παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 30.11.2015 έως 06.12.2015
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Η είσοδος της Αφροδίτης στο Σκορπιό στο τέλος της εβδομάδας θα εκκινήσει μία περίοδο που οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, κυρίως σε ερωτικό επίπεδο, θα βρεθούν στο επίκεντρο της ζωής σου. Μετά από μία περίοδο που χρειάστηκε να επέμβεις στην καθημερινότητα σου για να σβήσεις σπίθες που άναβαν και άλλαζαν τα χρονοδιαγράμματα σου, που χρειάστηκε να αλλάξεις συμπεριφορά απέναντι σε συναδέλφους, που έπρεπε να εστιάσεις σε θέματα υγείας και διατροφής, το τοπίο αλλάζει. Αν μάλιστα ρύθμισες και τις οφειλές σου, αν ξεπέρασες άγχη σχετικά με πληρωμές και οφειλές, τότε είναι καιρός να απολαύσεις την ερωτική σου ζωή. Σε διαφορετική όμως περίπτωση, καλά θα κάνεις να ανοίξεις τα αισθητήρια σου και να αναζητήσεις τις ευκαιρίες επαγγελματικού περιεχομένου που θα παρουσιαστούν και θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις σε θέματα οικονομικής καθημερινότητας που συνεχίζουν να σε απασχολούν. Αυτή την εβδομάδα πρέπει να δεις τα πράγματα μέσα από μία διαφορετική ματιά, κάτι που αν καταφέρεις, τότε προς το τέλος της εβδομάδας θα βρεθείς μπροστά σε προσκλήσεις-προκλήσεις που δεν μπορείς να αγνοήσεις. 

Ερωτική πρόβλεψη: 25.11.2015 έως 01.12.2015
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)
Εάν δε βγεις από το friend zone καιτώρα, με αυτό το τετράγωνο Ποσειδώνα - Κρόνου στον 11ο και τον 8οοίκο σου αντίστοιχα, δεν ξέρω πότε θα συμβεί, Ταύρε. Διότι έχεις προϊστορία μετο friend zone,και μαζί σου έχω κι εγώ, που τα γράφω τόσα χρόνια και δε λες να το εμπεδώσεις.Αυτή τη φορά, έχω βοηθό την πανσέληνο, που συντελείται στον 2οηλιακό ...
 • Η σκέψη επιστρέφει αυτόνομα σε προηγούμενες σχέσεις/λάθη. Η πίεση στη δουλειά είναι αμέτρητη και ο εγκέφαλος σου σε κατάσταση συγκεχυμένου πανικού. Ποιος μίλησε για ηρεμία, χαλάρωση και κολοκύθια; Από αύριο αυτά (και αν...)!
 • Νοέμβριος

