παρακαλώ περιμένετε...

Ερωτήσεις/απορίες...

  • Stardome* @ 04.03.2007 01:17
    smile, ο Δίας πέρασε πάνω από τον Ποσειδώνα σου και θα ξαναπεράσει άλλες δυο φορές μέσα στους επόμενους μήνες. Αυτή η διέλευση μπορείνα σου φέρει ένα δώρο σαν μια ένδειξη ευγνωμοσύνης για μια καλή σου πράξη και είναι μια καλή εποχή για να οργανώσεις ένα μακρινό ταξίδι ή μα κάνεις διακοπές ή να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή εθελοντισμό και φιλανθρωπία ή και με ανώτερες σπουδές. Δεν είναι εποχή για υλικά κέρδη και υλιστικές επιδιώξεις και ο τζόγος είναι λάθος κίνηση αυτή τη στιγμή όπως και η χρήση παραισθησιογόνων. Τα θέματα του 8ου και 12ου οίκου έρχονται στο προσκήνιο η κρίση σου ωστόσο δεν είναι καθαρή και καλύτερα να κάνεις μια στροφή στο μέσα σου και να ακούσεις την εσωτερική φωνή σου που θα σου πει τι είναι καλύτερο για σένα. Όσον αφορά τον Κρόνο και την επιστροφή του, αυτή συνέβη ήδη -πώς και δεν το κατάλαβες; Ένας κύκλος κλείνει και θερίζεις ότι έσπειρες, ετοιμάζεσαι για τον επόμενο κύκλο ζωής αφήνοντας πίσω σου την ανεμελιά της νεότητας, αναλαμβάνεις ευθύνες, καταλαβαίνεις πως έχεις υποχρεώσεις. Με Κρόνο κυβερνήτη του 10ου οίκου σου πρέπει να σκεφτείς πόσο οι φιλοδοξίες σου για καριέρα είναι δικές σου κι όχι των γονιών σου και γιατί έχεις τόση ανάγκη για μια σταθερή δουλειά που θα σου εξασφαλίσει μια καλή συνταξιοδότηση. Το κύριο θέμα σου είναι η διατήρηση της αξιοπρέπειας σου και η καλή δημόσια εικόνα σου ακόμα κι αν πρέπει να κάνεις πράγματα που έχουν πλέον σταματήσει να σου είναι χρήσιμα τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε πνευματικό. Θα τα σπάσεις όλα ή θα προτιμήσει ςπάλι το καθήκον και αυτοπειθαρχήσεις και θα δουλέψεις για το γόητρο σου;
  • smile @ 04.03.2007 20:34
    Οεο... Ιδού το ερώτημα... Το αιώνιο εσωτερικό ερώτημά μου... "Θέλω να τα σπάσω όλα", που λέει και το τραγουδάκι, αλλά...φοβίες, ανασφάλειες... Πάντα φοβόμουν πως τελικά θα ζήσω συμβιβασμένη και μάλλον δε θα καταφέρω το αντίθετο... Μια σύγχηση τη νιώθω γενικά, τώρα από πού, πώς και γιατί..., μη με ρωτάτε! Τζόγος και παραισθησιογόνα δε με αφορούν, ποτέ δε με απασχόλησαν. Ηθικά και συναισθηματικά κέρδη αναζητώ, αλλά όσο το κυνηγάς κάτι, τόσο σου ξεφεύγει... Θα κρατήσω αυτό με τις ανώτερες σπουδές, γιατί έχω μια εκκρεμότητα που πρέπει επιτέλους να τακτοποιήσω!! Τα υπόλοιπα, δε με αγγίζουν ιδιαίτερα, τουλάχιστον επί του παρόντος. Το Κρόνο δεν τον κατάλαβα, με την έννοια πως απέξω δεν έχει αλλάξει κάτι. Μόνο ίσως ο τρόπος που αντιμετωπίζω πλέον τα πράγματα. Είμαι πιο ψύχραιμη και νιώθω πιο δυνατή, πως μπορώ να αντιμετωπίσω (και άλλες) δύσκολες καταστάσεις. Ευθύνες είχα πάντα και υποχρεώσεις, τώρα μάλλον περισσότερες. Η ανάγκη για μια σταθερή δουλειά που θα μου εξασφαλίσει μια καλή συνταξιοδότηση είναι των γονιών μου. Εγώ δεν μπορώ (ακόμη) να καταλήξω στο πως θέλω να είμαι, προς τα που θέλω να κινηθώ... Φιλοδοξίες (ιδιαίτερες) δεν είχα ποτέ και ίσως αυτό να είναι η αιτία του "κακού" γιαυτή μου την αιώρηση... Δεν έχω βρει δυστυχώς τι είναι αυτό που θα με κάλυπτε σε μεγάλο βαθμό. έχω πολλά χρόνια που το ψάχνω. Με ό,τι καταπιάνομαι τα πάω καλά-πολύ καλά. Αυτό όμως που θα μιλάει και μέσα μου δεν το έχω ακόμη συναντήσει... Πάντα κάτι με χαλάει... Anyway, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σας. Εγώ πάντως προβλέπω (από διαίσθηση): δουλειά, πολλή δουλειά, καθημερινότητα που θα απέχει από αυτή που θα επιθυμούσα και προσωπική ζωή μηδέν από μηδέν, μηδέν!! Thanks again!!!!
  • Stardome* @ 04.03.2007 20:58
    smile, ο Δίας μεγεθύνει κι ο Ποσειδώνας μας ζητάει να στραφούμε μέσα μας και να αναζητήσουμε αξίες πνευματικές. Ευνοϊκή όψη είναι για τους καλλιτέχνες και για όσους είναι έτοιμοι να θυσιάσουν το Εγώ τους σε κάτι μεγαλύτερο, αυτό όμως προϋποθέτει οτι έχουν βρει το Εγώ τους και το κάνουν ότι θέλουν. Σίγουρα υπάρχει ψυχική ευαισθησία και πρέπει να γίνει εσωτερική δουλειά, να έρθουν στην επιφάνεια όλες οι στενοχώριες της παιδικής ηλικίας, οι ρομαντικές αυταπάτες, τα ψέματα, τα όνειρα και μόνη σου να "θεραπεύσεις" τον εαυτό σου αφού μπορέσεις να κοιτάξεις κατάματα τι είναι αυτό που σε πονάει και πού θέλεις να αφιερωθείς για να νιώσεις εσύ καλά. Είναι καιρός να δεις τις λάθος επιλογές που έκανες και πόσο σε κρατάνε στο παρασκήνιο μακριά από τον σκοπό σου αυτής της ζωής.
  • smile @ 04.03.2007 21:03
    Δύσκολα τα πράματα... Παρασκήνιο προβλέπω... Είναι λεπτές οι έννοιες μεταξύ επιλογής και συνθηκών... Σωστού και λάθους... Ευχαριστώ!!
  • smile @ 04.03.2007 21:05
    Και δε βλέπω κάποιο σκοπό... Ειλικρινά! Μια γενική έλλειψη ικανοποίησης μόνο...

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...