παρακαλώ περιμένετε...

τροπους

  • fldown @ 23.09.2008 11:21
    breeze4, κοιτάζοντας την απάντησή σας αλλά και της stardonna στο προηγούμενο ποστ μου δημιουργούνται δύο ερωτήματα.
    Πρώτο ερώτημα: Αναφέρεται πουθενά ότι είναι υποχρεωμένος ο οποιοσδήποτε από το site να απαντήσει στις ερωτήσεις μας; Έχει επαναληφθεί πολλές φορές ότι όσοι απαντούν δεν πληρώνονται γι' αυτό και δεν έχουν την υποχρέωση να είναι πάνω από το site. Οπότε δεν τίθεται θέμα απάντησης στο ερώτημά σας "Στα πόσα ποστ παίρνεις απάντηση;". Στο παρελθόν είχατε πάρει απαντήσεις και ίσως και τώρα να ξαναπαίρνατε αν είχατε λίγη παραπάνω υπομονή. Κι άλλα μέλη εμφανίστηκαν με προβλήματα αναζητώντας μια απάντηση αλλά δεν κατέφυγαν σε ειρωνικές απορίες όπως του προηγούμενου ποστ.
    Δεύτερο ερώτημα: Αναφέρετε επί λέξη "βλεπω απαντησεις 2 κ 3 φορες τη εβδομαδα στα ιδια ατομα" και πραγματικά αυτό μου προξένησε περισσότερο ενδιαφέρον και από τα παραπάνω. Μπήκα λοιπόν στον πειρασμό να κοιτάξω το κομμάτι που λέει Stardome* ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ όπου φαίνονται όλες οι απαντήσεις από τον Stardhomme, τη Stardonna και τον Stargazer. Εγώ προσωπικά κοιτώντας τις πρώτες 8 σελίδες με απαντήσεις δεν είδα πουθενά να επαναλαμβάνεται μέσα στην ίδια εβδομάδα απάντηση στο ίδιο άτομο με διαφορετικό ερώτημα. Ούτε καν με άλλο ερώτημα. Επειδή όμως υπάρχει πάντα η πιθανότητα δικής μου αβλεψίας, θα ήθελα σας παρακαλώ να κατονομάσετε τους ευνοημένους αυτού του δικτυακού community στους οποίους αναφέρεστε για να τους γνωρίζουμε κι εμείς να πάρουμε και το μέρος αν όντως αυτό έχει συμβεί.
  • Stardonna @ 23.09.2008 12:27
    1)Μία αστρολογική απάντηση μου παίρνει από 40 έως και 70 λεπτά. Για να γράψω μια πρόταση μου παίρνει γύρω στα 40 δευτερόλεπτα.
    2)Το συντακτικό σας (ή μάλλον, γενικά ο τρόπος που επικοινωνείτε) δεν μου είναι απολύτως κατανοητό -μήπως μου ζητάτε να έρθω αύριο το πρωί με τον κηδεμόνα μου για να μην τα κρατάτε κι εσείς μέσα σας και μου πάθετε τίποτα;
    3)Τα ερωτήματα σας είναι πάντα γενικά και έχουν να κάνουν με το πόσο άσχημα περάσατε και τι θα γίνει. Μας λέτε ότι δυσφορείτε και με τον -ιδιότυπο τρόπο σας- ζητάτε ελπίδα. Δηλαδή υπαγορεύετε εμμέσως τι (και πώς) θέλετε να ακούσετε. Εντωμεταξύ, ευχαριστώ δεν θυμάμαι να είπατε ποτέ?
    4)Με αυτό τον τρόπο σας, αλήθεια, τι προσδοκάτε να πάρετε;
    5)Κοιτάζοντας τον χάρτη σας βλέπω «δύσκολες» διελεύσεις - δεν μου αρέσει (παρά την όποια διαφορετική γνώμη σας) να γίνομαι δυσάρεστη. Αφενός «χαλιέμαι» εγώ, αφετέρου λαμβάνω το σήμα σας που μοιάζει αρκετά με τον στίχο: «αφού δεν είχε νέα ευχάριστα να πει». Έχετε λοιπόν τη διάθεση να ακούσετε;
    6)Αν το θέλετε πραγματικά, ψάξτε τι σημαίνουν οι παρακάτω διελεύσεις (για να μην λέτε ύστερα πάλι «κακιά»?)
    Ή απευθυνθείτε σε μέλη που ξέρουν πέντε πράγματα, αν έχουν την ευγενή καλοσύνη να κάνουν ένα σχόλιο σχετικά με αυτά: α) ο διελαύνον Πλούτωνας σε σύνοδο με τον γενέθλιο Άρη στον 7ο οίκο β) Κρόνος στην ακμή του 4ου οίκου και σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Κρόνο γ) ηλιακή έκλειψη στην ακμή του 3ου οίκου και σε αντίθεση με την γενέθλια Αφροδίτη δ) Ποσειδώνας σε σύνοδο πάλι με τον γενέθλιο Ήλιο στον 9ο οίκο και ε) Δίας σε σύνοδο (για μια ακόμα φορά) με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον 8ο οίκο. Αυτό το τελευταίο είναι πάρα πολύ καλό! Να το προσέξετε.

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...