παρακαλώ περιμένετε...

ΑΛΛΑΓΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ;;;

  • Stargazer @ 09.09.2008 22:24
    piccola, βρίσκεσαι σε μια φάση μεγάλων αλλαγών γενικότερα από τις αρχές του καλοκαιριού που μόλις πέρασε. Δεν τίθεται θέμα αν ευνοούνται ή όχι, διότι πολλές από αυτές δεν θα μπορείς να τις αποφύγεις. Είναι καιρός για νέα βήματα, για ρίσκα, για κάτι καινούριο κι όσο πιο διαφορετικό είναι από το παλιό, τόσο το καλύτερο. Ήδη από πέρσι σε έχει πιάσει μια διάθεση για αλλαγή. Πάντως πολλές από τις αλλαγές αυτές για τα επόμενα τριάντα χρόνια θα είναι επώδυνες, διότι θα πρέπει να έρθεις αντιμέτωπη με τους φόβους σου και με ό,τι έχεις καταπιέσει στο υποσυνείδητό σου. Θα έχεις όμως και συμμάχους δίπλα σου και πολύτιμες βοήθειες, να το ξέρεις.

    Όμως υπάρχει και κάτι άλλο. Κι αυτό λέγεται Κρόνος στην Παρθένο. Ο Κρόνος είναι ένας πλανήτης που δεν συμπαθείς ιδιαίτερα, κάθε 7-8 χρόνια όμως θα κάνει έντονη την παρουσία του, συνήθως θα σου χαλάει τη διάθεση, θα σε ψιλομιζεριάζει και κυρίως θα σε κάνει να αισθάνεσαι ότι πρέπει να ψαλιδίζεις τα όνειρά σου. Θα σε κάνει όμως να βλέπεις και τα πράγματα όπως έχουν κι όχι όπως θα ήθελες να είναι, οπότε θα είναι και περίοδοι σημαντικών αποφάσεων. Ήδη από πέρσι είχες επιστροφή Κρόνου, η επιρροή του συνεχίζεται και φέτος, σίγουρα δεν είσαι και στα καλύτερά σου, όμως είναι πλέον ώρα να πατήσεις στα πόδια σου και να γίνεις ένα αυτάρκες άτομο.

    Όσο για τη νέα αυτή δουλειά, μόνο το ότι τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως σου τα παρουσιάζουν σε τρομάζει? Ή μήπως φοβάσαι κιόλας ότι δεν θα τα καταφέρεις? Δεν βλέπω να έχεις και φοβερή αυτοεκτίμηση. Στο κάτω κάτω λες ότι δεν είσαι ικανοποιημένη από τη δουλειά που είσαι τώρα, οπότε ένας λόγος παραπάνω για να αλλάξεις. Το αν αυτή η δουλειά θα είναι η τέλεια δουλειά, δεν μπορώ να στο πω. Να ξέρεις όμως ότι είσαι ένα άτομο που δύσκολα ικανοποιείται. Πάντοτε, ό,τι και να κάνεις, ποτέ δεν θα είσαι 100% ικανοποιημένη.

    Του χρόνου πάντως φαίνεται να πηγαίνουν πολύ καλύτερα τα πράγματα για σένα, έχε όμως το νου σου το διάστημα Μαίου-Ιουνίου.
  • piccola @ 10.09.2008 10:47
    Many thanks Stargazer!
    επιβεβαιώνω ότι "μεγάλες αλλαγες" αισθάνομαι ότι έρχονται και ότι πιθανότατα δε θα έχω κανέναν έλεγχο σε αυτές. Από το χάρτη μου εννοείς ότι "δε βλέπεις να έχω και πολλή αυτοεκτίμηση" ή από τον τρόπο που έγραψα; Δε μου αρέσουν γενικά τα μεγάλα λόγια και οι φανφάρες, είμαι Low profile και ίσως για αυτό δείχνω λιγότερα από αυτά που πραγματικά μπορώ να κάνω...

έχουν γενέθλια 233 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πανάρετος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...