παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 01.03.2007 18:13
    nanaka, είμαι εδώ και περιμένω να μου γράψεις την ημερομηνία του Διδύμου.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardome* @ 01.03.2007 18:08
    Aparadekti το λέει και το όνομα σου αλλά και η συμπεριφορά σου οτι είσαι απαράδεκτη κι οτι ζητάς πάρα πολλά, κυρίως όμως λέει οτι δεν ξέρεις τι θέλεις ούτε και πώς να ζητήσεις αυτό που θέλεις. Ποιο είναι το πρόβλημα; Μάλλον η έκλειψη Ηλίου που γίνεται απέναντι από τον Ήλιο σου και σου έχει δημιουργήσει ένα αλαλούμ, ο ανάδρομος κυβερνήτης σας, ο Άρης που διένυε τον 1ο σου οίκο... Ο Ήλιος του ηρακλειώτη βρίσκεται σε σύνοδο με την Σελήνη σου στον 7ο σου οίκο μάλιστα και αυτό είναι καταπληκτικό όσον αφορά τις συναστρίες. Ο δικός σου Ήλιος επίσης βρίσκεται μέσα στον δικό του 7ο οίκο -μάλλον είσαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο, να τα βρείτε και να παντρευτείτε. Η Σελήνη του μάλλον κάνει αλλοπρόσαλλη την συμπεριφορά του αφού και στον δικό του χάρτη κάνει τέλεια σύνοδο με τον Ουρανό του και με τον δικό σου επίσης. Ο Κρόνος του και ο Αρης του επίσης σε τέλεια σύνοδο προσεγγίζουν τον δικό σου Ήλιο κι αυτό εσένα μπορεί να σε κάνει να αντιδράς κι από τη μια να ενθουσιάζεσαι κι από την άλλη να καταπιέζεσαι και να καταθλίβεσαι. Αν ξεπεραστούν τα εμπόδια που ίσως εμφανιστούν τον πρώτο καιρό αυτή η σχέση έχει τις προοπτικές να διαρκέσει για πάντα και μαζί μπορείτε να κάνετε πάρα πολλά πράγματα όπως και το να γεράσετε μαζί -αρκεί να θυμάσαι πάντα τα φιλικά συναισθήματα που σας έφεραν κοντά κι οτι ξεσπάει απότομα όταν νιώσει τα δεσμά να τον πνίγουν οπότε χαλαρά τα λουριά αφενός συνεχείς εκπλήξεις αφετέρου θα κάνουν αυτή τη σχέση να λειτουργήσει.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardome* @ 01.03.2007 17:43
    koala, σου έχω μια έκληξη που μάλλον θα σε ξετρελάνει. Ούτε Ζυγό ούτε Παρθένο (αν το 07:45 ισχύει) -Λέων έχεις! Καλό;;; Στον χάρτη σου θα δεις: AC 23 le 11 και αυτό είναι, πάρτο απόφαση.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardome* @ 01.03.2007 14:35
    Tottini, μόλις ο Ερμής σταματήσει την ανάδρομη πορεία του κάτι αρχίζει να φέγγει στα επαγγελματικά σου με την Αφροδίτη να περνάει στον 10ο οίκο σου και κατόπιν ο Ήλιος να επικεντρώνει όλο σου το είναι στην καριέρα. Ο Άρης φαίνεται να σου φέρνει μια συνεργασία που σε αναστατώνει –έχει κανείς αντίρρηση άραγε, η μητέρα ή ο σύντροφος σου, κάποιος από το σπίτι προσπαθεί να σου αποσπάσει όλη την προσοχή και σου δημιουργεί ανασφάλειες και νεύρα και ξεσπάς εκεί; Αν κάτι τέτοιο συμβαίνει αγνόησε το, η αλλαγή δουλειάς φαίνεται ότι έρχεται μετά από καιρό για να σε ανεβάσει εκεί που ήθελες για να νιώσεις ότι διοχετεύεις όλο το δυναμικό σου και καταξιώνεσαι. Τα καινούρια ξεκινήματα σου πάνε άλλωστε όπως και οι όλο και πιο υψηλές θέσεις που έρχονται μετά από δουλειά οπότε πάρε θέση, γύρνα το κλειδί στη μίζα, κατέβασε χειρόφρενο και… έφυγες, ολοταχώς!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardome* @ 01.03.2007 14:34
