παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 19.01.2015 έως 25.01.2015
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)
Με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο αυτή την εβδομάδα, η εκκίνηση πραγματοποιείται την 21η του μήνα, καλό θα ήταν να προσέξεις τις οικονομικές σου δοσοληψίες. Θα έχεις την τάση να κάνεις κάποιες υπερβολές που δε συμβαδίζουν με τη συνήθη εικόνα σου, αλλά μη νομίζεις πως θα μπορέσεις να τις ξεπεράσεις και πολύ εύκολα. Αν τα οικονομικά σου ανοίγματα οφείλονται σε ένα νέο συμβόλαιο που έχεις στα χέρια σου ή σε υποσχέσεις που έχεις λάβει, τότε πρόσεξε την ισχύ των όρων και μην ανοίγεσαι πριν δεις ολόκληρη την εικόνα. Αν πάλι λειτουργείς κάπως βιαστικά επειδή θέλεις να τραβήξεις το ενδιαφέρον κάποιων προσώπων προς την πλευρά σου, τότε να θυμάσαι πως ίσως αυτά τα άτομα να μην έχουν καμία διάθεση να κοιτάξουν προς την πλευρά σου  και απλά να χάνεις το χρόνο σου. Αυτό που έχει ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα, είναι να ασχοληθείς με ζητήματα των συγγενών σου, να ενδιαφερθείς για οικονομικά ή άλλου είδους ζητήματα στα οποία είσαι εμπλεκόμενος/η ή συμμετέχεις ώστε να βρεθούν λύσεις. Η εβδομάδα δε χρειάζεται ξεσπάσματα και νευρικές κινήσεις, αλλά να προχωρήσεις λαμβάνοντας υπόψη σου και το ένστικτο σου ή αυτό κάποιου κοντινού προσώπου που θα σου φανεί πολύ χρήσιμο.
Ερωτική πρόβλεψη: 21.01.2015 έως 27.01.2015
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)
Αχ,αυτή η Νέα Σελήνη σήμερα (20/1)... κοίτα την! Όχι εκεί ψηλά στον ουρανό, αλλάεκεί, στην 1η μοίρα του Υδροχόου, ασφυκτικά ανάμεσα στον Υδροχόο καιτο δικό σου ζώδιο. Στριμωγμένη, θα έλεγα. Τι θέλεις διακαώς; Ή, μήπως, πρέπεινα ρωτήσω «ποιόν»; Και με πόσο απόλυτο τρόπο! Είδες πως μπερδεύονται χαοτικά ταχρήματα και η έλλειψή τους, με τα συναισθήματα και την πείνα για αυτά; ...
 • Το τελευταίο μόνο καιρό έχεις αρχίσει να καταλαβαίνεις πως μόνος/η σου είχες περιορίσει τον εαυτό σου, τις απαιτήσεις σου από τη ζωή και τα θέλω σου. Τώρα που ξυπνάς σιγά σιγά από τον λήθαργο πλησιάζει και η ώρα να σχεδιάσεις την απελευθέρωση σου από εργασιακές καταστάσεις και διαπροσωπικές σχέσεις που σε φθείρουν. Ξεκίνα να οργανώνεις την επόμενη μέρα σου!
 • Ιανουάριος

