παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 15.12.2014 έως 21.12.2014
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

 Η Αφροδίτη έχει περάσει στο ζώδιο σου εδώ και μία εβδομάδα, αλλά τώρα ακολουθεί και ο Ερμής και μάλιστα αρχίζουν να κάνουν στενή παρέα με τον Πλούτωνα, κάτι που σημαίνει πως μεταμορφωτικά πράγματα λαμβάνουν χώρα στην εικόνα και στη ζωή σου γενικότερα. Ότι σε πιέζει και στενοχωρεί αυτή την εβδομάδα θα γίνει γκριμάτσα ή λέξη στα χείλια σου και θα πάψει να κρύβεται πίσω από γελοίες δικαιολογίες. Ότι αποτελεί ταμπού που δεν είχες σκοπό να φέρεις στην επιφάνεια, θα βρει τον τρόπο να εκφραστεί και να προκαλέσει ηλεκτροπληξία σε εσένα ή τους γύρω σου, εκεί προς το τέλος της εβδομάδας που ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό. Ότι είναι νεκρό ή σάπιο στη ζωή σου θα πρέπει να πεταχτεί και να αλλαχτεί και όχι απλά να καθαριστεί ώστε να παρουσιαστεί απλά με νέα φορεσιά. Οτιδήποτε ξεκινήσεις αυτή την εβδομάδα, φρόντισε να μη μοιάζει με παλιότερες απόπειρες σου να κάνεις τη διαφορά που δεν κατέληξαν κάπου, αφού ο βαθμός του ρίσκου που πήρες ήταν πολύ μικρός. Αν σε αυτή την εποχή θέλεις να κάνεις τη διαφορά, τότε θα πρέπει να τινάξεις στον αέρα κομμάτια ζωής που δε σε εκφράζουν και απλά ακολουθείς γιατί σε έμαθαν να πειθαρχείς σε νόμους φοβισμένων ανθρώπων απέναντι στη μαγεία της μοναδικότητας της ανθρώπινης ύπαρξης.

Ερωτική πρόβλεψη: 17.12.2014 έως 23.12.2014
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)
Τηνείχες έμφυτη παιδί μου εσύ αυτή την ανυπομονησία, ή τη δανείστηκες από τονΤοξότη; Οκ, είναι εμφανές ότι η πολυαστρία στο ζώδιό σου και ειδικά η σύνοδοςΑφροδίτης/Πλούτωνα σε κάνει ερωτικά να θέλεις τον κόσμο και να τον θέλεις τώρα,αυτή τη στιγμή. Με μία ερωτική διάθεση να χτυπά κόκκινο λοιπόν, και σε μίαπερίοδο πολύ επιτυχημένης αυτοπροβολής, τι μπορεί να εκνευρίσει ένα γνήσιοπαιδί ...
 • Ναι, ναι ξέρω... Έχεις κουραστεί, δεν θες να βλέπεις ανθρώπους, θέλεις να χαλαρώσεις, έχεις άγχος για τη δουλειά σου. Μετά από αυτό το λογύδριο σου πως θα καταλήξεις σήμερα να είσαι "τραβάτε με κι ας κλαίω" και ούτε θα απομονωθείς, ούτε θα κοιμηθείς νωρίς, μην προσπαθείς να μου το εξηγήσεις. Μην! Δεν θέλω ρε παιδί μου! Κάνε ότι είναι να κάνεις χωρίς να δίνεις λογαριασμό!
 • Δεκέμβριος

