παρακαλώ περιμένετε...

ΠΛΟΥΤΩΝΙΟΣ ΤΥΠΟΣ

  • mme @ 21.11.2008 20:39
    αγαπητό μέλος, θα ήταν προτιμότερο να εχετε προσθέσει την απορία σας στο προηγουμενο Post σας! κριμα ειναι να καταλαμβάνουμε τον χώρο... ανευ λογου και αιτίας!
  • fldown @ 21.11.2008 20:40
    Αμαν ρε γειτονάκι!! Άσε την κοπέλα να εκφραστεί! Άλλωστε η προηγούμενη ερώτηση της καμία σχέση δεν έχει με αυτή (άμεση τουλάχιστον, γιατί Σκορπιός είναι ποτέ δεν ξέρεις!! )
  • magia54 @ 22.11.2008 01:28
    Παρ'όλα αυτά υπάρχει κάποιος που μπορεί να απαντήσει στην ερωτησή μου;;Please!!fldown ξερω οτι έχεις πολλές αστρολογικές γνώσεις,έχω διαβασει και το άρθρο σου στο jupiter,θέλεις να μου κανεις τη τιμή;Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα!!
  • fldown @ 23.11.2008 15:07
    magia54, αφού μου το ζητάς τόσο ευγενικά δεν μπορώ να σου αρνηθώ. Από ότι είδα στο προφίλ σου είσαι αρκετά νέα, συνεπώς κάποια από αυτά τα πράγματα που θα σου πω πιθανόν να γίνουν σε εσένα προφανή με το πέρασμα του χρόνου. Ακόμη και με το γενέθλιο χάρτη μας απαιτείται η ωρίμανση του ατόμου για να κατανοήσει τις τάσεις και τις δυνατότητές του.
    Κατανόηση είπα; Λοιπόν εδώ είναι το μεγάλο ζήτημα με εσένα και θα είναι ίσως και για πολλά χρόνια ακόμη... Έχεις λοιπόν Ήλιο στον Σκορπιό και σύνοδο Ήλιου ? Πλούτωνα, αυτό στη διεθνή ορολογία το λέμε double tone ή διπλή επιρροή. Εκφράζεις ή έχεις την ανάγκη να εκφράσεις την ενέργεια του Πλούτωνα μέσα από την ταυτότητα σου, μέσα από τον χαρακτήρα σου. Ναι, είσαι Πλουτώνια αλλά δεν χρειάζεται να αρχίσεις να κλαις από τώρα.
    Τι σημαίνει πρώτα από όλα Ήλιος στο Σκορπιό ή όψη Ήλιου ? Πλούτωνα (πολλά από τα χαρακτηριστικά είναι κοινά); Το άτομο αισθάνεται την ανάγκη να μεταμορφώνεται, έχει μεγάλη αποφασιστικότητα, αποζητά την ένταση σε ότι κάνει (τις περισσότερες φορές υποσυνείδητα), υπάρχει έλξη προς την άσκηση εξουσίας και ελέγχου, παροιμιώδης μυστικότητα σε σχέση με τα κίνητρα και τις επιθυμίες τους. Ποιο είναι λοιπόν το μεγάλο ζήτημα για άτομα με τέτοια επιρροή;
    Υπάρχει σχεδόν πάντα κάποιου είδους ψυχολογικός εθισμός με τους στόχους που θέτει το άτομο, και εδώ μιλάμε για οποιοδήποτε στόχο, μικρό ή μεγάλο, επαγγελματικό, προσωπικό, ερωτικό... Δεν παίζει ρόλο τι στόχος είναι. Όλοι αντιμετωπίζονται με την ίδια αίσθηση: «Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου να επιτύχω, να κατακτήσω, να κατανοήσω!». Αυτό συμβαίνει γιατί το άτομο βρίσκεται σε ανοιχτό δίαυλο με το υποσυνείδητό του και όλοι οι στόχοι ταυτοποιούνται μέσω μια διαδικασίας που το ίδιο αδυνατεί τις περισσότερες φορές να κατανοήσει. Βλέπεις γιατί η λέξη «κατανόηση» που ανέφερα πιο πάνω είναι πολύ σημαντική για εσένα; Απαιτείται μεγάλη προσπάθεια, αυτοϋποστήριξη αλλά και πόνος και ένταση για να μπεις στη διαδικασία να κατανοήσεις. Δεν μπορεί να γίνει και αλλιώς όμως. Έχεις ένα σπάνιο χαρακτηριστικό ως έντονα Πλουτώνια. Μπορείς να κατανοήσεις ή να συναισθανθείς πως οι μυστηριώδης (ανεξήγητες σίγουρα) συσχετίσεις γεγονότων, οι συναντήσεις σου με ανθρώπους, οι προσπάθειες και οι αποτυχίες σου, έχουν κάποιο σκοπό, ένα μοτίβο. Ένας Σκορπιός επομένως ξέρει ότι η ζωή δεν είναι τυχαία, ξέρει πως ο καθένας έχει μια αποστολή, όμως προσπαθεί να κατανοήσει εμμονικά που οδηγεί η δική του. Αυτή η εμμονή είναι που τον καταδιώκει.
