παρακαλώ περιμένετε...

karkinos se telma

  • Asumbibasth @ 04.10.2008 03:46
    Καλή μου...(μου επιτρέπεις να σε αποκαλέσω έτσι ε; ) ως μεγαλύτερη σου λιγάκι,χεχε, πρέπει να σου πω ότι είναι πάρα πολύ φυσιολογικό και καθόλου τραγικό μια κοπελίτσα στα 22 της χρόνια να μην έχει μέχρι τώρα ερωτική ζωή...Θα σου πω κάτι...καταλαβαίνω ότι μπορεί να το θες και να ανησυχείς και να βλέπεις άλλα κορίτσια στην ηλικία σου να είναι σχετικά έμπειρες (γιατί πόσο έμπειρη μπορείς να σαι στα 22!), αλλά για τον κάθε άνθρωπο χτυπάει διαφορετικό καμπανάκι για το πότε θα νιώσει έτοιμος - η να προχωρήσει σε αυτό το επίπεδο..Δεν είμαστε όλοι έτοιμοι στα 16 ούτε στα 18 ούτε και στα 22 ίσως...Αυτό που θέλω να πω είναι να το αφήσεις να έρθει μόνο του..μην πιέζεις καταστάσεις, ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό..Κανένας που έκανε λίγο αργότερα σεξ στη ζωή του κι όχι από τα 20 πχ. δεν έχασε τίποτα..μη σου πω ότι ίσα ίσα είσαι και πιο ώριμη και έμπειρη και το απολαμβάνεις περισσότερο Το θέμα είναι να βρεις έναν άνθρωπο να σε καλύπτει...δε λέω και σεξουαλικά, αλλά κυρίως συναισθηματικά...γιατί το σεξ μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή...θα το καταλάβεις αυτό και αργότερα...άλλα πράγματα είναι δύσκολο να βρεθούν...Και προς Θεού μη σκέφτεσαι ότι εσύ φταις που δεν είχες μέχρι τώρα σεξουαλικές εμπειρίες (δηλ. ότι είσαι άσχημη ή άλλες βλακείες!Στα λέω αυτά ως μεγαλύτερη γιατί ανασφάλειες έχουμε όλες οι γυναίκες και οι άντρες -όσο και αν προσπαθούν να τις κρύβουν- ) Τέλος θέλω να σου πω ότι ξέρω κοπέλες πάνω από 22 και 23 που δεν έχουν ερωτικές εμπειρίες και είναι φυσιολογικά όντα..Τώρα από αστρολογικής απόψεως ας αφήσουμε το θέμα στους ειδικούς χιχι Το μόνο που έχω να σε ρωτήσω εγώ είναι..μήπως ίσως είσαι λίγο ντροπαλή...λόγω ζωδίου (βλ.καρκίνος) u know...γιατί παίζει κι αυτό το ρόλο του
    Anyway σε κάθε περίπτωση μην πτοείσαι και μην το σκέφτεσαι πολύ!Αστο και θα έρθει κάποια στιγμή πάνω από όλα όχι βεβιασμένα..Ελπίζω να μη σε κούρασα!Φιλιά!!
  • Asumbibasth @ 04.10.2008 03:48
    Α!Ξέχασα!!και...καλωσήρθες!!!
  • MARIAH @ 04.10.2008 07:43
    ....καρκινάκι με πρόλαβε η Asmbibasth ! Καλως ήλθες !
  • Stargazer @ 04.10.2008 10:41
    elenast86, να σου πω αρχικά ότι στο προφίλ σου έχεις ώρα γέννησης 14:25 κι όχι 14:30 και δεν αναφέρεις τόπο γέννησης. Επειδή όμως έχεις αρκετές ακμές οίκων που βρίσκονται στα όρια της αλλαγής των ζωδίων, καλό θα ήταν να συμπληρώσεις αυτά τα στοιχεία μήπως έχουμε κάποιες διαφοροποιήσεις.
