παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 02.03.2015 έως 08.03.2015
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Η έντονη εξωστρέφεια σου και η τάση σου να φαίνεσαι περισσότερο από ότι οι υπόλοιποι γύρω σου είναι δύο στοιχεία που μπορεί να ενοχλήσουν κάποια πρόσωπα της δουλειάς ή της καθημερινότητας σου. Βρίσκεσαι σε μία εποχή που έχεις ανοίξει τον κύκλο σου ή που έχεις την ευκαιρία να κάνεις ανοίγματα γύρω σου, να γνωρίσεις κόσμο ώστε να διαφημίσεις τον εαυτό σου, να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα που φλερτάρετε. Επιπλέον, μπορεί να συνεχίζεις την εκπαίδευση σου σε ένα αντικείμενο που φαίνεται να σε ενθουσιάζει και να σου δίνει την ευκαιρία για νέους δρόμους μπροστά σου.

Πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Stardome* και του Sexyshades.gr και κέρδισε ένα σετ αξίας 150€ με τα εσώρουχα της ταινίας 50 Shades of Grey!   

Μην ξεχνάς όμως πως καλό θα ήταν αυτή την εβδομάδα να επενδύσεις και στη διασκέδαση σου, να τολμήσεις ένα ταξίδι αναψυχής, να προτείνεις μία εκδρομή που αλλάζει τα δεδομένα στη σχέση σου ή που θα σε φέρει πιο κοντά με ένα πρόσωπο που είναι φανερό πως υπάρχει ερωτική χημεία ανάμεσα σας. Όντας όμως σε μία τέτοια έντονη κινητικότητα, να έχεις κατά νου πως μπορεί να υπερεκτιμήσεις τον εαυτό σου και να φτάσεις σε σημείο ύβρεων απέναντι σε άτομα της καθημερινότητας σου, σε πρόσωπα που δε σου φταίνε σε κάτι, σε συναδέλφους και συνεργάτες που δε θα ήθελες να δουν αυτό το αλαζονικό σου πρόσωπο. Γι αυτό, πριν εκτοξεύσεις τη φαρμακερή σου ατάκα, πρόσεξε ποιους έχεις απέναντι σου.

Ερωτική πρόβλεψη: 04.03.2015 έως 10.03.2015
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)
LoveFacts(Αστρολόγε μου πότε θα δω μια άσπρη μέρα?)Πολλές φορέςέχω γράψει (όχι μόνο εγώ, αλλά και μεγάλοι αστρολόγοι που θεωρώ δασκάλους και μέντορες)ότι στο Λέοντα χτυπά η καρδιά του ζωδιακού. Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον 9οοίκο σου, αυτή η καρδιά λαχταρά να φύγει, να ταξιδέψει, να γνωρίσει μέρη,εμπειρίες και ανθρώπους. Πάνω από όλα όμως, μια καρδιά λαχταρά την Αγάπη, ...
 • Αν σήμερα προκύψουν έκτακτα έξοδα από το πουθενά ή μάθεις πως χρωστάς κάπου χρήματα ή σου ζητήσουν δανεικά… ΟΚ! Μη φωνάζεις! Σταματάω πριν με λιντσάρεις. Απλά έχε το νου σου, ναι;
 • Μάρτιος

