παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardonna @ 02.10.2007 23:50
    mr030371 μια πρώτη προσέγγιση του χάρτη σου απόψε και θα επανέλθω με λεπτομέρειες από τον χάρτη του Διδύμου και την συναστρία σας. Ο Δίας στον 7ο σου οίκο ακόμα δείχνει ότι ή θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να βρεις ένα καλό σύντροφο ή θα εξυγιάνεις το γάμο σου ή θα χωρίσεις τώρα για το καλό σου. Όπως και να έρθουν τα πράγματα εσύ θα ευνοηθείς και στις σχέσεις σου και από τυχόν δικαστικές διαμάχες ή από αντιπαραθέσεις με φανερούς εχθρούς σου. Το τετράγωνο του με δείχνει νέα ανοίγματα αλλά και υπερβολικές προσδοκίες που μπορεί τελικά να σε πληγώσουν, λαθεμένη κρίση ιδίως όσον αφορά ζητήματα σπιτιού και οικογένειας. Ο Κρόνος εισήλθε στον 5ο σου οίκο – ξυπνάνε οι φόβοι σου ότι τα ερωτικά θα παγώσουν, η διάθεση σου πέφτει κι επίσης τα παιδιά σου σε κουράζουν. Ο Πλούτωνας στον Τοξότη κάνει σύνοδο με τον Άρη σου και τη γενέθλια θέση του. Βρίσκεσαι σε μια κρίσιμη καμπή της ζωής σου όπου υπάρχει μεγάλη ένταση. Υπάρχει μια μεγάλη δύναμη (ένα ανεξέλεγκτο πάθος, στα όρια της βίας θα έλεγα) η οποία θα σε κάνει να πάρεις φόρα και να δημιουργήσεις πάνω σε νέες βάσεις ή να καταστρέψεις ολοσχερώς ένα κομμάτι της ζωής σου και η αλήθεια είναι ότι φοβάσαι πολύ. Η πιο στενή όψη που κάνει ο Ήλιος σου είναι το quincunx με τον Ουρανό που δείχνει ότι (αν όχι εσύ τότε ο άντρας σου που συμβολίζεται με τον Ήλιο) με το παραμικρό έχεις τάσεις ανεξαρτητοποίησης – εύκολα μπορεί να εκδηλωθεί ξεροκεφαλιά στα ζητήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζονται πιο πολύ με μυαλό ίσως και με διαίσθηση παρά με συναίσθημα και τα συμβατικά δεδομένα. Ο Ουρανός πέρασε πάνω από τον Ήλιο σου και βρίσκεται πολύ κοντά του πάλι – εδώ φαίνονται οι αλλαγές στη ζωή σου, η ρήξη σου με το παρελθόν, η ανάγκη για επαναπροσδιορισμό των στόχων σου όσον αφορά το μέλλον και την οικογένεια κύρια όμως τον ίδιο σου τον εαυτό, πού πας και από πού θα πας, ποια είσαι στα αλήθεια… Η αναταραχή φαίνεται πολύ έντονα όπως φαίνεται και το ότι όλα αυτά που συμβαίνουν μπορεί να σε τρομάζουν αλλά είναι για το μακροπρόθεσμα καλύτερο δυνατό για εσένα. Αν έχεις υποστεί βία σωματική ή ψυχολογική δεν έχεις κανένα λόγο να συνεχίζεις την ιχθυακή «θυσία» εν ονόματι των παιδιών ή γιατί δεν αντέχεις να δεις το γκρέμισμα των ονείρων που έκανες ή γιατί κυριολεκτικά τρέμεις ότι η παραμικρή αποσταθεροποίηση θα σε εμποδίσει να λειτουργήσεις γενικά, σε όλους τους τομείς. Αν τυχόν οι οικογένειες σας έχουν εμπλακεί ενεργά σκέψου με ανοιχτό μυαλό και πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. Είναι η δική ΣΟΥ ζωή και κανενός άλλου ούτε των γονιών σου ούτε των παιδιών σου ούτε της κοινωνίας. Τώρα πρέπει να επανεφεύρεις τον εαυτό σου και να δεις τι κρατάς και τι πετάς, τι μπορεί να αλλάξει και να σε ακολουθήσει στο μέλλον και τι πρέπει να τελειώνει τώρα. Είναι τόσο μεγάλη η ενέργεια που κάτι πρέπει να γίνει άμεσα αλλιώς η λάβα του ηφαιστείου θα σκεπάσει μεγάλες εκτάσεις –στρέψε τη δύναμη και πάρε την με το μέρος σου, μπορείς.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardonna @ 02.10.2007 14:36
    vickydimi ήταν η επιστροφή του Κρόνου με την έκλειψη Ηλίου πάνω στην Αφροδίτη σου τη στιγμή που ο Ουρανός έκανε τέλεια αντίθεση με αυτή τη Αφροδίτη, ήταν και ο Πλούτωνας (που είναι ο κυβερνήτης του ωροσκόπου σου) σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Άρη σου αλλά και τους Δεσμούς της Σελήνης (ταυτόχρονα «χτυπημένους» και από τον Άρη στους Διδύμους) και μερικές ακόμα όψεις που έφεραν τα τόσο σημαντικά γεγονότα στη ζωή σου. Μόνο και μόνο η επιστροφή του Κρόνου (που στον γενέθλιο χάρτη σου κάνει ακριβή σύνοδο με τον Ερμή κι αυτό δείχνει ότι όποια επίδραση κι αν υπάρχει σε αυτό το σημείο είναι πάντα πολύ ενισχυμένη) μας λέει για το κλείσιμο ενός κύκλου με την κρίση της έως τώρα πορείας σου. Με την βαθμολόγηση σου στο μάθημα ζωής εισάγεσαι στην επόμενη φάση, ξεκινάς ένα ακόμα κύκλο πιο συνειδητοποιημένη ωστόσο. Αυτό που χρειάζεσαι είναι προγραμματισμός και πειθαρχία στις αποφάσεις σου, καλά ταξινομημένες ιδέες και ώριμη σκέψη, μεθοδική δουλειά με υπομονή για να δεις τα καλά αποτελέσματα. Βέβαια ο Ουρανός που τώρα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σου σε κάνει να μην μπορείς να ταξινομήσεις τις ιδέες σου και μερικές φορές να νομίζεις ότι κάνεις κάτι επαναστατικό ή πολύ προχωρημένο ενώ τελικά βρίσκεσαι μέσα σε ένα κυκεώνα προβλημάτων και αυτό έχει να κάνει ιδιαίτερα με το θέμα του παιδιού. Αυτό που μπορείς να περιμένεις από εδώ και στο εξής είναι αυξημένα έσοδα που θα στηρίξουν το όνειρο σου –και ο Νόμος θα είναι μαζί σου και η θεία πρόνοια – μην απεκδύεσαι λοιπόν την «τύχη» σου που οι άλλοι βλέπουν καρφιτσωμένη στην πλάτη σου. Ξέρεις τι λένε, την καμπούρα του αλλουνού πάντα την βλέπουμε καλύτερα… Γενικά τα λεφτά εύκολα σου έρχονται στη ζωή σου αλλά και «εξαφανίζονται» - είσαι λίγο αφελής ίσως ή αμελής κι επειδή ακόμα κι από τυχερά παιχνίδια ή επενδύσεις με υψηλό ρίσκο εσύ μπορεί να βγάλεις χρήματα δεν έχεις μάθει να τα υπερασπίζεσαι μέχρι τελευταίας ρανίδας. Τώρα το ζητούμενο είναι να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να