παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 25.05.2015 έως 31.05.2015
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Αυτό που καλείσαι να προσέξεις αυτή την εβδομάδα είναι η διαχείριση των οικονομικών σου, κυρίως μέσα από υποχρεώσεις που πρέπει να εκπληρώσεις και αφορούν χρέη προς συγγενείς, πληρωμές για μετακινήσεις και εξόφληση εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Από την άλλη πλευρά, καλό θα ήταν όμως να συμμαζέψεις και τις σκέψεις σου γιατί μπορεί να σε φέρουν μπροστά σε λόγια και υποσχέσεις που δε θα είναι καθόλου εύκολο να συγκρατήσεις και φέρεις εις πέρας απέναντι σε πρόσωπα που αναμένουν αρκετά από την πλευρά σου. Η ανάγκη σου όμως να έχεις επαφές με ανθρώπους πέρα από το γνώριμο περιβάλλον σου, μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να προσπαθήσεις να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο, μέσα από δραστηριότητες και γνωριμίες που δεν είναι όμως βέβαιο πως θα λειτουργήσουν σε βάθος χρόνου. Γι αυτό, αυτή την εβδομάδα καλύτερα να εξαφανίσεις από γύρω σου ότι θεωρείς περιττό, παρά να προσθέσεις κι άλλες παραμέτρους, αφού η έντονη επιθυμία να βάλεις και νέα δεδομένα στη ζωή σου μπορεί να είναι μία βιαστική πράξη. Υπάρχουν χρέη που πρέπει να ξεπληρώσεις, επιταγές που πρέπει να κλείσεις, λόγια που πρέπει να ειπωθούν, οφειλές που δεν είναι καλό να παραμένουν ανοικτές και μετά από όλα αυτά, εξετάζεις τι χώρο έχει η ζωή σου για να δεις τι νέο χωρά να μπει σε αυτή.

 

Ερωτική πρόβλεψη: 27.05.2015 έως 02.06.2015
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)
LoveFacts(Αστρολόγε μου πότε θα δω μια άσπρη μέρα?)Το «should I stay or should I go» αυτή την εβδομάδατο ζεις εσύ, Ταύρε. Αναποφασιστικότητα να ωχριά κι ο ανθυποτελευταίος Ζυγός τουπλανήτη, παντρεμένη με αντιδραστικότητα και πείσμα Ταύρου. Μεταξύ μας, όποιονσε ανεχτεί και τα βγάλει πέρα μαζί σου αυτή την εβδομάδα, παντρέψου τον (απλάνα δούμε ημερομηνίες, μην πας και μου παντρευτείς με ανάδρομη ...
 • Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για χαζολόγημα και διάλειμμα σήμερα. Πρέπει να είσαι απόλυτα αφοσιωμένος/η στις υποχρεώσεις σου σε σημείο που να ξεχάσεις πως υπάρχει άλλη ζωή εκτός εργασίας (τουλάχιστον ώσπου να τελειώσεις).
 • Μάιος

  Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι σκεπτικοί τις μέρες κοντά στα γενέθλια τους. Εντάξει όχι όλοι οι άνθρωποι ακριβώς – υπάρχουν και οι Υδροχόοι που έχουν μια δική τους κλίμακα μέτρησης του χρόνου. Όμως για εσένα, έναν από τους πιο πραγματιστικούς χαρακτήρες που συναντά κανείς στη γη, αυτές οι μέρες σου θυμίζουν πάντα το πέρασμα του χρόνου. Εκκρεμότητες που έκλεισαν μέσα στη χρονιά, κύκλοι που ολοκληρώνονται άμεσα, αλλά και εμμονές  που νιώθεις έως τα βάθη του Είναι σου ότι δεν θα πάψουν να σε βασανίζουν. Ας ξεκινήσουμε από τη παλαιότερη των εμμονών: η οικονομική ασφάλεια και το πόσο επηρεάζει τις επιλογές σου. Και για να το θέσουμε και σαν ευθεία ερώτηση: είναι αυτοσκοπός η συγκέντρωση χρημάτων, ακόμη και εις βάρος των ονείρων σου; Όχι, ο αστρολόγος σου δεν υπονοεί ότι είσαι μια μικρογραφία του Σκρουτζ Μακ Ντακ ή ότι έχεις φαντασιώσεις μεγαλείου να γίνεις δισεκατομμυριούχος (αν και δεν αποκλείεται κιόλας). Όμως, όταν έρχονται μήνες σαν αυτόν, που η καθημερινότητα σου γεμίζει με το πυρετό λογαριασμών και των υποχρεώσεων, το κυνήγι χρημάτων για διακοπές ή για την εξασφάλιση περισσότερων στιγμών καλοπέρασης και την ανάγκη να σπαταλήσεις άφθονα ευρώ σε αγορές που σε κάνουν να νιώθεις καλά, τότε υποχρεωτικά το μυαλό σου κλειδώνει στο “Show me the money!” τρόπο ζωής. Όμως οι εποχές αυτές επανέρχονται τακτικά και παρασύρεσαι κάθε φορά από απολαύσεις της στιγμής ή από τις πρακτικές, εύκολες λύσεις. Με αυτό το τρόπο, όνειρα που έκανες κάποτε αραχνιάζουν στα σκοτάδια του μυαλού σου. Παραμένεις στη θέση που εδώ και χρόνια έλεγες ότι θα εγκαταλείψεις μόνον επειδή σου εξασφαλίζει το μηνιάτικο (το οποίο σέβεσαι απόλυτα αλλά…). Και είναι ακριβώς με την ίδια λογική που διαιωνίζεις σχέσεις (φιλικές ή και ερωτικές) που έχουν από καιρό πάψει να εξάπτουν το ενδιαφέρον σου, αλλά εντάσσονται στην ασφαλή ρουτίνα στην οποία έχεις ενταχθεί. Και το μέλλον; Το αύριο; Μια επανάληψη του σήμερα που είναι στη πραγματικότητα ένα ξεχειλωμένο χθες. Για όλα αυτά μιλά και ο ανάδρομος Ερμής (στις 18/5): για το αν δίνεις αξία στη ζωή σου ή απλά σε όσα (αντικείμενα, σχέσεις, κατακτήσεις) την απαρτίζουν. Και η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι θεμελιώδης για την εξέλιξη της χρονιάς, για το αν θα κάνεις βήματα παρακάτω ή θα συνεχίσεις να παραμένεις υπό καθεστώς εφησυχασμού. Α, και κάτω από τις στρώσεις επαγγελματικών ονείρων, λησμονημένων στόχων και υπαρξιακών προβληματισμών, υπάρχουν και μερικά αγκάθια που στάζουν ακόμη ερωτικό δηλητήριο. Αγκάθια που ίσως έχουν σάρκα και οστά παλαιών ερωτικών εμμονών που εμφανίζονται αυτοπροσώπως μπροστά σου και εσύ προσπαθείς να το παίξεις τόσο χαλαρός/ή μπροστά τους, όσο ένα ηφαίστειο που ξυπνά από λήθαργο αιώνων. Όμως μπορεί και να είναι αγκάθια πρόσφατων γνωριμιών που σε κάνουν να αμφιβάλλεις σοβαρά για τις ηθικές αναστολές σου και τις αντιστάσεις σου – κάτι που σίγουρα σου έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν, με άλλα πρόσωπα μεν, όμως με παρόμοιες συνθήκες εσωτερικής αναμπουμπούλας όπως τώρα. Ωραίος μήνας γενεθλίων ο φετινός, δε βρίσκεις;

