παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 23.11.2015 έως 29.11.2015
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

 Αυτό που φαίνεται να σε απασχολεί εντονότερα αυτή την εβδομάδα είναι κατά πόσο έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων στην πραγματικότητα ή απλά θεωρείς πως διατηρείς αυτό τον έλεγχο χωρίς όμως να ισχύει πλήρως. Μπορεί λοιπόν να σου δίνεται η ευκαιρία να οδηγήσεις τις καταστάσεις προς την κατεύθυνση που επιθυμείς, να πάρεις στα χέρια σου το τιμόνι και να έχεις την ελευθερία να αποφασίσεις την πορεία της κατάστασης. Είσαι όμως σίγουρος/η πως γνωρίζεις προς τα που κατευθύνεσαι ή μήπως υπάρχουν εμπόδια και αδιέξοδα που δεν έχεις υπολογίσει και θα αποτελέσουν παγίδες για τη δημόσια εικόνα σου; Ίσως λοιπόν να ήταν χρήσιμο να επιτρέψεις σε άλλους/ες να αναπτύξουν το σχέδιο δράσης που έχουν στο μυαλό τους για να αντιληφθείς μήπως γνωρίζουν κάτι περισσότερο από εσένα που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο τη στιγμή που θα αποφασίσεις να αναλάβεις δράση. Σε μία τέτοια περίπτωση, πάρε τις αποστάσεις σου, ξεκουράσου για λίγο, κατέβασε ταχύτητα και επέτρεψε σε άλλους να εκτεθούν σε κινδύνους που ίσως να μην είναι ορατοί για εσένα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Ερωτική πρόβλεψη: 25.11.2015 έως 01.12.2015
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)
Ο κυβερνήτης σου, ο Κρόνος,ριζωμένος στον 12ο οίκο του υποσυνειδήτου, των φοβιών και τωναόρατων εχθρών, μπορεί να σε κάνει εξαιρετικά θλιμμένο ή φοβισμένο άνθρωπο.Πόσο δε μάλλον, όταν το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ασαφή, ονειρικόΠοσειδώνα στον τομέα της Επικοινωνίας σου, σε κάνει σαν έφηβο που θέλει ναερωτευτεί, να φιλήσει, να γράψει ποιήματα, να κάνει έρωτα, να μπει στο χορό καινα ...
 • Πριν από μερικά χρόνια (στην προ Πλούτωνα εποχή) πιθανόν να περίμενες με τόση υπομονή μια αλλαγή στην συμπεριφορά του/της Άλλου/ης, σε σημείο που οι σχέσεις σου βάλτωναν και εσύ εγκλωβιζόσουν στην ίδια σου την υπομονή. Πλέον, μέρες σαν τη σημερινή, καλείσαι να μάθεις πως, όταν εξαντλείται η υπομονή σου, οι σχέσεις πρέπει να μπαίνουν σε κρίση. Αν αρνείσαι να το μάθεις, τότε σκούρα τα πράγματα…
 • Νοέμβριος

