παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardome* @ 17.04.2007 16:39
    blueview, ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου για το τραγούδι που μου χάρισες και τον καλό τον λόγο μέσα από την καρδιά σου. Το θέμα που σε πληγώνει σχετικά με την οικογένεια και τα παιδιά σου φαίνεται αλλά είναι παρακινδυνευμένο να κάνω εικασίες και να γράφω εδώ πέρα πράγματα που καλύτερα θα ήταν να σε ρωτούσα πρώτα ώστε να το προχωρούσαμε μαζί βήμα-βήμα. Όσον αφορά τα οικονομικά σου δεν ξέρω αν πληρώνεις παλιές αμαρτίες, δάνεια ή διατροφές, πάντως αυτές τις εβδομάδες θα βοηθηθείς (ενδεχομένως από γυναικεία πρόσωπα) και θα αντεπεξέλθεις με ευκολία. Ότι δεν μπορείς να βρεις τα τελευταία χρόνια στην -ιδανική αλλά μόνο στο μυαλό σου- οικογένεια (και για σένα παιδιά και σπιτικό είναι αλληλένδετες έννοιες) προσπαθείς να το φτιάξεις στη δουλειά σου και να κερδίσεις τουλάχιστον μια θέση στην κοινωνία. Είναι δύσκολο να μην υπάρξει μια "θυσία" όσον αφορά τα παιδιά σου και διαψεύσεις, δάκρυα, κατά περιόδους απομάκρυνση και χάσιμο κι αυτό είναι κάτι που έχει πληγώσει την καρδιά σου πολύ βαθιά. Τις σχέσεις σου τις συνάπτεις παρορμητικά και παθιασμένα, ξεκινάς και δεν το πολυσκέφτεσαι - συνέχεια έχεις την ανάγκη να είσαι με κάποια, μόνος σου δεν μπορείς να νιώσεις πλήρης. Γυναίκες εκλύεις πολλές και γάμο μπορείς να κάνεις -οι σχέσεις σου γενικά έχουν διάρκεια. Αυτή την εποχή τα ερωτικά σου είναι αλλοπρόσαλλα -αν μη τι άλλο δεν πλήττεις! Ξαφνικά γεγονότα, διαφορετικοί άνθρωποι από εκεί που δεν τους περιμένεις, χωρισμοί και ότι "κουλό" μπορεί να βάλει ανθρώπου νους μπορεί ανά πάσα στιγμή να συμβεί σε σένα. Το εξωτερικό και η οικογένεια είναι πηγές δοκιμασιών για σένα κι ενώ σε έλκουν πάρα πολύ σου ξύνουν την ψυχή, μπορείς όμως να διαχειριστείς τις κρίσεις που προκύπτουν προς όφελος σου τελικά. Έχεις και τρυφερή καρδιά και διαίσθηση, έχεις όμως και ξερό κεφάλι που χρειάζεται χειροπιαστά πράγματα και δεν μετακινείται εύκολα -συμπεριφέρεσαι περισσότερο σαν Ταύρος, ελπίζω όχι πολύ συχνά μαινόμενος.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 17.04.2007 14:28
    Blueview, τα οικονομικά σου ανθηρά είναι αυτή την εποχή έστω κι αν υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση στην είσπραξη ή έχεις κάποιες οφειλές και πριν καλά-καλά ζεσταθούν οι τσέπες σου αδειάζουν πάλι, γεμίζουν πάντως, αυτό έχει σημασία. Ο Άρης σε έχει βάλει στην πρίζα κανονικά. Από τη μια ο γενέθλιος βάλλεται από Κρόνο και Ποσειδώνα και οι σχέσεις σου θυμίζουν μπαρουταποθήκη που απέξω κόβει βόλτες ο τύπος με το αναμμένο τσιγάρο. Προσπάθησε να ελέγξεις τα νεύρα σου και τον θυμό που συνήθως αργείς να φέρεις στην επιφάνεια και βρες την χρυσή τομή που θα εκφράζεις αυτό που θέλεις και να μην αισθάνεσαι ούτε ο κακός ούτε το κορόιδο. Εκεί που προσπαθείς να βάλεις γερά θεμέλια στην