παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 31.08.2015 έως 06.09.2015
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

 Επειδή τον τελευταίο καιρό έχεις αρχίσει να έχεις αμφιβολίες για τον τρόπο που λειτουργεί το μυαλό σου, ειδικά σε σχέσεις με συγγενείς ή το έτερο ήμισυ, αυτή την εβδομάδα θα ήθελες να κλείσεις τον ήχο της πραγματικότητας και να ζήσεις μέσα από τις εικόνες και τον ήχο του παράλληλου σύμπαντος σου. Θα μπορούσες λοιπόν να ασχοληθείς μόνο με τη δουλειά σου, θέλοντας να κλείσεις εκκρεμότητες ή να δώσεις απαντήσεις σε θολά τοπία. Θα μπορούσες πάλι να μείνεις στο σπίτι σου θέλοντας να αποφύγεις τις επαφές με ανθρώπους που είναι εύκολο να μεγαλώσουν τις αμφιβολίες και τα άγχη σου. Από την άλλη όμως πλευρά, αν συνεχίσεις να αποφεύγεις την πραγματικότητα ή να ζεις στο δικό σου κόσμο, τότε είναι βέβαιο πως σύντομα θα χάσεις μία ευκαιρία να συζητήσεις κάτι που αρχίζει να είναι πιο εύκολο να φέρεις στην επιφάνεια το πρόβλημα που κουβαλά και να το εξηγήσεις. Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Λέοντα στο τέλος της εβδομάδας και το παραμύθι πρέπει να δώσει τη θέση του στην αληθινή πλευρά της ζωής. Η επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές είναι προ των πυλών, ακόμα και αν δεν έφυγες ποτέ στην πραγματικότητα. 

Ερωτική πρόβλεψη: 02.09.2015 έως 08.09.2015
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)
LoveFacts (Αστρολόγε μουπότε θα δω μια άσπρη μέρα?) Ή που θα είσαι στον κόσμο τον ονειρεμένοτων ξωτικών (duh, συ-νέ-χεια) ή που θα κάνεις διπλά αστρολογικά slam dunk σαν αυτής τηςεβδομάδας. Όπου, αυτή την εβδομάδα, άκου να δεις τι συμβαίνει: Στον 3οσου οίκο, τομέα της επικοινωνίας, έχουμε μία εξαιρετική, εντονότατη και πολύερωτική σύνοδο Αφροδίτης - Άρη, κι αν το θες και σε ...
 • Δίδυμε, το να υποστηρίζεις τόσο φανατικά πως οι επαγγελματικοί σου στόχοι είναι το μόνο που σε απασχολεί αυτή την εποχή, δε φαίνεται να σε βοηθά να κατευνάσεις το άγχος που σου προξενούν κάποιες οικογενειακές σχέσεις που βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί. Μην εκτίθεσαι!
 • Σεπτέμβριος

