παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardome* @ 16.03.2007 16:13
    Να σκύψω για να μπω;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardome* @ 16.03.2007 16:03
    kalliopi84, ότι σου αρέσει κι ότι έλκεστε αυτό είναι προφανές ωστόσο από επικοινωνιακό κομφούζιο και ξαφνικές εκρήξεις πρέπει να έχεις πάρει ήδη μα γεύση. Οι αμοιβαίες όψεις που κάνουν οι Σελήνες σας με τους Κρόνους σας καταπιέζουν τα συναισθήματα και πληγώνουν και τους δυο, ο τρόπος που σκέφτεται και επικοινωνείς δεν συμφωνεί καθόλου με αυτά που ξέρει και μπορεί ο σύντροφος σου, ο Ουρανός δημιουργεί ξαφνικές συναντήσεις και ξαφνικά σπασίματα. Αν μπορείς να κρατήσεις αυτή τη σχέση μέσα σε πλαίσια μεγάλης ελευθερίας, μια ερωτική φιλία περισσότερο (κάτι που ταιριάζει πολύ και με την Σελήνη του Διδύμου στον Υδροχόο) όπου θα διασκεδάζετε και οι δυο, θα χαίρεστε τον έρωτα και τα ταξίδια προσπαθώντας εντωμεταξύ να βρείτε μια φόρμουλα καλύτερης επικοινωνίας η σχέση θα μπορούσε να λειτουργήσει. Ο Δίδυμος αυτή την εποχή δεν είναι και στα καλύτερα του ψυχολογικά –από τα τέλη του καλοκαιριού σιγά-σιγά και στα τέλη του χρόνου θα πάρει πολύ τα πάνω του και θα μπορεί να αφεθεί να απολαύσει τον έρωτα. Νομίζω πως μένετε μακριά, λόγω σπουδών ή λόγω στρατιωτικού; Υπάρχει «απόσταση» και μεγάλη αστάθεια στις ζωές σας κι εσύ αυτή την περίοδο αναζητάς ένα στήριγμα που θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση, θα σου προσφέρει υλικές και ηθικές χαρές που επιθυμείς να απολαύσεις. Θέλει δουλειά αυτή η σχέση, θέλει χαλαρά τα χαλινάρια μέχρι να δείτε που πάτε και προπάντων θέλει να απολαμβάνετε το σήμερα και να μην το θυσιάζετε σε ένα άδηλο αύριο.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Stardome* @ 16.03.2007 15:58
    mp3gooroo, μήπως να επιχειρούσες να βάλεις τα κατά προσέγγιση στοιχεία στον χάρτη σου, να έγραφες έστω την ημερομηνία γέννησης σου (και τον τόπο) για να το πιάσουμε από κάπου το θέμα σου –αν θέλεις βέβαια…
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardome* @ 16.03.2007 10:31
    nana, ο Κρόνος συχνά κυκλοφορεί στα αστρολογικά πηγαδάκια και με το συνθηματικό Lord of Karma. Ο Κρόνος είναι ο Δάσκαλος που δίνει τα Μαθήματα. Και δυστυχώς, οι άνθρωποι «εκπαιδευόμαστε», δηλαδή μέσα από επώδυνες διαδικασίες μαθαίνουμε το ποιηματάκι μας, συνήθως. Ο Κρόνος στις συναστρίες και οι Δεσμοί της Σελήνης δείχνουν τις καρμικές σχέσεις αλλά εδώ θα πρέπει να σε παραπέμψω στα ΑΣΤΡΟΜΑΘΗΜΑΤΑ όπου διευκρινίζεται ότι: «Οι καρμικές σχέσεις δεν ενέχουν απαραίτητα διάρκεια και σταθερότητα και δεν είναι αποκλειστικά ευχάριστες και χωρίς δυσκολίες. Έχουν σκοπό να σε αφυπνίσουν σε πράγματα που δεν ξέρεις για τον εαυτό σου, να σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις προτερήματα και ελαττώματά σου που σχετίζονται με τη συμπεριφορά σου στις σχέσεις και να σε εξελίξουν ακόμα