παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 30.03.2015 έως 05.04.2015
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

 Το ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να σε δυσκολέψει, αφού εκτός από την Αφροδίτη θα βρεθεί και ο Άρης στον Ταύρο και θα φορτώσει τις ημέρες σου με δουλειές και υποχρεώσεις, με βάρη και ευθύνες, με δύσκολο κλίμα στις καθημερινές σου επαφές και συζητήσεις. Ταυτόχρονα, θα αντιλαμβάνεσαι πως βρίσκεσαι σε μία χρονική στιγμή που εξυπηρετείς ανάγκες άλλων, που καλείσαι να στραφείς σε τομείς δράσης που δε σου είναι και τόσο ευχάριστοι και ίσως να δυσκολεύεσαι να τους φέρεις και εις πέρας. Είναι εξίσου πιθανό να έχει προκύψει ένα θέμα υγείας με κοντινό σου πρόσωπο και να πρέπει να διαχειριστείς την όλη κατάσταση μέσα από διακριτικότητα και καλή διάθεση απέναντι σε καταστάσεις που δε σου προκαλούν τέτοια ευγενή συναισθήματα. Προς το τέλος όμως της εβδομάδας, φαίνεται να υπάρχει μία ευκαιρία να κάνεις ένα διάλειμμα και να ασχοληθείς με έναν τομέα που σε ευχαριστεί και διασκεδάζει ή να έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο που ξυπνά τη χαμένη σου δημιουργικότητα. Αν ο έρωτας είναι αυτό που κάνει την εμφάνιση του, τότε να θυμάσαι πως η ένταση με την οποία θα τον βιώσεις, μπορεί να επηρεάζεται και από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητα σου και σε ενοχλούν. 

Ερωτική πρόβλεψη: 25.03.2015 έως 31.03.2015
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)
LoveFacts(Αστρολόγε μου πότε θα δω μια άσπρη μέρα?)Ο κυβερνήτηςσου σε ρόλο θεραπευτή - ναι, τα κάνει αυτά ο Ερμής, είναι πολυτεχνίτης σαν κιεσένα, και δε βαριέται ποτέ την εναλλαγή ρόλων. Έτσι, σήμερα συναντιέται σταΨάρια με τον Χείρωνα, και η χάρη του πληγωμένου θεραπευτή περνά στον πλανήτητης επικοινωνίας και της πληροφορίας. Η σύνοδος συμβαίνει στο επιφανέστεροσημείο του ωροσκοπίου σου, το σημείο ...
 • Όσο περισσότερο λογικός/ή είσαι και κρατάς αποστάσεις ασφαλείας από την τρέλα των συναδέλφων σου (ή μερικών συγγενών σου), τόσο η ζωή φαίνεται να στέλνει περισσότερους/ες τρελούς/ες κι αλλοπαρμένους/ες προς το μέρος σου! Όχι άλλο κάρβουνο!
 • Μάρτιος

