παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 31.08.2015 έως 06.09.2015
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

 Η σχεδόν σταματημένη Αφροδίτη στο ζώδιο σου, αφού ετοιμάζεται να επιστρέψει σε ορθή πορεία στο τέλος της εβδομάδας μετά από ένα επίπονο διάστημα σαράντα ημερών, θα σε δυσκολέψει τις επόμενες ημέρες αφού το συναίσθημα δε φαίνεται να ρέει όπως θέλεις, συνήθισες ή ευχόσουν. Βρίσκεσαι μπροστά σε μία στιγμή που πρέπει να διώξεις ανθρώπους, περιστάσεις και όνειρα από τη ζωή σου που δε φαίνεται να είναι πρόθυμα να ακολουθήσουν αυτό που είχες κατά νου για το παρακάτω, και αυτό είναι πάντα κάτι δύσκολο για εσένα αφού προϋποθέτει και επαφή με τις εγωιστικές και αλαζονικές σου τάσεις. Αποδεχόμενος/η πως έπεσες θύμα πλάνης, είναι σαν να λες πως κάνεις λάθη και αυτό σε προβληματίζει αφού θα πρέπει να γίνει μπροστά σε κοινό που διψά να βλέπει τη θνητή σου πλευρά. Λέγοντας πως είσαι και νιώθεις μόνος/η, μοιάζει σαν να παραδέχεσαι πως έχεις ανάγκη από αγάπη και στήριξη και πως δεν είσαι αυτάρκης. Από την άλλη όμως πλευρά, κάνοντας μία αυστηρή αυτοκριτική αυτή την εβδομάδα, θα καταφέρεις να διώξεις ότι τοξικό από γύρω σου και να δώσεις την υπόσχεση για μία νέα αρχή σε ένα κομβικό τομέα της ζωής σου. Έχεις την ευκαιρία να προσελκύσεις σχέσεις, αγάπη και πάθος από γύρω σου, γι αυτό μη μένεις σε περιπτώσεις που εισέπραξες ψέμα, που έζησες πλάνη, που προσέφερες επιφανειακή ευχαρίστηση. Το καλοκαίρι μπορεί να τελειώνει, αλλά το όνειρο μπορεί να συνεχίσει να ζει αν έχει ουσιαστικές βάσεις για να αντέξει και το νέο του περιβάλλον που πρέπει να μεταφερθεί. 

Ερωτική πρόβλεψη: 02.09.2015 έως 08.09.2015
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)
LoveFacts (Αστρολόγε μουπότε θα δω μια άσπρη μέρα?) Έχεις σαρώσει φέτος, οκ; Και σα να μηνέφτανε αυτό το μακρύ, καυτό καλοκαίρι (πώς με βρίσκεις από υπονοούμενα;) να καιτο φθινόπωρο που αρχίζει πώς; Μα, φυσικά, με σύνοδο Αφροδίτης - Άρη στο ζώδιόσου! Είσαι ερωτευμένος με τη ζωή, πρωτίστως, και τίποτα δεν κάνει έναν άνθρωπονα ακτινοβολεί περισσότερο. Είσαι ερωτευμένος με τη ζωή, με ...
 • Είναι μια από αυτές τις μέρες που το να έχεις μια ήρεμη προσωπική ζωή και ταυτόχρονα να είσαι απόλυτα ικανοποιημένος/η από την επαγγελματική σου ρουτίνα μοιάζει άπιαστο όνειρο. Ή η μια, ή η άλλη θα σου τσακίζει το νευρικό σύστημα σήμερα.
 • Σεπτέμβριος

