παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 20.10.2014 έως 26.10.2014
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

 Μία αρκετά σημαντική για εσένα εβδομάδα ξεκινά, αφού περιλαμβάνει την Ηλιακή έκλειψη της 23ης Οκτωβρίου απέναντι σου που δίνει τον τόνο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Με τον Ερμή να γυρίζει σε ορθή πορεία στο Ζυγό στις 25/10, ένα θέμα που παρέμενε στον αέρα φαίνεται να αποκτά σάρκα και οστά και να είσαι πλέον σε θέση να ορίσεις τη θέση σου μέσα στο νέο πλαίσιο. Σχεδόν ταυτόχρονα ο Άρης περνά στον Αιγόκερω στο τέλος της εβδομάδας, κάτι που σημαίνει πως είναι πιο εύκολο για εσένα να βρεις το μονοπάτι που καλείσαι να περπατήσεις για να κάνεις πιο λειτουργική τη σχέση σου ή για να εκπαιδευτείς σε ένα νέο εργασιακό αντικείμενο που θα αποτελέσει τον τρόπο για να αλλάξεις τη δημόσια εικόνα σου. Την ίδια περίπου χρονική στιγμή η Αφροδίτη περνά στο Σκορπιό και η προσωπική σου ζωή αποκτά νέο νόημα, αφού μπορεί να βρίσκεις το χρόνο που ζητούσε ο/η σύντροφος ή να κάνεις μία νέα γνωριμία που φαίνεται να σε ενεργοποιεί ερωτικά και σεξουαλικά. Την παρούσα εβδομάδα πρέπει να καταλάβεις πως αλλάζεις ταχύτητα στη ζωή σου, οπότε μην προσπαθήσεις να φρενάρεις τις εξελίξεις...

Ερωτική πρόβλεψη: 22.10.2014 έως 28.10.2014
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)
Στον τομέα σχέσεων, συνεργασιών και του/της σημαντικού/ής άλλου/ης της ζωήςσου, τον βαθύ Σκορπιό των κρίσεων και της ...ολικής επαναφοράς, γίνεται η ηλιακήέκλειψη της 24/10. Μία λαμπρή νέα αρχή, μέσα από τα σκοτάδια, τηναυτοαμφισβήτηση και την αυτοκαταστροφή. Η έκλειψη λαμβάνει χώρα σε σύνοδο μετην κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη - με άλλα λόγια, ακόμα κι αν όλα συμβαίνουνστον τομέα του «Εγώ κι ...
 • Ξεκινά μια περίοδος που βρίσκεσαι σε απευθείας σύνδεση με αστείρευτα αποθέματα πνευματικής ενέργειας και διαύγοιας. Προσπάθησε να τα κατευθύνεις (επιτέλους!) προς την επίτευξη μερικών προσωπικών στόχων και όχι για να διεκπεραιώνεις εντολές και ευθύνες άλλων.
 • Οκτώβριος

