παρακαλώ περιμένετε...

προς κύριο πανόπουλο

  • ploutonia @ 05.09.2007 21:27
    καλησπέρα 2046 από τότε που τυχαία ασχολήθηκα με την αστρολογία (ερασιτεχνικά) , διαπιστώνω ότι αν κάποιος "το ΄χει" , οι προβλέψεις -κυρίως ψυχολογικού περιεχομένου - δεν είναι τυχαίες ,,,,πίστεψε με και ας αναμένουμε απάντηση από τους ειδήμονες! Πάντως με Ιχθύ κατά βάθος υπάρχει απεριόριστο αίσθημα και σίγουρα θα νιωθεις το βάθος των πραγμάτων έτσι δεν είναι? σε σώζει από τον αέρα των διδύμων λιγάκι (δεν είδα χαρτη σου).
  • Stardonna @ 06.09.2007 09:43
    2064, την τελευταία βδομάδα τα θέματα σχέσεων έχουν ξανάρθει στο προσκήνιο και η ανάγκη για το «μαζί» αντιπαρατίθεται για μια ακόμα φορά με την διάθεση να το παίξεις «ελεύθερη κι ωραία» ουσιαστικά γιατί φοβάσαι και αμυντικά βγάζεις μια κάπως απότομη συμπεριφορά που οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν. Έχεις διάφορες ερωτικές ευκαιρίες κι ενώ μαγνητίζεις «παράξενους» παρτενέρ οι ιστορίες αυτές μπορούν να έχουν βάσεις και σοβαρότητα που μέσα από αντισυμβατικές ατραπούς μπορούν να σε οδηγήσουν στην ερωτική σταθερότητα και το βαθύ δέσιμο που επιζητάς. Ταυτόχρονα, η κούραση στη δουλειά συνεχίζεται, ελπίζω χωρίς επιπτώσεις στην υγεία σου – λόγω υπερκόπωσης, διαταραχών του ύπνου ή κατανάλωσης αλκοόλ, μη ενδεδειγμένων φαρμάκων, κλπ. Μία περίοδος έντασης στο σπίτι ξεκινάει αυτές τις ημέρες που ο Άρης αγγίζει το IC σου - πρόσεχε πώς μιλάς, τουλάχιστον σε αυτούς που σε ενδιαφέρουν πολύ, όπως και τα μικροατυχήματα λόγω βιασύνης. Διοχέτευσε την ορμή σου στο συγύρισμα ή μια μετακόμιση παρά σε καυγάδες που η επωδός είναι «Εγώ, εγώ, εγώ». Τέλος, όσον αφορά την καριέρα σου, ήρθε ο καιρός να πραγματοποιήσεις ένα σου όνειρο και να αναγνωριστείς κοινωνικά ιδίως αν ασχολείσαι με κάτι καλλιτεχνικό ή την ανακούφιση άλλων ανθρώπων. Πολύ σύντομα θα έχεις και τα ανοίγματα και την άνοδο που επιθυμείς και εάν σε ενδιαφέρει κι ένα πτυχίο επιτέλους στο χέρι που συνεπάγεται μια σχετική με αυτό θέση, μια θέση από όπου θα μπορέσεις να υπηρετήσεις τα πιστεύω σου ακόμα και να διδάξεις. Και μια πρόταση: τον θυμό σου μάθε να τον διαχειρίζεσαι, όχι να τον καταπιέζεις φοβούμενη μια έκρηξη που αργά ή γρήγορα θα συμβεί με κόστος και για την δική σου ψυχολογία και για τα "θύματα" των ξεσπασμάτων σου. Δες πιο προσεχτικά και ξεκαθάρισε τι γίνεται με την ασυμβίβαστη διάθεση σου, την περίσσια δύναμη που κρύβεις μέσα σου, δέξου το πάθος, τα πάθη και τα παθήματα σου ακόμα, αξιοποίησε τη λογική για να δεχτείς τις αλλαγές χωρίς να πανικοβάλλεσαι.
  • 2046 @ 06.09.2007 15:48
    Stardonna σευχαριστώ πολύ πολύ για την πρόβλεψη, είναι πραγματικά σε πολλά σημεία πολύ αληθινή (μετά από ενάμιση χρόνο σοβαρής σχέσης, πάει, τελείωσε, γιατί οι δίδυμοι απλά δεν αντέχουν τα μεγαααααλα διαλείμματα και κυρίως γιατί μερικές συμπεριφορές δείχνουν ότι απλά αυτός που πίστεψες ότι ήταν ο άνθρωπος σου, απλά δεν εξέφραζε τι πραγματικά ήθελε από τη σχέση και δεν εκτίμησε όλα όσα πρόσφερες ο ίδιος ) (τα χω πιει όσο λίγες φορές το τελευταίο διάστημα και εξού η ρινοφαρυγγίτιδα, αλλά οκ!) (μάλωσα με την παρέα μου σε φάση που με πρήζαν και καλά να το διασκεδάζω, ενώ εγώ ήθελα να τα πιω στην άκρη του μπαρ και να μιλάω για ταξίδια…(και ναι ξέρω ότι έχω κάνει ένα άλφα focus στο εγώ… Την πρότασή σου μπορώ να την εκτυπώσω, να την τοιχοκολλήσω, να την διαβάζω για καλημέρα, καληνύχτα, γιατί απλά πολλά από αυτά τα χω νιώσει και θέλω να τα αλλάξω… το ερώτημα είναι όταν παρουσιάζονται εκείνες οι καταστάσεις που καλό θα ταν να διαχειριστείς το θυμό σου ή να συμβιβαστείς με τα «μικρά», ενώ ήδη έχεις υποχωρήσει στα «μεγάλα», πως το κάνεις πράξη αυτό, φιλοσοφία ζωής????? Εεε??? Μήπως καμιά, οποιαδήποτε συμβουλή γι αυτό??
  • 2046 @ 06.09.2007 15:50
    Plutonia έχεις δίκιο το τελευταίο διάστημα έκανα πολλές διαπιστώσεις για μένα και τις σχέσεις μου, ίσως και μόνο ο ωροσκόπος στους Ιχθύς να με κάνει να κόψω λίγη φόρα και να εστιάσω σε πράγματα και ανθρώπους που πραγματικά με ενδιαφέρουν και με εκφράζουν ή να προσπαθήσω στο μέλλον να διορθώσω λάθη που μισώ να κάνω... σίγουρα perfect δεν είναι κανείς ούτε αυτό διάστημα αλλά τουλάχιστον όλα σε πάνε ένα σκαλί παραπάνω… καλή δύναμη σε όλες τις αποφάσεις σου, να τις πάρεις μα σύνεση...

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...