    Τώρα, στο προκείμενο. Λες "δεν είναι τραγικό;" Εφόσον το πιστεύεις εσύ, ναι, είναι. Πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ τι ταμπέλες βάζουμε στον εαυτό μας, γιατί ταυτιζόμαστε μ'αυτές και μας εμποδίζουν να δούμε καθαρά τα πράγματα. Προφανώς θεωρείς ότι δεν είναι φυσιολογικό γιατί βλέπεις την πλειοψηφία των φίλων σου να έχει ερωτική ζωή και αναρωτιέσαι τι πάει στραβά με σένα. Δηλαδή, αφήνεις τη συμπεριφορά των άλλων να καθορίσει τι είναι φυσιολογικό και τι όχι. Αυτό όμως που μας διδάσκει η αστρολογία και γενικότερα οι ανθρωπιστικές επιστήμες είναι ότι το "φυσιολογικό" δεν είναι μια γενική έννοια που ταιριάζει σε όλους, αλλά ο καθένας θα πρέπει να βρει τι είναι φυσιολογικό για τον εαυτό του, που πάρα πολλές φορές δεν συμβαδίζει με το κοινωνικώς καθοριζόμενο.
    Κι ας προσπαθήσουμε να δούμε τι είναι φυσιολογικό για σένα. Έχεις μια Αφροδίτη στην Παρθένο, πολύ δυνατή στον 10ο οίκο. Είναι μια Αφροδίτη που φοβάται το χάος του έρωτα, γιατί χάνει τον έλεγχο. Και είναι μια Αφροδίτη που θεωρεί το σώμα ιερό και δεν αφήνει τον καθένα να εισβάλλει σ'αυτό, αν πρώτα δεν αποδείξει ότι αξίζει αυτού του δώρου. Μπορεί να υπάρχει έντονη σεξουαλική ζωή, αλλά και σε αυτές τις περιπτώσεις, το άτομο θέλει να έχει τον έλεγχο και δεν αφήνει την ερωτική πράξη να το αγγίξει συναισθηματικά και ουσιαστικά παραμένει "παρθένο". Από την άλλη, η σεξουαλική ζωή μπορεί να είναι εξαιρετικά επιλεκτική, καθώς υπάρχει αναζήτηση εκείνου του σώματος που να δένει απόλυτα με το δικό του. Εσύ πιθανότατα ανήκεις στη δεύτερη περίπτωση, καθώς αυτή η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο ακριβείας με τον επίσης πολύ ισχυρό Κρόνο στον 1ο οίκο. Δηλαδή, εκτός από την επιλεκτικότητα της Αφροδίτης σου, ο σχηματισμός αυτός δείχνει ότι υπάρχουν και διάφορα μπλοκαρίσματα που δεν σου επιτρέπουν να χαλαρώσεις αρκετά κι ότι επίσης η σχέση σου με το σώμα σου δεν είναι η καλύτερη. Κι αυτό φαίνεται προς τα έξω γιατί ο Κρόνος είναι στον 1ο οίκο και είναι σαν να κυκλοφορείς με ένα πανό στους δρόμους που γράφει "Μην αγγίζετε".
