παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 23.11.2015 έως 29.11.2015
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

 Μία έντονη εβδομάδα ξεκινά, αφού καλείσαι να διαχειριστείς διαπροσωπικές σχέσεις που μπορεί να κινούνται μεταξύ δέσμευσης και λύσης. Η απέναντι πλευρά έχει παράπονα τα οποία θα πρέπει να ακούσεις, αλλά χρειάζεται να κουβαλούν και ουσία, λογική και αλήθειες μαζί τους. Αν λοιπόν θεωρείς πως καλείσαι να εμπλακείς σε συζητήσεις, συναντήσεις και δράσεις που δε μιλάνε τη φωνή της λογικής, τότε φρόντισε να εξηγήσεις τον τρόπο που μπορείς να συνεισφέρεις σε αυτά, ώστε να μη χαρακτηριστείς σνομπ, απόμακρος/η και ψυχρός/η. Αν πάλι βρίσκεσαι στο σημείο που η προσωπική σου ζωή ζητά το παρακάτω βήμα, τότε η εμμονή με μία νεκρή σχέση, είναι κάτι που θα πρέπει να εκλογικευτεί από εσένα, αφού μέσα από μία τέτοια επιλογή μπορεί να χάνεις ευκαιρίες να δεις και νέα πρόσωπα γύρω σου. Στον επαγγελματικό τομέα, φαίνεται να δίνεις εξετάσεις μπροστά σε αφεντικά ή μπροστά στον ίδιο σου τον εαυτό, αφού πρέπει να αναλάβεις ευθύνες που τρομάζεις ακόμα και να αναλογιστείς πως μπορούν να υπάρχουν. Τώρα όμως θα φανεί αν ο Κρόνος είναι φόβητρο ή σύμμαχος σου.

Ερωτική πρόβλεψη: 25.11.2015 έως 01.12.2015
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)
Αν θυμάσαι (που σιγά να μηθυμάσαι, αφηρημένε Μεταβλητέ) την προηγούμενη εβδομάδα σου είχα γράψει ότι ηορθοδρόμηση του Ποσειδώνα στο ψηλότερο σημείο του χάρτη σου, στον 10οηλιακό σου οίκο, είναι η δυσάρεστη στιγμή που ίσως συνειδητοποιείς ότι δε χωράςσε ξένα όνειρα. Αυτή την εβδομάδα, α) ο εν λόγω Ποσειδώνας σχηματίζει μίαδυναμική όψη τετραγώνου με τον Κρόνο στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών ...
 • Αν και εξωτερικά δείχνεις ήρεμος/η και χαλαρός/η όπως πάντα, εσωτερικά ο συναισθηματικός αντιδραστήρας σου δουλεύει υπερωρίες. Οικογενειακό ή συναισθηματικό παρελθόν σε ευθεία σύγκρουση με τις ανάγκες του παρόντος και η υπερένταση σου χτυπά την πόρτα!
 • Νοέμβριος

