παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 02.03.2015 έως 08.03.2015
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Αυτή η εβδομάδα θα δοκιμάσει τις αντοχές σου απέναντι σε καταστάσεις που σε πιέζουν και στενοχωρούν, αφού αν συνεχίσεις να κάνεις υπομονή και βήματα προς τα πίσω, είναι πολύ εύκολο να αντιδράσει το σώμα ή η ψυχή σου. Με τόσους πλανήτες στον Κριό, θα αισθάνεσαι πως σε παρακολουθούν ή πως δε σου επιτρέπεται να αναλάβεις προσωπική πρωτοβουλία. Πιθανότατα να καλείσαι να δράσεις μέσα σε ένα σύνολο που θεωρείς πως δε βαδίζει στο σωστό δρόμο, πως δε λαμβάνει αποφάσεις με βάση τη συλλογική βούληση, αλλά επειδή ο/η πιο ισχυρός/η είναι σε θέση να επηρεάζει και τους υπολοίπους.

Πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Stardome* και του Sexyshades.gr και κέρδισε ένα σετ αξίας 150€ με τα εσώρουχα της ταινίας 50 Shades of Grey!   

Ίσως πάλι να νιώθεις εγκλωβισμένος/η σε μία σχέση που έχει αλλάξει πρακτικές από αυτές που υπήρχαν στο ξεκίνημα της και αισθάνεσαι πως έχει δημιουργηθεί τεράστια απόσταση ανάμεσα σε εσένα και την άλλη πλευρά. Αν πάλι δεν υπάρχει κάτι ορατό που σε πιέζει, τότε τα όνειρα στον ύπνο σου θα γίνουν επίμονα και δύσκολα διαχειρίσιμα, οι εσωτερικές σου ερινύες θα αρχίσουν να ξυπνάνε και ξαφνικά θα αισθανθείς να θέλεις να κάνεις μία επανάσταση, χωρίς όμως να γνωρίζεις προς τα που να στραφείς. Πριν λοιπόν τα βάλεις με ανεμόμυλους, διάβασε καλά γύρω σου τι συμβαίνει και τι είναι αυτό που σε επηρεάζει με τρόπο ώστε να μην αντέχεις την καθημερινότητα σου.

Ερωτική πρόβλεψη: 25.02.2015 έως 03.03.2015
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)
LoveFacts(Αστρολόγε μου πότε θα δω μια άσπρη μέρα?)Μετά την έξυπνη σίτα, το έξυπνο λάστιχο κλπ, πρέπει κάποιος να κάτσεικάτω να σχεδιάσει τον έξυπνο καναπέ, που θα πετάει τους Ταύρους από το βόλεμάτους με τις κλωτσιές κάτι τέτοιες εβδομάδες. Πολλά θέλεις κοπελιά, θα μου πείτε- δε θα διαφωνήσω. Την εκτίναξη από τον καναπέ, επίσης, παίζει να την κάνειπραγματικότητα ο Άρης (ώσπου ...
 • Ταύρε, ακόμη και το να βρεθείς στο ίδιο τραπέζι για να φας με την οικογένεια σου σήμερα μπορεί να οδηγήσει σε μια μίνι πολεμική σύρραξη. Αν δεν μπορείς να δώσεις τόπο στην οργή ή να συγκρατηθείς, απλά μην παραστείς!
 • Μάρτιος

  Μερικές φορές ο κόσμος είναι περισσότερο τρομακτικός παρά ενδιαφέρων. Έρχονται στιγμές που νιώθεις να σε χωρίζουν περισσότερα με τη κοινωνία στην οποία ζεις, εργάζεσαι, ονειρεύεσαι και ερωτεύεσαι από αυτά που σε ενώνουν μαζί της. Και επιπλέον έρχονται μέρες που τα βάζεις με τον εαυτό σου που δεν υποχωρείς και δεν κάμπτεις το χαρακτήρα σου για να γίνεις περισσότερο αρεστός ή, πιο σωστά, περισσότερο σαν «εκείνους εκεί», που νιώθουν τόσο ευτυχισμένοι με τη κοινωνία που εσύ δεν ταιριάζεις. Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα που βιώνεις εσωτερικά για τις επόμενες εβδομάδες και δεν αφήνει ανεπηρέαστο κανένα κομμάτι της καθημερινότητας σου. Και τι κάνει ένας/μια Ταύρος που καταναλώνει τόση φαιά ουσία σε εσωτερικές αναζητήσεις και ερωτήματα; Φοράει τη πιο ευχάριστη κοινωνική του/της μάσκα, κυκλοφορεί ανάμεσα σε κόσμο, αναμιγνύεται σε παρέες, παρασύρεται σε αποστολές γοητείας και ερωτισμού – όλα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να καμουφλάρει τις ανησυχίες του/της και να αποδείξει στον εαυτό του/της ότι, αν προσπαθήσει πολύ, μπορεί με το ζόρι να αλλάξει τον εαυτό του/της και να χωρέσει σε καλούπια που στενεύουν το χαρακτήρα του/της στα μέτρα των άλλων. Και αν αυτή η πλάνη μπορεί να ξεγελάσει τους πάντες (κι εσένα ακόμη) το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα στο δεύτερο μισό του μήνα. Σε αυτή τη περίοδο είναι που η αυτοεκτίμηση σου επιστρέφει για να σε τιμωρήσει που προσπαθείς να γίνεις χαμαιλέοντας και να αφεθείς στην ασφάλεια της μετριότητας. Είναι αυτή αυτοεκτίμηση που θα πάρει τη μορφή πείσματος και θα σε οδηγήσει να πεις μερικά πολύ ηχηρά όχι (1) σε επαγγελματικές συνεργασίες που μέχρι σήμερα ήσουν ελαστικός/ή, (2) στο/στη σύντροφο σου που προσπαθεί να σε πείσει ότι η καλύτερη τακτική είναι η άμυνα, (3) σε φίλους/ες που σε θυμούνται μόνο όταν σε έχουν ανάγκη και εξαφανίζονται ότι έχεις εσύ τη δική τους. Όσο για την πρώτη ηλιακή έκλειψη της χρονιάς (20 Μαρτίου), σε βρίσκει σε μια κατάσταση που επανεξετάζεις τις σταθερές της ζωής σου (ερωτική ζωή, οικογενειακές σχέσεις, αντικείμενο εργασίας, υγεία). Νέες προτεραιότητες πρόκειται να τεθούν στο επόμενο εξάμηνο. Προτεραιότητες που ούτε κι εσύ ο/η ίδιος/α περίμενες ποτέ ότι θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα ξανά. Για καλό αυτή τη φορά.

