παρακαλώ περιμένετε...

Προς συνεργάτες Stardome, ερώτηση...

  • Stargazer @ 27.10.2008 19:33
    silmarwen, τώρα είδα το post σου και ελπίζω να δεις κάποια στιγμή την απάντηση. Ας πάρουμε μία μία τις όψεις σου. Πρώτον η σύνοδος Αφροδίτης Πλούτωνα είναι με 6ο ανοχή και σε διαφορετικά ζώδια. Ξέρω ότι η τάση στη σύγχρονη αστρολογία είναι περισσότερο μαθηματική και τη δέχεται για σύνοδο, η προσωπική μου άποψη όμως είναι ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για σύνοδο λόγω διαφορετικών ζωδίων. Ακόμη κι αν ακολουθήσουμε την άποψη της σύγχρονης αστρολογίας, κι αυτή η ίδια λέει ότι αυτή η σύνοδος είναι εξασθενημένη. Όμως, ας υποθέσουμε ότι είναι μία πανίσχυρη σύνοδος, που δεν είναι όπως είπαμε. Εσύ ως Σκορπιός με ωροσκόπο Σκορπιό, αν είναι σωστά τα στοιχεία στο προφίλ σου, είναι μια όψη που σου ταιριάζει πολύ. Αν διαβάσεις το τελευταίο τεύχος του Jupiter θα δεις μια αναλυτική περιγραφή αυτής της όψης. Είναι μια όψη που δεν ανέχεται τις επιφανειακές σχέσεις, τις οποίες έτσι κι αλλιώς λόγω Σκορπιού εσύ βαριέσαι θανάσιμα. Άρα δεν είναι τόσο κακή αυτή η όψη.
    Τα ίδια ισχύουν και για το τετράγωνο Αφροδίτης Δία, καθώς κι αυτό είναι σε διαφορετικά ζώδια και μάλιστα σε ζώδια που βρίσκονται εξ ορισμού σε σχέση τριγώνου. Και να τη δεχτούμε σαν όψη, πάντως είναι πολύ λιγότερο "δύσκολη" από το κλασικό τετράγωνο. Έτσι κι αλλιώς όμως οι όψεις Αφροδίτης-Δία δεν είναι σκληρές από τη φύση τους, ακόμα και οι δυσαρμονικές.
    Η όψη Αφροδίτης-Κρόνου είναι πράγματι πιο κλασικό τετράγωνο. Κι εδώ όμως είναι όψη αποκλίνουσα καθώς η Αφροδίτη απομακρύνεται από τον Κρόνο και έχουμε σχεδόν 7ο απόσταση. Τα πράγματα δηλαδή δεν είναι τόσο τραγικά. Θα έλεγα όμως ότι αυτή είναι η όψη με το μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, καθώς είναι μια όψη που σου δίνει ένα "κράτημα", μια "δειλία" στον έρωτα και δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις πλήρως και να αφεθείς στο πάθος όπως θέλει ο Ήλιος σου και ο ωροσκόπος σου.
    Ελπίζω να σε βοήθησα.
  • Silmarwen @ 30.10.2008 13:52
    Αγαπητέ Stargazer, κι εγώ ελπίζω να δεις το μηνυματάκι αυτό με το θερμό μου ευχαριστώ για το χρόνο σου, την προσοχή και τις διαφωτιστικές, όσο και παρήγορες, επεξηγήσεις. Όσο για το Jupiter, το ξεκοκκάλισα!... γεινκά, αξίζουν σε όλους σας συγχαρητήρια για την καινούργια, προσγειωμένη και τεκμηριωμένη οπτική της Αστρολογίας που έχετε εγκαινιάσει!Συνεχίστε έτσι, κάνετε το καθημερινό μας stargazing τόσο ενδιαφέρον!

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...