νιώσεις αυτοπεποίθηση –θα έχεις οικονομική εύνοια για ένα χρόνο- κι επίσης να δουλέψεις σκληρά για να ανέβεις ψηλά. Η κοινωνική επιτυχία -και μέρος της εικόνας αυτής είναι και ο «καλός γάμος»- σε ενδιαφέρει πολύ και ίσως γι αυτό προτίμησες δυναμικά να ανεξαρτητοποιηθείς και να δοκιμαστεί η δημόσια εικόνα σου από το να γευτείς αυτό που φοβάσαι περισσότερο δηλαδή την πιθανότητα η αγάπη να μην αποδειχτεί ιδανική, να διαψευστούν οι ελπίδες σου με ένα ψέμα, μια μοιχεία, ένα διαζύγιο στη συνέχεια. Υπάρχει μια μεγάλη αντίφαση μέσα σου και τα αισθηματικά θέματα σε απογοητεύουν - εύκολα πέφτεις σε πλάνες και «χάνεσαι». Ταυτόχρονα, η πρώτη σου αντίδραση είναι πάντα απότομη, επαναστατική και προκλητική κι επίσης δεν αντέχεις να ζεις μια φλατ ζωή έστω κι αν χρειάζεται να περνάς από κρίσεις. Ναι, αφήνεις το σημάδι σου στους άλλους, σημαδεύεσαι όμως κι εσύ, αν το καλοσκεφτείς όμως οι πιο ζωτικές ανάγκες σου είναι καλυμμένες έστω κι αν είναι αντικρουόμενες –κάτω από αυτό το πρίσμα, ναι, είσαι τυχερή.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardhomme @ 02.10.2007 14:33
    Natasha, με την Αφροδίτη κυβερνήτη του ωροσκόπου αλλά και του 6ου οίκου σου, και με γενέθλια θέση μέσα σε αυτόν, θα πρέπει να σου πω πως μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου που ήταν ανάδρομη οι αλλαγές είχαν βαλτώσει. Από τις 10 Οκτωβρίου εισέρχεται στον 5ο οίκο σου και αρχίζουν τα πράγματα να κυλούν και πάλι. Με το πέρασμα πάνω από τον Κρόνο σου και ενεργοποιώντας της καλή γενέθλια θέση τους είναι πιθανό να επιβραβευθείς για την υπομονή που έκανες τόσο καιρό. Είναι πιθανό η αλλαγή να σχετίζεται με εκδόσεις, με συγγραφή, με ένα επάγγελμα θεωρητικό, φιλοσοφικό, πνευματώδες ή να έχει να κάνει με σπουδές σου σε ανώτερη εκπάιδευση. Μάλιστα αρχές Νοεμβρίου έχεις και επιστροφή Κρόνου, γεγονός που δείχνει μία νέα σελίδα στη ζωή σου η οποία ανοίγει και παγιώνει και το πέρασμα της Αφροδίτης.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardonna @ 30.09.2007 23:18
    Queenevi όπως λες ο Δίας είναι η επέκταση, η καλοτυχία, η αισιοδοξία, η γνώση ευκαιρία, η γονιμότητα, η δημιουργικότητα. Ο Ποσειδώνας είναι η φαντασία και η κοσμική συνείδηση, η ανιδιοτελής αγάπη, η θυσία, η έμπνευση, ο μυστικισμός, η απάτη και η αυταπάτη, η ουτοπία. Η διέλευση του Δία πάνω από τον Ποσειδώνα μπορεί να προλέγει ευκαιρίες στον καλλιτεχνικό τομέα ή στο να πραγματοποιηθεί ένα όνειρο. Μπορεί να εκδηλωθεί η φιλευσπλαχνία ή το ενδιαφέρον για το θείο. Είναι γενικά μια ευτυχισμένη περίοδος, με έμπνευση και ρομαντισμό αλλά χρειάζεται να περάσει χρόνος για να αποδειχτεί αν τα όνειρα για ένα καλύτερο αύριο για το άτομο αλλά και όλη τη ανθρωπότητα θα παραμείνουν για πάντα όνειρα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Stardonna @ 29.09.2007 13:57
