παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 26.01.2015 έως 01.02.2015
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)
Ο ανάδρομος Ερμής απέναντι σου αυτή την εβδομάδα θα σε βάλει σε έντονη κίνηση. Πολύ πιθανό να πρέπει να χειριστείς ταυτόχρονα καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα και αυτό να σε ζαλίζει, κουράζει ή απλά δημιουργεί μεγάλη πιθανότητα για λάθη από την πλευρά σου. Ίσως πάλι να έχεις βάλει στο πρόγραμμα σου πολλές δραστηριότητες και αυτό να δείχνει πως οι αντοχές σου μειώνονται και έχεις ανάγκη από καλύτερη διαχείριση χρόνου και ενέργειας. Στον προσωπικό τομέα, μία επιστροφή από τα παλιά μπορεί να σε μπερδέψει και αναγκάσει να αναρωτηθείς τι έφταιξε και δεν προχώρησε η γνωριμία ή σχέση σας, κάτι που θα σε βάλει σε μία κατάσταση ονειροπόλησης ή εξιδανίκευσης. Αυτό που έχεις ανάγκη αυτή την εβδομάδα είναι καθαρό μυαλό, αλλά είναι πολύ δύσκολο να το επιτύχεις. Οι οικονομικές σου απολαβές στον επαγγελματικό τομέα και η σεξουαλική κατάσταση στον ερωτικό τομέα είναι οι δύο παράμετροι που σε δυσκολεύουν να σκεφτείς καθαρά και να λάβεις ουσιαστικές αποφάσεις. Από την άλλη όμως πλευρά, ζήσε για λίγο στο φανταστικό σου κόσμο και βλέπεις πως θα επαναφέρεις την πραγματικότητα στη ζωή σου αργότερα.
Ερωτική πρόβλεψη: 21.01.2015 έως 27.01.2015
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)
ΟΥδροχόος αποτελεί τον ηλιακό 7ο οίκο σου, τομέα του ωροσκοπίου σουπου μιλά για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, και που συχνά «φωτογραφίζει»τον σημαντικό άλλο της ζωής σου. Με τη Νέα Σελήνη εκεί σήμερα, τον ανάδρομοΕρμή από αύριο και την Αφροδίτη για μία εβδομάδα ακόμα, τα φώτα των προβολέωνδεν είναι επάνω σου, αλλά επάνω στον (εκάστοτε) άλλον που επιλέγεις. Και ...
 • «Εγώ θα σταθώ δίπλα σου, θα σε φροντίζω και θα σε αγαπάω, γιατί χωρίς εσένα είμαι χαμένος/η!». Πόσες φορές δεν έχεις πει αυτά τα λόγια σε κάποιον/α που στο τέλος σε πρόδωσε/άφησε/ξέχασε; Τις επόμενες μέρες φρόντισε να τα πεις ακόμη μια φορά. Όμως αυτή τη φορά θα στέκεσαι μπροστά στον καθρέφτη και θα σε κοιτάς στα μάτια. Ναι, για μια φορά θα βάλεις εσένα στο πρώτο σκαλί και θα το εννοείς.
 • Ιανουάριος

