παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 03.08.2015 έως 09.08.2015
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

 Η συγκεκριμένη εβδομάδα θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία να αποδράσεις από το σκοτεινό θάλαμο που βρίσκεσαι και να ανακαλύψεις το λόγο για να ευχαριστηθείς τη ζωή σου. Με τον Άρη να περνά στο ζώδιο σου την τελευταία ημέρα της εβδομάδας, καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με το παρασκήνιο στον εργασιακό τομέα και να απομακρυνθείς από ανθρώπους που δε σου προσφέρουν θετικά πράγματα στη ζωή σου. Μπορεί να συγκρουστείς με συναδέλφους ή συνεργάτες, αλλά κουβαλάς μεγάλα ποσά εγωισμού για να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω και να αποδεχτείς ένα ρόλο που θεωρείς πως δε σου ταιριάζει. Μπορεί να αισθανθείς πως θίγεσαι από όσα λέγονται για εσένα, αλλά καλύτερα να μην επιτεθείς σε ανθρώπους που είναι σε θέση να βλάψουν την προσωπική σου ζωή ή τα οικονομικά σου. Μπορεί όμως τέλος να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις ένα διάλειμμα από τις επαναλαμβανόμενες υποχρεώσεις σου και να κάνεις κάτι για εσένα και το/η σύντροφο, οπότε μη χάσεις αυτή την ευκαιρία. Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου μέσα από μία έκπληξη που είχες μεγάλη ανάγκη για να νιώσεις καλά στη σχέση σου. 

Ερωτική πρόβλεψη: 29.07.2015 έως 04.08.2015
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)
Love Facts (Αστρολόγε μου πότε θα δω μια άσπρη μέρα?) Επιστρέφει στο ζώδιό σου η Αφροδίτη, για να δώσεις τις τελικές σουεξετάσεις σχετικά με το τι έχεις μάθει και αποκομίσει τα τελευταία χρόνια απότη διάδρασή σου με τους έρωτές σου, και τις σχέσεις σου. Αν έχεις ξεκινήσει απότο αξίωμα ότι αποκλείεται να έχεις πάντα εσύ δίκιο μόνο και όλοι οι άλλοιάδικο, ...
 • Θα ήθελες ίσως να καταπνίξεις τον εσωτερικό σου κόσμο μέρες σαν τη σημερινή. Θα ήθελες να μπορούσες να μεταμορφωθείς σε κάποιον/α που είναι απόλυτα ρεαλιστής/ρεαλίστρια και να νοιαζόσουν μόνο πως θα περνάς εσύ καλά και θα βγάζεις ένα σκασμό λεφτά. Για να μην μπορείς όμως σημαίνει πως για άλλα πράγματα είσαι φτιαγμένος/η. Για να ζεις τη ζωή ίσως κι όχι να την ελέγχεις;
 • Αύγουστος

