παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 25.05.2015 έως 31.05.2015
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

 Η αλλαγή που επιχειρείται εδώ και μερικές ημέρες έχει περισσότερο να κάνει με τη θέση σου μέσα σε σχέσεις που σε έχουν σημαδέψει ή που για να συνεχίσουν να υφίστανται, θα πρέπει να ιεραρχηθούν διαφορετικά. Αυτό που είναι πλέον φανερό στη ζωή σου ακόμα και μέσα από σινιάλα του σώματος σου είναι η απαίτηση να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις κάποιες διαπροσωπικές σου σχέσεις, να εξελίξεις το ρόλο σου μέσα σε αυτές, ακόμα και μέσα από μία πιθανή αποχώρηση. Η καθημερινή κούραση δεν είναι μόνο ένδειξη πως κάνεις πολλά σχεδόν ταυτόχρονα, αλλά ακόμα και πως βρίσκεσαι σε δραστηριότητες και περιβάλλοντα που δε σου προσφέρουν σχεδόν τίποτα, ενώ αντίθετα τραβάνε ενέργεια και αντοχές από εσένα. Το γεγονός πως καλείσαι να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν άλλους, ίσως να είναι μία καλή ευκαιρία να ιεραρχήσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να θέσεις στη σωστή βάση την προσωπική σου ζωή, αφού συνηθίζεις να τη θέτεις σε δεύτερη μοίρα. Αν λοιπόν αυτή την εβδομάδα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι νέο που σε απομακρύνει από όσα συνηθίζεις να κάνεις μέχρι σήμερα, δε χρειάζεται να βιαστείς. Κλείσε πρώτα ανοικτές υποθέσεις, πάρε το χρόνο σου, απόλαυσε μερικές στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης και μετά αρχίζεις να σκέφτεσαι τι θα ήθελες να κάνεις αυτό το καλοκαίρι.

Ερωτική πρόβλεψη: 27.05.2015 έως 02.06.2015
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)
LoveFacts(Αστρολόγε μου πότε θα δω μια άσπρη μέρα?)Ειλικρινά, δε θέλω να μιλήσω για τονανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη εδώ, με Αιγόκερους, όταν προ 5 λεπτών οΑιγόκερως με ωροσκόπο Κριό κολλητός μου μου έστειλε ένα χαζοχαρούμενο μήνυμαότι αγόρασε αυτοκίνητο, έτσι; Αλλά ψυχραιμία, ψυχραιμία, είμαι επαγγελματίαςεγώοοοομμμμμμ....Φφφφ. Better.Καλά μου πλάσματα! Η Αφροδίτη από τον τομέα των σχέσεων, του γάμου, τηςσυντροφικότητας και ...
 • Τι να προσέξεις τις επόμενες μέρες για να κυλήσουν όλα ομαλά: 1) Τις αντιδράσεις σου απέναντι στους γονείς σου, που μπορούν να ανάψουν τη σπίθα ενός τσακωμού ακαριαία. 2) Αν χρειαστεί να εργαστείς, φρόντισε να το κάνεις σε ώρες που δεν προορίζονταν για τον/την σύντροφο σου ή κάνε ένα συμβιβασμό τέλος πάντων για να σε χαρεί κι εκείνος/η λίγο.
 • Μάιος

