παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 23.03.2015 έως 29.03.2015
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

 Η διστακτικότητα απέναντι στη λήψη αποφάσεων και ανάληψη δράσεων είναι ένα θέμα που θα πρέπει να εξετάσεις την παρούσα εβδομάδα. Μπορεί να έχεις πιεστεί ώστε να βρεις λύσεις σε θέματα οικογενειακών και επαγγελματικών καταστάσεων, οπότε να όρθωσες αντιστάσεις και τείχη ανακαλύπτοντας κάθε φορά και μία καλή δικαιολογία για να αρνηθείς να ακολουθήσεις τις προσταγές ή συμβουλές άλλων. Στο ξεκίνημα όμως της εβδομάδας είναι πιθανό να έχεις μετανιώσει για κάποια κουβέντα που έκανες, να βλέπεις πλέον διαφορετικά μία κατάσταση που δεν μπορείς να αφήνεις έξω από την οπτική σου, να θεωρείς πως κάποιες δικαιολογίες θα πρέπει να πάψουν να υφίστανται. Αυτό λοιπόν μπορεί να σημαίνει πως προτείνεις ένα ταξίδι σε ένα κοντινό σου πρόσωπο, κάτι που θα μπορούσε να εξελίξει το παρακάτω της σχέσης σας. Είναι πάλι πιθανό να έρχεσαι σε ορατές ρήξεις με συγγενείς ή γείτονες, κάτι που σημαίνει πως έχει πλέον φτάσει η ώρα για τη μετακόμιση που έχεις κατά νου. Ίσως πάλι να αλλάζεις τη ρότα της επαγγελματικής ρήξης με στόχο να ρίξεις γέφυρες προς άτομα που μπορεί να μην παραδέχεσαι, αλλά δεν μπορείς να αποχωριστείς. Αυτή την εβδομάδα φρόντισε να κάνεις κάτι που δείχνει πως αλλάζεις το σκεπτικό σου, αλλά δεν μπορείς να κάνεις και διαφορετικά, αφού ανακαλύπτεις την αλήθεια πίσω από την αρχική άρνηση ή τους εγωισμούς.

Ερωτική πρόβλεψη: 25.03.2015 έως 31.03.2015
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)
LoveFacts(Αστρολόγε μου πότε θα δω μια άσπρη μέρα?)Σε Αιγόκερωκολλητό μου ανήκει η φράση «τι εννοείς δεν της λέω ότι την αγαπάω;! Της το είπαόταν της ζήτησα να παντρευτούμε, κι όταν γεννήθηκε και το παιδί της τοξαναείπα!» Με δεδομένο ότι ο κολλητός μου είναι ένα μάλλον τυπικό δείγμαΚρόνιου παιδιού, καταλαβαίνεις ότι η έκφραση των συναισθημάτων σας, ειδικά ηπροφορική, δεν είναι το ...
 • Προειδοποίηση: Αν νιώθεις εγκλωβισμένος/η στις επαγγελματικές σου επιλογές ή σε μια σχέση, σε καμία περίπτωση δεν φταίνε οι συνάδελφοι σου ή οι υφιστάμενοι σου για ξεσπάς τα νεύρα σου! Για συγκρατήσου λίγο σήμερα!
 • Μάρτιος