 • 2015

  ΔΙΑΣ: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8 και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Με τον Δία να συνεχίζει να βρίσκεται από το προηγούμενο έτος στον πολύ προσωπικό 4ο οίκο σου, αυτό που αναζητάς είναι η σιγουριά, η γαλήνη και η ασφάλεια. Η οικογένεια και τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα είναι αυτά στα οποία θα μπορείς να στηριχτείς και θα βρίσκεις την ανταπόκριση και την υποστήριξη που έχεις ανάγκη ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου είναι η ιδανική στιγμή για να ψάξεις να βρεις λύσεις για ένα ζήτημα που αφορά το σπίτι ή να κάνεις ξεκαθάρισμα σε κάποιο οικογενειακό ζήτημα που σε βασανίζει.  Η σταθεροποίηση και η ασφάλεια αποτελούν τα βασικά σου αιτήματα και αυτό όχι μόνο θα το βιώσεις ακόμα πιο έντονο μέσα στους πρώτους μήνες του έτους, αλλά θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι πολύ κοντά στην εκπλήρωση τους. Γι ‘αυτό το λόγο επιβάλλεται η συντήρηση δυνάμεων και η επικέντρωση στις εσωτερικές σου ανάγκες. Πρόσεξε όμως μην γίνεις υπερβολικά εσωστρεφής και να απομακρύνεις με τη στάση σου ανθρώπους που πραγματικά νοιάζονται για εσένα.

  Με την είσοδο του Δία στην Παρθένο  από τις 11 Αυγούστου το σκηνικό αλλάζει και βρίσκεις το κουράγιο να εκφράσεις τις επιθυμίες σου, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να δημιουργήσεις. Μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή τη διέλευση για να αξιοποιήσεις τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα και -γιατί όχι- να αναγνωριστείς γι'αυτά. Ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον σενάριο είναι η εμφάνιση ενός κεραυνοβόλου έρωτα ή μιας γνωριμίας η οποία θα σε κάνει να νιώσεις και πάλι ο εαυτός σου και να ανακτήσεις την χαμένη αυτοπεποίθηση σου. Το στοίχημα είναι να καταφέρεις να αφεθείς στην παιχνιδιάρικη και πιο ανέμελη πλευρά του εαυτού σου χωρίς να οδηγηθείς σε υπερβολές και ανώριμες συμπεριφορές.

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

  Με τον Κρόνο στον Τοξότη έχεις ήδη αρχίσει να αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να συμβιβάσεις τις αξίες τις δικές σου με των άλλων, αλλά και ότι υπάρχουν στιγμές που δε μπορείς να αποφύγεις την κρίση μέσα σε μια σχέση όσο κι αν θέλεις να διατηρείς την αρμονία και τους τύπους. Οι διαφορές με τον άλλον μπαίνουν στο μικροσκόπιο και δε μπορείς να τις αγνοήσεις καθώς διαπιστώνεις ότι σας χωρίζουν πολλά περισσότερα από όσα θεωρούσες ότι σας ενώνουν. Επιπλέον, ζητήματα εμπιστοσύνης συνεχίζουν να σε απασχολούν και αυτό σημαίνει ότι δυσκολεύεσαι να μείνεις στην πρώτη εικόνα που σου δίνει ο άλλος αλλά προσπαθείς να ερευνείς τα κίνητρα και τις βαθύτερες σκέψεις του.

  Με την επιστροφή του Κρόνου στο Σκορπιό μέσα στο καλοκαίρι οι σχέσεις περνάνε από ένα ακόμα τεστ αντοχής και απαιτείται μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σου για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα προκύψουν χωρίς να έχεις σημαντικές απώλειες. Ίσως να μη μπορέσεις να αποφύγεις τις συγκρούσεις και ίσως κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες να δείχνουν πως έφτασαν στο τέλος τους αφού τα εμπόδια πλέον μοιάζουν ανυπέρβλητα και νιώθεις ότι δεν υπάρχει νόημα να προσπαθήσεις για κάτι.  Ενδεχομένως, ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σου έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από εσένα και αισθάνεσαι ότι πρέπει συνεχώς να τους αποδεικνύεις πόσο αξιόπιστος/η είσαι. Εάν θέλεις πραγματικά να διατηρήσεις τις ισσοροπίες, να θυμάσαι ότι πρέπει να αντιμετωπίζεις τον άλλον αλλά και να αντιμετωπίζεσαι σαν ισότιμο μέλος και κυρίως να έχετε ξεκαθαρίσει τι προσδοκίες έχετε ο ένας από τον άλλον.

