παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 31.08.2015 έως 06.09.2015
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

 Η Αφροδίτη ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία της στο Λέοντα αυτή την εβδομάδα, αφού στο τελείωμα της θα επιστρέψει ορθά, και αυτό σημαίνει πως είναι ώρα να βγει το πόρισμα σχετικά με το σπίτι, τη σχέση ή τη δουλειά σου. Αν επιλέξεις να λύσεις αρμονικά και φιλικά μία κατάσταση που δεν μπορεί να προχωρήσει παρακάτω, τότε φρόντισε να συνεχίσεις τη ζωή σου ανοίγοντας τον κύκλο των γνωριμιών σου ακόμα και μέσα από τον επαγγελματικό σου κύκλο που φαίνεται να μεγαλώνει. Αν πάλι αρχίζεις να πατάς καλύτερα στα πόδια σου μετά την εξέλιξη στη σχέση σου, τότε είναι ώρα να βγεις από την απομόνωση σου και να προσπαθήσεις να χτίσεις εκ νέου το περιβάλλον γύρω σου. Αν όμως αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνεται η μετακόμιση ή η ανακαίνιση του σπιτιού σου, τότε δε χρειάζεται να ψάχνεις την κατάλληλη παρέα γύρω σου, αλλά να κουβαλήσεις ανθρώπους σε αυτό. Θέλεις να κάνεις μία δυναμική επανεκκίνηση στη ζωή σου και αυτό σημαίνει πως πρέπει να είσαι έτοιμος/η να απομακρύνεις από κοντά σου και ανθρώπους που σταμάτησαν να έχουν ρόλο σε αυτή. Μη φοβάσαι λοιπόν να χτυπήσεις νέες πόρτες, αφού από το τέλος της εβδομάδας και μετά είναι εύκολο να αρέσεις και να προσελκύσεις κόσμο γύρω σου. 

Ερωτική πρόβλεψη: 02.09.2015 έως 08.09.2015
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)
LoveFacts (Αστρολόγε μουπότε θα δω μια άσπρη μέρα?) Η πρώτη εβδομάδα του φθινοπώρου σε βρίσκειμε μία λαμπερή, εξαιρετική, ερωτικότατη σύνοδο της κυβερνήτη σου, τηςΑφροδίτης, με τον Άρη, στην ...καρδιά του σπιτιού σου (4ος οίκος). Το ταπεινό σουδυάρι (μέγαρο, οροφομεζονέτα, γουατέβα, με Ταύρο μιλάω) μπορεί να γίνει σκηνικόγια χίλιες και μια νύχτες! Επίσης, ο μύχιος εαυτός σου, αυτός που ξέρεις μόνονεσύ και ...
 • Ταύρε, μήπως να βάλεις ένα όριο στα έξοδα σου; Ναι, μπορεί να αισθάνεσαι την ανάγκη να ξοδέψεις για τον εαυτό σου, όμως στο τέλος του μισθού περισσεύει πολύς μήνας... Κι αυτό είναι ζόρικο.
 • Σεπτέμβριος

   Τέλος εποχής. Όχι μόνο κυριολεκτικά (λόγω του τέλους του καλοκαιριού) αλλά και μεταφορικά. Μια σειρά από πλανητικά θέματα που σε βασάνισαν το τελευταίο δίμηνο κλείνουν και μαζί τους καταλαγιάζει η σκόνη της μάχης που δε σου επέτρεπε να βλέπεις τίποτα πέρα από τη μύτη σου. Αρχικά η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία (από 5/9) και επανέρχονται σταδιακά οι εσωτερικές ισορροπίες σου. Ναι, σε αυτό το διάστημα είναι που ξεκαθαρίζει το τοπίο τόσο στο επαγγελματικό τομέα (μετακινήσεις, ανακατατάξεις, κλείσιμο εκκρεμοτήτων συμβαίνουν σε αυτό το διάστημα) ενώ παράλληλα κλείνουν και ανοιχτά οικογενειακά μέτωπα. Μπορεί το έδαφος που πατάς να είναι ακόμη ρευστό, όμως τουλάχιστον είσαι πολύ πιο σίγουρος/η για τα βήματα σου και αυτό για έναν/μια Ταύρο είναι το πιο σημαντικό. Παράλληλα, ο Κρόνος φεύγει οριστικά από το Σκορπιό οπότε και οι Ταύροι του τελευταίου δεκαημέρου φτάνουν στο τέλος του διετούς τεστ αντοχών που πέρασαν. Έτσι, φαντάζει ιδανική η συγκυρία της ηλιακής έκλειψης της 13ης Σεπτεμβρίου στο 5ο ηλιακό οίκο σου. Είναι η στιγμή που η ζωή σε καθιστά πρωταγωνιστή της. Ήρθε η ώρα να βγάλεις από μέσα σου ότι σε καταπιέζει, ότι σε φοβίζει και να εμπιστευτείς ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν σ' αυτό. Ναι, είναι η ώρα που θα βάλεις το σημάδι σου και θα δημιουργήσεις απ την αρχή ξανά αυτό που σε κάνει ζωντανό, είτε αυτό είναι μια νέα επαγγελματική πορεία ή συνεργασία, είτε ένα φρέσκο ξεκίνημα στην ερωτική/προσωπική ζωή σου. Προς αυτή τη κατεύθυνση όμως πρέπει να γίνουν κάποιες απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις. Πρώτα από όλα με τον ανάδρομο Ερμή (από 17/9) θα πρέπει να προχωρήσεις σε μια αναθεώρηση της ισορροπίας ανάμεσα στο χρόνο εργασίας και στο χρόνο που αφιερώνεις για τον εαυτό σου και το σώμα σου. Αν ανήκεις στους/στις Ταύρους που δεν έχουν ωράριο στην εργασία τους, τώρα πρέπει να θέσεις ένα όριο και να ξεκινήσεις να αφιερώνεις ποιοτικό χρόνο στον εαυτό σου και τους ανθρώπους σου. Αν πάλι έχεις για μεγάλο διάστημα αδρανήσει επαγγελματικά, τώρα ήρθε η ώρα να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να κοιτάξεις τις επιλογές σου. Κάπως έτσι φτάνουμε στο τέλος του μήνα και τη σεληνιακή έκλειψη της 27ης Σεπτεμβρίου στον 12ο ηλιακό οίκο σου. Μια μεγάλη μάχη με τις ανασφάλειες και τις φοβίες που υπέσκαπταν την ευτυχία σου φτάνει στο τέλος της. Αρκετό καιρό έχασες αναρωτώμενος/η αν είσαι ικανός/η για μεγάλα ρίσκα, αν έχεις αυτό που χρειάζεται για να πετύχεις ψηλότερους, μεγαλύτερους στόχους. Τώρα αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο να ξεκινήσει ένα νέο ταξίδι, χωρίς τις αποσκευές του παρελθόντος να σε βαραίνουν. Καλή αρχή!