   Μπορεί οι εξωτερικές συνθήκες να μεταβάλλονται και οι εποχές να εναλλάσσονται όμως ο καθένας από εμάς κυνηγά, κόντρα στις αντιξοότητες του κόσμου, το ίδιο έπαθλο σε όλη του τη ζωή. Για το δικό σου ζώδιο το έπαθλο είναι να αποδείξεις στον εαυτό σου και σε όλους γύρω σου ότι η ζωή δεν είναι μόνο προβλήματα αλλά είναι και χαρά, παιχνίδι, φαντασία, τόλμη! Με απλά λόγια, να αποδείξεις ότι ο τρόπος για να ζούμε δεν πρέπει να είναι μόνο υπολογιστικός και καχύποπτος αλλά οφείλουμε να εμπιστευόμαστε και το άγνωστο, το διαφορετικό και το απροσδόκητο. Υπό αυτό το πρίσμα, η αποστολή σου είναι μια από τις δυσκολότερες, μιας και είναι ότι πιο εύκολο για τους ανθρώπους να ασκούν κριτική και να διαβάλουν αυτό που φοβούνται. Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που η κριτική προς εσένα είναι άφθονη. Από το/τη σύντροφο σου που εστιάζει σε αυτά που δεν έχει αντί να ευχαριστεί τη τύχη του/της για όσα διαθέτει, μέχρι τους συνεργάτες που προτιμούν την ασφάλεια του γνώριμου από την πρόκληση του καινούργιου, όλοι επιχειρούν να πνίξουν τον ενθουσιασμό σου, «για το καλό σου» βεβαίως βεβαίως… Και δυστυχώς το πρώτο μισό του μήνα δεν έχεις τη δύναμη να μην επηρεαστείς από αυτές τις επιθέσεις. Αυτό είναι και η δυσκολότερη περίοδος, στη διάρκεια της οποίας νιώθεις ότι τα όνειρα σου θα μείνουν στη σφαίρα της φαντασίας, ο έρωτας δεν μπορεί να νικήσει τη ρουτίνα και ο κόσμος δεν θα ξεφύγει ποτέ από το κενόδοξο κυνήγι της ασφάλειας. Όμως το δεύτερο μισό του μήνα συνέρχεσαι σταδιακά. Αισθάνεσαι ότι τα θέλω σου αξίζουν περισσότερο από τα οφέλη που μπορεί να σου εξασφαλίσει οποιοσδήποτε συμβιβασμός και νιώθεις έτοιμος/η ξανά να τολμήσεις, να τζογάρεις και να διεκδικήσεις, κόντρα σε όλα τα δεδομένα. Ακριβώς με αυτή τη διάθεση σε βρίσκει κι η πρώτη ηλιακή έκλειψη της χρονιάς (20 Μαρτίου) που επηρεάζει τις στενές σχέσεις και συνεργασίες σου. Αυτή τη φορά είσαι εσύ εκείνος/η που εκδίδει το τελεσίγραφο: «Αν δεν είστε μαζί μου, είστε εναντίον μου!». Μέσα στο επόμενο εξάμηνο θα ξεκαθαρίσει ποιοι θα σε ακολουθήσουν και ποιοι θα μείνουν πίσω. Έτσι δε γίνεται σε όλα τα παιχνίδια τελικά; Κάτι χάνεις και κάτι κερδίζεις. Όμως το σημαντικό είναι το παιχνίδι να συνεχίζεται.

 • 2015

  ΔΙΑΣ: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8 και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Με τον Δία να συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο σου μέχρι τις 10 Αυγούστου, είσαι σε μια διαδικασία κατά την οποία συνειδητοποιείς ποιός είσαι, που μπορείς να φτάσεις και τι μπορείς να επιτύχεις. Αισθάνεσαι πλέον καλά με τον εαυτό σου, παρουσιάζεσαι στους άλλους σίγουρος για τις ικανότητες σου και νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή χωρίς να έχεις προσπαθείς πολύ γι'αυτό. Για τους 4 πρώτους μήνες του έτους εκμεταλλεύσου ευκαιρίες κάθε είδους, μην αγνοείς ανθρώπους που συναντάς στο δρόμο σου και προσπάθησε να κερδίσεις όσες πιο πολλές εμπειρίες μπορείς. Από την άλλη πλευρά, μην θεωρείς ούτε στιγμή πως τα γνωρίζεις όλα και πως δεν έχεις την ανάγκη τις συμβουλές κανενός. Οι υπερβολές και η αλαζονεία δεν θα σε πάνε πουθενά, αλλά αντίθετα πρέπει να κατανοήσεις ότι είσαι ένας όπως όλοι και όχι κάποιος ανώτερος ή εκλεκτός. Δες αυτό το διάστημα σαν ευκαιρία να εμπλουτίσεις με εμπειρίες και γνώση και να δεις τα πράγματα από μια εντελώς διαφορετική οπτική που ούτε καν μπορούσες να φανταστείς προηγουμένως.