  Τώρα θα παίξεις το παιχνίδι του ορού της αλήθειας, ένα παιχνίδι που δεν χωρούν διπλωματικές απαντήσεις, υπεκφυγές και δικαιολογίες για κανένα παίχτη. Ποιο είναι το έπαθλο και το αντίτιμο την ίδια στιγμή; Η έννοια σχέση ή αλλιώς η συντροφικότητα. Αν βρίσκεσαι σε σχέση που περνά μια σιωπηρή κρίση αυτός είναι ο μήνας που μπορεί να αποτελέσει κομβικό σημείο για το μέλλον της. Αυτό σημαίνει πως ξανασκέφτεσαι από μηδενική βάση τη συντροφικότητα και αυτά που προσφέρει στη ζωή σου. Και επειδή το παιχνίδι της αλήθειας είναι ένα παιχνίδι ερωτήσεων, να μερικές από τις πιο αιχμηρές που ίσως καλεστείς (ανάλογα με τη περίπτωση) να απαντήσεις. Συγκρίσεις με το παρελθόν είναι αναπόφευκτες, αλλά τελικά μήπως είχες υπάρξει και πιο ευτυχισμένος/η με κάποιον άλλο στο παρελθόν; Καβγάδες πάνω στα δικά σου χρήματα και τα κοινά σας οικονομικά προκύπτουν από αστείες αφορμές, αλλά μήπως αυτό συμβαίνει για δεν τον/την εμπιστεύεσαι; Είσαι σίγουρος/η πως ήρθε η ώρα να αφήσεις το μέχρι σήμερα σπίτι σου για χάρη του/ης συντρόφου; Πιστεύεις πως έχεις βρει το κατάλληλο άτομο ή μήπως το δείπνο που σε κάλεσε το νέο σου αφεντικό στη δουλειά ή ο/η παλιός/ά εραστής δεν είναι και τόσο φιλικό αλλά κρύβει και ερωτικά σημάδια; Αν ανήκεις  στους/στις single του ζωδίου, αυτές τις μέρες φαντάζει εξαιρετικά εύκολο να κατακτήσεις το υποψήφιο θύμα σου στηριζόμενο/η στο σεξ. Όμως τελικά πόσο πολύ σε ενδιαφέρει και για πόσο καιρό μπορεί να σε γεμίζει ένας/μια σύντροφος που σαγηνεύτηκε μόνο από τη σεξουαλική ταυτότητα σου και δεν είχε την επιθυμία να γνωρίσει ποιος/α είσαι πριν από αυτό; ΟΚ, νομίζω ήδη κουράστηκες από το βάρος αυτών των ερωτημάτων, όποτε ας πάμε στα της ρουτίνας, όπου ήρθε η στιγμή να ανοίξεις το organiser και να διαμορφώσεις ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα χωρίς να γκρινιάζεις. Ναι, η δυσφορία σου τελευταία με κάθε τι που πάει στραβά είναι δυστυχώς αναπόφευκτη  (λέγε με και Κρόνο στον 12ο οίκο σου) αλλά τίποτα δεν είναι τόσο τραγικό που να μην λύνεται με μια δόση ρεαλιστικής σκέψης. Αν αισθάνεσαι πως οι πολλές διαπροσωπικές επαφές με συναδέλφους είναι η αφορμή να θυματοποιείσαι, πριν ξεσπαθώσεις εναντίον τους κάνε ένα διάλλειμα εκτός γραφείου και προσπάθησε να ξεθυμάνεις. Αν αισθάνεσαι πως ο αξόφλητος λογαριασμός του κινητου, το αυτοκίνητο που πρέπει να περάσει ΚΤΕΟ και η βεράντα που έχει παραμεληθεί και χρειάζεται καθάρισμα είναι βάσανα, φρόντισε να ζητήσεις βοήθεια πριν βρεθείς μπροστά σε ένα σωρό από ευθύνες που θα κάνουν τη ζωή δυσβάσταχτη. Επίσης πριν δεις το σώμα σου να πρήζεται από το άγχος, φρόντισε να γραφτείς στο γυμναστήριο και να ξεκινήσεις τρέξιμο μήπως και χαλαρώσει το μυαλό σου. Ναι, αυτή η διάθεση να δεις τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία είναι το δώρο του ανάδρομου Ερμή (από 18/5) και καλά θα κάνεις να το αρπάξεις από τα μαλλιά. Και που ξέρεις, αν δεις το πρόγραμμα σου αλλιώς, να δεις με άλλα μάτια και ανθρώπους κοντά σου που αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία να αποδείξουν ότι μπορούν να γίνουν καλύτεροι. 

 • 2015

  Δίας: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8  και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Ο Δίας από το ξεκίνημα της χρονιάς έως το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου στο Λέοντα μιλάει για πολύ δυναμικές αλλαγές οι οποίες μπορεί να μην είναι εμφανής, όμως μακροπρόθεσμα θα αλλάξουν τη ζωή σου προς το καλύτερο. Μέσα σε αυτό το διάστημα σου δίνεται η δυνατότητα να κατανοήσεις καλύτερα τα βαθύτερα ψυχολογικά αίτια και κίνητρα και μοτίβα που υπάρχουν στη ζωή σου. Εάν πρόσφατα πέρασες κάποια κρίση ή δύσκολη κατάσταση, τώρα θα μπορέσεις πολύ πιο εύκολα να επουλώσεις την πληγή. Εκμεταλλεύσου αυτούς τους πρώτους μήνες του έτους για να μπεις σε μία σχέση με έναν άνθρωπο που μπορείτε να ενωθείτε σε ένα ουσιαστικό επίπεδο, ή μια επαγγελματική συνεργασία που μπορεί να σου αποδώσει κέρδη. Θα αποκτήσεις μεγαλύτερο έλεγχο και δύναμη και ίσως να πέσεις στην παγίδα να θέλεις να αποκτήσεις όλο και περισσότερο ή να μη γνωρίζεις πως να το διαχειριστείς. Η χειραγώγηση των άλλων και τα παιχνίδια εξουσίας δεν είναι καλή ιδέα.

