παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 13.04.2015 έως 19.04.2015
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

 Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον άξονα Διδύμων/Τοξότη θα σε κουράσει αυτή την εβδομάδα, αφού σε αναγκάζει να ασχοληθείς με πολλά χωρίς ίσως να γνωρίζεις από που να ξεκινήσεις. Οι φωνές γύρω σου θα σε κουράσουν και θα αναζητήσεις την ηρεμία σου, θα προσπαθήσεις να βρεις χρόνο για την προσωπική σου ζωή αφήνοντας στην άκρη ένα εργασιακό τοπίο που σε ενοχλεί. Καλό θα ήταν όμως να μην αφήσεις άλλους να ορίσουν τον τομέα της εργασίας, γιατί είναι πολύ εύκολο να εμπιστευτείς τους λάθος ανθρώπους ή να αρχίσουν να υφαίνονται παρασκηνιακές κινήσεις πίσω από την πλάτη σου. Ίσως πάλι να αρχίσεις να λαμβάνεις ασυνείδητα σινιάλα σχετικά με την προσωπική σου ζωή, να βλέπεις πως κάτι αλλάζει χωρίς όμως να είσαι σε θέση να το οριοθετήσεις και αυτό να σε αγχώνει και να σε αναγκάζει να κάνεις ανήσυχο ύπνο. Προς το τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να κάνεις μία τομή σε έναν τομέα που αρχίζει να σε ενοχλεί και αυτό σημαίνει πως θα δείξεις αποφασιστικότητα και πυγμή. Απλά να θυμάσαι πως δεν είναι ώρα για σπασμωδικές κινήσεις, αλλά για δράσεις που έχουν στόχο να απεμπλακείς από γρανάζια που δεν επέλεξες. 

Ερωτική πρόβλεψη: 15.04.2015 έως 21.04.2015
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)
LoveFacts(Αστρολόγε μου πότε θα δω μια άσπρη μέρα?)Καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας,μία αίσθηση Βατερλώ στα της επικοινωνίας θα την έχεις, όλα κι όλα (Σ.τ.Μ.: δενείναι ζαβό το ριζικό σου, η αντίθεση του κυβερνήτη σου του Κρόνου με τηνΑφροδίτη ). Η Αφροδίτη ζητά τρυφερότητα, συναίσθημα, μοίρασμα, χαρά... ταεισπράττει; Χμ... με τον Κρόνο απέναντί της, εισπράττει μάλλον κριτική,περιορισμό και απαγορευτικά. Βέβαια, ...
 • Κυκλοφορείς μ' αυτό το βλέμμα "Μη μου πεις τώρα καμιά βλακεία πάλι γιατί θα γίνουμε μπίλιες" και φαίνεται πως είναι αρκετό για να κερδίσεις την ηρεμία σου από τον/την σύντροφό σου ή μερικούς φίλους που έχουν αναγάγει σε hobby να σε πρήζουν. Αμήν!
 • Απρίλιος