   Ανάδρομη ήταν και πέρασε.. Ναι, από τις 5/9 η Αφροδίτη γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου. Τέρμα στις βραδιές με goth ψυχολογία και συννεφιασμένα βλέμματα. Τέλος στην αμφισβήτηση του εαυτού σου και των δυνατοτήτων σου. Σταδιακά, όσο περνάνε οι μέρες ο δείκτης της ψυχολογία σου θα ανεβαίνει σε όλο και οι υψηλότερες θετικές τιμές. Βέβαια θα πρέπει να βάλεις και εσύ λίγο το χεράκι σου και το μυαλουδάκι σου για να βοηθήσεις τη κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα, με τον Άρη να παραμένει στο ζώδιο σου (μέχρι και τις  25/9) είναι πολύ εύκολο να τα παίρνεις στο κρανίο και να ξεσπάς σα καλοκαιρινό μπουρίνι στους γύρω σου. Ο τσακωμός σου βγαίνει πιο εύκολα από τη συζήτηση. Ο τσαμπουκάς πιο εύκολα από την αδιαφορία. Όμως πρέπει να βάλεις ένα φρένο στις παρορμήσεις σου αυτές, γιατί στόχος είναι η μετάβαση σου σε μια νέα εποχή. Ναι, αυτό είναι το στοίχημα που παίζεται αυτή τη περίοδο: να ανέβεις επίπεδο σε όλους τους τομείς. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να πάρεις αποφάσεις και να λύσεις οριστικά θέματα που έχεις με άτομα που σε κρατάνε πίσω και κλέβουν τη λάμψη σου. Μήπως πρέπει να σκεφτείς ότι είσαι πολύ πιο ικανός/ή για να παραμένεις στην ίδια δουλειά; Μήπως σου αξίζει κάτι καλύτερο στην προσωπική σου ζωή; Μήπως έχεις λιμνάσει πολύ καιρό στα ίδια πρόσωπα και καταστάσεις; Αυτά τα ερωτήματα θέτει ο ανάδρομος Ερμής (από 17/9) – ερωτήματα που αποτελούν ιδανικό χαλί για τις προκλήσεις των εκλείψεων του Σεπτεμβρίου. Πρώτη έρχεται η ηλιακή έκλειψη της 13ης Σεπτεμβρίου και σε καλεί να αποφασίσεις τι έχει ουσία και προτεραιότητα στη ζωή σου. Ό, τι σου προσφέρει ικανοποίηση χωρά σ’ αυτή. Ό, τι όχι, υπάρχουν κι άλλα πράγματα και πρόσωπα που θα στη δώσουν απλόχερα αρκεί να τα αναζητήσεις. Ξέρεις πολύ καλά τι να κάνεις για να βάλεις σε τάξη, όχι μόνο τους λογαριασμούς σου, αλλά και όποιους/ες σε στριμώχνουν στη γωνία για να σε ελέγχουν. Όσο για τη σεληνιακή έκλειψη στις 27/9 που κλείνει το μήνα, έρχεται να προσθέσει ένα ακόμη λιθαράκι στην παραπάνω διαδικασία κάθαρσης, μιλώντας σου ξανά για τη μεγάλη εικόνα της ζωής σου που εκτός από τη πραγματικότητα και το παρόν, μιλά και για το μέλλον και τα όνειρα σου. Αν λοιπόν περιβάλλεσαι από ανθρώπους που τσαλαπατούν τα όνειρα αυτά, ήρθε η ώρα του πολέμου. Κάθε κρίση αντιμετωπίζεται περήφανα μόνο όταν επιτίθεσαι κατά μέτωπο. Τα δίπλα κλειδιά μας τέλειωσαν λοιπόν, η κλειδαριά ανοίγει με σένα και μ’ αυτούς που ξέρουν να πορεύονται μαζί σου. Όλοι οι άλλοι στην απ’ έξω πια. Έχασαν την ευκαιρία τους.

 • 2015

  ΔΙΑΣ: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8 και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Με τον Δία να συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο σου μέχρι τις 10 Αυγούστου, είσαι σε μια διαδικασία κατά την οποία συνειδητοποιείς ποιός είσαι, που μπορείς να φτάσεις και τι μπορείς να επιτύχεις. Αισθάνεσαι πλέον καλά με τον εαυτό σου, παρουσιάζεσαι στους άλλους σίγουρος για τις ικανότητες σου και νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή χωρίς να έχεις προσπαθείς πολύ γι'αυτό. Για τους 4 πρώτους μήνες του έτους εκμεταλλεύσου ευκαιρίες κάθε είδους, μην αγνοείς ανθρώπους που συναντάς στο δρόμο σου και προσπάθησε να κερδίσεις όσες πιο πολλές εμπειρίες μπορείς. Από την άλλη πλευρά, μην θεωρείς ούτε στιγμή πως τα γνωρίζεις όλα και πως δεν έχεις την ανάγκη τις συμβουλές κανενός. Οι υπερβολές και η αλαζονεία δεν θα σε πάνε πουθενά, αλλά αντίθετα πρέπει να κατανοήσεις ότι είσαι ένας όπως όλοι και όχι κάποιος ανώτερος ή εκλεκτός. Δες αυτό το διάστημα σαν ευκαιρία να εμπλουτίσεις με εμπειρίες και γνώση και να δεις τα πράγματα από μια εντελώς διαφορετική οπτική που ούτε καν μπορούσες να φανταστείς προηγουμένως.

