παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 26.01.2015 έως 01.02.2015
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)
Η κούραση από την επανάληψη μίας καθημερινής εργασιακής πραγματικότητας είναι προφανής αυτή την εβδομάδα. Ακόμα και αν συνεχίζεις να κινείσαι σε ρυθμούς που ξεπερνούν τις αντοχές σου, ακόμα και αν βρίσκεις το κουράγιο να ολοκληρώσεις μία σειρά από υποχρεώσεις σε επαγγελματικό ή οικογενειακό επίπεδο, θα έρθουν στιγμές που θα αναρωτηθείς αν θα βρεις το χρόνο να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου. Είναι λοιπόν κατανοητό το πόσο πολύ επιδιώκεις να ενταχθείς σε μία ομάδα που αλλάζει τη ροή της καθημερινότητας σου, το πόσο ενδιαφέρον δείχνεις για δράσεις που έχουν να κάνουν με το κοινωνικό καλό ή το πόσο εύκολο είναι να παρασυρθείς σε έναν έρωτα που δεν κουβαλά καμία λογική. Η απάντηση σου απέναντι σε οικονομικές δυσκολίες μπορεί να είναι η συμμετοχή σου σε ομάδες που ζητούν καλύτερη διαχείριση του παγκόσμιου πλούτου ή να ανοίξεις το πορτοφόλι σου και να προσφέρεις ότι μπορείς σε ένα σκοπό πέρα από προσωπικές φιλοδοξίες. Η απάντηση σου απέναντι σε μία σχέση που μπορεί να έχασε τη σεξουαλική της σπίθα, μπορεί να είναι το φλερτ άνευ όρων με ένα άτομο που μοιάζει με σωτήρα, αλλά ταυτόχρονα και πιθανό τιμωρό σου, αφού μπορεί να σε ρίξει σε μία σχέση που δεν υπάρχουν όρια. Και γνωρίζεις πολύ καλά πως όταν νιώσεις να χάνεις τα όρια, τότε αισθάνεσαι σαν ταύρος σε υαλοπωλείο. Το κόκκινο πανί όμως αυτή τη φορά μπορεί να είναι παραπέτασμα καπνού.
Ερωτική πρόβλεψη: 28.01.2015 έως 03.02.2015
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)
Το πώς ένας άνθρωπος τόσο απλός, σαφής, θελκτικός κιερωτικός βρίσκεται εγκλωβισμένος στη Friend Zone για τα τελευταία 30.000 αστρολογικάεπεισόδια δε θα το καταλάβω ποτέ. Δε βαριέσαι όμως, πού το έχω να δειςδιαβασμένο ότι δεν είναι, λέει, ανάγκη, να τα καταλαβαίνουμε κι όλα. Στοπλαίσιο αυτό, λοιπόν, έχω να σου πω ότι αυτό το πράγμα, που θέλεις να πάρειςόποιον προϊστάμενο και ανώτερο ...
 • Αυτή θα μπορούσε να είναι μια περίοδος που επιθυμείς να απομακρυνθείς από τις απαιτήσεις μιας σχέσης (ή μια επαγγελματικής συνεργασίας) καθώς αισθάνεσαι πως δίνεις περισσότερα απ' όσα λαμβάνεις πίσω. Μ' άλλα λόγια σκοτούρες βράζουν μέσα σου...
 • Ιανουάριος

   Υπάρχουν πολλές θετικές λέξεις που χαρακτηρίζουν το ζώδιο σου, όπως επιμονή, πείσμα, εργατικότητα. Υπάρχουν όμως και μερικές που… χμ… ας πούμε ότι αρχίζεις και νιώθεις άβολα στο άκουσμα τους, όπως: ξεροκεφαλιά, ρουτίνα, υπερπροσπάθεια. Και ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που το παρόν και το παρελθόν συγκρούονται με φόντο ακριβώς αυτούς τους δύο πόλους του εαυτού σου. Στο πρώτο μισό του μήνα βλέπεις τη σκληρή δουλειά πολλών μηνών να αποδίδει (απρόσμενα) τα μέγιστα οφέλη (υλικά και άυλα). Τώρα είναι που αισθάνεσαι περιζήτητος/η στον επαγγελματικό σου κύκλο ή που η οικογένεια κι οι οικείοι σου αποζητούν τις συμβουλές σου για διλλήματα που τους βασανίζουν. Με απλά λόγια νιώθεις σημαντικός/ή και αυτή η αναγνώριση βγάζει στην επιφάνεια τον πιο κοινωνικό, ελκυστικό και ευχάριστο εαυτό σου. Και το κερασάκι στη τούρτα; Νιώθεις την αδρεναλίνη να κυλά άφθονη σε κάθε μυ του κορμιού σου, γεγονός που σε κάνει ικανό/ή να ορθώσεις το ανάστημα σου, να διαπραγματευτείς με πειθώ και ν’ απαιτήσεις από συνεργάτες/ανωτέρους σου αυτά που δικαιωματικά σου ανήκουν. Και κάπου εδώ τα φαντάσματα του παρελθόντος είναι έτοιμα να εισχωρήσουν στο παρόν και να σπείρουν το τρόμο. Σταδιακά από τις 13/1 η πυγμή σου θα δώσει τη θέση της σε υπερβολική σκέψη, η επιθυμία για δράση θα σκοντάφτει σε σκέψεις και διλήμματα που σου προξενούν πονοκέφαλο, ενώ φίλοι ή συνεργάτες που πίστευες ότι είχες με το μέρος σου αποδεικνύεται ότι έχουν κρυφές ατζέντες και μυστικά που απειλούν τα σχέδια σου. Αυτή είναι και η περίοδος του μήνα που πρέπει να προστατεύσεις τον εαυτό σου από εσένα και όλες αυτές τις «κακές» λέξεις που αναφέρθηκαν στην αρχή της παραγράφου. «Και πώς θα το πετύχω αυτό αστρολόγε μου;» θα ρωτήσεις εύλογα. Ο πρώτος ανάδρομος Ερμής της χρονιάς (από 21/1) λέει ότι η μόνη λύση είναι η πρωτοτυπία. Διάλεξε το δρόμο του υψηλότερου ρίσκου και κάνε αυτό που κανείς δε περίμενε από εσένα στον επαγγελματικό τομέα, γύρνα σελίδα στη προσωπική σου ζωή και παρέσυρε το/τη σύντροφο σου μαζί, ξέγραψε συμμάχους και συνεργάτες πριν προφτάσουν να σε βλάψουν. Να θυμάσαι πως όταν όλοι γύρω σου ακροβατούν σε τεντωμένο σκοινί, νικητής δεν είναι αυτός που κρατά περισσότερη ώρα την ισορροπία του, αλλά αυτός που θα φτάσει πρώτος απέναντι, στην ασφάλεια της εξέδρας. Θα αφήσεις κάποιον άλλο να σε προλάβει; Δε νομίζω…

