παρακαλώ περιμένετε...

Φυγείν αδύνατο συνέχεια

  • LilithOnTop @ 09.08.2007 13:04
    lypamai gia ayto pou 8a grapsw, giati den xerw pragmata kai katastaseis, alla etsi opws se diavazw, vlepw oti aytos o antras paizei me dyo gynaikes poulwntas ais8hma kai stis 2! ek toy asfaloys, mono gia na pernaei ekeinos kala! apo thn allh, kala ths kaneis ths "antroxwristras"! ola edw plhrwnontai!
  • KaMiKaZe @ 09.08.2007 13:50
    8a milhsw ws II....8hlyko II, alla 3erw pws leitourgoun k ta arsenika mas sto peripou.... Sas 8elei k tis dyo. Sas agapaei k tis dyo kai kala 3emperdemata. Eyxomai na ton fwtisei o Ermhs k na apofasisei poia agapaei perissotero, alliws to mple3imo 8a synexizetai gia polyyy kairo afou tou to epitrepete.....
  • divina @ 09.08.2007 14:06
    esy pragmatika den ton xeperases? i theleis na plirwseis me to idio nomisma tin allh pou sou "dielyse" to spiti? kai meta tha deis oti den ton agapas kai tha synexixeis? skepsou to ligo kai auto.. mipws analwnesai ? skepsou ligo vre koritsi mou prin synexiseis na zeis se auti ti mizeria.. sou axizei kati tetoio? egw lew OXI.
  • Stardonna @ 09.08.2007 14:32
    lito.... OXI! ΟΧΙ, μεγάλο σαν της 28ης Οκτωβρίου. Και βέβαια η σχέση σας δεν είναι τυχαία αλλά αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να κρατήσει μια σχέση με συνέχεια και την κοπανάει από το σπιτικό σας. Το διαζύγιο είναι στάνταρ. Κι εσένα σου "πέφτουν" δυο γάμοι. Σταμάτα επιτέλους να ονειροπολείς όσον αφορά τους άντρες και σταμάτα να έχεις στόχο σου τη ρεβανς που πρώτα από όλα εσένα πονάει - η οικογένεια σας είναι βραχνάς και για τους δύο, το συναίσθημα σου έχει παγώσει, δεν αισθάνεσαι πλέον ασφάλεια αλλά μόνο μια σκιά "υποχρέωσης" καθώς και οτι τον θεωρούσες "ιδανικό σύζυγο". Σαφώς και σε αγάπησε και σε σου έδωσε συναίσθημα που πιθανόν να σου είχε λείψει από την μητέρα σου, "ανθίσατε" οικονομικά αλλά η συνενόηση δεν ήταν και η πιο εύκολη στον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο ούτε το διάστημα που τα σκέφτεσαι όλα αυτά αλλά: κοίτα πόσες ευκαιρίες ανοίγονται τώρα σαν τραπουλόχαρτα μπροστά σου να διαλέξεις! Από έρωτα και μάλιστα ξαφνικό θα μπορούσες να κάνεις ένα δεύτερο γάμο που θα είναι πιο κοντά στα αιτούμενα σου. Εσύ αποφασίζεις τι αξίζεις και τι θα πάρεις τελικά.
  • lito @ 09.08.2007 14:41
    Happy Cloud, έχεις δίκιο λάθος εκ παραδρομής το έτος γέννησης της μικρής είναι Οκτώβριος 1996. ευχαριστώ για τη διευκρίνηση.
  • lito @ 09.08.2007 14:46
    > Happy Cloud, έχεις δίκιο λάθος εκ παραδρομής το έτος γέννησης της μικρής είναι Οκτώβριος 1996. ευχαριστώ για τη διευκρίνηση.
  • bluelion @ 09.08.2007 14:54
    me tipota.. sunexise th zwh sou.. ksegrapse ton!!! mh skeutesai oute ekeinh pou eite to kserei eite oxi ti ginete me ton prwhn sou,phre auto pou ths aksize!!oute auth oute esu tha eiste pote euthxismenes. otan asxolhtheis me ton eauto sou kai otidhpote allo pou den exei kamia sxesh mazi tou kai stamathseis na skeutesai pws kapoia mera tha girisei.. tote na deis euforia pou tha niwsei h kardoula sou pou den to dinei kamia ekdhkish. tote tha thn exeis parei hdh etsi ki alliws giati exase oristika enan anthrwpo pou agapaei...
  • lito @ 09.08.2007 15:12
    Η λέξη εξάρτηση δεν μου άρεσε και δεν μου αρέσει και πραγματικά δεν της δίνω χώρο στη ζωή μου. δεν ξέρω πως κάθε φορά όμως που έχω να κάνω με αυτόν τον άνθρωπο χάνω τον έλεγχο. η λογική που συνήθως επικρατεί στη ζωή μου υποχωρεί και ενώ όλα αυτά που μου λέτε τα ξέρω από πρώτο χέρι είναι σαν να μην υπάρχουν και γίνομαι παρορμητική. παρόλα αυτά όταν κάθομαι και τα σκέφτομαι και δυστυχώς μερικές φορές τα αναλύω πολύ (παρθένος γαρ) ανασκουμπώνομαι και αποφασίζω να μην ενδώσω σε τίποτα. γίνεται όμως συνέχεια αυτή η δουλεία μπρος πίσω και καταντάει κουραστικό γιατί και εκείνος δεν καταλαβαίνει όταν τον γειώνω αλλά και από την άλλη η σχέση που διατηρώ τώρα δεν βοηθάει. δεν με απογειώνει συναισθηματικά για να ξεκολλήσω ολοκληρωτικά και δεν ανοίγει ορίζοντες. χρειάζομαι κάτι πραγματικά δυνατό που ως τώρα σε μικρές δόσεις βέβαια, το παίρνω μόνο από κείνον και μου αρκεί έστω κ μόνο να τον βλέπω ή να τον ακούω. με αναπτερώνουν τα λεγόμενα της star τουλάχιστον είναι χρονικά κοντά οι ευκαιρίες που αναφέρει; ξαφνικός έρωτας μακάρι.
  • lito @ 09.08.2007 15:27
    sorry, αλλά και για μένα να το έλεγες στο συγκεκριμένο μέσα θα ήσουνα. την απάντηση δεν την ξέρω και δεν αναλώνομαι. επαναπαύομαι στο ότι κάποια πράγματα είναι για να γίνουν έτσι όπως γίνονται και το κλείνω εκεί. δεν μπορώ να αποκλείσω το γεγονός να το έχει μετανιώσει το έχω καταλάβει από κάποια λεγόμενα του. είναι πολύ εγωιστής για να το πει καθαρά αλλά αυτό μου φτάνει. η μικρή ευτυχώς για κείνη αλλά και για μένα τα πάει περίφημα με όλους και όλα. τη λατρέυω!! σ ευχαριστώ.

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...