  Από τις 11 Αυγούστου με τον Δία στο ζώδιο της Παρθένου, η οικονομική και η υλική ασφάλεια θα είναι η προτεραιότητα σου. Δεν αποκλείεται να δεις μια άμεση ανάκαμψη σε ό,τι αφορά οικονομικά ζητήματα ή ακόμα να βάλεις τώρα τους σπόρους για να αποδώσει κάτι στην πορεία, ακόμα κι αν αυτό δεν είναι εμφανές στο παρόν. Επίσης, μη διστάσεις να βγάλεις τα ταλέντα σου στην επιφάνεια και να τα αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ή να βάλεις σε εφαρμογή κάποιο νέο επιχειρηματικό πλάνο. Είναι στη φύση σου να θέλεις να ξοδεύεις, να καλοπερνάς και να απολαμβάνεις, όμως αυτό το διάστημα θα πρέπει να βάλεις ένα όριο για να μην οδηγηθείς σε υπερβολές που θα σου κοστίσουν ακριβά.

   

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

  Με τον Κρόνο στο ζώδιο του Τοξότη αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι την σκληρή πλευρά του έρωτα αφού έρχεσαι αντιμέτωπος/η με ψυχρές συμπεριφορές, αποστασιοποίηση και κριτική με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να ανοιχτείς και να εκφράσεις στους άλλους αυτά που νιώθεις. Η αυτοσυγκράτηση και η επιφυλακτικότητα παίρνουν την θέση της αφέλειας και της ανεμελιάς και πλέον δεν ξέρεις πως να συμπεριφερθείς. Το πιθανότερο είναι να νιώσεις την αναγκή να απομονωθείς ώστε να αποφύγεις τις συγκρούσεις και τις εντάσεις, κάτι το οποίο είναι απόλυτα κατανοητό. Οτιδήποτε καινούργιο θέλεις να δημιουργήσεις τώρα, είτε πρόκειται για σχέση είτε για επαγγελαματικό εγχείρημα, να θυμάσαι ότι θα χρειαστεί επιμονή και σκληρή δουλειά και δεν αποκλείεται να συναντήσει εμπόδια. Όμως στο τέλος θα είναι κάτι το οποίο θα έχει πολύ γερά θεμέλια και αντοχή στο χρόνο. Μην ξεχνάς ότι το καλύτερο για αυτό το διάστημα θα είναι να πράττεις εκ του ασφαλούς και να μην παίρνεις πολύ μεγάλα ρίσκα με άγνωστες συνέπειες.

  Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Σκορπιό (14/6-17/9) επαναφέρει οικογενειακά ζητήματα στο προσκήνιο αλλά και τραύματα του παρελθόντος που δεν έχουν επουλωθεί. Μια μετακόμιση, αναδιοργάνωση του σπιτιού ή ανακαίνηση είναι ορισμένα από τα θέματα που μπορεί να σε απασχολήσουν μέσα στο καλοκαίρι.  Σε ένα βαθύτερο επίπεδο, θα πρέπει να επιλύσεις οριστικά ή να πάρεις αποφάσεις σχετικά με κάποιο άτομο που εμφανίζεται από το παρελθόν και σου αναστατώνει τον εσωτερικό σου κόσμο. Όποια απόφαση κι αν λάβεις, φρόντισε να κρίνεις τα πράγματα όσο πιο αντικειμενικά μπορείς και θυμήσου ότι έχεις ανθρώπους κοντά σου που μπορούν πραγματικά να σε στηρίξουν.

   

   

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

   

  Με τις Σεληνιακές Εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού (4/4 και 28/9) φαίνεται πως αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα μέσα από ένα τελείως διαφορετικό πρίσμα από ότι συνηθίζες έως τώρα και σε αυτό συμβάλουν οι εμπειρίες που βιώσες το τελευταίο διάστημα αλλά και οι άνθρωποι που συναντήσες και με κάποιο τρόπο σου άλλαξαν την κοσμοθεωρία. Γενικά, όσο κι αν σου είναι δύσκολο θα πρέπει να είσαι ανοιχτός και ευέλικτος και να μην φοβηθείς να αλλάξεις γνώμη εάν βλέπεις ότι τα δεδομένα μεταβάλλονται.

