παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 13.04.2015 έως 19.04.2015
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

 Η αντίθεση της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα φρενάρει για λίγο τον ερωτισμό και τον ενθουσιασμό στη ζωή σου, αφού θα πρέπει να εργαστείς περισσότερες ώρες, να ασχοληθείς με τη φυσική σου κατάσταση αφού μπορεί να έχεις φέρει τον οργανισμό σου στα όρια του, να χρειαστεί να κοιμηθείς περισσότερες ώρες και να ακυρώσεις κάποια βράδια διασκέδασης. Από την άλλη όμως πλευρά, θα σου προσφέρει την ευκαιρία να αξιολογήσεις τις σχέσεις σου με άτομα του περιβάλλοντος σου, αφού σε αναγκάζει να ιεραρχήσεις  ζητήματα στη ζωή σου, να θελήσεις να θέσεις όρια και κανόνες σε υποχρεώσεις που έχεις φορτωθεί και ίσως να μην είχες λάβει σοβαρά υπόψη σου. Η Νέα Σελήνη στον Κριό προς το τέλος της εβδομάδας αποτελεί μία καλή ευκαιρία να βάλεις σε σειρά τις σκέψεις σου και να αποφασίσεις να πραγματοποιήσεις μία εκδρομή που φαίνεται να αλλάζει τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή σου. Φρόντισε σε αυτή τη Νέα Σελήνη να έχεις μαζί σου και ένα πρόσωπο που μπορεί να φουλάρει με καύσιμα τα όνειρα σου και τότε θα καταλάβεις τι είναι αυτό που σε κρατά δεμένο/η στο έδαφος χωρίς ουσιαστικό λόγο. 

Ερωτική πρόβλεψη: 15.04.2015 έως 21.04.2015
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)
LoveFacts(Αστρολόγε μου πότε θα δω μια άσπρη μέρα?)Η παρουσία τουΚρόνου, και δη ανάδρομου, στον τομέα εκείνο του ωροσκοπίου σου που μιλά για τηχαρά του έρωτα, του φλερτ και του παιχνιδιού, είναι από μόνη της μία μικρή (ήμεγάλη, και αρκετά δύσκολη) ενηλικίωση. Ίσως εδώ και αρκετό καιρό καταστάσειςπου θέλεις και που τις έχεις κυνηγήσει δε σου κάθονται, ίσως έρχεσαι συνεχώςαντιμέτωπος/η με ...
 • Κάποτε έδινες πολύ μεγάλη σημασία στο ένστικτο σου. Ορμούσες κατά μέτωπο σε σχέσεις, επιλογές και καταστάσεις μόνο για την επιβεβαίωση του «έτσι θέλω!» σου. Σήμερα είναι από τις μέρες που συνειδητοποιείς πόσο πιο εγκεφαλικός/η έχεις γίνει τελευταία. Ναι, η ζωή είναι πιο αργή πια, αλλά παραδόξως αισθάνεσαι μεγαλύτερη σιγουριά έτσι…
 • Απρίλιος

