παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 12.10.2015 έως 18.10.2015
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

 Αυτό που χρειάζεσαι και πιθανότατα να μπορείς και να επιτύχεις, είναι να προλάβεις να πεις κάτι που στρέφει τα βλέμματα προς το μέρος σου πριν κερδίσει τις εντυπώσεις κάποιος/α Άλλος/η. Αν χρειαστεί να επενδύσεις σε μία συζήτηση που σε οδηγεί σε σκέψεις για αλλαγή της επαγγελματικής σου ρότας, τότε τόλμησε το και μη χάσεις αυτή την ευκαιρία. Αν πάλι πρέπει να επενδύσεις σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σε βάζει στη διαδικασία να αλλάξεις την επαγγελματική σου ιδιότητα, τότε φρόντισε να κάνεις τις κατάλληλες επενδύσεις χωρίς να φοβάσαι μήπως εκτίθεσαι σε οικονομικούς κινδύνους. Αν πάλι απλά προκύπτει μία νέα εργασιακή προοπτική, τότε ρύθμισε το χρόνο σου με τέτοιο τρόπο ώστε να χωρέσουν όλα όσα θέλεις να κάνεις χωρίς να βάζεις στο περιθώριο την προσωπική σου ζωή. Αυτή την εβδομάδα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τον κύκλο επιρροής σου, αρκεί να είσαι σε θέση να αντιληφθείς που υπάρχει πρόκληση και που υπάρχει ευκαιρία. Γιατί, δεν είναι απαραίτητο κάθε φορά που θα προκαλείσαι, να ανοίγεται και μία ευκαιρία μπροστά σου. 

Ερωτική πρόβλεψη: 07.10.2015 έως 13.10.2015
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)
Η είσοδοςτης Αφροδίτης στην Παρθένο, και στον 2ο ηλιακό σου οίκο, φυσικάσημαίνει χρήμα. Σημαίνει αφθονία (ως κατάσταση αλλά, ακόμα πιο βασικά, ωςνοοτροπία). Σημαίνει ύλη, γη, φύση - και η Αφροδίτη στην Παρθένο είναι τοκαλύτερο εισιτήριο για μία επιστροφή σε αυτά. Το Σώμα φυσικά έχει την τιμητικήτου και οι έρωτες που γεννώνται τώρα έχουν μία ιδιαιτέρως γήινη υπόσταση. Στιςυπάρχουσες σχέσεις, η ...
 • Οι ρυθμοί της εγκεφαλικής σου λειτουργίας είναι πεσμένοι σήμερα. Φρόντισε λοιπόν να προειδοποιήσεις τους γύρω σου για την αφηρημάδα σου, τα αργά αντανακλαστικά σου και πως μάλλον θα χρειαστεί να επαναλαμβάνουν πάνω από δύο φορές αυτό που θέλουν από εσένα. Α και μην αποκλείεις να ξυπνάς με πονοκέφαλο σήμερα...
 • Οκτώβριος