  Κάποιος εκεί πάνω στα ουράνια έχει μια ιδιαίτερα σαδιστική αίσθηση του χιούμορ. Ο αστρολόγος σου το είχε ξαναπεί και δε θα βαρεθεί ποτέ να το λέει. Ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σου στο μήνα των γενεθλίων σου (όλο το μήνα) αλλά και ταυτόχρονη είσοδος του Άρη στο ζώδιο σου (από 8/8) – αυτό είναι οσκαρικό σενάριο! Πάμε να τα ξεμπλέξουμε όσο γίνεται, τι λες; Λοιπόν, μη κοιτάς που εσύ πιστεύεις ότι η αγάπη όλα τα νικά και οι άνθρωποι που αγαπιούνται μοιράζονται τα πάντα. This last year, που έλεγε και μια παλιά διαφήμιση. Βλέπεις, κάθε άνθρωπος κρύβει περισσότερα από όσα αφήνει να φανούν. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά όσο περισσότερο κοινωνικός/η δείχνει, τόσο βαθύτερα/πιο επίπονα/πιο σύνθετα είναι τα μυστικά του. Αυτά τα μυστικά και ο τρόπος που θα βγαίνουν στην επιφάνεια είναι που θα σε ωθήσουν να δεις το θέμα «διαπροσωπικές σχέσεις» και συνεργασίες από πολλές, σκληρές, οπτικές γωνίες.  Πρώτ’ απ’ όλα από την οπτική γωνία του παρελθόντος: τα τελευταία χρόνια (για να είμαστε ακριβείς πρέπει να πάς μια 8ετία πίσω…) πόσο έχεις αλλάξει τη συμπεριφορά σου μέσα στις σχέσεις; Πόσο άλλαξαν οι άνθρωποι που σε ελκύουν ερωτικά και οι ποιότητα των επαγγελματικών συνεργασιών σου; Κατάφερες να οικοδομήσεις σχέσεις εμπιστοσύνης ή ακόμη ψηλαφίζεις στο σκοτάδι παρακαλώντας τον/την εκάστοτε σύντροφο σου να ανοίξει το φως και να σου δείξει ότι δεν υπάρχουν φαντάσματα στη ψυχή του/της που θα στοιχειώσουν τη σχέση σας; Μ’ άλλα λόγια έμαθες να απολαμβάνεις επιτέλους τις σχέσεις σου αντί να τις αναλύεις στο διηνεκές; Δεύτερον, απ’ την οπτική γωνία του παρόντος: αν ο/η σύντροφος σου αρχίζει ν’ απομακρύνεται σωματικά ή/και συναισθηματικά από δίπλα σου γιατί του/της επέτρεψες να θεωρεί δεδομένα τα συναισθήματα και τον έρωτα σου, είσαι έτοιμος/η να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, προστατεύοντας τον εαυτό σου ή θα επιδιώξεις για ακόμη μια φορά με δραματισμούς, συγκρούσεις και μπλόφες να τον/την κρατήσεις κοντά σου; Ίσως, λέω, ίσως να αξίζεις την ουσία και όχι το φανταχτερό περιτύλιγμα στις σχέσεις/συνεργασίες σου. Εσύ τι λες; 

 • 2015

  ΔΙΑΣ: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8 και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Με τον Δία να συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο σου μέχρι τις 10 Αυγούστου, είσαι σε μια διαδικασία κατά την οποία συνειδητοποιείς ποιός είσαι, που μπορείς να φτάσεις και τι μπορείς να επιτύχεις. Αισθάνεσαι πλέον καλά με τον εαυτό σου, παρουσιάζεσαι στους άλλους σίγουρος για τις ικανότητες σου και νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή χωρίς να έχεις προσπαθείς πολύ γι'αυτό. Για τους 4 πρώτους μήνες του έτους εκμεταλλεύσου ευκαιρίες κάθε είδους, μην αγνοείς ανθρώπους που συναντάς στο δρόμο σου και προσπάθησε να κερδίσεις όσες πιο πολλές εμπειρίες μπορείς. Από την άλλη πλευρά, μην θεωρείς ούτε στιγμή πως τα γνωρίζεις όλα και πως δεν έχεις την ανάγκη τις συμβουλές κανενός. Οι υπερβολές και η αλαζονεία δεν θα σε πάνε πουθενά, αλλά αντίθετα πρέπει να κατανοήσεις ότι είσαι ένας όπως όλοι και όχι κάποιος ανώτερος ή εκλεκτός. Δες αυτό το διάστημα σαν ευκαιρία να εμπλουτίσεις με εμπειρίες και γνώση και να δεις τα πράγματα από μια εντελώς διαφορετική οπτική που ούτε καν μπορούσες να φανταστείς προηγουμένως.

  Από τις 11 Αυγούστου με τον Δία στο ζώδιο της Παρθένου, η οικονομική και η υλική ασφάλεια θα είναι η προτεραιότητα σου. Δεν αποκλείεται να δεις μια άμεση ανάκαμψη σε ό,τι αφορά οικονομικά ζητήματα ή ακόμα να βάλεις τώρα τους σπόρους για να αποδώσει κάτι στην πορεία, ακόμα κι αν αυτό δεν είναι εμφανές στο παρόν. Επίσης, μη διστάσεις να βγάλεις τα ταλέντα σου στην επιφάνεια και να τα αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ή να βάλεις σε εφαρμογή κάποιο νέο επιχειρηματικό πλάνο. Είναι στη φύση σου να θέλεις να ξοδεύεις, να καλοπερνάς και να απολαμβάνεις, όμως αυτό το διάστημα θα πρέπει να βάλεις ένα όριο για να μην οδηγηθείς σε υπερβολές που θα σου κοστίσουν ακριβά.