   Η αλήθεια είναι ότι μπορείς να αντέξεις τα πάντα, αρκεί να βρίσκεις ένα νόημα σε ό, τι σου συμβαίνει ή να αισθάνεσαι ότι γίνεσαι καλύτερο/η μέσα από τις δυσκολίες. Όμως εκεί που τρελαίνεσαι είναι όταν πρέπει να καταναλώνεις φαιά ουσία, κόπο και συναισθήματα σε καταστάσεις που θεωρείς άδικες ή ανούσιες. Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας γεμάτος κι από τις μεν και από τις δε. Μέχρι τις 12/1 περνάς από κόσκινο επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, οικονομικές εκκρεμότητες, σωματικές ανάγκες ή ιατρικές εξετάσεις, σχέσεις με οικεία σου πρόσωπα και ξεκαθαρίσματα με συνεργάτες. Μοναδικός σου σκοπός είναι ένας: να θέσεις προτεραιότητες για να μην καταλήξεις στην σωματική και ψυχολογική υπερκόπωση πριν καν ξεκινήσει η νέα χρονιά. Παράλληλα σε αυτή τη περίοδο η επικοινωνία με το/τη σύντροφο σου αλλά και με άμεσους συνεργάτες και φίλους/ες σου θα χτυπά κόκκινο από την ένταση. Πάντα κάποιος/α θα βρίσκεται να σου προστάζει τι «πρέπει» να κάνεις, πώς «πρέπει» να φέρεσαι και να σου επισημαίνει τα λάθη σου – ακόμη κι εκείνα που έλαβαν χώρα μήνες ή χρόνια πριν. Το ευτυχές σε αυτή τη περίπτωση είναι ότι υπάρχει αμεσότητα και τίποτα δε μένει κρυφό. Οπότε όποιες παρεξηγήσεις μπορούν να λυθούν, λύνονται. Από τις 13/1 όμως το σκηνικό διαφοροποιείται. Σταδιακά η ένταση που μπορούσες να εκτονώσεις εσωτερικεύεται. Σκοτεινές σκέψεις σου γεμίζουν το μυαλό κι αρχίζεις να αμφιβάλλεις αν έχεις πάρει τις σωστές αποφάσεις στον επαγγελματικό τομέα, αν έχεις επιλέξει το σωστό σύντροφο στην προσωπική σου ζωή, αν έκανες λάθη και έχασες χρόνο που δεν αναπληρώνεται αν, αν… Και τα πιο βασανιστικά «αν» έρχονται για εκείνους/ες που βρίσκονται χωρίς ερωτική συντροφιά, αφού μέχρι το τέλος του μήνα η ανάγκη για κάποιον/α που μπορείς να αποκαλείς «δικό σου» ή «δική σου» θα γίνει ασφυκτική. Ευτυχώς ο ανάδρομος Ερμής (21/1) σε βοηθά να βάλεις ένα λογικό πρίσμα σε κάθε παράλογη συναισθηματική ανάγκη και κάθε ένστικτο που σε κυριεύει. Και επιπλέον σου ανοίγει τα μάτια στη πραγματικότητα των σχέσεων αυτή την εποχή: πίσω από την ανάγκη σου για αγάπη άνευ όρων βρίσκεται ένα ακόμη «αν», το πιο σημαντικό. Αν η αγάπη που αποζητάς καταργεί τα όρια του εαυτού σου, τότε είναι μια αγάπη φυλακή, από αυτές για τις οποίες αναλώνεις φαιά ουσία, κόπο και συναισθήματα χωρίς αποτέλεσμα. Και αυτό έχεις υποσχεθεί στον εαυτό σου να μην το κάνεις πια, σωστά;

 • 2015

  ΔΙΑΣ: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8 και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Με τον Δία να συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο σου μέχρι τις 10 Αυγούστου, είσαι σε μια διαδικασία κατά την οποία συνειδητοποιείς ποιός είσαι, που μπορείς να φτάσεις και τι μπορείς να επιτύχεις. Αισθάνεσαι πλέον καλά με τον εαυτό σου, παρουσιάζεσαι στους άλλους σίγουρος για τις ικανότητες σου και νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή χωρίς να έχεις προσπαθείς πολύ γι'αυτό. Για τους 4 πρώτους μήνες του έτους εκμεταλλεύσου ευκαιρίες κάθε είδους, μην αγνοείς ανθρώπους που συναντάς στο δρόμο σου και προσπάθησε να κερδίσεις όσες πιο πολλές εμπειρίες μπορείς. Από την άλλη πλευρά, μην θεωρείς ούτε στιγμή πως τα γνωρίζεις όλα και πως δεν έχεις την ανάγκη τις συμβουλές κανενός. Οι υπερβολές και η αλαζονεία δεν θα σε πάνε πουθενά, αλλά αντίθετα πρέπει να κατανοήσεις ότι είσαι ένας όπως όλοι και όχι κάποιος ανώτερος ή εκλεκτός. Δες αυτό το διάστημα σαν ευκαιρία να εμπλουτίσεις με εμπειρίες και γνώση και να δεις τα πράγματα από μια εντελώς διαφορετική οπτική που ούτε καν μπορούσες να φανταστείς προηγουμένως.

