παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 27.07.2015 έως 02.08.2015
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

 Η προσωπική σου ζωή συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο, αυτή τη φορά όμως κυρίως μέσα από θέματα που έχουν να κάνουν με κοινή διαχείριση οικονομικών δεδομένων ή τη συναισθηματική απόσταση που πρέπει να αποτελέσει αφορμή να ειπωθούν κάποιες αλήθειες. Η ανάδρομη Αφροδίτη την 1η Αυγούστου θα περάσει στο Λέοντα και αυτό σημαίνει πως απαιτείται προσοχή στη διαχείριση χρηματικών υποθέσεων που δεν μπορείς να αφήνεις στη μοίρα τους ή στην αποκλειστική διαχείριση άλλων προσώπων γύρω σου. Φρόντισε να θωρακίσεις το πορτοφόλι σου και διεκδίκησε χρήματα που σου οφείλονται, την ίδια στιγμή που καλό θα ήταν να αποφύγεις παρορμητικές και πολυτελείς αγορές. Στον τομέα των επαγγελματικών, απέφυγε διεκδικήσεις που μπορεί να προκαλέσουν τριγμούς σε υπάρχουσες ισορροπίες, αλλά συζήτησε στο παρασκήνιο προτάσεις που έρχονται ή επανέρχονται και μπορεί να σε δελεάζουν. Τέλος, στον ερωτικό τομέα, μία επιστροφή από το παρελθόν, με σάρκα και οστά ή στον ύπνο σου, μπορεί να σε αναστατώσει. Η αλήθεια όμως είναι πως χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις αυτά που νιώθεις και δεν υπάρχει μεγαλύτερη πρόκληση από μία μάχη με τα απωθημένα σου. 

Ερωτική πρόβλεψη: 29.07.2015 έως 04.08.2015
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)
Love Facts (Αστρολόγε μου πότε θα δω μια άσπρη μέρα?) Στο κομβικό για εσένα πεδίο του σεξουαλικού και βαθύταταμυστηριακού 8ου οίκου σου, περνά η Αφροδίτη, ανάδρομη. Στο ίδιοπεδίο βρίσκεται καιρό τώρα ο Δίας, προσθέτοντας μία πινελιά καλοτυχίας και μίαάλλη, υπερβολής - και αυτόν τον Δία τετραγωνίζει ο κυβερνήτης σου, Κρόνος,ανάδρομος από το Σκορπιό. Η πλανητική αυτή συγκυρία σε καλεί να αντιληφθείς ...
 • ΚΑΙ το σώμα σου έχει ανάγκες όμως εσύ δείχνεις να το ξεχνάς συστηματικά. Ασχολήσου με τον εαυτό σου, χαλάρωσε, περιποιήσου την εμφάνιση σου, κοιμήσου λίγο παραπάνω. Φωνάζει από μακριά πόσο στρεσαρισμένος/η είσαι!
 • Αύγουστος

