παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 29.06.2015 έως 05.07.2015
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

 Οι ισορροπίες στον εργασιακό τομέα είναι αρκετά δύσκολες αυτή την εβδομάδα αφού καλείσαι να ακολουθήσεις διαθέσεις άλλων και να βάλεις τις δικές σου επιθυμίες σε δεύτερη μοίρα. Θα χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερες ώρες από όσες υπολόγιζες, να αντέξεις την πίεση αφεντικών και τρελών απαιτήσεων, να θέσεις τα όνειρα σου σε δεύτερη μοίρα. Από την άλλη όμως πλευρά, μπορείς να αντιληφθείς τι είναι αυτό ακριβώς που δε σου ταιριάζει στο όλο σκηνικό και σε εμποδίζει να ζήσεις τη ζωή σου όπως θα ήθελες, ώστε να φτάσεις πιο εύκολα σε αποφάσεις που θα αλλάξουν το μονοπάτι σου. Αν λοιπόν βρίσκεσαι μπροστά σε ένα κλείσιμο μίας επαγγελματικής πορείας, τότε απέδειξε πως διαθέτεις το σθένος να βάλεις τον εαυτό σου πάνω από όλα και να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που σε βολεύει αφού σου παρέχει οικονομική ασφάλεια, αλλά ταυτόχρονα σε καταπιέζει. Αν πάλι νιώθεις πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα να βρεις τη δουλειά που αναζητάς, τότε ίσως να πρέπει να τολμήσεις να χτυπήσεις διαφορετικές πόρτες. Αν τέλος το εργασιακό και το ερωτικό κομμάτι έχουν μπλέξει, τότε πρόσεξε αυτή την εβδομάδα γιατί κάποιοι μπορεί να αρχίζουν να σκαλίζουν τι συμβαίνει στα παρασκήνια.

 

Ερωτική πρόβλεψη: 01.07.2015 έως 07.07.2015
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)
LoveFacts (Αστρολόγε μουπότε θα δω μια άσπρη μέρα?) Με έναν υγρό, «θηλυκό», γκρινιάρη καιπλάγιο Άρη στον Καρκίνο και στον 12ο ηλιακό σου οίκο, η ψυχολογίασου είναι σα θολή λίμνη, με ανεξερεύνητα, ύποπτα νερά. Είναι εξαιρετικά πιθανόνα εφευρίσκεις υπαίτιους για τη συννεφιά σου και την αναποφασιστικότητά σου,αντί να κάνεις αυτοκριτική. Και τι πιο βολικό και εύκαιρο από το να σου φταίειο σημαντικός ...
 • Πιθανόν ξεκινάς την μέρα σου με το σκεπτικό: «Δεν γίνεται να επιτρέπω στο ψυχολογικό μου μπάχαλο να επηρεάζει την αποδοτικότητα μου στη δουλειά! Τέλος! Τέλος!». Ναι, σήμερα που το λες, το εννοείς και θα το κάνεις. Από αύριο, ίδωμεν…
 • Ιούλιος

