παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 28.09.2015 έως 04.10.2015
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

 Ο ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό μπορεί να σε μπερδεύει σχετικά με τις ισορροπίες που πρέπει να διατηρήσεις ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα, οπότε αυτή την εβδομάδα ίσως να νιώθεις σαν να θέλεις να ξεσπάσεις χωρίς όμως να έχεις προφανή στόχο ή δυνάμεις για να καταφέρεις κάτι τέτοιο. Οι συζητήσεις με το έτερο ήμισυ μπορεί να είναι έντονες και να κρατήσουν πολύ χρόνο, να αποτελέσουν την αφορμή να αντιληφθείς την εικόνα που έχεις στα μάτια της άλλης πλευράς, να έρθεις σε επαφή με την πιθανότητα μίας θυσίας ενός εκ των δύο σας μέσα στη σχέση σας. Από την άλλη όμως πλευρά, η στήριξη σε φίλους και γνωστούς με στόχο να αποφύγεις να εκδηλώσεις τα έντονα συναισθήματα στη σχέση σου αποτελεί μία σύντομη διαφυγή από την πραγματικότητα, αφού μετά από λίγες ημέρες ο προβληματισμός θα είναι και πάλι μπροστά σου. Αν λοιπόν πρέπει να διδαχτείς κάτι αυτή την εβδομάδα, τότε καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να συνδυάσεις λογική και συναίσθημα, ουσία και επιφάνεια, χαλαρές συζητήσεις με βαριές σκέψεις και αντίστροφα. Και αν τελικά δεν αντέχεις να βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που σε περικυκλώνει, τότε φρόντισε να αιτιολογήσεις τις απόψεις σου και όχι να τις εκτοξεύσεις σαν απειλές στους γύρω σου. 

Ερωτική πρόβλεψη: 30.09.2015 έως 06.10.2015
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)
Super Moon P.S.: Ένα από τα πράγματα που αγαπώ στους Δίδυμους (κι αγαπώ πάρα πολλάπράγματα στους Δίδυμους!) είναι πως α) σπανίως περιμένουν την καταστροφή σεσινεμασκόπ, 3-d, dolby surround κλπ και β) ότανκαι αν η καταστροφή έρθει, ακριβώς επειδή την υποτιμούν, την περνούν και πιοελαφριά. Το ίδιο συνέβη και με τη χθεσινή έκλειψη - όλοι ήταν στα πατώματα, καιεσείς, Διδύμια,  στον κόσμο ...
 • Αν αληθεύει ο αστικός μύθος πως ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να περιορίσει έναν/μια Δίδυμο είναι ο ίδιος του/της ο εαυτός, τότε ναι, το τελευταίο καιρό το κάνεις τόσο επιτυχημένα που σχεδόν έχουμε ξεχάσει πως είσαι Δίδυμος. Η ένσταση μου δεν έχει να κάνει με τον περιορισμό, που έμοιαζε απαραίτητος τόσο καιρό ώστε ν' ανταπεξέλθεις στις αυξημένες εργασιακές απαιτήσεις, αλλά με το γεγονός πως άφησες τον εαυτό σου να αφομοιωθεί απ' αυτούς τους ρυθμούς. Κι όταν ένας/μια Δίδυμος ζει για να δουλεύει μόνο, είναι πολύ δυστυχισμένος/η! Σύνελθε!
 • Οκτώβριος