   Ας κάνουμε ένα απολογισμό των τελευταίων δυόμιση ετών για να δούμε αν εμπεδώσαμε τα μαθήματα του τετραγώνου Πλούτωνα/Ουρανού που ολοκληρώνεται αυτό το μήνα. Ξεκινάμε! (1) Όσο ικανός/η κι αν είσαι στη διατήρηση ισορροπιών με συγγενείς, γονείς και συνεργάτες, δεν μπορείς μερικές φορές να αποτρέψεις τη καταστροφή. (2) Όσο κι αν έχεις όλη την καλή διάθεση να λύσεις πολιτισμένα και μέσα από συζητήσεις τα περισσότερα προβλήματα και τις εντάσεις που δημιουργούνται, δεν μπορείς! Μερικές φορές πρέπει να επιβληθείς, να σε φοβηθούν και να σε μισήσουν. (3) Όταν έρθεις αντιμέτωπος/η με τη διάλυση μιας σταθεράς σου, αυτό συμβαίνει γιατί εμπιστεύτηκες κάποιον/α αφελέστατα ή γιατί δεν φυλάχτηκες από το χειρότερο δυνατό σενάριο. πιστεύοντας ότι αυτό σε εσένα «δε θα συμβεί ποτέ!». Πάμε τώρα στα του Μαρτίου, στη διάρκεια του οποίου καλείσαι να κάνεις πράξεις όσα παραπάνω αναφέρθηκαν (ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαπενθήμερο). Αν λοιπόν ο/η σύντροφος σου ή κάποιος γονέας ή φίλος/η γίνεται εριστικός/ή, δεν γίνεται να υποχωρήσεις ή να σιωπήσεις! Αν πέσεις σ’ αυτή την παγίδα, αργά ή γρήγορα θα νιώθεις πως καταπιέζεσαι, φυλακίζεσαι ή υποχωρείς υπέρμετρα – με απλά λόγια δηλητηριάζεις την ψυχή σου. Όσο για τον επαγγελματικό στίβο, εκεί υπάρχουν μόνο στοιχήματα να κερδίσεις αυτή την εποχή, με επίκεντρο τα οικονομικά σου. Ξεκινά ακόμη ένας γύρος όπου θα προσπαθήσεις να συγκεντρώσεις χρήματα που σου χρωστούν ή που θα διαπραγματευτείς μια αύξηση στην εργασία που βρίσκεσαι.  Τουλάχιστον από το δεύτερο μισό του μήνα και έπειτα φαίνεται ότι κάποιες από αυτές τις προσπάθειες θα ευοδωθούν. Όσο για την πρώτη ηλιακή έκλειψη της χρονιάς που έρχεται αυτό το μήνα (20 Μαρτίου), σε καλεί να πάψεις να στηρίζεσαι στο τρόπο που σκεφτόσουν μέχρι σήμερα και να ανοίξεις την αντίληψη σου. Μήπως μια επιστροφή στα θρανία ή μια αλλαγή σπιτιού ή πόλης κατοικίας είναι προ των πυλών; 

 • 2015

  Δίας: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8  και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Ο Δίας από το ξεκίνημα της χρονιάς έως το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου στο Λέοντα μιλάει για πολύ δυναμικές αλλαγές οι οποίες μπορεί να μην είναι εμφανής, όμως μακροπρόθεσμα θα αλλάξουν τη ζωή σου προς το καλύτερο. Μέσα σε αυτό το διάστημα σου δίνεται η δυνατότητα να κατανοήσεις καλύτερα τα βαθύτερα ψυχολογικά αίτια και κίνητρα και μοτίβα που υπάρχουν στη ζωή σου. Εάν πρόσφατα πέρασες κάποια κρίση ή δύσκολη κατάσταση, τώρα θα μπορέσεις πολύ πιο εύκολα να επουλώσεις την πληγή. Εκμεταλλεύσου αυτούς τους πρώτους μήνες του έτους για να μπεις σε μία σχέση με έναν άνθρωπο που μπορείτε να ενωθείτε σε ένα ουσιαστικό επίπεδο, ή μια επαγγελματική συνεργασία που μπορεί να σου αποδώσει κέρδη. Θα αποκτήσεις μεγαλύτερο έλεγχο και δύναμη και ίσως να πέσεις στην παγίδα να θέλεις να αποκτήσεις όλο και περισσότερο ή να μη γνωρίζεις πως να το διαχειριστείς. Η χειραγώγηση των άλλων και τα παιχνίδια εξουσίας δεν είναι καλή ιδέα.

  Η είσοδος του Δία στην Παρθένο από τις 11/8 έως το τέλος της χρονιάς κατά κάποιο τρόπο θα φωτίσει το σκοτάδι. Τώρα θα αποκτήσεις περισσότερη αισιοδοξία, θετική σκέψη, πίστη στον εαυτό σου και στο μέλλο. Αισθάνεσαι ότι οι δυνατότητες είναι άπειρες και πως μπορείς να επεκτείνεις την ζωή σου προς όποια κατεύθυνση επιθυμείς. Έτσι λοιπόν, το άγχος φαίνεται πως θα μειωθεί σημαντικά, όμως πρόσεξε μην θεωρήσεις πως είσαι παντοδύναμος ή αφεθείς στις καταστάσεις θεωρώντας ότι η ζωή σου χρωστάει! Η προσπάθεια σου είναι που θα κάνει τη διαφορά.

