παρακαλώ περιμένετε...

erxetai to telos?

  • lahmacun @ 17.01.2009 04:58
    http://uk.youtube.com/watch?v=_eyFiClAzq8

    με ολη μου την καρδια .. Καλη τυχη
  • Silmarwen @ 17.01.2009 11:12
    Το πόσο σε καταλαβαίνω Κοσμηματάκι, άστο...κι εγώ, και πολύ περισσότεροι από όσοι φαντάζεσαι. Μικρή συμβουλή: ενίοτε το τρίτο άτομο είναι ένα δώρο από το Σύμπαν, με πορτοκαλί κορδέλα. Αξιοποίησέ το είτε για να αντλήσεις δύναμη, είτε για να μάθεις πράγματα, και κυρίως, για να πας παρακάτω - όπου κι αν είναι το παρακάτω. Στην επώδυνη διαδικασία αυτή, φρόντισε να σε ρωτάς τις σωστές ερωτήσεις. Φιλιά.
  • KOSMIMA @ 17.01.2009 13:01
    dwro apo to sympan me portokali kordela i i "aformi" na ta dialysw ola, na fygw apo ti statherotita mou sa zigos pou eimai k me wroskopo tayro???apo ayto to trito atomo pou einai enthousiwdes, eyaisthito, me pathos, zwntania k poly synaisthima ematha polla, eniwsa sygkinisi pou eixa kairo na niwsw alla... ki an einai proskairo?k an ftasw sta idia meta apo ligo?ayti i antithesi kronou ouranou ta energopoiise ola, eh? ax,ax,ax.
  • Stardhomme @ 17.01.2009 16:58
    KOSMIMA, δε γνωρίζω αν έρχεται το τέλος, αλλά ήρθε η τελευταία φορά που ο Ουρανός περνά από τη Σελήνη σου και λέει κάνε την επανάσταση στο σπίτι σου. Η προηγούμενη μεγάλη κρίση (Απρίλιος του 2008; ) με τον Ουρανό και πάλι πάνω από τη Σελήνη σου αλλά και τον Κρόνο να βρίσκεται σε σημείο που σε πάγωνε από τη σχέση σου και ταυτόχρονα σε έβαζε σε διαδικασία ανασκόπησης της ερωτικής σου ζωής (είναι ο γάμος διασκέδαση ή μήπως η ταφόπλακα της ατομικής σου βούλησης; ) δε γνωρίζω τι αποτέλεσμα έφερε. Ίσως να έφερε αυτό που ονομάζεις ¨διάφορες διεξόδους'' αφού ο Δίας ευνοούσε περιπέτειες και ανεμελιά εκτός του γάμου. Το θέμα είναι πλέον τι θα γίνει το Φεβρουάριο με τα τρία παρακάτω φαινόμενα: α) Πλούτωνας ακμή 9ου οίκου σου και ο γάμος σου σε κρίση. Θα ανοίξεις πανιά για αλλού ή θα σωθεί στην παράταση ο γάμος σου με μία ουρανοκάτεβατη θεία βούληση; β) Ουρανός και πάλι στη Σελήνη σου και η διάθεση για ανεξαρτησία μεγαλύτερη από ποτέ. Όμως πρόσεχε λίγο τις παρενέργειες στην καθημερινότητα, τα νεύρα στη δουλειά λόγω συναισθηματικών ανωμαλιών, τις απαιτήσεις την καθημερινής ζωής που πλέον γίνονται βάσανο. Σε τέτοιες καταστάσεις βγάζε το σκύλο βόλτα κατά τις 3 το πρωί για να αισθάνεσαι και εσύ περισσότερο χαλαρός αντί να ξεκινήσεις καταχρήσεις στο φαγητό ή το ποτό... γ) Σεληνιακή έκλειψη στην ακμή του 5ου σου οίκου και το θέμα είναι να σε βρίσκεσαι στο ίδιο σπίτι με το άτομο που σου φωνάζει ΣΕ ΑΓΑΠΩ. Αντιλαμβάνεσαι πως αν η περιπέτεια είναι αυτή που κερδίζει, τότε το σπίτι είναι υπό κίνδυνο και θέλει προσοχή το