   Ένας/Μια Ταύρος μπορεί να γίνει το πιο βολικό πλάσμα του κόσμου, το παιδί για όλες τις δουλειές, εκείνος/η που αναλαμβάνει να βοηθήσει τους γύρω του και να φέρει εις πέρας και ευθύνες που δεν του/της αναλογούν. Γιατί όλα αυτά; Από τη μια πλευρά ενδέχεται απλά να γουστάρεις να βλέπεις το χαμόγελο και τη γαλήνη στο πρόσωπο των γύρω σου. Από την άλλη πλευρά όμως, κάτω από το προσωπείο του εξαιρετικού παιδιού, ενδέχεται να κρύβονται καταπιεσμένες επιθυμίες, μια τραυματισμένη καρδιά και η ανάγκη να αποσπάσεις ένα μπράβο, ένα φιλί, ένα χάδι που σου έχουν λείψει, αλλά δε θα έμπαινες ποτέ στη διαδικασία να τα εκβιάσεις. Αυτό το μήνα όμως ήρθε η στιγμή να δεις και την άλλη όψη του νομίσματος. Με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος στον 7ο ηλιακό οίκο σου (από 4/10) και μετά από μια εβδομάδα να περνά στον 6ο (από 11/10) θα πρέπει να προχωρήσεις σε βαθιές αναθεωρήσεις σχετικά με το χρόνο που αφιερώνεις σε εργασίες και υποχρεώσεις που αφορούν άλλους. Αν δεν αλλάξεις το πρόγραμμα σου αποφορτίζοντας τη ρουτίνα σου, αν δεν προσέξεις τον ύπνο και δεν διεκδικήσεις τις στιγμές χαλάρωσης που δικαιούσαι, αν δεν μοιράσεις ευθύνες στο χώρο εργασίας σου σε συνεργάτες σου, τότε το σώμα σου ενδέχεται να αρχίσει την εκπομπή σημάτων SOS. Στο ενδιάμεσο αυτής της καυτής εβδομάδας μεσολαβεί μια Σεληνιακή έκλειψη στο 12ο ηλιακό οίκο σου (8/10). Εδώ και ενάμιση χρόνο έχεις προσπαθήσει να αλλάξεις στάση προς τη ζωή, έχεις διεκδικήσει περισσότερα από την επαγγελματική και προσωπική σου ζωή (ακόμη κι αν το κόστος ήταν μοναξιά κι ένταση έξι στις επτά ημέρες της εβδομάδας). Ερώτηση κρίσεως: μεταμορφώνοντας τις εξωτερικές συνιστώσες της ζωής σου, μήπως ξέχασες να κοιτάξεις την πηγή των προβληματισμών σου που βρίσκεται στα ταραγμένα νερά της ψυχής σου; Από αυτό το μήνα ξεκινά η μάχη με τους μέσα σου εχθρούς: αναμνήσεις, αποφάσεις του παρελθόντος, αγάπες ή ευκαιρίες που χάθηκαν… Και γιατί πρέπει να περάσεις όλο αυτό; Μήπως γιατί δεν είναι ακόμη αργά για να αλλάξεις το ρου των γεγονότων και να βρεθείς ξανά με ανθρώπους που σου έχουν λείψει, σε μέρη που κάποτε θεωρούσες σπίτι σου, ξαναπιάνοντας το από εκεί που εγκατέλειψες νήμα των ονείρων σου; Και αν θες να ξέρεις, η ηλιακή έκλειψη στις 23/10 σε σύνοδο με την Αφροδίτη έρχεται να σου υπενθυμίσει ότι η ευτυχία σου εξαρτάται από τις παρουσίες που έχεις στη ζωή σου και όχι από τις απουσίες. Και αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι είτε κάνεις ΤΩΡΑ κάτι για να γίνουν οι απουσίες σου παρουσίες στο παρόν ή κλείνεις κεφάλαια, σχέσεις, επαγγελματικές συνεργασίες για να αντικατασταθούν από νέες που ζωγραφίζουν πρωτίστως στο δικό σου πρόσωπο ένα χαμόγελο ικανοποίησης.  

 • 2014

  Το 2014 με μια ματιά

  Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Κρόνος στο αντιδιαμετρικό σου ζώδιο του Σκορπιού είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής και γι' αυτό το λόγο θα ήταν χρήσιμο να συνδέσουμε τα μαθήματα της φετινής χρονιάς με το παρελθόν σου (λιγότερο ή περισσότερο μακρινό). Σ' αυτό το στάδιο της ζωής σου βιώνεις μια μετάβαση που, αν όχι άγρια, φέρει τουλάχιστον ένα τεράστια ειδικό βάρος: η προσοχή σου μεταβαίνει από τα καθαρά προσωπικά ζητήματα στην κοινωνική σφαίρα της ζωής. Εδώ και μια 7ετία το κεντρικό θέμα που απασχολούσε τους/τις περισσότερους/ες Ταύρους είναι να απαντήσουν σε ερωτήματα όπως: «Ποιος είμαι;», «Ποια είναι τα ταλέντα μου;», «Ποια είναι τα πράγματα που καλούμαι να εξελίξω;», «Πως σαμποτάρω τον εαυτό μου;», «Τι επιθυμώ για να νιώθω καλά με εμένα;». Όλες οι πράξεις, οι σχέσεις, οι επιτυχίες και αποτυχίες σου γύριζαν πίσω σε εσένα - όχι μόνο με τη συμβατική έννοια, αλλά μια πιο βαθιά και ουσιαστική. Μπολιάζονταν μέσα σου και σε πίεζαν να βγάλεις συμπεράσματα, όσο επίπονα κι αν ήταν αυτά που αποκάλυπτες για εσένα και τη συναισθηματική σου φύση. Τι αλλάζει; Η εσωστρέφεια λαμβάνει τέλος. Πλέον, αν έχεις κάνει δουλειά με τον εαυτό σου, έρχεται η στιγμή της αναγνώρισης.

