παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardonna @ 07.09.2007 14:44
    penthesileia με λίγα λόγια και σταράτα: σκούρα τα πράγματα. Σαφώς δεν είναι «τυχαίο» άτομο για σένα. Σε έλκει έντονα και τον έχεις τοποθετημένο «πολύ ψηλά», μοιάζει περισσότερο με γονεϊκή φιγούρα που θα σε στηρίξει και θα σε βοηθήσει να πετύχεις ότι θέλεις, είναι ίσως ο «καλός γάμος» που θα σε καταξιώσει κοινωνικά, αυτό ακριβώς που θα θέλανε οι γονείς σου από σένα. Οι Σελήνες σας στο ίδιο ζώδιο (και μάλιστα στον δικό σου 1ο οίκο) δείχνουν την αυτόματη συναισθηματική ροή ανάμεσα σας, την ομοιότητα των αναγκών σας και των ενστικτωδών αντιδράσεων σας ωστόσο η δική σου Σελήνη από μόνη της δεν είναι και η πιο «ευχαριστημένη», για να το θέσω πιο μαλακά. Το τετράγωνο του Κρόνου του με τους Δεσμούς της Σελήνης σου έρχεται να επιβεβαιώσει την καρμική παράμετρο της συνάντησης σας όπως και οι πολλές δύσκολες όψεις που με λίγα λόγια λένε ότι η κοινή σας ζωή δεν είναι καθόλου εύκολη και όσο πιο γρήγορα πάρεις τα μαθήματα σου και πας για άλλες πολιτείες τόσο το καλύτερο. Η Αφροδίτη, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας σου «χτυπάνε» τους δικούς του πλανήτες, ο Δίας και ο Ουρανός του τους δικούς σου. Η σχέση είναι εκρηκτική και ασυνεχής, ενδεχομένως και "αντισυμβατική", δεν μπορεί να αναπτυχθεί και να νομιμοποιηθεί, τα παιχνίδια γοητείας και εξουσίας δεν έχουν τέλος, άλλα πράγματα σας αρέσουν κι εσύ για αυτόν γίνεσαι χαλινάρι και βάρος ή "κριτής"... Ο Κρόνος ήδη έχει πάρει θέση απέναντι σου και σε σημαδεύει ανάμεσα στα φρύδια - μάλλον σε στενοχωρώ τώρα αλλά δε νομίζω ότι ο άλλος θα παραμείνει, ενεργά τουλάχιστον, για πολύ ακόμα στη ζωή σου και όταν θα έχει περάσει καιρός θα πεις κι εσύ «καλύτερα»… Έχεις 4 πλανήτες στον Σκορπιό και τους 4 στον 1ο σου οίκο –δεν είσαι από αυτούς που θα πέσουν στο πεδίο της μάχης όσο κι αν παραπλανά το γλυκό παρουσιαστικό σου. Πάντα θα γυρίζεις από τον πόλεμο, πάντα εσύ θα αποφασίζεις για σένα και θα μπορείς να ανασυγκροτείς τη ζωή σου –θυμήσου το αυτό όποτε ζορίζεσαι.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardonna @ 06.09.2007 13:36
    Aries81 για να πούμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη, τα ερωτικά σου είναι ένα μπάχαλο ΚΑΙ μισό κι ενώ είσαι άνθρωπος που την ψάχνεις σοβαρά τη σχέση σε βαθμό ανησυχητικά καταπιεστικό και για σένα, περνάς μια περίοδο που το θέμα: "φλερτάρω και ερωτεύομαι, συνάπτω σχέση και περνάω καλά" από όπου και να το πιάσεις λερώνει. Με Αιγόκερω στον 5ο σου οίκο και διελαύνοντες Χείρωνα και Ποσειδώνα η κατάσταση δεν χαρακτηρίζεται «άνετη» πόσο μάλλον τώρα που ο Κρόνος έχει μπει για τα καλά στον 12ο σου οίκο. Αυταπατάσαι και μετά πληγώνεσαι, κομπλάρεις και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Εκεί που την αγάπη έχεις μάθει να την αντιμετωπίζεις πολύ ιδεαλιστικά και με υψηλά στάνταρτς τώρα θέλεις να ονειρευτείς, ίσως σκέφτεσαι κι ένα παιδί εντός γάμου ο οποίος θα κρατήσει άσβεστη τη φλόγα του και επειδή το νιώθεις ότι έλκεσαι από «λάθος» τύπους για τους οποίους όμως είσαι πολύ πρόθυμη να θυσιάσεις πολλά ξαφνικά προτάσσεις τη δύναμη και τη λογική