παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardome* @ 05.03.2007 08:08
    JUHUA (και όσοι μπαίνουν στον κόπο να διαβάζουν τις απαντήσεις) η εντατική επανάληψη και η μονότονη καθώς και η επιμονή ή ανταμείβονται ή εκνευρίζουν, όταν μάλιστα συνοδεύονται με την απαίτηση της προσταχτικής και το "επιτέλους" μάλλον το δεύτερο πετυχαίνουν. Σας είναι αδιάφορο μάλλον το πλήθος των ερωτήσεων που τίθενται καθημερινά και ξεχνάτε επίσης πόσες απαντήσεις έχετε πάρει κατά το παρελθόν. Αυτά τα γενικά και πάμε στα ειδικά. Πρώτον, στις ερωτήσεις σου υπάρχει ένα οξύμωρο -ποιες ημερομηνίες γάμου ψάχνεις και ποιές είναι οι σχέσεις που έχουν μαύρα μεσάνυχτα;; Και τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής με τον ωροσκόπο Ζυγό με τάση Παρθένου;; Ας τα πάρουμε από την αρχή. 1) η έκλειψη Ηλίου που γίνεται πάνω στην ακμή του 7ου οίκου σου σηματοδοτεί γεγονότα μέσα στο επόμενο εξάμηνο. Διάλεξε μια εποχή που δεν θα είναι κάποιος πλανήτης ανάδρομος (κυρίως ο Ερμής: 15/6 - 9/7 και η Αφροδίτη: 27/7 - 7/9, αν μπορείς να περιμένεις και τον Δία να ξαναμπεί σε ορθή πορεία από τις 7/8...) και ...η ώρα η καλή! 2) Σχετικά με τη δουλειά, ο ανάδρομος Ερμής σε έχει μπλοκάρει -αν δεν κάνεις κάτι μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες, η αρχή του καλοκαιριού είναι η επόμενη πολύ δυνατή περίοδος για αυτά τα θέματα. 3) Τα οικονομικά επίσης θα τονωθούν από τα μέσα αυτού του μήνα και από το Πάσχα έως το τέλος της άνοιξης λογικά ή εσύ ή ο σύντροφος σου θα έχετε άνεση ή τέλος πάντων δεν θα αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα. 4) Αν με Άρη στον 5ο και Αφροδίτη στον 7ο οίκο δεν υπάρχουν τώρα εξελίξεις σε θέματα ερωτικών σχέσεων... μήπως έχεις γεννηθεί άλλη ώρα; Ο Ποσειδώνας πάνω στην Σελήνη σου κι ο Κρόνος από τον Λέοντα ακριβώς απέναντι σου δημιουργούν αυτή τη στενάχωρη διάθεση και μάλλον είναι η ώρα να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις σχετικά με τον έρωτα, τα παιδιά και την δημιουργία οικογένειας.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardome* @ 04.03.2007 22:06
    caracas αν θέλεις βάλε τα δικά σου στοιχεία στον χάρτη σου -ένα Λιοντάρι που βρυχάται βλέπω μόνο.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardome* @ 04.03.2007 21:43
    Queenevi, καταρχήν θα σε παρακαλούσαμε να ξαναφτιάξεις τον χάρτη με τα δικά σου στοιχεία ώστε να μπορέσουμε να έχουμε μια εικόνα και να δώσουμε μια κάποια απάντηση σε εσένα κι όχι στο οποιοδήποτε Λιοντάρι με ωροσκόπο Σκορπιό. Πάντως αν η ώρα γεννήσεως είναι 5 π.μ. ο ωροσκόπος του Σκορπιού βρίσκεται στις 27 μοίρες του Ζυγού και όχι στον Σκορπιό -έτσι ενημερωτικά...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardome* @ 04.03.2007 21:24
    whisper, ο ωροσκόπος σου είναι Δίδυμος και ο Ηλιος σου βρίσκεται στον 10ο οίκο σου κάτι που τον χρωματίζει με αρκετά από τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου. Με 4 πλανήτες σε παρορμητικά ζώδια και 5 σε υδάτινα η "υπογραφή" σου λέει οτι είσαι Καρκίνος. Μήπως λοιπόν αισθάνεσαι αρκετά κοντά σε κάποιο από τα προαναφερόμενα ζώδια;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardome* @ 04.03.2007 20:58