  Λίγα πράγματα μπορούν να σε εξοργίσουν περισσότερο από την αίσθηση ότι είσαι παγιδευμένος/η στις αποφάσεις, τις επιλογές και τις πρωτοβουλίες άλλων. Και πράγματι όλος ο Ιούλιος μπορεί να θεωρηθεί μια σπουδή πάνω στην υπομονή σου μπροστά σε παρόμοιες καταστάσεις. Με τον Άρη όλο το μήνα να βρίσκεται στο Καρκίνο, θέλεις αλλά δε μπορείς να αναλάβεις πρωτοβουλίες. Ίσως κρέμεσαι από τις αποφάσεις ενός γονιού ή ενός/μιας συντρόφου που μπορεί να αλλάξει ριζικά τη ζωή σου. Ίσως βρίσκεσαι παγιδευμένος/η στον επαγγελματικό τομέα μέσα σε παρασκηνιακές συζητήσεις, απειλές που υπονοούνται αλλά δεν εκφράζονται άμεσα ή και πρακτικές δυσκολίες που δεν μπορείς να ελέγξεις αλλά καθυστερούν το σχεδιασμό και το προγραμματισμό σου. Όπως είναι λογικό όλη αυτή η συσσωρευμένη ένταση ξεσπά τόσο σωματικά (ψυχοσωματικά συμπτώματα, αλλαγή στις διατροφικές συνήθειες, νευρικότητα), αλλά και στο τρόπο που λειτουργείς στη καθημερινότητα σου, όπου το πρώτο λόγο έχουν τα ξεσπάσματα και τα νεύρα. Μέσα σε αυτό το κλίμα εσωτερικής πίεσης είναι η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη (από 24/7) στη μηδενική μοίρα της Παρθένου. Κάθε φορά που η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη χρειάζεται να προβούμε σε επίπονες αλλά απαραίτητες αλλαγές στην ισορροπία ανάμεσα στο «Έχω» και το «Μοιράζομαι» στις περισσότερες σχέσεις της ζωής μας. Είναι ακριβώς αυτή η ισορροπία που δίνει αρμονία στις σχέσεις μας και η αρμονία αυτή είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της ευτυχίας. Το ερώτημα λοιπόν είναι προς το που έχει γύρει το τελευταίο ενάμιση χρόνο η τραμπάλα. Αν έχεις επενδύσει υπερβολικά στα κεκτημένα σου (επαγγελματικά, οικονομικά ή προσωπικά) τότε ένα μάθημα απώλειας είναι προ των πυλών. Αν πάλι έχεις θυσιαστεί υπερβολικά στο βωμό της συνεργασίας και της συντροφικότητας, το μέσα επαναστατεί και απαιτεί περισσότερο χρόνο και ζωή για εσένα, με συνέπεια ρήξεις σε συνεργασίες ή σημαντικές σχέσεις της ζωής σου να είναι αναπόφευκτες μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις τώρα, αλλά έχε ανοιχτές τις κεραίες σου γιατί οι προκλήσεις αυτής της περιόδου είναι το ζητήματα που θα σε απασχολούν ως το τέλος της χρονιάς.

 • 2015

  ΔΙΑΣ: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8 και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Με τον Δία να συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο σου μέχρι τις 10 Αυγούστου, είσαι σε μια διαδικασία κατά την οποία συνειδητοποιείς ποιός είσαι, που μπορείς να φτάσεις και τι μπορείς να επιτύχεις. Αισθάνεσαι πλέον καλά με τον εαυτό σου, παρουσιάζεσαι στους άλλους σίγουρος για τις ικανότητες σου και νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή χωρίς να έχεις προσπαθείς πολύ γι'αυτό. Για τους 4 πρώτους μήνες του έτους εκμεταλλεύσου ευκαιρίες κάθε είδους, μην αγνοείς ανθρώπους που συναντάς στο δρόμο σου και προσπάθησε να κερδίσεις όσες πιο πολλές εμπειρίες μπορείς. Από την άλλη πλευρά, μην θεωρείς ούτε στιγμή πως τα γνωρίζεις όλα και πως δεν έχεις την ανάγκη τις συμβουλές κανενός. Οι υπερβολές και η αλαζονεία δεν θα σε πάνε πουθενά, αλλά αντίθετα πρέπει να κατανοήσεις ότι είσαι ένας όπως όλοι και όχι κάποιος ανώτερος ή εκλεκτός. Δες αυτό το διάστημα σαν ευκαιρία να εμπλουτίσεις με εμπειρίες και γνώση και να δεις τα πράγματα από μια εντελώς διαφορετική οπτική που ούτε καν μπορούσες να φανταστείς προηγουμένως.

  Από τις 11 Αυγούστου με τον Δία στο ζώδιο της Παρθένου, η οικονομική και η υλική ασφάλεια θα είναι η προτεραιότητα σου. Δεν αποκλείεται να δεις μια άμεση ανάκαμψη σε ό,τι αφορά οικονομικά ζητήματα ή ακόμα να βάλεις τώρα τους σπόρους για να αποδώσει κάτι στην πορεία, ακόμα κι αν αυτό δεν είναι εμφανές στο παρόν. Επίσης, μη διστάσεις να βγάλεις τα ταλέντα σου στην επιφάνεια και να τα αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ή να βάλεις σε εφαρμογή κάποιο νέο επιχειρηματικό πλάνο. Είναι στη φύση σου να θέλεις να ξοδεύεις, να καλοπερνάς και να απολαμβάνεις, όμως αυτό το διάστημα θα πρέπει να βάλεις ένα όριο για να μην οδηγηθείς σε υπερβολές που θα σου κοστίσουν ακριβά.