σου, κοιτάζεις το image σου και τη δουλειά σου. «Παράθυρα ευκαιρίας» θα έχεις τις αμέσως επόμενες ημέρες και μάλλον μέσα στο φιλικό σου κύκλο και μετά πάλι από τα τέλη του Οκτώβρη – το θέμα είναι να «ξεκαθαρίσεις» εσύ τι κάνεις και γιατί το κάνεις άρα πόσο μακροπρόθεσμα «επενδύεις» και πόσο αξίζει να στενοχωρηθείς για αυτό, να φροντίσεις να περνάς καλά με ότι σου «τυχαίνει» και σου συμβαίνει και να μην περιμένεις ότι με έναν έρωτα αυτή τη στιγμή θα λύσεις όλα σου τα προβλήματα. Μήπως να ερωτευόσουν πρώτα τον εαυτό σου; Ή μήπως να αγαπούσες όλους τους ανθρώπους και να αφιερωνόσουν στους πραγματικά πάσχοντες κι όχι στα «θύματα-θύτες» που ξεφυτρώνουν στον δρόμο σου κι εσύ σπεύδεις να τους δεις όχι σαν «ιδανικούς αυτόχειρες» (που θα μπορούσαν να είναι) αλλά ως «ιδανικούς συζύγους» σου; Μπορείς να έχεις υγιείς σχέσεις - θα έχουν και ρομαντισμό, μην φοβάσαι! Και καυτές ματιές και σέξι χάδια κάτω από το τραπέζι, στο κλιμακοστάσιο και σε σουίτες, από όλα θα έχει ο μπαχτσές. Το θέμα είναι εσύ να το πάρεις απόφαση.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardonna @ 06.09.2007 10:49
    Pisces81 τα επαγγελματικά σου «βράζουν» αυτό το μήνα αλλά δεν βλέπω να υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας –αγχώσου όσο θέλεις αλλά να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι είναι η επιλογή σου να «τρώγεσαι» και όχι οι αντικειμενικές συνθήκες που σε αναγκάζουν. Με τον Κρόνο στον 10ο οίκο σου από τα τέλη του Ιούλη και για 2,5 χρόνια ακόμα καλείσαι να βάλεις το κεφάλι κάτω και να δουλέψεις με υπευθυνότητα, να εφαρμόσεις τις αρχές της καλής συνεργασίας μέσα σε μια ομάδα και να «οικοδομήσεις» αργά και σταθερά την λαμπρή καριέρα που ονειρεύεσαι ακόμα κι αν λειτουργείς καλύτερα όταν «μαζεύεσαι» σε ένα πιο ιδιωτικό σου χώρο. Έχεις πολύ καλές προδιαγραφές για να πετύχεις στη ζωή σου. Ο Δίας για ένα μήνα ακόμα θα σου φέρνει ευκαιρίες ανάπτυξης ενώ αμέσως μετά θα φουσκώσει την τσέπη σου και θα σου υποδείξει πόσο αξίζεις και πώς θα υλοποιήσεις ένα όνειρο και τα δημιουργικά σου χαρίσματα. Ως προς τα ερωτικά τώρα, περνάς φάση αχαλίνωτου ρομαντισμού κι αν μια ένεση «μαγείας» βοηθάει πολύ κάποια άλλα «παχύδερμα» ζώδια, έναν Ιχθύ σαν κι εσένα τον αποτελειώνει πνίγοντας τον μέσα στη χίμαιρα. Τέλη Νοέμβρη θα ζήσεις το ερωτικό όνειρο σου, θα έχεις ήδη συναντήσει το κάρμα σου που θα σου πάρει τελείως τα μυαλά και θα σε «ταξιδέψει» στον κόσμο των αισθήσεων και της φαντασίας ταυτόχρονα - δεν ακούγονται τέλεια όλα αυτά; Έλκεσαι από ευαίσθητα άτομα και καλλιτεχνικούς τύπους, σε συγκινεί η χάρη και θέλεις πάρα πολύ να βρίσκεσαι μέσα σε μια σχέση ταυτόχρονα όμως είσαι κάπως αποστασιοποιημένος και «μόνο ωραία λόγια». Ενώ είσαι επιρρεπής στο να παραμυθιαστείς οι σχέσεις σου σπάνε ξαφνικά είτε γιατί πνίγεσαι είτε γιατί πνίγεις –βρες λοιπόν την φόρμουλα που θα σου δώσει μια σχέση αγάπης σταθερή όπως την θέλεις, η οποία ωστόσο θα αναπνέει και θα στηρίζεται στην φιλία και την επικοινωνία για να ισορροπήσει χωρίς τον φόβο ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να σπάσει το σκοινί.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardonna @ 06.09.2007 09:43