  Η είσοδος του Δία στην Παρθένο από τις 11/8 έως το τέλος της χρονιάς κατά κάποιο τρόπο θα φωτίσει το σκοτάδι. Τώρα θα αποκτήσεις περισσότερη αισιοδοξία, θετική σκέψη, πίστη στον εαυτό σου και στο μέλλο. Αισθάνεσαι ότι οι δυνατότητες είναι άπειρες και πως μπορείς να επεκτείνεις την ζωή σου προς όποια κατεύθυνση επιθυμείς. Έτσι λοιπόν, το άγχος φαίνεται πως θα μειωθεί σημαντικά, όμως πρόσεξε μην θεωρήσεις πως είσαι παντοδύναμος ή αφεθείς στις καταστάσεις θεωρώντας ότι η ζωή σου χρωστάει! Η προσπάθεια σου είναι που θα κάνει τη διαφορά.

   

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

  Ο Κρόνος έχει εισέλθει στον Τοξότη και στον 12ο οίκο σου και αυτό σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου κατά την οποία θα γίνουν οριστικά κλεισίματα σε προηγούμενα κεφάλαια της ζωής σου. Βρίσκεσαι σε μια διαδικασία αναθεώρησης παρελθοντικών εμπειριών, πράξεων και σκέψεων και καλείσαι να αξιολογήσεις τις τα λάθη σου και να σκεφτείς τι θα μπορούσες να είχες κάνει καλύτερα. Η προτεραιότητα σου τώρα δεν είναι να φανείς, να ανέβεις ψηλά ή να ξεχωρίσεις. Αντιθέτως, οι φιλοδοξίες και όσα πίστευες έως τώρα αμφισβητούνται και δεν αποκλείεται να βιώσεις απογοήτευση για κάτι που δεν πήγε όπως είχες σχεδιάσει στο μυαλό σου. Σίγουρα είναι δύσκολο για έναν Αιγόκερω να μείνει μακρυά από την κοινωνία και τον έξω κόσμο, όμως πραγματικά θα νιώσεις την ανάγκη να μείνεις μόνος με τον εαυτό σου και να αποδράσεις από την καθημερινότητα προκειμένου να βρεις τις ισορροπίες σου. Δες το σαν μια περίοδο εσωτερικής αναζήτησης που σίγουρα δεν θα είναι εύκολη, όμως είναι απαραίτητη για να μπορέσεις να προχωρήσεις.

  Το διάστημα από 14/6-17/9 κατά το οποίο ο Κρόνος θα εισέλθει και πάλι στο Σκορπιό, θα έχεις να αντιμετωπίσεις θέματα συνεργασιών και συλλογικών δραστηριοτήτων. Ίσως να σου είναι δύσκολο να δουλέψεις μαζί με άλλους και να μη μπορείς να συντονιστείς μαζί τους. Ίσως μια ομάδα στην οποία ανήκεις να έχει υπερβολικές απαιτήσεις και να σου αναθέτει περισσότερες ευθύνες από όσες μπορείς να αντέξεις. Γνωρίζεις πολύ καλά, όμως, πως μόνο έτσι θα ανταμειφθείς στο τέλος. Μην προσπαθήσεις να επιβληθείς ή να ξεχωρίσεις διότι κάτι τέτοιο μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα. Η ισότητα και η συλλογικότητα είναι οι δύο λέξεις που χαρακτηρίζουν αυτούς τους 3 μήνες. 

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

   

  Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού (4/4 και 28/9) επηρεάζουν πολύ ουσιαστικούς τομείς της ζωής σου. Από τη μία η προσοχή σου στρέφεται στην οικογένεια και το σπίτι σου, αφού δεν αποκλείεται να έχει προκύψει μια κρίση ή να βιώνεις μια πολύ σημαντική αλλαγή μέσα σε αυτό. Συγκρούσεις με γονείς ή με άτομα μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον, μετακόμιση ή γενικότερες ανακατατάξεις είναι κάποια από τα πιθανά σενάρια που θα σε ταλαιπωρήσουν. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν σημαντικές προκλήσεις στον τομέα της καριέρας σου και καλείσαι να αποδείξεις πόση πίεση και ευθύνες μπορείς να αντέξεις χωρίς να καταρεύσεις. Γενικά, θα υπάρχει κόντρα με άτομα εξουσίας και νιώθεις ότι όλα κρέμονται από μια λεπτή κλωστή. Μη χάνεις το κουράγιο σου και προχώρα!

