παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 25.05.2015 έως 31.05.2015
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

 Αυτό που καλείσαι να μετριάσεις ή επαναπροσδιορίσεις αυτή την εβδομάδα είναι ο βαθμός της υποκειμενικής σου ματιάς απέναντι στα πράγματα. Η σύνοδος του Άρη με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σου σε κάνει επιρρεπή σε παρορμητικές πράξεις και βιαστικά λόγια, σε κινήσεις που δείχνουν πως δρας και αντιδράς χωρίς να επεξεργαστείς πλήρως την πληροφορία που λαμβάνεις. Ίσως βέβαια να προσπαθείς να λειτουργήσεις ενστικτωδώς, γιατί θέλεις να διαφοροποιηθείς από προηγούμενες εποχές που κινήθηκες με λογική και επιχειρηματολογία και δεν κατάφερες να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ίσως πάλι να κινείσαι με βάση έναν ενθουσιασμό για μία εξέλιξη που δεν περίμενες ή που μοιάζει με ουρανοκατέβατη και θέλεις να αρπάξεις την ευκαιρία πριν αποδειχτεί απραγματοποίητο όνειρο. Είναι πάλι πιθανό να προσπαθείς να βάλεις στη ζωή σου περιστάσεις που σε απομακρύνουν από μία επανάληψη της καθημερινής ρουτίνας και αυτό αποτελεί αφορμή να αντιπαρατεθείς με ανθρώπους που θεωρούν πως λειτουργείς εντελώς εγωιστικά. Θέλεις όμως να διατηρήσεις κοντά σου ανθρώπους και καταστάσεις που σε κάνουν να νιώθεις σαν μικρό παιδί, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει και σε συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σου, αλλά ίσως να ξεχνάς πως δεν έχεις ακόμα ισορροπήσει την εξωτερική σου εικόνα με όσα λέει το μυαλό σου και όσα αντέχει η καρδιά σου, με αποτέλεσμα οι κινήσεις σου να είναι εντελώς σπασμωδικές, ακόμα και ασυνάρτητες.

Ερωτική πρόβλεψη: 27.05.2015 έως 02.06.2015
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)
LoveFacts(Αστρολόγε μου πότε θα δω μια άσπρη μέρα?)Ανήσουν Αιγόκερως (και καταλαβαίνεις πως δεν είναι και σούπερ μία πρόβλεψη πουαρχίζει έτσι, ναι;) θα σου έλεγα να πατήσεις μία κόντρα στο κεφάλι, να βάλειςκαι τα πορτοκαλί που σε φωτίζουν και να πας κατά Θιβέτ μεριά. Ωστόσο α) εκείτελευταία κουνάει πολύ, γιατί να σε στείλω, τι μου έχεις κάνει; β) υπάρχειπερίπτωση να κλείσεις ...
 • Τις επόμενες μέρες αρκετοί/ες Δίδυμοι θα αισθανθούν μαγκωμένοι/ες, εγκλωβισμένοι/ες, με πεσμένες σωματικές δυνάμεις ή ελάχιστες ψυχολογικές αντοχές. Αν εμφανίσεις αυτά τα συμπτώματα απέφυγε την επαφή με μέλη της οικογενείας σου που μοιάζουν να μην έχουν άλλο ενδιαφέρον στη ζωή από το να σε σχολιάζουν και να κριτικάρουν.
 • Μάιος