 • 2015

  ΔΙΑΣ: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8 και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Με τον Δία να συνεχίζει να βρίσκεται από το προηγούμενο έτος στον πολύ προσωπικό 4ο οίκο σου, αυτό που αναζητάς είναι η σιγουριά, η γαλήνη και η ασφάλεια. Η οικογένεια και τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα είναι αυτά στα οποία θα μπορείς να στηριχτείς και θα βρίσκεις την ανταπόκριση και την υποστήριξη που έχεις ανάγκη ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου είναι η ιδανική στιγμή για να ψάξεις να βρεις λύσεις για ένα ζήτημα που αφορά το σπίτι ή να κάνεις ξεκαθάρισμα σε κάποιο οικογενειακό ζήτημα που σε βασανίζει.  Η σταθεροποίηση και η ασφάλεια αποτελούν τα βασικά σου αιτήματα και αυτό όχι μόνο θα το βιώσεις ακόμα πιο έντονο μέσα στους πρώτους μήνες του έτους, αλλά θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι πολύ κοντά στην εκπλήρωση τους. Γι ‘αυτό το λόγο επιβάλλεται η συντήρηση δυνάμεων και η επικέντρωση στις εσωτερικές σου ανάγκες. Πρόσεξε όμως μην γίνεις υπερβολικά εσωστρεφής και να απομακρύνεις με τη στάση σου ανθρώπους που πραγματικά νοιάζονται για εσένα.

  Με την είσοδο του Δία στην Παρθένο  από τις 11 Αυγούστου το σκηνικό αλλάζει και βρίσκεις το κουράγιο να εκφράσεις τις επιθυμίες σου, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να δημιουργήσεις. Μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή τη διέλευση για να αξιοποιήσεις τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα και -γιατί όχι- να αναγνωριστείς γι'αυτά. Ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον σενάριο είναι η εμφάνιση ενός κεραυνοβόλου έρωτα ή μιας γνωριμίας η οποία θα σε κάνει να νιώσεις και πάλι ο εαυτός σου και να ανακτήσεις την χαμένη αυτοπεποίθηση σου. Το στοίχημα είναι να καταφέρεις να αφεθείς στην παιχνιδιάρικη και πιο ανέμελη πλευρά του εαυτού σου χωρίς να οδηγηθείς σε υπερβολές και ανώριμες συμπεριφορές.

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

  Με τον Κρόνο στον Τοξότη έχεις ήδη αρχίσει να αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να συμβιβάσεις τις αξίες τις δικές σου με των άλλων, αλλά και ότι υπάρχουν στιγμές που δε μπορείς να αποφύγεις την κρίση μέσα σε μια σχέση όσο κι αν θέλεις να διατηρείς την αρμονία και τους τύπους. Οι διαφορές με τον άλλον μπαίνουν στο μικροσκόπιο και δε μπορείς να τις αγνοήσεις καθώς διαπιστώνεις ότι σας χωρίζουν πολλά περισσότερα από όσα θεωρούσες ότι σας ενώνουν. Επιπλέον, ζητήματα εμπιστοσύνης συνεχίζουν να σε απασχολούν και αυτό σημαίνει ότι δυσκολεύεσαι να μείνεις στην πρώτη εικόνα που σου δίνει ο άλλος αλλά προσπαθείς να ερευνείς τα κίνητρα και τις βαθύτερες σκέψεις του.