  Να είσαι Αιγόκερως σημαίνει ότι από πολύ μικρή ηλικία πρέπει να συμβιβαστείς με μια πραγματικότητα: μια ολόκληρη ζωή θα κουραστείς να ακούς από τους γύρω σου τι δεν μπορείς να καταφέρεις, πόσο δύσκολο είναι να πετύχεις αυτό που λαχταράς, πόσο μάταιο είναι να διεκδικείς αυτό που ονειρεύεσαι. Ένα παιχνίδι εξουσίας που σκοπό έχει τη προσαρμογή σου ή την υποταγή σου, αν θες, στις απαιτήσεις και τις αντιλήψεις όσων θεωρούν ότι έχουν εξουσία πάνω σου (είτε λέγονται γονείς, είτε ερωτικοί σύντροφοι, είτε ανώτεροι σου). Ο Απρίλιος λοιπόν παρουσιάζεται ως μια χρυσή ευκαιρία να βουλώσεις μερικά στόματα μια και καλή! Εδώ και μερικές εβδομάδες, χωρίς να το έχεις συνειδητοποιήσει ενδεχομένως, η γνώμη των γύρω σου (ειδικά της οικογένειας σου) παίζει όλο και μικρότερο ρόλο στις αποφάσεις σου. Αυτή η συμπεριφορά κλιμακώνεται με αφορμή τη πρώτη Σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς (4/4) και σε καταλαμβάνει γνήσιος τσαμπουκάς, που μεταφράζεται σε μια ανένδοτη στάση της μορφής: «Δεν συμβιβάζομαι! Δεν υποχωρώ! Μόνο εγώ ξέρω τι είναι καλύτερο για εμένα! Όποιος με αγαπάει με αποδέχεται όπως είμαι, αλλιώς στα τσακίδια!». Φυσικά και για να γίνει πιστευτό το μήνυμα αυτό θα πρέπει να το επαναλάβεις και μια και δύο και τρεις και χίλιες δεκατρείς φορές. Και αυτό πρόκειται να κάνεις, με κάθε αφορμή και σε κάθε σύγκρουση που προκύπτει το επόμενο εξάμηνο. Επιπλέον είναι εξαιρετική για εσένα αυτή η συγκυρία μιας και η ευνοϊκή θέση του Άρη στο Ταύρο για όλο το μήνα εγγυάται ότι ξεκινάς με ούριο άνεμο σε αυτή την εκστρατεία αποδέσμευσης από καλοθελητές, πατρόνες και προστάτες. Όσο αυτός ο εαυτός σου νικά τις έμφυτες ανασφάλειες σου, θα απολαμβάνεις τον έρωτα περισσότερο, η ζωή θα παρουσιάζει περισσότερες ευκαιρίες για εξέλιξη (επαγγελματική και κοινωνική) και ο αέρας που αναπνέεις θα έχει οσμή άνοιξης για πολλούς μήνες ακόμη. Κι αυτό είναι υπόσχεση!

 • 2015

  Δίας: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8  και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Ο Δίας από το ξεκίνημα της χρονιάς έως το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου στο Λέοντα μιλάει για πολύ δυναμικές αλλαγές οι οποίες μπορεί να μην είναι εμφανής, όμως μακροπρόθεσμα θα αλλάξουν τη ζωή σου προς το καλύτερο. Μέσα σε αυτό το διάστημα σου δίνεται η δυνατότητα να κατανοήσεις καλύτερα τα βαθύτερα ψυχολογικά αίτια και κίνητρα και μοτίβα που υπάρχουν στη ζωή σου. Εάν πρόσφατα πέρασες κάποια κρίση ή δύσκολη κατάσταση, τώρα θα μπορέσεις πολύ πιο εύκολα να επουλώσεις την πληγή. Εκμεταλλεύσου αυτούς τους πρώτους μήνες του έτους για να μπεις σε μία σχέση με έναν άνθρωπο που μπορείτε να ενωθείτε σε ένα ουσιαστικό επίπεδο, ή μια επαγγελματική συνεργασία που μπορεί να σου αποδώσει κέρδη. Θα αποκτήσεις μεγαλύτερο έλεγχο και δύναμη και ίσως να πέσεις στην παγίδα να θέλεις να αποκτήσεις όλο και περισσότερο ή να μη γνωρίζεις πως να το διαχειριστείς. Η χειραγώγηση των άλλων και τα παιχνίδια εξουσίας δεν είναι καλή ιδέα.

  Η είσοδος του Δία στην Παρθένο από τις 11/8 έως το τέλος της χρονιάς κατά κάποιο τρόπο θα φωτίσει το σκοτάδι. Τώρα θα αποκτήσεις περισσότερη αισιοδοξία, θετική σκέψη, πίστη στον εαυτό σου και στο μέλλο. Αισθάνεσαι ότι οι δυνατότητες είναι άπειρες και πως μπορείς να επεκτείνεις την ζωή σου προς όποια κατεύθυνση επιθυμείς. Έτσι λοιπόν, το άγχος φαίνεται πως θα μειωθεί σημαντικά, όμως πρόσεξε μην θεωρήσεις πως είσαι παντοδύναμος ή αφεθείς στις καταστάσεις θεωρώντας ότι η ζωή σου χρωστάει! Η προσπάθεια σου είναι που θα κάνει τη διαφορά.