   Υπήρχε μια εποχή που δε σε απογοήτευαν τόσο οι άνθρωπο και ακόμη και τις χειρότερες συμπεριφορές στον χώρο εργασίας σου ή μέσα στην οικογένεια σου, τις αντιμετώπιζες με τη δύναμη της λογικής και την ισχύ των επιχειρημάτων σου. Όμως τους τελευταίους  μήνες κάτι έχει αλλάξει. Έπαψες να ενδιαφέρεσαι αν θα απαντήσεις στις προκλήσεις, τη βλακεία ή την ξεροκεφαλιά των γύρω σου. Κάτι μούδιασε μέσα σου και λες όλο και πιο συχνά «Δεν είναι δική μου δουλειά να μάθω σε οποιονδήποτε τρόπους, συμπεριφορά ή σεβασμό». Όμως μαζί με αυτό το μούδιασμα, έχασες και κάτι ακόμη πιο σημαντικό. Έχεις απωλέσει την επιθυμία να αλλάξεις τις συνθήκες προς το καλύτερο, να μάθεις καινούργια πράγματα, να εξελίξεις τη δουλειά σου, τις σχέσεις σου και τις ιδεές σου. Ο Νοέμβριος είναι υπό μια έννοια ένας μήνας ενδοσκόπησης και αυτοκριτικής. Με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου (από 19/11), ξεκινάς να αποδέχεσαι μερικές σκληρές αληθείες. Ο κόσμος που συναναστρέφεσαι έχει γίνει βρώμικος, άδικος και μοχθηρός – ιδέες, όνειρα, επιθυμίες καταπατούνται από όσους έχουν ισχύ ή κάτω από το βάρος της ανάγκης για επιβίωση. Η οικογένεια σου κάθε άλλο παρά άγια είναι, αφού το τελευταίο εξάμηνο έχεις συνειδητοποιήσει ότι μέσα στην αγκαλία της τα όνειρα σου βιώνουν την πιο βιαίη ασφυξία. Και ο έρωτας; Ο έρωτας δεν φαντάζει τίποτα περισσότερο από μια παιδική φαντασίωση, ένα ξεθωριασμένο όνειρο που δε θυμάσαι παρά μόνο αμυδρά όταν ξυπνάς το πρωί. Το ερώτημα που καλείσαι να θέσεις στον εαυτό σου είναι απλό: «Αν επιμένεις στην παραίτηση ποιος κερδίζει; Εσύ, ή όλοι αυτοί που σε έχουν βλάψει;». Με την Αφροδίτη (από 8/11), αλλά και τον Άρη (από 12/11), να βρίσκονται στον 5ο ηλιακό οίκο σου, έφτασε ο καιρός να καταλάβεις ποια είναι η δική σου θέση σε αυτό το θέατρο του παραλόγου που βιώνεις. Ναι, η ζωή μπορει είναι άδικη – εσύ γιατί θα πρέπει ή να υπομένεις ή να αφομοιωθείς από την αδικία; Οι άνθρωποι είναι ανήθικοι – εσύ γιατι θα πρέπει είτε να τους αποδεχθείς, είτε να απομονωθείς από αυτούς; Πότε επέτρεψες στον εαυτό σου να μασάει από ψεύτικα διλλήματα; Είσαι ένας άνθρωπος με δεξιότητες και υψηλότερη αντίληψη από το μέσο όρο. Προσπαθείς να μαθαίνεις, να εξελίσσεσαι και να μεταδίδεις όσα γνωρίζεις. Έχεις προικιστεί με τη δύναμη να σκέφτεσαι εξίσου δυνατά όσο νιώθεις και δεν αφήνεις τα ρευστά συναισθήματα σου να κυβερνούν τις αποφάσεις σου. Με απλά λόγια είσαι ένα χρήσιμος, σύγχρονος και ερωτεύσιμος άνθρωπος – ένας αντρας/μια γυναίκα που του/της αξίζει η προσοχή και όχι η λύπηση, που τον/τη χαρακτηρίζει η αξία και όχι η θυσία. Βλέπεις, η πραγματική απογοήτευση δεν είναι αυτή που δοκιμάζεις από τους γύρω σου. Είναι αυτή που έχεις επιτρέψει στον εαυτό σου να σε χαρακτηρίζει. Αυτό είναι που καλείσαι να κατανοήσεις και να αποδεχθείς. Αν το καταφέρεις, θα έχεις κάνει ένα τεράστιο βήμα στη προσπάθεια να θυμηθείς ποιος/α πραγματικά είσαι.

 • 2015

  ΔΙΑΣ: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8  και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Ο Δίας μέσα στον 3ο σου οίκο ευνοεί ιδιαίτερα ό,τι έχει να κάνει με γνωριμίες, συζητήσεις, κοινωνικές επαφές, γραπτά και γενικώς με όλα τα αγαπημένα ζητήματα που συνηθίζει να έχει ένας Δίδυμος. Μέχρι τις 10/8 εκμεταλλεύσου το διάστημα για να βγεις έξω, να διευρύνεις τον κύκλο σου και να ανταλλάξεις απόψεις με ενδιαφέροντα άτομα που πιστεύεις ότι έχουν να σου δώσουν κάτι. Νιώθεις περισσότερο από άλλες φορές ότι γίνεσαι κατανοητός/ή στους γύρω σου, επομένως μη διστάσεις να εκφράσεις ακριβώς αυτό που σκέφτεσαι. Η παγίδα βρίσκεται στο γεγονός ότι μπορεί να γίνεις απόλυτος με τις απόψεις και τον τρόπο σκέψης σου και να χάσεις την αντικειμενικότητα που σε χαρακτηρίζει συνήθως. Προσπάθησε να ακούς αυτά που έχουν να σου πουν οι άλλοι και να είσαι πιο διαλλακτικός με τις διαφορετικές απόψεις.