    atermon ο Αιγόκερως και ο Υδροχόος παραδοσιακά έχουν τον ίδιο κυβερνήτη, τον Κρόνο –ας φαίνεται εν πρώτοις παράδοξο, έτσι είναι. Ο Ουρανός σου –ο οποίος είναι κυβερνήτης του χάρτη σου- βρίσκεται στον 10ο οίκο και ο Ήλιος σου στον 11ο. Η Αφροδίτη σου στον Υδροχόο σε καλή όψη με τον Ουρανό, ο οποίος γενικά σχηματίζει «εύκολες» όψεις με τους πλανήτες σου και η υπεροχή του Αέρα δίνουν ένα δυνατό μίγμα Αιγόκερου-Υδροχόου. Είσαι γενικά υπεύθυνο άτομο και αρκετά ψυχρός στις εκδηλώσεις σου, απαιτητικός με τους ανθρώπους και σε μια συνεχή αναζήτηση της ισορροπίας ανάμεσα στο «έτσι πρέπει» και στο «έτσι γουστάρω». Ο συνδυασμός σου είναι γκανιάν στον επαγγελματικό στίβο και ιδιαίτερα τώρα με τον Δία να διασχίζει τον 10ο οίκο σου πώς να μην πάρεις τα εύσημα στη δουλειά σου και την αναγνώριση –ηθική και υλική; Είτε το παραδέχεσαι είτε όχι, στην καριέρα στρέφεις όλο σου το δυναμικό, οι πρωτότυπες ιδέες είναι αυτό που περιμένεις ότι θα σου δώσει την κοινωνική αναγνώριση. Και στη Σαμοθράκη να πας πάλι καριέρα θα κάνεις! Εφευρίσκοντας και κατοχυρώνοντας την πατέντα για τετράγωνες ντομάτες σε όλα τα μεγέθη και όλα τα χρώματα θα βρεις τρόπο να κάνεις την τρέλα σου και να βγάλεις χρήματα – not bad at all! Πάντως πρέπει να κάνεις κάποιες αλλαγές τώρα αλλά και κάποιες υποχωρήσεις –ίσως οι συνεργασίες σου σε περιορίζουν και σε κουράζουν αλλά πρέπει να δεσμευτείς για κάτι αποδοτικό μακροπρόθεσμα. Με μια έμπνευση που θα έχεις μπορείς να ξεπεράσεις τους ενδόμυχους φόβους σου και να τελειοποιήσεις την δουλειά σου. Όσον αφορά τις σχέσεις σου… με τους Δίδυμους στην ακμή του 5ου οίκου και Ερμή στον 12ο όπως και την Αφροδίτη (ανάδρομη) μέσα στον 12ο κι αυτή, δεν είναι απορίας άξιον πώς έχεις πολλά φλερτ, διπλά και μπερδεμένα, κρυφά, πονεμένα. Η Αφροδίτη τώρα στον 7ο σου οίκο γλυκαίνει τις σχέσεις σου τις οποίες έχει βαρύνει ο Κρόνος και θα συνεχίσει για πολύ ακόμα να το κάνει βάζοντας σε δοκιμασία όποιον σε πλησιάζει για να μείνει στη ζωή σου μόνο αν αξίζει πραγματικά. Μάλλον νιώθεις εμποδισμένος σε αυτό τον τομέα, νιώθεις μοναξιά και τα συναισθήματα σου δεν θέλεις να τα μοιραστείς με κανένα. Άλλωστε εσύ προτιμάς τις πιο «ανεξάρτητες» σχέσεις, τους ανθρώπους που δεν άγονται και φέρονται από συναισθηματισμούς αλλά συνεννοούνται με την λογική. Αυτή την περίοδο ψάχνεις να βρεις τα ιδανικά σου, να θέσεις τους στόχους που θα σε πάνε στο μέλλον που έχεις ονειρευτεί, οι φιλίες σου μπορεί να σου αλλάζουν τα μυαλά, ανοίγοντας άλλες προοπτικές, ίσως κάνοντας ταξίδια. Α! και τα πολλά χάπια να τα αποφεύγεις γιατί "happy" δεν θα γίνεις με αυτά - το θηρίο μέσα σου δεν μπορείς να το κοιμήσεις οπότε κοίτα το κατάματα και... βρείτε τα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardonna @ 29.09.2007 00:15