  Υπάρχει χώρος στη ζωή σου αυτή την εποχή για ουσιαστικές σχέσεις; Παύση. Σκέψου το λίγο. Όχι, μην βιάζεσαι, αλήθεια σκέψου το δύο λεπτά πριν διαβάσεις παρακάτω... Ωραία. Τώρα πάμε στο διά ταύτα. Ως Λέων, δεν είσαι από εκείνους/εκείνες που αντιμετωπίζουν τις σχέσεις συμβατικά ή επιφανειακά. Είτε λέγονται φιλικές, είτε ερωτικές, για εσένα οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν αξία μόνο αν υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, συνεχής επικοινωνία για όλα τα ζητήματα και κυρίως χρόνος και διάθεση για να καλλιεργηθούν αυτά. Σε αυτό το καίριο στοιχείο της προσωπικότητας σου είναι που θα έρχεται να επέμβει ο Απρίλιος. Από τη πρώτη κιόλας μέρα του εισέρχεσαι σε μια περίοδο που το μέτωπο της επαγγελματικής αποκατάστασης (είτε σαν αναζήτηση εργασίας, είτε σαν προσπάθεια αλλαγής ρότας στην καριέρα σου) αποκτά απόλυτη προτεραιότητα. Τα νεύρα θα είναι τεντωμένα. Οι σχέσεις με τους ανωτέρους σου θα είναι συχνότερα από ποτέ τρικυμιώδεις. Οι υπερωρίες στο χώρο εργασίας σου θα αυξηθούν ή/και η ένταση στη μάχη για την κατάκτηση της θέσης που εποφθαλμιάς. Αποτέλεσμα;  Πολλές σημαντικές σχέσεις (ανάμεσα τους ίσως και αυτή με τον σύντροφο σου) ενδέχεται να μπουν στον αυτόματο πιλότο. Όμως ό, τι καταλήγει να γίνεται μηχανικά στη ζωή σου, σύντομα σου προξενεί ανία, σωστά; Ξαναγύρισε λοιπόν τώρα στην πρώτη ερώτηση και επανέλαβε την λίγο αλλαγμένη: «Θέλω να δημιουργήσω χώρο στη ζωή μου για ουσιαστικές σχέσεις;». Σε αυτό το ερώτημα οι ειλικρινής απάντηση είναι θετική μεν, αλλά η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς βάζει και ένα τεράστιο αστερίσκο δίπλα στην απάντηση. Έναν αστερίσκο που οδηγεί στην ακόλουθη παραδοχή/παραπομπή: Θέλω ουσιαστικές σχέσεις αλλά πρέπει κι ο/η άλλος/η να κρατά το ενδιαφέρον μου αμείωτο. Με απλά λόγια: έχεις ανάγκη από ανθρώπους που θα πάνε το μυαλό σου, τη καρδιά σου και την αντίληψη σου ένα βήμα παρακάτω. Βαρέθηκες μόνο εσύ να εμπνέεις. Κουράστηκες μόνο εσύ να παρασύρεις/να προτείνεις/να προκαλείς. Πρέπει κι ο/η άλλος/η να παίξει για να έχει ενδιαφέρον ο αγώνας. Συμπέρασμα; Έχεις ήδη αρχίσει να γλυκοκοιτάζεις τις εναλλακτικές επιλογές σε ερωτικό και επαγγελματικό πεδίο. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει...

 • 2015

  ΔΙΑΣ: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8 και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Με τον Δία να συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο σου μέχρι τις 10 Αυγούστου, είσαι σε μια διαδικασία κατά την οποία συνειδητοποιείς ποιός είσαι, που μπορείς να φτάσεις και τι μπορείς να επιτύχεις. Αισθάνεσαι πλέον καλά με τον εαυτό σου, παρουσιάζεσαι στους άλλους σίγουρος για τις ικανότητες σου και νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή χωρίς να έχεις προσπαθείς πολύ γι'αυτό. Για τους 4 πρώτους μήνες του έτους εκμεταλλεύσου ευκαιρίες κάθε είδους, μην αγνοείς ανθρώπους που συναντάς στο δρόμο σου και προσπάθησε να κερδίσεις όσες πιο πολλές εμπειρίες μπορείς. Από την άλλη πλευρά, μην θεωρείς ούτε στιγμή πως τα γνωρίζεις όλα και πως δεν έχεις την ανάγκη τις συμβουλές κανενός. Οι υπερβολές και η αλαζονεία δεν θα σε πάνε πουθενά, αλλά αντίθετα πρέπει να κατανοήσεις ότι είσαι ένας όπως όλοι και όχι κάποιος ανώτερος ή εκλεκτός. Δες αυτό το διάστημα σαν ευκαιρία να εμπλουτίσεις με εμπειρίες και γνώση και να δεις τα πράγματα από μια εντελώς διαφορετική οπτική που ούτε καν μπορούσες να φανταστείς προηγουμένως.

  Από τις 11 Αυγούστου με τον Δία στο ζώδιο της Παρθένου, η οικονομική και η υλική ασφάλεια θα είναι η προτεραιότητα σου. Δεν αποκλείεται να δεις μια άμεση ανάκαμψη σε ό,τι αφορά οικονομικά ζητήματα ή ακόμα να βάλεις τώρα τους σπόρους για να αποδώσει κάτι στην πορεία, ακόμα κι αν αυτό δεν είναι εμφανές στο παρόν. Επίσης, μη διστάσεις να βγάλεις τα ταλέντα σου στην επιφάνεια και να τα αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ή να βάλεις σε εφαρμογή κάποιο νέο επιχειρηματικό πλάνο. Είναι στη φύση σου να θέλεις να ξοδεύεις, να καλοπερνάς και να απολαμβάνεις, όμως αυτό το διάστημα θα πρέπει να βάλεις ένα όριο για να μην οδηγηθείς σε υπερβολές που θα σου κοστίσουν ακριβά.

