παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 13.04.2015 έως 19.04.2015
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Αυτό που φαίνεται να μετράς αυτή την εβδομάδα είναι τα χρήματα σου και οι απαιτήσεις που έχουν οι άλλοι από εσένα ως αντίπαλο δέος στην προσωπική σου ικανοποίηση. Με την Αφροδίτη από τους Διδύμους να κοντράρεται με τον Κρόνο από τον Τοξότη, αυτό που πρέπει να αποφύγεις είναι οι ανόητες και στείρες αντιπαραθέσεις με ανθρώπους που λειτουργούν εντελώς διαφορετικά από εσένα. Δε χρειάζεται να εμπλακείς σε συζητήσεις επαγγελματικού και οικονομικού περιεχομένου που φαίνεται να κουβαλούν αγωνίες και άγχη, δεν υπάρχει λόγος να μπεις σε αντιπαραθέσεις σχετικά με απόψεις που είναι μακριά από εσένα. Επιπλέον, απέφυγε ανθρώπους που επιμένουν να ζουν μέσα από την αβεβαιότητα και τη διάθεση να τα βάλουν με το νόμο και τους κανόνες και εστίασε στις δικές σου ανάγκες και ερωτικές διαθέσεις Αυτό που ζητάς είναι να πατήσεις ακόμα πιο γερά πάνω στο έδαφος που βρίσκεσαι, να μεγαλώσεις τον κύκλο της επιρροής σου που σου χαρίζει ασφάλεια και να αποφύγεις τις παγίδες επιλογών λόγω της τάσης σου να κοιτάξεις το περιτύλιγμα και όχι το περιεχόμενο. 

Ερωτική πρόβλεψη: 15.04.2015 έως 21.04.2015
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)
LoveFacts(Αστρολόγε μου πότε θα δω μια άσπρη μέρα?)Έχεις διάθεση να βγεις, να φλερτάρεις, να χαρείς, να ικανοποιήσεις τιςαισθήσεις σου και την ερωτική σου περιέργεια, να νιώσεις ξανά ζωντανός/η κι όχικάποιος/α που απλώς εργάζεται, τρώει και κοιμάται κι έτσι περνούν οι μέρες του/της.Πόσο δίκαια είναι αυτή σου η επιθυμία καρδιάς δε σηκώνει μεγάλη κουβέντα,Ταυράκι! Είναι και παραείναι! Όμως, υπάρχει ο κίνδυνος ...
 • Κινείσαι τελευταία σε ακραίες καταστάσεις: όταν αισθάνεσαι καλά βγάζεις φτερά και πετάς στο διάστημα κι όταν πέφτεις ψυχολογικά φτάνεις ως τα Τάρταρα και πίνεις καφεδάκι με τον Άδη. Το βρίσκω λογικό να σʼ εκνευρίζουν αυτές οι μεταβάσεις, αλλά θες να το συζητήσουμε αύριο καλύτερα; Σήμερα που νιώθεις καλά απόλαυσε τις πτήσεις σου κι αν έχεις και καλή παρέα τόσο το καλύτερο.
 • Απρίλιος

  Με τον Άρη στο ζώδιο σου από τη πρώτη μέρα του μήνα αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχουν μια σειρά από καταστάσεις που έχουν φτάσει στο απροχώρητο και πρέπει να τις αντιμετωπίσεις άμεσα. Που εντοπίζονται άραγε αυτές; Πρωτίστως στις απαιτήσεις που έχεις από (1) τον εαυτό σου, (2) τους συνεργάτες σου και (3) το/τη σύντροφο σου. Ας ξεκινήσουμε από εσένα. Κάτω από το συνήθως ήρεμο πρόσωπο σου κρύβεται ένα πανίσχυρο αίσθημα εγωισμού. Πιστεύεις στις δυνατότητες σου και ότι αξίζεις, ένα κομμάτι τουλάχιστον, από τη πίτα της επιτυχίας. Οπότε, όταν βλέπεις πως, παρά τις προσπάθειες σου, κάποιος (ανταγωνιστής; η κοινωνία; η οικογένεια σου;) προσπαθεί να σου κλέψει αυτό το κομμάτι γίνεσαι… Ταύρος (sic) μαινόμενος. Το πρώτο μισό του μήνα λοιπόν είναι αφιερωμένο σε πυρετώδεις εργασίες, ανάλυση λαθών, οργάνωση χρόνου και επιπλέον, με αφορμή την σεληνιακή έκλειψη (στις 4 Απριλίου), σε εκ νέου αναθεώρηση του προγράμματος της εργασίας σου. Ας σταθούμε λίγο σε αυτή τη τελευταία παρατήρηση. Είσαι από εκείνους/ες που χάνονται μέσα στην εργασιακή ρουτίνα τους και παραμελούν το σώμα τους. Αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα διότι το σώμα σου ήδη αρχίζει να εκπέμπει σήματα κινδύνου. Και κάπως έτσι ερχόμαστε εντελώς φυσικά στις απαιτήσεις που οφείλεις να έχεις από τους συνεργάτες σου. Ο φόρτος εργασίας σου πρέπει να ελαττωθεί και συνεπώς πρέπει να ζητήσεις από τους συνοδοιπόρους σου στο χώρο εργασίας να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μοιραστείτε ανάλογα τα βάρη. Τέλος, σε ότι αφορά τη σχέση με το/τη σύντροφο σου, η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία (από 9/4), ξεκαθαρίζουν και τα όποια συναισθήματα αμφιβολίας και οι πιέσεις που ένιωθες το τελευταίο εξάμηνο. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η σχέση σας μπαίνει σε μια νέα φάση. Μπορεί όμως να σημαίνει επίσης ότι νοστάλγησες την ελευθερία σου. Όποια απόφαση κι αν πάρεις, το βέβαιο είναι ότι προχωράς παρακάτω. Κι αυτό είναι ένα ενθαρρυντικό μήνυμα για την άνοιξη που ξεκινά…