    happygirl happy birthday to you! Στο χάρτη σου το άγγιγμα της Αφροδίτης είναι ευδιάκριτο. Ήλιος στο Ζυγό, Σελήνη στον Ταύρο και τελική «υπογραφή» Ταύρος σε τυλίγουν στα πέπλα της θεάς Αφροδίτης. Μια σχετική έλλειψη του στοιχείου της Φωτιάς, με τους περισσότερους πλανήτες σου σε θηλυκά ζώδια καθώς και η πολύ μεγάλη συγκέντρωση πλανητών στην δεξιά πλευρά του χάρτη -δηλαδή εκεί όπου είναι τοποθετημένοι οι «Άλλοι» που επηρεάζουν τη ζωή μας- δείχνουν ένα ήπιο άνθρωπο που νοιάζεται, προσαρμόζεται, θέλει κάπου να πατάει… Αυτή την περίοδο ο Άρης κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα σου, ο Κρόνος εξάγωνο με τον Πλούτωνα σου ενώ πολύ ενεργοποιημένος είναι ο Ουρανός ο οποίος κάνει αντίθεση με τον Άρη και την Αφροδίτη σου στην Παρθένο ενώ τετραγωνίζει την γενέθλια θέση του. Αν αυτά ακούγονται σαν αλαμπουρνέζικα, αυτή είναι η μετάφραση τους: πρόσεξε μην πιαστείς κορόιδο με τα λεφτά σου και κάνεις πολλές σπατάλες με την πίστη ότι θα βοηθηθείς ή θα πάρεις κάποια χρήματα από τρίτους (ενδεχομένως φιλικά σου πρόσωπα) – θα αγχωθείς και θα στενοχωρηθείς. Αν δείξεις επιμέλεια και υπομονή θα ξεπεράσεις τα εμπόδια και θα ολοκληρώσεις με επιτυχία μια δουλειά ή ανώτερες σπουδές. Νιώθεις την ανάγκη να κάνεις την επανάσταση σου - σπας κάποιες σημαντικές σχέσεις σου και με φίλους και με πρόσωπα εξουσίας ή τους γονείς σου. Μάλλον είσαι προκλητική στην κοινωνική σου ζωή διότι η πίεση που δέχεσαι σε κάνει αρκετά επιθετική ή αλλοπρόσαλλη, κυρίως στην καθημερινότητα σου είτε αφορά τη δουλειά σου είτε το πάρε-δώσε με την μητέρα σου, διευθυντές, κ.α. Ένας μάλλον απότομος χωρισμός από το αγαπημένο σου πρόσωπο (ή από ένα πολύ καλό φίλο) πρέπει να αντιμετωπιστεί με ψυχραιμία αλλά και αποφασιστικότητα, χωρίς φόβο που μπορεί να δημιουργήσει ψυχοσωματικές διαταραχές. «Αλλάζεις» -αυτό είναι το ρεζουμέ. Και όλες οι επαναστάσεις έχουν βαφτεί με αίμα. Απλώς φρόντισε να μην είναι (πολύ από το) δικό σου. Ο Δίας σε σύνοδο με τον Ουρανό σου τώρα λέει ότι οι αλλαγές που θα κάνεις θα σου βγουν σε καλό, ότι οι διάφορες ευκαιρίες που σου χτυπάνε την πόρτα μπορούν να σε οδηγήσουν σε μια πολύ καλή σχέση αν τις αξιολογήσεις σωστά και επαγγελματικά και προσωπικά