   

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

  Με τον Κρόνο στο ζώδιο του Τοξότη αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι την σκληρή πλευρά του έρωτα αφού έρχεσαι αντιμέτωπος/η με ψυχρές συμπεριφορές, αποστασιοποίηση και κριτική με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να ανοιχτείς και να εκφράσεις στους άλλους αυτά που νιώθεις. Η αυτοσυγκράτηση και η επιφυλακτικότητα παίρνουν την θέση της αφέλειας και της ανεμελιάς και πλέον δεν ξέρεις πως να συμπεριφερθείς. Το πιθανότερο είναι να νιώσεις την αναγκή να απομονωθείς ώστε να αποφύγεις τις συγκρούσεις και τις εντάσεις, κάτι το οποίο είναι απόλυτα κατανοητό. Οτιδήποτε καινούργιο θέλεις να δημιουργήσεις τώρα, είτε πρόκειται για σχέση είτε για επαγγελαματικό εγχείρημα, να θυμάσαι ότι θα χρειαστεί επιμονή και σκληρή δουλειά και δεν αποκλείεται να συναντήσει εμπόδια. Όμως στο τέλος θα είναι κάτι το οποίο θα έχει πολύ γερά θεμέλια και αντοχή στο χρόνο. Μην ξεχνάς ότι το καλύτερο για αυτό το διάστημα θα είναι να πράττεις εκ του ασφαλούς και να μην παίρνεις πολύ μεγάλα ρίσκα με άγνωστες συνέπειες.

  Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Σκορπιό (14/6-17/9) επαναφέρει οικογενειακά ζητήματα στο προσκήνιο αλλά και τραύματα του παρελθόντος που δεν έχουν επουλωθεί. Μια μετακόμιση, αναδιοργάνωση του σπιτιού ή ανακαίνηση είναι ορισμένα από τα θέματα που μπορεί να σε απασχολήσουν μέσα στο καλοκαίρι.  Σε ένα βαθύτερο επίπεδο, θα πρέπει να επιλύσεις οριστικά ή να πάρεις αποφάσεις σχετικά με κάποιο άτομο που εμφανίζεται από το παρελθόν και σου αναστατώνει τον εσωτερικό σου κόσμο. Όποια απόφαση κι αν λάβεις, φρόντισε να κρίνεις τα πράγματα όσο πιο αντικειμενικά μπορείς και θυμήσου ότι έχεις ανθρώπους κοντά σου που μπορούν πραγματικά να σε στηρίξουν.

   

   

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

   

  Με τις Σεληνιακές Εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού (4/4 και 28/9) φαίνεται πως αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα μέσα από ένα τελείως διαφορετικό πρίσμα από ότι συνηθίζες έως τώρα και σε αυτό συμβάλουν οι εμπειρίες που βιώσες το τελευταίο διάστημα αλλά και οι άνθρωποι που συναντήσες και με κάποιο τρόπο σου άλλαξαν την κοσμοθεωρία. Γενικά, όσο κι αν σου είναι δύσκολο θα πρέπει να είσαι ανοιχτός και ευέλικτος και να μην φοβηθείς να αλλάξεις γνώμη εάν βλέπεις ότι τα δεδομένα μεταβάλλονται.

  Οι Ηλιακές Εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων (13/9 και 20/3) θα φέρουν στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα τα οποία γίνονται ιδιαίτερα πιεστικά και συνειδητοποιείς ότι είναι απαραίτητο να βάλεις σε τάξη τις εκκρεμότητες σου, ιδιαίτερα ό,τι έχει σχέση με εφορίες, δάνεια και τράπεζες. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, τότε θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις εντάσεις, κρίσεις, παιχνίδια εξουσίας ή ακραίους συναισθηματισμούς. Η ψυχραμία και η εκλογίκευση πρέπει να είναι τα όπλα σου για να ανταπεξέλθεις.

