παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Stardhomme @ 18.05.2009 10:16
    kel, να έχεις αισιοδοξία για το μέλλον σου, να σκέφτεσαι πως οτιδήποτε τελειώνει έχει ένα χαρακτήρα έναρξης της νέας σου ζωής και κυρίως να προσέχεις πολύ φίλους και όνειρα που δημιουργούνται με ευκολία και ίσως ελαφρότητα και χαλαρότητα. Ο Χείρωνας μπορεί να μετατρέπει το όνειρο σε ανέφικτη πραγματικότητα αλλά το καλό της υπόθεσης (αλλά ταυτόχρονα ζόρικο, βαρύ και υπόγειο) είναι και ο Πλούτωνας σε σύνοδο με τον προοδευένο Δία σου και τρίγωνο με τον προοδευμένο Άρη σου που σε μεταμορφώνει ριζικά στα θέματα σχέσεων. Από τα μέσα Ιουνίου με την ενεργοποίηση του ωροσκόπου σου έρχεται η ώρα να καταλάβεις αν έθαψες το παραλθόν οριστικά και είσαι σε θέση να κάνεις τα νέα βήματα για το μέλλον σου (σε σχέσεις ερωτικές ή επαγγελματικές).
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Stargazer @ 16.05.2009 12:50
    Nasty, το παράπονό σου είναι το κλασικό παράπονο των Αιγόκερων, που ενώ διαμαρτύρονται για τις δυσκολίες της ζωής, αισθάνονται συγχρόνως πως η ζωή τους αποκτά αξία εξαιτίας ακριβώς αυτών των δυσκολιών. Ένας γνήσιος Αιγόκερως δεν εμπιστεύεται ποτέ αυτά που του χαρίζονται, αλλά αυτά που κερδίζει με το σπαθί του. Κι εσύ είσαι αρκετά Αιγόκερως με Ήλιο και Ερμή στον Αιγόκερω σε τετράγωνο ακριβείας με Κρόνο στον Ζυγό. Οπότε, οικογενειακά βάρη και κάθε είδους υποχρεώσεις θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου, όχι μόνο με την κακή, αλλά και με την καλή έννοια. Καλέισαι να καλλιεργήσεις ένα υπεύθυνο πρόσωπο που καταφέρνει πάντα να αντεπεξέρχεται στα εμπόδια που βρίσκει στον δρόμο του. Μία από αυτές τις δύσκολες καταστάσεις αποτελεί και το οικογενειακό θέμα υγείας που αναφέρεις. Αφορά τον πατέρα σου μήπως ή πρόκειται για άλλο πρόσωπο; Όπως και νά'χει, τέτοιου είδους "βάρη" σπανίως λείπουν από τη ζωή ενός Αιγόκερου που σέβεται τον εαυτό του.
    Υπάρχει όμως ένα μεγάλο θέμα που λέγεται γωνιακός Ουρανός. Που σημαίνει ότι, κυρίως στο θέμα των σχέσεων αλλά και γενικότερα, όταν αρχίζεις και ασφυκτιάς από όλες τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες, όταν η καταπίεση που υφίστασαι ξεπεράσει τα όρια που έχεις θέσει, ανοίγεις την πόρτα και φεύγεις χωρίς να λογαριάζεις τις συνέπειες. Καθόλου κακό αυτό, αλλά θα πρέπει να αναζητήσεις τη χρυσή τομή. Δηλαδή, ούτε να αφήνεις τα πράγματα να γίνονται αφόρητα καταπιεστικά, αλλά ούτε να σηκώνεσαι και να φεύγεις με το παραμικρό.