  Όλοι μιλάνε για την ανεμελιά των Διδύμων αλλά κανένας δε φαίνεται να κάνει λόγο στην ικανότητα τους να ολοκληρώνουν ότι αναλαμβάνουν να κάνουν. Μια ματιά να ρίξει κανείς στις ιστορίες για το κυβερνήτη του ζωδίου σου, τον Ερμή, θα καταλάβει ότι δεν θα αναλάμβανε ποτέ το ρόλο του κομιστή των μηνυμάτων των θεών αν δεν ένιωθα όλοι βέβαιοι ότι το μήνυμα θα έφτανε στο παραλήπτη. Έτσι λοιπόν και οι εκπρόσωποι του ζώδιου των Διδύμων, μπορεί να ξεχνιέστε λίγο στη πορεία, να παραστρατείτε αριστερά και δεξιά στη διαδρομή, αλλά τελικά εκτελείτε τις αποστολές σας στο έπακρο. Μπορείς λοιπόν να θεωρήσεις το Μάρτιο σαν ένα μήνα ολοκλήρωσης αποστολών, τουλάχιστον σε ό, τι αφορά όλες τις πρακτικές εκκρεμότητες που κουβαλάς από το τελευταίο δίμηνο. Επενδύσεις ή αλλαγές που έκανες στον επαγγελματικό τομέα τώρα ξεκινούν να αποδίδουν. Συμφωνίες ή νέες συνεργασίες φτάνουν στην ολοκλήρωση τους. Οικονομικά ζητήματα, πληρωμές αλλά και χρωστούμενα μπαίνουν σε τροχιά τακτοποίησης. Τι γίνεται όμως και με τα μη πρακτικά ζητήματα της ζωής σου; Εδώ είναι που δυσκολεύει το πράγμα, ειδικά από το δεύτερο μισό του μήνα και μετά. Στο κεφάλαιο ερωτική ζωή, το κλίμα μπορεί να στραβώσει, είτε γιατί εσύ αντιλαμβάνεσαι ότι δεν χωράς σε μια σχέση με τόσα «πρέπει» και τελεσίγραφα, είτε γιατί ο/η σύντροφος σου έχει αρχίσει να δείχνει ένα πρόσωπο διαφορετικό από αυτό που σε γοήτευσε και σε κέρδισε πριν λίγο καιρό. Από την άλλη πλευρά αρχίζεις και αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις εμπλακεί πολύ βαθιά σε προβλήματα και αποφάσεις φίλων σου και έχουν αρχίσει και αναπτύσσονται δεσμοί εξάρτησης που μόνο σε κακό θα σου βγουν σε βάθος χρόνο (εδώ δεν ανέχεσαι να ανακατεύονται στη ζωή σου συγγενείς σου και ο/η σύντροφος σου, θα το επιτρέψεις σε φίλους και γνωστούς;). Σε αυτό το κλίμα έρχεται να κουμπώσει και η πρώτη ηλιακή έκλειψη της χρονιάς – μια έκλειψη που συνιστά μια αργή αλλά σταθερή αλλαγή πορείας στις φιλοδοξίες και τους στόχους σου. Σταδιακά θα έχει όλο και λιγότερη αξία η ποσότητα των ανθρώπων που θα έχεις δίπλα σου και όλο και περισσότερη σημασία η αξία τους. Ναι, θα μπορούσε να πεις πως αυτός είναι ο τρόπος σου για να δείξεις ότι ηρεμείς και κατασταλάζεις πλέον στην ζωή που σου ταιριάζει.

 • 2015

  ΔΙΑΣ: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8  και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Ο Δίας μέσα στον 3ο σου οίκο ευνοεί ιδιαίτερα ό,τι έχει να κάνει με γνωριμίες, συζητήσεις, κοινωνικές επαφές, γραπτά και γενικώς με όλα τα αγαπημένα ζητήματα που συνηθίζει να έχει ένας Δίδυμος. Μέχρι τις 10/8 εκμεταλλεύσου το διάστημα για να βγεις έξω, να διευρύνεις τον κύκλο σου και να ανταλλάξεις απόψεις με ενδιαφέροντα άτομα που πιστεύεις ότι έχουν να σου δώσουν κάτι. Νιώθεις περισσότερο από άλλες φορές ότι γίνεσαι κατανοητός/ή στους γύρω σου, επομένως μη διστάσεις να εκφράσεις ακριβώς αυτό που σκέφτεσαι. Η παγίδα βρίσκεται στο γεγονός ότι μπορεί να γίνεις απόλυτος με τις απόψεις και τον τρόπο σκέψης σου και να χάσεις την αντικειμενικότητα που σε χαρακτηρίζει συνήθως. Προσπάθησε να ακούς αυτά που έχουν να σου πουν οι άλλοι και να είσαι πιο διαλλακτικός με τις διαφορετικές απόψεις.

  Με την είσοδο του Δία στην Παρθένο και στον 4ο σου οίκο από τις 11 Αυγούστου, στρέφεσαι στα ζητήματα της οικογένειας και του σπιτιού. Η συναισθηματική σου ασφάλεια αποκτά μεγάλη βαρύτητα και αναζητάς άτομα τα οποία τα οποία θα σε κατανοούν και θα σου προσφέρουν στήριξη και συμπαράσταση. Έχεις την δυνατότητα να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον και να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Είναι πολύ σημαντικό να σταματήσεις για λίγο να περιφέρεσαι χωρίς σκοπό ή να διατηρείς ανούσιες σχέσεις και να νιώσεις επιτέλους ότι ανήκεις κάπου, όσο αυτό κι αν σε τρομάζει. Αυτή η αίσθηση είναι που θα σου δώσει μεγαλύτερη σταθερότητα και δικλείδες ασφαλείας για να ανταπεξέλθεις πιο εύκολα στις προκλήσεις.