    smile, ο Δίας μεγεθύνει κι ο Ποσειδώνας μας ζητάει να στραφούμε μέσα μας και να αναζητήσουμε αξίες πνευματικές. Ευνοϊκή όψη είναι για τους καλλιτέχνες και για όσους είναι έτοιμοι να θυσιάσουν το Εγώ τους σε κάτι μεγαλύτερο, αυτό όμως προϋποθέτει οτι έχουν βρει το Εγώ τους και το κάνουν ότι θέλουν. Σίγουρα υπάρχει ψυχική ευαισθησία και πρέπει να γίνει εσωτερική δουλειά, να έρθουν στην επιφάνεια όλες οι στενοχώριες της παιδικής ηλικίας, οι ρομαντικές αυταπάτες, τα ψέματα, τα όνειρα και μόνη σου να "θεραπεύσεις" τον εαυτό σου αφού μπορέσεις να κοιτάξεις κατάματα τι είναι αυτό που σε πονάει και πού θέλεις να αφιερωθείς για να νιώσεις εσύ καλά. Είναι καιρός να δεις τις λάθος επιλογές που έκανες και πόσο σε κρατάνε στο παρασκήνιο μακριά από τον σκοπό σου αυτής της ζωής.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardome* @ 04.03.2007 20:33
    arilian ο ωροσκόπος σου είναι Τοξότης αν η ώρα γέννησης σου είναι 14:30. Όσον αφορά τα αποτελέσματα που πρέπει να παραδώσεις καλύτερα να αφήσεις κι αυτή τη βδομάδα να περάσει -με ανάδρομο Ερμή μην περιμένεις να ολοκληρωθεί η όποια δουλειά σου.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardome* @ 04.03.2007 01:52
    κkerasaki23, τι θέλεις να παίξεις μαζί του; Τις κουμπάρες, τον γιατρό με τη νοσοκόμα, κλέφτες κι αστυνόμους, τι ακριβώς; Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να κάνω συναστρία αλλά υπάρχουν δυο εξόφθαλμα στοιχεία που λένε οτι είσαι μέσα στην φαντασίωση για τον περί ου ο λόγος κι όλα είναι πιθανά να συμβούν χωρίς καμία εγγύηση σταθερότητας και διάρκειας ωστόσο, με πιθανότερο σενάριο έναν έρωτα ουτοπικό ή με πάρα πολλές εξιδανικεύσεις και αυταπάτες, θυσίες και αυτοθυσίες. Όχι πως αυτός δεν σε ποθεί σεξουαλικά και δεν τον επηρρεάζεις βαθύτατα, κάθε άλλο, ούτε πως εσύ δεν τον βλέπεις ακόμα και ως σύζυγο που μαζί στου θα κάνεις σπίτι και οικογένεια.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardome* @ 04.03.2007 01:37
    chaos, άλλαξε τα στοιχεία στον χάρτη σου για να έχουμε μια εικόνα. Εσυ είσαι Ιχθύς - Ζυγός με ωροσκόπο Δίδυμο είναι άλλος, σωστά;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardome* @ 04.03.2007 01:30
    ΖΟΥΒΙ, εξαρτάται... Επειδή το νεαρό της ηλικίας σου είναι συγκινητικό και δικαιολογεί απολύτως τα υποκοριστικά ψαράκια, ταυράκια και λοιπά ζωδιάκια θα σου πούμε οτι στην περίπτωση σου μια χαρά παιδιά είναι τα Ταυράκια και ειδικά αυτά του δεύτερου δεκαπενθήμερου σε φλερτάρουν και τα ερωτεύεσαι μεμιάς. Στον Ταύρο (και τον 5ο οίκο) είναι ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης σου -πήγαινε στην ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ και διάβασε για τους Δεσμούς της Σελήνης, ίσως κάτι παραπάνω καταλάβεις για την έλξη σου από τα Ταυράκια.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardome* @ 04.03.2007 01:20
    gogo79 στα ΑΣΡΟΜΑΘΗΜΑΤΑ υπάρχουν πληροφορίες για τους ανάδρομους πλανήτες στον γενέθλιο χάρτη.

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...