  Έτσι, με εφόδιο τις εμπειρίες από τις εσωτερικές μάχες που έδωσες με τον εαυτό σου όλα αυτά τα χρόνια, οφείλεις να γνωρίζεις πολύ καλύτερα τι θες και τι δεν θες από εσένα. Και τώρα μια νέα επιθυμία ανατέλλει στον ορίζοντα: η επιθυμία να βιώσεις και να δοκιμάσεις τη προσωπικότητα σου μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες που επιλέγεις ΕΣΥ, που ταιριάζουν σε ΕΣΕΝΑ, που μπαίνεις σ' αυτές σαν ΙΣΟΤΙΜΟ μέλος. Γι' αυτό όλη τη χρόνια οι στενές σχέσεις (ερωτικές, φιλικές και επαγγελματικές) είναι το επίκεντρο της προσοχής σου και η απόλυτη προτεραιότητα σου. Ποιες είναι οι προσδοκίες σου και ποιες οι προσδοκίες των Άλλων από εσένα; Ταιριάζουν μεταξύ τους αυτές οι δύο; Από τις απαντήσεις σ' αυτά τα ερωτήματα θα κριθούν όλα.

  Σα συνέπεια όλες οι σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σου (και ο γάμος σου αν είσαι παντρεμένος/η) θα περάσουν από δοκιμασίες, γιατί πλέον εσύ είσαι εκείνος/η που έχει απαιτήσεις και δε συμβιβάζεσαι με ψίχουλα ενδιαφέροντος ή/και ανταμοιβής. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι απαλλάσσεσαι ως δια μαγείας από τις δικές σου ευθύνες. Όλες οι σχέσεις σου θα απαιτούν προσπάθεια και κόπο από εσένα και εν μέσω αυτής της διαδικασίας αρκετές θα τελειώσουν, γιατί τελικά απαιτούν περισσότερα από όσα αξίζουν. Ειδικά δε στον επαγγελματικό τομέα συνάδελφοι και ανώτεροι σου έχουν αυξημένες απαιτήσεις από εσένα καθώς σε βλέπουν σαν κάποιο/α που μπορεί να πετύχει τους πιο απαιτητικούς στόχους. Τελικά, το αποτέλεσμα όλων των δοκιμασιών κρίνεται από την αυτοκυριαρχία με την οποία μπορείς να χειριστείς τις συγκρούσεις. Προς αυτή τη κατεύθυνση σε ωθούν στη διάρκεια της χρονιάς τόσο οι δύο Ηλιακές Εκλείψεις στον άξονα του ζωδίου σου (29 Απριλίου και 23 Οκτωβρίου) αλλά και η είσοδος του Δία στο δεύτερο μισό της χρονιάς στο πιο ιδιωτικό μέρος του ωροσκοπίου σου που σε γεμίζει με ψυχικές αντοχές και αυτοπεποίθηση για να υποστηρίζεις τα Θέλω και τις Ανάγκες σου.

  Τελικά το 2014, παρά τις δεδομένες δυσκολίες του είναι μια χρονιά που σίγουρα θα πάρεις ακριβώς όσα αξίζεις και σε καμία περίπτωση λιγότερα. Όμως πρέπει να είσαι έτοιμος/η και για απογοητεύσεις από ανθρώπους που θεωρούσες πως μπορούσες να επενδύσεις στην υποστήριξη τους.

   

  Ο Κρόνος στο Σκορπιό και το στοίχημα με τον εαυτό σου

  Η διέλευση του Κρόνου από τον 7ο ηλιακό οίκο σου μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου μοιάζει αρκετά σαν μια διέλευση από το ζώδιο σου (αν και για να θυμηθείς τι σημαίνει αυτό θα πρέπει να κοιτάξεις πίσω περίπου 14 χρόνια, τη διετία 1999-2001). Κύριο χαρακτηριστικό είναι η δοκιμασία αντοχών που περνάνε όλες οι διαπροσωπικές σχέσεις (φιλικές ή επαγγελματικές). Το ίδιο συμβαίνει πιθανόν και με μια ερωτική σχέση που υπάρχει για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, είτε έχει επισημοποιηθεί, είτε όχι. Γιατί συμβαίνει αυτό; Ίσως, επειδή για πρώτη φορά μετά από χρόνια αισθάνεσαι την ανάγκη να πάρεις ξεκάθαρες, ρεαλιστικές αποδείξεις πως αυτοί/ες που θεωρείς οικείους/ες σου μπορούν να σε στηρίξουν, αν και εφόσον τους/τις το ζητήσεις. Και πραγματικά είναι τρομακτική η αίσθηση της μοναξιάς και της απογοήτευσης, καθώς θα βλέπεις πολλούς/ες αγαπημένους/ες σου να μην ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου. Όμως, μόνο έτσι θα καταφέρεις να κινητοποιηθείς άμεσα και να απομακρύνεις από κοντά σου αυτούς τους «κατ' επίφαση» κοντινούς σου ανθρώπους.  