    Επαγγελματικά δεν σε φοβάμαι, ξέρεις να διεκδικείς αυτά που δικαιούσαι, αυτό όμως που μπορεί να σου κοστίσει σε συνεργασίες και συναδελφικότητα, είναι η τάση σου να αντιμετωπίζεις τους άλλους με καχυποψία και να θεωρείς ότι σε υπονομεύουν. Ενώ είσαι ένας άνθρωπος στον οποίον μπορεί να στηριχτεί κάποιος ότι μπορείς να φέρεις σε πέρας μία δουλειά, η τάση σου να μη σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου ορισμένες φορές, κάνει τους άλλους να κρατούν μια απόσταση και να μη σε εμπιστεύονται εύκολα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stargazer @ 16.05.2009 11:45
    dion1, στο προφίλ σου δεν υπάρχει τόπος γέννησης και σου βγάζει ωροσκόπο Υδροχόο. Διόρθωσε τα στοιχεία σου ή , αν θέλεις, ανάφερε τόπο γέννησης εδώ, αν τα υπόλοιπα στοιχεία είναι σωστά.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stargazer @ 05.05.2009 17:56
    Δημήτρη, απ'ό,τι φαίνεται, γνωρίζεις τι συμβαίνει στον χάρτη σου, οπότε δεν υπάρχει λόγος να πούμε πολλά από αστρολογικής απόψεως. Να σου θυμίσω απλά ότι γενικά ο άξονας 1ου/7ου είναι ιδιαίτερα τονισμένος στον χάρτη σου, με Πλούτωνα, Ουρανό από τη μία, Χείρωνα και Ήλιο από την άλλη. Επίσης, Άρης, Κρόνος στον 7ο και παραδοσιακός κυβερνήτης 7ου στον 12ο. Εκτός από τον Κρόνο, η ατονία οφείλεται και στο τετράγωνο του Ποσειδώνα με τη γενέθλια θέση του. Ο οποίος σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον εαυτό του και τον Δία, τους δύο κυβερνήτες του 7ου οίκου σου. Οπότε το θέμα γάμος και σχέσεις είναι ιδιαίτερα ζορισμένο.
    Ζητάς παρηγοριά... Η παρηγοριά αν θέλεις είναι ότι είναι πολύ φυσικό να αισθάνεσαι έτσι. Η κρίση όμως θα διαρκέσει και θα πρέπει να περιμένεις Ποσειδώνα και Ουρανό να αλλάξουν ζώδια για να δεις ουσιαστική αλλαγή. Αν αυτή τη στιγμή δεν ξέρεις τι να κάνεις, ο Δίας από του χρόνου μπορεί να σε σπρώξει προς τη μια ή την άλλη κατεύθυνση. Το μόνο που θα σου συνιστούσα είναι μήπως, λόγω Πλούτωνα στον ωροσκόπο, υπερβάλλεις όσον αφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις και σε έχει πιάσει λίγο η πλουτώνια παράνοια λόγω ενεργοποίησής του. Αν όχι, τότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δεις πόσο η δική σου συμπεριφορά έχει συντελέσει στη δημιουργία της κρίσης στο γάμο σου. Αν τα πράγματα ήταν ομαλά θα ήσουν ευχαριστημένος ή θα δημιουργούσες μία κρίση από μόνος σου; Γιατί ΕΣΥ έχεις Πλούτωνα και Ουρανό στον ωροσκόπο. Είσαι σίγουρος ότι η ηρεμία που αναζητάς σου ταιριάζει ή μήπως ένα κομμάτι σου τη "βρίσκει" με αυτή την ένταση; Μήπως υπάρχει κάτι στη συμπεριφορά σου που ξυπνά την επιθετικότητα στη σύντροφό σου;
    Εύχομαι να γίνει αυτό που πρέπει και αυτό που είναι καλύτερο για όλους σας. Να είσαι καλά!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardhomme @ 05.05.2009 15:45