  Από τις 11 Αυγούστου με τον Δία στο ζώδιο της Παρθένου, η οικονομική και η υλική ασφάλεια θα είναι η προτεραιότητα σου. Δεν αποκλείεται να δεις μια άμεση ανάκαμψη σε ό,τι αφορά οικονομικά ζητήματα ή ακόμα να βάλεις τώρα τους σπόρους για να αποδώσει κάτι στην πορεία, ακόμα κι αν αυτό δεν είναι εμφανές στο παρόν. Επίσης, μη διστάσεις να βγάλεις τα ταλέντα σου στην επιφάνεια και να τα αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ή να βάλεις σε εφαρμογή κάποιο νέο επιχειρηματικό πλάνο. Είναι στη φύση σου να θέλεις να ξοδεύεις, να καλοπερνάς και να απολαμβάνεις, όμως αυτό το διάστημα θα πρέπει να βάλεις ένα όριο για να μην οδηγηθείς σε υπερβολές που θα σου κοστίσουν ακριβά.

   

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

  Με τον Κρόνο στο ζώδιο του Τοξότη αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι την σκληρή πλευρά του έρωτα αφού έρχεσαι αντιμέτωπος/η με ψυχρές συμπεριφορές, αποστασιοποίηση και κριτική με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να ανοιχτείς και να εκφράσεις στους άλλους αυτά που νιώθεις. Η αυτοσυγκράτηση και η επιφυλακτικότητα παίρνουν την θέση της αφέλειας και της ανεμελιάς και πλέον δεν ξέρεις πως να συμπεριφερθείς. Το πιθανότερο είναι να νιώσεις την αναγκή να απομονωθείς ώστε να αποφύγεις τις συγκρούσεις και τις εντάσεις, κάτι το οποίο είναι απόλυτα κατανοητό. Οτιδήποτε καινούργιο θέλεις να δημιουργήσεις τώρα, είτε πρόκειται για σχέση είτε για επαγγελαματικό εγχείρημα, να θυμάσαι ότι θα χρειαστεί επιμονή και σκληρή δουλειά και δεν αποκλείεται να συναντήσει εμπόδια. Όμως στο τέλος θα είναι κάτι το οποίο θα έχει πολύ γερά θεμέλια και αντοχή στο χρόνο. Μην ξεχνάς ότι το καλύτερο για αυτό το διάστημα θα είναι να πράττεις εκ του ασφαλούς και να μην παίρνεις πολύ μεγάλα ρίσκα με άγνωστες συνέπειες.

  Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Σκορπιό (14/6-17/9) επαναφέρει οικογενειακά ζητήματα στο προσκήνιο αλλά και τραύματα του παρελθόντος που δεν έχουν επουλωθεί. Μια μετακόμιση, αναδιοργάνωση του σπιτιού ή ανακαίνηση είναι ορισμένα από τα θέματα που μπορεί να σε απασχολήσουν μέσα στο καλοκαίρι.  Σε ένα βαθύτερο επίπεδο, θα πρέπει να επιλύσεις οριστικά ή να πάρεις αποφάσεις σχετικά με κάποιο άτομο που εμφανίζεται από το παρελθόν και σου αναστατώνει τον εσωτερικό σου κόσμο. Όποια απόφαση κι αν λάβεις, φρόντισε να κρίνεις τα πράγματα όσο πιο αντικειμενικά μπορείς και θυμήσου ότι έχεις ανθρώπους κοντά σου που μπορούν πραγματικά να σε στηρίξουν.

   

   

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

   

  Με τις Σεληνιακές Εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού (4/4 και 28/9) φαίνεται πως αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα μέσα από ένα τελείως διαφορετικό πρίσμα από ότι συνηθίζες έως τώρα και σε αυτό συμβάλουν οι εμπειρίες που βιώσες το τελευταίο διάστημα αλλά και οι άνθρωποι που συναντήσες και με κάποιο τρόπο σου άλλαξαν την κοσμοθεωρία. Γενικά, όσο κι αν σου είναι δύσκολο θα πρέπει να είσαι ανοιχτός και ευέλικτος και να μην φοβηθείς να αλλάξεις γνώμη εάν βλέπεις ότι τα δεδομένα μεταβάλλονται.

  Οι Ηλιακές Εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων (13/9 και 20/3) θα φέρουν στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα τα οποία γίνονται ιδιαίτερα πιεστικά και συνειδητοποιείς ότι είναι απαραίτητο να βάλεις σε τάξη τις εκκρεμότητες σου, ιδιαίτερα ό,τι έχει σχέση με εφορίες, δάνεια και τράπεζες. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, τότε θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις εντάσεις, κρίσεις, παιχνίδια εξουσίας ή ακραίους συναισθηματισμούς. Η ψυχραμία και η εκλογίκευση πρέπει να είναι τα όπλα σου για να ανταπεξέλθεις.

