παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 29.06.2015 έως 05.07.2015
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

 Μπαίνοντας στη νέα εβδομάδα, θα πρέπει να σκέφτεσαι πως είναι καιρός να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Αν εννοείς όσα έχεις στο μυαλό σου σχετικά με τη σχέση σου, τότε πριν προλάβει η άλλη πλευρά να πάρει το λόγο και να εκφωνήσει ένα λογύδριο μίσους ή πανικού, ανέλαβε να φέρεις στην επιφάνεια όλα όσα αισθάνεσαι και καταπνίγεις. Πριν βρεθείς να αισθάνεσαι πως τελειώνει το οξυγόνο στο χώρο που βρίσκεσαι, φρόντισε να ανοίξεις ένα παράθυρο ή ακόμα και μία πόρτα για να δείξεις στους συναδέλφους και συνεργάτες πως μπορείς ανά πάσα στιγμή να αποχωρήσεις χωρίς να συμβιβάζεσαι. Πριν προσθέσεις και νέες παραμέτρους σε μία επιβαρυμένη καθημερινότητα με πολλές δραστηριότητες και ασχολίες, φρόντισε να διώξεις από την πλάτη σου βάρη που έχουν φορτώσει άλλοι ή έχεις φορτώσει εσύ στον εαυτό σου, χωρίς να περίμενες πως θα μπορούσαν να καταλήξουν σε κάτι τέτοιο. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου στα μέσα της εβδομάδας θα σε ωθήσει να φωνάξεις πως δεν αντέχεις να υπομένεις αυτά που σου φορτώνουν άλλοι, εκτός και αν έχεις ξεκινήσει από την αρχή της εβδομάδας να βάζεις στη θέση τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να αποτελέσουν κόκκινο πανί κατά τη διάρκεια της. 

Ερωτική πρόβλεψη: 01.07.2015 έως 07.07.2015
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)
LoveFacts (Αστρολόγε μουπότε θα δω μια άσπρη μέρα?) Η μεθαυριανή πανσέληνος της 2ηςΙουλίου θα μπορούσε να περιγραφεί ίσως με το στίχο «μια φωτοβολίδα, μες τηνύχτα σκάει» - αλλά δεν πρόκειται για φωτοβολίδα. Πρόκειται για πυρηνική έκρηξημεγατόνων, που εκλύει απίστευτη Πλουτώνια ενέργεια. Πού; Στον τομέα του Εγώ,του αυτοορισμού, της αυτοέκφρασης. Στον τρόπο με τον οποίο συστήνεσαι, στοντρόπο με τον οποίο πλασάρεις τον ...
 • Αιγόκερε, θα ήταν προτιμότερο να αφήσεις για άλλη μέρα σημαντικές συναντήσεις ή συνομιλίες που αφορούν στη δουλειά σου ή επίλυση παρεξηγήσεων με συγγενείς. Δεν το έχεις με την επικοινωνία σήμερα...
 • Ιούλιος