 • 2015

  ΔΙΑΣ: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8 και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Με τον Δία να συνεχίζει να βρίσκεται από το προηγούμενο έτος στον πολύ προσωπικό 4ο οίκο σου, αυτό που αναζητάς είναι η σιγουριά, η γαλήνη και η ασφάλεια. Η οικογένεια και τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα είναι αυτά στα οποία θα μπορείς να στηριχτείς και θα βρίσκεις την ανταπόκριση και την υποστήριξη που έχεις ανάγκη ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου είναι η ιδανική στιγμή για να ψάξεις να βρεις λύσεις για ένα ζήτημα που αφορά το σπίτι ή να κάνεις ξεκαθάρισμα σε κάποιο οικογενειακό ζήτημα που σε βασανίζει.  Η σταθεροποίηση και η ασφάλεια αποτελούν τα βασικά σου αιτήματα και αυτό όχι μόνο θα το βιώσεις ακόμα πιο έντονο μέσα στους πρώτους μήνες του έτους, αλλά θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι πολύ κοντά στην εκπλήρωση τους. Γι ‘αυτό το λόγο επιβάλλεται η συντήρηση δυνάμεων και η επικέντρωση στις εσωτερικές σου ανάγκες. Πρόσεξε όμως μην γίνεις υπερβολικά εσωστρεφής και να απομακρύνεις με τη στάση σου ανθρώπους που πραγματικά νοιάζονται για εσένα.

  Με την είσοδο του Δία στην Παρθένο  από τις 11 Αυγούστου το σκηνικό αλλάζει και βρίσκεις το κουράγιο να εκφράσεις τις επιθυμίες σου, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να δημιουργήσεις. Μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή τη διέλευση για να αξιοποιήσεις τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα και -γιατί όχι- να αναγνωριστείς γι'αυτά. Ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον σενάριο είναι η εμφάνιση ενός κεραυνοβόλου έρωτα ή μιας γνωριμίας η οποία θα σε κάνει να νιώσεις και πάλι ο εαυτός σου και να ανακτήσεις την χαμένη αυτοπεποίθηση σου. Το στοίχημα είναι να καταφέρεις να αφεθείς στην παιχνιδιάρικη και πιο ανέμελη πλευρά του εαυτού σου χωρίς να οδηγηθείς σε υπερβολές και ανώριμες συμπεριφορές.

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

  Με τον Κρόνο στον Τοξότη έχεις ήδη αρχίσει να αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να συμβιβάσεις τις αξίες τις δικές σου με των άλλων, αλλά και ότι υπάρχουν στιγμές που δε μπορείς να αποφύγεις την κρίση μέσα σε μια σχέση όσο κι αν θέλεις να διατηρείς την αρμονία και τους τύπους. Οι διαφορές με τον άλλον μπαίνουν στο μικροσκόπιο και δε μπορείς να τις αγνοήσεις καθώς διαπιστώνεις ότι σας χωρίζουν πολλά περισσότερα από όσα θεωρούσες ότι σας ενώνουν. Επιπλέον, ζητήματα εμπιστοσύνης συνεχίζουν να σε απασχολούν και αυτό σημαίνει ότι δυσκολεύεσαι να μείνεις στην πρώτη εικόνα που σου δίνει ο άλλος αλλά προσπαθείς να ερευνείς τα κίνητρα και τις βαθύτερες σκέψεις του.

