παρακαλώ περιμένετε...

ΔΙΑ ΔΙΑ ΕΙΣΑΙ ΄ΔΩ ???

  • camelblue @ 23.11.2008 19:39
    λεων ειναι ο ωροσκοπος σου..
  • Stardhomme @ 23.11.2008 20:01
    paliria, καταρχάς να σου δώσω μία δύο απαντήσεις στα φιλοσοφικά σου ερωτήματα. Με τον Άρη στον ωροσκόπο σου, η θέρμη του Λιονταριού εμπλουτίζεται και με τη διάθεση για πρωτοβουλία με αποτέλεσμα να φαίνεσαι ως ο Ιβάν ο τρομερός που θα καταφέρει οτιδήποτε σκεφτεί, υποσχεθεί και τον προκαλέσουν να κάνει. Το θέμα όμως με τον Χείρωνα στο μεσουράνημά σου στον Κριό είναι πως ίσως θα σου ταίριαζε μία θέση πίσω από τις κουίντες, να γίνεις η σύμβουλος του Ιβάν του τρομερού. Σημασία έχει να γίνει η δουλειά σου, οπότε και ο συμβουλευτικός ρόλος δε σου κάθεται άσχημα, ούτε βέβαια του αρχηγού που θα σε έχει πλάι του. Ίσως πάλι να είσαι αυτή που παρακινεί φίλους (με Σελήνη σε Διδύμους στον 11ο οίκο θα μπορούσες να είσαι το HR γραφείο των φίλων σου) να αποφασίσουν κάτι, να είσαι ο καταλύτης στη χημική αντίδραση που απαιτείται για να ξεκινήσει κάτι.
    Πάμε τώρα στα δικά σου. Ο Δίας πέρασε από τον Ήλιο σου, έφερε ίσως τον περασμένο μήνα κάποια ευκαιρία σε εργασία ή τον ερωτικό τομέα, αλλά ίσως να πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμα. Το 2009 ξεκινά με μία έκλειψη (στις 26 Ιανουαρίου) απέναντι από τον Άρη σου οπότε, έχοντας αποκλείσει πως μπορεί να υπάρξει ένα θεματάκι υγείας, εξέτασε την ευκαιρία που σου παρουσιάζεται για μία δουλειά. Βέβαια θα περιμένεις να ολοκληρώσει και ο Κρόνος το έργο του με τη Σελήνη σου που σε απομονώνει από φίλους, που σε κάνει να σκεφτείς σοβαρά την υγεία σου και το σώμα σου, που σε προετοιμάζει ώστε να απορρίψεις τα μη απαραίτητα στη ζωή σου, που απαιτεί κάθαρση και αποτοξίνωση. Μόνο τότε, θα εκμεταλλευτείς την ευκαιρία του Δία τον ιανουάριο και το Φεβρουάριο και θα μπορέσεις να ανθήσεις οικονομικά, κάτι που υπόσχεται το 2009 για εσένα. Να είσαι έτοιμη να γεννήσεις τον καρπό που θα αποδείξει την αξία σου, που θα δώσει νέο νόημα στη ζωή σου.
  • paliria @ 23.11.2008 20:41
    Ευχαριστω , ηθελα πολυ μια απαντηση.... και ολα αυτα ειναι πολυ κοντα σάυτο που ηθελα νάκουσω !!!!!! θα πρεπει να ριξω μια ματια σάυτο το θεματακι υγειας !
    Ποτε ενεργοποιηται η εκλειψη σε μενα και σε ποιο οικο ?
    Αφου ολοκληρώσει το έργο του ο Κρονος....(παλι μπροστά μου ) υπάρχει μια ανθηση αλλα απότι μου λες θα ειναι οικονομική......
    Προσωπικη ? ξερεις ποσο αναγκη εχει μια σχεση ενα καρκινακι ! και μαλλον θα ξερεις και πως αν δεν ειναι αγαπη δεν τους ειναι ευκολο !

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...