παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 26.01.2015 έως 01.02.2015
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)
Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Ερμή, σε συνδυασμό με την αντίθεση με το Δία, είναι μία δύσκολη συγκυρία αφού θα σε προβληματίσει σε συνεννοήσεις και επαφές με άτομα του εξωτερικού ή με ανθρώπους που δε δείχνουν την πρόθεση να μοιραστούν τους προβληματισμούς σου. Μη βιαστείς να κρίνεις ή να κλείσεις συμφωνίες, μην προτρέξεις να χαρακτηρίσεις ανθρώπους και καταστάσεις και πρόσεξε να μην πέσεις στην παγίδα να λάβεις αποφάσεις που θα τις παρουσιάσεις και θα δημιουργήσουν μία εικόνα που θα θέλεις αργότερα να αλλάξεις. Αυτή την εβδομάδα απέφυγε τις μεγάλες δηλώσεις και υποσχέσεις και παρατήρησε προσεκτικά γύρω σου. Θα ανακαλύψεις πολλούς τύπους ανθρώπων που δε γνώριζες πως υπάρχουν, θα φέρεις στην επιφάνεια σκέψεις και απόψεις σου που κρύβονταν τόσο καιρό και πιθανότατα να ανακαλύψεις και συμμάχους που αγνοούσες. Αυτή την εβδομάδα δε χρειάζεται να σταθείς σαν αφεντικό πάνω από άλλα άτομα γύρω σου, αλλά να ζητήσεις τη στήριξη τους, χωρίς όμως να είσαι και βέβαιος/η πως την έχεις. Αυτή την εβδομάδα δημιουργείς εκ νέου συνδέσεις με πρόσωπα που έχετε χαθεί, αφού έχεις την ανάγκη να διαμορφώσεις γύρω σου μία ομάδα που συνεννοείστε χωρίς να χρειάζεται να λέτε και πολλά.
Ερωτική πρόβλεψη: 28.01.2015 έως 03.02.2015
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)
Νόμιζες ότι έβλεπες την ταινία με τον Κρόνο στο Σκορπιό,αλλά τώρα που έχει πλέον περάσει στον Τοξότη αντιλαμβάνεσαι πως έβλεπες μόνο τα«προσεχώς», ταλαίπωρε. Μη μου απελπίζεσαι όμως! Κατ΄αρχήν το αντιλήφθηκεςαμέσως, σπιρτόζικο παιδί του Ερμή γαρ, οπότε έχεις χρόνο. «Να φύγω;» με ρωτάςμε την ελπίδα στο μάτι. Να κάτσεις κάτω για μία φορά στη ζωή σου, απαντώ. Οισχέσεις (όοολες οι σχέσεις, ...
 • Για έναν/μια Δίδυμο, ξεγράφω το παρελθόν δεν σημαίνει ακριβώς ξεχνάω. Αντίθετα η ερμηνεία είναι περισσότερο του στιλ: «Κάτσε και λύσε μόνος/η σου τα συμπλέγματα σου γιατί εγώ έχω καλύτερα πράγματα να κάνω στη ζωή μου! Κι ααααααν τα λύσεις ποτέ, έλα τότε να δούμε αν μπορούμε να συνυπάρξουμε ξανά.». Σήμερα ίσως χρειαστεί να το επαναλάβεις σε μερικούς/ες εκεί έξω.
 • Ιανουάριος

