παρακαλώ περιμένετε...

ΡΟΛΟΣ-ΕΠΙΡΡΟΗ ΑΝΑΔΡΟΜΟΥ ΔΙΑ

  • Stardhomme @ 14.05.2008 14:45
    SCBE, ας πιάσουμε τα θέματα ένα ένα. Καταρχάς, δε χάθηκα, απλώς υπάρχει ακόμα πρόβλημα με τη λειτουργία του site και είναι δύσκολο να έχουμε άμεσα το χάρτη σας, γιαυτό και οι απαντήσεις δε δίνονται με την παλιά ευκολία.
    Πάμε στους ανάδρομους πλανήτες. Δεν έχω στατιστικά δεδομένα, αλλά τα άτομα με γενέθλιο ανάδρομο Ερμή, δε συναντούν τόσα προβλήματα όσα οι υπόλοιποι όταν ο Ερμής γυρνά σε ανάδρομη πορεία. Και πάμε στον ανάδρομο Δία σου. Σε ποιον τομέα της ζωής σου αισθάνεσαι Θεός (με την έννοια πως μπορείς να καταφέρεις τα πάντα); Στον τομέα των φίλων σου, είσαι εξαιρετικά δημοφιλής, αγαπητή, ευχάριστη και είναι εύκολο για εσένα να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Πότε δημιουργείται το πρόβλημα όμως. Όταν μπλεχτεί το φιλικό με το γκομενικό, όταν μπλεχτούν οι έννοιες, σας αγαπώ και αγαπήστε με, όταν έχεις φίλους αλλά δεν έχεις σύντροφο και αισθάνεσαι πως δε θα βρεις ποτέ. Τότε δεν ανοίγεσαι εύκολα στον κόσμο, γιατί ίσως να φοβάσαι πως θα δώσεις συναισθήματα και δε θα πάρεις πίσω. Η άνεσή σου για κοινωνικές επαφές εσωτερικεύεται και οι άσχημες σκέψεις που κάνεις σε αναγκάζουν να πηγαίνεις στη γωνία σου και να αφήνεις άλλους να κάνουν τις δημόσιες σχέσεις που τόσο πολύ επιθυμείς να κάνεις εσύ. Άρα, ο ανάδρομος Δίας είναι μεν μία ευκολία στις γνωριμίες, αλλά το θέμα μπερδεύεται όταν η φιλική γνωριμία μετατραπεί σε εσωτερική σου ανάγκη για να έχεις ερωτική σχέση με το συγκεκριμένο άτομο. Και ναι, με το Δία ανάδρομο στον 5ο οίκο σου, μπορεί να έχεις επιστροφές παλιών αγαπημένων προσώπων ή να χρειαστεί να κάνεις μία αξιολόγηση από τα άτομα που γνώρισες σε ερωτικό επίπεδο όλο το τελευταίο διάστημα. Και να προσέχεις να μην μπλέκεις τη φιλία με τον έρωτα.
    Ο Άρης στο Λέοντα, θα μπορούσε να είναι η αφορμή για ένα ταξίδι (μήπως για εκπαιδευτικούς σκοπούς) ή η ανάγκη σου να απομακρυνθείς από την οικογένεια με στόχο να σκεφτείς καλύτερα κάποια πράγματα που σε βασανίζουν ψυχολογικά. Θα μπορούσε να είναι και εκρήξεις λεκτικές απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και νεύρα που δεν εκτονώνται εύκολα ή που εκτονώνται με τρόπο που αποφέρει το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μήπως πάλι είναι και υπερβολικη δουλειά, υπερβολικές υποχρεώσεις οι οποίες σε κρατούν μακριά από σπίτι και οικογένεια; Αλλά θα μπορούσε πάλι η υπερβολική δουλειά να φέρει μία ευχάριστη επαγγελματική εξέλιξη ή την ανάγκη να μετακομισεις. Πάντως μέχρι να περάσει ο Άρης στον ωροσκόπο σου (10/6), η εσωτερικ΄ηαναζήτηση του νοήματος των πραγμάτων θα είναι παρούσα. Είναι η δουλεια που κάνεις αυτή που επιθυμείς, είναι η ζωή σου όπως επιθυμείς; Να προσέχεις το ψυχολογικό break down, να έχεις κάτι χειροπιαστό να πιάνεσαι τη δύσκολη ώρα, αυτό είναι το μυστικό.
    Τέλος, οι κινήσεις των πλανήτων βρίσκονται στις Αστρολογικές Εφημερίδες που θα βρεις σε βιβλιοπωλεία που έχουν αστρολογικά περιοδικά, αλλά μπορείς να φτιάξεις και το χάρτη της ημέρας που επιθυμείς στο site που βρισκόμαστε.
    Να είσαι καλά!

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...