   

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

  Με τον Κρόνο στο ζώδιο του Τοξότη αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι την σκληρή πλευρά του έρωτα αφού έρχεσαι αντιμέτωπος/η με ψυχρές συμπεριφορές, αποστασιοποίηση και κριτική με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να ανοιχτείς και να εκφράσεις στους άλλους αυτά που νιώθεις. Η αυτοσυγκράτηση και η επιφυλακτικότητα παίρνουν την θέση της αφέλειας και της ανεμελιάς και πλέον δεν ξέρεις πως να συμπεριφερθείς. Το πιθανότερο είναι να νιώσεις την αναγκή να απομονωθείς ώστε να αποφύγεις τις συγκρούσεις και τις εντάσεις, κάτι το οποίο είναι απόλυτα κατανοητό. Οτιδήποτε καινούργιο θέλεις να δημιουργήσεις τώρα, είτε πρόκειται για σχέση είτε για επαγγελαματικό εγχείρημα, να θυμάσαι ότι θα χρειαστεί επιμονή και σκληρή δουλειά και δεν αποκλείεται να συναντήσει εμπόδια. Όμως στο τέλος θα είναι κάτι το οποίο θα έχει πολύ γερά θεμέλια και αντοχή στο χρόνο. Μην ξεχνάς ότι το καλύτερο για αυτό το διάστημα θα είναι να πράττεις εκ του ασφαλούς και να μην παίρνεις πολύ μεγάλα ρίσκα με άγνωστες συνέπειες.

  Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Σκορπιό (14/6-17/9) επαναφέρει οικογενειακά ζητήματα στο προσκήνιο αλλά και τραύματα του παρελθόντος που δεν έχουν επουλωθεί. Μια μετακόμιση, αναδιοργάνωση του σπιτιού ή ανακαίνηση είναι ορισμένα από τα θέματα που μπορεί να σε απασχολήσουν μέσα στο καλοκαίρι.  Σε ένα βαθύτερο επίπεδο, θα πρέπει να επιλύσεις οριστικά ή να πάρεις αποφάσεις σχετικά με κάποιο άτομο που εμφανίζεται από το παρελθόν και σου αναστατώνει τον εσωτερικό σου κόσμο. Όποια απόφαση κι αν λάβεις, φρόντισε να κρίνεις τα πράγματα όσο πιο αντικειμενικά μπορείς και θυμήσου ότι έχεις ανθρώπους κοντά σου που μπορούν πραγματικά να σε στηρίξουν.

   

   

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

   

  Με τις Σεληνιακές Εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού (4/4 και 28/9) φαίνεται πως αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα μέσα από ένα τελείως διαφορετικό πρίσμα από ότι συνηθίζες έως τώρα και σε αυτό συμβάλουν οι εμπειρίες που βιώσες το τελευταίο διάστημα αλλά και οι άνθρωποι που συναντήσες και με κάποιο τρόπο σου άλλαξαν την κοσμοθεωρία. Γενικά, όσο κι αν σου είναι δύσκολο θα πρέπει να είσαι ανοιχτός και ευέλικτος και να μην φοβηθείς να αλλάξεις γνώμη εάν βλέπεις ότι τα δεδομένα μεταβάλλονται.

  Οι Ηλιακές Εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων (13/9 και 20/3) θα φέρουν στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα τα οποία γίνονται ιδιαίτερα πιεστικά και συνειδητοποιείς ότι είναι απαραίτητο να βάλεις σε τάξη τις εκκρεμότητες σου, ιδιαίτερα ό,τι έχει σχέση με εφορίες, δάνεια και τράπεζες. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, τότε θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις εντάσεις, κρίσεις, παιχνίδια εξουσίας ή ακραίους συναισθηματισμούς. Η ψυχραμία και η εκλογίκευση πρέπει να είναι τα όπλα σου για να ανταπεξέλθεις.