  Ένας/Μια Αιγόκερως αλλάζει σιωπηλά. Ποτέ δεν θα τον/την δεις να μοιράζεται τη λύπη του/της μετά από μια ήττα ή μια απώλεια. Ποτέ δεν θα τον/την δεις να διατυμπανίζει μια επιτυχία του/της. Ποτέ δεν θα παραπονεθεί, αλλά ούτε και θα διαφημίσει, τις ώρες δουλειάς και το κόπο που καταθέτει. Έτσι και αυτά τα χρόνια, με το Πλούτωνα στο ζώδιο σου, συνεχίζεις τη πορεία σου, βιώνεις βαθιές επιθυμίες και ανεκπλήρωτους πόθους, μάχεσαι με απώλειες και δύσκολες καταστάσεις, κοπιάζεις για να επιβιώσεις και σπάνια ασχολείσαι για ανούσια θέματα. Όλα τα παραπάνω γίνονται ξανά επίκαιρα αυτό το μήνα, καθώς για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια βρίσκεσαι μπροστά σε ένα τετράγωνο του Πλούτωνα στο 1ο ηλιακό οίκο σου με τον Ουρανό στον 4ο ηλιακό οίκο σου αντίστοιχα (15/12). Έτσι από τη μια πλευρά βιώνεις την επιτακτική ανάγκη να πολεμήσεις άγρια για την επιβίωση σου (συναισθηματική ή επαγγελματική) και την ίδια στιγμή αισθάνεσαι τριγμούς στο οικοδόμημα της ζωής σου, είτε αυτοί αφορούν εκ νέου εντάσεις μέσα στην οικογένεια σου, είτε δυσκολίες κάποιου γονιού σου που επιφορτίζεσαι. Ναι, είναι τιτάνιο έργο να διατηρείς τη ψυχραιμία σου, να λειτουργείς πυροσβεστικά για να διατηρείς ισορροπίες και να μη ραγίζεις για κανένα λόγο. Και όμως είναι αυτό που καλείσαι να κάνεις ακόμη μια φορά αυτό το μήνα. Πριν όμως το παραπάνω διάστημα που αναφέρθηκε, μεσολαβούν και άλλα γεγονότα που χρήζουν προσοχής. Πρώτα από όλα η είσοδος του Άρη στον 2ο ηλιακό οίκο σου (5/12), που ανακινεί οικονομικά θέματα – χρήματα ή αμοιβές που περίμενες βρίσκουν τελικά το δρόμο τους για το τραπεζικό σου λογαριασμό, χρωστούμενα που οφείλεις μπαίνουν σε μια σειρά και υπάρχει η αίσθηση ότι το κυνήγι για έσοδα θα αποφέρει καρπούς. Από την άλλη πλευρά η επιστροφή του Δία σε ανάδρομη πορεία στον 8ο ηλιακό σου οίκο φέρνει έκτακτα έξοδα και γεγονότα που σε αναγκάζουν να αναθεωρήσεις τη συνολική σου στρατηγική στο τομέα των οικονομικών – μια διαδικασία που θα κρατήσει για έξι μήνες περίπου. Όσο για την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σου (από 10/12), αποτελεί σίγουρα ένα ευχάριστο νέο καθώς: (1) σου επιτρέπει να απολαύσεις κάποιες γνήσιες στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας που έχεις ανάγκη, (2) αναθερμαίνει τη σεξουαλική σου ζωή, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε είσαι ελεύθερος/η και (3) γλυκαίνει τους τρόπους σου και χαλαρώνει τη σωματική σου ένταση – και ένας/μια Αιγόκερως χωρίς στρες, είναι ένας/μια Αιγόκερως που μπορεί να διαπραγματευτεί στην επαγγελματική αρένα με ασύλληπτα ποσοστά επιτυχίας. Και αυτό μπορεί να αποδειχτεί από μόνο του αρκετό για να κλείσει τελικά η χρονιά με θετικό πρόσημο. Όσο για την είσοδο του Κρόνου στον 12ο οίκο σου, θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε πολλά στους μήνες που θα έρθουν. Για την ώρα μια συμβουλή: όταν κλείνει ένας κύκλος (σε μια σχέση, σε μια εργασία, σε ένα όνειρο) το σοφό είναι να αποδεχτείς το τέλος, παρά να προσπαθείς να τον κρατήσεις με το ζόρι ζωντανό. 