  Ο μικρός ανακριτής που κρύβεις μέσα στο κεφάλι σου φαίνεται να έχει πάει διακοπές τις τελευταίες εβδομάδες. Οι αμφιβολίες, η περιέργεια σου και η γνήσια ανάγκη να μαθαίνεις τα πάντα για τα πάντα, ακόμη κι αν δεν σου χρησιμεύουν πουθενά έχουν υποχωρήσει υπό το βάρος πιο γήινων αναγκών όπως: (1) να απολαμβάνεις τη συντροφιά ανθρώπων χωρίς να τους βομβαρδίζεις με αδιάκριτες ερωτήσεις για να κόψεις αντιδράσεις, (2) να επικεντρωθείς στην ανάγκη να βρεις αρκετά χρήματα για να τα ξοδέψεις σε πράγματα που ομορφαίνουν το σώμα σου, την εμφάνιση σου και το περιβάλλον που ζεις και εργάζεσαι, (3) να σχεδιάσεις τις διακοπές σου, να ζητήσεις άδεια από την εργασία σου ή να επιδοθείς σε σύντομες εκδρομές που ανανεώνουν τη  διάθεση σου, (4) να κάνεις σεξ χωρίς να σε βαραίνουν οποιεσδήποτε σκέψεις για το μέλλον – είτε προέρχονται από το δικό σου μυαλό, είτε από το/τη σύντροφο σου. Κάπως έτσι θα συνεχίσει ο μήνας το πρώτο δεκαήμερο, που είναι και αυτό με τις λιγότερες σκοτούρες όπως εύκολα καταλαβαίνεις. Και μετά ξεκίνησε ο πόλεμος… Αυτό που οι περισσότεροι αστρολόγοι θα ακούσεις να χαρακτηρίζουν ως «είσοδος του Άρη στο ζώδιο σου από τις 12/5», δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα μπαράζ εχθροπραξιών με επίκεντρο το συναίσθημα ότι δεν σε σηκώνει το κλίμα. Και το πρώτο σημείο που θα ξεκινήσουν οι μάχες θα είναι το περιβάλλον της εργασίας σου. Τα συνεχή προβλήματα με όσους μοιράζεσαι την ίδια επαγγελματική στέγη και η αίσθηση πως έχουν σε απομονώσει εδώ και μήνες φορτώνοντας σε με επιπλέον ευθύνες από όσες σου αναλογούν, σε κάνει ευέξαπτο/η και έτοιμο/η για καυγά με κάθε αφορμή. Όμως και στη περίπτωση που αναζητάς εργασία, ίσως είναι οι γονείς σου εκείνοι που σου δίνουν αφορμές για να εξαφανίζεσαι από το σπίτι ξημερώματα και να γυρνάς μεσάνυχτα για να αποφύγεις τη σύγκρουση μαζί τους. Όσο για τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σου (από 18/5), εκείνες τις ημέρες θα αισθάνεσαι την ανάγκη να αποτραβηχτείς από τον κόσμο. Πιάνεις τον εαυτό σου να φτιάχνει σενάρια και να προσπαθεί να εξηγήσει αν όλα όσα ζει και μαθαίνει του προσφέρουν ένα νόημα; Κάνεις μια ανασκόπηση όσων σου συνέβησαν τον τελευταίο χρόνο για να δεις πώς θα πορευτείς στη συνέχεια; Και σε αυτό το διάστημα του μήνα είναι που επανέρχεται ο μικρός ανακριτής και σου θέτει την ερώτηση που καθορίζει τη πορεία όλης της υπόλοιπης χρονιάς: μήπως τελικά η πηγή όλων των προβλημάτων και της έντασης σου είναι το γεγονός ότι αποφεύγεις συστηματικά να αφιερώσεις όλο σου το Είναι σε ένα στόχο; Όμως αν έχεις βρεις αυτό που αγαπάς, αυτό που θες να κάνεις, αυτό που δε σε πνίγει (είτε λέγεται επάγγελμα, είτε σχέση, είτε τρόπος ζωής), δεν είναι κρίμα να το αφήσεις να σου φύγει επειδή κάποιοι από το άμεσο περιβάλλον σου διατείνονται ότι «δεν κάνει για εσένα»; Ναι, κρίμα είναι…

 • 2015

  ΔΙΑΣ: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8  και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Ο Δίας μέσα στον 3ο σου οίκο ευνοεί ιδιαίτερα ό,τι έχει να κάνει με γνωριμίες, συζητήσεις, κοινωνικές επαφές, γραπτά και γενικώς με όλα τα αγαπημένα ζητήματα που συνηθίζει να έχει ένας Δίδυμος. Μέχρι τις 10/8 εκμεταλλεύσου το διάστημα για να βγεις έξω, να διευρύνεις τον κύκλο σου και να ανταλλάξεις απόψεις με ενδιαφέροντα άτομα που πιστεύεις ότι έχουν να σου δώσουν κάτι. Νιώθεις περισσότερο από άλλες φορές ότι γίνεσαι κατανοητός/ή στους γύρω σου, επομένως μη διστάσεις να εκφράσεις ακριβώς αυτό που σκέφτεσαι. Η παγίδα βρίσκεται στο γεγονός ότι μπορεί να γίνεις απόλυτος με τις απόψεις και τον τρόπο σκέψης σου και να χάσεις την αντικειμενικότητα που σε χαρακτηρίζει συνήθως. Προσπάθησε να ακούς αυτά που έχουν να σου πουν οι άλλοι και να είσαι πιο διαλλακτικός με τις διαφορετικές απόψεις.