  Από τις 11 Αυγούστου με τον Δία στο ζώδιο της Παρθένου, η οικονομική και η υλική ασφάλεια θα είναι η προτεραιότητα σου. Δεν αποκλείεται να δεις μια άμεση ανάκαμψη σε ό,τι αφορά οικονομικά ζητήματα ή ακόμα να βάλεις τώρα τους σπόρους για να αποδώσει κάτι στην πορεία, ακόμα κι αν αυτό δεν είναι εμφανές στο παρόν. Επίσης, μη διστάσεις να βγάλεις τα ταλέντα σου στην επιφάνεια και να τα αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ή να βάλεις σε εφαρμογή κάποιο νέο επιχειρηματικό πλάνο. Είναι στη φύση σου να θέλεις να ξοδεύεις, να καλοπερνάς και να απολαμβάνεις, όμως αυτό το διάστημα θα πρέπει να βάλεις ένα όριο για να μην οδηγηθείς σε υπερβολές που θα σου κοστίσουν ακριβά.

   

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

  Με τον Κρόνο στο ζώδιο του Τοξότη αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι την σκληρή πλευρά του έρωτα αφού έρχεσαι αντιμέτωπος/η με ψυχρές συμπεριφορές, αποστασιοποίηση και κριτική με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να ανοιχτείς και να εκφράσεις στους άλλους αυτά που νιώθεις. Η αυτοσυγκράτηση και η επιφυλακτικότητα παίρνουν την θέση της αφέλειας και της ανεμελιάς και πλέον δεν ξέρεις πως να συμπεριφερθείς. Το πιθανότερο είναι να νιώσεις την αναγκή να απομονωθείς ώστε να αποφύγεις τις συγκρούσεις και τις εντάσεις, κάτι το οποίο είναι απόλυτα κατανοητό. Οτιδήποτε καινούργιο θέλεις να δημιουργήσεις τώρα, είτε πρόκειται για σχέση είτε για επαγγελαματικό εγχείρημα, να θυμάσαι ότι θα χρειαστεί επιμονή και σκληρή δουλειά και δεν αποκλείεται να συναντήσει εμπόδια. Όμως στο τέλος θα είναι κάτι το οποίο θα έχει πολύ γερά θεμέλια και αντοχή στο χρόνο. Μην ξεχνάς ότι το καλύτερο για αυτό το διάστημα θα είναι να πράττεις εκ του ασφαλούς και να μην παίρνεις πολύ μεγάλα ρίσκα με άγνωστες συνέπειες.

  Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Σκορπιό (14/6-17/9) επαναφέρει οικογενειακά ζητήματα στο προσκήνιο αλλά και τραύματα του παρελθόντος που δεν έχουν επουλωθεί. Μια μετακόμιση, αναδιοργάνωση του σπιτιού ή ανακαίνηση είναι ορισμένα από τα θέματα που μπορεί να σε απασχολήσουν μέσα στο καλοκαίρι.  Σε ένα βαθύτερο επίπεδο, θα πρέπει να επιλύσεις οριστικά ή να πάρεις αποφάσεις σχετικά με κάποιο άτομο που εμφανίζεται από το παρελθόν και σου αναστατώνει τον εσωτερικό σου κόσμο. Όποια απόφαση κι αν λάβεις, φρόντισε να κρίνεις τα πράγματα όσο πιο αντικειμενικά μπορείς και θυμήσου ότι έχεις ανθρώπους κοντά σου που μπορούν πραγματικά να σε στηρίξουν.

   

   

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

   

  Με τις Σεληνιακές Εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού (4/4 και 28/9) φαίνεται πως αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα μέσα από ένα τελείως διαφορετικό πρίσμα από ότι συνηθίζες έως τώρα και σε αυτό συμβάλουν οι εμπειρίες που βιώσες το τελευταίο διάστημα αλλά και οι άνθρωποι που συναντήσες και με κάποιο τρόπο σου άλλαξαν την κοσμοθεωρία. Γενικά, όσο κι αν σου είναι δύσκολο θα πρέπει να είσαι ανοιχτός και ευέλικτος και να μην φοβηθείς να αλλάξεις γνώμη εάν βλέπεις ότι τα δεδομένα μεταβάλλονται.

  Οι Ηλιακές Εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων (13/9 και 20/3) θα φέρουν στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα τα οποία γίνονται ιδιαίτερα πιεστικά και συνειδητοποιείς ότι είναι απαραίτητο να βάλεις σε τάξη τις εκκρεμότητες σου, ιδιαίτερα ό,τι έχει σχέση με εφορίες, δάνεια και τράπεζες. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, τότε θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις εντάσεις, κρίσεις, παιχνίδια εξουσίας ή ακραίους συναισθηματισμούς. Η ψυχραμία και η εκλογίκευση πρέπει να είναι τα όπλα σου για να ανταπεξέλθεις.

