παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 12.10.2015 έως 18.10.2015
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

 Ο τρόπος που θα χειριστείς τις σκέψεις και απόψεις σου αυτή την εβδομάδα μπορεί να λειτουργήσει φέρνοντας τεράστιο όφελος ή μεγάλη καταστροφή στην εικόνα σου. Θα κληθείς να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι με τρόπο που μπορεί να σε εκθέσει μπροστά σε κινδύνους, μέσα από πρακτικές που ίσως να φέρνουν στο προσκήνιο και την πιθανότητα να γίνεις πιο ευάλωτος/η απέναντι σε κριτική. Ίσως όμως να θέλεις μέσα από μία τέτοια πρακτική να επιτρέψεις σε άλλους να θεωρήσουν πως μπορούν να σταθούν απέναντι σου, ώστε να δεις την πραγματική τους εικόνα. Και αυτό που έχει σημασία αυτή την εβδομάδα είναι να υπάρξει αλήθεια που τόσο καιρό κρυβόταν. Αν η παραπάνω πρόταση αναφέρεται στον επαγγελματικό τομέα, τότε είναι μάλλον η κατάλληλη στιγμή να ξεσκεπάσεις κάποιες στρατηγικές ατόμων που θα κάνουν ένα μικρό λάθος και θα προσφέρουν την ευκαιρία να ανακαλύψεις τι κρύβεται πίσω από την εικόνα τους. Αν όμως αυτό που έχει σημασία είναι οι ισορροπίες στον οικογενειακό τομέα, τότε δε χρειάζεται να υπάρξει ανάφλεξη, αλλά μπορεί μία πρόσκαιρη απομάκρυνση να γίνει καλή αφορμή ώστε να λυθούν γλώσσες, να ξεκολλήσουν συναισθήματα, να πέσουν μάσκες. 

Ερωτική πρόβλεψη: 07.10.2015 έως 13.10.2015
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)
Ο πλανήτηςτης ομορφιάς, της αρμονίας και των σχέσεων στη φιλική σου Παρθένο και στοντομέα εκείνο του ωροσκοπίου σου που μιλά για επέκταση, γνώση και ταξίδεμα, δενμπορεί παρά να είναι εξαιρετικά νέα. Χρειάζεσαι απεγνωσμένα μία ανάσα, μίαδυνατότητα να δεις και να κοιτάξεις πέρα και μακριά στον ορίζοντα, χωρίς να σεαπασχολούν μικρότητες. Η αστρολόγος σου θα συμφωνήσει για τις μικρότητες, όμωςκι εσύ ...
 • Συνήθως όταν είσαι ερωτευμένος/η σε έλκει προς τον/την Άλλο/η μια δύναμη κατά πολύ ισχυρότερη από την βαρύτητα που κρατά και τα δύο πόδια σου στη γη. Έτσι κάθε φορά σου φαίνεται παράξενο πως μπορεί ένα άλλο πλάσμα να σε κάνει να πετάς σαν κομήτης. Πολλοί/Πολλές ελεύθεροι/ες Αιγόκεροι αυτές τις μέρες έχουν αυτή την αίσθηση. Αντίθετα αρκετοί/ες που βρίσκονται σε σχέση βλέπουν πλέον απειλητική την προοπτική της σύγκρουσης και του τέλους.
 • Οκτώβριος