   

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

  Ο Κρόνος έχει εισέλθει στον Τοξότη και στον 12ο οίκο σου και αυτό σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου κατά την οποία θα γίνουν οριστικά κλεισίματα σε προηγούμενα κεφάλαια της ζωής σου. Βρίσκεσαι σε μια διαδικασία αναθεώρησης παρελθοντικών εμπειριών, πράξεων και σκέψεων και καλείσαι να αξιολογήσεις τις τα λάθη σου και να σκεφτείς τι θα μπορούσες να είχες κάνει καλύτερα. Η προτεραιότητα σου τώρα δεν είναι να φανείς, να ανέβεις ψηλά ή να ξεχωρίσεις. Αντιθέτως, οι φιλοδοξίες και όσα πίστευες έως τώρα αμφισβητούνται και δεν αποκλείεται να βιώσεις απογοήτευση για κάτι που δεν πήγε όπως είχες σχεδιάσει στο μυαλό σου. Σίγουρα είναι δύσκολο για έναν Αιγόκερω να μείνει μακρυά από την κοινωνία και τον έξω κόσμο, όμως πραγματικά θα νιώσεις την ανάγκη να μείνεις μόνος με τον εαυτό σου και να αποδράσεις από την καθημερινότητα προκειμένου να βρεις τις ισορροπίες σου. Δες το σαν μια περίοδο εσωτερικής αναζήτησης που σίγουρα δεν θα είναι εύκολη, όμως είναι απαραίτητη για να μπορέσεις να προχωρήσεις.

  Το διάστημα από 14/6-17/9 κατά το οποίο ο Κρόνος θα εισέλθει και πάλι στο Σκορπιό, θα έχεις να αντιμετωπίσεις θέματα συνεργασιών και συλλογικών δραστηριοτήτων. Ίσως να σου είναι δύσκολο να δουλέψεις μαζί με άλλους και να μη μπορείς να συντονιστείς μαζί τους. Ίσως μια ομάδα στην οποία ανήκεις να έχει υπερβολικές απαιτήσεις και να σου αναθέτει περισσότερες ευθύνες από όσες μπορείς να αντέξεις. Γνωρίζεις πολύ καλά, όμως, πως μόνο έτσι θα ανταμειφθείς στο τέλος. Μην προσπαθήσεις να επιβληθείς ή να ξεχωρίσεις διότι κάτι τέτοιο μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα. Η ισότητα και η συλλογικότητα είναι οι δύο λέξεις που χαρακτηρίζουν αυτούς τους 3 μήνες. 

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

   

  Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού (4/4 και 28/9) επηρεάζουν πολύ ουσιαστικούς τομείς της ζωής σου. Από τη μία η προσοχή σου στρέφεται στην οικογένεια και το σπίτι σου, αφού δεν αποκλείεται να έχει προκύψει μια κρίση ή να βιώνεις μια πολύ σημαντική αλλαγή μέσα σε αυτό. Συγκρούσεις με γονείς ή με άτομα μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον, μετακόμιση ή γενικότερες ανακατατάξεις είναι κάποια από τα πιθανά σενάρια που θα σε ταλαιπωρήσουν. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν σημαντικές προκλήσεις στον τομέα της καριέρας σου και καλείσαι να αποδείξεις πόση πίεση και ευθύνες μπορείς να αντέξεις χωρίς να καταρεύσεις. Γενικά, θα υπάρχει κόντρα με άτομα εξουσίας και νιώθεις ότι όλα κρέμονται από μια λεπτή κλωστή. Μη χάνεις το κουράγιο σου και προχώρα!

