παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 29.06.2015 έως 05.07.2015
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

 Η σκληρή Πανσέληνος στον Αιγόκερω αυτή την εβδομάδα μπορεί να σε πιέσει και δυσκολέψει, αφού σε αναγκάζει να κοιτάξεις την πρακτική πλευρά της ζωής που εμπεριέχει έξοδα και χρέη, ευθύνες και υποχρεώσεις που δεν μπορείς να παραβλέπεις. Μια άσχημη εξέλιξη στον εργασιακό τομέα μπορεί να σε πιέσει, να σε ωθήσει να εξετάσεις τι είναι αυτό που πρέπει να μετριάσεις αυτό το καλοκαίρι ώστε να μην οδηγηθείς σε οικονομική καταστροφή. Η σεξουαλική χημεία με το έτερο ήμισυ μπορεί να μοιάζει πλέον με μακρινή ανάμνηση και αυτό είναι ένα σημάδι πως όταν χάνεται η εγκεφαλική επικοινωνία με το/η σύντροφο, τότε δημιουργούνται ανυπέρβλητα εμπόδια. Η απόσταση που θέλεις να λάβεις από ανθρώπους και περιστάσεις αυτή την εβδομάδα είναι μία μορφή προστασίας σου, αφού μπορεί να έχεις αρχίσει να εκτίθεσαι απέναντι σε πρόσωπα που δε θέλεις να σε σκανάρουν ανά πάσα στιγμή. Η αλήθεια είναι πως νιώθεις σαν να έχει αποκτήσει κάποιος/α την ικανότητα να βλέπει κάτω από τα ρούχα σου, μέσα στο μυαλό σου, πίσω από την καρδιά σου και αυτό αρχίζει να σε ενοχλεί έντονα αυτή την εβδομάδα.

 

Ερωτική πρόβλεψη: 01.07.2015 έως 07.07.2015
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)
LoveFacts (Αστρολόγε μουπότε θα δω μια άσπρη μέρα?) Υπάρχει μία συγκεκριμένη φράση στους γάμουςτων καθολικών, και συγκεκριμένα στους όρκους τους. «Tohave, and to hold». Να αποκτήσειςδηλαδή τον άλλο, και να τον κρατήσεις. Και πώς κρατάς τον άλλο; Με τηνπανσέληνο της 2/7 σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, θα μπορούσες να απαντήσεις και «μεχειροπέδες σε μπουντρούμι», και λογικά θα είχες δίκιο. Τις χειροπέδες ...
 • Δίδυμε, όποιος/α κάνει σήμερα το λάθος να εκλάβει τη σιωπή σου για αδυναμία θα βρεθεί αντιμέτωπος με το χειρότερο εαυτό σου. Απλά θες την ηρεμία σου!
 • Ιούλιος