 • 2015

  ΔΙΑΣ: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8 και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Με τον Δία να συνεχίζει να βρίσκεται από το προηγούμενο έτος στον πολύ προσωπικό 4ο οίκο σου, αυτό που αναζητάς είναι η σιγουριά, η γαλήνη και η ασφάλεια. Η οικογένεια και τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα είναι αυτά στα οποία θα μπορείς να στηριχτείς και θα βρίσκεις την ανταπόκριση και την υποστήριξη που έχεις ανάγκη ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου είναι η ιδανική στιγμή για να ψάξεις να βρεις λύσεις για ένα ζήτημα που αφορά το σπίτι ή να κάνεις ξεκαθάρισμα σε κάποιο οικογενειακό ζήτημα που σε βασανίζει.  Η σταθεροποίηση και η ασφάλεια αποτελούν τα βασικά σου αιτήματα και αυτό όχι μόνο θα το βιώσεις ακόμα πιο έντονο μέσα στους πρώτους μήνες του έτους, αλλά θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι πολύ κοντά στην εκπλήρωση τους. Γι ‘αυτό το λόγο επιβάλλεται η συντήρηση δυνάμεων και η επικέντρωση στις εσωτερικές σου ανάγκες. Πρόσεξε όμως μην γίνεις υπερβολικά εσωστρεφής και να απομακρύνεις με τη στάση σου ανθρώπους που πραγματικά νοιάζονται για εσένα.

  Με την είσοδο του Δία στην Παρθένο  από τις 11 Αυγούστου το σκηνικό αλλάζει και βρίσκεις το κουράγιο να εκφράσεις τις επιθυμίες σου, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να δημιουργήσεις. Μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή τη διέλευση για να αξιοποιήσεις τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα και -γιατί όχι- να αναγνωριστείς γι'αυτά. Ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον σενάριο είναι η εμφάνιση ενός κεραυνοβόλου έρωτα ή μιας γνωριμίας η οποία θα σε κάνει να νιώσεις και πάλι ο εαυτός σου και να ανακτήσεις την χαμένη αυτοπεποίθηση σου. Το στοίχημα είναι να καταφέρεις να αφεθείς στην παιχνιδιάρικη και πιο ανέμελη πλευρά του εαυτού σου χωρίς να οδηγηθείς σε υπερβολές και ανώριμες συμπεριφορές.

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

  Με τον Κρόνο στον Τοξότη έχεις ήδη αρχίσει να αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να συμβιβάσεις τις αξίες τις δικές σου με των άλλων, αλλά και ότι υπάρχουν στιγμές που δε μπορείς να αποφύγεις την κρίση μέσα σε μια σχέση όσο κι αν θέλεις να διατηρείς την αρμονία και τους τύπους. Οι διαφορές με τον άλλον μπαίνουν στο μικροσκόπιο και δε μπορείς να τις αγνοήσεις καθώς διαπιστώνεις ότι σας χωρίζουν πολλά περισσότερα από όσα θεωρούσες ότι σας ενώνουν. Επιπλέον, ζητήματα εμπιστοσύνης συνεχίζουν να σε απασχολούν και αυτό σημαίνει ότι δυσκολεύεσαι να μείνεις στην πρώτη εικόνα που σου δίνει ο άλλος αλλά προσπαθείς να ερευνείς τα κίνητρα και τις βαθύτερες σκέψεις του.