   

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

  Ο Κρόνος έχει εισέλθει στον Τοξότη και στον 12ο οίκο σου και αυτό σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου κατά την οποία θα γίνουν οριστικά κλεισίματα σε προηγούμενα κεφάλαια της ζωής σου. Βρίσκεσαι σε μια διαδικασία αναθεώρησης παρελθοντικών εμπειριών, πράξεων και σκέψεων και καλείσαι να αξιολογήσεις τις τα λάθη σου και να σκεφτείς τι θα μπορούσες να είχες κάνει καλύτερα. Η προτεραιότητα σου τώρα δεν είναι να φανείς, να ανέβεις ψηλά ή να ξεχωρίσεις. Αντιθέτως, οι φιλοδοξίες και όσα πίστευες έως τώρα αμφισβητούνται και δεν αποκλείεται να βιώσεις απογοήτευση για κάτι που δεν πήγε όπως είχες σχεδιάσει στο μυαλό σου. Σίγουρα είναι δύσκολο για έναν Αιγόκερω να μείνει μακρυά από την κοινωνία και τον έξω κόσμο, όμως πραγματικά θα νιώσεις την ανάγκη να μείνεις μόνος με τον εαυτό σου και να αποδράσεις από την καθημερινότητα προκειμένου να βρεις τις ισορροπίες σου. Δες το σαν μια περίοδο εσωτερικής αναζήτησης που σίγουρα δεν θα είναι εύκολη, όμως είναι απαραίτητη για να μπορέσεις να προχωρήσεις.

  Το διάστημα από 14/6-17/9 κατά το οποίο ο Κρόνος θα εισέλθει και πάλι στο Σκορπιό, θα έχεις να αντιμετωπίσεις θέματα συνεργασιών και συλλογικών δραστηριοτήτων. Ίσως να σου είναι δύσκολο να δουλέψεις μαζί με άλλους και να μη μπορείς να συντονιστείς μαζί τους. Ίσως μια ομάδα στην οποία ανήκεις να έχει υπερβολικές απαιτήσεις και να σου αναθέτει περισσότερες ευθύνες από όσες μπορείς να αντέξεις. Γνωρίζεις πολύ καλά, όμως, πως μόνο έτσι θα ανταμειφθείς στο τέλος. Μην προσπαθήσεις να επιβληθείς ή να ξεχωρίσεις διότι κάτι τέτοιο μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα. Η ισότητα και η συλλογικότητα είναι οι δύο λέξεις που χαρακτηρίζουν αυτούς τους 3 μήνες. 

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

   

  Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού (4/4 και 28/9) επηρεάζουν πολύ ουσιαστικούς τομείς της ζωής σου. Από τη μία η προσοχή σου στρέφεται στην οικογένεια και το σπίτι σου, αφού δεν αποκλείεται να έχει προκύψει μια κρίση ή να βιώνεις μια πολύ σημαντική αλλαγή μέσα σε αυτό. Συγκρούσεις με γονείς ή με άτομα μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον, μετακόμιση ή γενικότερες ανακατατάξεις είναι κάποια από τα πιθανά σενάρια που θα σε ταλαιπωρήσουν. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν σημαντικές προκλήσεις στον τομέα της καριέρας σου και καλείσαι να αποδείξεις πόση πίεση και ευθύνες μπορείς να αντέξεις χωρίς να καταρεύσεις. Γενικά, θα υπάρχει κόντρα με άτομα εξουσίας και νιώθεις ότι όλα κρέμονται από μια λεπτή κλωστή. Μη χάνεις το κουράγιο σου και προχώρα!