   

 • 2015

  ΔΙΑΣ: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8 και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Με τον Δία να συνεχίζει να βρίσκεται από το προηγούμενο έτος στον πολύ προσωπικό 4ο οίκο σου, αυτό που αναζητάς είναι η σιγουριά, η γαλήνη και η ασφάλεια. Η οικογένεια και τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα είναι αυτά στα οποία θα μπορείς να στηριχτείς και θα βρίσκεις την ανταπόκριση και την υποστήριξη που έχεις ανάγκη ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου είναι η ιδανική στιγμή για να ψάξεις να βρεις λύσεις για ένα ζήτημα που αφορά το σπίτι ή να κάνεις ξεκαθάρισμα σε κάποιο οικογενειακό ζήτημα που σε βασανίζει.  Η σταθεροποίηση και η ασφάλεια αποτελούν τα βασικά σου αιτήματα και αυτό όχι μόνο θα το βιώσεις ακόμα πιο έντονο μέσα στους πρώτους μήνες του έτους, αλλά θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι πολύ κοντά στην εκπλήρωση τους. Γι ‘αυτό το λόγο επιβάλλεται η συντήρηση δυνάμεων και η επικέντρωση στις εσωτερικές σου ανάγκες. Πρόσεξε όμως μην γίνεις υπερβολικά εσωστρεφής και να απομακρύνεις με τη στάση σου ανθρώπους που πραγματικά νοιάζονται για εσένα.

  Με την είσοδο του Δία στην Παρθένο  από τις 11 Αυγούστου το σκηνικό αλλάζει και βρίσκεις το κουράγιο να εκφράσεις τις επιθυμίες σου, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να δημιουργήσεις. Μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή τη διέλευση για να αξιοποιήσεις τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα και -γιατί όχι- να αναγνωριστείς γι'αυτά. Ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον σενάριο είναι η εμφάνιση ενός κεραυνοβόλου έρωτα ή μιας γνωριμίας η οποία θα σε κάνει να νιώσεις και πάλι ο εαυτός σου και να ανακτήσεις την χαμένη αυτοπεποίθηση σου. Το στοίχημα είναι να καταφέρεις να αφεθείς στην παιχνιδιάρικη και πιο ανέμελη πλευρά του εαυτού σου χωρίς να οδηγηθείς σε υπερβολές και ανώριμες συμπεριφορές.

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

  Με τον Κρόνο στον Τοξότη έχεις ήδη αρχίσει να αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να συμβιβάσεις τις αξίες τις δικές σου με των άλλων, αλλά και ότι υπάρχουν στιγμές που δε μπορείς να αποφύγεις την κρίση μέσα σε μια σχέση όσο κι αν θέλεις να διατηρείς την αρμονία και τους τύπους. Οι διαφορές με τον άλλον μπαίνουν στο μικροσκόπιο και δε μπορείς να τις αγνοήσεις καθώς διαπιστώνεις ότι σας χωρίζουν πολλά περισσότερα από όσα θεωρούσες ότι σας ενώνουν. Επιπλέον, ζητήματα εμπιστοσύνης συνεχίζουν να σε απασχολούν και αυτό σημαίνει ότι δυσκολεύεσαι να μείνεις στην πρώτη εικόνα που σου δίνει ο άλλος αλλά προσπαθείς να ερευνείς τα κίνητρα και τις βαθύτερες σκέψεις του.

