παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 31.08.2015 έως 06.09.2015
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

 Η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο Λέοντα στο τέλος της εβδομάδας και είναι ώρα να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου ζητήματα με στόχο να επιλύσεις θέματα που σε απασχολούν και δημιουργούν άγχη και φοβίες. Φρόντισε να βρεις απαντήσεις σε ερωτήματα που σου έχουν γεννηθεί, να κάνεις τις κατάλληλες ερωτήσεις σε αφεντικά και συνεργάτες σου, να λάβεις απαντήσεις σχετικά με την αμοιβή σου, σχετικά με επενδύσεις, σχετικά με το μέλλον σου μέσα από την οικονομική σου ασφάλεια που πάντα αναζητάς. Αν πάλι ξεκινά μία περίοδος με έντονα έξοδα που έχουν να κάνουν με άλλα μέλη της οικογένειας, τότε προσπάθησε αυτά να έχουν σχέση με την πρακτική πλευρά της ζωής και να αποφύγεις αγορές που στοχεύουν στο περιτύλιγμα και όχι στην ουσία. Στον ερωτικό τομέα, είναι καιρός να αποσαφηνίσεις τα αισθήματα σου απέναντι στην άλλη πλευρά, και αν αυτό είναι δύσκολο να συμβεί στο περιβάλλον της καθημερινότητας, τότε επένδυσε σε μία εκδρομή. Μπορείς να δεις τα πράγματα μέσα από άλλη οπτική όταν βρεθείς σε έναν τόπο που ο χρόνος κυλά διαφορετικά και τότε ίσως να αντιληφθείς τη σημασία του άλλου προσώπου στη ζωή σου. 

Ερωτική πρόβλεψη: 02.09.2015 έως 08.09.2015
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)
LoveFacts (Αστρολόγε μουπότε θα δω μια άσπρη μέρα?) Το σεξ σε όλο του το μεγαλείο δηλώνει στουςαπανταχού εκπροσώπους του ζωδίου σου ότι είναι εδώ, ενωμένο - δυνατό. Και τοπόσο το χρειάζεστε αυτό, δε λέγεται. Το σεξ ως έξαψη, το σεξ ως χαρά και γιορτήκορμιών και ψυχών, το σεξ ως υπέροχο πράγμα, το σεξ ως χημεία, και μαγεία, καιγιορτή, φωτογραφίζεται από την ...
 • Επειδή τελευταία έχω την αίσθηση πως προσπαθείς να πλάσεις τον εαυτό σου σαν ζυμάρι για να παραμένει λειτουργική η σχέση σου (αν είσαι σε μια) ή για να προσελκύσεις κάποιον/α που σε ενδιαφέρει, σε ρωτάω ευθέως: Έχεις χάσει το μυαλό σου; Αν υπάρχει μια πιθανότητα να είσαι ευτυχισμένος/η με τον έρωτα είναι να μην αναγκάζεσαι να παίρνεις ότι σχήμα και μορφή διατάζει ο/η άλλος/η. Σύμφωνοι;
 • Σεπτέμβριος