   Αν κοιτάξεις ένα μήνα πίσω, θα δεις ότι κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει στη ψυχολογία σου. Για την ώρα δεν μπορείς να το προσδιορίσεις ακριβώς τι είναι ή να του δώσεις εξήγηση, αλλά αναγνωρίζεις τα σημάδια του: (1) αισθάνεσαι κάτι να σου λείπει ακόμη κι αν όλα τα έχεις (όσο είναι εφικτό) τακτοποιημένα σε προσωπική και επαγγελματική ζωή, (2) νιώθεις νοσταλγία για στιγμές, ανθρώπους και καταστάσεις που έχεις ζήσει, (3) νιώθεις όλο και πιο συχνά να σε πνίγει η ρουτίνα σου και το βάρος όσων έχεις επιτύχει εδώ και χρόνια. Μέσα σε αυτό το κλίμα σε βρίσκει ο Ιανουάριος και όμως, οι γύρω σου δεν έχουν καταλάβει ακόμη τίποτε. Πώς μπορείς να πολεμήσεις κάτι που δεν μπορείς να αγγίξεις; Πώς να μιλήσεις για κάτι που ούτε και εσύ καταλαβαίνεις ακόμη; Και ποιος θα σε πιστέψει; Ναι, όλες αυτές οι εσωτερικές καταστάσεις που βιώνεις τελευταία, χωρίς ίσως να το καταλαβαίνεις, σε αποξενώνουν από τους γύρω σου – είσαι σωματικά παρών/παρούσα εκεί που πρέπει, αλλά το μυαλό και η ψυχή σου βρίσκονται κάπου άλλου συνεχώς… Και αν μέχρι τις 12/1 αυτό το σκηνικό φαίνεται να μην επηρεάζει τις καθημερινές υποχρεώσεις, από εκείνη την ημερομηνία και έως το τέλος του μήνα τα πράγματα αλλάζουν. Οικονομικά ζητήματα εισχωρούν στις καθημερινές σου σκοτούρες, συγκρούσεις με συναδέλφους ή/και μέλη της οικογένειας σου σε απομακρύνουν ακόμη περισσότερο από ανθρώπους που θα μπορούσες να ανταλλάξεις απόψεις ή να ζητήσεις μαζί τους. Την ίδια στιγμή το κορμί σου αποζητά σεξουαλικές απολαύσεις και τα ένστικτα σου σε οδηγούν σε αγκαλιές που υπόσχονται ότι θα σε κάνουν να ξεχαστείς. Όμως η απόλαυση, αν και σημαντική σε αυτή τη φάση, είναι παροδική για έναν απλό λόγο που φροντίζει να σου υπενθυμίσει ο πρώτος ανάδρομος Ερμής της χρονιάς (από 21/1): είσαι ένας χαρακτήρας που βρίσκει την αληθινή ηδονή μέσα από την ουσία και όχι από την εφήμερη σαγήνη. Και έτσι ως τέλος του μήνα ένα είναι το ερώτημα που θα σε απασχολεί: μήπως τελικά αυτό που έχει αρχίσει να αλλάζει στη ψυχολογία σου είναι ότι αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι βρίσκεσαι περιστοιχισμένος/η από καταστάσεις που έχουν πάψει να έχουν για εσένα ουσία; Για να δούμε τι θα απαντήσεις τελικά σε αυτό…

 • 2015

  Δίας: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8  και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Ο Δίας από το ξεκίνημα της χρονιάς έως το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου στο Λέοντα μιλάει για πολύ δυναμικές αλλαγές οι οποίες μπορεί να μην είναι εμφανής, όμως μακροπρόθεσμα θα αλλάξουν τη ζωή σου προς το καλύτερο. Μέσα σε αυτό το διάστημα σου δίνεται η δυνατότητα να κατανοήσεις καλύτερα τα βαθύτερα ψυχολογικά αίτια και κίνητρα και μοτίβα που υπάρχουν στη ζωή σου. Εάν πρόσφατα πέρασες κάποια κρίση ή δύσκολη κατάσταση, τώρα θα μπορέσεις πολύ πιο εύκολα να επουλώσεις την πληγή. Εκμεταλλεύσου αυτούς τους πρώτους μήνες του έτους για να μπεις σε μία σχέση με έναν άνθρωπο που μπορείτε να ενωθείτε σε ένα ουσιαστικό επίπεδο, ή μια επαγγελματική συνεργασία που μπορεί να σου αποδώσει κέρδη. Θα αποκτήσεις μεγαλύτερο έλεγχο και δύναμη και ίσως να πέσεις στην παγίδα να θέλεις να αποκτήσεις όλο και περισσότερο ή να μη γνωρίζεις πως να το διαχειριστείς. Η χειραγώγηση των άλλων και τα παιχνίδια εξουσίας δεν είναι καλή ιδέα.