  Με την επιστροφή του Κρόνου στο Σκορπιό μέσα στο καλοκαίρι οι σχέσεις περνάνε από ένα ακόμα τεστ αντοχής και απαιτείται μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σου για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα προκύψουν χωρίς να έχεις σημαντικές απώλειες. Ίσως να μη μπορέσεις να αποφύγεις τις συγκρούσεις και ίσως κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες να δείχνουν πως έφτασαν στο τέλος τους αφού τα εμπόδια πλέον μοιάζουν ανυπέρβλητα και νιώθεις ότι δεν υπάρχει νόημα να προσπαθήσεις για κάτι.  Ενδεχομένως, ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σου έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από εσένα και αισθάνεσαι ότι πρέπει συνεχώς να τους αποδεικνύεις πόσο αξιόπιστος/η είσαι. Εάν θέλεις πραγματικά να διατηρήσεις τις ισσοροπίες, να θυμάσαι ότι πρέπει να αντιμετωπίζεις τον άλλον αλλά και να αντιμετωπίζεσαι σαν ισότιμο μέλος και κυρίως να έχετε ξεκαθαρίσει τι προσδοκίες έχετε ο ένας από τον άλλον.

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

  Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού είναι ένα καμπανάκι που σου λέει πως είναι απαραίτητο να βρεις τους ρυθμούς σου μέσα στην καθημερινότητα, να ασχοληθείς με το σώμα σου και να κάνεις κάτι για να χαλαρώσεις από τα εξαντλητικά ωράρια και το άγχος. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσεις στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου αφού οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ρήγματα.

  Με τις Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, σου ξυπνά η ανάγκη να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος και να νιώσεις μοναδικός/ή είτε δημιουργώντας κάτι το οποίο θα φέρει τη σφραγίδα σου, είτε μέσα από τα μάτια κάποιου εραστή που θα σε απογειώσει. Αν δεν καταφέρεις να το νιώσεις αυτό, τότε ίσως να αντιδράσεις εντελώς απρόβλεπτα ή σπασμωδικά και να εκφράσεις πλευρές του εαυτού σου που οι άλλοι έως τώρα αγνοούσαν.

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου


  Με την Αφροδίτη κυβερνήτη του ζωδίου σου ο έρωτας και η σωματική επαφή αποτελούν τη δεύτερη φύση σου.Αφοσιωμένος και αξιόπιστος .Έχεις το ταλέντο να αντέχεις σε οποιεσδήποτε συνθήκες.Το θέμα της ασφάλειας είναι κομβικό για σένα και στο πυρήνα κάθε σχέσης. Οι Ταύροι στατιστικά έχουν το μικρότερο ποσοστό διαζυγίων ανάμεσα στα 12 ζώδια..Η κοινή περιουσία όπως και η εξάρτησή σου από τη σχέση σε κάνουν εξαιρετικό κτητικό.Έχε πάντα υπ΄ οψιν σου τη παρόρμησή σου να πνίγεις αυτούς που αγαπάς, ή αυτούς που τους προσφέρεις τη φιλία σου.

  Οι σχέσεις μπορούν να είναι περισσότερο εποικοδομητικές και ευχάριστες αν επιτρέπεις στους ανθρώπους που είσαι μαζί τους περισσότερη αυτονομία και ελευθερία.Η Σελήνη βρίσκεται στη καλύτερη θέση της στον Ταύρο και αφού η Σελήνη συμβολίζει το σπίτι και την οικογένεια στο ωροσκόπιο μας, σημαίνει ότι είσαι λάτρης του σπιτιού και της οικογένειας. Σαν Ταύρος πολλές φορές δείχνεις την αγάπη σου αναλαμβάοντας τις οικονομικές δοσοληψίες του ζευγαριού.Τα ακριβά δώρα και η οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση του συντρόφου σου αποτελούν το γνήσιο βαρόμετρο της συμπάθειάς σου γι’ αυτόν .Σπάνια κάποιος δίπλα σου θα παραπονθεί ότι τον αμελείς.

  Σαν Ταύρος μπορείς να ενθαρύνεις απεριόριστα το σύντροφό σου στη πραγματοποίηση των στόχων του.Πίσω από την εικόνα του ήρεμου, συγκρατημένου , πειθαρχημένου ανθρώπου σιγοβράζει ένα ηφαίστειο πάθους και απληστίας..Οι Ταύροι πολύ συχνά δημιουργούν μακροχρόνια σχέδια γι’ αυτούς που αγαπάνε και σιγουρεύονται με την δική τους επέμβαση ότι θα πραγματοποιηθούν.Φυσικά οι Ταύροι είναι εξαιρετικοί μάγειροι Το φαγητό , ακόμα κι ένας καφές , ή ένα γλυκό που προσφέρουν δεν ειναι απλά μια τυπιική φιλοφρόνηση,ή ευγένεια ,αλλά σαφέστατη απόδειξη γνήσιου ενδιαφέροντος για τον άλλο.

 • Jessica Alba

έχουν γενέθλια 208 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...