   Υπάρχει ένα γνωστό αστρολογικό ανέκδοτο που ξεκινά με την ερώτηση: «Τι κάνουν τα ζώδια όταν βρίσκονται μπροστά σε ένα βράχο που τους κλείνει το δρόμο;». Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, η απάντηση για το δικό σου αναφέρει ότι θα κάτσεις ακίνητος/η και θα περιμένεις από το βράχο να μετακινηθεί μόνος του. Μήπως υπάρχει κάτι πιο ουσιαστικό σε αυτό το ανέκδοτο, εκτός από την προσπάθεια να διακωμωδήσει το πείσμα σου; Επίτρεψε στον αστρολόγο σου να επιχειρήσει μια εναλλακτική ανάγνωση, με αφορμή το μήνα που ξεδιπλώνεται μπροστά. Έχεις καταλάβει εδώ και καιρό ότι η ρουτίνα σου σε βυθίζει μέρα με την ημέρα σε μια κατάσταση νωχελικής αδιαφορίας. Επαγγελματικοί στόχοι που έχουν κολλήσει γιατί δεν βρίσκεις νόημα να πολεμήσεις γι’ αυτούς ή όνειρα και προγραμματισμοί για το μέλλον που έχουν εκτροχιαστεί είναι συμπτώματα της κατάστασης σου. Όμως, και το σώμα σου ακολουθεί με ένα αίσθημα κόπωσης που δεν μπορείς να καταπολεμήσεις ή με την τάση σου να αδιαφορείς για τη διατροφή σου και να ενδίδεις σε συνήθειες που βλάπτουν. Αν κάποιος έμενε μόνο σε αυτές τις παρατηρήσεις, θα έλεγε ότι απλά έχεις παραιτηθεί. Όμως αυτό δεν είναι αλήθεια. Στη πραγματικότητα είσαι σαν τον/την Ταύρο του ανεκδότου: έχεις παγώσει μπροστά από έναν βράχο, δεν κάνεις καμία κίνηση να τον μετακινήσεις και περιμένεις να εξαφανιστεί. Ο βράχος είναι οι προσδοκίες σου ή, πιο σωστά, οι ανεπιβεβαίωτες, χαμένες προσδοκίες σου. Σηκώνεις το βλέμμα και δεν υπάρχει τίποτα στο παρόν που να σου δίνει έστω  μια μικρή ελπίδα ότι θα πετύχεις τους στόχους που είχες θέσει την τελευταία διετία. Αισθάνεσαι ακόμη εγκλωβισμένος/η στα γρανάζια ενός κοινωνικού περίγυρου που δε σε αφήνει να εργαστείς όπως θα ήθελες και να προοδεύσεις. Επιβιώνεις μέρα με την ημέρα, κάτι που δεν είναι κατακριτέο, αλλά δεν είναι αυτό που είχες σχεδιάσει και που σου αναλογεί με βάση το κόπο σου. Με τον Ποσειδώνα να γυρίζει σε ορθή πορεία (από 19/11) και την παρουσία Αφροδίτης (από 8/11) και Άρη (12/11) στον 6ο ηλιακό οίκο σου, φτάνει η ώρα ενός σοβαρού απολογισμού. Καλείσαι να αξιολογήσεις τον εαυτό σου και να απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα. Πρέπει να συνεχίσεις την προσπάθεια και να γίνεις βορά στα σημεία των καιρών; Πληρώνεσαι με βάση τις δεξιότητες σου; Έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο ώστε να απολαμβάνεις την ημέρα σου; Στο όνομα του σεβασμού ποιων ανθρώπων και ποιων σχέσεων επιβάλλεις στον εαυτό σου αυτή την ιώβεια υπομονή που σε διαλύει εκ των έσω; Ήδη από το προηγούμενο μήνα ξεκίνησε μια περίοδος της ζωής σου που επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου θα είναι να δημιουργείς, να ξεχωρίζεις μέσα από τις πράξεις και τις δεξιότητες σου και να νιώθεις υπερήφανος/η για τον εαυτό σου. Όμως για να συμβούν τα παραπάνω πρέπει να πρώτα από όλα εσύ να σε δεις με καθαρό βλέμμα και να σε εκτιμήσεις. Γιατί σε αντίθετη περίπτωση σε τι διαφέρεις ακριβώς από το βράχο που στέκεται στο δρόμο σου;  