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Ανήκεις στους ευγενείς του ζωδιακού κύκλου. Η συναισθηματική σου αντίδραση είναι τόσο θερμή που δημιουργεί στους γύρω σου την αυτόματη επιθυμία να σου αφοσιωθούν. Παρόλα αυτά είσαι τόσο γεναιόδωρος με τόσους πολλούς τρόπους που μερικές φορές δημιουργείς ανισορροπία στη σχέση «δίνω-παίρνω». Είναι συνηθισμένη η αντίδραση ενός Λέοντα όταν είναι ερωτευμένος: Κατακλύζεις τον αγαπημένο/η με τόσα δώρα που νιώθει άβολα, ενώ προσπαθώντας να ανταποκριθεί στη καταιγίδα των προσφορών σου αρχίζει να αισθάνεται λίγος. Κι όμως αυτή είναι η ενστικτώδης αντίδρασή σου όταν ερωτεύεσαι. Ένας διάσημος αστρολόγος είπε ότι «κανείς δεν ξέρει αληθινά τι σημαίνει να σε αγαπάει κάποιος μέχρι να τον αγαπήσει ένας Λέοντας». Η αφοσίωση όταν η αγάπη σου είναι αληθινή και έχει τις ρίζες της στη καρδιά σου μπορεί να κρατήσει μια ολόκληρη ζωή. Η μεγαλύτερη έκπληξη και σοκ στη ζωή ενός Λέοντα έρχεται όταν ο έρωτας πέσει απο το βάθρο που του έχει στήσει. Τότε κινδυνεύει να γίνει κυνικός και πικρός. Η απόρριψη δεν υπάρχει στο λεξιλογιο σου κι όταν έρθει αποτελεί την ύψιστη δυστυχία. Τότε είναι που εμφανίζεται στη σκηνή η περηφάνεια και όντας απαγοητευμένος σπάνια κάνεις μια δεύτερη προσπάθεια για να διασώσεις τη σχέση. Η αμοιβαιότητα και το συνεχές ενδιαφέρον του άλλου είναι σημαντικά για σένα, αφού μπορείς πολύ εύκολα να αποκαρδιωθείς εάν συνειδητοποιήσεις ότι ο άλλος θεωρεί την πίστη σου αυτονόητη. Χρειάζεσαι να νιώθεις τον έρωτα ζωντανό και μονίμως παρόντα. Η γάτα της ζούγκλας δεν είναι ο πιο πιστός σύντροφος όταν η σχέση αρχίζει να γίνεται ρουτίν, ή όταν αρχίσουν τα σημάδια της κόπωσης να γίνονται εμφανή. Όταν το ιδανικό του έρωτα αρχίζει και σπάει σε κομμάτια τότε το βλέμμα της γάτας αρχίζει να ψάχνει πέρα από τον/την Μοναδικό/ή μέχρι χθες. Η συνεχής ενθάρρυνση, η επιδοκιμασία, τα κομπλιμέντα βοηθάνε να ανθίζει η σχέση και απομακρύνουν το ενδεχόμενο απιστίας, ή τέλους. Αν σε αντιμετωπίζουν με σεβασμό ξέρεις ότι η σχέση αυτή θα διαρκέσει και σε δύσκολες εποχές. Υπάρχει ένα μυστικό στην επιτυχία της σχέσης. Θέλεις να είσαι υπερήφανος για το σύντροφό σου, αρκεί να μη σε επισκιάζει, ή να μη σε αγνοεί. Αφού η λάμψη του Ήλιου μπορεί να καλύψει το φως των άλλων πλανητών, είσαι συνήθως αυτός/ή που έχει το πάνω χέρι στη σχέση. Επίσης είναι πολύ συνηθισμένο το φαινόμενο να ξεκινάς, να τερματίζεις ή και να αλλάξεις τις σχέσεις σου πολύ ξαφνικά και αναπάντεχα. Υπάρχει πάντα μια περίεργη ιστορία για το πως συναντήθηκε ένας Λέων με το σύντροφό του, ή για το πως χώρισε.

 • Sandra Bullock

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Λύδια

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...