    yellowhat, δε νομίζω πως είναι μόνιμη... Τα θέματα με μετακίνησεις δε θα λυθούν πριν τον επόμενο Μάρτιο, όσο ο Άρης δε θα φεύγει από την ανάδρομη κίνηση του στο Λέοντα και όσο ο Κρόνος δε θα μπαίνει οριστικά στο Ζυγό.... Να ξέρεις πως οι αποφάσεις σου του Ιουλίου θα ανακινηθούν (επαναπροσδιοριστούν, αλλάξουν, εξελιχθούν) το Νοέμβριο του 2009 και τον Ιανουάριο του 2010. Να είσαι καλά!!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardhomme @ 05.05.2009 15:19
    yellowhat, υπάρχει συντονισμένη δράση Κρόνου, Πλούτωνα και Δία στο χάρτη σου. Από τη μία πλευρά ο Πλούτωνας σφυροκοπάει την Αφροδίτη σου και μία μακροχρόνια σχέση (ερωτική ή επαγγελματική) φαίνεται να τελειώνει. Αυτό σε βάζει σε σκέψεις για αλλαγή σπιτιού ή/και δουλειάς, αφού η μετακίνηση είναι η λύση που φαντάζεσαι στα προβλήματά σου. Ίσως πάλι να επιθυμείς ένα ξεκίνημα από την αρχή, μία απότομη αλλαγή επαγγελματικού τομέα που θα φέρει τούμπα τη ζωή σου. Ο Κρόνος από τον 8ο οίκο σου έχει κάνει τις στενές σου σχέσεις στενόχωρες με αποτέλεσμα να φοβάσαι να δεθείς σε κάποιον άνθρωπο ή καποια οικονομική συμφωνία. Αυτό όμως που βιώνεις αυτή την εποχή είναι ένα Κρόνιο μάθημα που τεστάρει τα όρια της αυτάρκειάς σου, της επάρκειας σου μέσα στη σχέση ή επαγγελματική συνεργασία που βρίσκεσαι. Οικονομικές πιέσεις μπορεί να είναι οι μοχλοί που σε πιέζουν να δεσμευτείς σοβαρά σε κάτι ή να το αφήσεις πίσω και να κυνηγήσεις την τύχη σου από την αρχή. Τέλος ο Δίας από τον Υδροχόο σε ευνοϊκες όψεις με το Δία και τον Ήλιο σου λέει να τολμήσεις το βήμα προς τα μπροστά. Θα σου έλεγα να πιστέψεις στο θαύμα που λέγεται τζόκερ, αλλά να έχεις αμφιβολίες ως προς αυτά που σου τάζουν στον οικονομικό τομέα άτομα που σε προσελκύουν σε μία δουλειά. Η οικονομική ανασφάλεια και η αμφιβολία σου σχετικά με τα στοιχεία που αποτελούν τα ταλέντα σου και διαμορφώνουν το πλαίσιο της εκτίμησης προς το πρόσωπο σου είναι στοιχεία που εντείνονται από το Χείρωνα, φουσκώνουν από τον Ποσειδώνα αλλά ταυτόχρονα βρίσκουν λυτρωτικές απαντήσεις μέσω του Δία που λειτουργεί ως ο φύλακας άγγελός σου αυτή την εποχή (είναι κάποιο υπαρκτό πρόσωπο ή η πίστη σου σε κάτι που θα σε βγάλει από το τέλμα; ). Νομίζω πως η μετακίνηση μέσα στις εκλείψεις του Ιουλίου θα είναι αναπόφευκτη (7 και 22/7), ενώ από τον Οκτώβριο με το Δία και πάλι ορθά και το Β. Δεσμό στη Σελήνη σου θα ξαναβρείς την ευκαιρία να οργανώσιες το μέλλον σου όπως το φαντάζεσαι..... Αυτά σε γενικές γραμμές.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
    Stardhomme @ 29.04.2009 14:06
