παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Stardome* @ 07.03.2007 09:40
    chillout, οι Καρκίνοι και ειδικά του τελευταίου δεκαημέρου είναι πάρα πολλοί καλοί σύντροφοι για σένα και αφού ξέρεις τόσο καλά τον εαυτό σου φρόντισε να φερθείς έτσι όπως πρέπει στον σύντροφο σου. Ο μόνος κίνδυνος που υπάρχει όταν ζευγαρώνουν ίδια ζώδια είναι η βαριεστιμάρα μετά από κάποιο διάστημα -δεν υπάρχει καμία έκπληξη, λίγο μυστήριο, μια διαφορά που μπορεί να γίνει γόνιμη- και η διαχείριση των κρίσεων γιατί μαζί περνάνε τις καλές περιόδους και μαζί βουτάνε στο πηγάδι και τότε ποιος θα αποδειχτεί πιο δυνατός για να κρατήσει τα γκέμια της σχέσης μέχρι να ξαστερώσει;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 07.03.2007 09:39
    vas79, έχεις 5 πλανήτες σε υδάτινα ζώδια και ωροσκόπο Καρκίνο. Η τελική υπογραφή του χάρτη σου σε βγάζει Ιχθύ κι ενώ η Σελήνη που είναι κυβερνήτης σου και επηρεάζει τα συναισθήματα είναι στους Διδύμους, ένα ζώδιο λογικό και αεράτο, εσύ μάλλον νιώθεις πολύ πιο «υδάτινη», αφήνεσαι στο έντονο συναίσθημα αλλά και στον φόβο της εγκατάλειψης, «απορροφάς» από το περιβάλλον σου, δίνεις πολλά και πολύ και ξαφνικά αποσύρεσαι στον εαυτό σου. Το πέρασμα του Ουρανού στους Ιχθείς και οι όψεις που κάνει με τους πλανήτες σου, τον ένα μετά τον άλλο, σου δημιουργεί ανατρεπτική διάθεση, δεν σε χωράει ο τόπος και πολλές φορές θα προτιμούσες να φύγεις μακριά. Από την άλλη ο Κρόνος από τον προηγούμενο χρόνο σε καλεί να επανεξετάσεις τις αξίες σου και να καταλάβεις τι είναι αυτό που θα σε έκανε να νιώθεις ασφάλεια. Αυτό που τελικά όλοι ερχόμαστε να κάνουμε σε αυτή τη ζωή είναι η συνάντηση μας με τον Ήλιο μας, να γίνουμε ο Ήλιος μας. Εσύ λοιπόν είσαι Κριός, αυτός είναι ο πυρήνας σου κι αυτό πρέπει να θυμάσαι πάντα. Στον Ήλιο σου θα φτάσεις μέσα από την καριέρα και την κοινωνική καταξίωση σου, μέσα στον κόσμο και έξω από το σπίτι, οπότε εκμεταλλεύσου όλα τα «μαθήματα» που σου δίνονται και τις ευκαιρίες προς αυτή την κατεύθυνση.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardome* @ 07.03.2007 09:38
    NanaKomatsu, ο Ήλιος σου είναι στις 29 μοίρες του Ταύρου και 47 δευτερόλεπτα. Την χρονιά που γεννήθηκες ο Ήλιος πέρασε στους Διδύμους στις 11:20 π.μ. Αυτό που σε κάνει να νιώθεις «τόσο πολύ Δίδυμος» είναι ο ωροσκόπος σου (στους Διδύμους) με τον Ερμή να κάνει σύνοδο ακριβείας και να σε προικίζει με όλα τα χαρακτηριστικά του. Η διάθεση που έχεις τώρα για ταξίδια πρέπει να αποδοθεί στον Κρόνο που αποχωρεί από τον 3ο σου οίκο και σταματά να επηρεάζει τον άξονα της επικοινωνίας, των ταξιδιών αλλά και της εκπαίδευσης όπως και στον Δία απέναντι από τον Ερμή σου που σε τραβάει μακριά, πιο μακριά –η ίδια όψη σε βοηθάει και στα μαθήματα σου, στις γραπτές και προφορικές εξετάσεις, αρκεί να πας να τις δώσεις… Η ανώτατη εκπαίδευση έχει όντως καθυστερήσεις και κούραση για σένα