 • 2015

  ΔΙΑΣ: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8 και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Με τον Δία να συνεχίζει να βρίσκεται από το προηγούμενο έτος στον πολύ προσωπικό 4ο οίκο σου, αυτό που αναζητάς είναι η σιγουριά, η γαλήνη και η ασφάλεια. Η οικογένεια και τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα είναι αυτά στα οποία θα μπορείς να στηριχτείς και θα βρίσκεις την ανταπόκριση και την υποστήριξη που έχεις ανάγκη ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου είναι η ιδανική στιγμή για να ψάξεις να βρεις λύσεις για ένα ζήτημα που αφορά το σπίτι ή να κάνεις ξεκαθάρισμα σε κάποιο οικογενειακό ζήτημα που σε βασανίζει.  Η σταθεροποίηση και η ασφάλεια αποτελούν τα βασικά σου αιτήματα και αυτό όχι μόνο θα το βιώσεις ακόμα πιο έντονο μέσα στους πρώτους μήνες του έτους, αλλά θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι πολύ κοντά στην εκπλήρωση τους. Γι ‘αυτό το λόγο επιβάλλεται η συντήρηση δυνάμεων και η επικέντρωση στις εσωτερικές σου ανάγκες. Πρόσεξε όμως μην γίνεις υπερβολικά εσωστρεφής και να απομακρύνεις με τη στάση σου ανθρώπους που πραγματικά νοιάζονται για εσένα.

  Με την είσοδο του Δία στην Παρθένο  από τις 11 Αυγούστου το σκηνικό αλλάζει και βρίσκεις το κουράγιο να εκφράσεις τις επιθυμίες σου, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να δημιουργήσεις. Μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή τη διέλευση για να αξιοποιήσεις τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα και -γιατί όχι- να αναγνωριστείς γι'αυτά. Ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον σενάριο είναι η εμφάνιση ενός κεραυνοβόλου έρωτα ή μιας γνωριμίας η οποία θα σε κάνει να νιώσεις και πάλι ο εαυτός σου και να ανακτήσεις την χαμένη αυτοπεποίθηση σου. Το στοίχημα είναι να καταφέρεις να αφεθείς στην παιχνιδιάρικη και πιο ανέμελη πλευρά του εαυτού σου χωρίς να οδηγηθείς σε υπερβολές και ανώριμες συμπεριφορές.

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

  Με τον Κρόνο στον Τοξότη έχεις ήδη αρχίσει να αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να συμβιβάσεις τις αξίες τις δικές σου με των άλλων, αλλά και ότι υπάρχουν στιγμές που δε μπορείς να αποφύγεις την κρίση μέσα σε μια σχέση όσο κι αν θέλεις να διατηρείς την αρμονία και τους τύπους. Οι διαφορές με τον άλλον μπαίνουν στο μικροσκόπιο και δε μπορείς να τις αγνοήσεις καθώς διαπιστώνεις ότι σας χωρίζουν πολλά περισσότερα από όσα θεωρούσες ότι σας ενώνουν. Επιπλέον, ζητήματα εμπιστοσύνης συνεχίζουν να σε απασχολούν και αυτό σημαίνει ότι δυσκολεύεσαι να μείνεις στην πρώτη εικόνα που σου δίνει ο άλλος αλλά προσπαθείς να ερευνείς τα κίνητρα και τις βαθύτερες σκέψεις του.

  Με την επιστροφή του Κρόνου στο Σκορπιό μέσα στο καλοκαίρι οι σχέσεις περνάνε από ένα ακόμα τεστ αντοχής και απαιτείται μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σου για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα προκύψουν χωρίς να έχεις σημαντικές απώλειες. Ίσως να μη μπορέσεις να αποφύγεις τις συγκρούσεις και ίσως κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες να δείχνουν πως έφτασαν στο τέλος τους αφού τα εμπόδια πλέον μοιάζουν ανυπέρβλητα και νιώθεις ότι δεν υπάρχει νόημα να προσπαθήσεις για κάτι.  Ενδεχομένως, ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σου έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από εσένα και αισθάνεσαι ότι πρέπει συνεχώς να τους αποδεικνύεις πόσο αξιόπιστος/η είσαι. Εάν θέλεις πραγματικά να διατηρήσεις τις ισσοροπίες, να θυμάσαι ότι πρέπει να αντιμετωπίζεις τον άλλον αλλά και να αντιμετωπίζεσαι σαν ισότιμο μέλος και κυρίως να έχετε ξεκαθαρίσει τι προσδοκίες έχετε ο ένας από τον άλλον.