    Ramblings, τα επαγγελματικά μην τα φοβάσαι στη ζωή σου κι αν μάλιστα έχεις επιλέξει τον χώρο της ανώτερης εκπαίδευσης ή τον εκδόσεων, των εισαγωγών-εξαγωγών κι ότι έχει να κάνει με εξωτερικό ή με δημόσιες σχέσεις, με τη δικαιοσύνη ή τη φιλοσοφία (να πω και τη θρησκεία ή είναι πολύ εξεζητημένο έχεις χτυπήσει διάνα. Αν η επιλογή δουλειάς που έκανες συνέβη μέσα στον τελευταίο χρόνο είχες την εύνοια του Δία και το νερό έχει μπει στο αυλάκι για τα καλά. Η κοινωνική σου εικόνα σε απασχολεί πολύ και την φροντίζεις αν και μια φορά αισθάνεσαι μια εσωτερική παρόρμηση να κάνεις την μεγάλη ανατροπή. Πάντως οι φιλοδοξίες σου θα σε φέρουν εκεί που επιθυμείς και θα κερδίσεις τον σεβασμό και την αναγνώριση. Όσον αφορά τις φιλικές σχέσεις σου και την αίσθηση σου ότι δεν σ αγαπάει κανείς, να σου πω ότι αυτό το διάστημα ο Κρόνος επηρεάζει την Σελήνη σου πάνω στον ωροσκόπο σου και είναι βέβαιο ότι η διάθεση σου δεν είναι χρώματος ροζ ή οποιασδήποτε άλλης παστέλ απόχρωσης παρόλο που ο Ποσειδώνας ακριβώς απέναντι κάνει ότι μπορεί για να σε ανεβάσει σε ένα συννεφάκι. Στο συννεφάκι αυτό που βρίσκεσαι εσύ και οι άλλοι όλα είναι ρομαντικά αλλά και πάρα πολύ ασαφή –οι άλλοι δεν είναι αυτοί που φαίνονται, οι εκτιμήσεις είναι λάθος κι εσύ πας να πιαστείς κορόιδο κάνοντας πολλές θυσίες χωρίς αντίκρισμα. Έχεις και μια τάση να σπας ξαφνικά τις σχέσεις σου ή με εκρηκτικό τρόπο ή απλώς ο άλλος να εξαφανίζεται εν μία νυκτί κι όλα αυτά σε τρώνε σχετικά με το πεπρωμένο των σημαντικών γοα σένα σχέσεων. Ωστόσο, μετά από τα τελευταία δύο πολύ καταπιεστικά χρόνια που η διάθεση σου είχε αγγίξει το ναδίρ παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου και περνώντας τα πάντα από ψιλό κόσκινο κρατάς μόνο ότι αξίζει και ότι θα παραμείνει για πολλά χρόνια να σε στηρίζει. Ήδη πρέπει να έχεις αρχίσει να βγαίνεις έξω και να διασκεδάζεις, να γνωρίζεις καινούριο κόσμο και να απολαμβάνεις την ανάλαφρη πλευρά των πραγμάτων, το φλερτ, το παιχνίδι. Συνέχισε, ξέρεις πλέον τι κάνεις για τι είδους ανθρώπους ψάχνεις και ποιοι είναι οι στόχοι που θέλεις να υλοποιήσεις μαζί με τους φίλους σου.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Stardome* @ 01.03.2007 14:33
    terpandre, χτυπάς σαν τυφώνας με πολλές ερωτήσεις μαζεμένες  αλλά θα δείξουμε κατανόηση αφού η έκλειψη της Σελήνης επηρεάζει τους Καρκίνους βρέξει-χιονίσει και θα επικαλεστούμε τον Μέγα Κρόνο σου -όπως τον βάφτισες- για να κάνουμε μια οριοθέτηση και να πιάσουμε τα πράγματα με μια σειρά, λογική και χρονολογική –για το πέρασμα του Κρόνου στην Παρθένο και το τι θα γίνει του χρόνου θα πρέπει να περιμένεις… τι διδάσκει ο Κρόνος; Υπομονή! Ε, αυτό θα κάνεις κι εσύ. Η έκλειψη Ηλίου πολύ κοντά στο Μεσουράνημα σου μπορεί να δώσει γεγονότα για αρκετό διάστημα μετά την έκλειψη και παρά τα όσα τρομαχτικά ακούγονται στα πηγαδάκια για τις εκλείψεις διόλου δεν αποκλείονται οι καινούριες αρχές –ένας κύκλος κλείνει, κάτι νέο αρχίζει. Οι προοπτικές είναι καλές, η διάθεση σου όμως είναι κακή και σε κάνει να μην βλέπεις τα θετικά και να υπερβάλεις ως προς τα αρνητικά τα οποία κυρίως προκαλούνται από την καταπιεστική συμπεριφορά των άλλων που σε εκνευρίζει. Γύρω στις 12/3 όταν η Αφροδίτη θα περνάει πάνω από τον Δία σου δεν αποκλείεται να πάρεις ένα bonus ή προαγωγή –από την Κ. Δευτέρα έχεις γίνει πολύ πιο αγαπητός και οι συμπάθειες όχι μόνο δεν κρύβονται αλλά εξαργυρώνονται κιόλας. Μην παρασύρεσαι σε καυγάδες αλλά εκμεταλλεύσου τη ρέντα που έχεις στις Δημόσιες Σχέσεις και πάρε αυτό που θέλεις με διακριτικότητα –στο κάτω-κάτω τι σε νοιάζει περισσότερο; Να σε αγαπάνε όλοι ή η θέση σου και μια γενναία αύξηση; Για τα οικονομικά σου και την βαθιά ανάσα που θέλεις να πάρεις θα πρέπει να περιμένεις να περάσει κι