παρακαλώ περιμένετε...

μια βοήθεια

  • Stardhomme @ 02.07.2007 15:51
    marouzel, αρχικά να σε παρακαλέσω να διορθώσεις το χάρτη σου, αφού η ημερομηνία γέννησης σου προϋποθέτει θερινή ώρα. Με ωροσκόπο καρκίνο και σελήνη στον πρώτο οίκο είσαι η κατάλληλη μάνα για τα παιδιά κάθε άνδρα που έρχεται κοντά σου. Τρυφερή, στοργική και διατεθειμένη να αφοσιωθεί στην οικογένεια. Άλλωστε οι σχέσεις που συνάπτεις με τους συντρόφους σου είναι σχέσεις οικογένειας για εσένα. Βέβαια ο σύντροφος θα πρέπει να έχει και μίά οικονομική άνεση, να μην έχεις ανάγκη να σκέφτεσαι οικονομικές δυσχέρειες. Όλα τα παραπάνω δείχνουν ένα σύντροφο μεγαλύτερης ηλικίας από εσένα και χωρίς οικονομικές δυσκολίες. Το θέμα με εσένα όμως είναι ότι παρά το γεγονός ότι δείχνεις καρκίνος, τα έντονα συναισθήματα στη σχέση δε σε συγκινούν. Δε λειτουργείς άνετα σε έντονα συναισθηματικά σχέσεις, θέλεις το χρόνο σου να καταλαγιάσουν τα αρχικά έντονα αισθήματα και να έρθει η περίοδος της συναισθηματικής μεν αλλά ίσως και φιλικής συσχέτισης με το σύντροφο (είναι αυτό που λέμε παγωμένα αισθήματα). Δεν μπορείς να κλειστείς σε ένα σπίτι με τα παιδιά σου, θέλεις να έχεις επαγγελματικές διεξόδους. Αν δε σου δοθούν, θέλεις να μπορείς να αλλάζεις παραστάσεις όσο το δυνατό περισσότερο. Θέλεις ανοικτούς ορίζοντες, μια αντισυμβατική άποψη του όρου οικογένεια. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, είτε θα υπάρξει δυσανασχέτιση από το σύντροφο, αφού άλλο φαίνεσαι και άλλο είσαι, είτε θα φύγεις εσύ από τη σχέση ξαφνικά και απρόσμενα.
  • marouzel @ 02.07.2007 17:26
    νόμιζα ότι έχω ωροσκόπο λέοντα... ο βασικότερος λόγος χωρισμού ήταν η ύπαρξη μιας άλλης γυναίκας.. μια πρώην σχέση με την οποία διατηρούσε ακόμη επαγγελματικές και 'φιλικές' σχέσεις!! κι όμως η απιστία δεν είναι χαρακτηριστικό του ζωδίου του... Συγγνώμη για την εμμονή και τη φλυαρία μου, μα ο χωρισμός είναι νωπός και η πληγή ακόμη πονάεο πολύ!
  • astropet @ 02.07.2007 17:41
    Κι εγώ ωροσκόπο Λέοντα σου βγάζω marouzel...Δεν ξέρω...
  • Stardhomme @ 02.07.2007 20:57
    marouzel, με βάση τα στοιχεία που δίνεις στο post ο ωροσκόπος σου είναι στις 27 και 18 του καρκίνου αφού χρησιμοποιήσεις τη θερινή ώρα. Μη χρησιμοποιώντας τη θερινή ώρα, πράγμα που έχεις πράξει και δεν έιναι σωστό, έχεις όντως ωροσκόπο λέοντα. Ωροσκόπος λοιπόν καρκίνος.
  • astropet @ 02.07.2007 21:14
    Μου φαίνεται ότι η θερινή ώρα σταματούσε την πρώτη Κυριακή του Σεπτεμβρίου τότε και δεν ισxύει η θερινή ώρα στις 27/09 που γεννήθηκε η marouzel...

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...