παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardome* @ 04.04.2007 11:20
    ftechnologist, αν θέλεις βάλε τα δικά σου στοιχεία γέννησης στον ΧΑΡΤΗ.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardome* @ 04.04.2007 11:04
    bugs, εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος! Ένα τρελό πάθος σε απογειώνει, σε κάνει άλλο άνθρωπο. Φαίνεται να είναι μια ιστορία που ξεκίνησε μέσα σε φιλικό περιβάλλον και το στοιχείο της επικοινωνίας είναι πάρα πολύ τονισμένο. Ενώ είναι μια σχέση αντισυμβατική και εκρηκτική πολλές φορές, τροφοδοτεί και τους δυο σας με πάρα πολύ συναίσθημα, βοηθάτε ο ένας τον άλλο να ανθίσει και η αίσθηση μου είναι ότι όλο αυτό «οφείλεις» να το ζήσεις. Αν ένας από τους δύο ή και οι δύο είσαστε ήδη διαζευγμένοι, τα πράγματα για σας είναι πιο ευοίωνα –δυσκολίες υπάρχουν σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις και η δική σας δεν αποτελεί εξαίρεση βέβαια. Δεν ξέρω ποιο ακριβώς είναι το ζητούμενο σου από μια σχέση, αυτή πάντως είναι μια πολύ έντονη και με πάθος που θα σε χαράξει ανεξίτηλα. Με ανοιχτή ματιά και διάλογο, προπάντων ελευθερία και φιλική προσέγγιση κόντρα στις όποιες συμβατικές γνώμες και επιταγές του περιβάλλοντος θα μπορέσεις να απολαύσεις μια ουσιαστική σχέση που έχει να σου δώσει πολλές συγκινήσεις. To timing είναι καλό και ότι "χτυπήσεις" τώρα "με το 1 με το 2 με το 3... κατοχυρώνεται στην κυρία!"
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Stardome* @ 04.04.2007 00:27
    Καλησπέρα στις νεοαφιχθείσες και από μένα καληνύχτα σε όλους σας. Ήδη είναι μια άλλη μέρα...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Stardome* @ 04.04.2007 00:20
    Μάλλον έχει δίκαιο η Happy Cloud Νίκο και άκουσε τι σου λέει. Ο Δίας στον 6ο σου και σε επαφή με τους προσωπικούς σου πλανήτες δεν "δείχνει" τόσο τραγικά τα πράγματα -μήπως αφήνεσαι πάρα πολύ στην απογοήτευση που έχεις νιώσει μέχρι σήμερα; Μήπως αυτό που φοβάσαι περισσότερο πας και το κάνεις μόνος σου σα να μετράς τις αντοχές σου στον πόνο;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Stardome* @ 04.04.2007 00:15
    Καλησπέρα σε όλους σας. Είσαστε όπως πάντα μια εξαιρετικά όμορφη παρέα...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Stardome* @ 04.04.2007 00:10
    nikos73gr, με το τέλος της άνοιξης τελειώνουν τα χτυπήματα στον οικονομικό τομέα. Αυτές τις μέρες ο Δίας χέρι-χέρι με την Αφροδίτη σου πρέπει να σου έδωσαν ένα δωράκι, κάποια παραπάνω χρήματα, μια ευνοϊκή μεταχείριση από συναδέλφους ή μια σύντροφο. Μάλλον τα οικονομικά βάσανα σου είναι ότι άφησε πίσω ο Ποσειδώνας και η κακή διαχείριση χρημάτων σου που εξαρτιόταν από τρίτους -αυτή την εποχή δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια πολύ αρνητική διέλευση. Ο Πλούτωνας σε σύνοδο με τον Β. Δεσμό σου δοκιμάζει την προσωπική σου ακεραιότητα και σε υποχρεώνει να κάνεις μεταρρυθμίσεις στη δουλειά σου, στη ζωή σου γενικότερα. Νομίζω πως αυτά πάνω-κάτω τα ξέρεις όπως κι ότι ο ωροσκόπος σου σε κάνει πολύ ευάλωτο στις φάσεις της Σελήνης - η τελευταία Πανσέληνος ήταν μέσα στον 4ο οίκο σου δηλαδή το σπίτι σου και τον πολύ ιδιωτικό σου κόσμο, με αίτημα να ολοκληρώσεις κάτι που έχει να κάνει με σένα και τις ρίζες σου, τον τρόπο που "τρέφεσαι" και νιώθεις προστατευμένος και ασφαλής. Για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα σου λέω πως αυτή την περίοδο έχεις αυξημένη αίσθηση του γούστου και μπορείς να κάνεις την σούπερ διακόσμηση -στη μόδα είναι πάλι το less is more οπότε επίκαιρος είσαι και θα βρεις εσύ τον τρόπο να φτιάξεις ένα ζεστό χώρο που θα σου αρέσει.