   Ας θυμηθούμε κάποια βασικά μαθήματα που φαίνεται ότι έχεις ξεχάσει τελευταία: (1) έχεις δικαίωμα στην απόλαυση, να προσφέρεις αλλά και να σου προσφέρουν ηδονή. Αγνή, σωματική, πρωτόγονη ηδονή. (2) η χρηματική ανταμοιβή για τη δουλειά σου πρέπει να αντικατοπτρίζει όχι μόνο τις εργατοώρες που αφιερώνεις αλλά και το άγχος και το στρες που επιβαρύνεσαι και αν αυτό δε γίνεται, τουλάχιστον πρέπει να απολαμβάνεις το σεβασμό και την εκτίμηση που αντιστοιχούν στο κόπο σου. (3) το σώμα σου είναι αναντικατάστατο – δεν έχεις αναπληρωματικό ούτε να αγοράσει νέο. Με μια πανίσχυρη ομάδα πλανητών (Δίας, Άρης και Αφροδίτη) για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 2ο ηλιακό οίκο σου, όλα τα παραπάνω μαθήματα καλό θα ήταν να μην σου γίνουν παθήματα. Αν είσαι σε μια σχέση που η απόλαυση βγαίνει με το ζόρι, τότε τι ακριβώς περιμένεις να συμβεί για να πας παρακάτω; Ναι, σαφέστατα υπάρχει η αγάπη, το ενδιαφέρον κτλ κτλ αλλά με αυτά τα άψυχα το κορμί δε ξεδιψάει. Το κορμί αποζητά ένα ακόμη πρόθυμο κορμί για να απολαύσει τη ζωντάνια του. Αν πάλι βρίσκεσαι σε ένα χώρο εργασίας που είσαι κατ’ όνομα μόνο εργαζόμενος/η με δικαιώματα και στη πραγματικότητα έχεις γίνει το παιδί για τα θελήματα που ποτέ δε λέει «όχι» σε κανένα, τότε πρόσεξε την ένταση και τη κούραση που συσσωρεύεις γιατί είναι πολύ εύκολο να οδηγήσεις τις αντοχές στα άκρα και το σώμα σου να επαναστατήσει εναντίον σου. Με το Βόρειο Δεσμό να προχωρά σταδιακά από αυτό το μήνα και αυτός στον 2ο ηλιακό οίκο σου, θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι με κάθε τρόπο ότι το όχημα για να απολαύσεις τη ζωή είναι το σώμα σου και οι αισθήσεις σου. Θα πρέπει να μάθεις να του συμπεριφέρεσαι σαν να είναι ναός της ψυχής σου και όχι σαν μηχανισμός που επιτελεί απλά λειτουργίες. Στο χέρι σου είναι να το μάθεις με το καλό τρόπο και όχι τον άσχημο.

 • 2015

  ΔΙΑΣ: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8 και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Με τον Δία να συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο σου μέχρι τις 10 Αυγούστου, είσαι σε μια διαδικασία κατά την οποία συνειδητοποιείς ποιός είσαι, που μπορείς να φτάσεις και τι μπορείς να επιτύχεις. Αισθάνεσαι πλέον καλά με τον εαυτό σου, παρουσιάζεσαι στους άλλους σίγουρος για τις ικανότητες σου και νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή χωρίς να έχεις προσπαθείς πολύ γι'αυτό. Για τους 4 πρώτους μήνες του έτους εκμεταλλεύσου ευκαιρίες κάθε είδους, μην αγνοείς ανθρώπους που συναντάς στο δρόμο σου και προσπάθησε να κερδίσεις όσες πιο πολλές εμπειρίες μπορείς. Από την άλλη πλευρά, μην θεωρείς ούτε στιγμή πως τα γνωρίζεις όλα και πως δεν έχεις την ανάγκη τις συμβουλές κανενός. Οι υπερβολές και η αλαζονεία δεν θα σε πάνε πουθενά, αλλά αντίθετα πρέπει να κατανοήσεις ότι είσαι ένας όπως όλοι και όχι κάποιος ανώτερος ή εκλεκτός. Δες αυτό το διάστημα σαν ευκαιρία να εμπλουτίσεις με εμπειρίες και γνώση και να δεις τα πράγματα από μια εντελώς διαφορετική οπτική που ούτε καν μπορούσες να φανταστείς προηγουμένως.

  Από τις 11 Αυγούστου με τον Δία στο ζώδιο της Παρθένου, η οικονομική και η υλική ασφάλεια θα είναι η προτεραιότητα σου. Δεν αποκλείεται να δεις μια άμεση ανάκαμψη σε ό,τι αφορά οικονομικά ζητήματα ή ακόμα να βάλεις τώρα τους σπόρους για να αποδώσει κάτι στην πορεία, ακόμα κι αν αυτό δεν είναι εμφανές στο παρόν. Επίσης, μη διστάσεις να βγάλεις τα ταλέντα σου στην επιφάνεια και να τα αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ή να βάλεις σε εφαρμογή κάποιο νέο επιχειρηματικό πλάνο. Είναι στη φύση σου να θέλεις να ξοδεύεις, να καλοπερνάς και να απολαμβάνεις, όμως αυτό το διάστημα θα πρέπει να βάλεις ένα όριο για να μην οδηγηθείς σε υπερβολές που θα σου κοστίσουν ακριβά.