   

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

  Με τον Κρόνο στο ζώδιο του Τοξότη αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι την σκληρή πλευρά του έρωτα αφού έρχεσαι αντιμέτωπος/η με ψυχρές συμπεριφορές, αποστασιοποίηση και κριτική με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να ανοιχτείς και να εκφράσεις στους άλλους αυτά που νιώθεις. Η αυτοσυγκράτηση και η επιφυλακτικότητα παίρνουν την θέση της αφέλειας και της ανεμελιάς και πλέον δεν ξέρεις πως να συμπεριφερθείς. Το πιθανότερο είναι να νιώσεις την αναγκή να απομονωθείς ώστε να αποφύγεις τις συγκρούσεις και τις εντάσεις, κάτι το οποίο είναι απόλυτα κατανοητό. Οτιδήποτε καινούργιο θέλεις να δημιουργήσεις τώρα, είτε πρόκειται για σχέση είτε για επαγγελαματικό εγχείρημα, να θυμάσαι ότι θα χρειαστεί επιμονή και σκληρή δουλειά και δεν αποκλείεται να συναντήσει εμπόδια. Όμως στο τέλος θα είναι κάτι το οποίο θα έχει πολύ γερά θεμέλια και αντοχή στο χρόνο. Μην ξεχνάς ότι το καλύτερο για αυτό το διάστημα θα είναι να πράττεις εκ του ασφαλούς και να μην παίρνεις πολύ μεγάλα ρίσκα με άγνωστες συνέπειες.

  Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Σκορπιό (14/6-17/9) επαναφέρει οικογενειακά ζητήματα στο προσκήνιο αλλά και τραύματα του παρελθόντος που δεν έχουν επουλωθεί. Μια μετακόμιση, αναδιοργάνωση του σπιτιού ή ανακαίνηση είναι ορισμένα από τα θέματα που μπορεί να σε απασχολήσουν μέσα στο καλοκαίρι.  Σε ένα βαθύτερο επίπεδο, θα πρέπει να επιλύσεις οριστικά ή να πάρεις αποφάσεις σχετικά με κάποιο άτομο που εμφανίζεται από το παρελθόν και σου αναστατώνει τον εσωτερικό σου κόσμο. Όποια απόφαση κι αν λάβεις, φρόντισε να κρίνεις τα πράγματα όσο πιο αντικειμενικά μπορείς και θυμήσου ότι έχεις ανθρώπους κοντά σου που μπορούν πραγματικά να σε στηρίξουν.

   

   

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

   

  Με τις Σεληνιακές Εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού (4/4 και 28/9) φαίνεται πως αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα μέσα από ένα τελείως διαφορετικό πρίσμα από ότι συνηθίζες έως τώρα και σε αυτό συμβάλουν οι εμπειρίες που βιώσες το τελευταίο διάστημα αλλά και οι άνθρωποι που συναντήσες και με κάποιο τρόπο σου άλλαξαν την κοσμοθεωρία. Γενικά, όσο κι αν σου είναι δύσκολο θα πρέπει να είσαι ανοιχτός και ευέλικτος και να μην φοβηθείς να αλλάξεις γνώμη εάν βλέπεις ότι τα δεδομένα μεταβάλλονται.

  Οι Ηλιακές Εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων (13/9 και 20/3) θα φέρουν στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα τα οποία γίνονται ιδιαίτερα πιεστικά και συνειδητοποιείς ότι είναι απαραίτητο να βάλεις σε τάξη τις εκκρεμότητες σου, ιδιαίτερα ό,τι έχει σχέση με εφορίες, δάνεια και τράπεζες. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, τότε θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις εντάσεις, κρίσεις, παιχνίδια εξουσίας ή ακραίους συναισθηματισμούς. Η ψυχραμία και η εκλογίκευση πρέπει να είναι τα όπλα σου για να ανταπεξέλθεις.

