παρακαλώ περιμένετε...

agapito stardome, pali ego (kai apo ti stili ton tauron auti ti fora, afou ekei me eksorises:)

  • ldiva @ 08.03.2007 23:51
    Κοπελιά, ασχέτως των αστρολογικού περιεχομένου σχολιασμών, μήπως θα έπρεπε να καθήσεις να σκεφτείς ολίγον τα περί του εαυτού σου? Να σκεφτείς τί είναι αυτό που πραγματικά θες και σε γεμίζει και να το υποστηρίξεις μέχρι τέλους? Ακόμα και λάθος επιλογή να κάνεις είναι απίστευτο το συναίσθημα της πλήρωσης ενός στόχου, απόρροιας προσωπικής,εκούσιας και ενσυνείδητης επιλογής. Προσωπικά, πάντως μου δίνεις την αίσθηση ενός ανθρώπου με ευαισθησίες και διάθεση προσφοράς, την οποία παρεπιπτόντως μπορείς να ικανοποιήσεις και εδώ, με τόσες ΜΚΟ που υπάρχουν κι έχουν ανάγκη από εθελοντές χωρίς να χρειαστεί να πας στην αραπιά: ) Άσε που σε ένα δεύτερο επίπεδο μπορείς να διαλέξεις κι ένα επιστημονικό πεδίο συναφές(από ψυχολογία μέχρι δημόσιες σχέσεις). Και κάτι τελευταίο, να ξέρεις πως όπου κι αν πας, όσο μακρια κι αν είναι, αν θες να ξεφύγεις από κάτι και δεν το ξεπεράσεις πρώτα μόνη σου θα το κουβαλάς παντού. Το χει πει κι ο Καβάφης, με τρελή επιτυχία χρόοοοοονια πριν! Πολλή και καλή τύχη να έχεις σε ό,τι κι αν κάνεις.
  • Stardome* @ 10.03.2007 11:28
    NanaKomatsu, είναι πιο δημιουργικό νομίζω να αφήσουμε τις εικασίες και να δούμε πώς μπορούμε να επικοινωνήσουμε στο ίδιο μήκος κύματος από μακριά. Είναι μάλλον μεγάλη η προσδοκία να πάρεις μία απολύτως εξατομικευμένη απάντηση όταν δεν υπάρχει ενεργός διάλογος. Όσον αφορά τη σχολή σου, αν κάτι το οποίο δεν σε ευχαριστεί αλλά για x, ψ, z λόγους υποχρεώνεσαι να κάνεις, έστω κι αν αυτό είναι κάτι που σου επιβάλλουν με τον τρόπο τους οι γονείς (που οι απόψεις τους έχουν γίνει προ πολλού Υπερεγώ το οποίο πάντα θα βρίσκεις μπροστά σου), αν αυτό λοιπόν δεν θεωρείται πίεση κι ότι αυτό που σε νοιάζει -και θα εξακολουθήσει να σε νοιάζει- είναι η απόκτηση του "χαρτιού" για τυπικούς λόγους τότε θα έπρεπε να επαναπροσδιορίσουμε έννοιες και λεξιλόγια.. Όσον αφορά το ταξίδι σου, σου έγραψα τα εξής δύο: "Αν σκέφτεσαι να φύγεις με φίλους σου για να πάτε να υπηρετήσετε ένα κοινό στόχο" και "Ο συνδυασμός του εξωτερικού με δουλειά (έστω και κοινωνική προσφορά ή ένα είδος πρακτικής άσκησης, εξερεύνησης ή μελέτης για ένα πτυχίο) σου ταιριάζει καλύτερα". Στην Αστρολογία λοιπόν, "φίλοι" είναι οι άνθρωποι που μοιραζόμαστε τα ιδεώδη μας και τις ελπίδες μας για το μέλλον, που έχουμε κοινούς στόχους και συγκεκριμένα όνειρα για να υπηρετήσουμε. Ο οίκος των φίλων είναι ο 11ος ο οποίος δείχνει και τους διεθνείς οργανισμούς, τα κόμματα και τους συλλόγους, τις ομαδικές δραστηριότητες και την κοινωνική συνείδηση και αυτός ο οίκος στον χάρτη σου κυβερνάται από τον Ποσειδώνα ο οποίος δείχνει την θυσία του εαυτού σε κάτι υψηλότερο. Νομίζω ότι μέσα σε αυτό το πνεύμα σου απάντησα και για το είδος του ταξιδιού σου, όποτε κι αν πραγματοποιηθεί αυτό. Ίσως το σοκ της αλλαγής του ζωδίου σου να ήταν μεγάλο και δεν πρόλαβες να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με την πολυσημία κάποιων λέξεων. Την απόφαση να αφήσεις την σχολή σου για να φύγεις για την Αφρική δεν θα την υπαγορεύσω εγώ ούτε και κανένας άλλος θα έπρεπε να το κάνει, αν σε σέβεται ως προσωπικότητα κι αν σέβεται και τον εαυτό του. Διαβάζοντας τον χάρτη σου, σου μεταφράζω τις επιρροές που υπάρχουν και στο χέρι σου είναι να κινηθείς προς τη μία ή την άλλη ή και μία τρίτη κατεύθυνση. Τέλος, να σου πω ότι "ξεπέτες" δεν κάνω και σε ευχαριστώ ειλικρινά για το "feedback" γιατί το χρειάζομαι για να μαθαίνω και αεί να εξελίσσομαι.
  • ldiva @ 13.03.2007 19:31
    Ξαναδιαβάζοντας το σχόλιο μου σε συνδυασμό με την απάντηση του κυρίου Πανόπουλου ένιωσα την ανάγκη να σου ζητήσω συγγνώμη, εάν παρερμήνευσες τα γραφόμενά μου. Σε καμία περίπτωση ο στόχος του μηνύματος μου δεν ήταν να σου υποδείξω τί πρέπει να κάνεις αναφορικά με το ταξίδι σου στην Αφρική. Απλώς, έχοντας ιδια εμπειρία από παρόμοια κατάσταση, θέλησα να επισημάνω ότι καλό θα ήταν, σε πρώτη φάση, να καθήσεις να δουλέψεις με τον εαυτό σου προσπαθώντας να ανακαλύψεις αυτό που πραγματικά είσαι, εν συνεχεία, τί πραγματικά θες και τί σε εκφράζει και έπειτα να πάρεις την οποιαδήποτε απόφαση, ούσα σίγουρη ότι πρόκειται για ενσυνείδητη απόφαση και όχι, ενδεχομένως,για τάσεις φυγής. Γιατί είναι πολύ πιθανό, εάν δεν το κάνεις και πάρεις ελαφρά τη καρδία την οποιαδήποτε απόφαση, πολύ σύντομα να νιώσεις πάλι συναισθήματα ανασφάλειας και αμφιβολίας για το περιεχόμενο της απόφασής σου, όπου κι αν βρίσκεσαι κι ό,τι κι αν κάνεις. Κι είναι κρίμα να συνεχίσεις να ταλαιπωρείσαι... Στο πλαίσιο αυτό σου πρότεινα την εναλλακτική των εγχώριων ΜΚΟ και 2-3 επιστημονικά πεδία, προκειμένου να τεστάρεις ασφαλέστερα τα θέλω σου. Και πάλι εύχομαι καλή τύχη σε ό,τι κι αν κάνεις.

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...