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Ανήκεις στους ευγενείς του ζωδιακού κύκλου. Η συναισθηματική σου αντίδραση είναι τόσο θερμή που δημιουργεί στους γύρω σου την αυτόματη επιθυμία να σου αφοσιωθούν. Παρόλα αυτά είσαι τόσο γεναιόδωρος με τόσους πολλούς τρόπους που μερικές φορές δημιουργείς ανισορροπία στη σχέση «δίνω-παίρνω». Είναι συνηθισμένη η αντίδραση ενός Λέοντα όταν είναι ερωτευμένος: Κατακλύζεις τον αγαπημένο/η με τόσα δώρα που νιώθει άβολα, ενώ προσπαθώντας να ανταποκριθεί στη καταιγίδα των προσφορών σου αρχίζει να αισθάνεται λίγος. Κι όμως αυτή είναι η ενστικτώδης αντίδρασή σου όταν ερωτεύεσαι. Ένας διάσημος αστρολόγος είπε ότι «κανείς δεν ξέρει αληθινά τι σημαίνει να σε αγαπάει κάποιος μέχρι να τον αγαπήσει ένας Λέοντας». Η αφοσίωση όταν η αγάπη σου είναι αληθινή και έχει τις ρίζες της στη καρδιά σου μπορεί να κρατήσει μια ολόκληρη ζωή. Η μεγαλύτερη έκπληξη και σοκ στη ζωή ενός Λέοντα έρχεται όταν ο έρωτας πέσει απο το βάθρο που του έχει στήσει. Τότε κινδυνεύει να γίνει κυνικός και πικρός. Η απόρριψη δεν υπάρχει στο λεξιλογιο σου κι όταν έρθει αποτελεί την ύψιστη δυστυχία. Τότε είναι που εμφανίζεται στη σκηνή η περηφάνεια και όντας απαγοητευμένος σπάνια κάνεις μια δεύτερη προσπάθεια για να διασώσεις τη σχέση. Η αμοιβαιότητα και το συνεχές ενδιαφέρον του άλλου είναι σημαντικά για σένα, αφού μπορείς πολύ εύκολα να αποκαρδιωθείς εάν συνειδητοποιήσεις ότι ο άλλος θεωρεί την πίστη σου αυτονόητη. Χρειάζεσαι να νιώθεις τον έρωτα ζωντανό και μονίμως παρόντα. Η γάτα της ζούγκλας δεν είναι ο πιο πιστός σύντροφος όταν η σχέση αρχίζει να γίνεται ρουτίν, ή όταν αρχίσουν τα σημάδια της κόπωσης να γίνονται εμφανή. Όταν το ιδανικό του έρωτα αρχίζει και σπάει σε κομμάτια τότε το βλέμμα της γάτας αρχίζει να ψάχνει πέρα από τον/την Μοναδικό/ή μέχρι χθες. Η συνεχής ενθάρρυνση, η επιδοκιμασία, τα κομπλιμέντα βοηθάνε να ανθίζει η σχέση και απομακρύνουν το ενδεχόμενο απιστίας, ή τέλους. Αν σε αντιμετωπίζουν με σεβασμό ξέρεις ότι η σχέση αυτή θα διαρκέσει και σε δύσκολες εποχές. Υπάρχει ένα μυστικό στην επιτυχία της σχέσης. Θέλεις να είσαι υπερήφανος για το σύντροφό σου, αρκεί να μη σε επισκιάζει, ή να μη σε αγνοεί. Αφού η λάμψη του Ήλιου μπορεί να καλύψει το φως των άλλων πλανητών, είσαι συνήθως αυτός/ή που έχει το πάνω χέρι στη σχέση. Επίσης είναι πολύ συνηθισμένο το φαινόμενο να ξεκινάς, να τερματίζεις ή και να αλλάξεις τις σχέσεις σου πολύ ξαφνικά και αναπάντεχα. Υπάρχει πάντα μια περίεργη ιστορία για το πως συναντήθηκε ένας Λέων με το σύντροφό του, ή για το πως χώρισε.

 • Halle Berry

έχουν γενέθλια 218 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ξενοφώντας

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...