   Δεν είσαι από τους ανθρώπους που θα βγουν έξω να διατυμπανήσουν τη δύναμη τους. Άλλωστε ποτέ δε θεωρούσες ότι η δύναμη είναι ένα προσόν που πρέπει να διαφημίζεται ή να χρησιμοποιείται ως στοιχείο υπηρεφάνειας. Έτσι, τα τελευταία χρόνια, με το Πλούτωνα στο ζώδιο σου, έδειχνες τη πραγματική δύναμη που διαθέτεις και με την οποία κυνηγάς τους στόχους σου μόνο όταν βρισκόσουν μπροστά σε προκλήσεις ή ευκαιρίες που θα σε βοηθούσαν να βελτιώσεις την κοινωνική, επαγγελματική ή/και οικονομική θέση σου. Ακριβώς μια τέτοια περίοδο προκλήσεων και ευκαιρίων έχεις μπροστά σου το Νοέμβριο. Με το δίδυμο Αφροδίτης (από 8/11) και Άρη (από 12/11) να μετακινούνται στο ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου, βρίσκεσαι μπροστά σε αποφάσεις που έχουν την δυναμική να αλλάξουν ριζικά το τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τη ζωή σου. Μια επαγγελματική πρόταση ή προοπτική μιας προαγωγής σε βγάζουν στην επιφάνεια τις πολεμικές διαθέσεις σου και νιώθεις έτοιμος/η για μάχη μέχρις εσχάτων για να κερδίσεις τη θέση που εποφθαλμιάς. Από την άλλη πλευρά, αν βρίσκεσαι σε έναν επαγγελματικό χώρο που δε σου ταιριάζει ή σε μια θέση που δε σε σέβονται, η απομάκρυνση σου μπορεί τελικά να αποδειχτεί το καύσιμο που χρειαζόσουν για να κυνηγήσεις αυτό που πραγματικά αξίζεις. Πού είναι η παγίδα; Αρχικά είναι πολύ πιθανό να μην έχεις την υποστήριξη των γονιών ή του/της συντρόφους σου σε αυτό το νέο ξεκινήμα που επιχειρείς. Άλλωστε είναι γνωστό ότι σου βγαινεί φυσικά να αναλάμβανεις το ρόλο του προστάτη σε αυτές τις σχέσεις και όταν επιχειρείς κάτι ριψοκίνδυνο, τα πρόσωπα αυτά προσπαθούν να προστατέψουν τα δικαιώματα που έσυ τους εκχώρισες. Οπότε, σε ένα πιο βαθύ και ουσιαστικό επίπεδο, αυτή είναι μια περιόδος που οι αποφάσεις σου θα σε βοηθήσουν να δεις καθαρά σε ποιο βαθμό οι σχέσεις με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου είναι σχέσεις ουσίας ή εξάρτησης. Αν έχεις αναπτύξει αληθινές σχέσεις θα λάβεις υποστήριξη. Αν όχι, θα λάβεις πισώπλατα μαχαιρώματα, εκβιασμούς και απειλές. Άλλωστε, ο Ποσείδωνας που επιστρέφει σε ορθή πορεία (από 19/11) στον 3ο ηλιακό οίκο σου τραβάει από μπροστά σου το πέπλο της αβεβαιότητας και της αμφιβολίας. Τώρα βλέπεις τους ανθρώπους όπως πραγματικά είναι και τις πράξεις τους κάτω από ένα καθαρότερο πρίσμα. Και ναι, αυτό ενδέχεται να σε κάνει να νιώσεις απογοήτευση για το χρόνο και την ενέργεια που διέθεσες σε κάποιους από αυτούς. Όμως, και αυτό το συναίσθημα δε πρόκειται να το διατυμπανίσεις. Το πιο πιθανό είναι να αποχώρησεις από το προσκήνιο της ζωής τους, αργά και σιωπηλά, κρατώντας για εσένα ακριβώς αυτές τις στιγμές και τις αναμνήσεις που θέλεις. Και ίσως τελικά αυτή να είναι η μεγαλύτερη δύναμη από όλες που διαθέτεις: να μπορείς να κρατάς τα ουσιώδη, χωρίς να εξαρτάσαι από τους ανθρώπους που σου τα παρείχαν.

 • 2015

  Δίας: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8  και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Ο Δίας από το ξεκίνημα της χρονιάς έως το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου στο Λέοντα μιλάει για πολύ δυναμικές αλλαγές οι οποίες μπορεί να μην είναι εμφανής, όμως μακροπρόθεσμα θα αλλάξουν τη ζωή σου προς το καλύτερο. Μέσα σε αυτό το διάστημα σου δίνεται η δυνατότητα να κατανοήσεις καλύτερα τα βαθύτερα ψυχολογικά αίτια και κίνητρα και μοτίβα που υπάρχουν στη ζωή σου. Εάν πρόσφατα πέρασες κάποια κρίση ή δύσκολη κατάσταση, τώρα θα μπορέσεις πολύ πιο εύκολα να επουλώσεις την πληγή. Εκμεταλλεύσου αυτούς τους πρώτους μήνες του έτους για να μπεις σε μία σχέση με έναν άνθρωπο που μπορείτε να ενωθείτε σε ένα ουσιαστικό επίπεδο, ή μια επαγγελματική συνεργασία που μπορεί να σου αποδώσει κέρδη. Θα αποκτήσεις μεγαλύτερο έλεγχο και δύναμη και ίσως να πέσεις στην παγίδα να θέλεις να αποκτήσεις όλο και περισσότερο ή να μη γνωρίζεις πως να το διαχειριστείς. Η χειραγώγηση των άλλων και τα παιχνίδια εξουσίας δεν είναι καλή ιδέα.