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Ανήκεις στους ευγενείς του ζωδιακού κύκλου. Η συναισθηματική σου αντίδραση είναι τόσο θερμή που δημιουργεί στους γύρω σου την αυτόματη επιθυμία να σου αφοσιωθούν. Παρόλα αυτά είσαι τόσο γεναιόδωρος με τόσους πολλούς τρόπους που μερικές φορές δημιουργείς ανισορροπία στη σχέση «δίνω-παίρνω». Είναι συνηθισμένη η αντίδραση ενός Λέοντα όταν είναι ερωτευμένος: Κατακλύζεις τον αγαπημένο/η με τόσα δώρα που νιώθει άβολα, ενώ προσπαθώντας να ανταποκριθεί στη καταιγίδα των προσφορών σου αρχίζει να αισθάνεται λίγος. Κι όμως αυτή είναι η ενστικτώδης αντίδρασή σου όταν ερωτεύεσαι. Ένας διάσημος αστρολόγος είπε ότι «κανείς δεν ξέρει αληθινά τι σημαίνει να σε αγαπάει κάποιος μέχρι να τον αγαπήσει ένας Λέοντας». Η αφοσίωση όταν η αγάπη σου είναι αληθινή και έχει τις ρίζες της στη καρδιά σου μπορεί να κρατήσει μια ολόκληρη ζωή. Η μεγαλύτερη έκπληξη και σοκ στη ζωή ενός Λέοντα έρχεται όταν ο έρωτας πέσει απο το βάθρο που του έχει στήσει. Τότε κινδυνεύει να γίνει κυνικός και πικρός. Η απόρριψη δεν υπάρχει στο λεξιλογιο σου κι όταν έρθει αποτελεί την ύψιστη δυστυχία. Τότε είναι που εμφανίζεται στη σκηνή η περηφάνεια και όντας απαγοητευμένος σπάνια κάνεις μια δεύτερη προσπάθεια για να διασώσεις τη σχέση. Η αμοιβαιότητα και το συνεχές ενδιαφέρον του άλλου είναι σημαντικά για σένα, αφού μπορείς πολύ εύκολα να αποκαρδιωθείς εάν συνειδητοποιήσεις ότι ο άλλος θεωρεί την πίστη σου αυτονόητη. Χρειάζεσαι να νιώθεις τον έρωτα ζωντανό και μονίμως παρόντα. Η γάτα της ζούγκλας δεν είναι ο πιο πιστός σύντροφος όταν η σχέση αρχίζει να γίνεται ρουτίν, ή όταν αρχίσουν τα σημάδια της κόπωσης να γίνονται εμφανή. Όταν το ιδανικό του έρωτα αρχίζει και σπάει σε κομμάτια τότε το βλέμμα της γάτας αρχίζει να ψάχνει πέρα από τον/την Μοναδικό/ή μέχρι χθες. Η συνεχής ενθάρρυνση, η επιδοκιμασία, τα κομπλιμέντα βοηθάνε να ανθίζει η σχέση και απομακρύνουν το ενδεχόμενο απιστίας, ή τέλους. Αν σε αντιμετωπίζουν με σεβασμό ξέρεις ότι η σχέση αυτή θα διαρκέσει και σε δύσκολες εποχές. Υπάρχει ένα μυστικό στην επιτυχία της σχέσης. Θέλεις να είσαι υπερήφανος για το σύντροφό σου, αρκεί να μη σε επισκιάζει, ή να μη σε αγνοεί. Αφού η λάμψη του Ήλιου μπορεί να καλύψει το φως των άλλων πλανητών, είσαι συνήθως αυτός/ή που έχει το πάνω χέρι στη σχέση. Επίσης είναι πολύ συνηθισμένο το φαινόμενο να ξεκινάς, να τερματίζεις ή και να αλλάξεις τις σχέσεις σου πολύ ξαφνικά και αναπάντεχα. Υπάρχει πάντα μια περίεργη ιστορία για το πως συναντήθηκε ένας Λέων με το σύντροφό του, ή για το πως χώρισε.

 • Antonio Banderas

έχουν γενέθλια 212 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...