  Με την επιστροφή του Κρόνου στο Σκορπιό μέσα στο καλοκαίρι οι σχέσεις περνάνε από ένα ακόμα τεστ αντοχής και απαιτείται μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σου για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα προκύψουν χωρίς να έχεις σημαντικές απώλειες. Ίσως να μη μπορέσεις να αποφύγεις τις συγκρούσεις και ίσως κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες να δείχνουν πως έφτασαν στο τέλος τους αφού τα εμπόδια πλέον μοιάζουν ανυπέρβλητα και νιώθεις ότι δεν υπάρχει νόημα να προσπαθήσεις για κάτι.  Ενδεχομένως, ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σου έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από εσένα και αισθάνεσαι ότι πρέπει συνεχώς να τους αποδεικνύεις πόσο αξιόπιστος/η είσαι. Εάν θέλεις πραγματικά να διατηρήσεις τις ισσοροπίες, να θυμάσαι ότι πρέπει να αντιμετωπίζεις τον άλλον αλλά και να αντιμετωπίζεσαι σαν ισότιμο μέλος και κυρίως να έχετε ξεκαθαρίσει τι προσδοκίες έχετε ο ένας από τον άλλον.

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

  Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού είναι ένα καμπανάκι που σου λέει πως είναι απαραίτητο να βρεις τους ρυθμούς σου μέσα στην καθημερινότητα, να ασχοληθείς με το σώμα σου και να κάνεις κάτι για να χαλαρώσεις από τα εξαντλητικά ωράρια και το άγχος. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσεις στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου αφού οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ρήγματα.

  Με τις Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, σου ξυπνά η ανάγκη να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος και να νιώσεις μοναδικός/ή είτε δημιουργώντας κάτι το οποίο θα φέρει τη σφραγίδα σου, είτε μέσα από τα μάτια κάποιου εραστή που θα σε απογειώσει. Αν δεν καταφέρεις να το νιώσεις αυτό, τότε ίσως να αντιδράσεις εντελώς απρόβλεπτα ή σπασμωδικά και να εκφράσεις πλευρές του εαυτού σου που οι άλλοι έως τώρα αγνοούσαν.

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου


  Με την Αφροδίτη κυβερνήτη του ζωδίου σου ο έρωτας και η σωματική επαφή αποτελούν τη δεύτερη φύση σου.Αφοσιωμένος και αξιόπιστος .Έχεις το ταλέντο να αντέχεις σε οποιεσδήποτε συνθήκες.Το θέμα της ασφάλειας είναι κομβικό για σένα και στο πυρήνα κάθε σχέσης. Οι Ταύροι στατιστικά έχουν το μικρότερο ποσοστό διαζυγίων ανάμεσα στα 12 ζώδια..Η κοινή περιουσία όπως και η εξάρτησή σου από τη σχέση σε κάνουν εξαιρετικό κτητικό.Έχε πάντα υπ΄ οψιν σου τη παρόρμησή σου να πνίγεις αυτούς που αγαπάς, ή αυτούς που τους προσφέρεις τη φιλία σου.

  Οι σχέσεις μπορούν να είναι περισσότερο εποικοδομητικές και ευχάριστες αν επιτρέπεις στους ανθρώπους που είσαι μαζί τους περισσότερη αυτονομία και ελευθερία.Η Σελήνη βρίσκεται στη καλύτερη θέση της στον Ταύρο και αφού η Σελήνη συμβολίζει το σπίτι και την οικογένεια στο ωροσκόπιο μας, σημαίνει ότι είσαι λάτρης του σπιτιού και της οικογένειας. Σαν Ταύρος πολλές φορές δείχνεις την αγάπη σου αναλαμβάοντας τις οικονομικές δοσοληψίες του ζευγαριού.Τα ακριβά δώρα και η οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση του συντρόφου σου αποτελούν το γνήσιο βαρόμετρο της συμπάθειάς σου γι’ αυτόν .Σπάνια κάποιος δίπλα σου θα παραπονθεί ότι τον αμελείς.

  Σαν Ταύρος μπορείς να ενθαρύνεις απεριόριστα το σύντροφό σου στη πραγματοποίηση των στόχων του.Πίσω από την εικόνα του ήρεμου, συγκρατημένου , πειθαρχημένου ανθρώπου σιγοβράζει ένα ηφαίστειο πάθους και απληστίας..Οι Ταύροι πολύ συχνά δημιουργούν μακροχρόνια σχέδια γι’ αυτούς που αγαπάνε και σιγουρεύονται με την δική τους επέμβαση ότι θα πραγματοποιηθούν.Φυσικά οι Ταύροι είναι εξαιρετικοί μάγειροι Το φαγητό , ακόμα κι ένας καφές , ή ένα γλυκό που προσφέρουν δεν ειναι απλά μια τυπιική φιλοφρόνηση,ή ευγένεια ,αλλά σαφέστατη απόδειξη γνήσιου ενδιαφέροντος για τον άλλο.

 • Tori Spelling

έχουν γενέθλια 193 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ευθαλία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...