παρακαλώ περιμένετε...

Γειά σας..

  • Stardhomme @ 07.06.2007 10:35
    seloteip, να σου πω μερικά στοιχεία που αφορούν τη διέλευση του Κρόνου από τον ωροσκόπο σου. Είναι μία περίοδος που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Είναι μία περίοδος κατά την οποία ο λιονταρίσιος ωροσκόπος σου πιέζεται, νιώθει φόβους και θέλει να κρυφτεί. Η καθημερινή ρουτίνα στη δουλειά αυξάνει και αρχίζεις να σκέφτεσαι αν το επάγγελμά σου είναι αυτό που θα σου φέρει την ευημερία που επιθυμείς. Σύμφωνοι, επιμονή και υπομονή πάντα έδειχνες για να κατακτήσεις το κοινωνικό status που επιθυμείς, αλλά πότε θα έρθει αυτό? Ίσως να μην έχεις και τα έσοδα τα οποία αναμένεις. Όλη αυτή η πίεση είναι πιθανό να σε επηρεάζει ψυχολογικά και συναισθηματικά. Κάποιες προστριβές μέσα στην οικογένεια είναι πιθανό να εμφανιστούν και να αισθανθείς άσχημα για όλα αυτά που συμβαίνουν, αλλά και να στενοχωρήσεις άτομα της οικογενείας σου με τα προβλήματα που βιώνεις. Δε χρειάζεται όμως να φτάσουμε και σε προβλήματα υγείας, έτσι δεν είναι? Σε τέτοιες περιπτώσεις στρεφόμαστε σε άτομα που μας καταλαβαίνουν και κατανοούν, και πράγματι κάποιοι φίλοι σου είναι εκεί να σε ακούσουν, να σου συμπαρασταθούν και να σε βοηθήσουν να ανασάνεις από αυτά που αισθάνεσαι πως σε περιορίζουν. Να σου υπενθυμίσω ότι ο Κρόνος είναι δάσκαλος, μας διδάσκει με το σκληρό τρόπο πολλές φορές, άλλωστε είναι κάτι που βίωσες και στο παρελθόν με την επιστοφή Κρόνου που είχες. Νομίζω πως με το Δία σε ορθόδρομη πορεία από τον Αύγουστο και μετά, ανασαίνεις, βλέπεις τη ζωή περισσότερο αισιόδοξα και επανεμφανίζεται η αισιοδοξία του Ήλιου σου!!
  • Siviria @ 07.06.2007 18:00
    Σε ευχαριστώ πολύ, Stardhomme,)!
  • astropet @ 07.06.2007 20:12
    teip μου, τα πράγματα είναι λίγο πολύπλοκα... Ο Κρόνος στον Λέοντα είναι μια όντως δύσκολη επιρροή για σένα, γιατί έχεις πολλούς πλανήτες στα σταθερά ζώδια... Από την άλλη, από την Παρθένο, κάποια στιγμή θα τετραγωνίσει τη γενέθλια συζυγία Ήλιου Αφροδίτης, άρα δεν έχεις ξεμπερδέψει με αυτόν. Δεύτερον, ο Ποσειδώνας είναι πάνω στον Descendant σου και θα μείνει για πολύ καιρό στο 7ο σπίτι σου και έχει ακόμα να τετραγωνίσει όσο θα βρίσκεται στον Υδροχόο, τον Ερμή και τη Σελήνη σου...Επίσης, ο Ουρανός πλησιάζει με τετράγωνο τη παραπάνω γενέθλια συζυγία, αν και θα γυρίσει ανάδρομος προς το παρόν και θα απομακρυνθεί, αλλά θα επιστρέψει δριμύτερος...
  • Siviria @ 07.06.2007 21:46
    astropet μου συννέφιασα.. δεν μπορώ να καταλάβω ποιούς τομείς επιρρεάζουν οι δύσκολες όψεις που ανέφερες αλλά δεν ακούγεται καλό.. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που ασχολήθηκες με τον χάρτη μου. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω κάποια συγκεκριμένη ερώτηση που να μπορώ να σου κάνω προκειμένου να καταλάβω καλύτερα, περι τίνος προκειται, όσον αφορά σε αυτά που μου είπες.Θα μπορούσες σε παρακαλώ αν σου είναι εύκολο να μου πείς..Οταν λες πως δεν έχω ξεμπερδέψει ακόμη..μιλάμε για καταστροφικές ή για απλά δύσκολες όψεις?? για τα υπόλοιπα θα κοιτάξω στα αστρομαθήματα,για να καταλάβω. Σε ευχαριστω πολύ!!!)))
  • astropet @ 07.06.2007 22:03
    Μη συννεφιάζεις... Πάντα έχουμε δύσκολες όψεις, δεν γλυτώνει κανείς...Διάβασε τα αστρομαθήματα κι εδώ είμαστε...
  • Siviria @ 07.06.2007 22:06
    ok!...εδιωξα τα σύννεφα..)))
  • astropet @ 11.06.2007 22:24
    teip, είχες γενέθλια χθες; Τώρα το πήρα είδηση, κοιτάζοντας το post! Χρόνια πολλά και καλά!

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...