ο δεκαπενταύγουστος οπότε ο «φίλος» σου ο Κρόνος να πάψει να σκιάζει αυτό τον τομέα. Τώρα με αντίθεση Κρόνου-Ποσειδώνα στον άξονα των οικονομικών σου αισθάνεσαι και αφόρητη πίεση και μεγάλη σύγχυση και φοβάσαι πως τα πάντα θα εξανεμιστούν και δεν θα μπορέσεις να αισθανθείς ασφαλής εξαιτίας τον διακυμάνσεων της καριέρας σου αλλά μάλλον η ανησυχία σου είναι δυσανάλογη γιατί η δουλειά σου θα σου δώσει κεφάλαια, ενδεχομένως και κρυφούς πόρους ή χρήματα που μπορείς να επενδύσεις, καλύτερα όμως αυτό να το κάνεις με την καθοδήγηση κάποιου άλλου. Τέλος, όσον αφορά τα ακίνητα, κάθε φορά που ο Ερμής βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά εσύ τα θυμάσαι και …δεν χαίρεσαι! Τίποτα δεν απειλείται, ούτε τα σπίτια ούτε τα κληροδοτήματα, η λήψη δανείων ή οι απολαβές από ασφάλειες, κλπ –απλώς εσύ κάθε τόσο θέλεις να μετακομίζεις κι έχεις θέμα με τα ακίνητα που όπως λέει και το όνομα τους, έχουν ένα μικρό προβληματάκι, είναι ακίνητα και δεν μπορούν να σε παρακολουθήσουν )))
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardome* @ 01.03.2007 14:32
    basilio, η Αφροδίτη ως και τις 6/3 θα βρίσκεται στον 6ο σου οίκο, όντως, και θα σε βοηθάει να έχεις καλές σχέσεις με τους συναδέλφους σου, να διεκπεραιώνεις μέσα σε ευχάριστο κλίμα τις υποχρεώσεις σου, γενικότερα να αισθάνεσαι καλύτερα μέσα στο χώρο της δουλειάς σου, ενδεχομένως να φλερτάρεις κιόλας. Η δική σου καλή διάθεση και η προσφορά σου θα εκτιμηθεί κι αυτό μπορεί να σου φέρει τις προτάσεις που επιθυμείς. Με την Αφροδίτη να περνά στον 7ο οίκο σου μπορείς να συζητήσεις για συνεργασίες και συνεταιρισμούς. Μέσα σε αυτή την περίοδο θα μπορούσες να υπογράψεις συμβόλαια που θα σου αποφέρουν οφέλη –αν η δουλειά σου δεν σχετίζεται με το Δημόσιο και οργανισμούς γενικότερα αλλά έχει να κάνει με τον κόσμο των επιχειρήσεων και θέλεις να ξεκινήσεις κάτι δικό σου είτε να οργανώσεις ένα τμήμα, αυτή η θέση είναι καλύτερη. Να έχεις υπόψη σου ότι ο 6ος οίκος δείχνει τις εργασιακές σχέσεις μας και την καθημερινότητα μας –το Μεσουράνημα είναι αυτό που δείχνει την καριέρα οπότε για αυτά τα θέματα ρίχνε και καμιά ματιά στο τι συμβαίνει με τη Σελήνη και τον Καρκίνο. Αυτές τις ημέρες ο Κρόνος παλινδρομεί στον οίκο της καριέρας σου –ως τα μέσα Ιουνίου μπορεί να σε κουράσει αλλά σου δίνει μια ακόμα ευκαιρία να επιλέξεις κάτι που θα αποδειχτεί σταθερή αξία στη ζωή σου. Έχοντας αυτή τη στιγμή επιστροφή Δία άνοιξε τα μάτια σου και άρπαξε την ευκαιρία που μόλις διαφάνηκε πριν η πόρτα κλείσει με θόρυβο –έχεις τύχη αλλά τίποτα δεν διαρκεί επ άπειρον. Ο Δίας το Πάσχα θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία και μετά ξανά σε ορθή, οπότε τελευταία φορά θα περάσει πάνω από την γενέθλια θέση του στα μέσα του Οκτώβρη. Αν δεν αρπάξεις από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που θα σου φέρει θα πρέπει να τον περιμένεις 12 χρόνια –πολλά δεν είναι;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardome* @ 01.03.2007 12:11
    Σοκολάτες, μεζεδάκια, το φαξ της Happy Cloud, τροφή για τις γάτες.... Ο.Κ.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardome* @ 01.03.2007 12:10
    Αφού δεν θέλετε να με φορτώσετε πάω κι εγώ και εις το επανιδείν.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardome* @ 01.03.2007 12:07
    Τι θέλετε να σας φέρω από το super market?

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...