  Οι Ηλιακές εκλείψεις που πραγματοποιούνται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων (20/3 και 13/9) σου αλλάζουν τον τρόπο σκέψης και την κοσμοθεωρία, σου ανοίγουν τους ορίζοντες και σε κάνουν να δεις τα πράγματα μέσα από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά. Γύρω από αυτές τις περιόδους σε χαρακτηρίζει η ανησυχία, η περιέργεια και η τάση να θέλεις να εξερευνήσεις ή να ρισκάρεις. Ταξίδεψε, τόλμησε και έλα σε επαφή με ανθρώπους που θα σε πάνε μπροστά!

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  «Αυτοσυγκράτηση» είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να περιγράψει κάποιος το στιλ σου. Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί το συναισθηματικό βάθος της δέσμευσης σε ένα σύντροφο, σε ένα μέλος της οικογένειας, ή σε ένα φίλο σου, επειδή δεν τους αφήνεις να το δούν. Αυτό με κανένα τρόπο δεν σημαίνει ότι τα αισθήματά σου δεν είναι δυνατά, ή ότι δεν έχουν συναισθηματισμό- έχουν. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις πάθος που μπορεί να ηλεκτροδοτήσει μια ολόκληρη πόλη, μόνο που πιστεύεις ότι είναι πολύ πιο κομψό και απίστευτα πιο σέξι να κρατάς αυτά σου τα αισθήματα σε χαμηλά βολτ. Ο έρωτας για σένα αποτελεί μία πολύ σημαντική υπόθεση. Όταν επενδύεις σε κάποιον δεν παίζεις παιχνίδια και σε απωθεί αφόρητα η συνειδητοποίηση ότι μερικοί άνθρωποι το κάνουν. Αξιοπρέπεια, σταθερότητα, σοβαρότητα, ευθύνη, βαρύτητα, επιμονή, διάρκεια, δέσμευση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που σου δίνει ο κυβερνήτης σου Κρόνος. Όμως υπάρχουν και κάποιες άλλες τάσεις που δυσχεραίνουν εξαιρετικά τις σχέσεις σου. Η ανασφάλειά σου σε προδιαθέτει ώστε να περνάς από συνεχή τέστ το/η σύντροφό σου. Αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να σε αγαπάει κάποιος και για ποιό λόγο. Αυτή η συμπεριφορά φυσικά είναι υποσυνείδητη, σαν επιθυμία αυτοκαταστροφής. Αφού ενδόμυχα πιστεύεις ότι είναι ζήτημα χρόνου η εγκατάλειψή σου- ακόμα και αν κάποιος βρίσκεται δίπλα σου ήδη μια δεκαετία- πολλές φορές παραβλέπεις την συναισθηματική επαφή για να δεσμευτείς με κάποιον που δεν αγαπάς, αλλά που σου προσφέρει οικονομική ασφάλεια. Ακόμα και όταν η αγάπη είναι παρούσα η συνεχής επιβεβαίωση που ζητάς από τον άλλο γίνεται κουραστική. Το προβληματικό στη συμπεριφορά σου είναι ότι τη στιγμή που έχεις ανάγκη περισσότερο από ποτέ την τρυφερότητα, τότε είναι που ο άλλος αντιμετωπίζει τεράστια ψυχρότητα εκ μέρους σου. Ενώ η συναισθηματική επαφή είναι κάτι που επιθυμείς δυνατά ο φόβος της απόρριψης υπερισχύει. Έτσι δεν είναι απίθανο να διαλέγεις συντρόφους που είναι αναξιόπιστοι μόνο και μόνο για να δικαιωθεί ο φόβος της απόρριψης. Χρειάζεται να ξεπεράσεις την πεποίθησή σου ότι όποιος ανοίγεται μαζί σου και σου λέει "σε αγαπάω" το κάνει επειδή θέλει να σε χρησιμοποιήσει. Συνηθισμένος/η ό,τι αποκτάς να το κερδίζεις με κούραση και αίμα είναι ο πόνος και η απώλεια στις σχέσεις που σε οδηγούν αναγκαστικά να επανεξετάσεις τους μηχανισμούς άμυνας που διαθέτεις και τις επιλογές σου.

 • Σάκης Ρουβάς

έχουν γενέθλια 201 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...