   Ας ξεκινήσουμε ανάποδα στη δική σου περίπτωση. Ο Δίας (ρίσκο, εξέλιξη, ανάγκη για νέες γνώσεις/εμπειρίες/ευκαιρίες) μπαίνει στον 9ο ηλιακό οίκο σου (από 11/8) και για τον επόμενο χρόνο θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο τρόπο που βλέπεις τη μεγάλη εικόνα της κοινωνικής και προσωπικής ζωής σου. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια θα σκέφτεσαι για κάθε σκέψη, απόφαση, φιλοδοξία με το ερώτημα «Μου ταιριάζει;». ΟΚ, έχεις μια σταθερή δουλειά ενδεχομένως και σε διευκολύνει στη καθημερινότητα σου, αλλά σε κάνει χαρούμενο/η; Βρίσκεσαι σε μια ερωτική σχέση που είναι λειτουργική αλλά σε κάνει να νιώθεις ζωντανός/ή; Με απλά λόγια μετατοπίζεται το σημείο που εστιάζεις τη προσοχή σου και ξαφνικά όλα και όλοι γύρω σου αποκτούν νέες διαστάσεις και αποχρώσεις που μέχρι σήμερα αγνοούσες. Με αυτά στο μυαλό, στρεφόμαστε τώρα στα πιο πιεστικά θέματα του Αυγούστου – ενός Αυγούστου που κυριαρχεί η παρουσία της ανάδρομης Αφροδίτης στον 8ο ηλιακό οίκο  σου και στον οποίο θα εισβάλει και ο Άρης (από 8/8). Φυσικά το σημαντικότερο θέμα που θα εστιάσει αυτό το ζευγάρι πλανητικών ενεργειών είναι ο έρωτας. Ο έρωτας που τελευταία μοιάζει περισσότερο με ακάνθινο στεφάνι παρά με ακριβή κορώνα. Αν λοιπόν φοράς αυτό το στεφάνι για αρκετό καιρό τώρα (ανεξάρτητα από το αν είσαι σε μια σχέση ή έχει κολλήσει με ένα πρόσωπο που σε έχει στο περίμενε), αισθάνεσαι λες και τα αγκάθια (οι απαιτήσεις, τα συναισθήματα, οι πληγές, ο χρόνος που περνά, οι εντάσεις, οι αναμονές, τα ανείπωτα λόγια) ζωντανεύουν, μεγαλώνουν και  εισχωρούν όλο και βαθύτερα στη καρδιά σου. Έχεις αλλάξει και συνεχίζεις ν’ αλλάζεις εξαιτίας τους και τώρα αναρωτιέσαι για πρώτη φορά αν η αλλαγή σου ταιριάζει ή σε παραμορφώνει. Αντίθετα, αν έχει περάσει καιρός από τότε που το φόρεσες, η μουδιασμένη εσωστρέφεια δεν είναι λιγότερο έντονη. Τι παράξενο συναίσθημα, από τη μια να λες πως θες την συντροφικότητα και από την άλλη να έχεις αμφιβολίες αν είσαι έτοιμος/η να βάλεις σε κίνδυνο την καρδιά σου ξανά…

 • 2015

  Δίας: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8  και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Ο Δίας από το ξεκίνημα της χρονιάς έως το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου στο Λέοντα μιλάει για πολύ δυναμικές αλλαγές οι οποίες μπορεί να μην είναι εμφανής, όμως μακροπρόθεσμα θα αλλάξουν τη ζωή σου προς το καλύτερο. Μέσα σε αυτό το διάστημα σου δίνεται η δυνατότητα να κατανοήσεις καλύτερα τα βαθύτερα ψυχολογικά αίτια και κίνητρα και μοτίβα που υπάρχουν στη ζωή σου. Εάν πρόσφατα πέρασες κάποια κρίση ή δύσκολη κατάσταση, τώρα θα μπορέσεις πολύ πιο εύκολα να επουλώσεις την πληγή. Εκμεταλλεύσου αυτούς τους πρώτους μήνες του έτους για να μπεις σε μία σχέση με έναν άνθρωπο που μπορείτε να ενωθείτε σε ένα ουσιαστικό επίπεδο, ή μια επαγγελματική συνεργασία που μπορεί να σου αποδώσει κέρδη. Θα αποκτήσεις μεγαλύτερο έλεγχο και δύναμη και ίσως να πέσεις στην παγίδα να θέλεις να αποκτήσεις όλο και περισσότερο ή να μη γνωρίζεις πως να το διαχειριστείς. Η χειραγώγηση των άλλων και τα παιχνίδια εξουσίας δεν είναι καλή ιδέα.

  Η είσοδος του Δία στην Παρθένο από τις 11/8 έως το τέλος της χρονιάς κατά κάποιο τρόπο θα φωτίσει το σκοτάδι. Τώρα θα αποκτήσεις περισσότερη αισιοδοξία, θετική σκέψη, πίστη στον εαυτό σου και στο μέλλο. Αισθάνεσαι ότι οι δυνατότητες είναι άπειρες και πως μπορείς να επεκτείνεις την ζωή σου προς όποια κατεύθυνση επιθυμείς. Έτσι λοιπόν, το άγχος φαίνεται πως θα μειωθεί σημαντικά, όμως πρόσεξε μην θεωρήσεις πως είσαι παντοδύναμος ή αφεθείς στις καταστάσεις θεωρώντας ότι η ζωή σου χρωστάει! Η προσπάθεια σου είναι που θα κάνει τη διαφορά.

