παρακαλώ περιμένετε...

pros stardonna

  • Stardonna @ 24.08.2007 22:38
    sissy86 πώς σου γεννήθηκαν αλήθεια αυτές οι απορίες από αυτά που διάβασες; Μόλις επιστρέψω από τις διακοπές μου θα ρίξω και μια και δυο ματιές -δείξτε λίγη υπομονή ακόμη.
  • sissy86 @ 26.08.2007 13:20
    einai apo aftes tis apories pou sou pernane ap to mialo otan diavazeis kati...alles tis les kai alles apla tis afineis na perasoun... na peraseis kala stis diakopes sou!!! tha perimenw sholio sou..ipomoni ehw mpoliki...
  • Stardonna @ 30.08.2007 12:56
    sissy86 δεν έχω επιστρέψει στη βάση μου αλλά επειδή δεν μ αρέσει να εξαντλώ την υπομονή των ανθρώπων που έχουν (υπομονή), αποπειρώμαι να σου γράψω κάτι – το ερώτημα σου είναι τόσο γενικό, κάπως «χαμένο»… κι αυτό δεν με βοηθάει. Θα επιλέξω λοιπόν δυο-τρία ενδιαφέροντα -κατά τη γνώμη μου- σημεία από το χάρτη σου κι ελπίζω να σου δώσω περισσότερο food for thought παρά αλυσιδωτές απορίες. Ιχθύς με ωροσκόπο Ταύρο και με μεγάλη έμφαση στον 11ο οίκο που μιλάει για τις φιλίες, τα όνειρα και τις ελπίδες για το μέλλον, για την κοινωνία και την πολιτική ακόμα και για το διαδίκτυο, τους μεγάλους οργανισμούς. Από τον χάρτη σου απουσιάζει ο Αέρας αλλά και η Γη δεν εκπροσωπείται ικανά – είσαι πάρα πολύ υδάτινη και μεταβλητή δηλαδή «πολύ Ιχθύς» και έχεις να ωφεληθείς από τη συναναστροφή σου με άτομα που θα σε συμπληρώσουν δηλαδή με ζώδια του Αέρα και της Γης. Με τον πατέρα σου δε νομίζω ότι είχες εύκολη σχέση ούτε με τα αδέρφια σου (αν έχεις) κι αυτό θα το περνάγαμε στο ντούκου αν δεν επηρέαζε τον τρόπο που έχεις μάθει να συσχετίζεσαι με τους άντρες γενικώς. Την τελευταία διετία ο Κρόνος πίεζε το σπίτι και την οικογένεια σου, οι ρίζες και το παρελθόν σου «χτυπήθηκαν» για να δεις τα θέματα αυτά πιο σοβαρά και ρεαλιστικά. Εντωμεταξύ ο Πλούτωνας κάνει σύνοδο με τον Άρη σου στον 8ο οίκο σου κι αυτό δείχνει ότι βίωσες κρίση στις σχέσεις σου, δέχτηκες μεγάλες ψυχολογικές πιέσεις και ένιωσες εκρηκτικό θυμό και δείχνει επίσης μια σχέση με άντρα πάρα πολύ παθιασμένη - με την διπλή σημασία του πάθους. Ίσως ο Δίας ήδη να σου έφερε έναν σύντροφο μεγαλύτερο σου ή έστω, πολύ ώριμο και φιλόδοξο, από τον χώρο της καθημερινότητας σου, δουλειάς ή σπουδών –τα παιχνίδια εξουσίας είναι μέσα στο μενού σου όπως και το να ερωτευτείς βαθιά, να στηριχτείς σε ένα σοβαρό πρόσωπο, να βρεις κατά κάποιο τρόπο έναν άλλο πατέρα. Ως προς τους στόχους και τα επαγγελματικά σου είσαι λίγο (έως πολύ) μπερδεμένη και κάτι ή κάποιος μέσα από το σπίτι σου (ενδεχομένως η μητέρα σου) προσπαθούσε να σε προσγειώσει –μήπως έκανες και σπουδές στο σπίτι σου (δι αλληλογραφίας) ή αναβλήθηκαν οι σπουδές κάπου μακριά από το σπίτι σου; Σου προτείνω να αρχίσεις να διαβάζεις τα Αστρομαθήματα – τι σημαίνουν οι οίκοι και οι όψεις, παρακολούθησε και τις απαντήσεις που δίνονται σε άλλα μέλη κι επανέρχεσαι με πιο συγκεκριμένα ερωτήματα.
  • sissy86 @ 30.08.2007 21:24
    stardonna, katarhas efharistw poli gia tin analisi!! i erwtisi itan geniki giati akoma eimai sti fasi pou prospathw na enwsw ta kommatia tou puzzle.. Se o,ti afora tis sheseis me tous allous kai tin oikogeneia i alitheia einai oti petihes diana!!! Eftihws i krisi perase kai siga-siga ta pragmata strwnoun.. Afto pou me apasholei kiriws afti tin periodo einai ta epaggelmatika mou dioti prin ligo kairo epiasa douleia kai thelw na ta paw oso kalitera mporw.. Diavasa oti twra pou o kronos mpainei stin partheno oi ihtheis tha perasoume mia 2etia statheropoiisis i ekseliksis sta epaggelmatika kai siga-siga psahnw pws afto epireazei to diko mou harti.. Efharistw poli kai pali gia tin apantisi!!! P.S. Kathe sholio dekto.. P.S2 Kai apli kala na peraseis!!

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...