). Σε έλκουν πολύ οι Τοξότες και σου πάνε, είναι οι έρωτες σου και περνάτε καταπληκτικά, σου προκαλούν γεγονότα, σε κινητοποιούν, σε διδάσκουν, είναι καλοί σύντροφοι που σε χαροποιούν, σε διεγείρουν, σε κάνουν να λάμπεις και να είσαι το χαρούεμνο παιδί που θέλει να παίξει και να γελάσει, να τραγουδήσει, να χοροπηδήσει, οπότε μην το σκέφτεσαι καθόλου -επιστράτευσε τα μεγάλα μέσα σου και πήγαινε να πάρεις την Πόλη!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardome* @ 11.02.2007 09:27
    Persa, στοιχεία του περί ου ο λόγος δεν δίνεις αλλά εκ πρώτης όψεως πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα σχέση και μπράβο σας! Με 4 πλανήτες στην Παρθένο είσαι το κινούμενο καμουφλάζ και πώς να τα βρεις με τις φωτιές και τις πυρκαγιές; Κι όμως! Ο καλός σου σε κρατάει στην τσίτα που θέλεις και μια χαρά το παίζει το παιχνίδι, εσύ είσαι που τον συγχύζεις και συγχύζεσαι. Όποιος άντρας και να ήταν στη θέση του θα έβρισκες τρόπο να συγκρουστείς γιατί εσύ δεν έχεις καταλήξει για τους ρόλους μέσα σε μια σχέση κι επίσης έχεις μια τάση να εξιδανικεύεις τα πάντα, να αυταπατάσαι και μοιραία να απατάς και βέβαια έτσι προσγειώνεσαι γρήγορα και ανώμαλα στον πλανήτη Γη. Αν ο Ήλιος του Κριού βρίσκεται κοντά στις 18 μοίρες του ζωδίου του, σε επηρεάζει πολύ βαθιά και ασυνείδητα, μέσα από σιωπηρά παιχνίδια γοητείας και εξουσίας σε αλλάζει και για αυτό αντιστέκεσαι - ματαίως. Προφανώς θέλεις να αλλάξεις και προφανώς βρήκες τον δάσκαλο σου
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardome* @ 11.02.2007 09:09
    tehanou, αν δεν κάνεις κάτι δημιουργικό, κάτι που να σε εκφράζει και να σε ευχαριστεί, να σε κάνει να "φαίνεσαι" και να απορροφά πολύ από την πολύ ενεργητικότητα/κινητικότητα σου, αν επίσης δεν πάρεις απόφαση ότι το καλύτερο για σένα είναι να κάνεις "καριέρα" και να συνεργαστείς με κάποιους άλλους, το "βόλεμα" σε μία δουλειά δεν προβλέπεται να έρχεται εύκολα για σένα. Άραγε έχεις σκεφτεί να κάνεις και κάποια δουλειά μέσα στο σπίτι ή μήπως έχεις πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις; Τα οικονομικά σου εδώ και αρκετό καιρό περνάνε σκαμπανεβάσματα, σου έρχονται ξαφνικά κάποια ποσά και σε τονώνουν, την ίδια στιγμή προκύπτουν έξοδα, μάλλον κι εσύ με αυτό που λέμε καλή διαχείριση δεν θέλεις να έχεις σχέση. Το να επιχειρήσεις να κάνεις ψυχοθεραπεία φέτος είναι μια εξαιρετική ιδέα και είτε πας στον ψι -που πληρώνεται για να τον "τρελάνεις" εσύ, εγώ και άλλοι χίλιοι μύριοι όσοι και για αυτό διόλου μην σε απασχολεί η κατάσταση της δικής του υγείας αλλά η κατάσταση του δικού σου πορτοφολιού μόνο- είτε το προχωρήσεις με ενδοσκόπηση μόνη σου ή με βοήθεια φίλων και γνωστών σου προσώπων, στο τέλος του χρόνου θα έχεις κερδίσει ένα μεγάλο κομμάτι από την "σωτηρία της ψυχής που είναι πολύ μεγάλο πράγμα". Μέσα στην τρέχουσα χρονιά και εσωτερική ισορροπία θα κατακτήσεις και η καθημερινή δουλειά σου θα ευνοηθεί, οι υποχρεώσεις σου θα διεκπεραιώνονται άνετα και ευκαιρίες για έξτρα απασχόλση μπορεί να έχεις, μην ανησυχείς για αυτά. Προφανώς είσαι από τα άτομα που πρέπει να μάθουν να προσπαθεούν να κάνουν και τα ρουτινιάρικα πράγματα, να προσέχουν τις λεπτομέρειες, να κάνουν "θελήματα" για άλλους και φέτος φαίνεται οτι θα τα καταφέρεις καλύτερα -σκέψου: τελειώνεις τις δουλειές, δεν αφήνεις εκκρεμότητες ούτε εξαντλείσαι από την γκρίνια κι έτσι κερδίζεις χρόνο για ολα αυτά που θα σε ευχαριστούσαν! Σε όλα σου είσαι υπερβολική και τα νεύρα σου είναι μονίμως στην τσίτα κι ενώ πάντα προσπαθείς να