    Υπάρχουν πολύ βαθιές ψυχολογικές ρίζες που εξηγούν αυτή τη συμπεριφορά, όμως επειδή αγγίζουν πολύ ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του καθενός καλύτερα θα ήταν να μην τις αναζητήσουμε δημόσια σε αυτό το ποστ. Ένα μόνο πράγμα που θέλω να αναφέρω εδώ (γιατί πραγματικά το πεδίο των όψεων του Πλούτωνα είναι ανεξάντλητο) είναι ότι πολλοί ψυχολόγοι/αστρολόγοι αναφέρουν πόσο σημαντικό είναι για τα άτομα με όψεις Πλούτωνα με σημαντικά σημεία ή πλανήτες του χάρτη τους να κάνουν μια προσωπική και βαθιά ανασκόπηση στις σχέσεις τους. Κλείνω με μια αναφορά του Stephen Arroyo: «Επομένως, ο οποιοσδήποτε με γενέθλιες δυναμικές όψεις του Πλούτωνα με τον Ήλιο, τη Σελήνη, την Αφροδίτη ή τον Ωροσκόπο θα είχε μεγάλο όφελος από το να προσπαθήσει να αντικρύσει μέσα από ένα αντικειμενικό πρίσμα τις κυριότερες σχέσεις της ζωής του και ιδιαίτερα τι πραγματικά έκαναν οι γονείς του ως ζευγάρι και ποια ήταν τα αληθινά κίνητρα πίσω από τη συμπεριφορά τους απέναντί του.»
    magia54, ελπίζω να αποκτήσεις μια βαθύτερη γνώση της αστρολογίας και να σε βλέπουμε συχνά στο site, να συζητάμε. Από τη μεριά μου, ευελπιστώ ότι έλυσα κάποιες από τις απορίες σου αλλά κυρίως να σου δημιούργησα ακόμη περισσότερες για να συνεχίσεις την αναζήτηση σου. Καλό σου απόγευμα!
  • morgangreene @ 23.11.2008 16:38
    Να θέσω κι εγώ ένα σχετικό με τον Πλούτωνα ερώτημα; Έχω αποκλίνον τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα με ανοχή 8ο (ο Πλούτωνας στο Σκορπιό και στον 9ο οίκο, κυβερνήτης του 10ου), και τετράγωνο Πλούτωνα με ωροσκόπο με ανοχή 4ο, καθώς και τετράγωνο Πλούτωνα με Δία (στο 12ο οίκο και κυβερνήτη 11ου) με ανοχή 1ο.
    Για κάποιο λόγο δεν έδωσα ποτέ στον Πλούτωνα στο χάρτη μου πολλή σημασία. Θα έπρεπε; Και ειδικά αυτό το τετράγωνο με τον ωροσκόπο πώς θα ερμηνευόταν; Αν είσαι τριγύρω fldown και μπορείς να μου απαντήσεις περιμένω με ενδιαφέρον, ή όποιος άλλος ευπρόσδεκτος!