   Θα πρέπει πολλές φορές την ημέρα να νιώθεις ότι ο μόνος τρόπος για να ανταπεξέλθεις στους βαθύτατα πεζούς ανθρώπους που συναντάς παντού γύρω σου είναι να γίνεις ο/η ίδιος/α βαθύτατα επιφανειακός/ή. Και, για να είμαστε ειλικρινείς, αυτός είναι ένας ρόλος που έχεις μάθει να παίζεις στην εντέλεια. Όμως, φτάνουν στιγμές στη ζωή που σε κουράζει αυτό το παιχνίδι συναναστροφών και το μόνο που επιθυμείς είναι να αποσυρθείς σε ένα μέρος που δε θα σκοτίζεται το μυαλό σου με τους προβληματισμούς των γύρω σου, όσο κοντινοί σου κι αν είναι. Ναι, ο Οκτώβριος έρχεται με αυτή ακριβώς την επιθυμία να κλείσεις όλο το κόσμος έξω από εσένα και να κοιτάξεις μόνο τη ψυχή σου, τον εαυτό σου, τις ανάγκες σου (πάρε όποια λέξη σ’ αρέσει από αυτές, το ίδιο κάνει). Αυτή η επιθυμία μπορεί να εκφραστεί είτε κρατώντας σε απόσταση ανθρώπους που σου φορτώνουν τους προβληματισμούς τους λες και είσαι ο είλωτας/ψυχαναλυτής τους, είτε κόβοντας την τακτική επικοινωνία με μέλη της οικογένειας σου που σε εμπλέκουν σε προβλήματα που δεν είναι δικά σου να τα λύσεις. Όμως υπάρχει κάτι πιο σημαντικό που τίθεται σε κίνηση με αφορμή τα παραπάνω γεγονότα. Πέρασες μια διετία που γνώρισες τον εαυτό σου μέσα από τις επιτυχίες σου στο κόσμο «εκεί έξω», δημιούργησες μια καινούργια ταυτότητα (επαγγελματική και προσωπική) σχεδόν εκ του μηδενός και τώρα και τώρα αισθάνεσαι την ανάγκη να στρέψεις τη προσοχή σου μέσα σου. Αυτή τη νέα σου ζωή με ποιους/ες θες να τη μοιράζεσαι; Ποιοι/ες δεν έχουν πια θέση σε αυτή; Καθώς ο Βόρειος Δεσμός θα πορεύεται από αυτό το μήνα και για τα επόμενα δύο χρόνια στον 4ο ηλιακό οίκο σου, θα δημιουργήσεις ένα νέο πλαίσιο σχέσεων, με ανθρώπους που θα αποκαλείς «οικογένεια», όχι γιατί σας συνδέει το ίδιο αίμα, αλλά γιατί εσύ τους επέλεξες.

 • 2015

  ΔΙΑΣ: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8  και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Ο Δίας μέσα στον 3ο σου οίκο ευνοεί ιδιαίτερα ό,τι έχει να κάνει με γνωριμίες, συζητήσεις, κοινωνικές επαφές, γραπτά και γενικώς με όλα τα αγαπημένα ζητήματα που συνηθίζει να έχει ένας Δίδυμος. Μέχρι τις 10/8 εκμεταλλεύσου το διάστημα για να βγεις έξω, να διευρύνεις τον κύκλο σου και να ανταλλάξεις απόψεις με ενδιαφέροντα άτομα που πιστεύεις ότι έχουν να σου δώσουν κάτι. Νιώθεις περισσότερο από άλλες φορές ότι γίνεσαι κατανοητός/ή στους γύρω σου, επομένως μη διστάσεις να εκφράσεις ακριβώς αυτό που σκέφτεσαι. Η παγίδα βρίσκεται στο γεγονός ότι μπορεί να γίνεις απόλυτος με τις απόψεις και τον τρόπο σκέψης σου και να χάσεις την αντικειμενικότητα που σε χαρακτηρίζει συνήθως. Προσπάθησε να ακούς αυτά που έχουν να σου πουν οι άλλοι και να είσαι πιο διαλλακτικός με τις διαφορετικές απόψεις.

  Με την είσοδο του Δία στην Παρθένο και στον 4ο σου οίκο από τις 11 Αυγούστου, στρέφεσαι στα ζητήματα της οικογένειας και του σπιτιού. Η συναισθηματική σου ασφάλεια αποκτά μεγάλη βαρύτητα και αναζητάς άτομα τα οποία τα οποία θα σε κατανοούν και θα σου προσφέρουν στήριξη και συμπαράσταση. Έχεις την δυνατότητα να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον και να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Είναι πολύ σημαντικό να σταματήσεις για λίγο να περιφέρεσαι χωρίς σκοπό ή να διατηρείς ανούσιες σχέσεις και να νιώσεις επιτέλους ότι ανήκεις κάπου, όσο αυτό κι αν σε τρομάζει. Αυτή η αίσθηση είναι που θα σου δώσει μεγαλύτερη σταθερότητα και δικλείδες ασφαλείας για να ανταπεξέλθεις πιο εύκολα στις προκλήσεις.

