παρακαλώ περιμένετε...

Πού πάω ? ...

  • Yiorgos26 @ 21.11.2008 14:09
    Συγνώμη που σας μπερδεύω αλλά έχω γεννηθεί 8 παρά τέταρτο το βράδυ !!!
  • blueview @ 21.11.2008 15:07
    EEEE ..... νοικοκυραιοι ... πειτε κατι στον ανρθωπα !!! (ωραιο το ποστ)
  • lolitsa @ 21.11.2008 15:20
    Μα την Κυρια Αυγουροπουλου ψαχνει ο ανθρωπος!!!
  • blueview @ 21.11.2008 15:23
    Η Κυρια Αυγουροπουλου μπορει να ειναι απασχολημενη (στην αγκαλια μου ισως !)
  • boa @ 21.11.2008 15:24
    lolitsa μην είστε τόσο αυστηρή... αν μπορείτε/θέλετε να βοηθήσετε, κάντε το ακόμα κι αν δεν σας ζητήθηκε προσωπικά...
  • lolitsa @ 21.11.2008 15:30
    boa,που την ειδατε την αυστηροτητα;
  • boa @ 21.11.2008 15:35
    αστειεύομαι lolitsa... κρατήστε την υπόλοιπη πρόταση...
  • Yiorgos26 @ 21.11.2008 15:37
    Ειρήνη υμήν ... εγώ είμαι εδώ για ν' ακούσω τους πάντες... αναφέρομαι στους ανθρώπους του site πολύ απλά για μια πιο σφαιρική και σίγουρη άποψη.
    Να είστε καλά.
  • Stargazer @ 21.11.2008 19:33
    Yiorgos26, στο προφίλ σου έχεις ώρα γέννησης 19:45. Ποια είναι η σωστή?
  • Yiorgos26 @ 21.11.2008 20:36
    19:45. einai h swsth wra opws eipa kai parakatw.
    eyxaristw!
  • Stargazer @ 21.11.2008 22:08
    Yiorgos26, έχεις δίκιο, το έγραψες, τώρα το είδα. Λοιπόν, θα εστιάσω σε πολύ συγκεκριμένα στοιχεία του χάρτη σου, γιατί εκεί βλέπω να παίζεται το παιχνίδι. Έχεις Ήλιο στον Λέοντα στον 7ο και Σελήνη, Κρόνο, Άρη, Πλούτωνα στον Ζυγό. Θα το μετέφραζα ως εξής: Οι άλλοι, με την ευρύτατη έννοια του όρου, παίζουν κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σου. Όμως, επειδή είσαι Λέων, θα πρέπει να μάθεις τον εαυτό σου μέσω των άλλων. Οι άλλοι δηλαδή θα είναι δάσκαλοι. Εσύ ξεκίνησες τη ζωή σου με μια έμφυτη τάση για συντροφικότητα, αλλά "έφαγες τα μούτρα σου" που λέμε. Οι "προβληματικοί" άνθρωποι που γνώρισες όμως είναι αντανακλάσεις του εαυτού σου. Θα πρέπει να ψάξεις πολύ καλά το θέμα κατά πόσον αυτά για τα οποία κατηγορείς τους άλλους, τα έχεις κι εσύ. Οι άλλοι δηλαδή θα έχουν συμπεριφορές που ναι μεν θα σου είναι αρχικά δυσάρεστες, αλλά θα σου διδάξουν πολλά και για τη δική σου φύση. Καθοριστικό δε ρόλο φαίνεται να έχει παίξει και η μητέρα σου.
  • Yiorgos26 @ 21.11.2008 22:17
    Όσο "μαγικό" και αν ακουγεται... ναι, έχει παίξει πολύ μεγάλο ρόλο η μητέρα μου. Ίσως τον μεγαλύτερο και ίσως και το χειρότερο ... δυστυχώς.
    Το θέμα είναι ... πέρα απ' το να βρω το χαρακτήρα μου να καταλάβω τα λάθη μου και και και και... δε νιώθω πως θέλω να δώσω μεγάλη σημασία σε αυτόν τον τομέα της ζωής μου.... Θέλω να φτιάξουν σακατεμένοι τομείς της ζωής μου.... και μετά πάμε για την ενδοσκόπηση....... προς το παρόν δε με νοιάζει.
    Έχω πολλά πολλά πολλά να αντιμετωπίσω.....3-4-5 μέτωπα ανοιχτά. Με αυτά τι γίνεται και τι κάνω...
  • Stargazer @ 21.11.2008 22:30
    Ποια είναι λοιπόν τα ανοιχτά μέτωπα?
  • Yiorgos26 @ 21.11.2008 22:57
    Οικονομικά. Καριέρα. Οικογένεια (ως πρώτου βαθμού συγγενείς και η ζωή τους σε συσχετισμό και επιρροή με/στη δική μου, όχι ως δική μου οικογένεια). Προσωπικά και εν ολίγοις τα πράγματα που καθορίζουν μια ζωή και είναι οι παράμετροι και τα δεδομένα της.
    Είναι όλα στον αέρα....
  • Stargazer @ 21.11.2008 23:27
    Νομίζω σε διακρίνει η κλασική ζυγίσια αναποφασιστικότητα με τον κυβερνήτη του 10ου οίκου σου σε αδυναμία στον Ζυγό. Θέλεις να κάνεις πράγματα που να σε παθιάζουν, αλλά είτε δεν ξέρεις ακριβώς ποια είναι αυτά ακόμα, είτε αυτό που θέλεις να κάνεις δεν βρίσκει σύμφωνους τους δικούς σου, είτε μπορεί να είναι λίγο ριψοκίνδυνα και φοβάσαι να πάρεις το ρίσκο. Όμως ήρθε η ώρα των αποφάσεων καθώς ο Άρης σου προόδευσε σε σύνοδο με το Μεσουράνημα, οπότε τα επόμενα 1-2 χρόνια θα αισθάνεσαι πιο σίγουρος για τον εαυτό σου και τουλάχιστον θα ξέρεις τι θέλεις, αλλά και θα σου δοθεί η ικανότητα να τα διεκδικήσεις. Εξάλλου έχεις τώρα και τον Δία στον ωροσκόπο σου, αλλά και από του χρόνου στον Υδροχόο, θα είναι σε καλή θέση για σένα. Αν αρχικά δεν πάνε τα πράγματα κατ'ευχήν, καθώς η Σελήνη σου επέστρεψε στο Ζυγό και θα κάνει ξανά σύνοδο με όλους τους πλανήτες εκεί το επόμενο διάστημα, μην βιαστείς να τα εγκαταλείψεις. Σιγά σιγά θα πλησιάζει ο Δίας στο Μεσουράνημα και όσο περνάν τα χρόνια, θα μειώνονται οι δυσκολίες ή θα αισθάνεσαι πιο ικανός να τις αντιμετωπίσεις. Οπότε η επαγγελματική άνοδος θα συμπαρασύρει και τα οικονομικά. Τα επόμενα 1-2 χρόνια είναι η ώρα των αποφάσεων και οι καρποί θα έρθουν αργότερα αν αποφασίσεις σωστά.
    Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω και ο Ουρανός από τον Κριό θα αλλάξουν πολλά πράγματα την επόμενη δεκαετία καθώς έχεις ωροσκόπο και πολλούς πλανήτες στα παρορμητικά ζώδια. Η οικογένεια θα είναι ένας από τους τομείς που θα επηρεαστούν, καθώς η Αφροδίτη σου που κυβερνά τον 4ο οίκο σου θα δεχτεί αντίθεση από τον Πλούτωνα και τετράγωνο από τον Ουρανό.
    Απ'ό,τι καταλαβαίνω εσύ δεν θέλεις γενικότητες και θέλεις να σου πω κάτι συγκεκριμένο. Απόλυτα κατανοητό, αλλά πίστεψέ με, δεν έχει καμιά σημασία. Οι δυσκολίες ποτέ δεν λείπουν από τη ζωή μας, οπότε ούτε κι από την αστρολογία. Σήμερα είναι ο Κρόνος, αύριο θα είναι ο Ουρανός, μεθαύριο ο Ποσειδώνας... Ακόμη κι αν σου έλεγα ότι όλα θα διορθωθούν σε 2 χρόνια, τι θα έκανες? Θα διέγραφες τα προηγούμενα 3,5 χρόνια? Δηλαδή ήταν άχρηστα και δεν είχαν καμιά χρησιμότητα? Γι'αυτό σου μίλησα για ενδοσκόπηση. Το παρόν και το μέλλον χτίζονται με βάση την κατανόηση του παρελθόντος, δεν γίνεται αλλιώς. Το θέμα επομένως δεν είναι το γεγονός, αλλά το τι σημαίνει το γεγονός.
  • Yiorgos26 @ 22.11.2008 02:31
    Εντυπωσιακό...