  • Stardhomme @ 23.11.2008 17:11
    morgangreene, αυτό το τετράγωνο Πλούτωνα με ωροσκόπο και Δία εμένα μου δείχνει τρόμο για το φως, το μέλλον, το διαφορετικό, τον πειραματισμό. Τι εννοώ: πως να ξεκινήσεις κάτι (να ενταχθείς σε μία νέα κοινωνική ομάδα, κάνεις ένα νέο φίλο, κάνεις μία νέα σχέση) αν δεν σταθεροποιήσεις και αποκρυσταλλώσεις τη γνώμη σου σχετικά με το ποιον της ομάδας ή του ατόμου; Πως να ανοιχτείς στο νέο και επαναστατικό αν δε σκοτώσεις ολοκληρωτικά μέσα σου το παλιό και εμμονικό; Πως να κρίνεις αντικειμενικά φίλους και οτιδήποτε νεωτερίζει όταν πιστεύεις πως η βαθιά αλήθεια είναι σκοτεινή και δεν κρίνεται από την εμφάνιση ή την πρώτη εντύπωση, αλλά από το μυαλό του ατόμου, από τις ιδέες που πρεσβεύει μία θεωρία, από το θεμελιώδη ρόλο που μπορεί να έχει στη ζωή σου ή την κοινωνία μας; Πως να χαλιναγωγήσεις την ανάγκη σου να διδάξεις χωρίς να φανείς δογματική; Την έχεις τη δύναμη, απλά ίσως να πρέπει να πιστέψεις λίγο περισσότερο στην ανώτερη δύναμη που καθοδηγεί κάποιες κινήσεις μας και στην ανάγκη της ομάδας για να ξεπεταχτεί ο αρχηγός και ηγέτης...
  • magia54 @ 23.11.2008 19:43
    fldown σ ευχαριστω πραγματικα παρα πολυ!!!Νιωθω οτι κατανοησες πληρως τη ψυχοσυνθεση μου χωρις καν να με ξερεις κι αυτο ειναι μαγικο!!!!Να εισαι σιγουρος οτι θα συνεχισω να ενημερωνομαι κ θα ηταν μεγαλη μου χαρα και τιμη να συζητησω μαζι σου για καποιο αστρολογικο θεμα!!Και παλι ευχαριστω!!!
  • morgangreene @ 23.11.2008 20:38
    Stardhomme, πραγματικά τροφή για σκέψη αυτά που μου έγραψες. Τα απέδιδα στον Ουρανό που είναι τόσο έντονος στο χάρτη μου, αλλά μάλλον επιτείνεται ο φόβος και από εκεί. Αυτό που νιώθω πάντα είναι ότι ΔΕΝ είμαι σίγουρη, ποτέ, για να ανοιχτώ ολοκληρωτικά και να αναλάβω ευθύνη.
    Για να γίνει ένα βήμα παραπάνω δεν είμαι σίγουρη ποτέ, οπότε μένω σε ένα πιο επιφανειακό στάδιο για να νιώθω εντάξει και στον άνθρωπο που έχω απέναντί μου. Με τρόμο για πιθανή διανοητική/συναισθηματική υποταγή φυσικά, και αδημονία να προλάβω εγώ πρώτη τα σκήπτρα της εξουσίας. Και ουράνιες αντιδράσεις αν μυριστώ ότι ο άλλος τα σφετερίστηκε.
    Αυτό το leap of faith μου φαίνεται αδύνατο, και φυσικά αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν φταίνε οι άνθρωποι που έχω συναντήσει ή εγώ...
    Το άσχημο είναι ότι αυτά τα χαρακτηριστικά διαφαίνονται σε διάφορα σημεία στο χάρτη μου αν ρίξεις μια ματιά. Κι είναι βασανιστικά για ψάρι με καβουροσελήνη όπως καταλαβαίνεις...
  • fldown @ 24.11.2008 01:01
    magia54 να είσαι καλά!

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...