   Δεν έφτανε που τα τελευταία χρόνια δεν εμπιστεύεσαι ούτε και τη σκιά σου λόγω του Πλούτωνα στο ζώδιο σου (και πολύ καλά κάνεις), είχες για ενάμιση μήνα την ανάδρομη Αφροδίτη να σε ωθεί να αμφισβητήσεις ακόμη και τις σταθερότερες σχέσεις και συνεργασίες σου. Γεγονότα που σε άφηναν μουδιασμένο/η στο άκουσμα τους, αποχωρήσεις ανθρώπων από τη ζωή σου αλλά και οικονομική ανασφάλεια, δε σε άφησαν όλο το προηγούμενο διάστημα να απολαύσεις τις ευκαιρίες που είχες για ξεκούραση ή απόλαυση. Τα καλά νέα λοιπόν για τον Σεπτέμβριο είναι ότι η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία (από 5/9) και εσύ ανακτάς την αυτοπεποίθηση σου να κάνεις σημαντικές συζητήσεις και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο σε κάθε σχέση/συνεργασία που κρίνεις ότι αξίζει το κόπο. Μάλιστα καλό θα ήταν να επισπεύσεις τις όποιες συζητήσεις μέχρι τις 17/9 γιατί από εκείνη την ημερομηνία και έπειτα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου και ξεκινά μια περίοδος που πρέπει να παρατηρήσεις σιωπηλά τις συνθήκες που επικρατούν στον επαγγελματικό τομέα και τις σημαντικές (οικογενειακές και προσωπικές) σχέσεις της ζωής σου. Αυτό το διάστημα δε χρειάζεται να μιλάς πολύ και μην αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που δε λειτουργεί σωστά, μην προσπαθήσεις να βγάλεις άκρη και να επιβληθείς στους ανωτέρους ή τους γονείς σου. Τα αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση θα είναι εναντίον σου. Συν τοις άλλοις, έχεις και μια ηλιακή έκλειψη (13/9 στον 9ο ηλιακό οίκο σου) για να σε απασχολεί. Ναι, σίγουρα η ζωή σου θα ήταν πολύ εύκολη αν όλα λειτουργούσαν με διαδικασίες και αρμοδιότητες όπως στην εργασία σου. Η ζωή όμως δεν έρχεται με εγχειρίδιο χρήσης καταστάσεων ή ανθρώπων. Αυτό που καλείσαι να δεις υπό την επιρροή της έκλειψης είναι πως υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να γίνεις καλύτερος/η και να απολαμβάνεις περισσότερο τη καθημερινότητα σου. Τρόποι όπως η συνύπαρξη με έναν/μια σύντροφο, η περιπέτεια μιας νέας καριέρας, η εμπειρία μιας άλλης χώρας ή και η έξαψη του να ξεκινήσεις τα πάντα από την αρχή. Με απλά λόγια: άνοιξε τα ματιά σου και ετοιμάσου να δεχθείς αυτό που λέγεται «ρίσκο». Ναι, ξέρω ότι σκέφτεσαι κάτι του στυλ «Τι μας λες τώρα μωρέ;» αλλά θυμήσου ότι η λέξη «ρίσκο» προϋποθέτει μεταξύ άλλων και την πολιορκία των στόχων που θέτεις και αν για κάτι φημίζεσαι είναι για την αντοχή σου σ' αυτό. Μια αντοχή που έρχεται να σου υπενθυμίσει και η Σεληνιακή έκλειψη στη βάση του ωροσκοπίου σου (στις 27/9). Ένας κύκλος κλείνει στη καρδιά σου. Είσαι έτοιμος/η να αποχωριστείς οικείους ανθρώπους και πρόσωπα που αγαπάς για να προχωρήσεις στην επόμενη φάση της προσωπικής σου ζωής; Ναι, είσαι. Προχώρα.

 • 2015

  Δίας: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8  και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Ο Δίας από το ξεκίνημα της χρονιάς έως το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου στο Λέοντα μιλάει για πολύ δυναμικές αλλαγές οι οποίες μπορεί να μην είναι εμφανής, όμως μακροπρόθεσμα θα αλλάξουν τη ζωή σου προς το καλύτερο. Μέσα σε αυτό το διάστημα σου δίνεται η δυνατότητα να κατανοήσεις καλύτερα τα βαθύτερα ψυχολογικά αίτια και κίνητρα και μοτίβα που υπάρχουν στη ζωή σου. Εάν πρόσφατα πέρασες κάποια κρίση ή δύσκολη κατάσταση, τώρα θα μπορέσεις πολύ πιο εύκολα να επουλώσεις την πληγή. Εκμεταλλεύσου αυτούς τους πρώτους μήνες του έτους για να μπεις σε μία σχέση με έναν άνθρωπο που μπορείτε να ενωθείτε σε ένα ουσιαστικό επίπεδο, ή μια επαγγελματική συνεργασία που μπορεί να σου αποδώσει κέρδη. Θα αποκτήσεις μεγαλύτερο έλεγχο και δύναμη και ίσως να πέσεις στην παγίδα να θέλεις να αποκτήσεις όλο και περισσότερο ή να μη γνωρίζεις πως να το διαχειριστείς. Η χειραγώγηση των άλλων και τα παιχνίδια εξουσίας δεν είναι καλή ιδέα.