   Αν υπάρχει κάτι που φοβάσαι περισσότερο από τις εκδηλώσεις άκρατου συναισθήματος (παραδέξου το, ανατριχιάζεις και μόνο στη σκέψη), αυτό είναι τα μεγαλόπνοα σχέδια και τα ασαφή όνειρα. Κάθε φορά που ακούς από κάποιον/α μεγαλοστομίες και παράλογα όνειρα με το ζόρι κρατιέσαι να μην τον/την κατακεραυνώσεις με μια δόση ηλεκτροφόρου ρεαλισμού. Να όμως που έρχεται για όλους το πλήρωμα του χρόνου και αντιστρέφονται οι ρόλοι. Από αυτό το μήνα οι λέξεις «όνειρο», «σχέδια» και «μέλλον» πρέπει να αρχίσουν να ακούγονται από το δικό σου στόμα. Με τον Δία, τον Άρη και την Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό οίκο σου αρχίζεις να ασφυκτιείς μέσα στη ρουτίνα που έχεις δημιουργήσει για τον εαυτό σου. Η δουλειά σου που κάποτε έκανες με ευχαρίστηση τώρα φαντάζει ανιαρή. Οι φίλοι που αισθανόσουν ότι θα κρατούσες κοντά σου για πάντα σε κάνουν να πλήττεις. Το τακτικό μέλλον που με τόσο κόπο και ιδρώτα έχτιζες μοιάζει τώρα σαν μια ξεφτισμένη φωτογραφία σε μια κορνίζα που όλοι έχουν ξεχάσει την ύπαρξη της και τη προσπερνούν σα να μην υπάρχει. Τώρα είναι η εποχή που σκέφτεσαι ότι μια αλλαγή στη καριέρα σου ίσως και να μην είναι θανάσιμο αμάρτημα, μια μετακόμιση στο εξωτερικό δεν αποτελεί παραδοχή ήττας και μια ανανέωση της ερωτικής ζωής σου δεν είναι τιτάνιος άθλος αλλά μια ελκυστική περιπέτεια. Και φυσικά δεν σκέφτεσαι όλα τα παραπάνω χωρίς ένα βαθύτερο λόγο. Από αυτό το μήνα ο Βόρειος Δεσμός σταδιακά μετακινείται και αυτός στον 9ο ηλιακό οίκο σου και για τα επόμενα δύο χρόνια σε ωθεί να ταξιδέψεις πιο μακριά από ποτέ και να ανοίξεις το μυαλό, τη καρδιά ή/και το κρεβάτι σου σε νέα ερεθίσματα, νέους τρόπους αντίληψης, νέες εμπειρίες. Αρκετά έζησε σα να ήσουν εσύ. Καιρός να αρχίσεις να ζεις όπως θέλεις ΕΣΥ! Και αυτός ο καιρός είναι τώρα!

 • 2015

  Δίας: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8  και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Ο Δίας από το ξεκίνημα της χρονιάς έως το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου στο Λέοντα μιλάει για πολύ δυναμικές αλλαγές οι οποίες μπορεί να μην είναι εμφανής, όμως μακροπρόθεσμα θα αλλάξουν τη ζωή σου προς το καλύτερο. Μέσα σε αυτό το διάστημα σου δίνεται η δυνατότητα να κατανοήσεις καλύτερα τα βαθύτερα ψυχολογικά αίτια και κίνητρα και μοτίβα που υπάρχουν στη ζωή σου. Εάν πρόσφατα πέρασες κάποια κρίση ή δύσκολη κατάσταση, τώρα θα μπορέσεις πολύ πιο εύκολα να επουλώσεις την πληγή. Εκμεταλλεύσου αυτούς τους πρώτους μήνες του έτους για να μπεις σε μία σχέση με έναν άνθρωπο που μπορείτε να ενωθείτε σε ένα ουσιαστικό επίπεδο, ή μια επαγγελματική συνεργασία που μπορεί να σου αποδώσει κέρδη. Θα αποκτήσεις μεγαλύτερο έλεγχο και δύναμη και ίσως να πέσεις στην παγίδα να θέλεις να αποκτήσεις όλο και περισσότερο ή να μη γνωρίζεις πως να το διαχειριστείς. Η χειραγώγηση των άλλων και τα παιχνίδια εξουσίας δεν είναι καλή ιδέα.

  Η είσοδος του Δία στην Παρθένο από τις 11/8 έως το τέλος της χρονιάς κατά κάποιο τρόπο θα φωτίσει το σκοτάδι. Τώρα θα αποκτήσεις περισσότερη αισιοδοξία, θετική σκέψη, πίστη στον εαυτό σου και στο μέλλο. Αισθάνεσαι ότι οι δυνατότητες είναι άπειρες και πως μπορείς να επεκτείνεις την ζωή σου προς όποια κατεύθυνση επιθυμείς. Έτσι λοιπόν, το άγχος φαίνεται πως θα μειωθεί σημαντικά, όμως πρόσεξε μην θεωρήσεις πως είσαι παντοδύναμος ή αφεθείς στις καταστάσεις θεωρώντας ότι η ζωή σου χρωστάει! Η προσπάθεια σου είναι που θα κάνει τη διαφορά.