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardome* @ 03.04.2007 23:33
    evagelia, με τον Κρόνο να περνάει πάνω από τον Ήλιο και τον Ερμή σου -τρεις φορές μάλιστα, μην τυχόν και δεν το εμπεδώσεις το μάθημα- όσο και να "γκρινιάξεις" δίκιο έχεις και λίγα λες. Από τον Ιούλιο θα χαλαρώσει η πίεση και το σκηνικό θα αρχίσει να αλλάζει. Νιώθεις πως παλεύεις με νύχια και με δόντια και οι προσπάθειες σου δεν αναγνωρίζονται, χάνεις την εμπιστοσύνη στον ίδιο σου τον εαυτό και τις δυνάμεις σου, χάνεις το νόημα στο τέλος τέλος. Τώρα υπάρχει σύγχυση, κόπωση σωματική και πνευματική που δεν σε αφήνει να λειτουργήσεις έτσι όπως θα ήθελες ούτε στις διαπροσωπικές σου σχέσεις ούτε στη δουλειά σου ενώ παράλληλα οι ευθύνες συνεχίζουν να τρέχουν και δεν υπάρχουν περιθώρια για να μην είσαι πειθαρχημένη. Βέβαια, με Δία σε πολύ καλή θέση μέσα στον 1ο σου οίκο όλο αυτό το χρόνο έχεις αν μη τι άλλο αισιοδοξία και καλή τύχη έστω και μόνο και μόνο για να γλιτώσεις από τα χειρότερα - εκεί που μια πόρτα κλείνει ανοίγει μια άλλη. Θα σου δοθούν ευκαιρίες για να ταξιδέψεις μακριά και στην περίπτωση που είχες ξεκινήσει κάποιο μεταπτυχιακό (εδώ ή στο εξωτερικό) και για το οποίο έχεις κοπιάσει πολύ μάλλον ήρθε η ώρα να το πάρεις -αν το θέλεις, ή τώρα ή ποτέ. Αν χρειαστεί να υπογράψεις συμβόλαια να είσαι πολύ προσεχτική και να εμπιστευτείς την αυξημένη διάθεση σου για πειραματισμούς αλλά να φροντίσεις να είσαι κατά κάποιο τρόπο καλυμμένη. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου και να το ήθελες δεν έχεις την πολυτέλεια να ζεις άλλο με ψευδαισθήσεις. Η απογοήτευση είναι διάχυτη και σε κάνει να σκεφτείς γενικότερα τι δρόμο θα τραβήξεις στη ζωή σου. Τον Νοέμβριο όταν ο Δίας θα τριγωνίζει Ερμή και Ήλιο κάτι καλό θα σου δώσει, κάτι πολύ καλό για την ακρίβεια, στα μέτρα σου ακριβώς (αν δεν σου έδωσε ήδη κάτι στις αρχές του χρόνου το οποίο όμως να αποδείχτηκε πολύ ρομαντικό και too good to be true). Ο χρόνος κρύβει για σένα σημαντικές συναντήσεις και ευκαιρίες από του πουθενά ή μάλλον, ξαφνικές ευκαιρίες στο δρόμο κυριολεκτικά, μέσα στο περιβάλλον σου και σε χώρους εκπαίδευσης ή ΜΜΕ αν αυτή είναι η δουλειά σου, στη διάρκεια ταξιδιών, κλπ. Κάνε μια προσπάθεια να χαλαρώσεις και δες την καλή πλευρά του νομίσματος κάθε φορά -φιλοσόφησε τη ζωή και δες τα πράγματα πιο μακροσκοπικά. Τα δύσκολα περνάνε σιγά σιγά κι εσύ γίνεσαι ωριμότερη ώστε συνειδητά πια να χτίσεις αυτό που έχει αξία για σένα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardome* @ 02.04.2007 14:30