  Η είσοδος του Δία στην Παρθένο από τις 11/8 έως το τέλος της χρονιάς κατά κάποιο τρόπο θα φωτίσει το σκοτάδι. Τώρα θα αποκτήσεις περισσότερη αισιοδοξία, θετική σκέψη, πίστη στον εαυτό σου και στο μέλλο. Αισθάνεσαι ότι οι δυνατότητες είναι άπειρες και πως μπορείς να επεκτείνεις την ζωή σου προς όποια κατεύθυνση επιθυμείς. Έτσι λοιπόν, το άγχος φαίνεται πως θα μειωθεί σημαντικά, όμως πρόσεξε μην θεωρήσεις πως είσαι παντοδύναμος ή αφεθείς στις καταστάσεις θεωρώντας ότι η ζωή σου χρωστάει! Η προσπάθεια σου είναι που θα κάνει τη διαφορά.

   

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

  Ο Κρόνος έχει εισέλθει στον Τοξότη και στον 12ο οίκο σου και αυτό σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου κατά την οποία θα γίνουν οριστικά κλεισίματα σε προηγούμενα κεφάλαια της ζωής σου. Βρίσκεσαι σε μια διαδικασία αναθεώρησης παρελθοντικών εμπειριών, πράξεων και σκέψεων και καλείσαι να αξιολογήσεις τις τα λάθη σου και να σκεφτείς τι θα μπορούσες να είχες κάνει καλύτερα. Η προτεραιότητα σου τώρα δεν είναι να φανείς, να ανέβεις ψηλά ή να ξεχωρίσεις. Αντιθέτως, οι φιλοδοξίες και όσα πίστευες έως τώρα αμφισβητούνται και δεν αποκλείεται να βιώσεις απογοήτευση για κάτι που δεν πήγε όπως είχες σχεδιάσει στο μυαλό σου. Σίγουρα είναι δύσκολο για έναν Αιγόκερω να μείνει μακρυά από την κοινωνία και τον έξω κόσμο, όμως πραγματικά θα νιώσεις την ανάγκη να μείνεις μόνος με τον εαυτό σου και να αποδράσεις από την καθημερινότητα προκειμένου να βρεις τις ισορροπίες σου. Δες το σαν μια περίοδο εσωτερικής αναζήτησης που σίγουρα δεν θα είναι εύκολη, όμως είναι απαραίτητη για να μπορέσεις να προχωρήσεις.

  Το διάστημα από 14/6-17/9 κατά το οποίο ο Κρόνος θα εισέλθει και πάλι στο Σκορπιό, θα έχεις να αντιμετωπίσεις θέματα συνεργασιών και συλλογικών δραστηριοτήτων. Ίσως να σου είναι δύσκολο να δουλέψεις μαζί με άλλους και να μη μπορείς να συντονιστείς μαζί τους. Ίσως μια ομάδα στην οποία ανήκεις να έχει υπερβολικές απαιτήσεις και να σου αναθέτει περισσότερες ευθύνες από όσες μπορείς να αντέξεις. Γνωρίζεις πολύ καλά, όμως, πως μόνο έτσι θα ανταμειφθείς στο τέλος. Μην προσπαθήσεις να επιβληθείς ή να ξεχωρίσεις διότι κάτι τέτοιο μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα. Η ισότητα και η συλλογικότητα είναι οι δύο λέξεις που χαρακτηρίζουν αυτούς τους 3 μήνες. 

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

   

  Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού (4/4 και 28/9) επηρεάζουν πολύ ουσιαστικούς τομείς της ζωής σου. Από τη μία η προσοχή σου στρέφεται στην οικογένεια και το σπίτι σου, αφού δεν αποκλείεται να έχει προκύψει μια κρίση ή να βιώνεις μια πολύ σημαντική αλλαγή μέσα σε αυτό. Συγκρούσεις με γονείς ή με άτομα μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον, μετακόμιση ή γενικότερες ανακατατάξεις είναι κάποια από τα πιθανά σενάρια που θα σε ταλαιπωρήσουν. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν σημαντικές προκλήσεις στον τομέα της καριέρας σου και καλείσαι να αποδείξεις πόση πίεση και ευθύνες μπορείς να αντέξεις χωρίς να καταρεύσεις. Γενικά, θα υπάρχει κόντρα με άτομα εξουσίας και νιώθεις ότι όλα κρέμονται από μια λεπτή κλωστή. Μη χάνεις το κουράγιο σου και προχώρα!