   

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

   

  Με τον Κρόνο στον Τοξότη και στον 7ο οίκο σου, οι σχέσεις με τους άλλους αποτελούν το πεδίο μέσα από το οποίο θα επαναπροσδιορίσεις τον εαυτό σου. Οι σχέσεις από δω και στο εξής παύουν να είναι ανάλαφρες και εφήμερες και αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι ότι η δέσμευση συνεπάγεται ευθύνες και υποχρεώσεις. Ο σύντροφος σου απαιτεί ώριμη αντιμετώπιση και κυρίως τη διάθεση να αναγνωρίσεις τα λάθη σου και να είσαι πρόθυμος/η να δουλέψεις σκληρά για να προχωρήσει αυτό που έχετε χτίσει. Αν όμως η σχέση ή οι συνεργασίες σου δεν βασίζονται σε γερά θεμέλια ή έχουν κάνει τον κύκλο τους, τότε να είσαι προετοιμασμένος/η γιατί το ρήγμα ή ακόμα και η κατάρευση θα είναι αναπόφευκτη. Είσαι λοιπόν διατεθειμένος/η να προχωρήσεις σε επισημοποίηση; Eίσαι έτοιμος/η να κάνεις υποχωρήσεις και να χωρέσεις τον άλλον στη ζωή σου μαζί με τις ανάγκες του; Σίγουρα η πίεση είναι μεγάλη και οι αποφάσεις δίκοπο μαχαίρι, όμως θυμήσου ότι όσες σχέσεις δημιουργηθούν τώρα θα σου δώσουν μαθήματα ζωής.

  Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στο Σκορπιό (14/6-17/9) επαναφέρει ζητήματα εργασιακά και καλείσαι ξανά να αποδείξεις ότι ότι πλέον αντιμετωπίζεις την δουλειά σου σαν μια πολύ σοβαρή υπόθεση και είσαι ικανός/η να διεκπεραιώνεις τις πιο απαιτητικές ή βαρετές υποθέσεις ακόμα κι αν στο τέλος της ημέρας κανένας δεν σε επιβραβεύει για αυτό. Δεν έχεις άλλη επιλογή για την ώρα από το να αφοσιωθείς και να δείξεις υπομονή και εργατική διάθεση. Έχε όμως στο νου σου πως πέρα από το πνεύμα, το σώμα έχει κι αυτό τα όρια του και είναι πολύ εύκολο να τα ξεπεράσεις χωρίς να το καταλάβεις. Η ισορροπία και το μέτρο είναι το κλειδί.

   

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

   

  Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού δείχνουν πως ένας έρωτας έρχεται ή φεύγει από τη ζωή σου και πως έχεις την ανάγκη να νιώσεις και πάλι παιδί που θέλεις να διασκεδάσεις, να του κάνουν τα χατήρια και να νιώσεις πως βρίσκεσαι στο επίκεντρο των άλλων. Δυστυχώς μπορεί να απογοητευτείς και να βιώσεις την απόρριψη από το αντικείμενο του πόθου σου ή ένα φιλικό πρόσωπο. Να θυμάσαι όμως πως η αξία σου δεν εξαρτάται από τη γνώμη ή την αποδοχή των άλλων.

  Οι Ηλιακές εκλείψεις λαμβάνουν χώρα στους οίκους 4ο-10ο που συμβολίζουν τον κομβικό άξονα οικογένεια-καριέρα. Θα πρέπει να βρεθεί μια χρυσή τομή που θα συμβιβάζει τις ανάγκες του σπιτιού και της κοντινών σου προσώπων με τις απαιτήσεις της δουλειάς σου οι οποίες ενδεχομένως να σε έχουν επιβαρύνει ιδιαίτερα. Οι σχέσεις σου με άτομα εξουσίας χρειάζονται μεγάλη προσοχή και πρέπει να φροντίσεις ώστε να μη δώσεις αφορμές για σχόλια μιας και η κοινωνική σου εικόνα είναι πολύ σημαντική. Ναι, σίγουρα θέλεις να ανέβεις ψηλά και να κατακτήσεις τους στόχους σου, όμως να είσαι προετοιμασμένος/η γιατί όλα έχουν το τίμημα τους και απαιτούν θυσίες.