  Η είσοδος του Δία στην Παρθένο από τις 11/8 έως το τέλος της χρονιάς κατά κάποιο τρόπο θα φωτίσει το σκοτάδι. Τώρα θα αποκτήσεις περισσότερη αισιοδοξία, θετική σκέψη, πίστη στον εαυτό σου και στο μέλλο. Αισθάνεσαι ότι οι δυνατότητες είναι άπειρες και πως μπορείς να επεκτείνεις την ζωή σου προς όποια κατεύθυνση επιθυμείς. Έτσι λοιπόν, το άγχος φαίνεται πως θα μειωθεί σημαντικά, όμως πρόσεξε μην θεωρήσεις πως είσαι παντοδύναμος ή αφεθείς στις καταστάσεις θεωρώντας ότι η ζωή σου χρωστάει! Η προσπάθεια σου είναι που θα κάνει τη διαφορά.

   

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

  Ο Κρόνος έχει εισέλθει στον Τοξότη και στον 12ο οίκο σου και αυτό σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου κατά την οποία θα γίνουν οριστικά κλεισίματα σε προηγούμενα κεφάλαια της ζωής σου. Βρίσκεσαι σε μια διαδικασία αναθεώρησης παρελθοντικών εμπειριών, πράξεων και σκέψεων και καλείσαι να αξιολογήσεις τις τα λάθη σου και να σκεφτείς τι θα μπορούσες να είχες κάνει καλύτερα. Η προτεραιότητα σου τώρα δεν είναι να φανείς, να ανέβεις ψηλά ή να ξεχωρίσεις. Αντιθέτως, οι φιλοδοξίες και όσα πίστευες έως τώρα αμφισβητούνται και δεν αποκλείεται να βιώσεις απογοήτευση για κάτι που δεν πήγε όπως είχες σχεδιάσει στο μυαλό σου. Σίγουρα είναι δύσκολο για έναν Αιγόκερω να μείνει μακρυά από την κοινωνία και τον έξω κόσμο, όμως πραγματικά θα νιώσεις την ανάγκη να μείνεις μόνος με τον εαυτό σου και να αποδράσεις από την καθημερινότητα προκειμένου να βρεις τις ισορροπίες σου. Δες το σαν μια περίοδο εσωτερικής αναζήτησης που σίγουρα δεν θα είναι εύκολη, όμως είναι απαραίτητη για να μπορέσεις να προχωρήσεις.

  Το διάστημα από 14/6-17/9 κατά το οποίο ο Κρόνος θα εισέλθει και πάλι στο Σκορπιό, θα έχεις να αντιμετωπίσεις θέματα συνεργασιών και συλλογικών δραστηριοτήτων. Ίσως να σου είναι δύσκολο να δουλέψεις μαζί με άλλους και να μη μπορείς να συντονιστείς μαζί τους. Ίσως μια ομάδα στην οποία ανήκεις να έχει υπερβολικές απαιτήσεις και να σου αναθέτει περισσότερες ευθύνες από όσες μπορείς να αντέξεις. Γνωρίζεις πολύ καλά, όμως, πως μόνο έτσι θα ανταμειφθείς στο τέλος. Μην προσπαθήσεις να επιβληθείς ή να ξεχωρίσεις διότι κάτι τέτοιο μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα. Η ισότητα και η συλλογικότητα είναι οι δύο λέξεις που χαρακτηρίζουν αυτούς τους 3 μήνες. 

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

   

  Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού (4/4 και 28/9) επηρεάζουν πολύ ουσιαστικούς τομείς της ζωής σου. Από τη μία η προσοχή σου στρέφεται στην οικογένεια και το σπίτι σου, αφού δεν αποκλείεται να έχει προκύψει μια κρίση ή να βιώνεις μια πολύ σημαντική αλλαγή μέσα σε αυτό. Συγκρούσεις με γονείς ή με άτομα μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον, μετακόμιση ή γενικότερες ανακατατάξεις είναι κάποια από τα πιθανά σενάρια που θα σε ταλαιπωρήσουν. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν σημαντικές προκλήσεις στον τομέα της καριέρας σου και καλείσαι να αποδείξεις πόση πίεση και ευθύνες μπορείς να αντέξεις χωρίς να καταρεύσεις. Γενικά, θα υπάρχει κόντρα με άτομα εξουσίας και νιώθεις ότι όλα κρέμονται από μια λεπτή κλωστή. Μη χάνεις το κουράγιο σου και προχώρα!