  Οι Ηλιακές εκλείψεις που πραγματοποιούνται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων (20/3 και 13/9) σου αλλάζουν τον τρόπο σκέψης και την κοσμοθεωρία, σου ανοίγουν τους ορίζοντες και σε κάνουν να δεις τα πράγματα μέσα από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά. Γύρω από αυτές τις περιόδους σε χαρακτηρίζει η ανησυχία, η περιέργεια και η τάση να θέλεις να εξερευνήσεις ή να ρισκάρεις. Ταξίδεψε, τόλμησε και έλα σε επαφή με ανθρώπους που θα σε πάνε μπροστά!

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  «Αυτοσυγκράτηση» είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να περιγράψει κάποιος το στιλ σου. Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί το συναισθηματικό βάθος της δέσμευσης σε ένα σύντροφο, σε ένα μέλος της οικογένειας, ή σε ένα φίλο σου, επειδή δεν τους αφήνεις να το δούν. Αυτό με κανένα τρόπο δεν σημαίνει ότι τα αισθήματά σου δεν είναι δυνατά, ή ότι δεν έχουν συναισθηματισμό- έχουν. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις πάθος που μπορεί να ηλεκτροδοτήσει μια ολόκληρη πόλη, μόνο που πιστεύεις ότι είναι πολύ πιο κομψό και απίστευτα πιο σέξι να κρατάς αυτά σου τα αισθήματα σε χαμηλά βολτ. Ο έρωτας για σένα αποτελεί μία πολύ σημαντική υπόθεση. Όταν επενδύεις σε κάποιον δεν παίζεις παιχνίδια και σε απωθεί αφόρητα η συνειδητοποίηση ότι μερικοί άνθρωποι το κάνουν. Αξιοπρέπεια, σταθερότητα, σοβαρότητα, ευθύνη, βαρύτητα, επιμονή, διάρκεια, δέσμευση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που σου δίνει ο κυβερνήτης σου Κρόνος. Όμως υπάρχουν και κάποιες άλλες τάσεις που δυσχεραίνουν εξαιρετικά τις σχέσεις σου. Η ανασφάλειά σου σε προδιαθέτει ώστε να περνάς από συνεχή τέστ το/η σύντροφό σου. Αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να σε αγαπάει κάποιος και για ποιό λόγο. Αυτή η συμπεριφορά φυσικά είναι υποσυνείδητη, σαν επιθυμία αυτοκαταστροφής. Αφού ενδόμυχα πιστεύεις ότι είναι ζήτημα χρόνου η εγκατάλειψή σου- ακόμα και αν κάποιος βρίσκεται δίπλα σου ήδη μια δεκαετία- πολλές φορές παραβλέπεις την συναισθηματική επαφή για να δεσμευτείς με κάποιον που δεν αγαπάς, αλλά που σου προσφέρει οικονομική ασφάλεια. Ακόμα και όταν η αγάπη είναι παρούσα η συνεχής επιβεβαίωση που ζητάς από τον άλλο γίνεται κουραστική. Το προβληματικό στη συμπεριφορά σου είναι ότι τη στιγμή που έχεις ανάγκη περισσότερο από ποτέ την τρυφερότητα, τότε είναι που ο άλλος αντιμετωπίζει τεράστια ψυχρότητα εκ μέρους σου. Ενώ η συναισθηματική επαφή είναι κάτι που επιθυμείς δυνατά ο φόβος της απόρριψης υπερισχύει. Έτσι δεν είναι απίθανο να διαλέγεις συντρόφους που είναι αναξιόπιστοι μόνο και μόνο για να δικαιωθεί ο φόβος της απόρριψης. Χρειάζεται να ξεπεράσεις την πεποίθησή σου ότι όποιος ανοίγεται μαζί σου και σου λέει "σε αγαπάω" το κάνει επειδή θέλει να σε χρησιμοποιήσει. Συνηθισμένος/η ό,τι αποκτάς να το κερδίζεις με κούραση και αίμα είναι ο πόνος και η απώλεια στις σχέσεις που σε οδηγούν αναγκαστικά να επανεξετάσεις τους μηχανισμούς άμυνας που διαθέτεις και τις επιλογές σου.

 • Kevin Costner

έχουν γενέθλια 229 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...