    2064, την τελευταία βδομάδα τα θέματα σχέσεων έχουν ξανάρθει στο προσκήνιο και η ανάγκη για το «μαζί» αντιπαρατίθεται για μια ακόμα φορά με την διάθεση να το παίξεις «ελεύθερη κι ωραία» ουσιαστικά γιατί φοβάσαι και αμυντικά βγάζεις μια κάπως απότομη συμπεριφορά που οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν. Έχεις διάφορες ερωτικές ευκαιρίες κι ενώ μαγνητίζεις «παράξενους» παρτενέρ οι ιστορίες αυτές μπορούν να έχουν βάσεις και σοβαρότητα που μέσα από αντισυμβατικές ατραπούς μπορούν να σε οδηγήσουν στην ερωτική σταθερότητα και το βαθύ δέσιμο που επιζητάς. Ταυτόχρονα, η κούραση στη δουλειά συνεχίζεται, ελπίζω χωρίς επιπτώσεις στην υγεία σου – λόγω υπερκόπωσης, διαταραχών του ύπνου ή κατανάλωσης αλκοόλ, μη ενδεδειγμένων φαρμάκων, κλπ. Μία περίοδος έντασης στο σπίτι ξεκινάει αυτές τις ημέρες που ο Άρης αγγίζει το IC σου - πρόσεχε πώς μιλάς, τουλάχιστον σε αυτούς που σε ενδιαφέρουν πολύ, όπως και τα μικροατυχήματα λόγω βιασύνης. Διοχέτευσε την ορμή σου στο συγύρισμα ή μια μετακόμιση παρά σε καυγάδες που η επωδός είναι «Εγώ, εγώ, εγώ». Τέλος, όσον αφορά την καριέρα σου, ήρθε ο καιρός να πραγματοποιήσεις ένα σου όνειρο και να αναγνωριστείς κοινωνικά ιδίως αν ασχολείσαι με κάτι καλλιτεχνικό ή την ανακούφιση άλλων ανθρώπων. Πολύ σύντομα θα έχεις και τα ανοίγματα και την άνοδο που επιθυμείς και εάν σε ενδιαφέρει κι ένα πτυχίο επιτέλους στο χέρι που συνεπάγεται μια σχετική με αυτό θέση, μια θέση από όπου θα μπορέσεις να υπηρετήσεις τα πιστεύω σου ακόμα και να διδάξεις. Και μια πρόταση: τον θυμό σου μάθε να τον διαχειρίζεσαι, όχι να τον καταπιέζεις φοβούμενη μια έκρηξη που αργά ή γρήγορα θα συμβεί με κόστος και για την δική σου ψυχολογία και για τα "θύματα" των ξεσπασμάτων σου. Δες πιο προσεχτικά και ξεκαθάρισε τι γίνεται με την ασυμβίβαστη διάθεση σου, την περίσσια δύναμη που κρύβεις μέσα σου, δέξου το πάθος, τα πάθη και τα παθήματα σου ακόμα, αξιοποίησε τη λογική για να δεχτείς τις αλλαγές χωρίς να πανικοβάλλεσαι.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardonna @ 06.09.2007 08:46
    ploutonia θα μας διευκολύνατε πάρα πολύ εάν εκτός από τις πολλές ερωτήσεις που κάνετε φτιάχνατε και τον χάρτη σας στο ΜΕΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardhomme @ 05.09.2007 09:04
    agrimi, η εποχή του Κρόνου στο Λιοντάρι, αυτά τα δύο χρόνια που αναφέρεις, σε βρήκε στον τομέα της καθημερινότητας, της εργασίας και της υγείας. Υπήρχαν δυσκολίες, υπήρχαν καθυστερήσεις και έπρεπε να κάνεις υπομονή για να αποκτήσεις υλικά αγαθά από την εργασία σου. Το θέμα είναι αν πείστηκες πως έχεις την ικανότητα να εξακολουθήσεις τη δουλειά που κάνεις. Ο Κρόνος είναι μία μορφή αμφιβολίας για εσένα και ενός αισθήματος κατωτερότητας πνευματικής υφής, πιστεύεις πως δεν μπορείς να ανταποκριθείς στο challenge της γνώσης και πιθανότατα πολλές φορές να βγάζεις έναν εαυτό που θέλει να δείχνει ότι τα ξέρει όλα. Αν ο Κρόνος σε βοήθησε να καταλάβεις πως δεν έιναι κακό να λες και κάποιες φορές αυτό δεν το γνωρίζω, τότε είναι η κατάλληλη ώρα να καθήσεις και πάλι στα θρανία και να πλουτίσεις τη γνώση σου. Να έχεις