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

  Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού είναι ένα καμπανάκι που σου λέει πως είναι απαραίτητο να βρεις τους ρυθμούς σου μέσα στην καθημερινότητα, να ασχοληθείς με το σώμα σου και να κάνεις κάτι για να χαλαρώσεις από τα εξαντλητικά ωράρια και το άγχος. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσεις στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου αφού οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ρήγματα.

  Με τις Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, σου ξυπνά η ανάγκη να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος και να νιώσεις μοναδικός/ή είτε δημιουργώντας κάτι το οποίο θα φέρει τη σφραγίδα σου, είτε μέσα από τα μάτια κάποιου εραστή που θα σε απογειώσει. Αν δεν καταφέρεις να το νιώσεις αυτό, τότε ίσως να αντιδράσεις εντελώς απρόβλεπτα ή σπασμωδικά και να εκφράσεις πλευρές του εαυτού σου που οι άλλοι έως τώρα αγνοούσαν.

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου


  Με την Αφροδίτη κυβερνήτη του ζωδίου σου ο έρωτας και η σωματική επαφή αποτελούν τη δεύτερη φύση σου.Αφοσιωμένος και αξιόπιστος .Έχεις το ταλέντο να αντέχεις σε οποιεσδήποτε συνθήκες.Το θέμα της ασφάλειας είναι κομβικό για σένα και στο πυρήνα κάθε σχέσης. Οι Ταύροι στατιστικά έχουν το μικρότερο ποσοστό διαζυγίων ανάμεσα στα 12 ζώδια..Η κοινή περιουσία όπως και η εξάρτησή σου από τη σχέση σε κάνουν εξαιρετικό κτητικό.Έχε πάντα υπ΄ οψιν σου τη παρόρμησή σου να πνίγεις αυτούς που αγαπάς, ή αυτούς που τους προσφέρεις τη φιλία σου.

  Οι σχέσεις μπορούν να είναι περισσότερο εποικοδομητικές και ευχάριστες αν επιτρέπεις στους ανθρώπους που είσαι μαζί τους περισσότερη αυτονομία και ελευθερία.Η Σελήνη βρίσκεται στη καλύτερη θέση της στον Ταύρο και αφού η Σελήνη συμβολίζει το σπίτι και την οικογένεια στο ωροσκόπιο μας, σημαίνει ότι είσαι λάτρης του σπιτιού και της οικογένειας. Σαν Ταύρος πολλές φορές δείχνεις την αγάπη σου αναλαμβάοντας τις οικονομικές δοσοληψίες του ζευγαριού.Τα ακριβά δώρα και η οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση του συντρόφου σου αποτελούν το γνήσιο βαρόμετρο της συμπάθειάς σου γι’ αυτόν .Σπάνια κάποιος δίπλα σου θα παραπονθεί ότι τον αμελείς.

  Σαν Ταύρος μπορείς να ενθαρύνεις απεριόριστα το σύντροφό σου στη πραγματοποίηση των στόχων του.Πίσω από την εικόνα του ήρεμου, συγκρατημένου , πειθαρχημένου ανθρώπου σιγοβράζει ένα ηφαίστειο πάθους και απληστίας..Οι Ταύροι πολύ συχνά δημιουργούν μακροχρόνια σχέδια γι’ αυτούς που αγαπάνε και σιγουρεύονται με την δική τους επέμβαση ότι θα πραγματοποιηθούν.Φυσικά οι Ταύροι είναι εξαιρετικοί μάγειροι Το φαγητό , ακόμα κι ένας καφές , ή ένα γλυκό που προσφέρουν δεν ειναι απλά μια τυπιική φιλοφρόνηση,ή ευγένεια ,αλλά σαφέστατη απόδειξη γνήσιου ενδιαφέροντος για τον άλλο.

 • Jessica Alba

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

γιορτάζουν οι: Θεοδόσης, Θεοδοσία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...