  Οι Ηλιακές Εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων (13/9 και 20/3) θα φέρουν στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα τα οποία γίνονται ιδιαίτερα πιεστικά και συνειδητοποιείς ότι είναι απαραίτητο να βάλεις σε τάξη τις εκκρεμότητες σου, ιδιαίτερα ό,τι έχει σχέση με εφορίες, δάνεια και τράπεζες. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, τότε θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις εντάσεις, κρίσεις, παιχνίδια εξουσίας ή ακραίους συναισθηματισμούς. Η ψυχραμία και η εκλογίκευση πρέπει να είναι τα όπλα σου για να ανταπεξέλθεις.

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Ανήκεις στους ευγενείς του ζωδιακού κύκλου. Η συναισθηματική σου αντίδραση είναι τόσο θερμή που δημιουργεί στους γύρω σου την αυτόματη επιθυμία να σου αφοσιωθούν. Παρόλα αυτά είσαι τόσο γεναιόδωρος με τόσους πολλούς τρόπους που μερικές φορές δημιουργείς ανισορροπία στη σχέση «δίνω-παίρνω». Είναι συνηθισμένη η αντίδραση ενός Λέοντα όταν είναι ερωτευμένος: Κατακλύζεις τον αγαπημένο/η με τόσα δώρα που νιώθει άβολα, ενώ προσπαθώντας να ανταποκριθεί στη καταιγίδα των προσφορών σου αρχίζει να αισθάνεται λίγος. Κι όμως αυτή είναι η ενστικτώδης αντίδρασή σου όταν ερωτεύεσαι. Ένας διάσημος αστρολόγος είπε ότι «κανείς δεν ξέρει αληθινά τι σημαίνει να σε αγαπάει κάποιος μέχρι να τον αγαπήσει ένας Λέοντας». Η αφοσίωση όταν η αγάπη σου είναι αληθινή και έχει τις ρίζες της στη καρδιά σου μπορεί να κρατήσει μια ολόκληρη ζωή. Η μεγαλύτερη έκπληξη και σοκ στη ζωή ενός Λέοντα έρχεται όταν ο έρωτας πέσει απο το βάθρο που του έχει στήσει. Τότε κινδυνεύει να γίνει κυνικός και πικρός. Η απόρριψη δεν υπάρχει στο λεξιλογιο σου κι όταν έρθει αποτελεί την ύψιστη δυστυχία. Τότε είναι που εμφανίζεται στη σκηνή η περηφάνεια και όντας απαγοητευμένος σπάνια κάνεις μια δεύτερη προσπάθεια για να διασώσεις τη σχέση. Η αμοιβαιότητα και το συνεχές ενδιαφέρον του άλλου είναι σημαντικά για σένα, αφού μπορείς πολύ εύκολα να αποκαρδιωθείς εάν συνειδητοποιήσεις ότι ο άλλος θεωρεί την πίστη σου αυτονόητη. Χρειάζεσαι να νιώθεις τον έρωτα ζωντανό και μονίμως παρόντα. Η γάτα της ζούγκλας δεν είναι ο πιο πιστός σύντροφος όταν η σχέση αρχίζει να γίνεται ρουτίν, ή όταν αρχίσουν τα σημάδια της κόπωσης να γίνονται εμφανή. Όταν το ιδανικό του έρωτα αρχίζει και σπάει σε κομμάτια τότε το βλέμμα της γάτας αρχίζει να ψάχνει πέρα από τον/την Μοναδικό/ή μέχρι χθες. Η συνεχής ενθάρρυνση, η επιδοκιμασία, τα κομπλιμέντα βοηθάνε να ανθίζει η σχέση και απομακρύνουν το ενδεχόμενο απιστίας, ή τέλους. Αν σε αντιμετωπίζουν με σεβασμό ξέρεις ότι η σχέση αυτή θα διαρκέσει και σε δύσκολες εποχές. Υπάρχει ένα μυστικό στην επιτυχία της σχέσης. Θέλεις να είσαι υπερήφανος για το σύντροφό σου, αρκεί να μη σε επισκιάζει, ή να μη σε αγνοεί. Αφού η λάμψη του Ήλιου μπορεί να καλύψει το φως των άλλων πλανητών, είσαι συνήθως αυτός/ή που έχει το πάνω χέρι στη σχέση. Επίσης είναι πολύ συνηθισμένο το φαινόμενο να ξεκινάς, να τερματίζεις ή και να αλλάξεις τις σχέσεις σου πολύ ξαφνικά και αναπάντεχα. Υπάρχει πάντα μια περίεργη ιστορία για το πως συναντήθηκε ένας Λέων με το σύντροφό του, ή για το πως χώρισε.

 • Antonio Banderas

έχουν γενέθλια 184 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πολύδωρας, Άνθιμος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...