 • 2014

  Το 2014 με μια ματιά

  Όλα συνδέονται μεταξύ τους σ' αυτή τη ζωή Αιγόκερε και για να καταλάβεις απόλυτα τις προκλήσεις στο παρόν θα πρέπει να κοιτάξει πίσω, στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν. Aν λοιπόν το ζητούμενο την διετία 2010-2012 ήταν να αποδείξεις στο επαγγελματικό και οικογενειακό σου περιβάλλον ότι μπορείς να πετύχεις τις φιλοδοξίες σου και να σταθείς ως αυτόνομη προσωπικότητα (μπορεί να το πέτυχες με μια εργασία, μια προαγωγή ή με ένα γάμο και τη δημιουργία οικογένειας), ήδη από πέρυσι, αλλά και φέτος, το στοίχημα είναι να γίνεις περισσότερο ομαδικός/ή (είτε αυτό σημαίνει να ενταχθείς πραγματικά στο σύνολο συνεργατών που δουλεύετε για ένα κοινό στόχο, είτε να συνεργαστείς περισσότερο με το/τη σύντροφο σου αντί να αναλαμβάνει ο καθένας/η κάθεμια προσωπικές πρωτοβουλίες που συνδέονται μεταξύ τους). Με απλά λόγια είναι μια χρονιά που πρέπει να βοηθήσεις για να βοηθηθείς, να γίνεις λιγότερο ατομιστής/ατομίστρια και τελικά να ωφεληθείς μέσα από τους ανθρώπους που έχεις επιλέξεις αντί να τους ελέγχεις ή να τους κατευθύνεις. Είναι επίσης προφανές πως αν το βρίσκεις δύσκολο να συνεργαστείς με άλλους και να έρθεις σε συμφωνία με τις απόψεις τους, τότε η ασυμβίβαστη αυτή στάση σου θα σε κάνει ανταγωνιστικό/ή και θα νιώθεις τους φίλους και τους συνεργάτες σαν εμπόδια για την ανέλιξη σου. Εξίσου πιθανό είναι να αναλαμβάνεις ευθύνες που δε σου αρέσουν ή να συμβιβάζεσαι με μια εργασία σε τομέα που δε σε ελκύει. Όλα αυτά τα γεγονότα όμως προσπαθούν να σε διδάξουν πώς να ανταποκρίνεσαι σε ευθύνες που σου θέτουν ακόμη κι αν διαφωνείς μ' αυτές - σε διδάσκουν με άλλα λόγια πώς να έχεις συνεργατική και κοινωνική συνείδηση.

  Φυσικά αν ανήκεις στο 2ο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου η παρουσία του Πλούτωνα στο ζώδιο σου εξακολουθεί να σε γεμίζει με τον παράλογο τρόμο πως ανά πάσα στιγμή όλη σου η ζωή μπορεί να καταστραφεί και αυτό σε κάνει βαθιά χειριστικό/ή με τους ανθρώπους και τις συνθήκες του περιβάλλοντος σου. Όμως αν υπάρχει μια πρόκληση που πρέπει να απαντήσεις φέτος, αυτή είναι η πρόκληση της εμπιστοσύνης στον εαυτό σου. Ναι, μπορεί να σε προδώσουν. Ναι, μπορεί να χρειαστεί να ξαναχτίσεις από την αρχή τον εαυτό σου, την εικόνα σου και τις φιλοδοξίες σου. Όμως καμία ενδεχόμενη προδοσία ή ήττα δε πρέπει να σε αποτρέψει από το να σχετίζεσαι και να βοηθάς τους γύρω σου. Κι αυτό είναι που θα πρέπει να θυμάσαι ιδιαίτερα στο πρώτο μισό της χρονιάς με τον Δία στον 7ο ηλιακό σου οίκο να ανοίγει το κοινωνικό σου κύκλο αλλά τις περιόδους των Σεληνιακών εκλείψεων (15 Απριλίου και 8 Οκτωβρίου) όπου κρίσεις στον άξονα καριέρα/οικογενειακή ζωή σου χτυπούν τη πόρτα.