  Να ‘μαστε πάλι να συζητάμε για το περιβάλλον που διαμορφώνεται στις σημαντικές σχέσεις σου. Και σημαντικές είναι οι σχέσεις σου με τους ανθρώπους που μοιράζεσαι κοινά όνειρα, κοινές φιλοδοξίες και σε μεγάλο βαθμό έχεις επιλέξει εσύ ότι θέλεις να τις κρατήσεις. Χμ… κάποιες από αυτές τις επιλογές σου διανύουν μια περίοδο βαθιών συγκρούσεων. Αν πρόκειται για επαγγελματικές σχέσεις που βρίσκονται στη δίνη του κυκλώνα, τότε είναι πολύ πιθανό να βρίσκεσαι αντιμέτωπος/η με μια στροφή 180ο στις απόψεις και τη συμπεριφορά των συνεργατών που έχεις απέναντι σου. Υποσχέσεις καταλήγουν στο καλάθι των αχρήστων και εσύ βρίσκεσαι έκπληκτος/η να προσπαθείς να εξηγήσεις τι προκάλεσε μια τέτοια αλλαγή. Αν πάλι οι εντάσεις εστιάζονται σε φιλικές σχέσεις ή στην ερωτική ζωή σου, οι μάχες που ξεσπούν τώρα έχουν τα αίτια τους στο χειμώνα που πέρασε. Βγαίνουν στην επιφάνεια πλέον όλη η κούραση και η ένταση που έχει συσσωρευτεί και οι εκατέρωθεν επιθέσεις κλιμακώνονται ανεξέλεγκτα. Εδώ είναι που πρέπει να λειτουργήσουν τα Αιγοκερίσια σου αντανακλαστικά και να κάνεις ένα βήμα πίσω, ειδικά όταν η Αφροδίτη γυρίσει ανάδρομη (24/7). Φρόντισε καλύτερα να απέχεις από μεγάλα λόγια ή/και τις γενναίες υποσχέσεις, γιατί οι σχέσεις και οι συνεργασίες το διάστημα αυτό δοκιμάζονται, αναθεωρούνται και κρίνονται: είναι οι στόχοι και ένα αξιόλογο όραμα για το μέλλον που σας κρατάει μαζί ή η ανάγκη σου για σταθερότητα σε φτάνει μέχρι το σημείο όπου βλέπεις την πηγή αλλά δεν τολμάς να πιεις νερό;  Αν με τον άνθρωπο που στέκεται απέναντι σου έχεις δεσμούς που έχουν σφυρηλατηθεί μέσα από δυσκολίες χρόνων, τότε είναι μάλλον ανόητο να τον αποκλείσεις για ένα ξέσπασμα της στιγμής. Οπότε, Αιγόκερε, σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου: τόλμα να αγαπήσεις και να βάλεις στη ζωή σου ό, τι φοβάσαι πιο πολύ.  Αν όμως δε νιώθεις τίποτα για αυτόν πια, μάλλον έχει ήδη ανοίξει ένα κύκλος αναδόμησης και αλλαγής στη κοινωνική σου ζωή. Πρόσεξε όμως! Μη βιαστείς να ανοίξεις καινούργια κεφάλαια και μη τρέξεις να κλείσεις άρον άρον τα προηγούμενα! Οι βιασύνες του σήμερα θα είναι οι ενοχές του αύριο. Και δεν χρειάζεσαι άλλες από δαύτες!

 • 2015

  Δίας: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8  και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Ο Δίας από το ξεκίνημα της χρονιάς έως το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου στο Λέοντα μιλάει για πολύ δυναμικές αλλαγές οι οποίες μπορεί να μην είναι εμφανής, όμως μακροπρόθεσμα θα αλλάξουν τη ζωή σου προς το καλύτερο. Μέσα σε αυτό το διάστημα σου δίνεται η δυνατότητα να κατανοήσεις καλύτερα τα βαθύτερα ψυχολογικά αίτια και κίνητρα και μοτίβα που υπάρχουν στη ζωή σου. Εάν πρόσφατα πέρασες κάποια κρίση ή δύσκολη κατάσταση, τώρα θα μπορέσεις πολύ πιο εύκολα να επουλώσεις την πληγή. Εκμεταλλεύσου αυτούς τους πρώτους μήνες του έτους για να μπεις σε μία σχέση με έναν άνθρωπο που μπορείτε να ενωθείτε σε ένα ουσιαστικό επίπεδο, ή μια επαγγελματική συνεργασία που μπορεί να σου αποδώσει κέρδη. Θα αποκτήσεις μεγαλύτερο έλεγχο και δύναμη και ίσως να πέσεις στην παγίδα να θέλεις να αποκτήσεις όλο και περισσότερο ή να μη γνωρίζεις πως να το διαχειριστείς. Η χειραγώγηση των άλλων και τα παιχνίδια εξουσίας δεν είναι καλή ιδέα.

