παρακαλώ περιμένετε...

γεια!!!!!

  • ElefantaS @ 10.02.2007 20:17
    1. k egw variemai 2. k egw exw trela eksoda pou mou ti spane 3. k egw 8elw na ksefygw apo ola. = den ta pernas mono esy. h psyxo8erapeia den pianei. oyte ta hremistika. oyte ta narkwtika. oyte to alcohol. to mono pou pianei gia mena einai na arxiseis na gelas me ayta pou se ekneyrizoun. k na ksefevgeis,opws oloi, me to myalo.
  • Stardome* @ 11.02.2007 09:09
    tehanou, αν δεν κάνεις κάτι δημιουργικό, κάτι που να σε εκφράζει και να σε ευχαριστεί, να σε κάνει να "φαίνεσαι" και να απορροφά πολύ από την πολύ ενεργητικότητα/κινητικότητα σου, αν επίσης δεν πάρεις απόφαση ότι το καλύτερο για σένα είναι να κάνεις "καριέρα" και να συνεργαστείς με κάποιους άλλους, το "βόλεμα" σε μία δουλειά δεν προβλέπεται να έρχεται εύκολα για σένα. Άραγε έχεις σκεφτεί να κάνεις και κάποια δουλειά μέσα στο σπίτι ή μήπως έχεις πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις; Τα οικονομικά σου εδώ και αρκετό καιρό περνάνε σκαμπανεβάσματα, σου έρχονται ξαφνικά κάποια ποσά και σε τονώνουν, την ίδια στιγμή προκύπτουν έξοδα, μάλλον κι εσύ με αυτό που λέμε καλή διαχείριση δεν θέλεις να έχεις σχέση. Το να επιχειρήσεις να κάνεις ψυχοθεραπεία φέτος είναι μια εξαιρετική ιδέα και είτε πας στον ψι -που πληρώνεται για να τον "τρελάνεις" εσύ, εγώ και άλλοι χίλιοι μύριοι όσοι και για αυτό διόλου μην σε απασχολεί η κατάσταση της δικής του υγείας αλλά η κατάσταση του δικού σου πορτοφολιού μόνο- είτε το προχωρήσεις με ενδοσκόπηση μόνη σου ή με βοήθεια φίλων και γνωστών σου προσώπων, στο τέλος του χρόνου θα έχεις κερδίσει ένα μεγάλο κομμάτι από την "σωτηρία της ψυχής που είναι πολύ μεγάλο πράγμα". Μέσα στην τρέχουσα χρονιά και εσωτερική ισορροπία θα κατακτήσεις και η καθημερινή δουλειά σου θα ευνοηθεί, οι υποχρεώσεις σου θα διεκπεραιώνονται άνετα και ευκαιρίες για έξτρα απασχόλση μπορεί να έχεις, μην ανησυχείς για αυτά. Προφανώς είσαι από τα άτομα που πρέπει να μάθουν να προσπαθεούν να κάνουν και τα ρουτινιάρικα πράγματα, να προσέχουν τις λεπτομέρειες, να κάνουν "θελήματα" για άλλους και φέτος φαίνεται οτι θα τα καταφέρεις καλύτερα -σκέψου: τελειώνεις τις δουλειές, δεν αφήνεις εκκρεμότητες ούτε εξαντλείσαι από την γκρίνια κι έτσι κερδίζεις χρόνο για ολα αυτά που θα σε ευχαριστούσαν! Σε όλα σου είσαι υπερβολική και τα νεύρα σου είναι μονίμως στην τσίτα κι ενώ πάντα προσπαθείς να είσαι πολύ κοντρολαρισμένη συναισθηματικά έρχονται στιγμές που ξεσπάς απροσδόκητα. Βασικά πρέπει να είσαι συνέχεια σε κίνηση, να μιλάς με κόσμο και να "αγαπιέσαι" -αν δεν δημιουργείς τέτοιες ευκαιρίες "φορτώνεις" και κάποια στιγμή εκρήγνυσαι, η κυκλοθυμία παίρνει το προβάδισμα και ξεχνάς πόσο ανάγκη έχεις τη σχέση σου για να νιώσεις καλά. Δεν σου φταίει ο καλός σου-εσύ τον διάλεξες έτσι, να σε αντέχει! Θα του ζητήσουμε και ρέστα από πάνω;; Σου αρέσει η "φασαρία" και το να υπερβλαλλεις αλλά πρόσεχε λίγο και τι ζητάς: αν εισακουστούν όλες σου οι επιθυμίες σίγουρα δεν θα έχεις χρόνο να πλήξεις αλλά...
  • tehanou @ 11.02.2007 16:08
    gpano moy exeis dikio se ola!moy xreiazotan kapoios na moy ta pei katamoytra gia na synel8w!to 8ema einai oti ola ta roytiniarika poy de mporw na anteksw, mexri stigmhs pote de me eixan apasxolhsei...twra teleytaia ksafnika emfanisthkan mprosta moy!gi ayto rwthsa an yparxei kapoia astrologikh ekshghsh gia thn ksafnikh allagh stis antoxes moy-oxi tis swmatikes- an einai pote dynaton!23 xronia poy zw mono mwro prepei na griniaksa ki ayto ap oti leei h mama moy spania! kai twra ksafnika egina h mar8a boyrtsh?e oxi!ayto de 8a perasei!prepei na synel8w!oso gia ton kalo moy..ekei den eixes kai poly dikio..mallon egw ton antexw alla ton latreyw..opote to problhma einai mallon oi epiloges moy ki ayto poy exw poy bariemai eykola stis proswpikes moy sxeseis kai poy akoma den exw brei apo poy proerxetai!
  • tehanou @ 11.02.2007 16:13
    caracas s eyxaristw gia th symparastash!nomizw oti prepei na kanoyme mia prospa8eia na to doyme pio 8etika opws eipes ki esy! opote xamogelame twra...!

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...