παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 23.11.2015 έως 29.11.2015
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

 Το βασικό θέμα της εβδομάδας είναι η ενδεδειγμένη επικοινωνία καθώς ο διάλογος ή η σιωπή μπορεί να αποτελέσουν αφορμές για λάθος ερμηνείες. Καλείσαι να κάνεις ερωτήσεις, να ζητήσεις διευκρινίσεις, να μην αφήσεις κενά στο μυαλό σου αφού μπορεί να λειτουργήσουν σαν θεμέλια πάνω σε απόψεις που θα γεννηθούν και θα οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια. Επίσης, καλό θα ήταν να βρεις το χρόνο για μερικές στιγμές με το έτερο ήμισυ, ακόμα και μέσα από μία κοντινή εκδρομή, αφού θα σε βοηθήσει να διαβάσεις καλύτερα τις σκέψεις του. Στον επαγγελματικό τομέα, δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να δείξεις ανεμελιά και τάση για να παρατείνεις χρονοδιαγράμματα, αφού πρέπει να κλείσει ο κύκλος κάποιων συζητήσεων και επαφών και να φανεί έργο από την πλευρά σου. Σε κάθε περίπτωση όμως, θα βρεθείς μπροστά στην προοπτική του να μιλήσεις σε κάποιο ανώτερο πρόσωπο, να εκφράσεις τη δική σου αλήθεια και αυτό μπορεί να φέρει κάποιες συγκρούσεις κυρίως φιλοσοφικού και ιδεολογικού περιεχομένου. Πρόσεξε μόνο να μη βγεις εκτός ορίων, αφού στο τέλος της ημέρας αυτό που μετρά είναι να επανέρχεται η ισορροπία στις σχέσεις σου. 

Ερωτική πρόβλεψη: 25.11.2015 έως 01.12.2015
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)
Με τον Κρόνο εδώ και λίγο καιρόστο ζώδιο του Τοξότη και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, είναι σαφές (καιθα γίνεται και ολοένα σαφέστερο μέχρι να έρθεις σε θεογνωσία...) ότι ο τρόπος μετον οποίο ερωτεύεσαι και δημιουργείς ένα καινούργιο ερωτικό σύμπαν κάθε φοράπρέπει να αλλάξει. Το έντονο, δυναμικό τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 8οοίκο των βαθιών επιθυμιών και εμμονών σου ...
 • Λέοντα, μερικές μέρες είναι αδύνατο νʼ αποκλείσεις την εισβολή αναμνήσεων μέσα στη ροή των συνηθισμένων σκέψεων. Μερικές απʼ αυτές μοιάζουν με εξωτικά πτηνά που σε βοηθούν να χαμογελάς αραιά και που μέσα στον εργασιακό πανζουρλισμό. Άλλες όμως μοιάζουν με αρπακτικά πουλιά που κατατρώνε τη διάθεση σου. Καλή τύχη στην προσπάθεια σου να συγκεντρωθείς!
 • Νοέμβριος