   Μετά από μια πρώτη γεύση του Κρόνου στο Τοξότη που βίωσες το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, ο Ιούλιος σε βρίσκει να μετράς κέρδη και απώλειες. Υπήρξαν ευθύνες που ανταπεξήλθες και άλλες που σε γονάτισαν και προσπαθείς ακόμη να βρεις την ισορροπία σου. Παράλληλα εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά από μεγάλο διάστημα η απαίτηση να οργανωθείς περισσότερο, να μάθεις ανταπεξέρχεσαι στις αποτυχίες και τις απώλειες και το μήνυμα γενικά ήταν: μάθε να ισορροπείς στο ποδήλατο των ευθυνών χωρίς βοηθητικές ρόδες. Ναι, ήταν πολλά μαθήματα για ένα εξάμηνο γι’ αυτό τώρα έχεις ένα χρονικό διάστημα 3 μηνών για να προβείς στις κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις. Σε πρώτο επίπεδο ο Άρης από το Καρκίνο όλο το μήνα σου επισημαίνει ότι το πρώτο βήμα για την αυτάρκεια είναι η λογική διαχείριση των χρημάτων σου. Οικονομικές εξαρτήσεις από γονείς ή/και το/τη σύντροφο σου πρέπει να τοποθετηθούν σε ένα νέο πλαίσιο, δάνεια και χρέη αν υπάρχουν πρέπει να μπουν σε ένα προγραμματισμό (με τις όποιες θυσίες απαιτεί αυτό) και για ένα διάστημα πρέπει η αμοιβή να υπερισχύει της δημιουργικότητας ή της ικανοποίησης στη λίστα των επιθυμιών σου στον επαγγελματικό τομέα. Σε εσωτερικό επίπεδο όμως υπάρχουν πιο ουσιαστικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν και περιλαμβάνουν μάχες μέχρις εσχάτων που καλείσαι να δώσεις. Από τις 24/7 η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στη μηδενική μοίρα της Παρθένου και δεν μπορείς να γυρίζεις τη πλάτη σου σε πληγές του παρελθόντος και φοβίες χρόνων. Τώρα καλείσαι να κοιτάξεις με όσο το δυνατό πιο αντικειμενικό βλέμμα τις διαδρομές της καρδιάς σου, δυσκολίες σε σχέσεις με γονείς αλλά και ερωτικά απωθημένα που ασυνείδητα κατευθύνουν τις επιλογές σου και δε σε αφήνουν να αναπνεύσεις ελεύθερα. Τρεις μέρες αργότερα η επιστροφή του Ουρανού σε ανάδρομη πορεία στο Κριό σε βάζει σε διαδικασία επανεξέτασης των επαγγελματικών επιλόγων σου, των εμμονών σου σε συγκεκριμένα σχέδια και στρατηγικές αλλά και σε ριζική αναδόμηση του κοινωνικού κύκλου σου. Λένε ότι ο θησαυρός του ανθρώπου είναι οι φίλοι του, συνεπώς αναρωτήσου: εσύ ποιους/ες θεωρείς θησαυρούς στη ζωή σου; Αυτούς/ές να τους/τις κρατά κοντά. Οι υπόλοιποι θα διαγραφούν από τα κατάστιχα…

 • 2015

  ΔΙΑΣ: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8  και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Ο Δίας μέσα στον 3ο σου οίκο ευνοεί ιδιαίτερα ό,τι έχει να κάνει με γνωριμίες, συζητήσεις, κοινωνικές επαφές, γραπτά και γενικώς με όλα τα αγαπημένα ζητήματα που συνηθίζει να έχει ένας Δίδυμος. Μέχρι τις 10/8 εκμεταλλεύσου το διάστημα για να βγεις έξω, να διευρύνεις τον κύκλο σου και να ανταλλάξεις απόψεις με ενδιαφέροντα άτομα που πιστεύεις ότι έχουν να σου δώσουν κάτι. Νιώθεις περισσότερο από άλλες φορές ότι γίνεσαι κατανοητός/ή στους γύρω σου, επομένως μη διστάσεις να εκφράσεις ακριβώς αυτό που σκέφτεσαι. Η παγίδα βρίσκεται στο γεγονός ότι μπορεί να γίνεις απόλυτος με τις απόψεις και τον τρόπο σκέψης σου και να χάσεις την αντικειμενικότητα που σε χαρακτηρίζει συνήθως. Προσπάθησε να ακούς αυτά που έχουν να σου πουν οι άλλοι και να είσαι πιο διαλλακτικός με τις διαφορετικές απόψεις.

  Με την είσοδο του Δία στην Παρθένο και στον 4ο σου οίκο από τις 11 Αυγούστου, στρέφεσαι στα ζητήματα της οικογένειας και του σπιτιού. Η συναισθηματική σου ασφάλεια αποκτά μεγάλη βαρύτητα και αναζητάς άτομα τα οποία τα οποία θα σε κατανοούν και θα σου προσφέρουν στήριξη και συμπαράσταση. Έχεις την δυνατότητα να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον και να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Είναι πολύ σημαντικό να σταματήσεις για λίγο να περιφέρεσαι χωρίς σκοπό ή να διατηρείς ανούσιες σχέσεις και να νιώσεις επιτέλους ότι ανήκεις κάπου, όσο αυτό κι αν σε τρομάζει. Αυτή η αίσθηση είναι που θα σου δώσει μεγαλύτερη σταθερότητα και δικλείδες ασφαλείας για να ανταπεξέλθεις πιο εύκολα στις προκλήσεις.