   Για ένα/μια Δίδυμο η ηρεμία του νου είναι ίσως το υψηλότερο αγαθό. Όταν μπορείς να κρατήσεις αποστάσεις, να αξιολογήσεις τα δεδομένα και να διαχωρίσει το χρήσιμο από το περιττό είσαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στο κόσμο. Αυτή την ηρεμία υπόσχεται το πρώτο διάστημα του Σεπτεμβρίου, με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία (από 5/9) και να γίνεται πλέον ξεκάθαρο ποιοι άνθρωποι, ποιες σχέσεις και ποια στοιχεία του περιβάλλοντος σου σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Όπως θα είναι επίσης ποιο ξεκάθαρο ποιοι είναι εκείνοι τους οποίους πρέπει να διατηρήσεις σε απόσταση ασφαλείας και για το δικό σου καλό αλλά και για το δικό τους. Βέβαια από τις 17/9 ο κυβερνήτης, ο Ερμής, γυρίζει ανάδρομος και η πρότερη ηρεμία του νου δίνει τη θέση της σε μια ανάγκη να επικεντρώσεις την προσοχή σου σε προσωπικά θέματα. Δεν έχεις άλλη επιλογή από το να αφοσιωθείς σε αυτά που κάνεις (είτε πρόκειται για τη δουλειά σου, είτε για την οικογένεια σου και τη σχέση σου), να δείξεις υπομονή και να κλείσεις ανοιχτά μέτωπα και εκκρεμότητες. Αυτό επιτάσσει ο Κρόνος πλέον που μπαίνει για τα καλά στον 7ο οίκο σου και για τα επόμενα δύο χρόνια θα απαιτεί περισσότερη συγκέντρωση και συνέπεια από εσένα. Όμως δεν είναι ο μόνος ο Κρόνος που κάνει παιχνίδι αυτό το μήνα αλλά και η έκλειψη της 13 Σεπτεμβρίου. Να μια έκλειψη που γίνεται στον άξονα της οικογένειας σου και των δικών σου αναγκών και δεν μπορεί να σου πέσει ανάλαφρη όπως ίσως θα ήθελε η διδυμισια φύση σου. Θα πρέπει να βρεις λύσεις σε ζητήματα που σε επιβαρύνουν και να μην βρίσκεις αφορμές που θα γίνουν πατήματα για καυγάδες με την οικογένεια σου, ανωτέρους σου ή και το/τη σύντροφο σου. Κάθε στόχος σου έχει και το κόστος του και το πρώτο διάστημα του χρόνου που πέρασε πήρες μια δυνατή γεύση από κόστη και απώλειες. Και επειδή οι εκλείψεις πάνε σε ζευγάρια, ο Σεπτέμβρης κλείνει με μια σεληνιακή έκλειψη, στις 27/9 που θέλει να σου μιλήσει για το μέλλον. Πιο συγκεκριμένα για ένα μέλλον που πρέπει να εγκαταλείψεις σαν προοπτική, είτε γιατί δεν υπάρχουν πια κοντά σου οι άνθρωποι που πίστευες ότι θα το απαρτίζουν, είτε γιατί η πραγματικότητα το έφθειρε ανεπανόρθωτα. Στη θέση του όμως αν το επιλέξεις μπορεί να υπάρξει κάτι διαφορετικό, κάτι που θα οικοδομήσεις από την αρχή με τις δικές σου δυνάμεις και μόνο. Ένα μέλλον που το ορίζεις εσύ και μόνο. Ωραίο δεν ακούγεται; Μην περιμένεις λοιπόν, ξεκίνα!

 • 2015

  ΔΙΑΣ: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8  και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Ο Δίας μέσα στον 3ο σου οίκο ευνοεί ιδιαίτερα ό,τι έχει να κάνει με γνωριμίες, συζητήσεις, κοινωνικές επαφές, γραπτά και γενικώς με όλα τα αγαπημένα ζητήματα που συνηθίζει να έχει ένας Δίδυμος. Μέχρι τις 10/8 εκμεταλλεύσου το διάστημα για να βγεις έξω, να διευρύνεις τον κύκλο σου και να ανταλλάξεις απόψεις με ενδιαφέροντα άτομα που πιστεύεις ότι έχουν να σου δώσουν κάτι. Νιώθεις περισσότερο από άλλες φορές ότι γίνεσαι κατανοητός/ή στους γύρω σου, επομένως μη διστάσεις να εκφράσεις ακριβώς αυτό που σκέφτεσαι. Η παγίδα βρίσκεται στο γεγονός ότι μπορεί να γίνεις απόλυτος με τις απόψεις και τον τρόπο σκέψης σου και να χάσεις την αντικειμενικότητα που σε χαρακτηρίζει συνήθως. Προσπάθησε να ακούς αυτά που έχουν να σου πουν οι άλλοι και να είσαι πιο διαλλακτικός με τις διαφορετικές απόψεις.

  Με την είσοδο του Δία στην Παρθένο και στον 4ο σου οίκο από τις 11 Αυγούστου, στρέφεσαι στα ζητήματα της οικογένειας και του σπιτιού. Η συναισθηματική σου ασφάλεια αποκτά μεγάλη βαρύτητα και αναζητάς άτομα τα οποία τα οποία θα σε κατανοούν και θα σου προσφέρουν στήριξη και συμπαράσταση. Έχεις την δυνατότητα να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον και να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Είναι πολύ σημαντικό να σταματήσεις για λίγο να περιφέρεσαι χωρίς σκοπό ή να διατηρείς ανούσιες σχέσεις και να νιώσεις επιτέλους ότι ανήκεις κάπου, όσο αυτό κι αν σε τρομάζει. Αυτή η αίσθηση είναι που θα σου δώσει μεγαλύτερη σταθερότητα και δικλείδες ασφαλείας για να ανταπεξέλθεις πιο εύκολα στις προκλήσεις.