  Με την επιστροφή του Κρόνου στο Σκορπιό μέσα στο καλοκαίρι οι σχέσεις περνάνε από ένα ακόμα τεστ αντοχής και απαιτείται μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σου για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα προκύψουν χωρίς να έχεις σημαντικές απώλειες. Ίσως να μη μπορέσεις να αποφύγεις τις συγκρούσεις και ίσως κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες να δείχνουν πως έφτασαν στο τέλος τους αφού τα εμπόδια πλέον μοιάζουν ανυπέρβλητα και νιώθεις ότι δεν υπάρχει νόημα να προσπαθήσεις για κάτι.  Ενδεχομένως, ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σου έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από εσένα και αισθάνεσαι ότι πρέπει συνεχώς να τους αποδεικνύεις πόσο αξιόπιστος/η είσαι. Εάν θέλεις πραγματικά να διατηρήσεις τις ισσοροπίες, να θυμάσαι ότι πρέπει να αντιμετωπίζεις τον άλλον αλλά και να αντιμετωπίζεσαι σαν ισότιμο μέλος και κυρίως να έχετε ξεκαθαρίσει τι προσδοκίες έχετε ο ένας από τον άλλον.

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

  Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού είναι ένα καμπανάκι που σου λέει πως είναι απαραίτητο να βρεις τους ρυθμούς σου μέσα στην καθημερινότητα, να ασχοληθείς με το σώμα σου και να κάνεις κάτι για να χαλαρώσεις από τα εξαντλητικά ωράρια και το άγχος. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσεις στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου αφού οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ρήγματα.

  Με τις Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, σου ξυπνά η ανάγκη να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος και να νιώσεις μοναδικός/ή είτε δημιουργώντας κάτι το οποίο θα φέρει τη σφραγίδα σου, είτε μέσα από τα μάτια κάποιου εραστή που θα σε απογειώσει. Αν δεν καταφέρεις να το νιώσεις αυτό, τότε ίσως να αντιδράσεις εντελώς απρόβλεπτα ή σπασμωδικά και να εκφράσεις πλευρές του εαυτού σου που οι άλλοι έως τώρα αγνοούσαν.

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου


  Με την Αφροδίτη κυβερνήτη του ζωδίου σου ο έρωτας και η σωματική επαφή αποτελούν τη δεύτερη φύση σου.Αφοσιωμένος και αξιόπιστος .Έχεις το ταλέντο να αντέχεις σε οποιεσδήποτε συνθήκες.Το θέμα της ασφάλειας είναι κομβικό για σένα και στο πυρήνα κάθε σχέσης. Οι Ταύροι στατιστικά έχουν το μικρότερο ποσοστό διαζυγίων ανάμεσα στα 12 ζώδια..Η κοινή περιουσία όπως και η εξάρτησή σου από τη σχέση σε κάνουν εξαιρετικό κτητικό.Έχε πάντα υπ΄ οψιν σου τη παρόρμησή σου να πνίγεις αυτούς που αγαπάς, ή αυτούς που τους προσφέρεις τη φιλία σου.

  Οι σχέσεις μπορούν να είναι περισσότερο εποικοδομητικές και ευχάριστες αν επιτρέπεις στους ανθρώπους που είσαι μαζί τους περισσότερη αυτονομία και ελευθερία.Η Σελήνη βρίσκεται στη καλύτερη θέση της στον Ταύρο και αφού η Σελήνη συμβολίζει το σπίτι και την οικογένεια στο ωροσκόπιο μας, σημαίνει ότι είσαι λάτρης του σπιτιού και της οικογένειας. Σαν Ταύρος πολλές φορές δείχνεις την αγάπη σου αναλαμβάοντας τις οικονομικές δοσοληψίες του ζευγαριού.Τα ακριβά δώρα και η οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση του συντρόφου σου αποτελούν το γνήσιο βαρόμετρο της συμπάθειάς σου γι’ αυτόν .Σπάνια κάποιος δίπλα σου θα παραπονθεί ότι τον αμελείς.

  Σαν Ταύρος μπορείς να ενθαρύνεις απεριόριστα το σύντροφό σου στη πραγματοποίηση των στόχων του.Πίσω από την εικόνα του ήρεμου, συγκρατημένου , πειθαρχημένου ανθρώπου σιγοβράζει ένα ηφαίστειο πάθους και απληστίας..Οι Ταύροι πολύ συχνά δημιουργούν μακροχρόνια σχέδια γι’ αυτούς που αγαπάνε και σιγουρεύονται με την δική τους επέμβαση ότι θα πραγματοποιηθούν.Φυσικά οι Ταύροι είναι εξαιρετικοί μάγειροι Το φαγητό , ακόμα κι ένας καφές , ή ένα γλυκό που προσφέρουν δεν ειναι απλά μια τυπιική φιλοφρόνηση,ή ευγένεια ,αλλά σαφέστατη απόδειξη γνήσιου ενδιαφέροντος για τον άλλο.

 • Κάτια Δανδουλάκη

έχουν γενέθλια 198 μέλη.

γιορτάζουν οι: Τριών Ιεραρχών

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...