   

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

   

  Με τον Κρόνο στον Τοξότη και στον 7ο οίκο σου, οι σχέσεις με τους άλλους αποτελούν το πεδίο μέσα από το οποίο θα επαναπροσδιορίσεις τον εαυτό σου. Οι σχέσεις από δω και στο εξής παύουν να είναι ανάλαφρες και εφήμερες και αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι ότι η δέσμευση συνεπάγεται ευθύνες και υποχρεώσεις. Ο σύντροφος σου απαιτεί ώριμη αντιμετώπιση και κυρίως τη διάθεση να αναγνωρίσεις τα λάθη σου και να είσαι πρόθυμος/η να δουλέψεις σκληρά για να προχωρήσει αυτό που έχετε χτίσει. Αν όμως η σχέση ή οι συνεργασίες σου δεν βασίζονται σε γερά θεμέλια ή έχουν κάνει τον κύκλο τους, τότε να είσαι προετοιμασμένος/η γιατί το ρήγμα ή ακόμα και η κατάρευση θα είναι αναπόφευκτη. Είσαι λοιπόν διατεθειμένος/η να προχωρήσεις σε επισημοποίηση; Eίσαι έτοιμος/η να κάνεις υποχωρήσεις και να χωρέσεις τον άλλον στη ζωή σου μαζί με τις ανάγκες του; Σίγουρα η πίεση είναι μεγάλη και οι αποφάσεις δίκοπο μαχαίρι, όμως θυμήσου ότι όσες σχέσεις δημιουργηθούν τώρα θα σου δώσουν μαθήματα ζωής.

  Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στο Σκορπιό (14/6-17/9) επαναφέρει ζητήματα εργασιακά και καλείσαι ξανά να αποδείξεις ότι ότι πλέον αντιμετωπίζεις την δουλειά σου σαν μια πολύ σοβαρή υπόθεση και είσαι ικανός/η να διεκπεραιώνεις τις πιο απαιτητικές ή βαρετές υποθέσεις ακόμα κι αν στο τέλος της ημέρας κανένας δεν σε επιβραβεύει για αυτό. Δεν έχεις άλλη επιλογή για την ώρα από το να αφοσιωθείς και να δείξεις υπομονή και εργατική διάθεση. Έχε όμως στο νου σου πως πέρα από το πνεύμα, το σώμα έχει κι αυτό τα όρια του και είναι πολύ εύκολο να τα ξεπεράσεις χωρίς να το καταλάβεις. Η ισορροπία και το μέτρο είναι το κλειδί.

   

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

   

  Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού δείχνουν πως ένας έρωτας έρχεται ή φεύγει από τη ζωή σου και πως έχεις την ανάγκη να νιώσεις και πάλι παιδί που θέλεις να διασκεδάσεις, να του κάνουν τα χατήρια και να νιώσεις πως βρίσκεσαι στο επίκεντρο των άλλων. Δυστυχώς μπορεί να απογοητευτείς και να βιώσεις την απόρριψη από το αντικείμενο του πόθου σου ή ένα φιλικό πρόσωπο. Να θυμάσαι όμως πως η αξία σου δεν εξαρτάται από τη γνώμη ή την αποδοχή των άλλων.

  Οι Ηλιακές εκλείψεις λαμβάνουν χώρα στους οίκους 4ο-10ο που συμβολίζουν τον κομβικό άξονα οικογένεια-καριέρα. Θα πρέπει να βρεθεί μια χρυσή τομή που θα συμβιβάζει τις ανάγκες του σπιτιού και της κοντινών σου προσώπων με τις απαιτήσεις της δουλειάς σου οι οποίες ενδεχομένως να σε έχουν επιβαρύνει ιδιαίτερα. Οι σχέσεις σου με άτομα εξουσίας χρειάζονται μεγάλη προσοχή και πρέπει να φροντίσεις ώστε να μη δώσεις αφορμές για σχόλια μιας και η κοινωνική σου εικόνα είναι πολύ σημαντική. Ναι, σίγουρα θέλεις να ανέβεις ψηλά και να κατακτήσεις τους στόχους σου, όμως να είσαι προετοιμασμένος/η γιατί όλα έχουν το τίμημα τους και απαιτούν θυσίες.