  Η είσοδος του Δία στην Παρθένο από τις 11/8 έως το τέλος της χρονιάς κατά κάποιο τρόπο θα φωτίσει το σκοτάδι. Τώρα θα αποκτήσεις περισσότερη αισιοδοξία, θετική σκέψη, πίστη στον εαυτό σου και στο μέλλο. Αισθάνεσαι ότι οι δυνατότητες είναι άπειρες και πως μπορείς να επεκτείνεις την ζωή σου προς όποια κατεύθυνση επιθυμείς. Έτσι λοιπόν, το άγχος φαίνεται πως θα μειωθεί σημαντικά, όμως πρόσεξε μην θεωρήσεις πως είσαι παντοδύναμος ή αφεθείς στις καταστάσεις θεωρώντας ότι η ζωή σου χρωστάει! Η προσπάθεια σου είναι που θα κάνει τη διαφορά.

   

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

  Ο Κρόνος έχει εισέλθει στον Τοξότη και στον 12ο οίκο σου και αυτό σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου κατά την οποία θα γίνουν οριστικά κλεισίματα σε προηγούμενα κεφάλαια της ζωής σου. Βρίσκεσαι σε μια διαδικασία αναθεώρησης παρελθοντικών εμπειριών, πράξεων και σκέψεων και καλείσαι να αξιολογήσεις τις τα λάθη σου και να σκεφτείς τι θα μπορούσες να είχες κάνει καλύτερα. Η προτεραιότητα σου τώρα δεν είναι να φανείς, να ανέβεις ψηλά ή να ξεχωρίσεις. Αντιθέτως, οι φιλοδοξίες και όσα πίστευες έως τώρα αμφισβητούνται και δεν αποκλείεται να βιώσεις απογοήτευση για κάτι που δεν πήγε όπως είχες σχεδιάσει στο μυαλό σου. Σίγουρα είναι δύσκολο για έναν Αιγόκερω να μείνει μακρυά από την κοινωνία και τον έξω κόσμο, όμως πραγματικά θα νιώσεις την ανάγκη να μείνεις μόνος με τον εαυτό σου και να αποδράσεις από την καθημερινότητα προκειμένου να βρεις τις ισορροπίες σου. Δες το σαν μια περίοδο εσωτερικής αναζήτησης που σίγουρα δεν θα είναι εύκολη, όμως είναι απαραίτητη για να μπορέσεις να προχωρήσεις.

  Το διάστημα από 14/6-17/9 κατά το οποίο ο Κρόνος θα εισέλθει και πάλι στο Σκορπιό, θα έχεις να αντιμετωπίσεις θέματα συνεργασιών και συλλογικών δραστηριοτήτων. Ίσως να σου είναι δύσκολο να δουλέψεις μαζί με άλλους και να μη μπορείς να συντονιστείς μαζί τους. Ίσως μια ομάδα στην οποία ανήκεις να έχει υπερβολικές απαιτήσεις και να σου αναθέτει περισσότερες ευθύνες από όσες μπορείς να αντέξεις. Γνωρίζεις πολύ καλά, όμως, πως μόνο έτσι θα ανταμειφθείς στο τέλος. Μην προσπαθήσεις να επιβληθείς ή να ξεχωρίσεις διότι κάτι τέτοιο μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα. Η ισότητα και η συλλογικότητα είναι οι δύο λέξεις που χαρακτηρίζουν αυτούς τους 3 μήνες. 

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

   

  Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού (4/4 και 28/9) επηρεάζουν πολύ ουσιαστικούς τομείς της ζωής σου. Από τη μία η προσοχή σου στρέφεται στην οικογένεια και το σπίτι σου, αφού δεν αποκλείεται να έχει προκύψει μια κρίση ή να βιώνεις μια πολύ σημαντική αλλαγή μέσα σε αυτό. Συγκρούσεις με γονείς ή με άτομα μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον, μετακόμιση ή γενικότερες ανακατατάξεις είναι κάποια από τα πιθανά σενάρια που θα σε ταλαιπωρήσουν. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν σημαντικές προκλήσεις στον τομέα της καριέρας σου και καλείσαι να αποδείξεις πόση πίεση και ευθύνες μπορείς να αντέξεις χωρίς να καταρεύσεις. Γενικά, θα υπάρχει κόντρα με άτομα εξουσίας και νιώθεις ότι όλα κρέμονται από μια λεπτή κλωστή. Μη χάνεις το κουράγιο σου και προχώρα!