και μέσα από το πόνο, τη σύγκρουση και τη διάλυσή τους. Το ουσιώδες είναι ότι τέτοιες σχέσεις δεν είναι καθημερινές, δεν εμφανίζονται συνεχώς και είναι μεταμορφωτικές». Κάτω από αυτό το πρίσμα κι όπως πολύ σωστά έγραψε ο giath, ο Κρόνος δεν είναι ότι πιο ευχάριστο στις σχέσεις μας, παντός είδους, αλλά να πούμε πως δεν είναι άδικος. Ο Κρόνος κάνει αυστηρή κριτική άρα μπορεί να αναδείξει τις αδυναμίες, δημιουργεί τριγμούς για να δούμε αν είναι γερά τα θεμέλια, μας υποχρεώνει να δουλέψουμε και να πειθαρχήσουμε, να «ενηλικιωθούμε». Αν περάσουμε το τεστ του Κρόνου έχουμε «πάθει» κι έχουμε «μάθει» οπότε δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Με αυτή την έννοια οι σχέσεις που δημιουργούνται με Κρόνο και αντέχουν τα test drive προφανώς άξιζαν τον κόπο να συναφθούν.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 16.03.2007 10:17
    Lover, ο Τοξότης είναι «πάρα πολύ Τοξότης» με 5 πλανήτες σε αυτό το ζώδιο και μάλιστα στον 9ο οίκο του! Ο Δίας σου «συνόδευε» άριστα τους προσωπικούς του πλανήτες και μάλλον ο Ποσειδώνας σας ευθύνεται για το «χάσιμο». Επειδή έχω υιοθετήσει το «για τις παλιές αγάπες μη μιλάς» καλύτερα να πάμε στο εδώ και τώρα όπου φαίνεται μια κόπωση στα επαγγελματικά εναλλάξ με τα θέματα του σπιτιού και των παιδιών σου. Έχουν προηγηθεί διάφορες ταραχές στην οικογένεια, όλα αλλάζουν, η μεγάλη μπόρα ωστόσο πέρασε και τώρα εδραιώνεται η καινούρια κατάσταση. Ο Δίας σε βοηθάει οικονομικά αλλά και στο να νιώσεις ότι πατάς γερά στα πόδια σου, να επαναπροσδιορίσεις τις αξίες σου και τι θέλεις για να νιώσεις ασφάλεια. Ο Κρόνος που τετραγωνίζει την Αφροδίτη σου και οικονομικά σε ζόρισε και τα αισθήματα πάγωσε και σε ανάγκασε να γίνεις πιο σκληρή και να ριχτείς στο χτίσιμο της καριέρας σου. Αυτό που προφανώς σε ταράζει πολύ βαθιά και μπορεί να μην τον αντιλαμβάνεσαι εύκολα είναι η αντίθεση του Πλούτων με τον Άρη σου στον άξονα 2ου /8ου οίκων. Οικονομικά θέματα και διεκδικήσεις, σεξουαλικά ζητήματα και δικά σου ψυχολογικά, συσσωρευμένος θυμός που ξεχειλίζει και παιχνίδια επικράτησης, σε αλλάζουν σιγά σιγά και ριζικά, μέσα από εκρηκτικές διαδικασίες ψυχολογικά αλλάζεις, γίνεσαι καινούριος άνθρωπος. Εκμεταλλεύσου την επίδραση της Αφροδίτης τον επόμενο μήνα που θα εξομαλύνει τις σχέσεις σου και θα σε κάνει να μπορείς και να απολαύσεις την αγάπη και να την εκφράσεις στους σημαντικούς για σένα ανθρώπους κι έτσι να νιώσεις πολύ καλύτερα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardome* @ 15.03.2007 14:12