  Με την είσοδο του Δία στην Παρθένο και στον 4ο σου οίκο από τις 11 Αυγούστου, στρέφεσαι στα ζητήματα της οικογένειας και του σπιτιού. Η συναισθηματική σου ασφάλεια αποκτά μεγάλη βαρύτητα και αναζητάς άτομα τα οποία τα οποία θα σε κατανοούν και θα σου προσφέρουν στήριξη και συμπαράσταση. Έχεις την δυνατότητα να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον και να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Είναι πολύ σημαντικό να σταματήσεις για λίγο να περιφέρεσαι χωρίς σκοπό ή να διατηρείς ανούσιες σχέσεις και να νιώσεις επιτέλους ότι ανήκεις κάπου, όσο αυτό κι αν σε τρομάζει. Αυτή η αίσθηση είναι που θα σου δώσει μεγαλύτερη σταθερότητα και δικλείδες ασφαλείας για να ανταπεξέλθεις πιο εύκολα στις προκλήσεις.

   

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

   

  Με τον Κρόνο στον Τοξότη και στον 7ο οίκο σου, οι σχέσεις με τους άλλους αποτελούν το πεδίο μέσα από το οποίο θα επαναπροσδιορίσεις τον εαυτό σου. Οι σχέσεις από δω και στο εξής παύουν να είναι ανάλαφρες και εφήμερες και αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι ότι η δέσμευση συνεπάγεται ευθύνες και υποχρεώσεις. Ο σύντροφος σου απαιτεί ώριμη αντιμετώπιση και κυρίως τη διάθεση να αναγνωρίσεις τα λάθη σου και να είσαι πρόθυμος/η να δουλέψεις σκληρά για να προχωρήσει αυτό που έχετε χτίσει. Αν όμως η σχέση ή οι συνεργασίες σου δεν βασίζονται σε γερά θεμέλια ή έχουν κάνει τον κύκλο τους, τότε να είσαι προετοιμασμένος/η γιατί το ρήγμα ή ακόμα και η κατάρευση θα είναι αναπόφευκτη. Είσαι λοιπόν διατεθειμένος/η να προχωρήσεις σε επισημοποίηση; Eίσαι έτοιμος/η να κάνεις υποχωρήσεις και να χωρέσεις τον άλλον στη ζωή σου μαζί με τις ανάγκες του; Σίγουρα η πίεση είναι μεγάλη και οι αποφάσεις δίκοπο μαχαίρι, όμως θυμήσου ότι όσες σχέσεις δημιουργηθούν τώρα θα σου δώσουν μαθήματα ζωής.

  Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στο Σκορπιό (14/6-17/9) επαναφέρει ζητήματα εργασιακά και καλείσαι ξανά να αποδείξεις ότι ότι πλέον αντιμετωπίζεις την δουλειά σου σαν μια πολύ σοβαρή υπόθεση και είσαι ικανός/η να διεκπεραιώνεις τις πιο απαιτητικές ή βαρετές υποθέσεις ακόμα κι αν στο τέλος της ημέρας κανένας δεν σε επιβραβεύει για αυτό. Δεν έχεις άλλη επιλογή για την ώρα από το να αφοσιωθείς και να δείξεις υπομονή και εργατική διάθεση. Έχε όμως στο νου σου πως πέρα από το πνεύμα, το σώμα έχει κι αυτό τα όρια του και είναι πολύ εύκολο να τα ξεπεράσεις χωρίς να το καταλάβεις. Η ισορροπία και το μέτρο είναι το κλειδί.

   

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

   

  Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού δείχνουν πως ένας έρωτας έρχεται ή φεύγει από τη ζωή σου και πως έχεις την ανάγκη να νιώσεις και πάλι παιδί που θέλεις να διασκεδάσεις, να του κάνουν τα χατήρια και να νιώσεις πως βρίσκεσαι στο επίκεντρο των άλλων. Δυστυχώς μπορεί να απογοητευτείς και να βιώσεις την απόρριψη από το αντικείμενο του πόθου σου ή ένα φιλικό πρόσωπο. Να θυμάσαι όμως πως η αξία σου δεν εξαρτάται από τη γνώμη ή την αποδοχή των άλλων.