   

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

  Ο Κρόνος έχει εισέλθει στον Τοξότη και στον 12ο οίκο σου και αυτό σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου κατά την οποία θα γίνουν οριστικά κλεισίματα σε προηγούμενα κεφάλαια της ζωής σου. Βρίσκεσαι σε μια διαδικασία αναθεώρησης παρελθοντικών εμπειριών, πράξεων και σκέψεων και καλείσαι να αξιολογήσεις τις τα λάθη σου και να σκεφτείς τι θα μπορούσες να είχες κάνει καλύτερα. Η προτεραιότητα σου τώρα δεν είναι να φανείς, να ανέβεις ψηλά ή να ξεχωρίσεις. Αντιθέτως, οι φιλοδοξίες και όσα πίστευες έως τώρα αμφισβητούνται και δεν αποκλείεται να βιώσεις απογοήτευση για κάτι που δεν πήγε όπως είχες σχεδιάσει στο μυαλό σου. Σίγουρα είναι δύσκολο για έναν Αιγόκερω να μείνει μακρυά από την κοινωνία και τον έξω κόσμο, όμως πραγματικά θα νιώσεις την ανάγκη να μείνεις μόνος με τον εαυτό σου και να αποδράσεις από την καθημερινότητα προκειμένου να βρεις τις ισορροπίες σου. Δες το σαν μια περίοδο εσωτερικής αναζήτησης που σίγουρα δεν θα είναι εύκολη, όμως είναι απαραίτητη για να μπορέσεις να προχωρήσεις.

  Το διάστημα από 14/6-17/9 κατά το οποίο ο Κρόνος θα εισέλθει και πάλι στο Σκορπιό, θα έχεις να αντιμετωπίσεις θέματα συνεργασιών και συλλογικών δραστηριοτήτων. Ίσως να σου είναι δύσκολο να δουλέψεις μαζί με άλλους και να μη μπορείς να συντονιστείς μαζί τους. Ίσως μια ομάδα στην οποία ανήκεις να έχει υπερβολικές απαιτήσεις και να σου αναθέτει περισσότερες ευθύνες από όσες μπορείς να αντέξεις. Γνωρίζεις πολύ καλά, όμως, πως μόνο έτσι θα ανταμειφθείς στο τέλος. Μην προσπαθήσεις να επιβληθείς ή να ξεχωρίσεις διότι κάτι τέτοιο μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα. Η ισότητα και η συλλογικότητα είναι οι δύο λέξεις που χαρακτηρίζουν αυτούς τους 3 μήνες. 

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

   

  Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού (4/4 και 28/9) επηρεάζουν πολύ ουσιαστικούς τομείς της ζωής σου. Από τη μία η προσοχή σου στρέφεται στην οικογένεια και το σπίτι σου, αφού δεν αποκλείεται να έχει προκύψει μια κρίση ή να βιώνεις μια πολύ σημαντική αλλαγή μέσα σε αυτό. Συγκρούσεις με γονείς ή με άτομα μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον, μετακόμιση ή γενικότερες ανακατατάξεις είναι κάποια από τα πιθανά σενάρια που θα σε ταλαιπωρήσουν. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν σημαντικές προκλήσεις στον τομέα της καριέρας σου και καλείσαι να αποδείξεις πόση πίεση και ευθύνες μπορείς να αντέξεις χωρίς να καταρεύσεις. Γενικά, θα υπάρχει κόντρα με άτομα εξουσίας και νιώθεις ότι όλα κρέμονται από μια λεπτή κλωστή. Μη χάνεις το κουράγιο σου και προχώρα!