  Όπως ίσως καταλαβαίνεις ήδη από τα παραπάνω, η προσοχή που δίνεις στους ανθρώπους γύρω σου και τις σχέσεις που δημιουργείς είναι απόδειξη ενός σημαντικού γεγονότος που έχει επιτελεσθεί όλα αυτά τα χρόνια: τελείωσε η περίοδος ενδοσκόπησης και εσωστρέφειας που είχε ως σκοπό να σε βοηθήσει να καταλάβεις τι ακριβώς προσδοκίες έχεις από τον εαυτό σου και από τους άλλους αντίστοιχα. Έτσι, όσο τρομακτικό κι αν σου φαίνεται σ' αυτή τη φάση (που θα σου φαίνεται, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι' αυτό), έρχεσαι ευθέως σε ρήξεις και αποζητάς τις συγκρούσεις για τον εξής απλό λόγο: εσύ ξέρεις σε μεγαλύτερο βαθμό από το παρελθόν πόσα ζητάς από κάθε άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι αν εκείνος/η (είτε λέγεται σύζυγος, είτε σύντροφος, είτε συνεργάτης) μπορεί να σου τα δώσει. Και αν δε μπορεί, πλέον μπορείς με μεγαλύτερη ευκολία και λιγότερες ανασφάλειες και ενοχές να προχωρήσεις παρακάτω...

   

  Ο Δίας και οι προκλήσεις της χρονιάς

  Αυτό που πρέπει να προσέξεις με τον Δία στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σου μέχρι τις 15 Ιουλίου είναι ο ενθουσιασμός σου. Ναι, ναι, καλά άκουσες... Παρά το στρίμωγμα του Κρόνου που αναφέρθηκε πιο πάνω, θα υπάρχουν ερεθίσματα, πρόσωπα και εμπειρίες εκεί έξω που θα σου φαίνονται περιπετειώδη, εξωτικά και θελκτικά όπως ένα παγωμένο κοκτέιλ μέσα στο κατακαλόκαιρο! Η ζωή θα σου παρουσιάζει ενδιαφέροντες ανθρώπους και ευκαιρίες για σχέσεις (επαγγελματικές ή προσωπικές) με μεγάλη συχνότητα κι εσύ θα θες να μάθεις λίγο απ' όλα, να πάρεις όσες περισσότερες απόψεις, σκέψεις και στάσεις ζωής μπορείς από όποιον/α συναντάς. Για όλους τους παραπάνω λόγους το πρώτο μισό του 2014 φαντάζει να είναι μια εξαιρετική περίοδος για ν' αναπτύξεις με τόλμη και διάθεση το μυαλό σου και τις δεξιότητες σου. Όχι όμως σαν λαθραναγνώστης/λαθραναγνώστρια, που ξεκλέβει τυχαία αποσπάσματα λέξεων και πληροφοριών. Τώρα είναι η εποχή να ξεκινήσεις νέες σπουδές ή να βελτιώσεις τις γνώσεις που έχεις με μεταπτυχιακά ή σεμινάρια. Ακόμη καλύτερα αν καταφέρεις να βρεθείς σε μια άλλη πόλη ή χώρα από αυτή που μένεις και να γνωρίσεις από κοντά έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και να δοκιμάσεις τον εαυτό σου σε νέες καταστάσεις.

  Το σημαντικότερο σε κάθε περίπτωση είναι πως θα ανοίξει και ο κοινωνικός σου κύκλος με ανθρώπους που μπορούν να σε στηρίξουν και επαγγελματικά στο μέλλον, όταν παραστεί η ανάγκη. Οφείλεις να γίνεις ένα πολίτης του κόσμου (είτε αυτό σημαίνει να αναμιχθείς με τον κόσμο εκεί έξω, είτε να γνωρίσεις άλλες γωνίες του πλανήτη ή της χώρας σου). Όμως ακόμη κι έτσι, πρέπει να παραμείνεις ένας/μια συνειδητοποιημένος/η Ταύρος και όχι ένας νομάδας χωρίς στόχους και όνειρα.