ωστόσο το «χαρτί» το θέλεις και θα επιμείνεις για να το αποκτήσεις. Με τον Ποσειδώνα να περνάει αργά-αργά τον 9ο οίκο σου εδώ και χρόνια κάνεις «όνειρα» για μεγάλα ταξίδια, έχεις τάσεις φυγής ξαφνικά. Αν σκέφτεσαι να φύγεις με φίλους σου για να πάτε να υπηρετήσετε ένα κοινό στόχο, αν έχεις οργανώσει πολύ καλά όλες τις λεπτομέρειες και δεν προκύψει κάτι που θα σε κρατήσει αναγκαστικά μέσα στο σπίτι σου τότε θα μπορούσε να είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι. Ο συνδυασμός του εξωτερικού με δουλειά (έστω και κοινωνική προσφορά ή ένα είδος πρακτικής άσκησης, εξερεύνησης ή μελέτης για ένα πτυχίο) σου ταιριάζει καλύτερα. Πάντως, από τα τέλη του Ιούνη η πίεση της τελευταίας διετίας που υπέστης όσον αφορά την σχολή σου θα υποχωρήσει σημαντικά και τότε σιγά-σιγά θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις τους στόχους σου και να δεις που σταματάει το όνειρο και που αρχίζει η πραγματικότητα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 05.03.2007 21:07
    PinkAngel θα σου απαντησω πολυ συνοπτικά για το Μεσουράνημα ή Ζενίθ και πρέπει να βγω. Ήρθα απλώς γιατί είδα να λέγονται διάφορα για μένα και πέρασα να σας πω οτι είμαι εμφανίσιμη κοπέλα αγαπητέ giath αλλά δεν πριμοδοτώ τα Λιοντάρια αν και Λέων κι αν δεν παινέψεις το σπίτι σου λένε οτι πέφτει να σε πλακώσει )))))). Οσο για εσας κυρία DreamShow, τι να πω, η Σελήνη σας οργιάζει μονίμως και δεν το παίρνω προσωπικά γιατί αν τα πάρω, φοβάμαι οτι θα γίνουν εδώ τα Σόδομα και τα Γόμορα για άλλη μια φορά ))))))) Το Μεσουράνημα δείχνει την δημόσια εικόνα μας και τη θέση που θέλουμε να έχουμε στην κοινωνία, τον γονιό που μας επηρρέασε πιο δυναμικά και την καριέρα μας.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 05.03.2007 21:01
    Όλοι κάτι έχουμε στον Λέοντα και κάτι στον Καρκίνο εδώ που μαζευτήκαμε, ας μην το κάνουμε θέμα!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 05.03.2007 20:58
    giath, αν ξέρετε τη σωστή απάντηση το εκτιμάμε απεριόριστα να απαντάτε, μας ανακουφίζετε όσο δεν φαντάζεστε αγαπητέ συνάδελφε ))))))
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 05.03.2007 20:56
    PinkAngel, περίμενε καλή μου να περάσει ο ανάδρομος και να μπει κι ο Άρης στον 1ο σου οίκο κι όλα θα γίνουν.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 05.03.2007 20:53
    αγαπητέ gi, θα με ενημερώσετε εσεις για το τι συμβαίνει απόψε στην ζούγκλα; αν όχι εσείς, θα συνεχίσω με Σελήνες, Ωροσκόπους και λοιπούς πλανήτες στον Λέοντα )))))
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 05.03.2007 20:50
    Καλησπέρα σας. Με μελέταγε κανείς σας; Σα να ακουσα το όνομα μου....
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardome* @ 05.03.2007 17:03
    ramblings σε ευχαριστω κι εγω και να σου πω με τη σειρα μου keep going!

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...