παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 27.07.2015 έως 02.08.2015
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Η ανάδρομη Αφροδίτη θα περάσει στο Λέοντα στο τέλος της εβδομάδας και φαίνεται να ξεκινά μία περίοδος που θα πρέπει να κάνεις εκκαθαρίσεις στο σπίτι, την οικογένεια, τη σχέση ή τη δουλειά σου. Αυτό που κρύβεται στους παραπάνω τομείς και κάνει άσχημη την κατάσταση, θα έρθει στην επιφάνεια και πρέπει να διορθωθεί, να επιλυθεί, να αλλάξει. Σχεδόν ταυτόχρονα, στις 2 Αυγούστου, ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία απέναντι σου και βρίσκεσαι μπροστά στην τελική δοκιμασία των διαπροσωπικών σου σχέσεων με στόχο να πάψουν να υπάρχουν σκιές και παραλειπόμενα σε αυτές. Η εσωτερική πίεση της περιόδου θα βρει διέξοδο προς ανθρώπους που μοιράζεστε αισθήματα, χρήματα και ζωή και αυτό μπορεί να οδηγήσει κάποιες σχέσεις κοντά και στη διάλυση. Καλύτερα να είσαι σε θέση να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, αλλά να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τα παράπονα και τις συμπεριφορές από την απέναντι πλευρά, γιατί έχεις την ευκαιρία να δεις την άλλη πλευρά του νομίσματος που τόσο καιρό κρυβόταν. Πάρε αποστάσεις από δύσκολα γεγονότα, αλλά μην το βάλεις στα πόδια, αφού τα μαθήματα αυτής της περιόδου μπορούν να αποτελέσουν οδηγό για όσα θα ξεκινήσουν από το Σεπτέμβριο. 

Ερωτική πρόβλεψη: 29.07.2015 έως 04.08.2015
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)
Love Facts (Αστρολόγε μου πότε θα δω μια άσπρη μέρα?) Η κυβερνήτης σου, ανάδρομη και ξαμολυμένη (δηλαδή στον ερωτικόΛέοντα στον οποίο δε μπαίνει επ΄ ουδενί φρένο, ξέρεις τώρα) σφραγίζει καλοκαιρινάχτυποκάρδια και κλείνει και τα σπίτια του κοσμάκη με συνοπτικές διαδικασίες. Αςμείνουμε στα σπίτια του κοσμάκη, γιατί στο σπίτι σου, στον 4ο ηλιακόσου οίκο δηλαδή, ξαναμπαίνει η Αφροδίτη. Επιλύονται καταστάσεις συγκατοικήσεων,συνυπάρξεων, ιδιωτικότητας ...
 • Τις τελευταίες εβδομάδες ίσως ένιωθες λες και σε είχαν βάλει μπροστά σε ένα καθρέφτη που έδειχνε τις ανασφάλειες και τις αδυναμίες σου αλλά και τα λάθη που κάνεις όποτε ερωτεύεσαι. Αν κατάλαβες πως δεν μπορεί να υπάρξει αυτογνωσία χωρίς μοναχικότητα τότε ναι, ο έρωτας βρίσκει ξανά μια θέση στη καρδιά σου αυτές τις μέρες. Αν όχι, τότε ετοιμάσου για το δεύτερο ημίχρονο!
 • Ιούλιος

   Τα πράγματα έχουν ζορίσει ξανά, ειδικά για τους/τις Ταύρους του τελευταίου δεκαημέρου του ζωδίου. Η επιστροφή του Κρόνου στο Σκορπιό από το προηγούμενο μήνα ανέδειξε αδυναμίες, λάθη, προβλήματα και εντάσεις στις σχέσεις σου (προσωπικές και επαγγελματικές) που δεν μπορούσες ούτε να προβλέψεις νωρίτερα. Παράλληλα, την ίδια στιγμή που βιώνεις σεισμικές δονήσεις σε αυτό το τομέα της ζωής, γίνεσαι και αποδέκτης προτάσεων και ευκαιριών στον επαγγελματικό τομέα που δεν πρέπει να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς έστω κι αν το timing που συμβαίνει αυτό δεν είναι το ιδανικότερο για να αξιολογήσεις με καθαρό μυαλό τις κατακτήσεις σου και τις επιλογές σου. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης στο Καρκίνο όλο το μήνα σε καλεί να κάνεις κάτι που δεν σου είναι καθόλου οικείο: να εκφράσεις τις σκέψεις και τις ανάγκες σου ανοιχτά. Τώρα είναι η εποχή που παίρνεις απόψεις και αναζητάς πληροφορίες για το μέλλον σου, σκέφτεσαι περισσότερο από όσο πράττεις, αξιολογείς τις εναλλακτικές σου και ποιες από αυτές καλύπτουν σε μεγαλύτερο βαθμό τις ανάγκες σου. Όμως η πραγματικά μεγάλη είδηση του μήνα είναι η επιστροφή της Αφροδίτης σε ανάδρομη πορεία στις 24 Ιουλίου στη μηδενική μοίρα της Παρθένου και το ερώτημα που εγείρει είναι για δυνατούς λύτες: που ανήκεις τελικά Ταύρε; Αισθάνεσαι οικεία στο περιβάλλον που ζεις, εργάζεσαι, ονειρεύεσαι, ερωτεύεσαι και δημιουργείς; Αστρολογικό Tip: ως περιβάλλον εννοείται όχι μόνο το οικογενειακό περιβάλλον σου, ο προσωπικός χώρο σου και ο χώρος εργασίας σου – περιβάλλον σου είναι όλο το πλέγμα των σχέσεων σου με το τόπο, τη κοινωνία και τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Με απλά λόγια: μήπως χρειάζεσαι μια ριζική αναδόμηση καθημερινότητα, ενδιαφερόντων, ανθρώπων και στόχων; Σε πρώτη φάση το συναίσθημα που θα κυριαρχεί ως το τέλος του μήνα είναι πως είσαι άγνωστος/η μεταξύ αγνώστων στη γνώριμη καθημερινότητα σου. Και αυτό είναι μόνο η αρχή του ντόμινο που ακολουθεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού…