   Ένας/Μια Δίδυμος είναι εξαιρετικός/η σε δύο ρόλους: (1) μπορεί να γίνει υπέρμετρα λογικός/ή, σε σημείο που να σε βγάζει στη σέντρα με τα επιχειρήματα του/της ή (2) μπορεί να ανασκευάζει/μεταστρέφει/παραμορφώνει με το σχολιασμό του/της οποιαδήποτε άποψη εκφράζεις, οδηγώντας σε (όσο είναι ανθρωπίνως δυνατό) κοντά στη παράνοια. Όμως σε περιόδους σαν κι αυτή του Ιανουαρίου, αυτό το έμφυτο ταλέντο σου μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ. Ήδη από την αρχή του μήνα μια σειρά από διαπροσωπικές σου σχέσεις (μεταξύ αυτών και οι οικογενειακές) βρίσκονται σε ένα μεταίχμιο: είσαι έτοιμος/η να κόψεις οριστικά κι αμετάκλητα δεσμούς, να σπάσεις συνεργασίες, να μιλήσεις ανοιχτά για τις στιγμές αδικίας και τις προσβολές που έχεις ζήσει. Παράλληλα όμως, και μόνο στη σκέψη αυτής της απόφασης, αναγκάζεσαι να κοιτάξεις μέσα σου, όπως μόνο ένας/μια Δίδυμος μπορεί: αμείλικτα, ψυχρά και σε βάθος (χρόνου, συναισθημάτων, επιλογών). Κι αυτή η προοπτική σε τρομάζει, γιατί κανείς δε μπορεί να καταλάβει πόσο εύκολο είναι, τόσο να σε διαλύσεις με την λογική σου, όσο και να παραμορφώσεις όσα σου έχουν συμβεί με τις ερμηνείες/δικαιολογίες σου, σε σημείο που ούτε κι εσύ να αναγνωρίζεις τον εαυτό σου. Με απλά λόγια: ειδικά στο πρώτο μισό του μήνα αμφιβάλεις για τις επιλογές σου και το παρόν που αυτές έχουν διαμορφώσει. Ερωτήματα όπως «Έχει νόημα τελικά η προσπάθεια που κάνω;» ή «Θα καταλάβουν ποτέ τις θυσίες μου;» ή «Γιατί επέλεξα αυτή τη ζωή, διάολε;» μπορούν να σε στοιχειώσουν, ακόμη κι αν οι γύρω σου βλέπουν πάντα τη χαμογελαστή, κοινωνική, εργατική σου μάσκα. Από τις 13/1 όμως ξεκινά μια περίοδος που τα ερωτήματα αυτά υποχωρούν για δύο λόγους. Αρχικά επαγγελματικές ευθύνες αλλά και νέες υποχρεώσεις γεμίζουν το ημερήσιο πρόγραμμα σου, οπότε ο χρόνος για περισυλλογή μειώνεται. Αλλά η σημαντικότερη μεταβολή αφορά τον πρώτο ανάδρομο Ερμή της χρονιάς (από 21/1). Μια αλλαγή λαμβάνει χώρα στο βάθος του μυαλού σου: ίσως τελικά το πρόβλημα σου δεν είναι οι επιλογές που σε οδήγησαν ως εδώ, αλλά το γεγονός ότι αποφεύγεις τις επιλογές που θα σπάσουν το κύκλο αυτής της καθημερινότητας. Και καθώς σκέφτεσαι αυτή την προοπτική, μοιραία θα σκεφτείς και τα πρόσωπα για τα οποία υπομένεις αυτή τη καθημερινότητα. Κάπως έτσι λοιπόν ο Ιανουάριος θα σε οδηγήσει στο κομβικό ερώτημα: αξίζουν ακόμη αυτά τα πρόσωπα την αφοσίωση σου; Μη βιαστείς να απαντήσεις, γιατί από αυτό ίσως και να εξαρτηθεί όλη χρονιά από εδώ και πέρα.

 • 2015

  ΔΙΑΣ: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8  και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Ο Δίας μέσα στον 3ο σου οίκο ευνοεί ιδιαίτερα ό,τι έχει να κάνει με γνωριμίες, συζητήσεις, κοινωνικές επαφές, γραπτά και γενικώς με όλα τα αγαπημένα ζητήματα που συνηθίζει να έχει ένας Δίδυμος. Μέχρι τις 10/8 εκμεταλλεύσου το διάστημα για να βγεις έξω, να διευρύνεις τον κύκλο σου και να ανταλλάξεις απόψεις με ενδιαφέροντα άτομα που πιστεύεις ότι έχουν να σου δώσουν κάτι. Νιώθεις περισσότερο από άλλες φορές ότι γίνεσαι κατανοητός/ή στους γύρω σου, επομένως μη διστάσεις να εκφράσεις ακριβώς αυτό που σκέφτεσαι. Η παγίδα βρίσκεται στο γεγονός ότι μπορεί να γίνεις απόλυτος με τις απόψεις και τον τρόπο σκέψης σου και να χάσεις την αντικειμενικότητα που σε χαρακτηρίζει συνήθως. Προσπάθησε να ακούς αυτά που έχουν να σου πουν οι άλλοι και να είσαι πιο διαλλακτικός με τις διαφορετικές απόψεις.