  Με την είσοδο του Δία στην Παρθένο και στον 4ο σου οίκο από τις 11 Αυγούστου, στρέφεσαι στα ζητήματα της οικογένειας και του σπιτιού. Η συναισθηματική σου ασφάλεια αποκτά μεγάλη βαρύτητα και αναζητάς άτομα τα οποία τα οποία θα σε κατανοούν και θα σου προσφέρουν στήριξη και συμπαράσταση. Έχεις την δυνατότητα να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον και να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Είναι πολύ σημαντικό να σταματήσεις για λίγο να περιφέρεσαι χωρίς σκοπό ή να διατηρείς ανούσιες σχέσεις και να νιώσεις επιτέλους ότι ανήκεις κάπου, όσο αυτό κι αν σε τρομάζει. Αυτή η αίσθηση είναι που θα σου δώσει μεγαλύτερη σταθερότητα και δικλείδες ασφαλείας για να ανταπεξέλθεις πιο εύκολα στις προκλήσεις.

   

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

   

  Με τον Κρόνο στον Τοξότη και στον 7ο οίκο σου, οι σχέσεις με τους άλλους αποτελούν το πεδίο μέσα από το οποίο θα επαναπροσδιορίσεις τον εαυτό σου. Οι σχέσεις από δω και στο εξής παύουν να είναι ανάλαφρες και εφήμερες και αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι ότι η δέσμευση συνεπάγεται ευθύνες και υποχρεώσεις. Ο σύντροφος σου απαιτεί ώριμη αντιμετώπιση και κυρίως τη διάθεση να αναγνωρίσεις τα λάθη σου και να είσαι πρόθυμος/η να δουλέψεις σκληρά για να προχωρήσει αυτό που έχετε χτίσει. Αν όμως η σχέση ή οι συνεργασίες σου δεν βασίζονται σε γερά θεμέλια ή έχουν κάνει τον κύκλο τους, τότε να είσαι προετοιμασμένος/η γιατί το ρήγμα ή ακόμα και η κατάρευση θα είναι αναπόφευκτη. Είσαι λοιπόν διατεθειμένος/η να προχωρήσεις σε επισημοποίηση; Eίσαι έτοιμος/η να κάνεις υποχωρήσεις και να χωρέσεις τον άλλον στη ζωή σου μαζί με τις ανάγκες του; Σίγουρα η πίεση είναι μεγάλη και οι αποφάσεις δίκοπο μαχαίρι, όμως θυμήσου ότι όσες σχέσεις δημιουργηθούν τώρα θα σου δώσουν μαθήματα ζωής.

  Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στο Σκορπιό (14/6-17/9) επαναφέρει ζητήματα εργασιακά και καλείσαι ξανά να αποδείξεις ότι ότι πλέον αντιμετωπίζεις την δουλειά σου σαν μια πολύ σοβαρή υπόθεση και είσαι ικανός/η να διεκπεραιώνεις τις πιο απαιτητικές ή βαρετές υποθέσεις ακόμα κι αν στο τέλος της ημέρας κανένας δεν σε επιβραβεύει για αυτό. Δεν έχεις άλλη επιλογή για την ώρα από το να αφοσιωθείς και να δείξεις υπομονή και εργατική διάθεση. Έχε όμως στο νου σου πως πέρα από το πνεύμα, το σώμα έχει κι αυτό τα όρια του και είναι πολύ εύκολο να τα ξεπεράσεις χωρίς να το καταλάβεις. Η ισορροπία και το μέτρο είναι το κλειδί.

   

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

   

  Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού δείχνουν πως ένας έρωτας έρχεται ή φεύγει από τη ζωή σου και πως έχεις την ανάγκη να νιώσεις και πάλι παιδί που θέλεις να διασκεδάσεις, να του κάνουν τα χατήρια και να νιώσεις πως βρίσκεσαι στο επίκεντρο των άλλων. Δυστυχώς μπορεί να απογοητευτείς και να βιώσεις την απόρριψη από το αντικείμενο του πόθου σου ή ένα φιλικό πρόσωπο. Να θυμάσαι όμως πως η αξία σου δεν εξαρτάται από τη γνώμη ή την αποδοχή των άλλων.

  Οι Ηλιακές εκλείψεις λαμβάνουν χώρα στους οίκους 4ο-10ο που συμβολίζουν τον κομβικό άξονα οικογένεια-καριέρα. Θα πρέπει να βρεθεί μια χρυσή τομή που θα συμβιβάζει τις ανάγκες του σπιτιού και της κοντινών σου προσώπων με τις απαιτήσεις της δουλειάς σου οι οποίες ενδεχομένως να σε έχουν επιβαρύνει ιδιαίτερα. Οι σχέσεις σου με άτομα εξουσίας χρειάζονται μεγάλη προσοχή και πρέπει να φροντίσεις ώστε να μη δώσεις αφορμές για σχόλια μιας και η κοινωνική σου εικόνα είναι πολύ σημαντική. Ναι, σίγουρα θέλεις να ανέβεις ψηλά και να κατακτήσεις τους στόχους σου, όμως να είσαι προετοιμασμένος/η γιατί όλα έχουν το τίμημα τους και απαιτούν θυσίες.