  Η είσοδος του Δία στην Παρθένο από τις 11/8 έως το τέλος της χρονιάς κατά κάποιο τρόπο θα φωτίσει το σκοτάδι. Τώρα θα αποκτήσεις περισσότερη αισιοδοξία, θετική σκέψη, πίστη στον εαυτό σου και στο μέλλο. Αισθάνεσαι ότι οι δυνατότητες είναι άπειρες και πως μπορείς να επεκτείνεις την ζωή σου προς όποια κατεύθυνση επιθυμείς. Έτσι λοιπόν, το άγχος φαίνεται πως θα μειωθεί σημαντικά, όμως πρόσεξε μην θεωρήσεις πως είσαι παντοδύναμος ή αφεθείς στις καταστάσεις θεωρώντας ότι η ζωή σου χρωστάει! Η προσπάθεια σου είναι που θα κάνει τη διαφορά.

   

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

  Ο Κρόνος έχει εισέλθει στον Τοξότη και στον 12ο οίκο σου και αυτό σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου κατά την οποία θα γίνουν οριστικά κλεισίματα σε προηγούμενα κεφάλαια της ζωής σου. Βρίσκεσαι σε μια διαδικασία αναθεώρησης παρελθοντικών εμπειριών, πράξεων και σκέψεων και καλείσαι να αξιολογήσεις τις τα λάθη σου και να σκεφτείς τι θα μπορούσες να είχες κάνει καλύτερα. Η προτεραιότητα σου τώρα δεν είναι να φανείς, να ανέβεις ψηλά ή να ξεχωρίσεις. Αντιθέτως, οι φιλοδοξίες και όσα πίστευες έως τώρα αμφισβητούνται και δεν αποκλείεται να βιώσεις απογοήτευση για κάτι που δεν πήγε όπως είχες σχεδιάσει στο μυαλό σου. Σίγουρα είναι δύσκολο για έναν Αιγόκερω να μείνει μακρυά από την κοινωνία και τον έξω κόσμο, όμως πραγματικά θα νιώσεις την ανάγκη να μείνεις μόνος με τον εαυτό σου και να αποδράσεις από την καθημερινότητα προκειμένου να βρεις τις ισορροπίες σου. Δες το σαν μια περίοδο εσωτερικής αναζήτησης που σίγουρα δεν θα είναι εύκολη, όμως είναι απαραίτητη για να μπορέσεις να προχωρήσεις.

  Το διάστημα από 14/6-17/9 κατά το οποίο ο Κρόνος θα εισέλθει και πάλι στο Σκορπιό, θα έχεις να αντιμετωπίσεις θέματα συνεργασιών και συλλογικών δραστηριοτήτων. Ίσως να σου είναι δύσκολο να δουλέψεις μαζί με άλλους και να μη μπορείς να συντονιστείς μαζί τους. Ίσως μια ομάδα στην οποία ανήκεις να έχει υπερβολικές απαιτήσεις και να σου αναθέτει περισσότερες ευθύνες από όσες μπορείς να αντέξεις. Γνωρίζεις πολύ καλά, όμως, πως μόνο έτσι θα ανταμειφθείς στο τέλος. Μην προσπαθήσεις να επιβληθείς ή να ξεχωρίσεις διότι κάτι τέτοιο μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα. Η ισότητα και η συλλογικότητα είναι οι δύο λέξεις που χαρακτηρίζουν αυτούς τους 3 μήνες. 

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

   

  Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού (4/4 και 28/9) επηρεάζουν πολύ ουσιαστικούς τομείς της ζωής σου. Από τη μία η προσοχή σου στρέφεται στην οικογένεια και το σπίτι σου, αφού δεν αποκλείεται να έχει προκύψει μια κρίση ή να βιώνεις μια πολύ σημαντική αλλαγή μέσα σε αυτό. Συγκρούσεις με γονείς ή με άτομα μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον, μετακόμιση ή γενικότερες ανακατατάξεις είναι κάποια από τα πιθανά σενάρια που θα σε ταλαιπωρήσουν. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν σημαντικές προκλήσεις στον τομέα της καριέρας σου και καλείσαι να αποδείξεις πόση πίεση και ευθύνες μπορείς να αντέξεις χωρίς να καταρεύσεις. Γενικά, θα υπάρχει κόντρα με άτομα εξουσίας και νιώθεις ότι όλα κρέμονται από μια λεπτή κλωστή. Μη χάνεις το κουράγιο σου και προχώρα!