   Αν έπρεπε να πιστέψουμε τα αστρολογικά εγχειρίδια θα έπρεπε (1) να είσαι η χαρά της ζωής για όποιον/α συναναστρέφεσαι και πηγή έμπνευσης για τους κοντινούς σου ανθρώπους και (2) να βιώνεις τον έρωτα σα γιορτή κι αφορμή για απόλαυση. Δύο είναι οι πιθανότητες: ή τα αστρολογικά εγχειρίδια δε ξέρουν τι γράφουν (ας μη το απορρίψουμε για την ώρα) ή κάτι πάει πολύ στραβά στη πορεία σου. Γιατί αυτό που βιώνεις πιο συχνά από ποτέ είναι να αμφιβάλεις για την αξία σου, να βιώνεις τον έρωτα σαν έναν κοπιώδη αγώνα χωρίς τέλος ή/και να δέχεσαι επιθέσεις ρεαλισμού (οι άνθρωποι δίπλα σου περνούν δυσκολίες, αρρώστιες και πιέσεις). Με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει ορθή πορεία στον 8ο ηλιακό οίκο σου (από 19/11) συνειδητοποιείς ότι υπάρχει κάτι μέσα σου που σε ωθεί να θες να αποδείξεις την αξία σου, βάζοντας στον εαυτό σου τα πιο δύσκολα εμπόδια. Δε θέλεις απλά να στηρίξεις τον/τη σύντροφο σου, θέλεις να επωμιστείς όλα τα προβλήματα του/της και να τα λύσεις. Δε θέλεις μόνο να αποδείξεις ότι είσαι υπεράνω χρημάτων, αλλά είσαι έτοιμος/η να δεχτείς μειώσεις στις απολαβές ή υποχωρήσεις στα κέρδη σου για να διατηρήσεις τις ισορροπίες στις οικογενειακές ή επαγγελματικές σχέσεις σου. Δεν θέλεις απλά να βιώσεις τον έρωτα σαν μια πράξη ανταλλαγής απόλαυσης με τον/τη σύντροφο σου, αλλά σαν μια ανασκαφή στα μυστικά και τις πληγές του/της με σκοπό τη τελική εξουσία (πάνω σε τι άραγε;). Έτσι, παγιδευμένος/η στην επιθυμία σου να ξεπεράσεις ακόμη μια δυσκολία για λογαριασμό άλλων, να καταθέσεις τη καρδια και τη δυνάμη σου σε ακόμη μια μάχη για να κρατήσεις ζωντανή μια σχέση ή να κατακτήσεις ακόμη ένα ερωτικό οχυρό, εθίζεσαι στις στιγμιαίες ικανοποιήσεις που σου προσφέρουν οι πύρρειες νίκες σου και χάνεις κάτι σημαντικότερο: την πιθανότητα να μάθεις από τα λάθη σου και να ανακαλύψεις τελικά τον έρωτα, την εργασία και τις αξίες που θα σου δώσουν πληρότητα. Όχι, ο αγώνας για την αγάπη δεν είναι άγονος – τουλάχιστον αυτό έρχεται να υποστηρίξει η ταυτόχρονη παρουσία Αφροδίτης (από 8/11) και Άρη (από 12/11) στον 3ο ηλιακό οίκο σου. Τώρα σου παρουσιάζεται μια διπλή ευκαιρία. Από τη μια πλευρά μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά με συνεργάτες που εκτιμάς, φίλους που σέβεσαι και συγγενείς που νιώθεις πιο κοντά στο τρόπο σκέψης σου και να τους ρωτήσεις αν θεωρούν ότι λαμβάνεις αυτό που αξίζεις από τον έρωτα, την εργασία και τη συμπεριφορά των γύρω σου. Θα εντυπωσιαστείς από το πόσο αδικείς κατάφορα τον εαυτό σου. Από την άλλη πλευρά, τώρα μπορείς να αποτολμήσεις ρήξεις και διαμάχες με όλα εκείνα τα πρόσωπα που αναφέρθηκαν πιο πάνω, για τα οποία είσαι έτοιμος/η να υποχωρήσεις και να προστατέψεις. Και σ’ αυτή την περίπτωση θα εντυπωσιαστείς από την αυθάδεια και την έλλειψη αναγνώρισης που θα αντιμετωπίσεις. Θα πληγωθείς σίγουρα. Θα εξαγριωθείς. Όμως στο τέλος θα πρέπει να αναρωτηθείς: μήπως το μόνο που χρειάζεται για να μοιάζεις περισσότερο στην περιγραφή των αστρολογικών εγχειριδίων είναι να μη συναινείς πια στο να είσαι το θύμα;

 • 2015

  ΔΙΑΣ: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8 και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Με τον Δία να συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο σου μέχρι τις 10 Αυγούστου, είσαι σε μια διαδικασία κατά την οποία συνειδητοποιείς ποιός είσαι, που μπορείς να φτάσεις και τι μπορείς να επιτύχεις. Αισθάνεσαι πλέον καλά με τον εαυτό σου, παρουσιάζεσαι στους άλλους σίγουρος για τις ικανότητες σου και νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή χωρίς να έχεις προσπαθείς πολύ γι'αυτό. Για τους 4 πρώτους μήνες του έτους εκμεταλλεύσου ευκαιρίες κάθε είδους, μην αγνοείς ανθρώπους που συναντάς στο δρόμο σου και προσπάθησε να κερδίσεις όσες πιο πολλές εμπειρίες μπορείς. Από την άλλη πλευρά, μην θεωρείς ούτε στιγμή πως τα γνωρίζεις όλα και πως δεν έχεις την ανάγκη τις συμβουλές κανενός. Οι υπερβολές και η αλαζονεία δεν θα σε πάνε πουθενά, αλλά αντίθετα πρέπει να κατανοήσεις ότι είσαι ένας όπως όλοι και όχι κάποιος ανώτερος ή εκλεκτός. Δες αυτό το διάστημα σαν ευκαιρία να εμπλουτίσεις με εμπειρίες και γνώση και να δεις τα πράγματα από μια εντελώς διαφορετική οπτική που ούτε καν μπορούσες να φανταστείς προηγουμένως.