  Με την είσοδο του Δία στην Παρθένο και στον 4ο σου οίκο από τις 11 Αυγούστου, στρέφεσαι στα ζητήματα της οικογένειας και του σπιτιού. Η συναισθηματική σου ασφάλεια αποκτά μεγάλη βαρύτητα και αναζητάς άτομα τα οποία τα οποία θα σε κατανοούν και θα σου προσφέρουν στήριξη και συμπαράσταση. Έχεις την δυνατότητα να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον και να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Είναι πολύ σημαντικό να σταματήσεις για λίγο να περιφέρεσαι χωρίς σκοπό ή να διατηρείς ανούσιες σχέσεις και να νιώσεις επιτέλους ότι ανήκεις κάπου, όσο αυτό κι αν σε τρομάζει. Αυτή η αίσθηση είναι που θα σου δώσει μεγαλύτερη σταθερότητα και δικλείδες ασφαλείας για να ανταπεξέλθεις πιο εύκολα στις προκλήσεις.

   

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

   

  Με τον Κρόνο στον Τοξότη και στον 7ο οίκο σου, οι σχέσεις με τους άλλους αποτελούν το πεδίο μέσα από το οποίο θα επαναπροσδιορίσεις τον εαυτό σου. Οι σχέσεις από δω και στο εξής παύουν να είναι ανάλαφρες και εφήμερες και αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι ότι η δέσμευση συνεπάγεται ευθύνες και υποχρεώσεις. Ο σύντροφος σου απαιτεί ώριμη αντιμετώπιση και κυρίως τη διάθεση να αναγνωρίσεις τα λάθη σου και να είσαι πρόθυμος/η να δουλέψεις σκληρά για να προχωρήσει αυτό που έχετε χτίσει. Αν όμως η σχέση ή οι συνεργασίες σου δεν βασίζονται σε γερά θεμέλια ή έχουν κάνει τον κύκλο τους, τότε να είσαι προετοιμασμένος/η γιατί το ρήγμα ή ακόμα και η κατάρευση θα είναι αναπόφευκτη. Είσαι λοιπόν διατεθειμένος/η να προχωρήσεις σε επισημοποίηση; Eίσαι έτοιμος/η να κάνεις υποχωρήσεις και να χωρέσεις τον άλλον στη ζωή σου μαζί με τις ανάγκες του; Σίγουρα η πίεση είναι μεγάλη και οι αποφάσεις δίκοπο μαχαίρι, όμως θυμήσου ότι όσες σχέσεις δημιουργηθούν τώρα θα σου δώσουν μαθήματα ζωής.

  Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στο Σκορπιό (14/6-17/9) επαναφέρει ζητήματα εργασιακά και καλείσαι ξανά να αποδείξεις ότι ότι πλέον αντιμετωπίζεις την δουλειά σου σαν μια πολύ σοβαρή υπόθεση και είσαι ικανός/η να διεκπεραιώνεις τις πιο απαιτητικές ή βαρετές υποθέσεις ακόμα κι αν στο τέλος της ημέρας κανένας δεν σε επιβραβεύει για αυτό. Δεν έχεις άλλη επιλογή για την ώρα από το να αφοσιωθείς και να δείξεις υπομονή και εργατική διάθεση. Έχε όμως στο νου σου πως πέρα από το πνεύμα, το σώμα έχει κι αυτό τα όρια του και είναι πολύ εύκολο να τα ξεπεράσεις χωρίς να το καταλάβεις. Η ισορροπία και το μέτρο είναι το κλειδί.

   

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

   

  Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού δείχνουν πως ένας έρωτας έρχεται ή φεύγει από τη ζωή σου και πως έχεις την ανάγκη να νιώσεις και πάλι παιδί που θέλεις να διασκεδάσεις, να του κάνουν τα χατήρια και να νιώσεις πως βρίσκεσαι στο επίκεντρο των άλλων. Δυστυχώς μπορεί να απογοητευτείς και να βιώσεις την απόρριψη από το αντικείμενο του πόθου σου ή ένα φιλικό πρόσωπο. Να θυμάσαι όμως πως η αξία σου δεν εξαρτάται από τη γνώμη ή την αποδοχή των άλλων.

  Οι Ηλιακές εκλείψεις λαμβάνουν χώρα στους οίκους 4ο-10ο που συμβολίζουν τον κομβικό άξονα οικογένεια-καριέρα. Θα πρέπει να βρεθεί μια χρυσή τομή που θα συμβιβάζει τις ανάγκες του σπιτιού και της κοντινών σου προσώπων με τις απαιτήσεις της δουλειάς σου οι οποίες ενδεχομένως να σε έχουν επιβαρύνει ιδιαίτερα. Οι σχέσεις σου με άτομα εξουσίας χρειάζονται μεγάλη προσοχή και πρέπει να φροντίσεις ώστε να μη δώσεις αφορμές για σχόλια μιας και η κοινωνική σου εικόνα είναι πολύ σημαντική. Ναι, σίγουρα θέλεις να ανέβεις ψηλά και να κατακτήσεις τους στόχους σου, όμως να είσαι προετοιμασμένος/η γιατί όλα έχουν το τίμημα τους και απαιτούν θυσίες.