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Όπως όλα τα ζώδια του αέρα η κοινωνικότητα βρίσκεται στο DNA σου.Έχεις ανάγκη την ανθρώπινη επαφή,την επικοινωνία, την ανταλλαγή πληροφοριών.Φυσικά και υπάρχουν εσωστρεφείς Δίδυμοι, αλλά είναι σπάνιοι. Συνήθως θέλεις να βρίσκεσαι περιτρυγιρισμένος από ανθρώπους και να συμμετέχεις, ή τουλάχιστον να γνωρίζεις την καθημερινότητά τους.Τίποτα δεν είναι πιο ενδιαφέρον για σένα από ένα κουτσομπολιό, μία πληροφορία,ή ένα νέο που δεν ήξερες. Όχι από απλή περιέργεια, αλλά γιατί έτσι αισθάνεσαι ότι είσαι μέρος ενός μεγαλύτερου δίκτυου ανθρώπων Αναζητάς την συντροφιά προσώπων που όπως εσύ διαθέτουν το ταλέντο της συζήτησης με μια γκάμα θεμάτων που  ξεκινάει από τη τελευταία θεατρική  παράσταση που έκανε πρεμιέρα,περνάει σε ένα ενδιαφέρον βιβλίο που διάβασες  και φτάνει μέχρι τις εξονυχιστικά λεπτομερείς συνθήκες που χώρισε ο καλύτερος φίλος σου.Εννοείται ότι κάποιος μυστικοπαθής , που δυσκολεύεται στη λεκτική επικοινωνία  μπαίνει στο περιθώριο της ζωή σου, αφού η ζωή είναι πολύ μικρή για να περιμένεις πληροφορίες από κάποιον που απαντάει μονολεκτικά. Αντίθετα αισθάνεσαι υπέροχα όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε πολλούς εξωστρεφείς φίλους ώστε να ικανοποιείται η ανάγκη σου για συνεχή ερεθίσματα ώστε να μη πλήττεις. Όσον αφορά τον έρωτα είσαι διστακτικός/η και η μονογαμία δεν αποτελεί απαράβατο στόχο σου. Βαριέσαι αφόρητα να βρίσκεσαι με κάποιον που η ζωή του δεν αλλάζει κάθε τόσο, ή δεν σε εκπλήσσει με τη συμπεριφορά του αποκαλύπτοντάς  σου καινούργιες πλευρές του εαυτού του που δεν υποψιαζόσουν.Εάν πρόκειται να συγκατοικήσεις, να δεσμευτείς, ή να παντρευτείς κάποιον/α  αυτός/ή  θα πρέπει να είναι ευμετάβλητος όπως κι εσύ., κάποιος διατεθειμένος να αλλάζει κάθε τόσο και να παραμένει συνεχώς ενδιαφέρον.Μια καλή συζήτηση βρίσκεται στη κορυφή των προτεραιοτήτων σου ακόμα και-ναι, ναι - πριν από το σεξ. Εάν φέρεις στη μνήμη σου τους ανθρώπους που σου  έκλεψαν τη καρδιά είναι οι έξυπνες παρατηρήσεις, το χιούμορ και τα λεκτικά αερόμπικ τους  που θυμάσαι, παρά τα παθιασμένα φιλιά τους. Επιτυχημένη είναι η σχέση που διαθέτει την κοινωνικότητα της φιλίας και της δίνει διάρκεια  όπως και το γέλιο που την διαπερνάει.Είναι οι αστραπές που διαπερνάνε το μυαλό σου  το καύσιμο που χρειάζεται η καρδιά σου  για να πάρει μπροστά. Μερικές φορές προτιμάς διαδοχικές,  μοναγαμικές σχέσεις γιατί σε αυτή τη ζωή έχεις επιλέξει τη ζωή μιας πεταλούδας-να  φτερουγίζεις διαρκώς δοκιμάζοντας το νέκταρ πολλών λουλουδιών.

 • Naomi Campbell

έχουν γενέθλια 204 μέλη.

Array

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...