   

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

   

  Με τον Κρόνο στον Τοξότη και στον 7ο οίκο σου, οι σχέσεις με τους άλλους αποτελούν το πεδίο μέσα από το οποίο θα επαναπροσδιορίσεις τον εαυτό σου. Οι σχέσεις από δω και στο εξής παύουν να είναι ανάλαφρες και εφήμερες και αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι ότι η δέσμευση συνεπάγεται ευθύνες και υποχρεώσεις. Ο σύντροφος σου απαιτεί ώριμη αντιμετώπιση και κυρίως τη διάθεση να αναγνωρίσεις τα λάθη σου και να είσαι πρόθυμος/η να δουλέψεις σκληρά για να προχωρήσει αυτό που έχετε χτίσει. Αν όμως η σχέση ή οι συνεργασίες σου δεν βασίζονται σε γερά θεμέλια ή έχουν κάνει τον κύκλο τους, τότε να είσαι προετοιμασμένος/η γιατί το ρήγμα ή ακόμα και η κατάρευση θα είναι αναπόφευκτη. Είσαι λοιπόν διατεθειμένος/η να προχωρήσεις σε επισημοποίηση; Eίσαι έτοιμος/η να κάνεις υποχωρήσεις και να χωρέσεις τον άλλον στη ζωή σου μαζί με τις ανάγκες του; Σίγουρα η πίεση είναι μεγάλη και οι αποφάσεις δίκοπο μαχαίρι, όμως θυμήσου ότι όσες σχέσεις δημιουργηθούν τώρα θα σου δώσουν μαθήματα ζωής.

  Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στο Σκορπιό (14/6-17/9) επαναφέρει ζητήματα εργασιακά και καλείσαι ξανά να αποδείξεις ότι ότι πλέον αντιμετωπίζεις την δουλειά σου σαν μια πολύ σοβαρή υπόθεση και είσαι ικανός/η να διεκπεραιώνεις τις πιο απαιτητικές ή βαρετές υποθέσεις ακόμα κι αν στο τέλος της ημέρας κανένας δεν σε επιβραβεύει για αυτό. Δεν έχεις άλλη επιλογή για την ώρα από το να αφοσιωθείς και να δείξεις υπομονή και εργατική διάθεση. Έχε όμως στο νου σου πως πέρα από το πνεύμα, το σώμα έχει κι αυτό τα όρια του και είναι πολύ εύκολο να τα ξεπεράσεις χωρίς να το καταλάβεις. Η ισορροπία και το μέτρο είναι το κλειδί.

   

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

   

  Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού δείχνουν πως ένας έρωτας έρχεται ή φεύγει από τη ζωή σου και πως έχεις την ανάγκη να νιώσεις και πάλι παιδί που θέλεις να διασκεδάσεις, να του κάνουν τα χατήρια και να νιώσεις πως βρίσκεσαι στο επίκεντρο των άλλων. Δυστυχώς μπορεί να απογοητευτείς και να βιώσεις την απόρριψη από το αντικείμενο του πόθου σου ή ένα φιλικό πρόσωπο. Να θυμάσαι όμως πως η αξία σου δεν εξαρτάται από τη γνώμη ή την αποδοχή των άλλων.

  Οι Ηλιακές εκλείψεις λαμβάνουν χώρα στους οίκους 4ο-10ο που συμβολίζουν τον κομβικό άξονα οικογένεια-καριέρα. Θα πρέπει να βρεθεί μια χρυσή τομή που θα συμβιβάζει τις ανάγκες του σπιτιού και της κοντινών σου προσώπων με τις απαιτήσεις της δουλειάς σου οι οποίες ενδεχομένως να σε έχουν επιβαρύνει ιδιαίτερα. Οι σχέσεις σου με άτομα εξουσίας χρειάζονται μεγάλη προσοχή και πρέπει να φροντίσεις ώστε να μη δώσεις αφορμές για σχόλια μιας και η κοινωνική σου εικόνα είναι πολύ σημαντική. Ναι, σίγουρα θέλεις να ανέβεις ψηλά και να κατακτήσεις τους στόχους σου, όμως να είσαι προετοιμασμένος/η γιατί όλα έχουν το τίμημα τους και απαιτούν θυσίες.