   

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

  Ο Κρόνος έχει εισέλθει στον Τοξότη και στον 12ο οίκο σου και αυτό σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου κατά την οποία θα γίνουν οριστικά κλεισίματα σε προηγούμενα κεφάλαια της ζωής σου. Βρίσκεσαι σε μια διαδικασία αναθεώρησης παρελθοντικών εμπειριών, πράξεων και σκέψεων και καλείσαι να αξιολογήσεις τις τα λάθη σου και να σκεφτείς τι θα μπορούσες να είχες κάνει καλύτερα. Η προτεραιότητα σου τώρα δεν είναι να φανείς, να ανέβεις ψηλά ή να ξεχωρίσεις. Αντιθέτως, οι φιλοδοξίες και όσα πίστευες έως τώρα αμφισβητούνται και δεν αποκλείεται να βιώσεις απογοήτευση για κάτι που δεν πήγε όπως είχες σχεδιάσει στο μυαλό σου. Σίγουρα είναι δύσκολο για έναν Αιγόκερω να μείνει μακρυά από την κοινωνία και τον έξω κόσμο, όμως πραγματικά θα νιώσεις την ανάγκη να μείνεις μόνος με τον εαυτό σου και να αποδράσεις από την καθημερινότητα προκειμένου να βρεις τις ισορροπίες σου. Δες το σαν μια περίοδο εσωτερικής αναζήτησης που σίγουρα δεν θα είναι εύκολη, όμως είναι απαραίτητη για να μπορέσεις να προχωρήσεις.

  Το διάστημα από 14/6-17/9 κατά το οποίο ο Κρόνος θα εισέλθει και πάλι στο Σκορπιό, θα έχεις να αντιμετωπίσεις θέματα συνεργασιών και συλλογικών δραστηριοτήτων. Ίσως να σου είναι δύσκολο να δουλέψεις μαζί με άλλους και να μη μπορείς να συντονιστείς μαζί τους. Ίσως μια ομάδα στην οποία ανήκεις να έχει υπερβολικές απαιτήσεις και να σου αναθέτει περισσότερες ευθύνες από όσες μπορείς να αντέξεις. Γνωρίζεις πολύ καλά, όμως, πως μόνο έτσι θα ανταμειφθείς στο τέλος. Μην προσπαθήσεις να επιβληθείς ή να ξεχωρίσεις διότι κάτι τέτοιο μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα. Η ισότητα και η συλλογικότητα είναι οι δύο λέξεις που χαρακτηρίζουν αυτούς τους 3 μήνες. 

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

   

  Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού (4/4 και 28/9) επηρεάζουν πολύ ουσιαστικούς τομείς της ζωής σου. Από τη μία η προσοχή σου στρέφεται στην οικογένεια και το σπίτι σου, αφού δεν αποκλείεται να έχει προκύψει μια κρίση ή να βιώνεις μια πολύ σημαντική αλλαγή μέσα σε αυτό. Συγκρούσεις με γονείς ή με άτομα μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον, μετακόμιση ή γενικότερες ανακατατάξεις είναι κάποια από τα πιθανά σενάρια που θα σε ταλαιπωρήσουν. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν σημαντικές προκλήσεις στον τομέα της καριέρας σου και καλείσαι να αποδείξεις πόση πίεση και ευθύνες μπορείς να αντέξεις χωρίς να καταρεύσεις. Γενικά, θα υπάρχει κόντρα με άτομα εξουσίας και νιώθεις ότι όλα κρέμονται από μια λεπτή κλωστή. Μη χάνεις το κουράγιο σου και προχώρα!