υπομονή με τη σκέψη σου, να ξεκινάς μία εργασία και να μην την παρατάς στη μέση αλλά να έχεις την υπομονή να φτάσεις στο τέρμα έχοντας κάνει το πλάνο που απαιτείται. Να μιλήσουμε βραχυπρόθεσμα και να σου πω πως με το πέρασμα του Δία στον Αιγόκερω και ειδικότερα από το 2ο οίκο σου (αρχές 2008), οι κόποι ανταμείβονται επιτέλους. Μάλιστα, με τον Κρόνο σε όψη τριγώνου με τον Δία, αυτά που θα χάνεις από τον Κρόνο θα αντικαθίστανται από τον Δία. Τέλος μέσα στον Οκτώβριο ο Β. Δεσμός περνά πάνω από τον Ερμή σου, μία σημαντική στιγμή αφού το μέλλον σου, ο προορισμός σου συναντά τη σκέψη, την επικοινωνία, το μυαλό σου. Αν η δουλειά σου σχετίζεται με επικοινωνία, δώσε βάση σε κάποιο project που σου ανατίθεται, κάποιο ταξίδι που πρέπει να κάνεις, στη συμβουλή από τα αδέρφια σου (αν έχεις) ή από κοντινούς συγγενείς. Είναι μία στιγμή που έχει επίδραση στη δουλειά σου (μπορεί με κάποιο νέο συμβόλαιο) είτε σε εξέλιξη στη σχέση σου.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stardonna @ 04.09.2007 14:54
    Καλησπέρα fani_ang. Μάλλον πρέπει να ξεκαθαρίσετε μερικά πράγματα γιατί μπλέκεστε άσχημα άνευ λόγου και αιτίας. Ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης ΠΑΝΤΑ βρίσκεται ΑΚΡΙΒΩΣ απέναντι από τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης –αυτό από μόνο του δεν μας κάνει ένα «άξονα»; Όλα τα απέναντι ζώδια (π.χ. Λέων / Υδροχόος) ή οι απέναντι οίκοι (π.χ. 5ος / 11ος) δημιουργούν 6 αντιδιαμετρικά ζεύγη πάνω στον χάρτη –ένας άξονας είναι το Ζενίθ με το Ναδίρ (MC και IC). Αφού το μυαλό σας κάνει τέτοιες γκέλες πώς και δεν συνδυάσατε τον άξονα Λέοντα/ Υδροχόου με τους 5ο / 11ο οίκους; Όπως και να έχει, οι Δεσμοί της Σελήνης «πέφτουν» σε ένα ζώδιο και μέσα σε ένα οίκο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από τι άλλο «πέφτει» ενδεχομένως εκεί –από αυτό ξεκινάτε: Βόρειος Δεσμός στον Λέοντα και τον 5ο οίκο και Νότιος ΔΕσμός στον Υδροχόο και τον 110ο οίκο. Στη συνέχεια αν θέλετε διαβάζετε σχετικά με το τετράγωνο του Ουρανού με τους Δεσμούς σας και πιστεύω πως το έχετε καλύψει αρκετά καλά το θέμα που σας απασχολεί προς το παρόν.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardhomme @ 04.09.2007 10:19
    Aries, να σου πω καταρχάς πως η επιστροφή Κρόνου είναι μία διεργασία που συμβαίνει στον καθένα μας κάθε 28-30 χρόνια και σχετίζεται με τη διέλευση του Κρόνου από το γενέθλιο Κρόνο μας. Είσαι εξαιρετικά τυχερή αφού η διέλευση θα γίνει με την ευεργετική επίδραση του Δία από το τέλος του Τοξότη και την αρχή του Αιγόκερου. Η επιστροφή Κρόνου γκρεμίζει ότι δεν έχει βάσεις και τσιμεντοποιεί αυτά που πρέπει να μείνουν στη ζωή μας για τα επόμενα 30 περίπου χρόνια. Είναι η διαδικασία ωρίμανσης και ανοίγματος του νέου παράθυρου στη ζωή μας. Με την ευεργετική επίδραση του Δία, αυτά που θα τερματίσει ο Κρόνος, θα έρθει ο Δίας είτε να κάνει την απώλεια κάπως αναίμακτη είτε να προσφέρει άλλα δώρα στη θέση τους. Τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτή η εποχή για εσένα. Αλλάζεις εσύ, η εικόνα σου, ο τρόπος δράσης σου. Μπορεί να αλλάζεις χαρακτήρα, κάτι το οποίο έχει βέβαια επίδραση στη σχέση σου. Μπορεί