   

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

  Με τον Κρόνο στο ζώδιο του Τοξότη αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι την σκληρή πλευρά του έρωτα αφού έρχεσαι αντιμέτωπος/η με ψυχρές συμπεριφορές, αποστασιοποίηση και κριτική με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να ανοιχτείς και να εκφράσεις στους άλλους αυτά που νιώθεις. Η αυτοσυγκράτηση και η επιφυλακτικότητα παίρνουν την θέση της αφέλειας και της ανεμελιάς και πλέον δεν ξέρεις πως να συμπεριφερθείς. Το πιθανότερο είναι να νιώσεις την αναγκή να απομονωθείς ώστε να αποφύγεις τις συγκρούσεις και τις εντάσεις, κάτι το οποίο είναι απόλυτα κατανοητό. Οτιδήποτε καινούργιο θέλεις να δημιουργήσεις τώρα, είτε πρόκειται για σχέση είτε για επαγγελαματικό εγχείρημα, να θυμάσαι ότι θα χρειαστεί επιμονή και σκληρή δουλειά και δεν αποκλείεται να συναντήσει εμπόδια. Όμως στο τέλος θα είναι κάτι το οποίο θα έχει πολύ γερά θεμέλια και αντοχή στο χρόνο. Μην ξεχνάς ότι το καλύτερο για αυτό το διάστημα θα είναι να πράττεις εκ του ασφαλούς και να μην παίρνεις πολύ μεγάλα ρίσκα με άγνωστες συνέπειες.

  Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Σκορπιό (14/6-17/9) επαναφέρει οικογενειακά ζητήματα στο προσκήνιο αλλά και τραύματα του παρελθόντος που δεν έχουν επουλωθεί. Μια μετακόμιση, αναδιοργάνωση του σπιτιού ή ανακαίνηση είναι ορισμένα από τα θέματα που μπορεί να σε απασχολήσουν μέσα στο καλοκαίρι.  Σε ένα βαθύτερο επίπεδο, θα πρέπει να επιλύσεις οριστικά ή να πάρεις αποφάσεις σχετικά με κάποιο άτομο που εμφανίζεται από το παρελθόν και σου αναστατώνει τον εσωτερικό σου κόσμο. Όποια απόφαση κι αν λάβεις, φρόντισε να κρίνεις τα πράγματα όσο πιο αντικειμενικά μπορείς και θυμήσου ότι έχεις ανθρώπους κοντά σου που μπορούν πραγματικά να σε στηρίξουν.

   

   

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

   

  Με τις Σεληνιακές Εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού (4/4 και 28/9) φαίνεται πως αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα μέσα από ένα τελείως διαφορετικό πρίσμα από ότι συνηθίζες έως τώρα και σε αυτό συμβάλουν οι εμπειρίες που βιώσες το τελευταίο διάστημα αλλά και οι άνθρωποι που συναντήσες και με κάποιο τρόπο σου άλλαξαν την κοσμοθεωρία. Γενικά, όσο κι αν σου είναι δύσκολο θα πρέπει να είσαι ανοιχτός και ευέλικτος και να μην φοβηθείς να αλλάξεις γνώμη εάν βλέπεις ότι τα δεδομένα μεταβάλλονται.

  Οι Ηλιακές Εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων (13/9 και 20/3) θα φέρουν στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα τα οποία γίνονται ιδιαίτερα πιεστικά και συνειδητοποιείς ότι είναι απαραίτητο να βάλεις σε τάξη τις εκκρεμότητες σου, ιδιαίτερα ό,τι έχει σχέση με εφορίες, δάνεια και τράπεζες. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, τότε θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις εντάσεις, κρίσεις, παιχνίδια εξουσίας ή ακραίους συναισθηματισμούς. Η ψυχραμία και η εκλογίκευση πρέπει να είναι τα όπλα σου για να ανταπεξέλθεις.