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Όπως όλα τα ζώδια του αέρα η κοινωνικότητα βρίσκεται στο DNA σου.Έχεις ανάγκη την ανθρώπινη επαφή,την επικοινωνία, την ανταλλαγή πληροφοριών.Φυσικά και υπάρχουν εσωστρεφείς Δίδυμοι, αλλά είναι σπάνιοι. Συνήθως θέλεις να βρίσκεσαι περιτρυγιρισμένος από ανθρώπους και να συμμετέχεις, ή τουλάχιστον να γνωρίζεις την καθημερινότητά τους.Τίποτα δεν είναι πιο ενδιαφέρον για σένα από ένα κουτσομπολιό, μία πληροφορία,ή ένα νέο που δεν ήξερες. Όχι από απλή περιέργεια, αλλά γιατί έτσι αισθάνεσαι ότι είσαι μέρος ενός μεγαλύτερου δίκτυου ανθρώπων Αναζητάς την συντροφιά προσώπων που όπως εσύ διαθέτουν το ταλέντο της συζήτησης με μια γκάμα θεμάτων που  ξεκινάει από τη τελευταία θεατρική  παράσταση που έκανε πρεμιέρα,περνάει σε ένα ενδιαφέρον βιβλίο που διάβασες  και φτάνει μέχρι τις εξονυχιστικά λεπτομερείς συνθήκες που χώρισε ο καλύτερος φίλος σου.Εννοείται ότι κάποιος μυστικοπαθής , που δυσκολεύεται στη λεκτική επικοινωνία  μπαίνει στο περιθώριο της ζωή σου, αφού η ζωή είναι πολύ μικρή για να περιμένεις πληροφορίες από κάποιον που απαντάει μονολεκτικά. Αντίθετα αισθάνεσαι υπέροχα όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε πολλούς εξωστρεφείς φίλους ώστε να ικανοποιείται η ανάγκη σου για συνεχή ερεθίσματα ώστε να μη πλήττεις. Όσον αφορά τον έρωτα είσαι διστακτικός/η και η μονογαμία δεν αποτελεί απαράβατο στόχο σου. Βαριέσαι αφόρητα να βρίσκεσαι με κάποιον που η ζωή του δεν αλλάζει κάθε τόσο, ή δεν σε εκπλήσσει με τη συμπεριφορά του αποκαλύπτοντάς  σου καινούργιες πλευρές του εαυτού του που δεν υποψιαζόσουν.Εάν πρόκειται να συγκατοικήσεις, να δεσμευτείς, ή να παντρευτείς κάποιον/α  αυτός/ή  θα πρέπει να είναι ευμετάβλητος όπως κι εσύ., κάποιος διατεθειμένος να αλλάζει κάθε τόσο και να παραμένει συνεχώς ενδιαφέρον.Μια καλή συζήτηση βρίσκεται στη κορυφή των προτεραιοτήτων σου ακόμα και-ναι, ναι - πριν από το σεξ. Εάν φέρεις στη μνήμη σου τους ανθρώπους που σου  έκλεψαν τη καρδιά είναι οι έξυπνες παρατηρήσεις, το χιούμορ και τα λεκτικά αερόμπικ τους  που θυμάσαι, παρά τα παθιασμένα φιλιά τους. Επιτυχημένη είναι η σχέση που διαθέτει την κοινωνικότητα της φιλίας και της δίνει διάρκεια  όπως και το γέλιο που την διαπερνάει.Είναι οι αστραπές που διαπερνάνε το μυαλό σου  το καύσιμο που χρειάζεται η καρδιά σου  για να πάρει μπροστά. Μερικές φορές προτιμάς διαδοχικές,  μοναγαμικές σχέσεις γιατί σε αυτή τη ζωή έχεις επιλέξει τη ζωή μιας πεταλούδας-να  φτερουγίζεις διαρκώς δοκιμάζοντας το νέκταρ πολλών λουλουδιών.

 • Αργύρης Αγγέλου

έχουν γενέθλια 184 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πολύδωρας, Άνθιμος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...