παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Stardome* @ 23.03.2007 09:56
    bercecero, να προσθέσω σε αυτά που έγραψε ο giath ότι ο Κρόνος είναι ένας αυστηρός Δάσκαλος που δεν χαρίζεται αλλά δεν είναι άδικος. Ονομάζεται και Μέγας Θεριστής και το «ότι έσπειρες θερίζεις» άλλοι το τρέμουν κι άλλοι το περιμένουν πώς και πώς. Η ύπαρξη ορίων και μέτρου μας προστατεύει από την τρέλα. Για όλα τα πράγματα χρειάζεται χρόνος για να γίνουν, υπομονή και μεθοδολογία αλλιώς μένουν μόνο στα λόγια –επομένως όποιος θέλει «έργα» κι όχι «λόγια» χρειάζεται τη συνδρομή του Κρόνου. Το ότι ο Κρόνος συχνά δεν μας είναι ευχάριστος δεν ισοδυναμεί με το ότι είναι «κακός». Έρχεται να βάλει μια τάξη και να ξεκαθαρίσει ότι είναι άχρηστο στη ζωή μας, να μας κάνει πιο ώριμους –για αυτό ο Κρόνος λειτουργεί πολύ καλύτερα όσο μεγαλώνουμε. Το πώς εισπράττει ο καθένας την κρόνια ενέργεια εξαρτάται από το ταμπεραμέντο του – οι Αιγόκεροι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους θέλουν τον χρόνο τους (Κρόνο τους) για να δουλέψουν και να θεμελιώσουν κάτι που θα μείνει στο χρόνο κι αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί «αρνητικό».
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardome* @ 22.03.2007 15:03
    vergi, οι πλανήτες σου ειναι σχεδόν ισομοιρασμένοι στα τέσσερα στοιχεία και υπάρχει ισορροπία. Το οτι οι δυο θηλυκοί πλανήτες σου, Σελήνη και Αφροδίτη, βρίσκονται σε υδάτινα ζώδια σαφώς και δείχνει την "ποιότητα" του συναισθήματος σου, τι σου αρέσει και τι χρειάζεσαι για να νιώσεις καλά καινα λειτουργήσεις στην προσωπική και κοινωνική ζωή σου. Με 3 πλανήτες στον 4ο οίκο σου και τον Ήλιο σου ανάμεσα σε αυτούς "καρκινίζεις" αρκετά και μέσα από τις ρίζες, το παρελθόν, το σπίτι και την οικογένεια φτάνεις να εκφράσεις τον εαυτό σου. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου φαίνονται κάποιες αλλαγές (ξαφνικές και θετικές θα έλεγα) και συστηματική προσπάθεια για να βάλεις τα θεμέλια για κάτι καλύτερο και με διάρκεια.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Stardome* @ 21.03.2007 19:52
    gianspe, με τρεις πλανήτες στον 7ο οίκο σου (που σε κάνουν να λειτουργείς πολύ όπως ένας Ζυγός δηλαδή να ενδιαφέρεσαι για τις σχέσεις και τους άλλους) σε σύνοδο μεταξύ τους και μάλιστα με την Σελήνη σου στην ίδια μοίρα ακριβώς με τον Ποσειδώνα που την ευαισθητοποιεί πάρα πολύ, την κάνει συμπονετική σε βαθμό αυτοθυσίας συχνά αλλά και με Ήλιο/Άρη στον 8ο σου οίκο, σίγουρα νιώθεις πολύ έντονα συναισθήματα που μπορείς να τα εκφράσεις -στον χρόνο που εσύ θα αποφασίσεις- σαν Αιγόκερως δηλαδή "παρορμητικά". Οι Αιγόκεροι άλλωστε δεν είναι ασυναισθηματικοί, μάλλον κοντρολαρισμένους θα τους έλεγα και επιρρεπείς στην απαισιοδοξία και την μελαγχολία που προσπαθούν να μην δείξουν προς τα έξω και "χαλάσουν" την δυνατή εικόνα τους.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardome* @ 20.03.2007 19:34