 • 2015

  ΔΙΑΣ: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8 και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Με τον Δία να συνεχίζει να βρίσκεται από το προηγούμενο έτος στον πολύ προσωπικό 4ο οίκο σου, αυτό που αναζητάς είναι η σιγουριά, η γαλήνη και η ασφάλεια. Η οικογένεια και τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα είναι αυτά στα οποία θα μπορείς να στηριχτείς και θα βρίσκεις την ανταπόκριση και την υποστήριξη που έχεις ανάγκη ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου είναι η ιδανική στιγμή για να ψάξεις να βρεις λύσεις για ένα ζήτημα που αφορά το σπίτι ή να κάνεις ξεκαθάρισμα σε κάποιο οικογενειακό ζήτημα που σε βασανίζει.  Η σταθεροποίηση και η ασφάλεια αποτελούν τα βασικά σου αιτήματα και αυτό όχι μόνο θα το βιώσεις ακόμα πιο έντονο μέσα στους πρώτους μήνες του έτους, αλλά θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι πολύ κοντά στην εκπλήρωση τους. Γι ‘αυτό το λόγο επιβάλλεται η συντήρηση δυνάμεων και η επικέντρωση στις εσωτερικές σου ανάγκες. Πρόσεξε όμως μην γίνεις υπερβολικά εσωστρεφής και να απομακρύνεις με τη στάση σου ανθρώπους που πραγματικά νοιάζονται για εσένα.

  Με την είσοδο του Δία στην Παρθένο  από τις 11 Αυγούστου το σκηνικό αλλάζει και βρίσκεις το κουράγιο να εκφράσεις τις επιθυμίες σου, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να δημιουργήσεις. Μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή τη διέλευση για να αξιοποιήσεις τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα και -γιατί όχι- να αναγνωριστείς γι'αυτά. Ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον σενάριο είναι η εμφάνιση ενός κεραυνοβόλου έρωτα ή μιας γνωριμίας η οποία θα σε κάνει να νιώσεις και πάλι ο εαυτός σου και να ανακτήσεις την χαμένη αυτοπεποίθηση σου. Το στοίχημα είναι να καταφέρεις να αφεθείς στην παιχνιδιάρικη και πιο ανέμελη πλευρά του εαυτού σου χωρίς να οδηγηθείς σε υπερβολές και ανώριμες συμπεριφορές.

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

  Με τον Κρόνο στον Τοξότη έχεις ήδη αρχίσει να αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να συμβιβάσεις τις αξίες τις δικές σου με των άλλων, αλλά και ότι υπάρχουν στιγμές που δε μπορείς να αποφύγεις την κρίση μέσα σε μια σχέση όσο κι αν θέλεις να διατηρείς την αρμονία και τους τύπους. Οι διαφορές με τον άλλον μπαίνουν στο μικροσκόπιο και δε μπορείς να τις αγνοήσεις καθώς διαπιστώνεις ότι σας χωρίζουν πολλά περισσότερα από όσα θεωρούσες ότι σας ενώνουν. Επιπλέον, ζητήματα εμπιστοσύνης συνεχίζουν να σε απασχολούν και αυτό σημαίνει ότι δυσκολεύεσαι να μείνεις στην πρώτη εικόνα που σου δίνει ο άλλος αλλά προσπαθείς να ερευνείς τα κίνητρα και τις βαθύτερες σκέψεις του.