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

  Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού είναι ένα καμπανάκι που σου λέει πως είναι απαραίτητο να βρεις τους ρυθμούς σου μέσα στην καθημερινότητα, να ασχοληθείς με το σώμα σου και να κάνεις κάτι για να χαλαρώσεις από τα εξαντλητικά ωράρια και το άγχος. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσεις στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου αφού οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ρήγματα.

  Με τις Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, σου ξυπνά η ανάγκη να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος και να νιώσεις μοναδικός/ή είτε δημιουργώντας κάτι το οποίο θα φέρει τη σφραγίδα σου, είτε μέσα από τα μάτια κάποιου εραστή που θα σε απογειώσει. Αν δεν καταφέρεις να το νιώσεις αυτό, τότε ίσως να αντιδράσεις εντελώς απρόβλεπτα ή σπασμωδικά και να εκφράσεις πλευρές του εαυτού σου που οι άλλοι έως τώρα αγνοούσαν.

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου


  Με την Αφροδίτη κυβερνήτη του ζωδίου σου ο έρωτας και η σωματική επαφή αποτελούν τη δεύτερη φύση σου.Αφοσιωμένος και αξιόπιστος .Έχεις το ταλέντο να αντέχεις σε οποιεσδήποτε συνθήκες.Το θέμα της ασφάλειας είναι κομβικό για σένα και στο πυρήνα κάθε σχέσης. Οι Ταύροι στατιστικά έχουν το μικρότερο ποσοστό διαζυγίων ανάμεσα στα 12 ζώδια..Η κοινή περιουσία όπως και η εξάρτησή σου από τη σχέση σε κάνουν εξαιρετικό κτητικό.Έχε πάντα υπ΄ οψιν σου τη παρόρμησή σου να πνίγεις αυτούς που αγαπάς, ή αυτούς που τους προσφέρεις τη φιλία σου.

  Οι σχέσεις μπορούν να είναι περισσότερο εποικοδομητικές και ευχάριστες αν επιτρέπεις στους ανθρώπους που είσαι μαζί τους περισσότερη αυτονομία και ελευθερία.Η Σελήνη βρίσκεται στη καλύτερη θέση της στον Ταύρο και αφού η Σελήνη συμβολίζει το σπίτι και την οικογένεια στο ωροσκόπιο μας, σημαίνει ότι είσαι λάτρης του σπιτιού και της οικογένειας. Σαν Ταύρος πολλές φορές δείχνεις την αγάπη σου αναλαμβάοντας τις οικονομικές δοσοληψίες του ζευγαριού.Τα ακριβά δώρα και η οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση του συντρόφου σου αποτελούν το γνήσιο βαρόμετρο της συμπάθειάς σου γι’ αυτόν .Σπάνια κάποιος δίπλα σου θα παραπονθεί ότι τον αμελείς.

  Σαν Ταύρος μπορείς να ενθαρύνεις απεριόριστα το σύντροφό σου στη πραγματοποίηση των στόχων του.Πίσω από την εικόνα του ήρεμου, συγκρατημένου , πειθαρχημένου ανθρώπου σιγοβράζει ένα ηφαίστειο πάθους και απληστίας..Οι Ταύροι πολύ συχνά δημιουργούν μακροχρόνια σχέδια γι’ αυτούς που αγαπάνε και σιγουρεύονται με την δική τους επέμβαση ότι θα πραγματοποιηθούν.Φυσικά οι Ταύροι είναι εξαιρετικοί μάγειροι Το φαγητό , ακόμα κι ένας καφές , ή ένα γλυκό που προσφέρουν δεν ειναι απλά μια τυπιική φιλοφρόνηση,ή ευγένεια ,αλλά σαφέστατη απόδειξη γνήσιου ενδιαφέροντος για τον άλλο.

 • Megan Fox

έχουν γενέθλια 210 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ανδρέας, Ανδριανή

Array

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...