  Όσο για το πέρασμα του Δία στον 4ο οίκο σου από τις 16 Ιουλίου (που επηρεάζει κυρίως όσους/ες έχουν γεννηθεί στο 1ο και 2ο δεκαήμερο του ζωδίου), κερδίζεις αργά και σταθερά μια αίσθηση εσωτερικής πληρότητας και μια αισιοδοξία πως πλέον δεν υπάρχει τίποτα στην επαγγελματική σφαίρα της ζωής που δεν μπορείς να κατακτήσεις. Ναι, ο χάρτης της επαγγελματικής σου πραγματικότητας μπαίνει σε τροχιά αλλαγών προς το καλύτερο. Αυτό μπορεί να σημαίνει:

  (1) Σ' αυτό το διάστημα έρχονται περισσότερες ευθύνες αλλά και περισσότερες οικονομικές και ηθικές απολαβές αν βρίσκεσαι σε μια εργασία εδώ και χρόνια.

  (2) Αποζητάς μια εργασιακή θέση που θα σου προσφέρει το κάτι παραπάνω και αλλάζεις πεδίο ή χώρο εργασίας.

  (3) Αν αναζητάς εργασία, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου και οι προσπάθειες μηνών ευοδώνονται.

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου


  Με την Αφροδίτη κυβερνήτη του ζωδίου σου ο έρωτας και η σωματική επαφή αποτελούν τη δεύτερη φύση σου.Αφοσιωμένος και αξιόπιστος .Έχεις το ταλέντο να αντέχεις σε οποιεσδήποτε συνθήκες.Το θέμα της ασφάλειας είναι κομβικό για σένα και στο πυρήνα κάθε σχέσης. Οι Ταύροι στατιστικά έχουν το μικρότερο ποσοστό διαζυγίων ανάμεσα στα 12 ζώδια..Η κοινή περιουσία όπως και η εξάρτησή σου από τη σχέση σε κάνουν εξαιρετικό κτητικό.Έχε πάντα υπ΄ οψιν σου τη παρόρμησή σου να πνίγεις αυτούς που αγαπάς, ή αυτούς που τους προσφέρεις τη φιλία σου.

  Οι σχέσεις μπορούν να είναι περισσότερο εποικοδομητικές και ευχάριστες αν επιτρέπεις στους ανθρώπους που είσαι μαζί τους περισσότερη αυτονομία και ελευθερία.Η Σελήνη βρίσκεται στη καλύτερη θέση της στον Ταύρο και αφού η Σελήνη συμβολίζει το σπίτι και την οικογένεια στο ωροσκόπιο μας, σημαίνει ότι είσαι λάτρης του σπιτιού και της οικογένειας. Σαν Ταύρος πολλές φορές δείχνεις την αγάπη σου αναλαμβάοντας τις οικονομικές δοσοληψίες του ζευγαριού.Τα ακριβά δώρα και η οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση του συντρόφου σου αποτελούν το γνήσιο βαρόμετρο της συμπάθειάς σου γι’ αυτόν .Σπάνια κάποιος δίπλα σου θα παραπονθεί ότι τον αμελείς.

  Σαν Ταύρος μπορείς να ενθαρύνεις απεριόριστα το σύντροφό σου στη πραγματοποίηση των στόχων του.Πίσω από την εικόνα του ήρεμου, συγκρατημένου , πειθαρχημένου ανθρώπου σιγοβράζει ένα ηφαίστειο πάθους και απληστίας..Οι Ταύροι πολύ συχνά δημιουργούν μακροχρόνια σχέδια γι’ αυτούς που αγαπάνε και σιγουρεύονται με την δική τους επέμβαση ότι θα πραγματοποιηθούν.Φυσικά οι Ταύροι είναι εξαιρετικοί μάγειροι Το φαγητό , ακόμα κι ένας καφές , ή ένα γλυκό που προσφέρουν δεν ειναι απλά μια τυπιική φιλοφρόνηση,ή ευγένεια ,αλλά σαφέστατη απόδειξη γνήσιου ενδιαφέροντος για τον άλλο.

 • Tori Spelling

έχουν γενέθλια 212 μέλη.

γιορτάζουν οι: Γλυκερία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...