  Οι Ηλιακές εκλείψεις που πραγματοποιούνται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων (20/3 και 13/9) σου αλλάζουν τον τρόπο σκέψης και την κοσμοθεωρία, σου ανοίγουν τους ορίζοντες και σε κάνουν να δεις τα πράγματα μέσα από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά. Γύρω από αυτές τις περιόδους σε χαρακτηρίζει η ανησυχία, η περιέργεια και η τάση να θέλεις να εξερευνήσεις ή να ρισκάρεις. Ταξίδεψε, τόλμησε και έλα σε επαφή με ανθρώπους που θα σε πάνε μπροστά!

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  «Αυτοσυγκράτηση» είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να περιγράψει κάποιος το στιλ σου. Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί το συναισθηματικό βάθος της δέσμευσης σε ένα σύντροφο, σε ένα μέλος της οικογένειας, ή σε ένα φίλο σου, επειδή δεν τους αφήνεις να το δούν. Αυτό με κανένα τρόπο δεν σημαίνει ότι τα αισθήματά σου δεν είναι δυνατά, ή ότι δεν έχουν συναισθηματισμό- έχουν. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις πάθος που μπορεί να ηλεκτροδοτήσει μια ολόκληρη πόλη, μόνο που πιστεύεις ότι είναι πολύ πιο κομψό και απίστευτα πιο σέξι να κρατάς αυτά σου τα αισθήματα σε χαμηλά βολτ. Ο έρωτας για σένα αποτελεί μία πολύ σημαντική υπόθεση. Όταν επενδύεις σε κάποιον δεν παίζεις παιχνίδια και σε απωθεί αφόρητα η συνειδητοποίηση ότι μερικοί άνθρωποι το κάνουν. Αξιοπρέπεια, σταθερότητα, σοβαρότητα, ευθύνη, βαρύτητα, επιμονή, διάρκεια, δέσμευση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που σου δίνει ο κυβερνήτης σου Κρόνος. Όμως υπάρχουν και κάποιες άλλες τάσεις που δυσχεραίνουν εξαιρετικά τις σχέσεις σου. Η ανασφάλειά σου σε προδιαθέτει ώστε να περνάς από συνεχή τέστ το/η σύντροφό σου. Αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να σε αγαπάει κάποιος και για ποιό λόγο. Αυτή η συμπεριφορά φυσικά είναι υποσυνείδητη, σαν επιθυμία αυτοκαταστροφής. Αφού ενδόμυχα πιστεύεις ότι είναι ζήτημα χρόνου η εγκατάλειψή σου- ακόμα και αν κάποιος βρίσκεται δίπλα σου ήδη μια δεκαετία- πολλές φορές παραβλέπεις την συναισθηματική επαφή για να δεσμευτείς με κάποιον που δεν αγαπάς, αλλά που σου προσφέρει οικονομική ασφάλεια. Ακόμα και όταν η αγάπη είναι παρούσα η συνεχής επιβεβαίωση που ζητάς από τον άλλο γίνεται κουραστική. Το προβληματικό στη συμπεριφορά σου είναι ότι τη στιγμή που έχεις ανάγκη περισσότερο από ποτέ την τρυφερότητα, τότε είναι που ο άλλος αντιμετωπίζει τεράστια ψυχρότητα εκ μέρους σου. Ενώ η συναισθηματική επαφή είναι κάτι που επιθυμείς δυνατά ο φόβος της απόρριψης υπερισχύει. Έτσι δεν είναι απίθανο να διαλέγεις συντρόφους που είναι αναξιόπιστοι μόνο και μόνο για να δικαιωθεί ο φόβος της απόρριψης. Χρειάζεται να ξεπεράσεις την πεποίθησή σου ότι όποιος ανοίγεται μαζί σου και σου λέει "σε αγαπάω" το κάνει επειδή θέλει να σε χρησιμοποιήσει. Συνηθισμένος/η ό,τι αποκτάς να το κερδίζεις με κούραση και αίμα είναι ο πόνος και η απώλεια στις σχέσεις που σε οδηγούν αναγκαστικά να επανεξετάσεις τους μηχανισμούς άμυνας που διαθέτεις και τις επιλογές σου.

 • Cuba Gooding Jr

έχουν γενέθλια 184 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πολύδωρας, Άνθιμος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...