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Όπως όλα τα ζώδια του αέρα η κοινωνικότητα βρίσκεται στο DNA σου.Έχεις ανάγκη την ανθρώπινη επαφή,την επικοινωνία, την ανταλλαγή πληροφοριών.Φυσικά και υπάρχουν εσωστρεφείς Δίδυμοι, αλλά είναι σπάνιοι. Συνήθως θέλεις να βρίσκεσαι περιτρυγιρισμένος από ανθρώπους και να συμμετέχεις, ή τουλάχιστον να γνωρίζεις την καθημερινότητά τους.Τίποτα δεν είναι πιο ενδιαφέρον για σένα από ένα κουτσομπολιό, μία πληροφορία,ή ένα νέο που δεν ήξερες. Όχι από απλή περιέργεια, αλλά γιατί έτσι αισθάνεσαι ότι είσαι μέρος ενός μεγαλύτερου δίκτυου ανθρώπων Αναζητάς την συντροφιά προσώπων που όπως εσύ διαθέτουν το ταλέντο της συζήτησης με μια γκάμα θεμάτων που  ξεκινάει από τη τελευταία θεατρική  παράσταση που έκανε πρεμιέρα,περνάει σε ένα ενδιαφέρον βιβλίο που διάβασες  και φτάνει μέχρι τις εξονυχιστικά λεπτομερείς συνθήκες που χώρισε ο καλύτερος φίλος σου.Εννοείται ότι κάποιος μυστικοπαθής , που δυσκολεύεται στη λεκτική επικοινωνία  μπαίνει στο περιθώριο της ζωή σου, αφού η ζωή είναι πολύ μικρή για να περιμένεις πληροφορίες από κάποιον που απαντάει μονολεκτικά. Αντίθετα αισθάνεσαι υπέροχα όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε πολλούς εξωστρεφείς φίλους ώστε να ικανοποιείται η ανάγκη σου για συνεχή ερεθίσματα ώστε να μη πλήττεις. Όσον αφορά τον έρωτα είσαι διστακτικός/η και η μονογαμία δεν αποτελεί απαράβατο στόχο σου. Βαριέσαι αφόρητα να βρίσκεσαι με κάποιον που η ζωή του δεν αλλάζει κάθε τόσο, ή δεν σε εκπλήσσει με τη συμπεριφορά του αποκαλύπτοντάς  σου καινούργιες πλευρές του εαυτού του που δεν υποψιαζόσουν.Εάν πρόκειται να συγκατοικήσεις, να δεσμευτείς, ή να παντρευτείς κάποιον/α  αυτός/ή  θα πρέπει να είναι ευμετάβλητος όπως κι εσύ., κάποιος διατεθειμένος να αλλάζει κάθε τόσο και να παραμένει συνεχώς ενδιαφέρον.Μια καλή συζήτηση βρίσκεται στη κορυφή των προτεραιοτήτων σου ακόμα και-ναι, ναι - πριν από το σεξ. Εάν φέρεις στη μνήμη σου τους ανθρώπους που σου  έκλεψαν τη καρδιά είναι οι έξυπνες παρατηρήσεις, το χιούμορ και τα λεκτικά αερόμπικ τους  που θυμάσαι, παρά τα παθιασμένα φιλιά τους. Επιτυχημένη είναι η σχέση που διαθέτει την κοινωνικότητα της φιλίας και της δίνει διάρκεια  όπως και το γέλιο που την διαπερνάει.Είναι οι αστραπές που διαπερνάνε το μυαλό σου  το καύσιμο που χρειάζεται η καρδιά σου  για να πάρει μπροστά. Μερικές φορές προτιμάς διαδοχικές,  μοναγαμικές σχέσεις γιατί σε αυτή τη ζωή έχεις επιλέξει τη ζωή μιας πεταλούδας-να  φτερουγίζεις διαρκώς δοκιμάζοντας το νέκταρ πολλών λουλουδιών.

 • Αργύρης Αγγέλου

έχουν γενέθλια 186 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...