να αλλάζει η ζωή σου, να αλλάζεις εργασία και να βάζεις τα δημιουργικά σου ταλέντα μπροστά, σε πρώτη προτεραιότητα. Βέβαια αυτό μπορεί να σημαίνει πως διαλύεται μία εργασιακή σχέση που έχεις σήμερα, ώστε να προχωρήσεις στη νέα εποχή. Μπορεί να σημαίνει το τέλος μίας σχέσης, το οποίο θα φέρει άσχημες σκέψεις, αλλά με το Δία αρωγό να ανοίγονται νέοι δρόμοι για εσένα με αυτό τον τρόπο. Τέλος, σε περίπτωση που έχεις μία σχέση και προσπαθείς να την ολοκληρώσεις με ένα παιδί, ίσως να είναι η εποχή που καρποφορούν αυτές οι προσπάθειες. Το αποτελέσμα όλων των παραπάνω όπως καταλαβαίνεις είναι η πνευματική, εσωτερική αλλα και εξωτερική σου αναπροσαρμογή στα νέα χρόνια που έρχονται.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardhomme @ 04.09.2007 09:58
    Συγγνώμη για το emoticon που εμφανίστηκε χωρίς τη θέληση μου, στη θέση του έπρεπε να είναι ένα ερωτηματικό και κλείσιμο παρένθεσης. Καλή σας ημέρα ariesaries!!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardhomme @ 04.09.2007 09:05
    teaser, ας σου δώσω μερικά στοιχεία του χάρτη σου για να καταλάβεις όλα τα παραπάνω που ρωτάς. Πρώτα από όλα για τη σχέση που λες πως έληξε, υπέυθυνη είναι η επιστροφή Κρόνου που συνέβη εκείνη την εποχή. Είναι μία σημαντική στιγμή σου, καθώς μία σχέση σοβαρή την οποία έχεις δείχνει να μην αντέχει στο χρόνο, και να διαλύεται σιγά σιγά και με την πάροδο του χρόνου. Βλέπεις, οτιδήποτε τελειώνεις γίνεται με αυτό τον τρόπο, αργά, αλλά σταθερά. Συνεχίζουμε με το χάρτη σου, έχοντας ωροσκόπο Ζυγό και Αφροδίτη στο Λέοντα στον 11ο οίκο, δε σου είναι καθόλου δύσκολο να προσελκύεις γύρω σου ατομα που έρχονται ως πιθανοί σύντροφοι (ακόμη και σε ένα παγκάκι να κάθεσαι κάποιο άτομο θα σε πλησιάσει να δηλώσει θαυμαστής). Και από τη στιγμή που η Αφροδίτη είναι και κυβερνήτης του 8ου οίκου σου, το σεξ σίγουρα θα εμπλακεί στην ιστορία. Επιπλέον, με το Β. Δεσμό στον ωροσκόπο σου, δεν ξέρω πόσο ευκολο σου είναι να μέινεις με ένα άτομο και να σκεφτείς να δημιουργήσεις μία σχέση. Μάλλον είναι ευκολότερο να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις και μετά να χάσεις το ενδιαφέρον σου. Άλλωστε, με Υδροχόο στον 5ο οίκο σου και με τον Ουρανό στην ακμή του 2ου, οι αλλαγές στους έρωτες και τα φλερτ είναι κάτι που επιζητάς έντονα, δε σου αρέσει η στασιμότητα. Το θέμα είναι πως με τον Πλούτωνα στην ακμή σχεδόν του ωροσκόπου σου, δημιουργείς εξάρτηση στο άτομο που έρχεται κοντά σου και σε ακολουθεί με κλειστά τα μάτια, μαγνητισμένος όπως λες και εσύ. Όσο για το μέλλον, θα σου έλεγα να δώσεις βάση στην έκλειψη της 11/9 η οποία συμβαίνει πάνω στη σελήνη σου. Χωρίς να μπορώ να αποκλείσω μία πιθανότητα ασθένειας κοντινού σου ατόμου (της οικογένειας, μητέρα ή πατέρας αφού ο 10ος οίκος σου κυβερνάται από τον Καρκίνο), θα μπορούσε να είναι ένα νέο ξεκίνημα μίας επαγγελματικής πορείας η οποία περιλαμβάνει το ψάξιμο του εσωτερικού σου κόσμου (συγγραφή ή και μία νέα γνωριμία η οποία ικανοποιεί τον εσωτερικό σου κόσμο. Στις δύο τελευταίες περιπτώσεις, προσοχή στην έντονη ονειροπόληση που θα σου δημιουργηθεί....

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...