  Από τις 11 Αυγούστου με τον Δία στο ζώδιο της Παρθένου, η οικονομική και η υλική ασφάλεια θα είναι η προτεραιότητα σου. Δεν αποκλείεται να δεις μια άμεση ανάκαμψη σε ό,τι αφορά οικονομικά ζητήματα ή ακόμα να βάλεις τώρα τους σπόρους για να αποδώσει κάτι στην πορεία, ακόμα κι αν αυτό δεν είναι εμφανές στο παρόν. Επίσης, μη διστάσεις να βγάλεις τα ταλέντα σου στην επιφάνεια και να τα αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ή να βάλεις σε εφαρμογή κάποιο νέο επιχειρηματικό πλάνο. Είναι στη φύση σου να θέλεις να ξοδεύεις, να καλοπερνάς και να απολαμβάνεις, όμως αυτό το διάστημα θα πρέπει να βάλεις ένα όριο για να μην οδηγηθείς σε υπερβολές που θα σου κοστίσουν ακριβά.

   

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

  Με τον Κρόνο στο ζώδιο του Τοξότη αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι την σκληρή πλευρά του έρωτα αφού έρχεσαι αντιμέτωπος/η με ψυχρές συμπεριφορές, αποστασιοποίηση και κριτική με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να ανοιχτείς και να εκφράσεις στους άλλους αυτά που νιώθεις. Η αυτοσυγκράτηση και η επιφυλακτικότητα παίρνουν την θέση της αφέλειας και της ανεμελιάς και πλέον δεν ξέρεις πως να συμπεριφερθείς. Το πιθανότερο είναι να νιώσεις την αναγκή να απομονωθείς ώστε να αποφύγεις τις συγκρούσεις και τις εντάσεις, κάτι το οποίο είναι απόλυτα κατανοητό. Οτιδήποτε καινούργιο θέλεις να δημιουργήσεις τώρα, είτε πρόκειται για σχέση είτε για επαγγελαματικό εγχείρημα, να θυμάσαι ότι θα χρειαστεί επιμονή και σκληρή δουλειά και δεν αποκλείεται να συναντήσει εμπόδια. Όμως στο τέλος θα είναι κάτι το οποίο θα έχει πολύ γερά θεμέλια και αντοχή στο χρόνο. Μην ξεχνάς ότι το καλύτερο για αυτό το διάστημα θα είναι να πράττεις εκ του ασφαλούς και να μην παίρνεις πολύ μεγάλα ρίσκα με άγνωστες συνέπειες.

  Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Σκορπιό (14/6-17/9) επαναφέρει οικογενειακά ζητήματα στο προσκήνιο αλλά και τραύματα του παρελθόντος που δεν έχουν επουλωθεί. Μια μετακόμιση, αναδιοργάνωση του σπιτιού ή ανακαίνηση είναι ορισμένα από τα θέματα που μπορεί να σε απασχολήσουν μέσα στο καλοκαίρι.  Σε ένα βαθύτερο επίπεδο, θα πρέπει να επιλύσεις οριστικά ή να πάρεις αποφάσεις σχετικά με κάποιο άτομο που εμφανίζεται από το παρελθόν και σου αναστατώνει τον εσωτερικό σου κόσμο. Όποια απόφαση κι αν λάβεις, φρόντισε να κρίνεις τα πράγματα όσο πιο αντικειμενικά μπορείς και θυμήσου ότι έχεις ανθρώπους κοντά σου που μπορούν πραγματικά να σε στηρίξουν.

   

   

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

   

  Με τις Σεληνιακές Εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού (4/4 και 28/9) φαίνεται πως αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα μέσα από ένα τελείως διαφορετικό πρίσμα από ότι συνηθίζες έως τώρα και σε αυτό συμβάλουν οι εμπειρίες που βιώσες το τελευταίο διάστημα αλλά και οι άνθρωποι που συναντήσες και με κάποιο τρόπο σου άλλαξαν την κοσμοθεωρία. Γενικά, όσο κι αν σου είναι δύσκολο θα πρέπει να είσαι ανοιχτός και ευέλικτος και να μην φοβηθείς να αλλάξεις γνώμη εάν βλέπεις ότι τα δεδομένα μεταβάλλονται.