  Με την επιστροφή του Κρόνου στο Σκορπιό μέσα στο καλοκαίρι οι σχέσεις περνάνε από ένα ακόμα τεστ αντοχής και απαιτείται μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σου για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα προκύψουν χωρίς να έχεις σημαντικές απώλειες. Ίσως να μη μπορέσεις να αποφύγεις τις συγκρούσεις και ίσως κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες να δείχνουν πως έφτασαν στο τέλος τους αφού τα εμπόδια πλέον μοιάζουν ανυπέρβλητα και νιώθεις ότι δεν υπάρχει νόημα να προσπαθήσεις για κάτι.  Ενδεχομένως, ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σου έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από εσένα και αισθάνεσαι ότι πρέπει συνεχώς να τους αποδεικνύεις πόσο αξιόπιστος/η είσαι. Εάν θέλεις πραγματικά να διατηρήσεις τις ισσοροπίες, να θυμάσαι ότι πρέπει να αντιμετωπίζεις τον άλλον αλλά και να αντιμετωπίζεσαι σαν ισότιμο μέλος και κυρίως να έχετε ξεκαθαρίσει τι προσδοκίες έχετε ο ένας από τον άλλον.

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

  Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού είναι ένα καμπανάκι που σου λέει πως είναι απαραίτητο να βρεις τους ρυθμούς σου μέσα στην καθημερινότητα, να ασχοληθείς με το σώμα σου και να κάνεις κάτι για να χαλαρώσεις από τα εξαντλητικά ωράρια και το άγχος. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσεις στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου αφού οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ρήγματα.

  Με τις Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, σου ξυπνά η ανάγκη να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος και να νιώσεις μοναδικός/ή είτε δημιουργώντας κάτι το οποίο θα φέρει τη σφραγίδα σου, είτε μέσα από τα μάτια κάποιου εραστή που θα σε απογειώσει. Αν δεν καταφέρεις να το νιώσεις αυτό, τότε ίσως να αντιδράσεις εντελώς απρόβλεπτα ή σπασμωδικά και να εκφράσεις πλευρές του εαυτού σου που οι άλλοι έως τώρα αγνοούσαν.

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου


  Με την Αφροδίτη κυβερνήτη του ζωδίου σου ο έρωτας και η σωματική επαφή αποτελούν τη δεύτερη φύση σου.Αφοσιωμένος και αξιόπιστος .Έχεις το ταλέντο να αντέχεις σε οποιεσδήποτε συνθήκες.Το θέμα της ασφάλειας είναι κομβικό για σένα και στο πυρήνα κάθε σχέσης. Οι Ταύροι στατιστικά έχουν το μικρότερο ποσοστό διαζυγίων ανάμεσα στα 12 ζώδια..Η κοινή περιουσία όπως και η εξάρτησή σου από τη σχέση σε κάνουν εξαιρετικό κτητικό.Έχε πάντα υπ΄ οψιν σου τη παρόρμησή σου να πνίγεις αυτούς που αγαπάς, ή αυτούς που τους προσφέρεις τη φιλία σου.

  Οι σχέσεις μπορούν να είναι περισσότερο εποικοδομητικές και ευχάριστες αν επιτρέπεις στους ανθρώπους που είσαι μαζί τους περισσότερη αυτονομία και ελευθερία.Η Σελήνη βρίσκεται στη καλύτερη θέση της στον Ταύρο και αφού η Σελήνη συμβολίζει το σπίτι και την οικογένεια στο ωροσκόπιο μας, σημαίνει ότι είσαι λάτρης του σπιτιού και της οικογένειας. Σαν Ταύρος πολλές φορές δείχνεις την αγάπη σου αναλαμβάοντας τις οικονομικές δοσοληψίες του ζευγαριού.Τα ακριβά δώρα και η οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση του συντρόφου σου αποτελούν το γνήσιο βαρόμετρο της συμπάθειάς σου γι’ αυτόν .Σπάνια κάποιος δίπλα σου θα παραπονθεί ότι τον αμελείς.

  Σαν Ταύρος μπορείς να ενθαρύνεις απεριόριστα το σύντροφό σου στη πραγματοποίηση των στόχων του.Πίσω από την εικόνα του ήρεμου, συγκρατημένου , πειθαρχημένου ανθρώπου σιγοβράζει ένα ηφαίστειο πάθους και απληστίας..Οι Ταύροι πολύ συχνά δημιουργούν μακροχρόνια σχέδια γι’ αυτούς που αγαπάνε και σιγουρεύονται με την δική τους επέμβαση ότι θα πραγματοποιηθούν.Φυσικά οι Ταύροι είναι εξαιρετικοί μάγειροι Το φαγητό , ακόμα κι ένας καφές , ή ένα γλυκό που προσφέρουν δεν ειναι απλά μια τυπιική φιλοφρόνηση,ή ευγένεια ,αλλά σαφέστατη απόδειξη γνήσιου ενδιαφέροντος για τον άλλο.

 • Jessica Alba

έχουν γενέθλια 194 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζαχαρίας

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...