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Όπως όλα τα ζώδια του αέρα η κοινωνικότητα βρίσκεται στο DNA σου.Έχεις ανάγκη την ανθρώπινη επαφή,την επικοινωνία, την ανταλλαγή πληροφοριών.Φυσικά και υπάρχουν εσωστρεφείς Δίδυμοι, αλλά είναι σπάνιοι. Συνήθως θέλεις να βρίσκεσαι περιτρυγιρισμένος από ανθρώπους και να συμμετέχεις, ή τουλάχιστον να γνωρίζεις την καθημερινότητά τους.Τίποτα δεν είναι πιο ενδιαφέρον για σένα από ένα κουτσομπολιό, μία πληροφορία,ή ένα νέο που δεν ήξερες. Όχι από απλή περιέργεια, αλλά γιατί έτσι αισθάνεσαι ότι είσαι μέρος ενός μεγαλύτερου δίκτυου ανθρώπων Αναζητάς την συντροφιά προσώπων που όπως εσύ διαθέτουν το ταλέντο της συζήτησης με μια γκάμα θεμάτων που  ξεκινάει από τη τελευταία θεατρική  παράσταση που έκανε πρεμιέρα,περνάει σε ένα ενδιαφέρον βιβλίο που διάβασες  και φτάνει μέχρι τις εξονυχιστικά λεπτομερείς συνθήκες που χώρισε ο καλύτερος φίλος σου.Εννοείται ότι κάποιος μυστικοπαθής , που δυσκολεύεται στη λεκτική επικοινωνία  μπαίνει στο περιθώριο της ζωή σου, αφού η ζωή είναι πολύ μικρή για να περιμένεις πληροφορίες από κάποιον που απαντάει μονολεκτικά. Αντίθετα αισθάνεσαι υπέροχα όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε πολλούς εξωστρεφείς φίλους ώστε να ικανοποιείται η ανάγκη σου για συνεχή ερεθίσματα ώστε να μη πλήττεις. Όσον αφορά τον έρωτα είσαι διστακτικός/η και η μονογαμία δεν αποτελεί απαράβατο στόχο σου. Βαριέσαι αφόρητα να βρίσκεσαι με κάποιον που η ζωή του δεν αλλάζει κάθε τόσο, ή δεν σε εκπλήσσει με τη συμπεριφορά του αποκαλύπτοντάς  σου καινούργιες πλευρές του εαυτού του που δεν υποψιαζόσουν.Εάν πρόκειται να συγκατοικήσεις, να δεσμευτείς, ή να παντρευτείς κάποιον/α  αυτός/ή  θα πρέπει να είναι ευμετάβλητος όπως κι εσύ., κάποιος διατεθειμένος να αλλάζει κάθε τόσο και να παραμένει συνεχώς ενδιαφέρον.Μια καλή συζήτηση βρίσκεται στη κορυφή των προτεραιοτήτων σου ακόμα και-ναι, ναι - πριν από το σεξ. Εάν φέρεις στη μνήμη σου τους ανθρώπους που σου  έκλεψαν τη καρδιά είναι οι έξυπνες παρατηρήσεις, το χιούμορ και τα λεκτικά αερόμπικ τους  που θυμάσαι, παρά τα παθιασμένα φιλιά τους. Επιτυχημένη είναι η σχέση που διαθέτει την κοινωνικότητα της φιλίας και της δίνει διάρκεια  όπως και το γέλιο που την διαπερνάει.Είναι οι αστραπές που διαπερνάνε το μυαλό σου  το καύσιμο που χρειάζεται η καρδιά σου  για να πάρει μπροστά. Μερικές φορές προτιμάς διαδοχικές,  μοναγαμικές σχέσεις γιατί σε αυτή τη ζωή έχεις επιλέξει τη ζωή μιας πεταλούδας-να  φτερουγίζεις διαρκώς δοκιμάζοντας το νέκταρ πολλών λουλουδιών.

 • Jamie Oliver

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιερόθεος

Array

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...