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Ανήκεις στους ευγενείς του ζωδιακού κύκλου. Η συναισθηματική σου αντίδραση είναι τόσο θερμή που δημιουργεί στους γύρω σου την αυτόματη επιθυμία να σου αφοσιωθούν. Παρόλα αυτά είσαι τόσο γεναιόδωρος με τόσους πολλούς τρόπους που μερικές φορές δημιουργείς ανισορροπία στη σχέση «δίνω-παίρνω». Είναι συνηθισμένη η αντίδραση ενός Λέοντα όταν είναι ερωτευμένος: Κατακλύζεις τον αγαπημένο/η με τόσα δώρα που νιώθει άβολα, ενώ προσπαθώντας να ανταποκριθεί στη καταιγίδα των προσφορών σου αρχίζει να αισθάνεται λίγος. Κι όμως αυτή είναι η ενστικτώδης αντίδρασή σου όταν ερωτεύεσαι. Ένας διάσημος αστρολόγος είπε ότι «κανείς δεν ξέρει αληθινά τι σημαίνει να σε αγαπάει κάποιος μέχρι να τον αγαπήσει ένας Λέοντας». Η αφοσίωση όταν η αγάπη σου είναι αληθινή και έχει τις ρίζες της στη καρδιά σου μπορεί να κρατήσει μια ολόκληρη ζωή. Η μεγαλύτερη έκπληξη και σοκ στη ζωή ενός Λέοντα έρχεται όταν ο έρωτας πέσει απο το βάθρο που του έχει στήσει. Τότε κινδυνεύει να γίνει κυνικός και πικρός. Η απόρριψη δεν υπάρχει στο λεξιλογιο σου κι όταν έρθει αποτελεί την ύψιστη δυστυχία. Τότε είναι που εμφανίζεται στη σκηνή η περηφάνεια και όντας απαγοητευμένος σπάνια κάνεις μια δεύτερη προσπάθεια για να διασώσεις τη σχέση. Η αμοιβαιότητα και το συνεχές ενδιαφέρον του άλλου είναι σημαντικά για σένα, αφού μπορείς πολύ εύκολα να αποκαρδιωθείς εάν συνειδητοποιήσεις ότι ο άλλος θεωρεί την πίστη σου αυτονόητη. Χρειάζεσαι να νιώθεις τον έρωτα ζωντανό και μονίμως παρόντα. Η γάτα της ζούγκλας δεν είναι ο πιο πιστός σύντροφος όταν η σχέση αρχίζει να γίνεται ρουτίν, ή όταν αρχίσουν τα σημάδια της κόπωσης να γίνονται εμφανή. Όταν το ιδανικό του έρωτα αρχίζει και σπάει σε κομμάτια τότε το βλέμμα της γάτας αρχίζει να ψάχνει πέρα από τον/την Μοναδικό/ή μέχρι χθες. Η συνεχής ενθάρρυνση, η επιδοκιμασία, τα κομπλιμέντα βοηθάνε να ανθίζει η σχέση και απομακρύνουν το ενδεχόμενο απιστίας, ή τέλους. Αν σε αντιμετωπίζουν με σεβασμό ξέρεις ότι η σχέση αυτή θα διαρκέσει και σε δύσκολες εποχές. Υπάρχει ένα μυστικό στην επιτυχία της σχέσης. Θέλεις να είσαι υπερήφανος για το σύντροφό σου, αρκεί να μη σε επισκιάζει, ή να μη σε αγνοεί. Αφού η λάμψη του Ήλιου μπορεί να καλύψει το φως των άλλων πλανητών, είσαι συνήθως αυτός/ή που έχει το πάνω χέρι στη σχέση. Επίσης είναι πολύ συνηθισμένο το φαινόμενο να ξεκινάς, να τερματίζεις ή και να αλλάξεις τις σχέσεις σου πολύ ξαφνικά και αναπάντεχα. Υπάρχει πάντα μια περίεργη ιστορία για το πως συναντήθηκε ένας Λέων με το σύντροφό του, ή για το πως χώρισε.

 • Ben Affleck

έχουν γενέθλια 193 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...