παρακαλώ περιμένετε...

apelpisia

  • KaMiKaZe @ 03.07.2007 14:08
    as pei kapoios empeiros sto liontaraki oti ayth th stigmh o Kronos (vrisketai stis 22 kai kati tou leonta twra) einai panw ston Hlio ths( o opoios vrisketai stis 21 kai kati tou Leonta) ,meta travaei gia ton Ermh ths kai telos 8a exei kai epistrofh Kronou nomizw kata Septemvrh meria, giati egw den to katexw to a8lhma. Kouragio psipsina, Kronos einai 8a perasei o fousths!
  • Stardhomme @ 03.07.2007 16:03
    natassa14878, βασικά ψυχραιμία. Αυτό που περιγράφεις ονομάζεται πέρασμα Κρόνου πάνω από τον Ήλιο σου. Θα ακολουθήσει νέα διέλευση από τον Ερμή σου και θα έχεις και πειστροφή Κρόνου σε λίγους μήνες. Μπορεί να ακούγονται απελπιστικά όλα αυτά αλλά μάλλον είναι διαδικασίες απαιτούμενες για να βγεις από το αδιέξοδο που λες. Είναι η εποχή που θα αποφασίσεις αν η οικονομική ασφάλεια και το αργά και σταθερά που πιθανό να εφαρμόζεις έχουν πλέον ρόλο στη ζωή σου. Μήπως ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με αυτό που πραγματικά θέλεις? Μήπως να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας και να αποφασίσεις και να σπουδάσεις κάτι που τόσα χρόνια ονειρύεσαι? Σύμφωνοι, οικονομικές δυσκολίες για όλα αυτά υπάρχουν, αλλά για πόσο θα καταπιέζεσαι? Θα μου έλεγες να κάνεις όσα λέω παραπάνω. Ναι, αλλά αν δεν μελετήσεις καλά αυτό που πας να κάνεις, αν το project που αποφασίζεις να βάλεις μπροστά δεν έχει γερές βάσεις, μήπως διαλυθεί με το πρώτο κύμα του χειμώνα? Καλές οι ιδέες που έχεις αλλά δεν έχουν πάντα βάση. Και με τη σχέση σου, τι γίνεται? Εκεί μάλλον βαρέθηκες να δίνεις στον άλλο.... Είσαι από τα άτομα που θα προσφέρεις συναίσθημα στο σύντροφο χωρίς να φοβάσαι αν στο ανταποδώσει, αλλά μέχρι πότε? Μήπως χρειάζεσαι ένα περισσότερο ανοικτόμυαλο άνθρωπο δίπλα σου? Να καταλαβαίνει τις σκέψεις σου και να σε βοηθήσει να τολμήσεις το βήμα για τη βελτίωση του ΕΓΩ σου. Τα όνειρα που κάνεις, η αντισυμβατική και πρωτοποριακή πολλές φορές σκέψη σου δε σε βοηθούν να πας μπροστά αφού δεν τολμάς να πρωτοτυπήσεις. Σίγουρα οι μήνες μέχρι το τέλος του έτους σου δίνουν τις ευκαιρίες να προχωρήσεις στις αλλαγές που επιθυμείς.Η χρονιά μετά τον Αϋγουστο σου δίνει τα εφόδια να τολμήσεις πράγματα για τον εαυτό σου.
  • konstantinosz @ 03.07.2007 19:07
    εγω εχω μια απορια με τον κρόνο γιατι έχω ακριβώς τον ιδιο συνδυασμο λεων-ζωδιο ωροσκόπο-τοξότη και θα εχουμε παλι τα χαλια που ειχαμε τωρα 2 χρονια. ελεος

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...