παρακαλώ περιμένετε...

ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ!

  • Stardhomme @ 14.06.2007 15:24
    irkon, αν σου πω ότι διανύεις την πιο ανέμελη εποχή της ζωής σου θα είμαι ψεύτης. Ο Κρόνος, αυτός ο γνωστός των τελευταίων δύο ετών, αρχίζει να δοκιμάζει συνεργασίες και συμβόλαια επαγγελματικά, να μαυρίζει την καθημερινή ρουτίνα και να σου δίνει και το τελικό χτύπημα με το δίλημμα οικογένεια, σπίτι, ιδιωτικότητα ή επαγγελματική άνοδος? Αυτό διαρκεί όλο το καλοκαίρι και συνεχίζει να σε προβληματίζει και τον επόμενο χρόνο. Βλέπεις οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι κρίσιμες και αφορούν τη μελλοντική σου πορεία, καθορίζουν σε ένα ποσοστό το μέλλον σου. Σε αυτή τη φάση της ζωής σου οι σειρήνες από τους φίλους είναι εκεί να σε κάνουν να ξεχνάς τα προβλήματα. Πολλές φορές όμως αυτές οι συμβουλές είναι χειρότερες αφού είναι ανεδαφικές. Η κατάσταση του επόμενου έτους, σου λέει διέλυσε το εγώ σου, δράσε ανιδιοτελώς για την κοινωνία, γίνε η μητέρα τερέζα σε όσους πάσχουν. Αυτό ξέρεις να το κάνεις, αυτό που πρέπει όμως να κάνεις είναι να πεις πως έχεις και εσύ ανάγκες, πως έχεις δυνατότητες να κάνεις κάτι λαμπερό, πως έχεις δύναμη να αναλάβεις ένα project και να το ολοκληρώσεις. Οι αξίες της ζωής δεν είναι μόνο ευαισθησίες και συναισθήματα, αλλά και υλικά αγαθά. Κάποιο άτομο ίσως μέσα από το σπίτι σου έρχεται να στο υπενθυμίσει και να σου δείξει την υπομονή και επιμονή που χρειάζεται για να πετύχεις τους στόχους σου. Περισσότερα βραχυπρόθεσμα, νομίζω από το τέλος του καλοκαιριού και μετά (και μέσα στι φθινόπωρο) θα αισθανθείς έτοιμη να ξαναμπείς στον επαγγελματικό στίβο με νέες ιδέες, θα αισθανθείς να αναγεννάται η δημιουργικότητά σου και έτοιμη να δράσεις για αυτά που θέλεις.
  • irkon @ 14.06.2007 15:38
    thanks a lot STARDHOMME. Ελπίζω να αλλάξουν σύντομα τα πράγματα γιατί όλα είναι πολύ σκληρά! Να ρωτήσω και κάτι ακόμα? Για τη δημιουργία μιας νέας σχέσης, πότε βλέπεις ότι είναι ιδανική εποχή να συμβεί?
  • Stardhomme @ 14.06.2007 15:48
    Με το πέρασμα του Δία σε ορθόδρομη πορεία στον 7ο οίκο σου, από Σεπτέμβριο, και με το πέρασμα της Αφροδίτης στον 5ο οίκο σου, περίπου την ίδια εποχή (από τέλος Σεπτεμβρίου περίπου) και μέχρι αρχές χειμώνα, η δημιουργικότητα, η αισιοδοξία και η διάθεση για μία σχέση και μία ανέφελη ζωή επανέρχεται. Τα δημιουργικά ταλέντα ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια και η dolce vitta μπορεί να ξαναγίνει πραγματικότητα από απλή ανάμνηση του cinema. Λίγη προσοχή στο πέρασμα του Δία πάνω από τον Πoσειδώνα σου γύρω στο τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου που κάποιες πιθανές σχέσεις ή συνεργασίες φαίνονται πολύ δελεαστικές αλλά ίσως και να μην πρέπει να σου φουσκώνουν τα μυαλά υπερβολικά.
  • irkon @ 14.06.2007 15:52
    Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου!
  • irkon @ 14.06.2007 15:52
    Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου!
  • irkon @ 14.06.2007 15:55
    Ειλικρινά αυτό το μακρύ (θα έλεγα) διάστημα που περνάω είναι αθλιο! μακάρι να μπορούσε να άλλαζε αυτό το πράγμα σύντομα!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...