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Ανήκεις στους ευγενείς του ζωδιακού κύκλου. Η συναισθηματική σου αντίδραση είναι τόσο θερμή που δημιουργεί στους γύρω σου την αυτόματη επιθυμία να σου αφοσιωθούν. Παρόλα αυτά είσαι τόσο γεναιόδωρος με τόσους πολλούς τρόπους που μερικές φορές δημιουργείς ανισορροπία στη σχέση «δίνω-παίρνω». Είναι συνηθισμένη η αντίδραση ενός Λέοντα όταν είναι ερωτευμένος: Κατακλύζεις τον αγαπημένο/η με τόσα δώρα που νιώθει άβολα, ενώ προσπαθώντας να ανταποκριθεί στη καταιγίδα των προσφορών σου αρχίζει να αισθάνεται λίγος. Κι όμως αυτή είναι η ενστικτώδης αντίδρασή σου όταν ερωτεύεσαι. Ένας διάσημος αστρολόγος είπε ότι «κανείς δεν ξέρει αληθινά τι σημαίνει να σε αγαπάει κάποιος μέχρι να τον αγαπήσει ένας Λέοντας». Η αφοσίωση όταν η αγάπη σου είναι αληθινή και έχει τις ρίζες της στη καρδιά σου μπορεί να κρατήσει μια ολόκληρη ζωή. Η μεγαλύτερη έκπληξη και σοκ στη ζωή ενός Λέοντα έρχεται όταν ο έρωτας πέσει απο το βάθρο που του έχει στήσει. Τότε κινδυνεύει να γίνει κυνικός και πικρός. Η απόρριψη δεν υπάρχει στο λεξιλογιο σου κι όταν έρθει αποτελεί την ύψιστη δυστυχία. Τότε είναι που εμφανίζεται στη σκηνή η περηφάνεια και όντας απαγοητευμένος σπάνια κάνεις μια δεύτερη προσπάθεια για να διασώσεις τη σχέση. Η αμοιβαιότητα και το συνεχές ενδιαφέρον του άλλου είναι σημαντικά για σένα, αφού μπορείς πολύ εύκολα να αποκαρδιωθείς εάν συνειδητοποιήσεις ότι ο άλλος θεωρεί την πίστη σου αυτονόητη. Χρειάζεσαι να νιώθεις τον έρωτα ζωντανό και μονίμως παρόντα. Η γάτα της ζούγκλας δεν είναι ο πιο πιστός σύντροφος όταν η σχέση αρχίζει να γίνεται ρουτίν, ή όταν αρχίσουν τα σημάδια της κόπωσης να γίνονται εμφανή. Όταν το ιδανικό του έρωτα αρχίζει και σπάει σε κομμάτια τότε το βλέμμα της γάτας αρχίζει να ψάχνει πέρα από τον/την Μοναδικό/ή μέχρι χθες. Η συνεχής ενθάρρυνση, η επιδοκιμασία, τα κομπλιμέντα βοηθάνε να ανθίζει η σχέση και απομακρύνουν το ενδεχόμενο απιστίας, ή τέλους. Αν σε αντιμετωπίζουν με σεβασμό ξέρεις ότι η σχέση αυτή θα διαρκέσει και σε δύσκολες εποχές. Υπάρχει ένα μυστικό στην επιτυχία της σχέσης. Θέλεις να είσαι υπερήφανος για το σύντροφό σου, αρκεί να μη σε επισκιάζει, ή να μη σε αγνοεί. Αφού η λάμψη του Ήλιου μπορεί να καλύψει το φως των άλλων πλανητών, είσαι συνήθως αυτός/ή που έχει το πάνω χέρι στη σχέση. Επίσης είναι πολύ συνηθισμένο το φαινόμενο να ξεκινάς, να τερματίζεις ή και να αλλάξεις τις σχέσεις σου πολύ ξαφνικά και αναπάντεχα. Υπάρχει πάντα μια περίεργη ιστορία για το πως συναντήθηκε ένας Λέων με το σύντροφό του, ή για το πως χώρισε.

 • Gillian Anderson

έχουν γενέθλια 209 μέλη.

Array

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...