    axxxtayraki, υπάρχει ένας Πλούτωνας αυτή την εποχή στο χάρτη σου που περνώντας πάνω από τον Ποσειδώνα βάζει σε τσιμέντο όποιο όνειρο κάνεις στον ερωτικό τομέα. Από την άλλη όμως πλευρά ο Δίας από τον Υδροχόο μπορεί να είναι η ευκαιρία σου να φύγεις από τη δουλειά που έγινε βασανιστήρια και από σχέσεις που δε φαντάζουν πολύ σοβαρές. Σε κάθε περίπτωση τον Ιούνιο με Αφροδίτη και Άρη να περνούν στο ζώδιο σου και το Β. Δεσμό στη Σελήνη σου να είσαι έτοιμη να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Δε γνωρίζω αν περιμένεις κάποια νέα για σπουδές (μετακίνηση σε νέο τόπο; ), αν θα ερωτευτείς αφού τα φώτα θα πέσουν πάνω σου ή αν θα έχεις ευκαιρίες να βρεις νέα δουλειά, πάντως η αισιοδοξία θα επανέλθει στο προσκήνιο. Με τον Κρόνο από τον Ιούνιο να πιέζει τον 5ο οίκο σου και τον προοδευμένο σου Ήλιο, προσπάθησε να αντισταθμίσεις τις ερωτικές ατυχίες και απαιτήσεις σου με την ενάσχολήσή σου με μία δουλειά που είναι πολύ κοντά στα ταλέντα σου. Γενικότερα μιλώντας, με τον Κρόνο στον 7ο οίκο σου, ο γάμος είναι κάτι που γίνεται σε μεγάλη ηλικία και μάλιστα επιθυμείς ένα σύντροφο που λειτουργεί και ως μέντορας στη ζωή σου. Να είσαι καλά και αισιόδοξη!!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Stardhomme @ 23.04.2009 19:16
    capricorn74, επειδή από εδώ και πέρα με την Αφροδίτη πλέον σε ορθή πορεία και τον Άρη να βοηθά με σύνοδο από τον Κριό, τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους (τον περασμένο μήνα σου ανοίχτηκε μία πόρτα-ευκαιρία για οικονομική και επαγγελματική αναβάθμιση με την επιστροφή Δία στο χάρτη σου), να σε προετοιμάσω για τον ανάδρομο Ερμή 7-30/5 που θα φέρει ανακατωσούρες σε επαγγελματικά ξεκινήματα και κοινά οικονομικά συμβόλαια. Αν μπορέσεις να αποφύγεις το παραπάνω διάστημα για οποιαδήποτε έναρξη, όλα θα πάνε καλύτερα.....
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stardhomme @ 14.04.2009 20:41
    petra38, με Παρθένο ωροσκόπο και Ήλιο και Αφροδίτη στον 6ο οίκο, η υπηρεσία και παροχή φροντίδας είναι τομέας που θα σε εξέφραζε επαγγελματικά. Επιπλέον, ο Πλούτωνας χτυπάει τον προοδευμένο Ήλιο σου και σου λέει να θυσιάσεις μία ζωή που είχες μέχρι σήμερα με στόχο μία νέα αρχή στον τομέα της εκπαίδευσης, της γνώσης, της απόκτησης ευρύτερης φιλοσοφίας. Να γνωρίζεις πως το εγχείρημα είναι δύσκολο, αλλά σε εποχές βαλτώματος δεν μπορείς παρά να δημιουργήσεις φουρτούνα μήπως και ξεκολλήσεις..... Καλό κουράγιο και υπομονή στις δυσκολίες...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stardhomme @ 14.04.2009 20:00
    petra38, δεν ακούγεται κακό, κρίνοντας από τις όψεις Κρόνου και Πλούτωνα στο χάρτη σου. Μήπως το όλο θέμα θα μπει μπροστά μετά τον Αύγουστο. Εκείνη την εποχή θα έχει γίνει η έκλειψη Σελήνης στον 6ο οίκο σου και ταυτόχρονα ο Κρόνος θα περνά από τον Πλούτωνα σου (μήπως το όλο θέμα ξεκινά από το 2007 έστω και σαν ιδέα; ). Να υπενθυμίσω μόνο πως με τον Ποσειδώνα πάνω στην Αφροδίτη σου, όλο το σενάριο μοιάζει θεϊκό, ονειρικό, ροζ.... Προσπάθησε να μην εξαπατηθείς....

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...