  Με την επιστροφή του Κρόνου στο Σκορπιό μέσα στο καλοκαίρι οι σχέσεις περνάνε από ένα ακόμα τεστ αντοχής και απαιτείται μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σου για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα προκύψουν χωρίς να έχεις σημαντικές απώλειες. Ίσως να μη μπορέσεις να αποφύγεις τις συγκρούσεις και ίσως κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες να δείχνουν πως έφτασαν στο τέλος τους αφού τα εμπόδια πλέον μοιάζουν ανυπέρβλητα και νιώθεις ότι δεν υπάρχει νόημα να προσπαθήσεις για κάτι.  Ενδεχομένως, ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σου έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από εσένα και αισθάνεσαι ότι πρέπει συνεχώς να τους αποδεικνύεις πόσο αξιόπιστος/η είσαι. Εάν θέλεις πραγματικά να διατηρήσεις τις ισσοροπίες, να θυμάσαι ότι πρέπει να αντιμετωπίζεις τον άλλον αλλά και να αντιμετωπίζεσαι σαν ισότιμο μέλος και κυρίως να έχετε ξεκαθαρίσει τι προσδοκίες έχετε ο ένας από τον άλλον.

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

  Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού είναι ένα καμπανάκι που σου λέει πως είναι απαραίτητο να βρεις τους ρυθμούς σου μέσα στην καθημερινότητα, να ασχοληθείς με το σώμα σου και να κάνεις κάτι για να χαλαρώσεις από τα εξαντλητικά ωράρια και το άγχος. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσεις στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου αφού οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ρήγματα.

  Με τις Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, σου ξυπνά η ανάγκη να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος και να νιώσεις μοναδικός/ή είτε δημιουργώντας κάτι το οποίο θα φέρει τη σφραγίδα σου, είτε μέσα από τα μάτια κάποιου εραστή που θα σε απογειώσει. Αν δεν καταφέρεις να το νιώσεις αυτό, τότε ίσως να αντιδράσεις εντελώς απρόβλεπτα ή σπασμωδικά και να εκφράσεις πλευρές του εαυτού σου που οι άλλοι έως τώρα αγνοούσαν.

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου


  Με την Αφροδίτη κυβερνήτη του ζωδίου σου ο έρωτας και η σωματική επαφή αποτελούν τη δεύτερη φύση σου.Αφοσιωμένος και αξιόπιστος .Έχεις το ταλέντο να αντέχεις σε οποιεσδήποτε συνθήκες.Το θέμα της ασφάλειας είναι κομβικό για σένα και στο πυρήνα κάθε σχέσης. Οι Ταύροι στατιστικά έχουν το μικρότερο ποσοστό διαζυγίων ανάμεσα στα 12 ζώδια..Η κοινή περιουσία όπως και η εξάρτησή σου από τη σχέση σε κάνουν εξαιρετικό κτητικό.Έχε πάντα υπ΄ οψιν σου τη παρόρμησή σου να πνίγεις αυτούς που αγαπάς, ή αυτούς που τους προσφέρεις τη φιλία σου.

  Οι σχέσεις μπορούν να είναι περισσότερο εποικοδομητικές και ευχάριστες αν επιτρέπεις στους ανθρώπους που είσαι μαζί τους περισσότερη αυτονομία και ελευθερία.Η Σελήνη βρίσκεται στη καλύτερη θέση της στον Ταύρο και αφού η Σελήνη συμβολίζει το σπίτι και την οικογένεια στο ωροσκόπιο μας, σημαίνει ότι είσαι λάτρης του σπιτιού και της οικογένειας. Σαν Ταύρος πολλές φορές δείχνεις την αγάπη σου αναλαμβάοντας τις οικονομικές δοσοληψίες του ζευγαριού.Τα ακριβά δώρα και η οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση του συντρόφου σου αποτελούν το γνήσιο βαρόμετρο της συμπάθειάς σου γι’ αυτόν .Σπάνια κάποιος δίπλα σου θα παραπονθεί ότι τον αμελείς.

  Σαν Ταύρος μπορείς να ενθαρύνεις απεριόριστα το σύντροφό σου στη πραγματοποίηση των στόχων του.Πίσω από την εικόνα του ήρεμου, συγκρατημένου , πειθαρχημένου ανθρώπου σιγοβράζει ένα ηφαίστειο πάθους και απληστίας..Οι Ταύροι πολύ συχνά δημιουργούν μακροχρόνια σχέδια γι’ αυτούς που αγαπάνε και σιγουρεύονται με την δική τους επέμβαση ότι θα πραγματοποιηθούν.Φυσικά οι Ταύροι είναι εξαιρετικοί μάγειροι Το φαγητό , ακόμα κι ένας καφές , ή ένα γλυκό που προσφέρουν δεν ειναι απλά μια τυπιική φιλοφρόνηση,ή ευγένεια ,αλλά σαφέστατη απόδειξη γνήσιου ενδιαφέροντος για τον άλλο.

 • Θοδωρής Αθερίδης

έχουν γενέθλια 229 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...