παρακαλώ περιμένετε...

ΠΡΟΣ GPANO K STARDOME ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ

  • Stardhomme @ 14.10.2007 20:38
    OtherEve, ο Κρόνος είναι αυτός που σε έχει βάλει σε τέτοια δοκιμασία. Από το τέλος του καλοκαιριού ο Κρόνος έχει αρχίσει να έχει στενή επαφή με τον ωροσκόπο σου και θα διατηρηθεί για περίπου 10 μήνες (με κυριότερες εποχές έντασης Σεπτέμβριο 2007 και Απρίλιο 2008). Πάντως και μετά από αυτή την εποχή, η επιστροφή Κρόνου στο χάρτη σου είναι στο πρόγραμμα με εντονη επίδραση Αύγουστο και Σεπτέμβριο του 2008. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πως μιλάμε για ένα δωδεκάμηνο με έντονη επίδραση στο χάρτη σου και με αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν. Η κύρια επιροή του Κρόνου, εκτός από τον ωροσκόπο σου (εικόνα σου, διάθεση σου) είναι στους οίκους 5 και 7. Μαθαίνεις λοιπόν πως η ζωή δεν είναι απλό παιχνίδι (το ξέρεις αυτό από τη φύση σου, αλλά μία υπενθύμιση δεν κάνει κακό) και πως οι σχέσεις σου αν δεν έχουν ισχυρές βάσεις δεν μπορούν να παραμένουν άθικτες. Είναι πιθανό μία σχέση που σε έκανε να ονειρεύεσαι πως βρήκες το λιμάνι που έψαχνες, να πρέπει να τελειώσει αφού δεν ίσχυε αυτό που πίστευες (σε αντίθετη περίπτωση, αυτή η σχέση ισχυροποιείται). Πάντως μετά την περίοδο που σου ανέφερα, θα βγεις σίγουρα αλλαγμένη (με αλλαγές που πολλές φορές είναι δυσβάστακτες) αλλά και με νέα δύναμη απέναντι στην κοινωνική κριτική (την οποία φοβάσαι με αποτέλεσμα να βγαίνεις με διστακτικότητα και φόβο απέναντι σε κάθε νέο ξεκίνημα).
  • OtherEve @ 14.10.2007 20:48
    Σε ευχαριστώ πολύ Stardhomme, να είσαι καλά. Μακάρι να μου έλεγες ότι βρίσκομαι στο τέλος αυτής της περιόδου, γιατί δυσκολεύομαι πολύ να τα βγάλω πέρα με αυτές τις καταστάσεις... Άρα για κάνα χρόνο ακόμα θα παιδεύομαι, ε?
  • Stardhomme @ 14.10.2007 20:56
    Το θετικό της υπόθεσης είναι πως το παίδεμα, όπως το λες, θα έχει στο πλάι του το Δία από τον 5ο οίκο, που θα φέρνει δώρα (φλερτ, ενασχόληση με χόμπυ, ανάσες χαράς και ανεμελιάς) όλο το 2008. Πάντως, σημασία δεν έχει να περάσει το παίδεμα, αλλά να καταλάβεις το ρόλο της δοκιμασίας. Όσο νωρίτερα γίνει αυτό, τόσο πιο ανώδυνα θα είναι τα επόμενα περάσματα του Κρόνου από ωροσκόπο και γενέθλιο Κρόνο σου. Υπομονή και αυτοπειθαρχία χρειάζεται!! Να είσαι καλά!!

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...