παρακαλώ περιμένετε...

ΣΕΛΗΝΗ AGAINST ΚΡΟΝΟ!!

  • astropet @ 28.09.2007 13:23
    Καμία όψη δεν είναι ΤΟΣΟ άσχημη. Εξαρτάται τι κάνεις με αυτήν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με δύο πλανήτες που κυβερνούν δύο αντίθετα ζώδια. Η Σελήνη τον Καρκίνο και ο Κρόνος το απέναντι ζώδιο, τον Αιγόκερω. Ανάλογα με το ζώδιο και το σπίτι στο οποίο βρίσκεται, η Σελήνη δείχνει τι είναι αυτό που χρειάζεται το άτομο για να αισθάνεται καλά. Ποια είναι η συναισθηματική τροφή που θα το κάνει χορτάτο. Είναι το μικρό παιδί μέσα μας που δεν μεγαλώνει ποτέ. Που έχει ανάγκες τις οποίες πρέπει πάση θυσία να καλύψει. Όταν αυτή μας η ανάγκη μπλέκεται με τον Κρόνο, τον πλανήτη των ορίων, της πειθαρχίας και της αυτάρκειας, αρχίζουν τα προβλήματα που σπανίως λύνονται πριν τα 30 μας χρόνια. Το παιδί μέσα μας ζητάει πράγματα και ο Κρόνος του λέει, όχι δεν κατάλαβες, σταμάτα να φέρεσαι σαν κακομαθημένο και ωρίμασε επιτέλους. Για πρώτη φορά, αυτή τη μη ικανοποίηση των αναγκών μας, τη συναντάμε στη μητέρα. Η μητέρα συνήθως είναι αυτή που θα λέει ΟΧΙ στο άτομο Σελήνης-Κρόνου. Το άτομο μπορεί να αισθάνεται ότι δεν πήρε τόση αγάπη από τη μητέρα όση θα ήθελε. Συνήθως παραπονιέται ότι δεν με αγάπησε ποτέ, ήταν μια ζωή κρύα και απόμακρη, όλο μου έλεγε διάβαζε και διάβαζε, μια φορά δεν με πήγε σε ένα λούνα παρκ, ποτέ της δεν είχε χρόνο για μένα και άλλα τέτοια παρόμοια... Να τονίσω εδώ ότι ο χάρτης μας δεν περιγράφει αντικειμενικά τους γονείς μας, αλλά το πώς εμείς τους βλέπουμε. Δηλαδή, ένα άτομο με Σελήνη-Κρόνο, παραβλέπει τις φορές που η μητέρα ικανοποίησε τις ανάγκες του και δίνει έμφαση σε εκείνες που η μητέρα δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του. Για ένα άλλο άτομο, η ίδια μητέρα μπορεί να είναι τρυφερή και στοργική.
  • Stardhomme @ 28.09.2007 13:26
    komi812004, πιθανότατα αναφέρεσαι στην όψη στο γενέθλιο χάρτη σου. Μία τέτοια αντίθεση δείχνει την ισορροπία που πρέπει να βρεις στη σύναψη μίας συντροφικής σχέσης και στη διάθεση σου για ερωτική κατάκτηση του άλλου. Εξηγούμαι: Έχεις διάθεση για φλερτ, έρωτα και ερωτικό παιχνίδι και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό. Που αποσκοπεί όμως αυτό; Στη συντροφική σχέση η οποία λειτουργεί αρμονικά και ισορροπιστικά. Δε νομίζω! Ίσως να πλήττεις με την υπερβολική ηρεμία, να επιθυμείς την κατάκτηση του άλλου ατόμου και τη διαρκή πάλη μαζί του για ποιος είναι το αφεντικό στη σχέση. Πιθανότατα μέσα στη σχέση σου να επιθυμείς την επιδοκιμασία, είτε από το σύντροφο είτε απο εξωτερικούς παρατηρητές, με αποτέλεσμα να είσαι περισσότερο ενεργητική, επιθετική, από όσο αντέχει ο σύντροφος. Ενώ είσαι ένα άτομο που ζει μέσα από τις σχέσεις, που πλάθεις την προσωπικότητά σου μέσω αυτών, δεν έχεις την υπομονή να δέσεις μία σχέση βήμα-βήμα, πετραδάκι-πετραδάκι. Είναι πιθανό να αντιμετώπισες μία μητέρα απόμακρη, ψυχρή απεναντί σου (χωρίς απαραίτητα η μητέρα σου να έχει αντιληφθεί αυτή τη δράση της) με αποτέλεσμα να αναζητάς την επιδοκιμασία στο πρόσωπό σου από τους συντρόφους σου. Πάντως, ο χρόνος και οι εμπειρίες σε ωριμάζουν και σε κάνουν όλο και περισσότερο έτοιμη να μπεις σε μία σχέση που θα ολοκληρωθεί με παιδιά, αφού είναι κάτι που επιθυμείς.
  • komi812004 @ 12.04.2009 23:08
    Σας ευχαριστώ και τους δύο πολυ έστω και καθυστερημένα!Με βοηθήσατε και έβγαλα κάποια συμπεράσματα μέσα από τα λεγόμενα σας, και πάλι ευχαριστώ!!

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...