παρακαλώ περιμένετε...

IC

  • archive @ 17.11.2008 13:13
    οκ dream, ευχαριστω
  • archive @ 17.11.2008 14:09
    Nα ρωτησω και κατι ακομα...
    mc 15 τοξ, ερμης 11 τοξ, ποσειδωνας 4 τοξ. Αυτο ειναι τριπλη συνοδος?
    Διαβαζεται σε σχεση με τη συνοδο ic κρονου απο τον αξονα 4-10ς?
  • archive @ 17.11.2008 14:57
    thanx dream
  • archive @ 17.11.2008 15:26
    " Πολλαπλές σύνοδοι: Όταν τρεις ή περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται σε κοντινές μοίρες, είτε βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο ή τον ίδιο οίκο είτε όχι, οι ενέργειες τους ενσωματώνονται σε ένα ισχυρό σύνολο. Ενώ η ανοχή για δύο πλανήτες σε σύνοδο είναι 8 με 10 μοίρες όταν έχουμε περισσότερους ο πρώτος μπορεί να απέχει από τον τρίτο παραπάνω αν ο δεύτερος βρίσκεται 8-10 μοίρες σε απόσταση από τον κάθε ένα ξεχωριστά. "
    dream βρηκα αυτο στα αστρομαθηματα, οποτε με τον ερμη αναμεσα μαλλον ισχυει, σωστα?
    Αυτο που σκεφτομαι ειναι, το εξης : υπαρχει αντιθεση κρονου-ερμη και αντιθεση κρονου-mc, αλλα αριθμολογικα δε προκυπτει αντιθεση κρονου-ποσειδωνα, μια και ο κρονος ειναι στις 19. Αν ομως ισχυει η πολλαπλη συνοδος , τοτε δεν ειναι σα να υπαρχει τελικα αντιθεση κρονου-ποσειδωνα??
  • archive @ 21.11.2008 20:16
    Stargazer, μήπως μπορείς να μου πεις αν κανω λαθος στο συλλογισμό μου??
  • Stargazer @ 21.11.2008 21:19
    archive, κατά τη γνώμη μου όχι, γιατί εσύ βάζεις μέσα το Μεσουράνημα. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν 1-2 πλανήτες στο Μεσουράνημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και stellium - πολλαπλή σύνοδος. Θα πρέπει να έχουμε πλανήτες.
    Τώρα, θα μπορούσε να πει κανείς ότι αφού ο Κρόνος σου κάνει αντίθεση με τον Ερμή και ο Ερμής σου είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, άρα και ο Κρόνος σου κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Το βρίσκω λίγο παρατραβηγμένο, αν και αυτά είναι θεωρίες και δεν συμφωνούν όλοι οι αστρολόγοι με αυτές. Και δεν συμφωνώ, γιατί ο Ερμής είναι πολύ πιο γρήγορος πλανήτης από τους άλλους δύο. Εγώ στην περίπτωσή σου θα το διάβαζα ως εξής: Ο Ερμής σου απομακρύνεται από τη σύνοδο με τον Ποσειδώνα και πάει να σχηματίσει αντίθεση με Κρόνο. Υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά.
    Από την άλλη, υπάρχει και η σχολή που λέει ότι εφόσον δύο πλανήτες βρίσκονται σε απέναντι ζώδια, έχουν σχέση αντίθεσης, άσχετα αν "μαθηματικά" βρίσκονται εντός των ορίων ανοχής ή όχι. Διαλέγεις και παίρνεις.
  • archive @ 21.11.2008 21:29
    Stargazer thanx. Τις γνωσεις δεν τις εχω για να διαλεξω, περισσοτερο διαισθητικα προσπαθησα να το καταλαβω, καπως σαν..συνοθυλευμα πλανητων σε διαμετρικα αντιθετα ζωδια, ισως γιατι μου εκανε κλικ η αντιθεση κρονου-ποσειδωνα, ισως γιατι νιωθω οτι ο κρονος εχει βαρυ ρολο στο χαρτη μου , ισως γιατι απλα δε χωνευω τον ποσειδωνα . Anyway, ευχαριστω ξανα.

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...