παρακαλώ περιμένετε...

μια βοηθεια την χρειαζομαι θα ελεγα!!

  • MARIAH @ 02.08.2008 07:13
    Welcome Gerito ! Δυστυχώς ανήκω στην ίδια κατηγορία. Δεν το έχω καταφέρει μέχρι στιγμής αν και υπάρχει το link αστρομαθήματα. Ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή θα μου απαντήσει ο gpano ή άλλος συνεργάτης! Καλή επιτυχία στις προσπάθειές σου !!!!
  • Stargazer @ 02.08.2008 13:53
    Gerito και Mariah, να ξεκαθαρίσουμε κάτι, γιατί βλέπω πολλούς με την ίδια απορία. Βεβαίως και μόνο από τα αστρομαθήματα δεν θα γίνετε αστρολόγοι. Η αστρολογία χρειάζεται συνεχή μελέτη, συνεχή ενασχόληση, πολλή εξάσκηση και ΠΑΡΑ πολύ κόπο. Εδώ αστρολόγοι με πολυετή πείρα και δηλώνουν ότι δεν ξέρουν αστρολογία. Τα αστρομαθήματα έχουν σκοπό να σας εξοικειώσουν με την αστρολογική ορολογία, ώστε να ξέρετε πέντε πράγματα για τους πλανήτες, τι είναι οι οίκοι περίπου, ποια τα κύρια χαρακτηριστικά των ζωδίων και από κει και πέρα όποιος ενδιαφέρεται και θέλει να μάθει περισσότερα, θα πρέπει να μελετήσει μόνος του. Είναι πρακτικώς αδύνατον από τα αστρομαθήματα και μόνο κάποιος να γίνει αστρολόγος και να μπορεί να διαβάζει χάρτες. Οπότε, δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεστε μειονεκτικά, τα αστρομαθήματα είναι απλώς το ερέθισμα.
  • MARIAH @ 02.08.2008 23:00
    Stargazer δεν αισθανόμαστε τόσο μειονεκτικά που δεν τα καταφέρνουμε, απλά όπως θα καταλαβαίνεις και από άλλες περιπτώσεις (μία νέα φυλή ζωδίων να προστεθεί - ανεπίδεκτοι-) το σημαντικό είναι να ξέρουμε που βρισκόμαστε. Δηλ. είναι προφανές ότι όλους μας ενδιαφέρει μία ανάλυση του χάρτη και τα σημεία που θα πρέπει να προσέξει ο καθένας. Πχ υπέργαψα σύμβαση εργασίας εποχή που ο Ερμής δεν ήταν ευνοϊκός για τους Καρκίνους. Τι συνέπειες θα έχει αυτό κλπ. Είμαστε βέβαια πολλοί και με ποιόν να πρωτοασχοληθείτε όπως λέει και το αξιολογότατο μέλος Happy Cloud. Να ελπίζουμε ;;;;; Καλό μήνα !!!!
  • gerito @ 04.08.2008 21:26
    ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ ΠΛΗΡΩΣ Η MARIAH.ΕΓΩ ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ.....ΤΙ,ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ!!ΠΑΡΑΠΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ stargazer!

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...