   

  Ο Κρόνος στο Σκορπιό και το στοίχημα με τον εαυτό σου

  Μέλλον... Τι παράξενη λέξη, ε; Τι παράξενη πραγματικότητα. Πόσο απασχολεί το μυαλό μας κάτι που δεν έχει ακόμη φανεί και μόνο τους σπόρους του μπορούμε να βρούμε στο παρόν. Όμως, ο Κρόνος στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σου μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου σου λέει ότι αυτή είναι η δουλειά σου και κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Ποιοι είναι οι σπόροι του μέλλοντος που κρατάς στα χέρια σου; Από την εμπειρία που έχεις μαζέψει στην επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή, τι είσαι σε θέση να κάνεις καλά; Σε ποια ταλέντα σου και σε ποιους κύκλους ανθρώπων μπορείς να επενδύσεις ώστε να φτάσεις στην μελλοντική εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου; Μπορείς να συνεργαστείς με άλλους ανθρώπους (συνεργάτες ή φίλους/ες σου) για να μοιραστείτε το βάρος των ευθυνών και το νέκταρ της επιτυχίας;

  Αυτά τα ερωτήματα θα επιστρέφουν όλη τη χρονιά, ξανά και ξανά, με τη μορφή γεγονότων, σκέψεων, προσώπων ή πληροφοριών. Γιατί ποτέ ξανά δεν σου ήταν τόσο προφανές το σχίσμα ανάμεσα στους αυστηρά επαγγελματικούς στόχους (κέρδος, χρήμα, προαγωγή) και τους προσωπικούς στόχους (ποιος/α θέλω να είμαι, σε τι περιβάλλον θέλω να εργάζομαι, με ποιους/ες επιθυμώ να συνεργάζομαι). Αυτά τα δύο πρέπει να έρθουν όσο πιο κοντά γίνεται το ένα με το άλλο. Και ναι, αν για να επιτύχεις αυτό το σκοπό πρέπει να απομακρύνεις από τη ζωή σου μερικούς ανθρώπους (φίλους, συνεργάτες, το σύντροφο σου) που οι απόψεις και ο τρόπος σκέψης τους είναι αλυσίδες που σου σφίγγουν το λαιμό, ας γίνει έτσι!

  Έτσι από πολλές απόψεις και η φετινή χρονιά δεν παρουσιάζει μεγάλες ποιοτικές διαφορές σε σχέσεις με τις προηγούμενες τρεις. Οι προκλήσεις στον επαγγελματικό τομέα συνεχίζονται αμείωτες και θα έχεις άφθονες ευκαιρίες να ανταποκριθείς σ' αυτές και να αποδείξεις την αξία σου. Το νέο στοιχείο που προστίθεται φέτος έχει να κάνει την ανάγκη μια συνολικής ανασκόπησης. Συνεπώς σε ένα δεύτερο επίπεδο χρειάζεται να κάνεις ένα ταμείο σχετικά με τους στόχους και τις φιλοδοξίες που εκπλήρωσες τα τελευταία χρόνια και εργάστηκες αποτελεσματικά για την κατάκτηση τους. Σε περίπτωση που οι προσδοκίες που είχες από τον εαυτό σου δεν έχουν επιβεβαιωθεί έχεις μια τελευταία ευκαιρία αυτή τη χρονιά να δουλέψεις συστηματικά προς τη κατεύθυνση που θες. Μην αργείς. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα..

   

  Ο Δίας και οι προκλήσεις της χρονιάς

  Μια από τις πλέον κλασικές αστρολογικές ερωτήσεις βρίσκει την απάντηση της. Ναι, αναφέρομαι στην ερώτηση: «Μα επιτέλους θα πάει τίποτα καλά;». Ναι Αιγόκερε, η κοινωνική και ερωτική σου ζωή θα πάει σαφέστατα καλύτερα από τα προηγούμενα χρόνια και γι' αυτό είναι υπεύθυνη η παρουσία του Δία στον 7ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 15 Ιουλίου. Αλλά ας δώσουμε ένα ξεκάθαρο ορισμό του «καλύτερα» για να μην έχουμε μπερδέματα.