μπορείς να κερδίσεις πολλά, να ανέβεις πολλά σκαλοπάτια, να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου. Τέλος: κάτι έχεις κάνει με τον χάρτη σου! Σήμερα έχεις γενέθλια – εγώ όμως βλέπω ημερομηνία 2/10 και βλέπω και λάθος ωροσκόπο. Με την ώρα που φαίνεται συμπληρωμένη ο ωροσκόπος είναι στις 7ο των Διδύμων και όχι Ταύρος. Για αυτόν τον χάρτη σου έχω απαντήσει, τον διορθωμένο 2/10. Αν δεν είναι ο δικός σου… να τον χαίρεσαι τον τυχερό που πήρε το δωράκι του σήμερα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardonna @ 28.09.2007 19:06
    NORTH με πάγο για εμένα παρακαλώ.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardhomme @ 28.09.2007 13:26
    komi812004, πιθανότατα αναφέρεσαι στην όψη στο γενέθλιο χάρτη σου. Μία τέτοια αντίθεση δείχνει την ισορροπία που πρέπει να βρεις στη σύναψη μίας συντροφικής σχέσης και στη διάθεση σου για ερωτική κατάκτηση του άλλου. Εξηγούμαι: Έχεις διάθεση για φλερτ, έρωτα και ερωτικό παιχνίδι και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό. Που αποσκοπεί όμως αυτό; Στη συντροφική σχέση η οποία λειτουργεί αρμονικά και ισορροπιστικά. Δε νομίζω! Ίσως να πλήττεις με την υπερβολική ηρεμία, να επιθυμείς την κατάκτηση του άλλου ατόμου και τη διαρκή πάλη μαζί του για ποιος είναι το αφεντικό στη σχέση. Πιθανότατα μέσα στη σχέση σου να επιθυμείς την επιδοκιμασία, είτε από το σύντροφο είτε απο εξωτερικούς παρατηρητές, με αποτέλεσμα να είσαι περισσότερο ενεργητική, επιθετική, από όσο αντέχει ο σύντροφος. Ενώ είσαι ένα άτομο που ζει μέσα από τις σχέσεις, που πλάθεις την προσωπικότητά σου μέσω αυτών, δεν έχεις την υπομονή να δέσεις μία σχέση βήμα-βήμα, πετραδάκι-πετραδάκι. Είναι πιθανό να αντιμετώπισες μία μητέρα απόμακρη, ψυχρή απεναντί σου (χωρίς απαραίτητα η μητέρα σου να έχει αντιληφθεί αυτή τη δράση της) με αποτέλεσμα να αναζητάς την επιδοκιμασία στο πρόσωπό σου από τους συντρόφους σου. Πάντως, ο χρόνος και οι εμπειρίες σε ωριμάζουν και σε κάνουν όλο και περισσότερο έτοιμη να μπεις σε μία σχέση που θα ολοκληρωθεί με παιδιά, αφού είναι κάτι που επιθυμείς.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Stardonna @ 28.09.2007 09:13
    pinklips με τον Κρόνο να διασχίζει τον 2ο σου οίκο και τον Ποσειδώνα τον 8ο τα οικονομικά είναι ο μεγάλος βραχνάς. Μέσα στο καλοκαίρι ζορίστηκες πολύ – τα δύσκολα πέρασαν ωστόσο τα απόνερα ίσως υπάρχουν ακόμα κι αυτά όμως θα έχουν σβήσει τελείως σε ένα χρόνο. Δεν ξέρω τι εννοείς με το «σημαντική» οικονομική άνθηση ξέρω όμως ότι με την Αφροδίτη στον 2ο οίκο σου έως τις 19/10 έχεις τη δυνατότητα να εισπράξεις χρήματα. Γενικά