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Όπως όλα τα ζώδια του αέρα η κοινωνικότητα βρίσκεται στο DNA σου.Έχεις ανάγκη την ανθρώπινη επαφή,την επικοινωνία, την ανταλλαγή πληροφοριών.Φυσικά και υπάρχουν εσωστρεφείς Δίδυμοι, αλλά είναι σπάνιοι. Συνήθως θέλεις να βρίσκεσαι περιτρυγιρισμένος από ανθρώπους και να συμμετέχεις, ή τουλάχιστον να γνωρίζεις την καθημερινότητά τους.Τίποτα δεν είναι πιο ενδιαφέρον για σένα από ένα κουτσομπολιό, μία πληροφορία,ή ένα νέο που δεν ήξερες. Όχι από απλή περιέργεια, αλλά γιατί έτσι αισθάνεσαι ότι είσαι μέρος ενός μεγαλύτερου δίκτυου ανθρώπων Αναζητάς την συντροφιά προσώπων που όπως εσύ διαθέτουν το ταλέντο της συζήτησης με μια γκάμα θεμάτων που  ξεκινάει από τη τελευταία θεατρική  παράσταση που έκανε πρεμιέρα,περνάει σε ένα ενδιαφέρον βιβλίο που διάβασες  και φτάνει μέχρι τις εξονυχιστικά λεπτομερείς συνθήκες που χώρισε ο καλύτερος φίλος σου.Εννοείται ότι κάποιος μυστικοπαθής , που δυσκολεύεται στη λεκτική επικοινωνία  μπαίνει στο περιθώριο της ζωή σου, αφού η ζωή είναι πολύ μικρή για να περιμένεις πληροφορίες από κάποιον που απαντάει μονολεκτικά. Αντίθετα αισθάνεσαι υπέροχα όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε πολλούς εξωστρεφείς φίλους ώστε να ικανοποιείται η ανάγκη σου για συνεχή ερεθίσματα ώστε να μη πλήττεις. Όσον αφορά τον έρωτα είσαι διστακτικός/η και η μονογαμία δεν αποτελεί απαράβατο στόχο σου. Βαριέσαι αφόρητα να βρίσκεσαι με κάποιον που η ζωή του δεν αλλάζει κάθε τόσο, ή δεν σε εκπλήσσει με τη συμπεριφορά του αποκαλύπτοντάς  σου καινούργιες πλευρές του εαυτού του που δεν υποψιαζόσουν.Εάν πρόκειται να συγκατοικήσεις, να δεσμευτείς, ή να παντρευτείς κάποιον/α  αυτός/ή  θα πρέπει να είναι ευμετάβλητος όπως κι εσύ., κάποιος διατεθειμένος να αλλάζει κάθε τόσο και να παραμένει συνεχώς ενδιαφέρον.Μια καλή συζήτηση βρίσκεται στη κορυφή των προτεραιοτήτων σου ακόμα και-ναι, ναι - πριν από το σεξ. Εάν φέρεις στη μνήμη σου τους ανθρώπους που σου  έκλεψαν τη καρδιά είναι οι έξυπνες παρατηρήσεις, το χιούμορ και τα λεκτικά αερόμπικ τους  που θυμάσαι, παρά τα παθιασμένα φιλιά τους. Επιτυχημένη είναι η σχέση που διαθέτει την κοινωνικότητα της φιλίας και της δίνει διάρκεια  όπως και το γέλιο που την διαπερνάει.Είναι οι αστραπές που διαπερνάνε το μυαλό σου  το καύσιμο που χρειάζεται η καρδιά σου  για να πάρει μπροστά. Μερικές φορές προτιμάς διαδοχικές,  μοναγαμικές σχέσεις γιατί σε αυτή τη ζωή έχεις επιλέξει τη ζωή μιας πεταλούδας-να  φτερουγίζεις διαρκώς δοκιμάζοντας το νέκταρ πολλών λουλουδιών.

 • Naomi Campbell

έχουν γενέθλια 212 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...