  Ο Δίας έχει ένα δόγμα για τις σχέσεις: κρατάς κοντά σου όποιον/α σου προσφέρει χαμόγελο στα χείλη, εκείνους/ες που δεν χρειάζεται να ιδρώσεις, να ματώσεις και να περάσεις από τα τάρταρα για να τους/τις κρατήσεις κοντά σου. Ωραίο δόγμα, δεν βρίσκεις; Έλα όμως που εσύ θεωρείς πως πρέπει να έχεις δίπλα σου εκείνους/ες που σε βασανίζουν, σε κατατρέχουν, σε στοιχειώνουν ή σου προσφέρουν αγάπη και τρυφερότητα με το σταγονόμετρο. Αυτά μας τελείωσαν για φέτος Αιγόκερε! Βρίσκεσαι με ένα/μια σύντροφο που έχει εμμονές; Ο Δίας θα τις μεγεθύνει τόσο ώστε να μην αντέχεις άλλο μαζί του/της και να προχωρήσεις; Είσαι σε μια σχέση που η ηρεμία και η ικανοποίηση είναι άγνωστες λέξεις; Αν ο/η άλλος/η δεν παίρνει από λόγια ο Δίας θα φέρει την οριστική ρήξη. Αν πάντως ανήκεις στους/στις ελεύθερους/ες του ζωδίου κάτι καλό έχει φυλαγμένο για εσένα ο ευεργέτης του ζωδιακού μέσα σ' αυτό το πρώτο μισό της χρονιάς. Μην κλείνεσαι σπίτι λοιπόν και μην απορρίπτεις καμιά γνωριμία, επαφή, πρόταση. Πειραματίσου και δε θα χάσεις

  Όσο για την είσοδο του Δία στον 8ο ηλιακό οίκο σου από τις 16 Ιουλίου, η προσοχή στρέφεται σε μερικά από τα ακόλουθα ζητήματα:

  (1) Μια ερωτική σχέση που έχει ξεκινήσει ήδη ή ξεκινά αυτό το διάστημα βαθαίνει απότομα, αποκτά συναισθηματικό βάρος πολλών τόνων και σε φέρνει σε μια εσωτερική κρίση. Να εμπιστευθείς αυτόν/η που κρατάς στην αγκαλιά σου όσο κανέναν/καμιά άλλη στο παρελθόν και να προχωρήσεις μαζί του/της; Ή μήπως η ταχύτητα είναι πολύ τρομακτική και πρέπει να πατήσεις το φρένο;

  (2) Μια επαγγελματική συνεργασία αρχίζει και αποδίδει τα πραγματικά οικονομικά της οφέλη ή αποχωρείς από μια εξαιτίας χαμηλής ανταμοιβής; Κι αν ναι, έχεις ένα εναλλακτικό σχέδιο ή πάλι τρέχεις μακριά με τη παρόρμηση του «Θα σας δείξω εγώ!»; 

  (3) Το σεξ γίνεται το πιο σημαντικό συστατικό των σχέσεων σου. Το αποζητάς περισσότερο και συχνότερα, επιθυμείς μεγαλύτερη συχνότητα και συναισθηματική ένταση.

  Οι σχέσεις γίνονται σε όλες τους τις εκφάνσεις σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες και ιδανικές λύσεις δεν υπάρχουν. Άραγε θα ακούσεις επιτέλους το ένστικτό σου;

   

  Το τετράγωνο Πλούτωνα - Ουρανού: Πίεση. Θάνατος. Αναγέννηση;

  Όσοι/ες ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου βιώνουν στο πετσί τους τις βαθιές και επίπονες αλλαγές σε επίπεδο συναισθημάτων, οικογενειακών σχέσεων και επιλογών που φέρνει αυτή η μεταμορφωτική όψη. Έχεις ανάγκη να έχεις το απόλυτο έλεγχο και αυτόλεγχο, να μην είσαι έρμαιο των αλλαγών και των καπρίτσιων της τύχης και με απλά λόγια να κρατάς στα χέρια σου τη δύναμη των επιλογών σου. Και με το Πλούτωνα στο ζώδιο σου είναι ζήτημα ζωής και θανάτου να βιώνεις έτσι τη ζωή αυτή την εποχή. Όμως εξίσου ισχυροί είναι και οι άνεμοι των αλλαγών: οικογενειακές σχέσεις και απώλειες σ' αυτές που δεν μπορείς να ελέγξεις, ερωτικές σχέσεις που σε φέρνουν σε θέση απόλυτης αδυναμίας ή επιθυμία για ένα άνθρωπο που θέλεις όσο τίποτα αλλά δε μπορείς με τίποτα να έχεις. Αυτά είναι όλα φυτίλια που ανατινάζουν το Πλουτώνιο ρεπερτόριο συναισθημάτων που διαθέτεις: αίσθηση αδυναμίας και υποταγής στη ζωή, πόνος και ζήλια, παράφορη επιθυμία και λαχτάρα, απογοήτευση και σφοδρή βία. Ναι, τελικά δεν είσαι ο ατσαλάκωτος χαρακτήρας που πάντα θεωρούσες ότι είσαι. Μπορείς και να πονέσεις και να χάσεις αλλά και να εκδικηθείς. Αυτή τη πτυχή του εαυτό σου αντέχεις να την αγκαλιάσεις και να την αποδεχτείς;