είσαι πολύ κοντρολαρισμένη συναισθηματικά έρχονται στιγμές που ξεσπάς απροσδόκητα. Βασικά πρέπει να είσαι συνέχεια σε κίνηση, να μιλάς με κόσμο και να "αγαπιέσαι" -αν δεν δημιουργείς τέτοιες ευκαιρίες "φορτώνεις" και κάποια στιγμή εκρήγνυσαι, η κυκλοθυμία παίρνει το προβάδισμα και ξεχνάς πόσο ανάγκη έχεις τη σχέση σου για να νιώσεις καλά. Δεν σου φταίει ο καλός σου-εσύ τον διάλεξες έτσι, να σε αντέχει! Θα του ζητήσουμε και ρέστα από πάνω;; Σου αρέσει η "φασαρία" και το να υπερβλαλλεις αλλά πρόσεχε λίγο και τι ζητάς: αν εισακουστούν όλες σου οι επιθυμίες σίγουρα δεν θα έχεις χρόνο να πλήξεις αλλά...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stardome* @ 10.02.2007 10:27
    KISS, αν δεν σε πειράζει που το 2008 ειναι δισεκτο κατά τα άλλα είναι πολλά υποσχόμενο και στο να σου δωσει ένα γάμο και να ολοκληρωσει την κοινωνικη σου εικόνα -αφού άφησες το 2006 ανεκμεταλλευτο... Προς τα παρόν απολαυσε το σεξ και τις οικονομνικες παροχές που σου δινονται, δες μεσα σου τι έχει πραγματικη αξία για σενα και μην ξεχνάς οτι είσαι πολύ "Υδροχόος" για να κάνεις άκρως συμβατικά πραγματα -κάνε αυτό που σου βγαίνει και βγες προς τα έξω δυναμικα, κυνήγα τους στόχους σου, πάρε εσύ τις πρωτοβουλίες και ξεκίνα πραγματα με ενθουσιασμό, αλλά... αυτά με ωροσκοπο Κριό τα ξερεις ήδη.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Stardome* @ 10.02.2007 10:10
    tolis24, με ώρα γέννησης 14:30 στην Πάφο, ο ωροσκόπος σου βγαίνει στην 1η μοίρα των Διδύμων και το Μεσουράνημα στη 12η μοίρα του Υδροχόου. Πλούτωνας, Κρόνος και Δίας βρίσκονται μέσα στον 6ο σου οίκο, ο Ουρανός στον 7ο, Ποσειδώνας, Ήλιος και Αφροδίτη στον 8ο, Ερμής στον 9ο, Άρης στον 10ο και Σελήνη στον 12ο οίκο σου στις 10 μοίρες του Ταύρου. Ο Δίας στον Τοξότη από τον Δεκέμβριο έχει κινήσει τα θέματα των σχέσεων σου και σίγουρα πολλά άρχισαν να συμβαίνουν σε αυτό τον τομέα, πολλά και υπερβολικά. Μπορεί να σε κατάλαβε υπεραισιοδοξία ή ένας ωχαδερφισμός και να άφησες ευκαιρίες να πέρασαν ανεκμετάλλευτες -θα έρθουν κι άλλες. Ο Ουρανός σου στο ίδιο σημείο έδωσε αναπάντεχες εκπλήξεις, άνθρωποι διαφορετικοί από σένα κι από το πουθενά προσγειώθηκαν ξαφνικά στη ζωή σου, σχέσεις που ακροβατούν ανάμεσα στη φιλία και την πρόκληση και δεν μπορούν να γίνουν συμβατικές γιατί τότε όσο ξαφνικά μπήκαν στη ζωή σου τόσο ξαφνικά μπορεί να σπάσουν, πρέπει να επιτρέψεις ελευθερία και να τις δεις με πολύ ανοιχτό πνεύμα για να τις ζήσεις και να τις χαρείς. Όσον αφορά τα των σεξουαλικών σου, ο Πλούτωνας μόλις μπήκε στον 8ο οίκο σου κι έχει "καπελώσει" τον Ποσειδώνα σου -κάτι αλλάζει σε σένα, αργά και οριστικά. Οι παλιές φαντασιώσεις σου μπαίνουν στο χρονοντούλαπο -βρες καινούριες που να λειτουργούν για σένα τώρα. Ίσως υπάρχει μια απογοήτευση σχετικά με τα όνειρα σου, κάτι για το οποίο προσπάθησες να μην σου έδωσε την ικανοποίηση που περίμενες, μια διάψευση σε αναγκάζει να αλλάξεις δρόμο και τρόπο. Ο Κρόνος σε όψη τριγώνου μάλλον σου ενισχύει την αίσθηση μοναξιάς αλλά σου δίνει και την πειθαρχία να παλέψεις για κάτι καλύτερο μακροπρόθεσμα. Ίσως είσαι έτοιμος να κάνεις κάποιες "θυσίες" για τους άλλους απόφυγε όμως να σκέφτεσαι με τρόπο αρνητικό και να ψάχνεις για "φυγές" που δεν σε οδηγούν πουθενά. Σχέση και μάλιστα παθιασμένη, σημαντική για σένα και με σεξ και με συναίσθημα, θα στην φέρει ο Δίας κατά την διάρκεια αυτού του χρόνου -φρόντισε να είσαι σε φόρμα ώστε να την διακρίνεις ανάμεσα στις άλλες και να την υπερασπιστείς.

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...