παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardonna @ 11.11.2008 00:05
    Καληνύχτα lahmacun.
    Πάω κι εγώ να σκεφτώ την αδυναμία μου και τι θα πάρω από τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Βόρειο Δεσμό μου και τον Ουρανό σε ακριβέστατη αντίθεση, όταν ο δικός μου Κρόνος τετραγωνίζει τους Δεσμούς του άλλου και σχηματίζει έτσι ένα Μεγάλο Τετράγωνο αφού ακριβώς απέναντι βρίσκεται η Σελήνη του άλλου... Σε αυτή την περίπτωση ποιος δίνει μάθημα σε ποιον;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardonna @ 10.11.2008 23:53
    Καλώς ήρθατε στο Club! Όχι το Ekali
    Το άλλο. Των χαμένων ποιητών (εδώ που τα λέμε, και χαμένων κορμιών ε!)
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardonna @ 10.11.2008 23:47
    Αχ καλέ μου gpano, τι θα κάνουμε με αυτές τις "καρμικές" σχέσεις, μου λέτε; Έτσι είναι ο έρωτας όσο μας ταλαιπωρεί, όλοι καρμικό το νομίζουμε αυτό που ζούμε. Δεν φτάνει μόνο ένα στοιχείο πάντως για να χαρακτηρίσουμε μια σχέση καρμική αν και η συγκεκριμένη όψη είναι μια καλή αρχή.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardonna @ 10.11.2008 23:39
    Ο Βόρειος Δεσμός έχει ανάγκη να εξελιχθεί και ακριβώς για αυτό βάζει στο παιχνίδι του τον Πλούτωνα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardonna @ 10.11.2008 23:35
    Προς το παρόν
    Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Ο Βόρειος Δεσμός είναι εκεί γιατί κάτι πρέπει να μάθει και μάλλον είναι ο καιρός του να μάθει σχετικά με τη δύναμη και τα παιχνίδια της, ελπίζω όμως το μενού να μην έχει και "παράνομες" ομάδες!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardonna @ 10.11.2008 23:28
    Ναι gpano, σε ποιο οίκο είναι ο Βόρειος Δεσμός και τι όψεις κάνει, αυτά μας ενδιαφέρουν.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardonna @ 10.11.2008 23:23
    Αγαπητέ gpano, ο Πλούτωνας πιέζει τον Βόρειο Δεσμό να φτάσει στα άκρα και ανάλογα με τον οίκο που βρέθηκε μπορεί να καταστρέψει τα ιδανικά του ατόμου που έχει τον Δεσμό.
    Μάλλον ο Πλούτωνας θα εξαρτήσει τον Δεσμό - ο Δεσμός μαγνητίζεται και δεν μπορεί να τον αποφύγει, αν και εδώ ο φόβος είναι ανάμικτος με τη λατρεία - και θα προσπαθεί να καταλύσει την προσωπικότητα του χρησιμοποιώντας την ηδονή, το χρήμα, τη βία ή την μεταφυσική. Σίγουρα υπάρχει πάθος - ελπίζω μόνον να μην γίνει και "έγκλημα πάθους"!
    Sex & Money είναι κάτι παραπάνω από σίγουρα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardonna @ 10.11.2008 23:02
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Stardhomme @ 07.11.2008 19:14
    archive, μη θυσιάσεις τα όνειρα για μία δουλειά ή ένα σύντροφο flat... αυτή είναι η γιατρειά σου.... η προσωπική σου ασφάλεια θα έρθει με τα χρόνια, μεγαλώνεις και ωριμάζεις όμορφα...... Να είσαι καλά!!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Stardhomme @ 07.11.2008 18:36
    archive, πιθανά ερωτήματα που γεννιούνται με αυτή την όψη: είμαι καλή σε οτιδήποτε και αν ξεκινώ; Θα μπορέσω ποτέ να φτάσω την ανώτερη οκτάβα γνώσης, επίδοσης, μάθησης αν ξεκινήσω μία διαδικασία εκπαίδευσης, ή διδασκαλίας; Σε ενδιαφέρει να μαθαίνεις κάτι, να ψάχνεις το κρυφό νόημα εννοιών και όρων, φιλοσοφιών και θρησκειών, αλλά όλη αυτή η μάθηση που οδηγεί; Μήπως κάνεις όλα αυτά ώστε να αποδείξεις πως δεν υπάρχει Θεός (με την έννοια μίας ανώτερης δύναμης); Μήπως, αντίστροφα διστάζεις/φοβάσαι να ξεκινήσεις κάτι επειδή υπάρχει ο πέλεκυς, η τιμωρία της καταπάτησης των νόμων που ορίζει το σύμπαν, ο Θεός; Πρακτικά, το μυαλό σου είναι τόσο μπερδεμένο στο τι ακριβώς επιθυμείς να κάνεις, τι από ολα σου τα όνειρα/σχέδια να ξεκινήσεις, που χάνεις την πρωτοβουλία της δράσης. Και όμως θα μπορούσες να μαγέψεις ένα ακροατήριο μιλώντας με ποιητικό ρυθμό, να κάνεις παιδάκια να κρέμονται από τα λόγια σου διαβάζοντας παραμύθια, να θεωρήσεις πως βρήκες το νόημα της ζωής εισερχόμανη σε μία κοινωνία ηθική και αψεγάδιαστη. Δείχνει και μία θεοποίηση του συντρόφου. Η ζωή σου θα μπορούσε να ανήκει μόνο στα όνειρα....

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...