αυτή την περίοδο είναι πολλές οι ευθύνες μιας συνεργασίας και δύσκολες οι συναλλαγές… ή μήπως υπάρχουν οικονομικοί περιορισμοί εξαιτίας ενός παιδιού; Αν τυχόν περιμένεις χρήματα διατροφής ή από ασφάλειες, δάνεια, κληρονομιές, έχε κατά νου ότι δεν είσαι ρεαλίστρια και δεν κάνεις τα πρακτικά αυτά που θα έπρεπε να κάνεις ώστε να έχεις αποτελέσματα οπότε υπάρχει δυσαρέσκεια – τα χρήματα που ίσως περιμένεις από μια δικαστική απόφαση ίσως καθυστερούν κι εσύ δεν έχεις σαφή εικόνα. Υπάρχει μεγάλη πίεση πάντως και ένταση και στις διεκδικήσεις σου πρέπει να είσαι αποφασιστική αλλά και πολύ ψύχραιμη. Από τα τέλη Νοέμβρη δηλαδή μόλις ορθοδρομήσει ο Ουρανός όλα τα οικονομικά θέματα που εξαρτώνται από τρίτους θα ξεκολλήσουν και θα έχεις γρήγορες εξελίξεις. Με Σελήνη μέσα στον 2ο οίκο σου στη ζωή σου πάντα θα υπάρχουν διακυμάνσεις όσον αφορά τα εισοδήματα σου, πάρε το απόφαση, δεν είσαι όμως από αυτούς που θα μείνουν στην ψάθα… έχεις τον τρόπο σου όπως έχεις και τις πάρα πολύ καλές βάσεις. Επομένως… λίγη υπομονή – Κρόνος είναι, θα περάσει.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardonna @ 28.09.2007 08:45
    kriari2503 με τον Κρόνο στον Λέοντα που είναι ο ωροσκόπος σου προφανώς δεν είχες μια ανάλαφρη περίοδο και ιδιαίτερα τις εβδομάδες που έκανε αντίθεση με τη Αφροδίτη σου τα αισθηματικά αλλά και τα επαγγελματικά σκούρυναν άσχημα. Ο Ποσειδώνας σε σύνοδο με την Αφροδίτη σου σε έκανε πιο συναισθηματική από ότι συνήθως και πιο ρομαντική αλλά μάλλον σε πήγε προς πλατωνικές σχέσεις ή μπερδεμένες καταστάσεις, ξαφνικά ταξίδια, φίλοι, sex-partners, όλα μπερδεύονται γλυκά… Οκτώβρη 2007 με Ιούλη 2008 δέχεσαι την εύνοια του Δία στα ερωτικά σου τα οποία λόγω του Πλούτωνα αλλάζουν, γίνονται εμπειρίες με βάθος που σε συγκλονίζουν και σε μεταμορφώνουν. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, το καλοκαίρι μάλλον σε κούρασε. Γενικότερα τον τελευταίο χρόνο έχεις φορτωθεί με ευθύνες και έχεις πέσει με όλο σου το είναι στο πώς θα αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Μεγάλη διαφορά, προς το καλύτερο, θα δεις στη δουλειά σου από τον Ιούλιο 2008 και πιο πριν ωστόσο τα πράγματα δεν είναι καθόλου άσχημα. Έχεις τα φόντα για μια καλή καριέρα, για προσοδοφόρες συνεργασίες και μπορείς να βελτιώνεις τη θέση σου στην ιεραρχία της δουλειάς καθώς μεγαλώνεις. Στην πραγματικότητα άλλα πράγματα σε ενδιαφέρουν - η δουλειά για σένα είναι κάτι που απλώς πρέπει να υπάρχει. Ως προς αυτό λοιπόν μην ανησυχείς, δουλειά θα υπάρχει, δουλειά να φαν κι οι κότες!

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...