  Οι Ηλιακές εκλείψεις που πραγματοποιούνται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων (20/3 και 13/9) σου αλλάζουν τον τρόπο σκέψης και την κοσμοθεωρία, σου ανοίγουν τους ορίζοντες και σε κάνουν να δεις τα πράγματα μέσα από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά. Γύρω από αυτές τις περιόδους σε χαρακτηρίζει η ανησυχία, η περιέργεια και η τάση να θέλεις να εξερευνήσεις ή να ρισκάρεις. Ταξίδεψε, τόλμησε και έλα σε επαφή με ανθρώπους που θα σε πάνε μπροστά!

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  «Αυτοσυγκράτηση» είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να περιγράψει κάποιος το στιλ σου. Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί το συναισθηματικό βάθος της δέσμευσης σε ένα σύντροφο, σε ένα μέλος της οικογένειας, ή σε ένα φίλο σου, επειδή δεν τους αφήνεις να το δούν. Αυτό με κανένα τρόπο δεν σημαίνει ότι τα αισθήματά σου δεν είναι δυνατά, ή ότι δεν έχουν συναισθηματισμό- έχουν. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις πάθος που μπορεί να ηλεκτροδοτήσει μια ολόκληρη πόλη, μόνο που πιστεύεις ότι είναι πολύ πιο κομψό και απίστευτα πιο σέξι να κρατάς αυτά σου τα αισθήματα σε χαμηλά βολτ. Ο έρωτας για σένα αποτελεί μία πολύ σημαντική υπόθεση. Όταν επενδύεις σε κάποιον δεν παίζεις παιχνίδια και σε απωθεί αφόρητα η συνειδητοποίηση ότι μερικοί άνθρωποι το κάνουν. Αξιοπρέπεια, σταθερότητα, σοβαρότητα, ευθύνη, βαρύτητα, επιμονή, διάρκεια, δέσμευση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που σου δίνει ο κυβερνήτης σου Κρόνος. Όμως υπάρχουν και κάποιες άλλες τάσεις που δυσχεραίνουν εξαιρετικά τις σχέσεις σου. Η ανασφάλειά σου σε προδιαθέτει ώστε να περνάς από συνεχή τέστ το/η σύντροφό σου. Αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να σε αγαπάει κάποιος και για ποιό λόγο. Αυτή η συμπεριφορά φυσικά είναι υποσυνείδητη, σαν επιθυμία αυτοκαταστροφής. Αφού ενδόμυχα πιστεύεις ότι είναι ζήτημα χρόνου η εγκατάλειψή σου- ακόμα και αν κάποιος βρίσκεται δίπλα σου ήδη μια δεκαετία- πολλές φορές παραβλέπεις την συναισθηματική επαφή για να δεσμευτείς με κάποιον που δεν αγαπάς, αλλά που σου προσφέρει οικονομική ασφάλεια. Ακόμα και όταν η αγάπη είναι παρούσα η συνεχής επιβεβαίωση που ζητάς από τον άλλο γίνεται κουραστική. Το προβληματικό στη συμπεριφορά σου είναι ότι τη στιγμή που έχεις ανάγκη περισσότερο από ποτέ την τρυφερότητα, τότε είναι που ο άλλος αντιμετωπίζει τεράστια ψυχρότητα εκ μέρους σου. Ενώ η συναισθηματική επαφή είναι κάτι που επιθυμείς δυνατά ο φόβος της απόρριψης υπερισχύει. Έτσι δεν είναι απίθανο να διαλέγεις συντρόφους που είναι αναξιόπιστοι μόνο και μόνο για να δικαιωθεί ο φόβος της απόρριψης. Χρειάζεται να ξεπεράσεις την πεποίθησή σου ότι όποιος ανοίγεται μαζί σου και σου λέει "σε αγαπάω" το κάνει επειδή θέλει να σε χρησιμοποιήσει. Συνηθισμένος/η ό,τι αποκτάς να το κερδίζεις με κούραση και αίμα είναι ο πόνος και η απώλεια στις σχέσεις που σε οδηγούν αναγκαστικά να επανεξετάσεις τους μηχανισμούς άμυνας που διαθέτεις και τις επιλογές σου.

 • David Nalbandian

έχουν γενέθλια 246 μέλη.

γιορτάζουν οι: Γρηγόριος, Μαργαρίτα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...