   

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

   

  Με τον Κρόνο στον Τοξότη και στον 7ο οίκο σου, οι σχέσεις με τους άλλους αποτελούν το πεδίο μέσα από το οποίο θα επαναπροσδιορίσεις τον εαυτό σου. Οι σχέσεις από δω και στο εξής παύουν να είναι ανάλαφρες και εφήμερες και αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι ότι η δέσμευση συνεπάγεται ευθύνες και υποχρεώσεις. Ο σύντροφος σου απαιτεί ώριμη αντιμετώπιση και κυρίως τη διάθεση να αναγνωρίσεις τα λάθη σου και να είσαι πρόθυμος/η να δουλέψεις σκληρά για να προχωρήσει αυτό που έχετε χτίσει. Αν όμως η σχέση ή οι συνεργασίες σου δεν βασίζονται σε γερά θεμέλια ή έχουν κάνει τον κύκλο τους, τότε να είσαι προετοιμασμένος/η γιατί το ρήγμα ή ακόμα και η κατάρευση θα είναι αναπόφευκτη. Είσαι λοιπόν διατεθειμένος/η να προχωρήσεις σε επισημοποίηση; Eίσαι έτοιμος/η να κάνεις υποχωρήσεις και να χωρέσεις τον άλλον στη ζωή σου μαζί με τις ανάγκες του; Σίγουρα η πίεση είναι μεγάλη και οι αποφάσεις δίκοπο μαχαίρι, όμως θυμήσου ότι όσες σχέσεις δημιουργηθούν τώρα θα σου δώσουν μαθήματα ζωής.

  Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στο Σκορπιό (14/6-17/9) επαναφέρει ζητήματα εργασιακά και καλείσαι ξανά να αποδείξεις ότι ότι πλέον αντιμετωπίζεις την δουλειά σου σαν μια πολύ σοβαρή υπόθεση και είσαι ικανός/η να διεκπεραιώνεις τις πιο απαιτητικές ή βαρετές υποθέσεις ακόμα κι αν στο τέλος της ημέρας κανένας δεν σε επιβραβεύει για αυτό. Δεν έχεις άλλη επιλογή για την ώρα από το να αφοσιωθείς και να δείξεις υπομονή και εργατική διάθεση. Έχε όμως στο νου σου πως πέρα από το πνεύμα, το σώμα έχει κι αυτό τα όρια του και είναι πολύ εύκολο να τα ξεπεράσεις χωρίς να το καταλάβεις. Η ισορροπία και το μέτρο είναι το κλειδί.

   

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

   

  Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού δείχνουν πως ένας έρωτας έρχεται ή φεύγει από τη ζωή σου και πως έχεις την ανάγκη να νιώσεις και πάλι παιδί που θέλεις να διασκεδάσεις, να του κάνουν τα χατήρια και να νιώσεις πως βρίσκεσαι στο επίκεντρο των άλλων. Δυστυχώς μπορεί να απογοητευτείς και να βιώσεις την απόρριψη από το αντικείμενο του πόθου σου ή ένα φιλικό πρόσωπο. Να θυμάσαι όμως πως η αξία σου δεν εξαρτάται από τη γνώμη ή την αποδοχή των άλλων.

  Οι Ηλιακές εκλείψεις λαμβάνουν χώρα στους οίκους 4ο-10ο που συμβολίζουν τον κομβικό άξονα οικογένεια-καριέρα. Θα πρέπει να βρεθεί μια χρυσή τομή που θα συμβιβάζει τις ανάγκες του σπιτιού και της κοντινών σου προσώπων με τις απαιτήσεις της δουλειάς σου οι οποίες ενδεχομένως να σε έχουν επιβαρύνει ιδιαίτερα. Οι σχέσεις σου με άτομα εξουσίας χρειάζονται μεγάλη προσοχή και πρέπει να φροντίσεις ώστε να μη δώσεις αφορμές για σχόλια μιας και η κοινωνική σου εικόνα είναι πολύ σημαντική. Ναι, σίγουρα θέλεις να ανέβεις ψηλά και να κατακτήσεις τους στόχους σου, όμως να είσαι προετοιμασμένος/η γιατί όλα έχουν το τίμημα τους και απαιτούν θυσίες.