  Οι Ηλιακές εκλείψεις λαμβάνουν χώρα στους οίκους 4ο-10ο που συμβολίζουν τον κομβικό άξονα οικογένεια-καριέρα. Θα πρέπει να βρεθεί μια χρυσή τομή που θα συμβιβάζει τις ανάγκες του σπιτιού και της κοντινών σου προσώπων με τις απαιτήσεις της δουλειάς σου οι οποίες ενδεχομένως να σε έχουν επιβαρύνει ιδιαίτερα. Οι σχέσεις σου με άτομα εξουσίας χρειάζονται μεγάλη προσοχή και πρέπει να φροντίσεις ώστε να μη δώσεις αφορμές για σχόλια μιας και η κοινωνική σου εικόνα είναι πολύ σημαντική. Ναι, σίγουρα θέλεις να ανέβεις ψηλά και να κατακτήσεις τους στόχους σου, όμως να είσαι προετοιμασμένος/η γιατί όλα έχουν το τίμημα τους και απαιτούν θυσίες.

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Όπως όλα τα ζώδια του αέρα η κοινωνικότητα βρίσκεται στο DNA σου.Έχεις ανάγκη την ανθρώπινη επαφή,την επικοινωνία, την ανταλλαγή πληροφοριών.Φυσικά και υπάρχουν εσωστρεφείς Δίδυμοι, αλλά είναι σπάνιοι. Συνήθως θέλεις να βρίσκεσαι περιτρυγιρισμένος από ανθρώπους και να συμμετέχεις, ή τουλάχιστον να γνωρίζεις την καθημερινότητά τους.Τίποτα δεν είναι πιο ενδιαφέρον για σένα από ένα κουτσομπολιό, μία πληροφορία,ή ένα νέο που δεν ήξερες. Όχι από απλή περιέργεια, αλλά γιατί έτσι αισθάνεσαι ότι είσαι μέρος ενός μεγαλύτερου δίκτυου ανθρώπων Αναζητάς την συντροφιά προσώπων που όπως εσύ διαθέτουν το ταλέντο της συζήτησης με μια γκάμα θεμάτων που  ξεκινάει από τη τελευταία θεατρική  παράσταση που έκανε πρεμιέρα,περνάει σε ένα ενδιαφέρον βιβλίο που διάβασες  και φτάνει μέχρι τις εξονυχιστικά λεπτομερείς συνθήκες που χώρισε ο καλύτερος φίλος σου.Εννοείται ότι κάποιος μυστικοπαθής , που δυσκολεύεται στη λεκτική επικοινωνία  μπαίνει στο περιθώριο της ζωή σου, αφού η ζωή είναι πολύ μικρή για να περιμένεις πληροφορίες από κάποιον που απαντάει μονολεκτικά. Αντίθετα αισθάνεσαι υπέροχα όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε πολλούς εξωστρεφείς φίλους ώστε να ικανοποιείται η ανάγκη σου για συνεχή ερεθίσματα ώστε να μη πλήττεις. Όσον αφορά τον έρωτα είσαι διστακτικός/η και η μονογαμία δεν αποτελεί απαράβατο στόχο σου. Βαριέσαι αφόρητα να βρίσκεσαι με κάποιον που η ζωή του δεν αλλάζει κάθε τόσο, ή δεν σε εκπλήσσει με τη συμπεριφορά του αποκαλύπτοντάς  σου καινούργιες πλευρές του εαυτού του που δεν υποψιαζόσουν.Εάν πρόκειται να συγκατοικήσεις, να δεσμευτείς, ή να παντρευτείς κάποιον/α  αυτός/ή  θα πρέπει να είναι ευμετάβλητος όπως κι εσύ., κάποιος διατεθειμένος να αλλάζει κάθε τόσο και να παραμένει συνεχώς ενδιαφέρον.Μια καλή συζήτηση βρίσκεται στη κορυφή των προτεραιοτήτων σου ακόμα και-ναι, ναι - πριν από το σεξ. Εάν φέρεις στη μνήμη σου τους ανθρώπους που σου  έκλεψαν τη καρδιά είναι οι έξυπνες παρατηρήσεις, το χιούμορ και τα λεκτικά αερόμπικ τους  που θυμάσαι, παρά τα παθιασμένα φιλιά τους. Επιτυχημένη είναι η σχέση που διαθέτει την κοινωνικότητα της φιλίας και της δίνει διάρκεια  όπως και το γέλιο που την διαπερνάει.Είναι οι αστραπές που διαπερνάνε το μυαλό σου  το καύσιμο που χρειάζεται η καρδιά σου  για να πάρει μπροστά. Μερικές φορές προτιμάς διαδοχικές,  μοναγαμικές σχέσεις γιατί σε αυτή τη ζωή έχεις επιλέξει τη ζωή μιας πεταλούδας-να  φτερουγίζεις διαρκώς δοκιμάζοντας το νέκταρ πολλών λουλουδιών.

 • Αργύρης Αγγέλου

έχουν γενέθλια 172 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...