θέμα παιδί. Έχεις παιδί και θα υπάρχουν θέματα με αυτό ή μήπως θα προκύψει μία εγκυμοσύνη που θα φέρει τα πάνω κάτω; Πάντως 5 Μαρτίου με 15 Απριλίου με την ανάδρομη Αφροδίτη η ψυχή σου τρομάζει και μόνο στον ήχο του τηλεφώνου που χτυπά, στο φιλικό χτύπημα στην πλάτη όταν έισαι έξω με τη σύντροφο, αφού οι κρυφές σχέσεις και το παρελθόν γίνονται εφιάλτης.... Ουρανός είναι η αιτία, οπότε ό,τι βρέξει ας κατεβάσει..... Αρκεί να βλέπεις πλέον το μέλλον περισσότερο αισιόδοξα και να έχεις μία νέα καρδιά που πάλετται έντονα κατά τη διάρκεια της αναγέννησης της.....
  • KOSMIMA @ 17.01.2009 17:41
    sas eyxaristw poly. sas eyxomai ta kalytera... (an k poso sxetiki einai ayti i leksi, "kalytera"!)
  • blueview @ 17.01.2009 17:53
    χμμμμμ ..... εχεται δει (γενικα) το "προσκαιρο" που ερχεται και μας ανανεωνει (ορθως) και μας γεμιζει ελπιδες αισιοδοξια , καινουργιες (ναι ! ναι ! ) ορμονες κλπ κλπ κλπ .... να διαρκει ? Κι οταν λεω να διαρκει εννοω ΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙ. Οχι το γνωστο εξαμηνο ή εστω δωδεκαμηνο . Οι στατιστικες ( της ζωης ) λενε οχι .
    Μηπως ειναι "η ζωη που δεν εζησα" ή εστω ενα κοματι αυτης ? (απαντω ναι , για μενα. )
    Seniorita Kosmima στηριξου σε σενα κ σε κανεναν αλλον . Εχεις κοτσια ? Αντοχές ? Ανοχες ?
    Δεν καταλαβαινω το γιατι δεν θελεις να ξεβολευτεις ....
    Εαν οντως δεν θελεις ... τι να πω , κατσε να σε φαει το σαρακι του "μηπως".
    Οσο για το συμπαν .... ασε καλυτερα ! Δεν παιζει !
    Λέει ο Paolo Coelho στον "Αλχημιστή" ότι εάν θέλουμε κάτι πάρα πολύ, το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να μας το προσφέρει.
    ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ η οποια ΔΕΝ ισχυει σπανια ακους ! λοιπον κανονισε .
  • KOSMIMA @ 17.01.2009 18:37
    ena exw na pw: eytyxismenos anthrwpos einai aytos pou de thelei polla, pou den exei apaitiseis k polles prosdokies. Wstwso, opws leei k ayto to 3o atomo, m' ayto ton tropo POTE den pas mprosta, giati den exeis stoxous na prospatheis na ftaseis. k an omws ola einai anagkaia kaka k oloi mas exoume ayto to anikanopoiito? variwmaste dil. mia katastasi, stoxeyoume kapou allou, to petyxainoume, niwthoume kala me to egoistiko kommati tou eaytou mas, epivevaionomaste k epeita.... ksana sta idia.... to variomaste. An omws ola einai etsi na desoume oloi mia petra sto laimo kai na pame n autoktonisoume... opws me symvouleyei kapoios/-a "kalos o realismos alla k ligh aisiodoksia k thetiki skepsi de vlaptei". symphrwmatika ston Alximisth exw na anaferw kai to biblio "Mystiko". akoma den to diavasa alla prosexws.

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...