  Οι Ηλιακές εκλείψεις που πραγματοποιούνται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων (20/3 και 13/9) σου αλλάζουν τον τρόπο σκέψης και την κοσμοθεωρία, σου ανοίγουν τους ορίζοντες και σε κάνουν να δεις τα πράγματα μέσα από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά. Γύρω από αυτές τις περιόδους σε χαρακτηρίζει η ανησυχία, η περιέργεια και η τάση να θέλεις να εξερευνήσεις ή να ρισκάρεις. Ταξίδεψε, τόλμησε και έλα σε επαφή με ανθρώπους που θα σε πάνε μπροστά!

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  «Αυτοσυγκράτηση» είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να περιγράψει κάποιος το στιλ σου. Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί το συναισθηματικό βάθος της δέσμευσης σε ένα σύντροφο, σε ένα μέλος της οικογένειας, ή σε ένα φίλο σου, επειδή δεν τους αφήνεις να το δούν. Αυτό με κανένα τρόπο δεν σημαίνει ότι τα αισθήματά σου δεν είναι δυνατά, ή ότι δεν έχουν συναισθηματισμό- έχουν. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις πάθος που μπορεί να ηλεκτροδοτήσει μια ολόκληρη πόλη, μόνο που πιστεύεις ότι είναι πολύ πιο κομψό και απίστευτα πιο σέξι να κρατάς αυτά σου τα αισθήματα σε χαμηλά βολτ. Ο έρωτας για σένα αποτελεί μία πολύ σημαντική υπόθεση. Όταν επενδύεις σε κάποιον δεν παίζεις παιχνίδια και σε απωθεί αφόρητα η συνειδητοποίηση ότι μερικοί άνθρωποι το κάνουν. Αξιοπρέπεια, σταθερότητα, σοβαρότητα, ευθύνη, βαρύτητα, επιμονή, διάρκεια, δέσμευση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που σου δίνει ο κυβερνήτης σου Κρόνος. Όμως υπάρχουν και κάποιες άλλες τάσεις που δυσχεραίνουν εξαιρετικά τις σχέσεις σου. Η ανασφάλειά σου σε προδιαθέτει ώστε να περνάς από συνεχή τέστ το/η σύντροφό σου. Αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να σε αγαπάει κάποιος και για ποιό λόγο. Αυτή η συμπεριφορά φυσικά είναι υποσυνείδητη, σαν επιθυμία αυτοκαταστροφής. Αφού ενδόμυχα πιστεύεις ότι είναι ζήτημα χρόνου η εγκατάλειψή σου- ακόμα και αν κάποιος βρίσκεται δίπλα σου ήδη μια δεκαετία- πολλές φορές παραβλέπεις την συναισθηματική επαφή για να δεσμευτείς με κάποιον που δεν αγαπάς, αλλά που σου προσφέρει οικονομική ασφάλεια. Ακόμα και όταν η αγάπη είναι παρούσα η συνεχής επιβεβαίωση που ζητάς από τον άλλο γίνεται κουραστική. Το προβληματικό στη συμπεριφορά σου είναι ότι τη στιγμή που έχεις ανάγκη περισσότερο από ποτέ την τρυφερότητα, τότε είναι που ο άλλος αντιμετωπίζει τεράστια ψυχρότητα εκ μέρους σου. Ενώ η συναισθηματική επαφή είναι κάτι που επιθυμείς δυνατά ο φόβος της απόρριψης υπερισχύει. Έτσι δεν είναι απίθανο να διαλέγεις συντρόφους που είναι αναξιόπιστοι μόνο και μόνο για να δικαιωθεί ο φόβος της απόρριψης. Χρειάζεται να ξεπεράσεις την πεποίθησή σου ότι όποιος ανοίγεται μαζί σου και σου λέει "σε αγαπάω" το κάνει επειδή θέλει να σε χρησιμοποιήσει. Συνηθισμένος/η ό,τι αποκτάς να το κερδίζεις με κούραση και αίμα είναι ο πόνος και η απώλεια στις σχέσεις που σε οδηγούν αναγκαστικά να επανεξετάσεις τους μηχανισμούς άμυνας που διαθέτεις και τις επιλογές σου.

 • Lewis Hamilton

έχουν γενέθλια 268 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...