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Όπως όλα τα ζώδια του αέρα η κοινωνικότητα βρίσκεται στο DNA σου.Έχεις ανάγκη την ανθρώπινη επαφή,την επικοινωνία, την ανταλλαγή πληροφοριών.Φυσικά και υπάρχουν εσωστρεφείς Δίδυμοι, αλλά είναι σπάνιοι. Συνήθως θέλεις να βρίσκεσαι περιτρυγιρισμένος από ανθρώπους και να συμμετέχεις, ή τουλάχιστον να γνωρίζεις την καθημερινότητά τους.Τίποτα δεν είναι πιο ενδιαφέρον για σένα από ένα κουτσομπολιό, μία πληροφορία,ή ένα νέο που δεν ήξερες. Όχι από απλή περιέργεια, αλλά γιατί έτσι αισθάνεσαι ότι είσαι μέρος ενός μεγαλύτερου δίκτυου ανθρώπων Αναζητάς την συντροφιά προσώπων που όπως εσύ διαθέτουν το ταλέντο της συζήτησης με μια γκάμα θεμάτων που  ξεκινάει από τη τελευταία θεατρική  παράσταση που έκανε πρεμιέρα,περνάει σε ένα ενδιαφέρον βιβλίο που διάβασες  και φτάνει μέχρι τις εξονυχιστικά λεπτομερείς συνθήκες που χώρισε ο καλύτερος φίλος σου.Εννοείται ότι κάποιος μυστικοπαθής , που δυσκολεύεται στη λεκτική επικοινωνία  μπαίνει στο περιθώριο της ζωή σου, αφού η ζωή είναι πολύ μικρή για να περιμένεις πληροφορίες από κάποιον που απαντάει μονολεκτικά. Αντίθετα αισθάνεσαι υπέροχα όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε πολλούς εξωστρεφείς φίλους ώστε να ικανοποιείται η ανάγκη σου για συνεχή ερεθίσματα ώστε να μη πλήττεις. Όσον αφορά τον έρωτα είσαι διστακτικός/η και η μονογαμία δεν αποτελεί απαράβατο στόχο σου. Βαριέσαι αφόρητα να βρίσκεσαι με κάποιον που η ζωή του δεν αλλάζει κάθε τόσο, ή δεν σε εκπλήσσει με τη συμπεριφορά του αποκαλύπτοντάς  σου καινούργιες πλευρές του εαυτού του που δεν υποψιαζόσουν.Εάν πρόκειται να συγκατοικήσεις, να δεσμευτείς, ή να παντρευτείς κάποιον/α  αυτός/ή  θα πρέπει να είναι ευμετάβλητος όπως κι εσύ., κάποιος διατεθειμένος να αλλάζει κάθε τόσο και να παραμένει συνεχώς ενδιαφέρον.Μια καλή συζήτηση βρίσκεται στη κορυφή των προτεραιοτήτων σου ακόμα και-ναι, ναι - πριν από το σεξ. Εάν φέρεις στη μνήμη σου τους ανθρώπους που σου  έκλεψαν τη καρδιά είναι οι έξυπνες παρατηρήσεις, το χιούμορ και τα λεκτικά αερόμπικ τους  που θυμάσαι, παρά τα παθιασμένα φιλιά τους. Επιτυχημένη είναι η σχέση που διαθέτει την κοινωνικότητα της φιλίας και της δίνει διάρκεια  όπως και το γέλιο που την διαπερνάει.Είναι οι αστραπές που διαπερνάνε το μυαλό σου  το καύσιμο που χρειάζεται η καρδιά σου  για να πάρει μπροστά. Μερικές φορές προτιμάς διαδοχικές,  μοναγαμικές σχέσεις γιατί σε αυτή τη ζωή έχεις επιλέξει τη ζωή μιας πεταλούδας-να  φτερουγίζεις διαρκώς δοκιμάζοντας το νέκταρ πολλών λουλουδιών.

 • Lenny Kravitz

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...