παρακαλώ περιμένετε...

Να περιμένω?

  • Stardhomme @ 15.06.2007 09:09
    fraoulitsa, βρίσκεσαι σε μία περίοδο στην οποία προσπαθείς να εκφράσεις τα δημιουργικά σου ταλέντα σε καθημερινή εργασία. Επιθυμείς η καθημερινή σου ρουτίνα να περιλαμβάνει τα hobby σου και θα ήθελες μία ξαφνική αλλαγή να φέρει αυτή την αλλαγή στη ζωή σου. Πιθανότατα από τα μέσα Μαίου και μέχρι σήμερα η ανάγκη αυτή να έγινε περισσότερο έντονη και να άρχισες να ψάχνεις τέτοιες διεξόδους, να έκανες κάποιες επαφές, να είχες κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις. Με τον ανάδρομο ερμή όμως από σήμερα και για περίπου ένα μήνα, δεν ευνοούνται νέα συμβόλαια και νέα ξεκινήματα. Ειδικά στην περίπτωση σου είναι πιθανό να δεις καθυστερήσεις σε θέματα συνεργασιών με άτομα εξωτερικού ή απαντήσεις που περιμένεις σχετικές με επιμόρφωσή σου. Με το γύρισμα του Δία ορθόδρομου στον 3ο οίκο σου και τη διέλευση του Ερμή σε ορθή πορεία στο 10ο οίκο σου, από Αύγουστο, είναι μία πιθανότερη περίοδος να δεις κάποια νέα ενθαρρυντικά στον επαγγελματικό τομέα τα οποία θα σου ανοίγουν νέους ορίζοντες. Με τον ανάδρομο ερμή, η επιστροφή παλιών ατόμων στη ζωή σου είναι κάτι το πολύ πιθανό. Επίσης, είναι μία περίοδος που άτομα από τισ καθημερινές συναναστροφές σου να έχουν και τον εν δυνάμει ρόλο πιθανών συντρόφων. Με τον Άρη στον 7ο οίκο σου, υπάρχει κινητικότητα στον τομέα των σχέσεων. Το θέμα είναι σε μία πιθανή ισορροπία εξωστρέφειας των ευαισθησιών σου με στόχο τη συναισθηματική ασφάλεια από τη μία πλευρά και εκλογίκευσης της σχέσης από την άλλη πλευρά, ποιος τομέας υπερτερεί.
  • Jambi @ 15.06.2007 09:39
    Καλημέρα βρε stardhomme, τι λεει το τοπιο, αρχισαν οι αναταράξεις με τα επαγγελματικά που λέγαμε πριν λιγες μέρες...και σκέψου ο Κρόνος δεν ήρθε ακομη... Ειμαι αισιοδοξη πως θα γινουν οπως τα περιμένω!!! Λες?
  • fraoulitsa @ 15.06.2007 11:34
    Σε ευχαριστώ πολύ Stardhomme!!!!!!!! Η αλήθεια είναι ότι έχω συνηθίσει τέτοιου είδους καθυστερήσεις, αλλά για το συγκεκριμένο γνωρίζω ότι απαιτείται ένα προκαταρκτικό στάδιο πριν την τελική ευθεία, που σίγουρα θα είναι μετά τον Αύγουστο...Όσο για τον τομέα των σχέσεων, δε με ενδιαφέρει η συναισθηματική ασφάλεια, ούτε η εκλογίκευση πια...αλλά κάτι πιο δυνατό....με όποιες συνέπειες κι αν συνεπάγεται.

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...