    dimar, η σύνοδος Άρη - Ποσειδώνα στον Υδροχόο όλους μας "ζαβλάκωσε" και μας έκανε τα νεύρα κουρέλια - εσένα φαίνεται πως σε χτύπησε στον τομέα της φιλίας και μπορεί ακόμα να ουρλιάζεις για ψέματα ή λόγους "αρχής". Η Αφροδίτη στον Ταύρο δεν θα σας αφήσει να χαλάσετε τις καρδιές σας -σήμερα που ο Άρης κάνει σύνοδο με τον Ερμή σου κάνε μια φιλότιμη προσπάθεια να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό (δάγκωσε την γλώσσα σου εν τοιαύτη περιπτώση, φάε, κάνε οτιδήποτε άλλο από το να ξεστομήσεις βαριές κουβέντες και πρόσεχε επίσης και τι κάνει όταν βρίσκεσαι στο σπίτι σου, με την οικογένεια σου) και άσε την Πανσέληνο να περάσει αναίμακτα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardome* @ 02.04.2007 13:49
    bubble, δεν είναι απλώς και μόνο ο κοινός ωροσκόπος Παρθένος που κάνει "προσωπική" την πρόβλεψη που σου τράβηξε το ενδιαφέρον αλλά οτι συμπτωματικά και ο δικός σου ωροσκόπος ΜΟΛΙΣ έκανε αντίθεση με τον Ουρανό (τώρα ο Ουρανός βρίσκεται στην 16,14 μοίρα των Ιχθύων και ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης στην 14,49). Ό,τι λοιπόν αναφέρεται για τον Ουρανό και την είσοδο του στον 7ο οίκο σε αφορά άμεσα. Επίσης, η τελευταία ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς ήταν σε σύνοδο με τον γενέθλιο Δία σου και μπορεί να σημαίνει το (ευχάριστο για σένα) κλείσιμο ιδιωτικών ή οικογενειακών σου υποθέσεων και ταυτόχρονα το άνοιγμα ενός νέου κύκλου σχέσεων με ανθρώπους που θα σε ευεργετήσουν και θα σου ανοίξουν τους ορίζοντες.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Stardome* @ 02.04.2007 13:20
    goccia, λίγο η δική μου προσπάθεια να «μαλακώσω» την απάντηση, λίγο η άρνηση σου να «δεις» αυτό που απεύχεσαι… είχαμε μπερδέματα αντί για καλά ξεμπερδέματα. Διάβασε πάλι, με περισσότερη προσοχή και «γενναιότητα» και θα καταλάβεις τι σημαίνει στην περίπτωση σου Κρόνος στον 7ο οίκο, για την 3ετία που άρχισε από το καλοκαίρι του 2005. Βεβαίως και θα έχεις κι εσύ ένα αίσθημα και πολλούς λόγους για να χαμογελάς όχι όμως "αύριο το πρωί". Είναι βαρύ το κλίμα αυτή την εποχή - ο Κρόνος τετραγωνίζει τον γενέθλιο Δία σου και για μια φορά ακόμα την Αφροδίτη σου και μόνος του ο Δίας στον 11ο οίκο σου (ο οποίος μέσα σε αυτή την εβδομάδα γίνεται ανάδρομος) τονίζει ευχάριστα τον τομέα των φίλων σου από τον οποίο ίσως θα μπορούσε να προκύψει ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Από 22/4 η Αφροδίτη μπορεί να σου φέρει στο προσκήνιο επίδοξους μνηστήρες και φλερτ, οι ευκαιρίες ωστόσο για μια ουσιαστική συντροφική σχέση που θα κυλήσει άνετα και ευχάριστα, είναι περιορισμένες ή πρόκειται να συναντήσουν πολλά εμπόδια. Ο Κρόνος οριοθετεί, δοκιμάζει, καθυστερεί, παγώνει –δεν αποκλείει μια σοβαρή σχέση που έχει δοκιμαστεί (δια πυρός και σιδήρου) κι έχει αποδείξει ότι έχει γερά θεμέλια αλλά αν στην ιστορία δεν εμπλέκεται ένα «Κρόνιο» άτομο (με έντονο Αιγόκερω στον χάρτη του ή δυνατό Κρόνο με πολλές όψεις ή με μεγάλη διαφορά ηλικίας, κλπ) μάλλον ο μονήρης βίος είναι το πιθανότερο σενάριο για όσο διαρκεί η επιρροή του. Με ωροσκόπο Αιγόκερω ξέρεις πάνω κάτω τι σημαίνει "καλή σχέση" κι οτι ανάλαφρα "πειραγματάκια" που ομορφαίνουν τη μια νύχτα αλλά δεν υπόσχονται τίποτα για το επόμενο πρωί δεν σε καλύπτουν ουσιαστικά και για αυτό περνάνε "στο ντούκου". Είναι σαφές τώρα;

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...