καριέρα σου κι έχεις φτύσει αίμα την τελευταία διετία και το θέμα της οικογένειας ή των παιδιών σε έχει απογοητεύσει στύβεσαι ανάμεσα στις Συμπληγάδες και ξεσπάς άσχημα στις στενές σου σχέσεις είτε αυτό λέγεται σύζυγος είτε συνέταιρος είτε σύμβουλος ακόμα και φανερός εχθρός. Από την άλλη τα ερωτικά σου θέματα αυτή τη εποχή γίνονται ακόμα πιο επιτακτικά και παίρνεις πρωτοβουλίες παράλληλα όμως ξυπνάει ένα τραύμα μέσα σου και σε αγριεύει. Σκέψου πώς με τα θεραπευτικά σου χαρίσματα θα μπορούσες να κάνεις κάτι καινούριο κι επίσης αυτές τις ημέρες πρόσεξε πόδια και κεφάλι, τα κοψίματα, τα καψίματα, κλπ. Έχεις αυξημένη ανάγκη να ενωθείς με έναν άνθρωπο και να αγαπηθείς -το σεξαπίλ σου αυτές τις ημέρες είναι ορατό κι από τις γάτες της γειτονιάς- χρειάζεται πρώτιστα να αγαπηθείς από τον ίδιο σου τον εαυτό τον οποίο πρέπει να τον αντιμετωπίσεις στοργικά και να δεχτείς όλα τα λάθη του και τα πάθη του. Κάντο αυτές τις μέρες, κοίταξε την ψυχή σου και συμπεριφέρσου της με αβρότητα. Τα οικονομικά θέματα σε απασχολούν πολύ και τη λύση θα τη βρεις όχι τόσο γιατί βάλθηκες να πλουτίσεις όσο γιατί πρέπει να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά. Για ένα μήνα από σήμερα μπορείς να ξεκινήσεις συνεργασίες οι οποίες ίσως χρειαστούν και μετακινήσεις και θα είναι επικερδείς καθώς και παντός είδους σχέσεις που θα σε καλύψουν.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 17.04.2007 13:47
    Δώστε μου λίγο χρόνο blueview να πάω να πλύνω τα χέρια μου και να φρεσκάρω το κραγιόν μου και θα σας αφοσιωθώ ολόψυχα... για μισή ώρα τουλάχιστον : ))))))))
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 17.04.2007 13:22
    Jambi ξεκίνα και έλα (με το γλυκό που είπες ανά χείρας). Θα μας βρεις στο σπίτι της DreamShow. Πού είπατε οτι στρίβουμε δεσποινίς;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 17.04.2007 13:18
    Το γλυκό το βρήκαμε, το κυρίως τι είναι δεν κατάλαβα
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 17.04.2007 13:15
    Το ξέρω και ήρθα για να δω το φιλότιμο σας κόρες ακαμάτρες!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 17.04.2007 13:13
    Δηλαδή θα σερβιριστεί φαγητό;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 17.04.2007 10:25
    Επειδή εμένα μου έχουν πει οτι καλό είναι να τρώω το πρωί πετάγομαι μέχρι το φούρνο απέναντι και κοιτάξτε μέχρι να γυρίσω να το έχετε λύσει το θέμα της νοικοκυροσύνης που δήθεν τάχα μου δεν είναι chic. Εγώ έχω φηφίσει πάντως: Κριοί - Ζυγοί σημειώσατε 1!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 17.04.2007 10:20
    Πού την είδατε την καλή μέρα; Να το φωνάξουμε όλοι μαζί 1000 φορές μήπως την συγχύσουμε και αλλάξει; ΚΑ-ΛΗ-ΜΕ-ΡΑ!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 17.04.2007 10:17
    Δεν θέλω ου!

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...