    laila, έχεις Κρόνο στον Ζυγό και Δία στην τελευταία του μοίρα και η σχέσεις σου με όσους κάνουν επαφή με τον Κρόνο σου είναι καρμική - αν μάλιστα καταφέρετε να περάσετε τα εμπόδια που συνεχώς δημιουργούνται στις αρχές της σχέσης σας είναι σχέσεις με ισόβια διάρκεια. Αφροδίτη και Κρόνος στον χάρτη σου έχουν αμοιβαία υποδοχή δηλαδή ο Κρόνος βρίσκεται στον Ζυγό που κυβερνά η Αφροδίτη και η Αφροδίτη βρίσκεται στον Αιγόκερω που κυβερνιέται από τον Κρόνο και μεταξύ τους κάνουν όψη τετραγώνου. Προφανώς στο πρόσωπο του Ζυγού έχεις βρει τον ερωτικό σύντροφο σου, αυτόν που σε κάνει να διασκεδάζεις και να αφήνεσαι στις χαρές, απλώς το βιώνεις με την κούραση του Κρόνου, τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις. Όλα αυτά σε κάνουν να μαθαίνεις τις γκρίζες περιοχές της ψυχής σου, σου ξυπνάνε ένστικτα, πόνους και φόβους και σε κάνουν να τα αντιμετωπίζεις συνειδητά πια και να τα ενσωματώνεις στο Εγώ σου. Αν μετά από αυτή τη διαδικασία μάθησης κρατήσεις τον Ζυγό ή πας ολοταχώς για άλλο «μάθημα» αυτό μάλλον θα ξεκαθαρίσει μέχρι το φθινόπωρο που ο Δίας θα ευνοεί τον τομέα του γάμου και των σημαντικών σχέσεων σου και είτε κρατάει ανθρώπους είτε τους διώχνει είναι προς δικό σου συμφέρον και μόνο.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 15.03.2007 13:50
    Καθόλου KaMiKaZe, κάθε άλλο... εκτός κι αν μου ετοιμάζετε καμιά έκπληξη από αυτέ ςπου ανεβάζουν την πίεση )))))
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 15.03.2007 13:48
    Όχι Happy Cloud η κρέπα σου ήταν πολύ καλή και γειά στα χέρια σου! Ενώ τηλεφωνούσα πάταγε η ατζέντα μου στο πληκτρολόγιο και αυτό αποφάσισε να σκούξει για να του δώσουμε λίγη προσοχή )))))) Όλα καλά λοιπόν.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 15.03.2007 13:36
    ξιφηφξφξφθ
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardome* @ 15.03.2007 13:27
    Queenevi, με ωροσκόπο και Σελήνη στο Σκορπιό, ποια να διαλέξω την Κική ή την Κοκό; Έχεις τρεις πλανήτες στον Ζυγό κι αυτό πάντα θα σε κάνει να ενδιαφέρεσαι για τις σχέσεις, να θέλεις γάμο και συνεργασία και γενικά το να είσαι με τους άλλους για να ισορροπήσεις και να μπορέσεις να εκφράσεις όλο το δυναμικό σου. Η καριέρα σου σε ενδιαφέρει πάρα πολύ κι εκεί τα δίνεις όλα όπως και η κοινωνική καταξίωση σου -ένας καλός γάμος είναι κομμάτι αυτού του puzzle επίσης. Τον τελευταίο χρόνο ο Κρόνος σε κλυδωνίζει για τα καλά, θα τρίξει τον Σεπτέμβριο τα δόντια στον Ερμή σου και θα ολοκληρώσει τον πρώτο του κύκλο που σου ζητάει δουλειά –δουλειά -δουλειά, άνοδο και επιτυχία. Τα οικονομικά σου λογικά πρέπει να έχουν αρχίσει να ανθίζουν κι αυτό μπορεί να σε κάνει να σκέφτεσαι μια ακόμα μετακόμιση μήπως κι αυτή τη φορά βρεις το σπίτι των ονείρων σου. Ο Ουρανός στον ωροσκόπο σου και το τετράγωνο του με τον Ήλιο σου σε κάνει όχι απλώς ανυπόμονη αλλά και εκρηκτική πολλές φορές, αποζητάς τις αλλαγές και την ένταση στη ζωή σου, το καινούριο και το προκλητικό οπότε μην διαμαρτύρεσαι για αυτά που ουσιαστικά εσύ προκαλείς κάθε τρεις και λίγο έστω και προβάλλοντας τα πάνω στους άλλους που έρχονται να τα κάνουν πράξη για λογαριασμό σου. Αλλαγές επιθυμείς; Αλλαγές κάνε!

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...