  Οι Ηλιακές εκλείψεις που πραγματοποιούνται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων (20/3 και 13/9) σου αλλάζουν τον τρόπο σκέψης και την κοσμοθεωρία, σου ανοίγουν τους ορίζοντες και σε κάνουν να δεις τα πράγματα μέσα από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά. Γύρω από αυτές τις περιόδους σε χαρακτηρίζει η ανησυχία, η περιέργεια και η τάση να θέλεις να εξερευνήσεις ή να ρισκάρεις. Ταξίδεψε, τόλμησε και έλα σε επαφή με ανθρώπους που θα σε πάνε μπροστά!

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  «Αυτοσυγκράτηση» είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να περιγράψει κάποιος το στιλ σου. Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί το συναισθηματικό βάθος της δέσμευσης σε ένα σύντροφο, σε ένα μέλος της οικογένειας, ή σε ένα φίλο σου, επειδή δεν τους αφήνεις να το δούν. Αυτό με κανένα τρόπο δεν σημαίνει ότι τα αισθήματά σου δεν είναι δυνατά, ή ότι δεν έχουν συναισθηματισμό- έχουν. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις πάθος που μπορεί να ηλεκτροδοτήσει μια ολόκληρη πόλη, μόνο που πιστεύεις ότι είναι πολύ πιο κομψό και απίστευτα πιο σέξι να κρατάς αυτά σου τα αισθήματα σε χαμηλά βολτ. Ο έρωτας για σένα αποτελεί μία πολύ σημαντική υπόθεση. Όταν επενδύεις σε κάποιον δεν παίζεις παιχνίδια και σε απωθεί αφόρητα η συνειδητοποίηση ότι μερικοί άνθρωποι το κάνουν. Αξιοπρέπεια, σταθερότητα, σοβαρότητα, ευθύνη, βαρύτητα, επιμονή, διάρκεια, δέσμευση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που σου δίνει ο κυβερνήτης σου Κρόνος. Όμως υπάρχουν και κάποιες άλλες τάσεις που δυσχεραίνουν εξαιρετικά τις σχέσεις σου. Η ανασφάλειά σου σε προδιαθέτει ώστε να περνάς από συνεχή τέστ το/η σύντροφό σου. Αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να σε αγαπάει κάποιος και για ποιό λόγο. Αυτή η συμπεριφορά φυσικά είναι υποσυνείδητη, σαν επιθυμία αυτοκαταστροφής. Αφού ενδόμυχα πιστεύεις ότι είναι ζήτημα χρόνου η εγκατάλειψή σου- ακόμα και αν κάποιος βρίσκεται δίπλα σου ήδη μια δεκαετία- πολλές φορές παραβλέπεις την συναισθηματική επαφή για να δεσμευτείς με κάποιον που δεν αγαπάς, αλλά που σου προσφέρει οικονομική ασφάλεια. Ακόμα και όταν η αγάπη είναι παρούσα η συνεχής επιβεβαίωση που ζητάς από τον άλλο γίνεται κουραστική. Το προβληματικό στη συμπεριφορά σου είναι ότι τη στιγμή που έχεις ανάγκη περισσότερο από ποτέ την τρυφερότητα, τότε είναι που ο άλλος αντιμετωπίζει τεράστια ψυχρότητα εκ μέρους σου. Ενώ η συναισθηματική επαφή είναι κάτι που επιθυμείς δυνατά ο φόβος της απόρριψης υπερισχύει. Έτσι δεν είναι απίθανο να διαλέγεις συντρόφους που είναι αναξιόπιστοι μόνο και μόνο για να δικαιωθεί ο φόβος της απόρριψης. Χρειάζεται να ξεπεράσεις την πεποίθησή σου ότι όποιος ανοίγεται μαζί σου και σου λέει "σε αγαπάω" το κάνει επειδή θέλει να σε χρησιμοποιήσει. Συνηθισμένος/η ό,τι αποκτάς να το κερδίζεις με κούραση και αίμα είναι ο πόνος και η απώλεια στις σχέσεις που σε οδηγούν αναγκαστικά να επανεξετάσεις τους μηχανισμούς άμυνας που διαθέτεις και τις επιλογές σου.

 • Kimberley Locke

έχουν γενέθλια 209 μέλη.

Array

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...