παρακαλώ περιμένετε...

Mia apantisi thelw re paidia!!! Tosa polla zitaw???

  • blueview @ 01.03.2007 15:05
    "Δουλεψε" το το κρητικοπουλο...και μετα βουρ για αλλα!!!
  • LilithOnTop @ 01.03.2007 15:13
    fysiologikos? antras??? TI ennoeis akrivws???
  • KaMiKaZe @ 01.03.2007 15:39
    To mono kako einai pou o agaphmenos sou gennh8hke la8os hmeromhnia! An px eixe gennh8ei sta mesa tou iouniou tote 8a hsoun pragmatika tyxerh afou 8a htan Didymara!!!xexexexe!
  • tatoo @ 01.03.2007 17:03
    An mporeis na antekseis to gegonos oti oi karkinoi einai monimos anikanopoiitoi kai panta psaxnoun ena logo na gkriniazoun tote synexise. Tora afto to "fysilogikos" pou les me mperdevei kapos... ti akrivos ennoeis?
  • Stardome* @ 01.03.2007 18:08
    Aparadekti το λέει και το όνομα σου αλλά και η συμπεριφορά σου οτι είσαι απαράδεκτη κι οτι ζητάς πάρα πολλά, κυρίως όμως λέει οτι δεν ξέρεις τι θέλεις ούτε και πώς να ζητήσεις αυτό που θέλεις. Ποιο είναι το πρόβλημα; Μάλλον η έκλειψη Ηλίου που γίνεται απέναντι από τον Ήλιο σου και σου έχει δημιουργήσει ένα αλαλούμ, ο ανάδρομος κυβερνήτης σας, ο Άρης που διένυε τον 1ο σου οίκο... Ο Ήλιος του ηρακλειώτη βρίσκεται σε σύνοδο με την Σελήνη σου στον 7ο σου οίκο μάλιστα και αυτό είναι καταπληκτικό όσον αφορά τις συναστρίες. Ο δικός σου Ήλιος επίσης βρίσκεται μέσα στον δικό του 7ο οίκο -μάλλον είσαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο, να τα βρείτε και να παντρευτείτε. Η Σελήνη του μάλλον κάνει αλλοπρόσαλλη την συμπεριφορά του αφού και στον δικό του χάρτη κάνει τέλεια σύνοδο με τον Ουρανό του και με τον δικό σου επίσης. Ο Κρόνος του και ο Αρης του επίσης σε τέλεια σύνοδο προσεγγίζουν τον δικό σου Ήλιο κι αυτό εσένα μπορεί να σε κάνει να αντιδράς κι από τη μια να ενθουσιάζεσαι κι από την άλλη να καταπιέζεσαι και να καταθλίβεσαι. Αν ξεπεραστούν τα εμπόδια που ίσως εμφανιστούν τον πρώτο καιρό αυτή η σχέση έχει τις προοπτικές να διαρκέσει για πάντα και μαζί μπορείτε να κάνετε πάρα πολλά πράγματα όπως και το να γεράσετε μαζί -αρκεί να θυμάσαι πάντα τα φιλικά συναισθήματα που σας έφεραν κοντά κι οτι ξεσπάει απότομα όταν νιώσει τα δεσμά να τον πνίγουν οπότε χαλαρά τα λουριά αφενός συνεχείς εκπλήξεις αφετέρου θα κάνουν αυτή τη σχέση να λειτουργήσει.

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...