  Οι Ηλιακές εκλείψεις που πραγματοποιούνται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων (20/3 και 13/9) σου αλλάζουν τον τρόπο σκέψης και την κοσμοθεωρία, σου ανοίγουν τους ορίζοντες και σε κάνουν να δεις τα πράγματα μέσα από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά. Γύρω από αυτές τις περιόδους σε χαρακτηρίζει η ανησυχία, η περιέργεια και η τάση να θέλεις να εξερευνήσεις ή να ρισκάρεις. Ταξίδεψε, τόλμησε και έλα σε επαφή με ανθρώπους που θα σε πάνε μπροστά!

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  «Αυτοσυγκράτηση» είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να περιγράψει κάποιος το στιλ σου. Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί το συναισθηματικό βάθος της δέσμευσης σε ένα σύντροφο, σε ένα μέλος της οικογένειας, ή σε ένα φίλο σου, επειδή δεν τους αφήνεις να το δούν. Αυτό με κανένα τρόπο δεν σημαίνει ότι τα αισθήματά σου δεν είναι δυνατά, ή ότι δεν έχουν συναισθηματισμό- έχουν. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις πάθος που μπορεί να ηλεκτροδοτήσει μια ολόκληρη πόλη, μόνο που πιστεύεις ότι είναι πολύ πιο κομψό και απίστευτα πιο σέξι να κρατάς αυτά σου τα αισθήματα σε χαμηλά βολτ. Ο έρωτας για σένα αποτελεί μία πολύ σημαντική υπόθεση. Όταν επενδύεις σε κάποιον δεν παίζεις παιχνίδια και σε απωθεί αφόρητα η συνειδητοποίηση ότι μερικοί άνθρωποι το κάνουν. Αξιοπρέπεια, σταθερότητα, σοβαρότητα, ευθύνη, βαρύτητα, επιμονή, διάρκεια, δέσμευση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που σου δίνει ο κυβερνήτης σου Κρόνος. Όμως υπάρχουν και κάποιες άλλες τάσεις που δυσχεραίνουν εξαιρετικά τις σχέσεις σου. Η ανασφάλειά σου σε προδιαθέτει ώστε να περνάς από συνεχή τέστ το/η σύντροφό σου. Αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να σε αγαπάει κάποιος και για ποιό λόγο. Αυτή η συμπεριφορά φυσικά είναι υποσυνείδητη, σαν επιθυμία αυτοκαταστροφής. Αφού ενδόμυχα πιστεύεις ότι είναι ζήτημα χρόνου η εγκατάλειψή σου- ακόμα και αν κάποιος βρίσκεται δίπλα σου ήδη μια δεκαετία- πολλές φορές παραβλέπεις την συναισθηματική επαφή για να δεσμευτείς με κάποιον που δεν αγαπάς, αλλά που σου προσφέρει οικονομική ασφάλεια. Ακόμα και όταν η αγάπη είναι παρούσα η συνεχής επιβεβαίωση που ζητάς από τον άλλο γίνεται κουραστική. Το προβληματικό στη συμπεριφορά σου είναι ότι τη στιγμή που έχεις ανάγκη περισσότερο από ποτέ την τρυφερότητα, τότε είναι που ο άλλος αντιμετωπίζει τεράστια ψυχρότητα εκ μέρους σου. Ενώ η συναισθηματική επαφή είναι κάτι που επιθυμείς δυνατά ο φόβος της απόρριψης υπερισχύει. Έτσι δεν είναι απίθανο να διαλέγεις συντρόφους που είναι αναξιόπιστοι μόνο και μόνο για να δικαιωθεί ο φόβος της απόρριψης. Χρειάζεται να ξεπεράσεις την πεποίθησή σου ότι όποιος ανοίγεται μαζί σου και σου λέει "σε αγαπάω" το κάνει επειδή θέλει να σε χρησιμοποιήσει. Συνηθισμένος/η ό,τι αποκτάς να το κερδίζεις με κούραση και αίμα είναι ο πόνος και η απώλεια στις σχέσεις που σε οδηγούν αναγκαστικά να επανεξετάσεις τους μηχανισμούς άμυνας που διαθέτεις και τις επιλογές σου.

 • Diego Tristan

έχουν γενέθλια 208 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...