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  «Αυτοσυγκράτηση» είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να περιγράψει κάποιος το στιλ σου. Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί το συναισθηματικό βάθος της δέσμευσης σε ένα σύντροφο, σε ένα μέλος της οικογένειας, ή σε ένα φίλο σου, επειδή δεν τους αφήνεις να το δούν. Αυτό με κανένα τρόπο δεν σημαίνει ότι τα αισθήματά σου δεν είναι δυνατά, ή ότι δεν έχουν συναισθηματισμό- έχουν. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις πάθος που μπορεί να ηλεκτροδοτήσει μια ολόκληρη πόλη, μόνο που πιστεύεις ότι είναι πολύ πιο κομψό και απίστευτα πιο σέξι να κρατάς αυτά σου τα αισθήματα σε χαμηλά βολτ. Ο έρωτας για σένα αποτελεί μία πολύ σημαντική υπόθεση. Όταν επενδύεις σε κάποιον δεν παίζεις παιχνίδια και σε απωθεί αφόρητα η συνειδητοποίηση ότι μερικοί άνθρωποι το κάνουν. Αξιοπρέπεια, σταθερότητα, σοβαρότητα, ευθύνη, βαρύτητα, επιμονή, διάρκεια, δέσμευση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που σου δίνει ο κυβερνήτης σου Κρόνος. Όμως υπάρχουν και κάποιες άλλες τάσεις που δυσχεραίνουν εξαιρετικά τις σχέσεις σου. Η ανασφάλειά σου σε προδιαθέτει ώστε να περνάς από συνεχή τέστ το/η σύντροφό σου. Αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να σε αγαπάει κάποιος και για ποιό λόγο. Αυτή η συμπεριφορά φυσικά είναι υποσυνείδητη, σαν επιθυμία αυτοκαταστροφής. Αφού ενδόμυχα πιστεύεις ότι είναι ζήτημα χρόνου η εγκατάλειψή σου- ακόμα και αν κάποιος βρίσκεται δίπλα σου ήδη μια δεκαετία- πολλές φορές παραβλέπεις την συναισθηματική επαφή για να δεσμευτείς με κάποιον που δεν αγαπάς, αλλά που σου προσφέρει οικονομική ασφάλεια. Ακόμα και όταν η αγάπη είναι παρούσα η συνεχής επιβεβαίωση που ζητάς από τον άλλο γίνεται κουραστική. Το προβληματικό στη συμπεριφορά σου είναι ότι τη στιγμή που έχεις ανάγκη περισσότερο από ποτέ την τρυφερότητα, τότε είναι που ο άλλος αντιμετωπίζει τεράστια ψυχρότητα εκ μέρους σου. Ενώ η συναισθηματική επαφή είναι κάτι που επιθυμείς δυνατά ο φόβος της απόρριψης υπερισχύει. Έτσι δεν είναι απίθανο να διαλέγεις συντρόφους που είναι αναξιόπιστοι μόνο και μόνο για να δικαιωθεί ο φόβος της απόρριψης. Χρειάζεται να ξεπεράσεις την πεποίθησή σου ότι όποιος ανοίγεται μαζί σου και σου λέει "σε αγαπάω" το κάνει επειδή θέλει να σε χρησιμοποιήσει. Συνηθισμένος/η ό,τι αποκτάς να το κερδίζεις με κούραση και αίμα είναι ο πόνος και η απώλεια στις σχέσεις που σε οδηγούν αναγκαστικά να επανεξετάσεις τους μηχανισμούς άμυνας που διαθέτεις και τις επιλογές σου.

 • Mel Gibson

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιγνάτιος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...