    Marilu, ο Βόρειος και ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης είναι δύο αντιδιαμετρικά σημεία που κινούνται αντίστροφα στον χάρτη μας σε σχέση με τους πλανήτες -χρειάζοναται περίπου 18 με 19 χρόνια για να κάνουν μια πλήρη περιφορά του ζωδιακού κύκλου- και η τροχιά τους είναι ανάδρομη τον περισσότερο καιρό. Την στάση και την ορθή πορεία προσέχουμε μάλλον στους Δεσμούς και όχι την ανάδρομη. Επομένως δεν υπάρχει λόγος να "φρικάρεις" και με αυτό το Rx. Αυτό είθισται.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardome* @ 20.03.2007 15:58
    Audrey, στις 29 μοίρες του Ζυγού και 54 δευτερόλεπτα είναι ο ωροσκόπος σου -όπως καταλαβαίνεις "στον επόμενο τόνο", ακριβώς ένα λεπτό αργότερα, ο ωροσκόπος αλλάζει και γίνεται Σκορπιός. Προσπάθησε να συμπεράνεις από τις αρχικές αντιδράσεις των άλλων αν σε "βλέπουν" σαν Ζυγό περισσότερο ή σαν Σκορπιό -ο ωροσκόπος μας είναι αυτό που βγάζουμε προς τα έξω, η πρώτη εντύπωση.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Stardome* @ 19.03.2007 19:45
    mp3gooroo, ο ωροσκόπος Λέοντας που βλέπεις στον χάρτη σου αντιστοιχεί σε ώρα γεννήσεως τα μεσάνυχτα. Χωρίς ώρα δεν μπορείς να βρεις τον ωροσκόπο, με την ημερομηνία όμως βρίσκεις τις πλανητικές θέσεις εκτός από την ακριβή θέση της Σελήνης -κάτι είναι κι αυτό.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardome* @ 19.03.2007 13:11
    Jambi, με τον Δία στον 6ο σου οίκο η δουλειά και γενικότερα οι υπηρεσίες που προσφέρεις και ότι υποχρεώνεσαι να κάνεις καθημερινά, έχουν αρχίσει να διευκολύνονται κι εφόσον μια μετάθεση είναι αυτό που θα σε κάνει να δουλεύεις πιο ξεκούραστα θα γίνει μέσα στον επόμενο χρόνο. Δεν ξέρω αν ο Νοέμβρης σου λέει κάτι, ένα πολύ ευχάριστο γεγονός πάντως θα συμβεί τότε και δεν αποκλείεται να έχει σχέση με την δουλειά σου. Μπορεί κι από μέσα Μαϊου να ξεκινήσει η διαδικασία και να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες όσον αφορά τη δουλειά σου. Ως προς τα αισθηματικά σου, η Αφροδίτη μπαίνει στον 11ο οίκο σου και υπάρχει εύνοια όπως και η πιθανότητα να δεις με άλλο μάτι φιλικό σου πρόσωπο ή αυτός εσένα. Άρης και Ποσειδώνας στον 8ο σου οίκο ζητάνε μια βαθιά σχέση με τον άλλο, θέλεις να ενωθείς και σωματικά και ψυχικά και τα κόκκινα γλομπάκια σου αναβοσβήνουν. Θέλεις να είσαι μέσα σε σχέση, θέλεις να νιώθεις ασφαλής με τον άνθρωπο που έχεις, θέλεις και πάθος, θέλεις και πρωτότυπο σύντροφο και έξυπνο και ταξιδιάρη, όλα τα θέλεις! Και πολύ καλά κάνεις γιατί όποιος ζητάει συνήθως παίρνει, οπότε διεκδίκησε για τον εαυτό σου το καλύτερο και η σκανδαλώδης τύχη που έχετε εσείς οι Τοξότες θα κάνει πάλι το θαύμα της.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardome* @ 19.03.2007 12:37
    Ποια είναι η μία ερώτηση που σε "καίει" Jambi? Ας μην το γενικεύουμε γιατί "το καλό και το κακό" είναι θέμα συζήτησης που δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardome* @ 19.03.2007 12:29
    Jambi, θα τον περιμένεις πολύ ακόμα γιατί την Μ. Παρασκευή θα μας γυρίσει την πλάτη -όχι οτι μας χαλάει βέβαια, ο Δίας είναι πάντα Δίας!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardome* @ 19.03.2007 12:25
    Jambi, στις 19 μοίρες είναι σήμερα ο κυβερνήτης σου. Καλημέρα σε Λευκωσία, Λεμεσό, Αθήνα, Θεσσαλονίκη Και Λονδίνο!

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...