    Πρώτα απ' όλα θέλω να σ΄ευχαριστήσω για το χρόνο που σπατάλισες για να τα δεις όλα αυτά...
    Δεύτερον...ναι, αυτού του είδους η αναποφασιστικότητα με διακρίνει.Είναι και αυτή μια απόρροια από το κακό μεγάλωμα και τις ατυχίες της ζωής που δεν έδωσαν περιθώριο και άνεση κινήσεων που θα διασφάλιζαν το μέλλον ενός παιδιού.Και όντως είμαι ανάμεσα σε 2-3 πράγματα που θα ήθελα να κάνω ή και να τα κάνω όλα μαζί΄τα οποία μπορεί να έχουν κοινό παρονομαστή (τη δημιουργία) αλλά είναι απλά συγγενικά και όχι ίδια.

    Το σημαντικότερο που θέλω να σχολιάσω όμως είναι πως τα 3,5 χρόνια που πέρασαν, είναι η ... "προίκα" μου ... είναι τα χρόνια που με άλλαξαν και νομίζω μ' έκαναν λίγο καλύτερο και πιο συγκροτημένο άνθρωπο.Εύχομαι να μου αφήσουν μόνο εμπειρίες και καμία πίκρα.
    Απ΄την άλλη, θέλω να τα τιμήσω... μεταφέρωντας όλα αυτά στο μέλλον μου.Να μην ξεχάσω και να κοιτάω πίσω συχνά για να μη φύγω μακρυά με αποτέλεσμα να κάνω κύκλο και να τα βρω πάλι μπροστά μου.Πρέπει αργά , σταθερά και γλυκά να συνεχίσω με αυτή την προίκα όπως και κάθε άλλη που τα χρόνια και οι καταστάσεις θα μου δίνουν στο πέρασμά τους.

    Με βάση όλα αυτά λοιπόν... κρατάω το ότι τα επόμενα 2 χρόνια πρέπει να κατασταλάξω...και λίγο λίγο να φτιάξω τη ζωή μου με αυτές τις βάσεις.

    Αυτό που ζητάω διακαώς ν' ακούσω σαν παιδί που θέλει παρηγοριά... (ήταν ΠΟΛΥ δύσκολα αυτά τα 3,5 χρόνια και ακόμα δεν έχουν φύγει ούτε στο 30% ...) ότι τα πολύ κακά περάσανε και από δω και πέρα, ακόμα και με κόπο (δεν περιμένω και κάτι καλύτερο άλλωστε...) , θα πάνε όλα λίγο καλύτερα και πιο ευνοΪκά ...



    Ευχαριστώ πολύ!

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...