  Οι Ηλιακές Εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων (13/9 και 20/3) θα φέρουν στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα τα οποία γίνονται ιδιαίτερα πιεστικά και συνειδητοποιείς ότι είναι απαραίτητο να βάλεις σε τάξη τις εκκρεμότητες σου, ιδιαίτερα ό,τι έχει σχέση με εφορίες, δάνεια και τράπεζες. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, τότε θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις εντάσεις, κρίσεις, παιχνίδια εξουσίας ή ακραίους συναισθηματισμούς. Η ψυχραμία και η εκλογίκευση πρέπει να είναι τα όπλα σου για να ανταπεξέλθεις.

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Ανήκεις στους ευγενείς του ζωδιακού κύκλου. Η συναισθηματική σου αντίδραση είναι τόσο θερμή που δημιουργεί στους γύρω σου την αυτόματη επιθυμία να σου αφοσιωθούν. Παρόλα αυτά είσαι τόσο γεναιόδωρος με τόσους πολλούς τρόπους που μερικές φορές δημιουργείς ανισορροπία στη σχέση «δίνω-παίρνω». Είναι συνηθισμένη η αντίδραση ενός Λέοντα όταν είναι ερωτευμένος: Κατακλύζεις τον αγαπημένο/η με τόσα δώρα που νιώθει άβολα, ενώ προσπαθώντας να ανταποκριθεί στη καταιγίδα των προσφορών σου αρχίζει να αισθάνεται λίγος. Κι όμως αυτή είναι η ενστικτώδης αντίδρασή σου όταν ερωτεύεσαι. Ένας διάσημος αστρολόγος είπε ότι «κανείς δεν ξέρει αληθινά τι σημαίνει να σε αγαπάει κάποιος μέχρι να τον αγαπήσει ένας Λέοντας». Η αφοσίωση όταν η αγάπη σου είναι αληθινή και έχει τις ρίζες της στη καρδιά σου μπορεί να κρατήσει μια ολόκληρη ζωή. Η μεγαλύτερη έκπληξη και σοκ στη ζωή ενός Λέοντα έρχεται όταν ο έρωτας πέσει απο το βάθρο που του έχει στήσει. Τότε κινδυνεύει να γίνει κυνικός και πικρός. Η απόρριψη δεν υπάρχει στο λεξιλογιο σου κι όταν έρθει αποτελεί την ύψιστη δυστυχία. Τότε είναι που εμφανίζεται στη σκηνή η περηφάνεια και όντας απαγοητευμένος σπάνια κάνεις μια δεύτερη προσπάθεια για να διασώσεις τη σχέση. Η αμοιβαιότητα και το συνεχές ενδιαφέρον του άλλου είναι σημαντικά για σένα, αφού μπορείς πολύ εύκολα να αποκαρδιωθείς εάν συνειδητοποιήσεις ότι ο άλλος θεωρεί την πίστη σου αυτονόητη. Χρειάζεσαι να νιώθεις τον έρωτα ζωντανό και μονίμως παρόντα. Η γάτα της ζούγκλας δεν είναι ο πιο πιστός σύντροφος όταν η σχέση αρχίζει να γίνεται ρουτίν, ή όταν αρχίσουν τα σημάδια της κόπωσης να γίνονται εμφανή. Όταν το ιδανικό του έρωτα αρχίζει και σπάει σε κομμάτια τότε το βλέμμα της γάτας αρχίζει να ψάχνει πέρα από τον/την Μοναδικό/ή μέχρι χθες. Η συνεχής ενθάρρυνση, η επιδοκιμασία, τα κομπλιμέντα βοηθάνε να ανθίζει η σχέση και απομακρύνουν το ενδεχόμενο απιστίας, ή τέλους. Αν σε αντιμετωπίζουν με σεβασμό ξέρεις ότι η σχέση αυτή θα διαρκέσει και σε δύσκολες εποχές. Υπάρχει ένα μυστικό στην επιτυχία της σχέσης. Θέλεις να είσαι υπερήφανος για το σύντροφό σου, αρκεί να μη σε επισκιάζει, ή να μη σε αγνοεί. Αφού η λάμψη του Ήλιου μπορεί να καλύψει το φως των άλλων πλανητών, είσαι συνήθως αυτός/ή που έχει το πάνω χέρι στη σχέση. Επίσης είναι πολύ συνηθισμένο το φαινόμενο να ξεκινάς, να τερματίζεις ή και να αλλάξεις τις σχέσεις σου πολύ ξαφνικά και αναπάντεχα. Υπάρχει πάντα μια περίεργη ιστορία για το πως συναντήθηκε ένας Λέων με το σύντροφό του, ή για το πως χώρισε.

 • Halle Berry

έχουν γενέθλια 180 μέλη.

Array

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...