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Ανήκεις στους ευγενείς του ζωδιακού κύκλου. Η συναισθηματική σου αντίδραση είναι τόσο θερμή που δημιουργεί στους γύρω σου την αυτόματη επιθυμία να σου αφοσιωθούν. Παρόλα αυτά είσαι τόσο γεναιόδωρος με τόσους πολλούς τρόπους που μερικές φορές δημιουργείς ανισορροπία στη σχέση «δίνω-παίρνω». Είναι συνηθισμένη η αντίδραση ενός Λέοντα όταν είναι ερωτευμένος: Κατακλύζεις τον αγαπημένο/η με τόσα δώρα που νιώθει άβολα, ενώ προσπαθώντας να ανταποκριθεί στη καταιγίδα των προσφορών σου αρχίζει να αισθάνεται λίγος. Κι όμως αυτή είναι η ενστικτώδης αντίδρασή σου όταν ερωτεύεσαι. Ένας διάσημος αστρολόγος είπε ότι «κανείς δεν ξέρει αληθινά τι σημαίνει να σε αγαπάει κάποιος μέχρι να τον αγαπήσει ένας Λέοντας». Η αφοσίωση όταν η αγάπη σου είναι αληθινή και έχει τις ρίζες της στη καρδιά σου μπορεί να κρατήσει μια ολόκληρη ζωή. Η μεγαλύτερη έκπληξη και σοκ στη ζωή ενός Λέοντα έρχεται όταν ο έρωτας πέσει απο το βάθρο που του έχει στήσει. Τότε κινδυνεύει να γίνει κυνικός και πικρός. Η απόρριψη δεν υπάρχει στο λεξιλογιο σου κι όταν έρθει αποτελεί την ύψιστη δυστυχία. Τότε είναι που εμφανίζεται στη σκηνή η περηφάνεια και όντας απαγοητευμένος σπάνια κάνεις μια δεύτερη προσπάθεια για να διασώσεις τη σχέση. Η αμοιβαιότητα και το συνεχές ενδιαφέρον του άλλου είναι σημαντικά για σένα, αφού μπορείς πολύ εύκολα να αποκαρδιωθείς εάν συνειδητοποιήσεις ότι ο άλλος θεωρεί την πίστη σου αυτονόητη. Χρειάζεσαι να νιώθεις τον έρωτα ζωντανό και μονίμως παρόντα. Η γάτα της ζούγκλας δεν είναι ο πιο πιστός σύντροφος όταν η σχέση αρχίζει να γίνεται ρουτίν, ή όταν αρχίσουν τα σημάδια της κόπωσης να γίνονται εμφανή. Όταν το ιδανικό του έρωτα αρχίζει και σπάει σε κομμάτια τότε το βλέμμα της γάτας αρχίζει να ψάχνει πέρα από τον/την Μοναδικό/ή μέχρι χθες. Η συνεχής ενθάρρυνση, η επιδοκιμασία, τα κομπλιμέντα βοηθάνε να ανθίζει η σχέση και απομακρύνουν το ενδεχόμενο απιστίας, ή τέλους. Αν σε αντιμετωπίζουν με σεβασμό ξέρεις ότι η σχέση αυτή θα διαρκέσει και σε δύσκολες εποχές. Υπάρχει ένα μυστικό στην επιτυχία της σχέσης. Θέλεις να είσαι υπερήφανος για το σύντροφό σου, αρκεί να μη σε επισκιάζει, ή να μη σε αγνοεί. Αφού η λάμψη του Ήλιου μπορεί να καλύψει το φως των άλλων πλανητών, είσαι συνήθως αυτός/ή που έχει το πάνω χέρι στη σχέση. Επίσης είναι πολύ συνηθισμένο το φαινόμενο να ξεκινάς, να τερματίζεις ή και να αλλάξεις τις σχέσεις σου πολύ ξαφνικά και αναπάντεχα. Υπάρχει πάντα μια περίεργη ιστορία για το πως συναντήθηκε ένας Λέων με το σύντροφό του, ή για το πως χώρισε.

 • Gillian Anderson

έχουν γενέθλια 199 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...