    Τι μπορείς να κάνεις; Πρώτον, επειδή ο Κρόνος είναι χρόνος, θα αποδεχτείς ότι για σένα οι χρόνοι των άλλων δεν ισχύουν κι ότι στο συγκεκριμένο θέμα εσύ θα πρέπει να κάνεις δουλειά. Είσαι γενικότερα εκδηλωτικός άνθρωπος και σου αρέσουν οι αγκαλιές, τα χάδια, τα αγγίγματα; Ή είσαι σφιγμένη, αφήνεις αποστάσεις ασφαλείας ανάμεσα σε σένα και τους άλλους και το χειρότερό σου είναι εκείνοι οι άνθρωποι που κολλάνε το πρόσωπό τους στο δικό σου όταν σου μιλάνε; Αν είσαι το δεύτερο, θα πρέπει να ανακαλύψεις πώς και γιατί έχεις αυτή τη στάση. Στην οικογένειά σου, η αγάπη μεταξύ σας εκδηλωνόταν και σωματικά; Μήπως υπήρχε κάποια εκνευριστική θεία, γιαγιά κλπ. που σε "ζουλούσε" συνεχώς, ενώ εσύ δεν ήθελες; Μήπως έχεις εξιδανικεύσει τη σχέση σου με τον πατέρα σου με το τρίγωνο Ήλιου-Δία σε ζώδια του νερού και ψάχνεις κάτι ανάλογο; Γιατί έχεις αυτή την αντίληψη ότι δεν αξίζεις να αγαπηθείς; Δυστυχώς θα πρέπει εσύ να ξεκλειδώσεις τον εαυτό σου κι όχι να περιμένεις από τους άλλους να το κάνουν για σένα, όπως θα ήθελε ίσως το τρίγωνο της Αφροδίτης σου με τον Ποσειδώνα. Ο τέλειος σύντροφος που μας καλύπτει απόλυτα έρχεται όταν πια δεν τον έχουμε ανάγκη.
    Η Σελήνη σου στον Ζυγό μας λέει ότι επιθυμείς τη συντροφικότητα και την κοινωνική ζωή, ότι αντιπαθείς τη μοναξιά, αλλά οι όψεις που κάνει με Χείρωνα και Ουρανό στον άξονα 1ου-7ου μαρτυρούν ότι δεν έχεις και πολύ καλές σχέσεις με τον κόσμο των ενστίκτων. Ο Ουρανός είναι από τους πιο δύσκολους πλανήτες για τη Σελήνη και ακόμα κι οι καλές όψεις με αυτόν δεν βοηθάνε κι ιδιαίτερα. Όλα αυτά τα "σεξουαλικά" δηλαδή, τα θεωρείς και λίγο πρωτόγονα και ότι φέρνουν τον άνθρωπο σε ζωώδη κατάσταση.
    Τώρα, τα καλά νέα. Έχεις ένα πολύ καλό μυαλό και πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Έχεις και διαίσθηση και πρακτική σκέψη και μια ικανότητα για σε βάθος αναλύσεις. Οπότε είσαι σε θέση να σκεφτείς, να επεξεργαστείς και να εφαρμόσεις αυτά που σου ζητάει ο Κρόνος. Απλά, η δουλειά αυτή δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη και χρειάζεται υπομονή. Επίσης, η Αφροδίτη σου κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, άρα κάποια στιγμή ο κόσμος των ενστίκτων θα σου χτυπήσει την πόρτα. Επομένως, για να μην είσαι τελείως απροετοίμαστη εκείνη τη στιγμή, μιας και ο Πλούτωνας δεν χαρίζει κάστανα, ξεκίνα από τώρα τη δουλειά με τον εαυτό σου. Τα επόμενα χρόνια, η Αφροδίτη σου θα δεχτεί ισχυρή πίεση από Πλούτωνα και Ποσειδώνα και πολλά από αυτά τα μπλοκαρίσματα θα πρέπει να καταρρεύσουν. Για να βοηθήσεις την κατάσταση, άρχισε από τώρα να γκρεμίζεις ό,τι νιώθεις πως έχει βαλτώσει.
  • kriotaurina @ 04.10.2008 13:39
    Glikia mou Elena tipota den mporei na einai tragiko apo ti stigmi pou einai epilogi sou!!!Tha erthei i wra pou tha ginei kai tha noiwtheis oti ginotane gia poli kairo kai den exases tipota.Panw ap'ola min noiwtheis omws axristi i alles tetoies xazomares!Na pernas teleia kai na vreis sintoma auto pou tha se kanei na min skeftesai apla na THELEIS!!!filia
  • Asumbibasth @ 05.10.2008 05:00
    Μπράβο βρε Stargazer!!Πολύ ωραία η ανάλυση σου!!!
  • elenast86 @ 25.10.2008 00:48
    Eyxaristo poly gia tis symvoules kai tin analysi. To paleuo pantos! kali mera se olous!

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...