  Οι Ηλιακές εκλείψεις που πραγματοποιούνται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων (20/3 και 13/9) σου αλλάζουν τον τρόπο σκέψης και την κοσμοθεωρία, σου ανοίγουν τους ορίζοντες και σε κάνουν να δεις τα πράγματα μέσα από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά. Γύρω από αυτές τις περιόδους σε χαρακτηρίζει η ανησυχία, η περιέργεια και η τάση να θέλεις να εξερευνήσεις ή να ρισκάρεις. Ταξίδεψε, τόλμησε και έλα σε επαφή με ανθρώπους που θα σε πάνε μπροστά!

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  «Αυτοσυγκράτηση» είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να περιγράψει κάποιος το στιλ σου. Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί το συναισθηματικό βάθος της δέσμευσης σε ένα σύντροφο, σε ένα μέλος της οικογένειας, ή σε ένα φίλο σου, επειδή δεν τους αφήνεις να το δούν. Αυτό με κανένα τρόπο δεν σημαίνει ότι τα αισθήματά σου δεν είναι δυνατά, ή ότι δεν έχουν συναισθηματισμό- έχουν. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις πάθος που μπορεί να ηλεκτροδοτήσει μια ολόκληρη πόλη, μόνο που πιστεύεις ότι είναι πολύ πιο κομψό και απίστευτα πιο σέξι να κρατάς αυτά σου τα αισθήματα σε χαμηλά βολτ. Ο έρωτας για σένα αποτελεί μία πολύ σημαντική υπόθεση. Όταν επενδύεις σε κάποιον δεν παίζεις παιχνίδια και σε απωθεί αφόρητα η συνειδητοποίηση ότι μερικοί άνθρωποι το κάνουν. Αξιοπρέπεια, σταθερότητα, σοβαρότητα, ευθύνη, βαρύτητα, επιμονή, διάρκεια, δέσμευση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που σου δίνει ο κυβερνήτης σου Κρόνος. Όμως υπάρχουν και κάποιες άλλες τάσεις που δυσχεραίνουν εξαιρετικά τις σχέσεις σου. Η ανασφάλειά σου σε προδιαθέτει ώστε να περνάς από συνεχή τέστ το/η σύντροφό σου. Αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να σε αγαπάει κάποιος και για ποιό λόγο. Αυτή η συμπεριφορά φυσικά είναι υποσυνείδητη, σαν επιθυμία αυτοκαταστροφής. Αφού ενδόμυχα πιστεύεις ότι είναι ζήτημα χρόνου η εγκατάλειψή σου- ακόμα και αν κάποιος βρίσκεται δίπλα σου ήδη μια δεκαετία- πολλές φορές παραβλέπεις την συναισθηματική επαφή για να δεσμευτείς με κάποιον που δεν αγαπάς, αλλά που σου προσφέρει οικονομική ασφάλεια. Ακόμα και όταν η αγάπη είναι παρούσα η συνεχής επιβεβαίωση που ζητάς από τον άλλο γίνεται κουραστική. Το προβληματικό στη συμπεριφορά σου είναι ότι τη στιγμή που έχεις ανάγκη περισσότερο από ποτέ την τρυφερότητα, τότε είναι που ο άλλος αντιμετωπίζει τεράστια ψυχρότητα εκ μέρους σου. Ενώ η συναισθηματική επαφή είναι κάτι που επιθυμείς δυνατά ο φόβος της απόρριψης υπερισχύει. Έτσι δεν είναι απίθανο να διαλέγεις συντρόφους που είναι αναξιόπιστοι μόνο και μόνο για να δικαιωθεί ο φόβος της απόρριψης. Χρειάζεται να ξεπεράσεις την πεποίθησή σου ότι όποιος ανοίγεται μαζί σου και σου λέει "σε αγαπάω" το κάνει επειδή θέλει να σε χρησιμοποιήσει. Συνηθισμένος/η ό,τι αποκτάς να το κερδίζεις με κούραση και αίμα είναι ο πόνος και η απώλεια στις σχέσεις που σε οδηγούν αναγκαστικά να επανεξετάσεις τους μηχανισμούς άμυνας που διαθέτεις και τις επιλογές σου.

 • Dimitar Berbatov

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...