  Οι Ηλιακές εκλείψεις που πραγματοποιούνται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων (20/3 και 13/9) σου αλλάζουν τον τρόπο σκέψης και την κοσμοθεωρία, σου ανοίγουν τους ορίζοντες και σε κάνουν να δεις τα πράγματα μέσα από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά. Γύρω από αυτές τις περιόδους σε χαρακτηρίζει η ανησυχία, η περιέργεια και η τάση να θέλεις να εξερευνήσεις ή να ρισκάρεις. Ταξίδεψε, τόλμησε και έλα σε επαφή με ανθρώπους που θα σε πάνε μπροστά!

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  «Αυτοσυγκράτηση» είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να περιγράψει κάποιος το στιλ σου. Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί το συναισθηματικό βάθος της δέσμευσης σε ένα σύντροφο, σε ένα μέλος της οικογένειας, ή σε ένα φίλο σου, επειδή δεν τους αφήνεις να το δούν. Αυτό με κανένα τρόπο δεν σημαίνει ότι τα αισθήματά σου δεν είναι δυνατά, ή ότι δεν έχουν συναισθηματισμό- έχουν. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις πάθος που μπορεί να ηλεκτροδοτήσει μια ολόκληρη πόλη, μόνο που πιστεύεις ότι είναι πολύ πιο κομψό και απίστευτα πιο σέξι να κρατάς αυτά σου τα αισθήματα σε χαμηλά βολτ. Ο έρωτας για σένα αποτελεί μία πολύ σημαντική υπόθεση. Όταν επενδύεις σε κάποιον δεν παίζεις παιχνίδια και σε απωθεί αφόρητα η συνειδητοποίηση ότι μερικοί άνθρωποι το κάνουν. Αξιοπρέπεια, σταθερότητα, σοβαρότητα, ευθύνη, βαρύτητα, επιμονή, διάρκεια, δέσμευση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που σου δίνει ο κυβερνήτης σου Κρόνος. Όμως υπάρχουν και κάποιες άλλες τάσεις που δυσχεραίνουν εξαιρετικά τις σχέσεις σου. Η ανασφάλειά σου σε προδιαθέτει ώστε να περνάς από συνεχή τέστ το/η σύντροφό σου. Αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να σε αγαπάει κάποιος και για ποιό λόγο. Αυτή η συμπεριφορά φυσικά είναι υποσυνείδητη, σαν επιθυμία αυτοκαταστροφής. Αφού ενδόμυχα πιστεύεις ότι είναι ζήτημα χρόνου η εγκατάλειψή σου- ακόμα και αν κάποιος βρίσκεται δίπλα σου ήδη μια δεκαετία- πολλές φορές παραβλέπεις την συναισθηματική επαφή για να δεσμευτείς με κάποιον που δεν αγαπάς, αλλά που σου προσφέρει οικονομική ασφάλεια. Ακόμα και όταν η αγάπη είναι παρούσα η συνεχής επιβεβαίωση που ζητάς από τον άλλο γίνεται κουραστική. Το προβληματικό στη συμπεριφορά σου είναι ότι τη στιγμή που έχεις ανάγκη περισσότερο από ποτέ την τρυφερότητα, τότε είναι που ο άλλος αντιμετωπίζει τεράστια ψυχρότητα εκ μέρους σου. Ενώ η συναισθηματική επαφή είναι κάτι που επιθυμείς δυνατά ο φόβος της απόρριψης υπερισχύει. Έτσι δεν είναι απίθανο να διαλέγεις συντρόφους που είναι αναξιόπιστοι μόνο και μόνο για να δικαιωθεί ο φόβος της απόρριψης. Χρειάζεται να ξεπεράσεις την πεποίθησή σου ότι όποιος ανοίγεται μαζί σου και σου λέει "σε αγαπάω" το κάνει επειδή θέλει να σε χρησιμοποιήσει. Συνηθισμένος/η ό,τι αποκτάς να το κερδίζεις με κούραση και αίμα είναι ο πόνος και η απώλεια στις σχέσεις που σε οδηγούν αναγκαστικά να επανεξετάσεις τους μηχανισμούς άμυνας που διαθέτεις και τις επιλογές σου.

 • Daddy Yankee

έχουν γενέθλια 204 μέλη.

Array

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...